BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vuurwerk met nichtjes (4)

CHARLOTTE

De drie zusjes Charlotte, Nicolette, Nathaly en hun neef Pierre zijn in de week na nieuwjaar nogal onverwacht met elkaar in één bed zijn terechtgekomen, naakt. De komende vier afleveringen gaan ze om beurten vertellen wat er daarna gebeurt.

3 geile zusjesDit eerste deel komt Charlotte aan het woord. Zij is de oudste van de drie nichtjes en even oud als Pierre, negentien jaar. Ze zijn zelfs op dezelfde dag geboren, je zou ze een twinny neef en nicht kunnen noemen. Maar dat is dan ook alles wat ze gemeen hebben, want ze begrijpen elkaar niet en leven tot nu toe totaal langs elkaar heen.’

Charlotte (Sjalotje) aan het woord

Wat ik niet goed begrijp is waarom Pierre en ik nooit echt contact hebben gekregen. We zijn tegelijk geboren, groeiden close met elkaar op en toch werd het niks tussen ons. Pierre werd steeds meer een populaire jongen, terwijl ik door mijn verlegenheid eigenlijk altijd overal werd buiten gesloten. Ik voel me niet alleen bij Pierre maar bij iederéén een buitenstaander, zelfs mijn zusjes vinden me geloof ik maar een vreemde tuthola. Het is net alsof ik nooit goed aanvoel wat er precies op welk moment dan ook gebeurt, alsof ik ergens aan de rand in een soort mist sta en het drukker heb met scherp stellen wat er toch allemaal gebeurt om me heen dan met deelnemen aan het leven…

Maman heeft het ooit laten uitzoeken en volgens die test heb ik add, het lijkt op adhd maar zonder de drukmakerij erbij, je kunt vooral moeilijk je aandacht ergens bij houden. Voor mij voelt het alsof er altijd van alles tegelijk bij me binnen komt, en dat maakt dat ik me een beetje afsluit en me al mijn hele leven zo wazig, zo niet-verbonden voel. Ik heb een tijdje Ritalin geslikt omdat dat zou helpen en het deed wel íets, maar ik werd vooral heel opgewonden en hyper van. Het enige wat echt helpt tot nu toe om te kunnen focussen is mijn sport, turnen, daar móet ik wel mijn hoofd bij houden, om geen ongelukken te maken

Ik heb dus altijd al het gevoel dat ik er niet helemaal bij hoor. Wat ik écht moeilijk vond was toen Pierre juist met m’n jongste zusje Nathaly een klik kreeg en ze samen in hun passie van skaten en snowboarden terecht kwamen, waardoor ik me definitief door Pierre buitengesloten voelde.
En nou neuken ze sinds enkele dagen ook nog eens met elkaar. Het rare daarvan is dat ze denken dat niemand het door heeft, maar serieus, de hele familie heeft het allang in de gaten. En nou is kutkutkut Nico óók nog eens voor de bijl gegaan en hier sta ik dan weer, aan de kant, toe te kijken hoe mijn zusjes elkaar de tent uitvechten om seks te mogen hebben met Pierre.

Op datzelfde moment neem ik een besluit. Het is afgelopen met mijn verlegenheid en wazige gedoe, ik wil er óók bij horen en gezien worden. Dus veeg ik mijn hoofd leeg en haak ik in op Nathy haar besluit om te blijven. En als zij zich even later uitkleedt volg ik haar voorbeeld, waarna we ineens met zijn vieren bloot op bed zitten.
Als Pierre dan nadat hij van zijn verbazing is bekomen vraagt: ‘en nou dames, wat gaan we nu doen?’ herken ik mezelf totaal niet meer als ik zeg: ‘…ehm, nou, ik wil ook wel eens geneukt worden door jou.’ Waardoor iedereen me verbijsterd aankijkt, alsof ze een geestverschijning zien in plaats van die altijd saaie wazige Charlotte waar niks mee te beginnen is.

Het zijn natuurlijk maar seconden maar het lijkt wel uren te duren voordat Pierre reageert, hij bekijkt me lang en uitvoerig, waardoor de verlegenheid weer keihard toeslaat. Aan mijn looks kan het niet liggen, want ik weet dat ik best wel een goed figuur en een mooi gezicht heb. Eigenlijk lijken Nico en ik nog het meest op elkaar, we hebben allebei lange sluike haren en donkere ogen, terwijl Nathy kleiner is en juist zo’n krullenbol heeft. Ook ben ik even lang als Nico, maar volgens mij ben ik slanker, is mijn lijf beter ontwikkeld, door het jarenlange turnen zijn al mijn spieren in een goede shape, vooral die van mijn buik, waar ik een serieus zespakje heb. Misschien dat mijn tieten ietsje te klein zijn, zeker vergeleken met die van Nathy, maar toch vind ik ze best mooi, klein, rond, stevig, recht vooruit staand op mijn lijf.

Charlotte laat zich nemen

Als hij van zijn verbazing bekomen is hakkelt Pierre: ‘ehm…, whow, ehm…, nu, hier? Meen je dat?’ Sjit, ja, daar ga ik met mijn grote bek, trek ik eens de stoute schoenen aan en dan dit, neuken met de hele familie erbij. Nou ja, ‘La mort ou les gladiolus’ of zoiets zegt opa Dorp altijd als hij tijdens een spelletje persé wil winnen, waardoor hij soms rare fratsen uithaalt maar meestal wél wint, dus: ‘ja Pierre, hier, nu. Of durf je niet?’

Mijn zusjes zitten er met open mond bij, die zien geloof ik water branden. Maar Pierre ziet inmiddels helemáál geen brandend water, die ziet wat anders voor zich en hij laat een vette grijns zien die me er niet geruster op maakt: ‘ohw, nou, maar natuurlijk Charlotte-lief, als de nood zó hoog is, kom hier maar liggen hoor. Ben je d’r klaar voor?’ Natuurlijk knik ik ja, maar hoe kan ik hier nou klaar voor zijn. Ik had nog nooit seks, iedereen hier denkt dat dat wel zo is maar ik ben een onversneden overjarige maagd van negentien jaar. Maar ik ga er dus klaar voor liggen zoals mijn neef het zo romantisch uitdrukt, en terwijl ik vanuit mijn ooghoeken zie hoe mijn zusjes zich op hun helft van het bed in kleermakerszit opmaken voor een mooi schouwspel komt Pierre op zijn zij naast me liggen en opent hij mijn benen.

‘Nou Char, je bent nog wel erg droog hoor’ mompelt hij dan als hij plompverloren met zijn middelvinger mijn kutje inspecteert en voordat ik überhaupt ook maar kan beseffen wat hij gaat uitspoken ligt hij al tussen mijn door hem behoorlijk gespreide benen en likt hij mijn kutje nat en glad, alsof hij dat iedere dag doet. Wat trouwens misschien ook wel zo is, met al die skategrieten en mijn zusjes die zich in rijen aanbieden, net als ik nu trouwens. Ik sluit mijn ogen, probeer mijn eigen ongemak én het publiek naast me te vergeten en dan begint het pas tot me door te dringen dat het écht gaat gebeuren, dat ik ontmaagd ga worden door mijn neef, waar mijn zusjes bij zijn. Dat terwijl hier niemand weet dat ik dus nog nooit een jongen in me had. Maar aan mij zullen ze niks merken…

Na een minuutje of wat kan ik me er aan overgeven en begint het best lekker te worden hoe Pierre mijn kutje en klitje bewerkt, maar jammer genoeg komt hij op dat moment over mijn lichaam omhoog, kijkt hij me aan en zegt hij: ‘kan-ie Char?’ Als ik ja knik spreid hij mijn benen nog verder en schuift hij zijn keiharde lul meteen daarna in me. Het is een wonderlijk gevoel, ik heb wel eens met m’n vingers in mezelf zitten wroeten, maar zo’n serieus grote pik die een eigen leven in mijn lijf leidt, da’s andere koek. Het voelt alsof ik een beetje uit elkaar wordt geduwd, daarbinnen moet echt wel ruimte worden gemaakt voor die vleespaal.

Als Pierre zo’n beetje halverwege in me is met zijn lul voel ik dat het pijn begint te doen, en Pierre merkt blijkbaar ook iets. Hij stopt met zich in me te duwen, komt languit op me liggen en met zijn hoofd aan de andere kant dan waar m’n zusjes zich zitten te vergapen, om te voorkomen dat ze meeluisteren, smiespelt hij dicht bij mijn oor: ‘Charlotte-lief, ben jij misschien nog een klein beetje maagd?’ Kut, kut en nog eens kut, dit vind ik heel moeilijk, dat hij het merkt. Ik knik zachtjes, voel hoe ik volschiet en draai mijn gezicht van mijn zusjes af, verberg het in Pierre zijn warrige haarbos, om mijn tranen niet te laten zien.

Pierre merkt het en fluistert zacht: ‘komt goed Char.’ Hij houdt zich stil tot ik wat ontspan terwijl hij lief mijn tranen weg zoent, nog steeds heel sneaky mij met zijn lange haren bedekkend zodat het zusjes-publiek niets of zo weinig mogelijk mee krijgt. Dan voel ik hoe hij zich lentement bijna helemaal uit me terugtrekt en daarna zijn pik hard terug en in zijn hele lengte in me duwt. Het doet echt pijn maar tegelijk voel ik ook dat hij nu helemaal in me is en zich opnieuw stil houdt: ‘wen er maar even aan Char’ smiespelt hij weer. Geen idee of Nathy en Nico hier iets van hebben meegekregen, die twee zitten nu ook met elkaar te smiespelen en of dat nou hier over gaat…?

Wordt neuken niet een beetje overschat…?

Ik kan niet zeggen dat het nou direct al zo fijn is, het doet nog een beetje pijn, het schuurt en het wringt allemaal in mijn buik en dan Pierre zo zwaar en zo close op me, ik vraag me af of de lol van neuken misschien niet een beetje wordt overschat. Zo’n paal in je die alles uit elkaar wroet en een beetje indringerig wat rondhangt in zo’n holletje in je buik, ik weet het niet. Maar in het half uur dat daarna volgt moet ik hier op terugkomen want het is alsof Pierre aanvoelt dat mijn pijn wat is gezakt, relaxed schuift hij zijn pik een paar keer in me op en neer en als ik dan niet weer verkramp brengt hij er ietsje meer tempo in.

En na een tijdje van zachtjes op een neer gaan om te checken hoe ik reageer: ‘daar gaat-ie dan Sjalotje’, voor het eerst sinds lange tijd het koosnaampje gebruikend dat papa vroeger altijd gebruikte toen ik nog klein was en wat Pierre later overnam. Ik word er gewoon een beetje week van, zo lief als dat weer klinkt uit de mond van mijn tegenwoordig zo stoere neef. Nog steeds blijft hij languit op me liggen, mijn gezicht met zijn haren bedekkend, alsof hij me wat wil afschermen voor mijn zusjes, die ik niet kan zien maar die duidelijk met iets voor zichzelf begonnen zijn want ik hoor gefluister en daarna is er allerlei beweging naast me.

Pierre ondertussen trekt zich nergens iets van aan, die zit met zijn pik duidelijk weer in zijn natuurlijke habitat want het enige wat er nog uit hem komt is ‘hmm, lekker nauw Char’ waarna hij chilled zijn gang in me gaat. Hoewel hij me nog steeds als een missionaris volledig afschermt voelt het ondertussen niet meer zo zwaar op mijn lichaam, eigenlijk is het nu vooral fijn onder zijn hard werkende lijf en dat, samen met het nog bedekt zijn door zijn haren, voelt als een veilig coconnetje waarin ik geborgen geneukt word.

Het valt me op dat Pierre er de tijd voor neemt, ik had verwacht dat-ie snel over me heen zou gaan, vooral zijn eigen pleziertje zou pakken, want dat is eerlijk gezegd mijn beeld van jongens, dat het egoïsten zijn. Hoewel ik eigenlijk geen enkele ervaring met ze heb, zit dat er dus bij me ingebakken, maar ik beleef nu iets heel anders, alsof Pierre alle tijd van de wereld heeft en me echt de kans wil geven om mijn lichaam aan te haken, om hiervan te leren genieten. Wat ik gaandeweg ook doe, want in hetzelfde tempo als de pijn in mijn kutje zakt komen er geile gewaarwordingen voor in de plaats.

Geil, een woord dat ik niet snel zal gebruiken maar wat nu wel echt op zijn plaats is.
Want terwijl Pierre rustig in me op en neer gaat en steeds meer wrijving in mijn kutje veroorzaakt doet dat daar allerlei plekjes en zenuwen ontwaken die zich nu wel heel erg laten gelden. Het is alsof ze me overnemen, zo van ‘Nou Charlotte, meid, schakel je centrale zenuwcentrum nou maar even uit, wij doen hier voorlopig wel het werk…’

Neuken is eigenlijk toch best wel lekker dus…

Of ik het nou wil of niet, mijn verstand wordt onherroepelijk in een lagere versnelling gebracht, mijn lichaam lijkt over te schakelen naar een bewustzijn daaronder. Er bouwt zich een spanning op in mijn lijf die al heel snel leidt tot een razende beleving die ik nooit eerder had, een chemische reactie lijkt het wel, alsof ineens alle mist in me optrekt. Het contact met alles wat er in me gebeurt is intens, bijna alsof ik ieder vezeltje en iedere cel apart beleef. En het fijnste van alles is nog dat ik voor het eerst in mijn leven ervaar hoe het is om in verbinding te zijn met mezelf, mijn lichaam te ervaren en daar plezier aan te beleven, zonder die altijd maar redenerende hersenpan.

Ik laat me er door overspoelen en het voelt alsof die hele wave rechtsreeks naar mijn buik en nog preciezer naar mijn kutje rolt, als een tsunami zeg maar. Daar beneden in mijn buik lijkt alles bij elkaar te komen en zonder dat ik het nou écht voelde aankomen word ik er ineens door opgetild. Het is bijna alsof ik er door weggespoeld zal worden en klem me met alles wat ik heb aan Pierre vast, als een aapje aan haar moeder, om maar niet verloren te raken. ‘Gaat het goed Sjalotje?’ fluistert Pierre in mijn oor, terwijl hij vertraagt maar toch nog steeds wel zijn pik tot de wortel in me blijft pompen, keer na keer voel ik zijn botje tegen het mijne komen. Ik kan alleen maar kreunen en ja knikken, waarna hij reageert met: ‘mooi liefje, fijn dat het zo fijn is voor je.’ Even stilte, en dan: ‘… je bent liever dan ik dacht,’ waarna hij me een zoen op mijn mond geeft…

Dit voelt bijna als de tweede golf die me overspoelt, mijn stoere en ook best wel oversekste neef die me ineens lief vindt in plaats van dat hij me altijd loopt te ontwijken. Die zélf ook ineens lief is en nu een heel andere kant van zich laat zien. Als ik daarna langzaam weer tot mezelf kom voelt het alsof ik in een ander mens terecht ben gekomen. Dichter bij mezelf, minder mistig, mijn lichaam belevend zoals het misschien wel moet zijn, niet als een gecontroleerde turnmachine maar als het huis waarin ik woon en in vrede mee moet samenleven, met de fijne en de minder goeie kanten ervan.

Het kan me niet meer schelen of mijn zusjes nog steeds toekijken, ik neem Pierre zijn hoofd tussen mijn handen zodat hij me aan moet kijken en zeg zachtjes: ‘bedankt, Pier’, Nathy’s koosnaampje voor hem gebruikend. Hij kijkt me lief aan en zoent me dan. Heel kort wordt dat een tongzoen maar dat gaat me na mijn orgasme nog iets te snel geloof ik, ik moet nu even tot mezelf komen.

Als ik me daaruit heb losgemaakt kijk ik voor het eerst eens opzij, naar mijn zusjes, en tot mijn stomme verbazing ligt Nathy tussen de benen van Nico en is zij haar daar aan het likken. ‘Ja’ grijnst Pierre, ‘de nood was blijkbaar hoog bij Nico. Ik heb me expres een beetje ingehouden omdat ze nog iets van me tegoed heeft. Mag ik?’ Ik knik, het was fijn en nu laat ik het maar even bezinken.

Zusterlijk contact

Pierre tikt Nathy aan, dat hij het wel zal overnemen. Nathy kruipt daarna tegen mij aan terwijl Pierre haar plaats tussen Nico d’r benen overneemt. Het is best wel bizar om toe te kijken hoe hij in één beweging Nico aan zijn paal steekt, meteen helemaal in haar doorstoot tot aan de wortel. ‘Mooi om te zien hoe hij dat doet hè ?’ gniffelt Nathy, terwijl ze zich op haar rug tegen me aan nestelt, ineens ook een en al contact zoekend. Dan vraagt ze: ‘hoe was het?’ ‘Fijn’ kan ik alleen maar antwoorden. Waarna ik haar vraag: ‘ben je niet boos dat Nico en ik ons ook op Pierre hebben gestort.?’

‘…Ehm, nee, niet meer, tis nu wel gezellig zo’ giechelt Nathy, ‘maar ik vind wel dat ik een beloning heb verdiend dat ik hem nou deel…’ Als het stil blijft voel ik me verplicht te vragen: ‘wat dan?’
‘…Nou, ik zou het wel lekker vinden als jij me nou tussen mijn benen likt, echt, ik ontplof zowat door al die seks om me heen.’ Ik kijk m’n jongste zusje aan en vraag: ‘meen je dat nou?’
Nathy kijkt dan ook mij aan met die grote ‘onschuldige’ hazelnootbruine reeënogen van d’r: ‘tuurlijk. Lekker toch? En meisjes weten van elkaar het beste wat ze lekker vinden, lijkt me.’

Nou, dat weet ik nog zo net niet, in dit opzicht kom ik echt nog maar pas kijken. Maar er is niks op tegen om het te proberen, ik ben er wel voor in nou, dus terwijl naast ons Nico inmiddels hard geneukt wordt door Pierre, werk ik me tussen Nathy haar benen, die ze bereidwillig ver voor me spreidt. Behoorlijk onwennig kijk ik frontaal tegen haar kutje aan, dat ze helemaal glad geschoren heeft en waardoor het open en bloot voor me ligt. Natuurlijk heb ik er zelf ook een dus weet ik wel zo ongeveer hoe het bij ons meiden tussen de benen eruit ziet, maar zo heel gedetailleerd heb ik het nog nooit kunnen bekijken.

Wat me echt opvalt is dat ze zo’n schattige kleine kutlipjes heeft, die nu nog gesloten zijn, als een schelpje dat erop wacht geopend te worden. En die geur heeft het ook wel een beetje, schelpen die drogen op het zand, alsof ik aan zee ben, als ik m’n ogen dicht doe zou ik zomaar op een warme dag aan het strand kunnen zijn. Met mijn vingers doe ik haar lipjes uit elkaar waarna haar roze binnenste tevoorschijn komt en meteen al komt er een kreuntje van bovenaf. Als ik er dan ook nog eens mijn tong tegenaan breng gaat Nathy eigenlijk meteen al los, ze spant haar lijf waardoor haar billen iets omhoog komen en ze me min of meer met mijn neus in haar kruis drukt en dwingt om naar haar klitje te gaan.

Op het moment dat ik daar mijn tong omheen laat cirkelen lijkt mijn zusje op te stijgen van deze aarde, ze gaat helemaal op me los door haar kruis zo hard mogelijk tegen mijn mond op te duwen en mijn hoofd klem te zetten tussen haar benen. Al gauw ruik en proef ik dat het niet alleen meer mijn speeksel is dat haar nat maakt, ook haar eigen vocht uit haar kutje komt goed op gang, af en toe is het zoveel dat ik het gewoon weg moet slikken en eerlijk, ‘effe wenne’ maar dan smaakt ze best wel lekker.

Op een gegeven moment draait naast ons Nico zich bovenop Pierre om zich zittend op zijn paal uit te leven, waardoor ze nu zo’n beetje weer is waar ze was toen we hen nog maar een uur terug onderbraken. Ze kijkt ons stralend aan, ze heeft het duidelijk naar haar zin en ondertussen streelt ze me over mij rug of kroelt ze door mijn haren, waardoor we nu ineens als drie zusjes met elkaar in de seks verbonden zijn. Ik geniet ervan, van Nico die me streelt, van Nathy die me zo totaal onbevangen tussen haar benen klemvast gevangen houdt en me dwingt haar in alle hoekjes en gaatjes van haar kutje te wennen, terwijl aan zijn gekreun te horen ook Pierre het behoorlijk naar zijn zin heeft.

ThnX Pierre

Ik word rond half acht wakker, het is nog niet licht en als ik even naar het toilet ga zie ik dat het buiten heftig sneeuwt. Dat lijkt een dagje binnen zitten te worden tenzij het vanochtend stopt en de Bullies de pistes voor de middag nog op tijd glad krijgen. Terug in bed kan ik niet anders dan te gaan liggen mijmeren over de afgelopen avond en alles wat daar op dat bed gebeurde tussen Nico, Nathy, Pierre en mij. Dat zomaar iedereen met elkaar seks had en dat het alleen maar in het begin raar was, hoe snel we er aan gewend waren om te neuken met de anderen erbij. En hoe Pierre het vol wist te houden, om zijn zaad vast te houden tot hij ons alle drie gehad had…

Nog steeds lijkt de mist in mijn hoofd te zijn opgetrokken, alsof die heftige lichamelijke ervaring van mijn eerste seks eindelijk mijn eeuwige mistige brains heeft schoongespoeld. Had ik dit eerder geweten, dat dit de sleutel zou worden om beter bij mezelf en mijn zusjes te komen.
Helemaal bijzonder is de herontdekking van mijn neef. Na onze jeugd waarin we veel samen waren leek Pierre van me te zijn weggedreven, we begrepen elkaar niet meer. En ineens was het er gisteravond weer, ons vanzelfsprekende contact, hoe lief hij tegen me deed. In een opwelling besluit ik hem te gaan bedanken, ik wil even bij hem zijn, zoals we vroeger zo váák samen waren, in onze boomhut, in al die zelfgebouwde tentjes of waar dan ook.

In m’n pyjama steek ik de overloop over en open voorzichtig de deur naar Pierre zijn kamer. Terwijl ik die ook weer even zachtjes achter me sluit kom ik er achter dat zijn kamer nog pikdonker is en op de tast ga ik op weg naar het bed. Ik word geleid door een zacht gesnurk, hij slaap nog en even twijfel ik wat ik moet doen. Maar ik heb besloten voortaan meer mijn intuïtie te volgen en schuif naast Pierre in zijn bed. Op mijn zij kruip ik tegen hem aan en pas dan merk ik dat hij bloot is. Zonder hem wakker te maken leg ik mijn hand op zijn lijf en streel hem zachtjes, fijn hem zo in rust te voelen na die drukte van gisteravond met mijn zusjes erbij. In cirkels streel over zijn borst en later ook wat lager, over zijn buik. Pierre beweegt dan onrustig en van schrik stop ik, houd me vanaf dat moment stil en even later val ik ook weer in slaap.

Ik word wakker doordat Pierre zegt: ‘Sjalotje? Hey, wat doe jij hier?’ Het maakt me meteen weer verlegen en zachtjes zeg ik dat ik even bij hem wilde zijn. Tegelijk stap ik maar snel weer over de drempel die ik voel en kruip ik in het holletje van zijn oksel, mijn hoofd op zijn borst leggend en mijn hand op zijn buik. Dan, fluisterend: ‘en weet je, ik wil je graag bedanken omdat je zo lief voor me was.’ Pierre reageert door me nog steviger tegen zich aan te trekken, waarna hij me door mijn haren kroelt en over mijn rug streelt: ‘fijn dat we elkaar weer terug hebben, Sjalotje.’

Zo liggen we een minuutje of vijf, stil, genietend dat we opnieuw bij elkaar zijn. Dan, Pierre met een grinnikje: ‘wel jammer dat je je pyjama aanhebt, Sjalotje, anders kon je nog even oefenen wat je gisteravond van me geleerd hebt. Ik heb een odol die daar prima voor geschikt is.’ Ohw, ja, da’s waar ook, ik ben nu in Pierre zijn wondere zoveel-mogelijk-meisje-neuken-wereld terecht gekomen. Even voel ik weerstand maar ik zou voortaan stoer zijn en eerlijk gezegd heb ik ook wel zin in. Meteen hak ik de knoop door, ik wurm me uit mijn broek en shirt en ga dan languit op Pierre liggen, zo dat zijn paal direct tussen mijn benen tegen mijn kutje komt.

‘Hmm, jij leert lekker snel Char’ is Pierre zijn commentaar en dan reageer ik ad remmer dan ooit: ‘stil jij want ik moet me concentreren,’ waarna het me met wat gewurm lukt het kopje van zijn pik in m’n kutje te krijgen. Langzaam schuif ik me er helemaal overheen tot ik voel dat onze buiken daar beneden elkaar raken en dan ga ik genietend stil op dat lekkere lijf onder me liggen, al mijn zintuigen erop loslatend.
Maar al snel wordt de eigenaar van dat lekkere lijf ongeduldig en begint hij zich door steeds zijn bekken te kantelen met kleine stukjes op en neer in me te schuiven. Als dat blijkbaar niet genoeg wrijving oplevert trekt hij zijn benen op en dwingt hij mij de mijne op te vouwen aan weerszijden van zijn lijf. En zo lig ik daar, helemaal open, diep op Pierre zijn paal gestoken, mijn tietjes tegen zijn borstkas geplet en mijn gezicht huid aan huid naast het zijne, waardoor ik zijn stoppeltjes me schuren en ik iedere in- en uitademing van hem beleef, intiemer kan het niet meer worden.

Pierre komt terecht in een relaxed neuktempo, iedere keer trekt hij zich bijna helemaal terug uit me en steekt zijn paal dan weer helemaal naar binnen. Voor mij voelt het ook wel lekker zo, het is nog steeds allemaal wel een beetje nieuw en strak en nauw maar dat maakt tegelijk ook dat ieder plekje daarbinnen goed geraakt wordt.

Nog steeds voel ik me ook lekker leeg in mijn hoofd en al gauw komen weer die golven in me op, die me overspoelen, die maken dat ik me nog dichter tegen Pierre aan druk en me met mijn gezicht in zijn lange haren kreunend laat gaan. Blijkbaar roept dat ook bij Pierre op dat zijn orgasme op gang komt want niet veel later kreunen we tegen elkaar op en eindigt dat zo’n beetje op het moment dat ik voor het eerst beleef hoe hij zich in me leeg spuit…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8882 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Vuurwerk met nichtjes (4)”

Plaats een reactie