BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hockey meid Juliette

Kennen jullie het verhaal van Juliette nog ? De jonge dame waar ik sex mee had na de fotosessie in het park. Juliette wilde het graag nog een keer over doen maar dan met 2 andere jongens er bij. Deze dag was aangebroken ik belde Juliette om te vragen of ze langs wilde komen ze vertelde dat ze nog op het hockey veld stond maar dat ze er binnen een half uur zou zijn ze vroeg wat ze aan moest doen voor de fotoreportage ik begon te lachen en zei verder maar niets. Ondertussen had ik Job en Hans opgebeld en verteld dat Juliette binnen een half uur hier zou zijn Job en Hans waren er binnen 10 minuten en liepen de woon kamer binnen en namen plaats op de bank tijdens het drinken van een biertje bespraken we de details over hoe en wat met Juliette.

Na een half uur ging de bel en stond Juliette aan de deur ze stond in de deur opening met haar hockey kleding nog aan het blauwe rokje en strak wit truitje waar je haar grote tieten flink in kon zien. Kom binnen riep ik en nam haar mee naar de woonkamer waar wil je foto’s maken vroeg ze ? Ik begon te lachen en zei kijk eens achter je Juliette keek achterom en zag Job en Hans op de bank zitten Juliette begroete hun vriendelijk en begreep waar ze voor kwam. Ik vroeg aan haar of ze nog wist wat ze graag wilde ? Zeker riep ze mij laten neuken door 3 mannen. Juliette liep naar de bank en nam plaats tussen Job en Hans en na wat praten draaide Juliette haar hoofd richting Hans die ook het zelfde deed en ze begonnen samen te tongzoenen Job die aan de andere kant zat trok haar rechter been over zijn knie en gleed langzaam met zijn hand onder Juliette haar rokje hij voelde dat ze lekker nat was Juliette draaide haar hoofd en begon nu intens met Job te zoenen terwijl Hans langzaam haar shirtje omhoog deed en heerlijk in haar dikke tieten kneep. Juliette vroeg of de bank een stuk van de buur gezet kon worden ? ze wilde Job en Hans aftrekken en ik moest achter haar gaan staan om haar heerlijke tieten te kneden.

Na het trekken aan die 2 pikken riep Juliette dat het tijd was om haar te neuken inmiddels had ik een matrastopper op de salon tafel gelegd zodat Juliette heerlijk zacht kon liggen. Juliette stond op van de bank en ging heerlijk op haar rug op de tafel liggen Job ging tussen haar benen steen en hield zijn stijve pik vlak bij haar natte kut hij pakte haar donker gebruinde billen vast en ramde zijn pik hard in haar kut. Jaa neuk me riep Juliette ik ben zo gel ze schreeuwde het uit zo hard dat de buren het konden horen Hans keek me aan en zei dit los ik wel op hij pakte Juliette bij haar donkere krullen en propte zijn pik hard in haar mond zo die schreeuwt niet meer zei Hans. Terwijl ik toe keek hoe Job en Hans haar aan het neuken waren ging ik op Juliette haar buik zitten ik nam haar dikke tieten vast en begon haar tieten flink te neuken ik moest mij inhouden zodat ik ze niet onder zou spuiten. Ik wil wisselen van pik riep Juliette Job ging op de bank zitten en Juliette zakte met haar natte kut over zijn stijve lul en begon hem heerlijk te berijden Hans en ik gingen beide aan 1 kant op de bank staan en lieten ons heerlijk pijpen en aftrekken door Juliette terwijl Job haar tieten vast nam die behoorlijk aan het schudden waren.

Tussen het neuken door vroeg Hans of Juliette ooit in haar kont was geneukt nee riep ze nou zei Hans dan moeten we daar maar eens verandering in brengen. Juliette schoot van Job zijn pik af en zei dan laat maar zien wat jullie van plan zijn. We namen Juliette mee naar een achter kamer waar nog een eettafel stond we legde de matrastopper op de tafel en vroegen Juliette om in de breedte van de tafel op haar buik te gaan liggen zo dat haar kont en mond vrij van de tafel zouden liggen. Job ging achter haar staan en trok haar benen uit elkaar Juliette vroeg of hij geen glijmiddel moest gebruiken nee hoor zei Job onze pikken zijn nog stijf en nat van je kut sap en speeksel. Job plaatsten zijn pik tegen Juliette haar kont en trok haar heupen een stuk naar achter waarna zijn pik soepel in haar kont gleed. Auw riep Juliette dat doet pijn stop aub je pik is te groot voor mijn kont maar Job neukte stevig door en Juliette schreeuwde het uit. Ik keek Hans aan en hij wist wat ik wilde zeggen ik pakte Juliette haar krullen vast en stak mijn pik diep in haar mond stel je voor dat de buren haar geschreeuw zouden horen zei ik. Job vroeg of ze zich zelf wilde proeven en stelde voor om haar keel even door te neuken hij trok zijn pik uit haar kont waarna Hans zijn beurt overnam en zijn pik in haar wijd openstaande kont stak.

Ik kroop op Juliette haar rug en trok aan haar donkere bos krullen haar hele hoofd naar achter Job die voor haar stond stak zijn pik diep in haar keel hier schatje riep hij nu mag je, je zelf proeven het was heerlijk om te zien hoe Juliette van voor en van achter wordt geneukt. Wil jij haar ook anaal door smeren vroeg Hans tuurlijk riep ik tenslotte was ik de gene die Juliette voor ons geregeld had. Ik deed haar een voorstel om haar in een heel ander standje anaal te neuken daar stond ze wel voor open. Ik vroeg haar om op haar rug te gaan liggen in de breedte van de tafel Job en Hans liet ik langs de tafel staan en liet ze allebei bij haar enkel pakken waar door haar benen helemaal naar achter werden getrokken doet dit geen pijn an je rug vroeg Hans nee hoor riep Juliette ik speel al jaren hockey dus mijn rug kan wel wat verdragen. Ik nam plaats tussen Juliette haar benen en stak mijn pik in haar kont die nog steeds wijd open stond ze begon op nieuw te gillen owjaaa neuk me neuk me spuit al je sperma in mijn darmen. Door het geschreeuw werden Job en Hans ook weer geil en aangezien ze er goed voor stonden neukte ze om de beurt weer diep in Juliette haar mond.

Tijdens het neuken van haar kont wreef ik in mijn handen Juliette wist wat er ging gebeuren ze opende haar benen nog verder waardoor ik nog beter zicht had op haar dikke tieten ik nam ze vast en begon nog harder on haar kont te neuken. Job die ondertussen haar mond neukte stond op springen hij haalde zijn pik uit haar mond trok zich af en spoot alles in Juliette haar mond zodat het uit haar mond hoeken naar buiten liep. Hans was zich ondertussen aan het aftrekken en kwam ook spuitend klaar als dat witte zaad over Juliette haar haar gezicht en in haar donkere krullen. Na nog een paar keer stoten voelde ik mij pik ook opzwellen en dat ik ging komen ik greep Juliette haar tieten opnieuw vast gaf haar nog 2 flinke stoten en spoot daarna alles in haar kont. Heerlijk riep Juliette wat hebben jullie dit goed gedaan ik hoop dat jullie ook genoten hebben. We vroegen of haar wens in vervulling was gegaan ze knikte van ja maar vertelde dat ze zaterdag een hockeytoernooi was en dat ze nog veel meer van dit lekkers wilde en vroeg of wij er ook bij willen zijn nou dat ging zeker goed komen Juliette keek al uit naar komende zaterdag en wij natuurlijk ook

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9748 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hockey meid Juliette”

Plaats een reactie