BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zo gek als een deur!

zo gek als een deurIk wist dat ze avontuurlijk was. Anderen omschreven Eefje als “zo gek als een deur. ” Ik heb dat “zo gek als een deur” op de meest geweldige manier meegemaakt.

Sinds een maand of drie waren we samen , samen waarin we veel deden, elkaar leren kennen, uit eten, stappen, bungyjumpen, indoorskydiven, klimmen, wildwater kanoën. Maar seks… NEE. Knullen, JA. Ze wilde in alle rust mij beter leren kennen en ontdekken of we ook daar compatibel waren. Daar had ze tijd voor nodig. Tuurlijk werd er gezoend, gestreeld en geknuffeld, uiteraard ook samen naakt gedoucht, maar van elkaar aanraken op plaatsen waar je een broekje draagt, zoals zij het omschreef was er niet bij. Het rare is… ik ben een man die graag aanraakt en alles geeft, maar bij haar miste ik de sex niet. We hadden een geweldige tijd en dat zou vast nog wel een keer komen.

Na een paar maanden traden we naar buiten met onze liefde en durfde Eefje, ook anderen te vertellen over het feit dat onze vriendschap meer was dan dat. Zo maakte ze een afspraak om te gaan eten bij vrienden van haar, een koppel dat ze leerde kennen tijdens haar werk in een kroeg. Ik pikte Eef thuis op. Ze was gekleed in een prachtig jurkje dat veel liet zien zonder ordinair te zijn. We werden hartelijk ontvangen en na een goed glas champagne bij de haard gingen de gesprekken alle kanten op. Het was echt leuk en gezellig. De beide dames verdwenen de keuken in om het voorgerecht te bereiden en we gingen aan tafel. Het huis had een soort eetbar tussen de keuken en de woonkamer. Je kon dus van de keuken naar de kamer kijken, en anders om, maar om naar de keuken te gaan moest je omlopen via de gang. Na de carpaccio verdween het koppel, Rick en Jessica, naar de keuken. Toen wij de vrijheid voelden zoenden en knuffelden we. We dansten slow en close door de grote woonkamer op de zachte achtergrond muziek. Haar handen dreven naar mijn billen en ze kneep er zachtjes in. Daarna zette Eef haar nagels in mijn komt en trok mijn kruis tegen haar bekken. Ze moet mijn gezwollen pik gevoeld hebben want ze wreef haar onderlijf een paar keer suggestief over mijn geslacht. Het luik boven de bar, blijkbaar een afscherming tussen de keuken en de woonkamer werd open geschoven. “Hey tortelduifjes, houden jullie het netjes?” klonk Ricks stem geamuseerd. “we gaan het hoofdgerecht serveren.” Ik kreeg een snelle kus en we gingen terug aan tafel.

Tijdens het hoofdgerecht reikte Eef naar beneden en begon mijn pik door mijn broek te strelen. Ze had me daar nog nooit met haar handen aangeraakt. Eefje schepte met één hand wat salade op haar bord en speelde met de andere hand met mijn pik, terwijl ze geïnteresseerd naar Jessica luisterde over hoe verschrikkelijk haar werk was. Hoe meer ze mijn pik aandacht gaf, wreef en kneep, hoe harder die werd. Ik moest me regelmatig inhouden om niet te kreunen. Ik wilde niet dat ze ophield, maar ik zou willen dat ze het zachter en subtieler deed om ontdekking te voorkomen. Even vloog de gedachte, of zelf angst, voor klaarkomen door mijn hoofd… Als ik klaar kom doe ik dat met hart en ziel, veel zaad en luid… Ik probeerde Eefjes hand weg te duwen zonder op te vallen. Ik had geen succes. Ze glimlachte alleen maar schalks. Uiteindelijk stopte ze. Na de carpaccio volgde het hoofdgerecht. Weer dansten en knuffelde we in de woonkamer terwijl Rick en Jessica druk in de keuken waren. Ik wist zeker dat ze ons via de eetbar volgden. Maar what the hell Eefje zo tegen mij aan voelen was spannend en opwindend. En… zou later die avond tot veel meer kunnen leiden als we weg waren bij haar vrienden!

Het hoofdgerecht was over en Jessica kondigde aan dat we straks een prachtig dessert zouden krijgen maar dat ze eerst de keuken wilde opruimen. Ze ruimde de tafel af en ging naar de keuken. Ricks telefoon had een paar keer gepiept. Hij keek wat er was en vertrok om de telefoon op te nemen. Wij waren weer alleen. Voordat ik een woord kon zeggen, klom Eefje op mijn schoot en zoende me hartstochtelijk. Ze pakte mijn hand en plantte deze pardoes op haar borsten. “Toe dan, raak me dan aan.” Onder haar groeide mijn geslacht, even zweefde ze op en ritste mijn broek open. Ik maakte bezwaren, voor de vorm want ik werd gek van dat geile kreng dat de hele avond met haar zaadvragende ogen en handen had duidelijk gemaakt dat ze wat van me wilde… “Sst…geloof me. Dit wordt geweldig.”

Ze bevrijdde mijn pik en trok mij zachtjes af. Met haar ander hand ging ze onder haar jurkje en trok het kruis van haar broekje opzij. “kom achter me staan en naai me!” Ze deed twee stappen naar voren en leunde voorover op de eetbar en we keken samen de keuken in. Ik stapte in trance achter haar aan, ze tilde haar jurkje op en ik duwde mijn lul tussen haar benen. Ze leidde mijn geslacht ze snel mogelijk in haar natte poes. Vervolgens liet ze de zoom van haar jurkje los om onze paring te verbergen. Dit was de eerste keer dat we samen seks hadden! Daar, midden in een diner bij vrienden van Eefje. Ik had er keer op keer aan gedacht hoe het zou zijn om haar te neuken. Waar, wanneer, hoe en in welke standjes ik haar zou neuken had ik al bedacht, maar scenario stond niet op de lijst. Ze gleed een paar keer op en neer over mijn pik. “Oh…oh…ja. Ik wist dat je je zo goed in mij zou voelen.” Zei ze zacht.

Mijn handen gingen naar haar heupen. Ik nam de controle over en begon steeds dieper in haar te dringen. Eef had een soort van gesprekje over het eten en de heerlijke hertensteak, de rode wijn en dergelijke. Het opbouwen van extase begon mijn werkelijkheid te vertroebelen. Het feit dat we seks hadden met haar vrienden, onze gastgevers, in de keuken en wij in de woonkamer terwijl mijn vriendin met de gastvrouw sprak was te bizar! Wat we aan het doen waren drong pas echt tot me door toen Jessica vroeg hoe ik mijn koffie wilden. Er ontstond een mengeling van plezier en paniek. Het voelde zo goed om haar eindelijk te neuken na drie maanden wachten en teasen. Maar ik denk dat de hele beproeving op het punt stond het beste uit mij te halen.

Ik was er zeker van dat wanneer onze gastheer terug zou komen de woonkamer in dat Eef ons “samenzijn” zou verbreken. We zouden dan met verhitte gezichten, schijnheilig weer aan de tafel plaats nemen… Maar ik had Eefje onderschat. Had Jessica echt niet door of deed ze als of? Eef versnelde het samentrekken van haar schede, net genoeg om niet te opvallend te zijn. Ze begon haar kutje rond mijn schacht verstrakken. Ze was aan het klaarkomen en toch sloeg ze geen woord over tijdens haar gesprek met Jessica. Het was de eerste keer dat ik een vrouw naaide die zichzelf zo kon beheersen. Het was duidelijk dat dit niet de eerste keer was dat ze dit deed.

Haar vocht bedekte mijn pik terwijl ik mijn eigen orgasme voelde aanstormen. Mijn ballen werden strakker, mijn lul dikker. Ik verstevigde mijn greep op haar heupen en duwde mijn pik maximaal diep in haar. Ik leegde mijn ballen in haar terwijl ze in gesprek was, en zichtbaar was voor iedereen die goed keek. Ik probeerde te voorkomen dat ik mijn vreugde uitschreeuwde. Straal na straal zaad spoot in haar kut en vulde haar. Ze kreunde niet, reageerde nauwelijks. Het voelde alsof ik mijn hele lading in haar leegde en toch was ik nog steeds hard. Eefje duwde me opzij en pakte een servet van tafel en depte haar poes droog terwijl ik mijn natte, gevoelige lul weer in mijn pantalon wegborg. Ik was nog nooit zo klaargekomen. Mijn hart bonkte en mijn pik wilde meer. Ze gaf me een snelle kus op mijn wang.

Plots stond Jessica bij het schuifraam. Terwijl ik probeerde te camoufleren wat we zo juist gedaan hadden. “Heb je plezier gehad?” vroeg Jessica. “Ik merkte dat hij iets sneller kwam dan de anderen. Hij kon het geen seconde verbergen.” Bekende Eefje. Ze giechelde. “Ik weet het. Het verbaast me dat hij erin slaagde stil te blijven. Hij kan een schreeuwer zijn beweerde hij.” Ik was te verbaast om geschrokken te zijn. Ik ging voldaan zitten en wist dat we die nacht nog vaker van en met elkaar zouden genieten. “Wat is hier gebeurt?” vroeg Rick toen hij weer binnen kwam. “De lovebirds hebben elkaar gevonden.” Verklaarde Jessica. Hij lachte breed.

Na nog een uurtje natafelen en een wijntje vertrokken Eefje en ik. Na de bekende knuffels en zoenen deed onze gastvrouw de deur open en zei, “Ik geloof dat jullie vanavond plezier hebben gehad. Ik kon zien dat Rick bijna uit zijn vel sprong terwijl hij naar jullie keek. Nu is het onze beurt!”

In de auto op weg naar haar huis legde Eefje uit dat het een spel was geweest. Ik moest stoppen op een bospad en ik rolde haar stoel achterover en vingerde haar intens. Bij haar thuis bedreven we de liefde, lang, traag en intiem op haar tweezitsbank.

Eefje en Jessica hadden het helemaal gepland. Ik kan het nog steeds niet geloven!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 15835 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie