BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sinds een dag of twee – 16

Alex boog lichtjes naar voren en zijn lippen vonden gretig de hare. Zijn handen lagen nu losjes op haar onderrug terwijl Esther zijn billen in een stevige houdgreep had genomen.
Lippen weken uiteen en al snel hadden hun tongen elkaar gevonden. Minuten lang speelden ze hun vertrouwde spelletje van afstoten en aantrekken, een beetje in de lip, een hapje in de ene tong, een streling langs de tanden. Steeds wilder en wilder werd de kus, het spel. Sensueel werd passie en passie werd een verlangen.

Haar borsten drukten stevig tegen zijn bovenlijf aan terwijl Alex zacht en dan weer wat harder haar billen bewerkte, zijn handen gleden razendsnel over de zachte stof van haar bikini broekje. Zijn enorme paal, drukte nu ook stevig tegen de buik van Esther aan, die hier alleen maar geiler en geiler van werd. Af en toe schoof ze met haar buik lichtjes naar boven en naar onder, schurend als het ware over zijn hardheid. Heerlijke sensaties schoten hierbij door haar lichaam heen, hetgeen haar opgewonden toestand alleen maar vergrote. Ze voelde en wist dat Alex maar met zijn vingers hoefde te knippen en een orgasme zou haar overspoelen. Dit gevoel, het randje waar ze nu al, zo snel al, op balanceerde was ongelooflijk, onbeschrijfelijk en had ze nog nooit zo intens meegemaakt.
Nog nooit altijd waren hun monden aan elkaar vastgeklonken als magneten. En ook Alex had het gevoel alsof hij nog nooit zo geil was geweest, alsof zijn lul nog nooit zo hard was geweest als nu. Bij Esther.

Hij wurmde zijn vingers nu tussen het elastiek van haar bikini broekje door en had zijn hand nu op haar blote billen liggen. Nog zachter en fijner dan de stof van het bikinibroekje zelf. Even liet hij zijn hand zo liggen, zachtjes kneep hij in haar bil om vervolgens tergend langzaam met een vinger door haar bil spleet te gaan. Esther had het bijna niet meer en duwde haar bekken, haar buik nog harder tegen zijn lul aan. Hij bleef op en neer gaan, steeds verder en steeds dieper. In een rustig tempo maakte hij haar helemaal gek.

Alex mocht dan geen tot weinig ervaring met vrouwen hebben, hij wist wel precies wat ze lekker vonden. En nog belangrijker hij vond het heerlijk om te geven. Om te zien hoe een vrouw kon genieten, van aanrakingen alleen al. Hij kon zichzelf wat dat betreft helemaal wegcijferen.

Zijn vinger gleed nu over de volle lengte van haar bilspleetje op en neer. Over haar sterretje en weer terug, reikte hij steeds verder naar voren. Tot hij haar heiligdom had bereikt en nog steeds had hij de rust en de kalmte om weer terug te gaan naar de bovenkant van haar billen en weer af te zakken naar haar zeiknatte kutje. Strelend, haar gekmakend, genotgevend. Hij hield nu even stil en met alleen het kootje van zijn middelvinger gleed hij naar binnen. Esther verstijfde even en hield haar adem in. Allerlei sensaties trokken opnieuw door haar lendenen en voor ze het wist was de vinger alweer verdwenen om een paar seconden later weer in alle heftigheid terug te keren. Hij drukte nu zijn lange middelvinger er helemaal in en Esther had het gevoel alsof ze door een mini lul werd geneukt. Sneller begon hij haar nu te vingeren en ze kon een kreun niet langer onderdrukken. Dit voelde apart, hemels en een orgasme kondigde zich al aan, veel te snel voor haar gevoel. Opeens trok hij zij vinger helemaal terug en een gevoel van frustratie trok door haar lichaam. Zo dichtbij!!

Haar teleurstelling was echter van korte duur, want seconden later voelde ze diezelfde hand aan de voorkant over haar slipje wrijven. Langzaam gingen hun onderlichamen iets van elkaar af toen zijn hand naar binnen glipte. En toen ging het snel. Twee vingers gleden in haar gladde kutje terwijl hij met de muis van zijn hand lichte druk uitoefende op haar clitje. Haar lippen verlieten nu de zijne, de kus werd verbroken. Ze moest wel. Steeds zwaarder hijgend opende ze haar ogen. Ze keek op en hun ogen ontmoetten elkaar, als gehypnotiseerd bleef ze hem aan staren terwijl zijn vingers steeds sneller in en uit haar soppende kutje gleden. Door het vingeren en de draaiende bewegingen van zijn hand over haar genotsknopje raakte ze verder in extase, niet meer in staat om normaal na te denken. Alle besef van de wereld om haar heen vergetend. Zij wilde nog maar 1 ding en daar bracht hij haar op een geweldige manier naar toe.
Haar hijgen ging over in een intens gekreun en gejammer en ze had haar hoofd nu op zijn borst liggen.
“Kom maar, kom maar Esther,” fluisterde hij zachtjes, “laat je maar gaan!”
“Oh, ja, oh ja,….” kreunde ze nu steeds harder. “Ja, ja, ja…..oh, fuck….oh fuck…..ik kom!!!” en met een langgerekte kreun begon ze eerst te trillen om daarna met haar lichaam alle kanten op te kronkelen. Seconden lang stroomden de euforische gevoelens door haar lichaam, temeer daar Alex nu met zijn vingers lichtjes over haar clitje wreef en het orgasme nog meer verlengde.
Eindelijk stopte hij met de “martelgang” en trok zijn hand terug. Om even later beide handen weer op haar kontje te leggen en haar weer dichter tegen zich aan te trekken. Meteen voelde ze zijn, nog steeds, gigantische harde paal tegen haar buik drukken. Als een slappe pop hing ze nu even aan zijn lichaam
Ze hief haar haar hoofd op en keek hem teder aan. Zachtjes drukte ze haar lippen even de zijne.
“Jezus, Alex. Jezus…dat was….dat was…..”
“Lekker?” vroeg hij.
“Een van de meeste waanzinnige en intense orgasmes die ik ooit heb gehad. Dank je wel! Dank je wel, lieverd.”
Opnieuw kust ze hem en al snel hadden hun tongen elkaar weer gevonden.

Haar benen verlieten nu zijn onderlichaam en toen ze weer op de grond stond, keek ze hem even aan. Weer een kus. En nog één. Met haar tong gleed ze nu over zijn lippen terwijl ze tegelijkertijd met haar rechter hand over zijn lul begon te wrijven.
Vrijwel direct verstrakte zijn lichaam.
Ze rukte aan het touwtje om zijn zwemshorts los te maken en langzaam trok ze het kledingstuk met 2 handen naar beneden. Door het water heen, keek ze nu naar onder en ze zette grote ogen op.
Ze pakte met haar hand zijn stijve lul vast en tot haar schrik of tot haar schik, kreeg ze haar handje net helemaal om de schacht heen gevouwen. Ze trok de voorhuid naar achteren en met haar duim speelde ze nu met zijn eikel, liet haar vingers over zijn gevoelige pisgaatje gaan terwijl ze met haar andere hand liefelijk zijn ballen vast pakte. Ze liet haar hand nu over de gehele lengte van zijn lul glijden en opnieuw was ze verbaasd en verrukt tegelijk. Jezus, dacht ze, niet alleen dik, maar ook nog eens fucking lang. Ze likte haar lippen, zo’n grote had ze nog nooit in haar hand gehad. Hoe zou dat aan voelen? Van binnen? In haar?

Alex stond inmiddels onder hoogspanning. Elke spier, elke vezel in zijn lichaam stond op knappen.
Hij zat nu in een vluchtmodus. Dit was het moment waarop hij altijd afhaakte, wegliep en het gewoon niet meer aankon. Hij stond dan ook op het punt om uit het zwembad te gaan. Hij had zijn ogen dicht en verschrikkelijke beelden, gruwelijke gedachten en gevoelens schoten door zijn hoofd.
Hij kon zelfs de geur van toen bijna ruiken. De kwelgeesten van vroeger waren terug, in alle hevigheid.

Esther bemerkte de verandering in zijn lichaam. Ze voelde hoe zijn lul slapper werd in haar hand.
Ze keek naar hem op en zag dat hij zijn ogen gesloten had, zijn lippen stijf op elkaar geperst met een verbeten trek rond zijn mond. En ze herinnerde zich het gesprek van eerder die middag, over zijn verleden, zijn ervaring of eigenlijk het gebrek daaraan met vrouwen. Hij had dus iets vreselijks meegemaakt. Ze wist niet hoe of wat, maar ervoer nu wel de consequenties van dat zelfde verleden.
Maar in plaats van hem te laten gaan, verstevigde ze nu haar grip. En begon zachtjes tegen hem te praten.

“Lieve, Lex, het is goed. Ik ben hier. Ik ben bij je,” zei ze zachtjes.
Met haar andere hand, streelde ze nu teder over zijn wang. Heel even verstrakte Alex weer.
“Het is goed, lieve schat, laat het los. Ik laat je niet alleen,” zei ze weer zachtjes nog steeds strelend over zijn hele gezicht.
Heel langzaam voelde ze aan alles, dat er iets van ontspanning terugkeerde in zijn grote lichaam.
Minutenlang praatte ze op hem in, aaiend, liefkozend terwijl ze ondertussen nog steeds zijn lul vast had.
“Ik ben er voor je,” zei ze weer. “En ik laat je niet los, ik laat je nooit meer los. Ik zal er altijd voor je zijn, lieve Lex.”
Heel, heel langzaam opende hij nu zijn ogen. De waas verdween uit zijn gedachten en hij was weer in het nu, bij haar. Dankzij haar. Strak keken ze elkaar in de ogen. Nog steeds zaten haar vingers om zijn lul geklemd. Ook daar kwam weer wat meer leven in, terwijl ze rustig trekkende bewegingen maakte. Ze legde haar hand in zijn nek en trok hem dichter naar zich toe. Een kus op de lippen, terwijl ze merkte dat zijn paal weer op volle oorlogssterkte was. Steeds sneller ging haar handje nu op een neer en ze merkte aan zijn ademhaling, zijn gehijg, dat hij er niet ver meer vanaf zat.
Ze verhoogde nog een keer het tempo en na een minuutje of zo, voelde ze zijn lichaam verstrakken.
Geen schreeuw, geen luide brul, maar ingetogen spoot hij zijn zaad in het water.
De tranen liepen over zijn wangen. Esther keek naar hem op en likte met alle liefde die ze in zich had de zoute druppels van zijn gezicht. Ook zij hield het nu niet meer droog en liet haar tranen de vrije loop, terwijl ze zich tegen hem aan drukte.
“Dank je wel, Esther,” klonk het zacht.

Alex slaakte van binnen een zucht van opluchting. Voor het eerst in zijn leven was hij klaar gekomen bij een vrouw, met een vrouw, door een vrouw. Hij was er nog lang niet. Maar wat Esther voor hem gedaan had, was hem meer waard dan al het geld wat hij op de bank had staan. En daar zou hij haar eeuwig dankbaar voor zijn.

Een kwartiertje later zaten ze weer samen op de lounge bank. Alex had een schone zwembroek aangetrokken met hetzelfde t-shirt terwijl Esther haar bikini weer had verwisseld voor het zomerjurkje. Haar BH had ze uitgelaten, dit tot groot genoegen van Alex.
Er stond weer een glaasje fris op de tafel en mijmerend staarden ze allebei voor zich uit. De stilte werkte kalmerend en maakte het mogelijk hun intense vrij partij een plekje te geven.
Esther zat met opgetrokken knieën tegen Alex aan, die zijn arm liefdevol om schouders had heen geslagen.

“Lex, ik….ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen?”
“Sorry, Esther. Nu even niet. Ik kan het nu nog niet, het komt nog te vroeg. Een andere keer, alsjeblieft? Maar ik wil en ik zal het je wel nog een keer gaan vertellen. Dat beloof ik je!”
“Ik snap het…..denk ik.”

“Heb je een beetje zin in je verjaardagfeestje?” vroeg ze een paar minuten later.
“Jazeker,” antwoordde Alex, “alleen vraag ik me soms af of ik het niet te groots heb aangepakt. Ik bedoel er komen zoveel mensen. Sommigen heb ik misschien al jaren niet meer gezien. Eigenlijk wel raar, niet?”
“Waarom? Dat komt wel goed, joh. Dan houdt je je toch bezig met de mensen waar je het meeste mee hebt. Ik denk trouwens wel dat dit het feest van het jaar gaat worden, daar in Toscane!”
“Wanneer ben jij eigenlijk jarig, Esther?”
“Vandaag, precies over 3 weken.”
“Wat, en je hebt mij niks gezegd?”
“Je hebt ook niks gevraagd. Tot nu dan!”

Alex wilde nog wat zeggen, toen op hetzelfde moment de deurbel ging.
“Verwacht je nog iemand?” vroeg Esther verschrikt.
“Nee, ja. Misschien. Vaak komen Joris en Laura nog even langs, maar daar is het nog te vroeg voor. Die hebben tot 16.00 uur de zaak open.”

Hij stond op en liep naar de voordeur om een minuutje later terug te komen met Elke en Hans in zijn kielzog.
“Esther, dit zijn Elke en Hans, mijn ouders. Pap, mam dit is Esther!”
Zijn vader deed meteen zijn mond open en wilde wat zeggen, maar kreeg direct een por van zijn vrouw. “Als je het maar laat,” siste ze.
Hans stapte naar voren en gaf Esther een stevige hand. “Aangenaam kennis te maken, Esther,” zei hij met zijn zware stem. Ook Elke stapte op Esther af en nam haar direct in een stevige omhelzing.
“Welkom in de familie, meisje,” klonk het hartelijk.
Esther wist niet zo goed wat ze moest zeggen en glimlachte liefjes naar zijn ouders. Ze baalde wel als een stekker dat ze haar BH had uitgelaten.

“Wat willen jullie drinken?” vroeg Alex.
“Doe mij maar een koffie, Lex,” zei zijn moeder.
“Voor mij ook, jongen. De alcohol komt dadelijk wel bij de barbecue.”
“Hoe weet je nu dat de barbecue dadelijk aangaat?” vroeg hij aan zijn vader.
Die keek hem hoofdschuddend aan en rolde even met zijn ogen.
“Laat ook maar,” zei Alex grinnikend, “ik weet het, ik ben weer eens voorspelbaar!” en hij liep naar de keuken om de koffie in orde te maken.

Toen hij weer terug kwam uit de keuken, waren zijn ouders en Esther al druk in gesprek over van alles en nog wat. Het klikte meteen goed en dat deed Alex deugd.
Hij nam weer plaats naast Esther en wierp even een vlugge blik op zijn moeder, die hem ongemerkt een knipoogje gaf. Zodra hij weer was gaan zitten, schoof Esther meteen een stukje op in zijn richting. Om zich even later helemaal tegen hem aan te nestelen. Af en toe legde ze uit automatisme haar hoofd op zijn schouder hetgeen met name Elke niet ontging.

Na een half uurtje ging Alex opeens rechtop zitten.
“Shit,!” riep hij uit. “Shit, shit, shit!”
“Wat?” vroeg zijn moeder.
“Ik heb niet genoeg bier in huis. Pa drinkt bier en ik heb het donker bruine vermoeden dat Joris en Laura nog langs komen. En Joris drinkt ook liever een biertje.”
“Dus?” vroeg zijn moeder.
“Dus, stel…ik…voor…dat pa en ik even snel naar de slijter rijden? Ik mag niet meer rijden, want ik heb al wat wijntjes op.”
Zijn vader keek hem even bedenkelijk aan.
“Dat is goed, maar dan wil ik wel met de bolide gaan!”
“De bolide?” vroeg Esther met een verbaasde blik.
“Oh,” zei Elke, “Dan ga ik er vanuit dat je zijn wagenpark nog niet hebt gezien?”
“Zijn wagenpark?” zei Esther weer.

Zijn vader was al opgestaan met een smile van oor tot oor.
“Kom, Lex. De sleutels!” en hij was al onderweg.
Alex was ook al opgestaan en liep snel achter zijn vader aan. Op de drempel van de keuken draaide hij zich nog even om.
“Ma, in de buiten koeling staan wat hapjes die ik al had klaargemaakt…en….”
“Wegwezen!” riep zijn moeder. “Die vind ik wel en ondertussen vermaak ik me wel met Esther!”
En lachend maakte Alex zich uit de voeten.

“Zo,” zei Elke, “Die zien we voorlopig, zeker het eerste uur, niet meer terug.”
“Huh,” reageerde Esther, “de slijterij is toch vlakbij.”
Plots klonk het enorme gebrul van een motor die gestart werd.
“Ja, dat klopt. Maar Hans grijpt elke gelegenheid aan om in die auto te mogen rijden. Dat betekent dat hij met een gigantische omweg, oftewel al toerend of racend naar de slijterij zal rijden. Kunnen wij even lekker kennis maken.”

Al snel waren de dames verwikkeld in een geanimeerd gesprek, waarbij met name Esther het gevoel had alsof ze elkaar al jaren kenden. Ze voelde zich al snel op het gemak bij Elke en kon zich nu goed voorstellen van wie Alex zijn charmes had geërfd.
Als het gesprek heel even stil valt, staat Esther snel op en loopt naar de koeling. Met een flesje rosé en 2 wijnglazen komt ze weer terug gelopen.
“Één glaasje dan,” reageert Elke, “want ik denk dat ik straks terug naar huis mag rijden.”
Gadegeslagen door Elke, schonk Esther rustig de glaasjes vol.

“Je voelt je hier al helemaal thuis, of niet?”
“Nou, het is eigenlijk pas de tweede keer dat ik hier ben, Elke.”
“Hij zorgt wel, dat je je hier thuis voelt, niet?” doelde ze nu op Alex, “kunnen jullie het goed met elkaar vinden?”
Verlegen keek Esther nu naar Elke.
“Dat is wat hij doet,” ging ze verder, “waar hij goed in is. Zorgen dat iedereen lekker in zijn vel zit. Soms zelfs ten koste van zichzelf….”
“Maar bij jou is hij anders,” zei ze nu peinzend.

Opeens voelde Esther zich minder op haar gemak.
Elke zag de verschrikte blik in haar ogen en stelde haar meteen gerust.
“Sorry, Esther. Ik wilde je niet laten schrikken. Ik bedoelde het niet negatief, hoor. Zelfs het tegenover gestelde, eigenlijk.”

Even is het stil.
“Ben je verliefd op Lex?”
Esther wist zich even geen houding te geven en staarde timide naar haar blote voeten.
“Ik begrijp het wel, hoor. Het is dat ik zijn moeder ben, anders zou ik ook verliefd op hem zijn geworden,” zei ze nu gekscherend.
“Is….is hij ook verliefd op mij?” vroeg Esther voorzichtig.

Elke dacht kort na en moest even haar gedachten ordenen voordat ze antwoord gaf, hetgeen Esther nog onzekerder maakte.
“Om heel eerlijk te zijn, Esther, weet ik dat niet,” begon ze te vertellen.
Een spoortje van teleurstelling gleed bij Esther over het gezicht.
“Ik bedoel, ik ken mijn zoon door en door, maar op het gebied van liefde en zijn relatie tot vrouwen kan ik hem heel moeilijk lezen. Ik zie het wanneer hij iemand leuk vindt, maar……” heel even stopte ze nu met praten. Alsof ze in haar hoofd een beslissing moest nemen.
“Je bedoelt op basis van wat er in het verleden is gebeurt,” zei Esther nu.
Verbaasd keek Elke haar nu aan.
“Heeft hij je dat verteld???”
“Niet met zoveel worden. Maar hij heeft wel gezegd dat er iets gebeurt is. Iets vreselijks, wat maakt dat hij lastig een relatie met een vrouw kan aangaan. En dat hij me dat ooit nog wel wil vertellen, maar dat het vanmiddag nog te vroeg kwam.”
“Hmm, dan zit je dieper dan ik al dacht,” zei Elke vervolgens.
“Sorry?”
“Lex is normaal niet zo snel, zo open naar een ander persoon. Dat betekent dat je hem geraakt hebt. En stevig ook.”

Ze zag nu de verwarring op het gezicht van Esther. Die begreep er helemaal niks meer van.

“Luister, als ik zie hoe hij met je omgaat, naar je kijkt, de kleine aanrakingen…..zijn stem als hij tegen je praat….dan…..dan zit je al in zijn hart. Dan heeft hij je in zijn hart gesloten en daar ga je niet meer uit. Nooit. “

De ogen van Esther waren inmiddels vochtig geworden. Elke stond snel op, ging naast haar zitten en trok Esther stevig tegen zich aan.

“Er zijn maar een handjevol mensen op deze aardbol waar Lex zich voor wil openstellen, nee kan open stellen. En daar ben jij er volgens mij één van!”

Esther kon nu haar tranen niet meer bedwingen, na deze lieve woorden. Elke streelde zachtjes haar rug en besefte dat haar zoon een vriendin voor het leven had gevonden.

“Och, meisje,” ze ze nu, “je hebt het stevig te pakken hè.”
Door haar tranen heen, wist Esther er nog een schor “ja”, uit te persen, hetgeen Elke in de lach deed schieten.

“Besef, en dat is het laatste wat ik er over zeg, voor we aan de wijn gaan, dat wat je hem ook geeft, in liefde, aandacht of wat dan ook in materiële zin….je het in tienvoud van hem terug zal krijgen. Zo zit hij nu eenmaal in elkaar.”

Zwijgend lieten ze allebei het intieme gesprek even bezinken. Esther nam een slokje wijn en stond toen op om zich op de badkamer even te fatsoeneren.

Een dikke 20 minuten later zaten de dames alweer gezellig keuvelend op de bank, toen het geronk van een auto hun deed opschrikken. Vlak voor de garagepoort werd er nog eens een extra dot gas gegeven.

“Boys and their toys!” verzuchtte Elke.

Even later kwam Alex binnengewandeld, triomfantelijk 2 kratten bier in de lucht houdend.
Zijn vader kwam er direct achter aan met een glimlach die waarschijnlijk de rest van de dag niet meer van zijn gezicht te meppen was.
Alex zette snel het bier koud en liep direct door naar de barbecue. Toen hij de kap open trok, zag hij dat hij weer van voor af aan kon beginnen. Dan maar fast in plaats van slow cooking vandaag, dacht hij. Hij vulde de bak met nieuwe kolen en en stak het geheel weer aan.
“Speel popmuziek”, riep hij nu luid terwijl hij een biertje pakte. “Volume op 5!”
En terwijl Beyoncé haar ding deed, ging hij weer zitten bij zijn ouders en Esther.

Een stuk of wat biertjes later, was Alex druk doende om de eerste stukken vlees op de grill te leggen, toen de deurbel weer ging.

“Daar zul je ze hebben,” zei Alex
“Wacht maar,” riep Esther, “ik doe wel open!”
De begroeting van Laura en Joris was allerhartelijkst zeker omdat ze elkaar, met uitzondering van Esther, al jaren kenden.

“Wat willen jullie drinken?” vroeg Esther de rol van een goede gastvrouw op zich nemend.
“Een biertje, lekker!” zei Joris.
“En voor mij een rosé wijntje,” antwoordde Laura.

En terwijl Esther de drankjes in orde ging maken, keken Elke en Hans elkaar even veelbetekenend aan. En ook Laura stootte Joris aan en fluisterde zacht:
“Ik zei toch, dat is een blijvertje!”

Een tijd later stond Alex bij de barbecue, druk in de weer met zijn spatel voor de derde vlees ronde, wat eigenlijk een visronde ging worden. Esther stond ook op om de drankjes van iedereen weer bij te vullen. Ze liep echter eerst even naar Alex toe en bleef even bij hem staan. Ze sloeg een arm om zijn middel en met zijn vrije hand trok hij haar wat dichter tegen zich aan. Even later gevolgd met een kusje op haar kruin.
Joris en Hans waren druk in gesprek over de verschillende auto’s van Alex en hadden niets in de gaten. Laura en Elke echter des te meer.
Allebei met een glimlach op het gezicht, staarden ze naar het koppel bij de barbecue. En toen hun blikken elkaar kruisten, waren woorden overbodig.

“Wil je blijven slapen, Es?” vroeg Alex terwijl hij een stukje zalm goed legde.
“Als je het niet erg vindt, graag. Ik heb niet voor niets een weekendtas meegenomen,” zei ze met een giecheltje.
“Oh, dus je kwam hier met voorbedachte rade! Nou, ik heb genoeg logeerkamers. Als je wilt, kun je ieder 3 uur verhuizen naar een ander bed.”
Er is maar 1 bed, waar ik vannacht in zou willen liggen, dacht ze. Maar in plaats daarvan ze zei ze,
“Fijn, Lex. Dan maak ik morgen een lekker ontbijtje voor je!”

De rest van de middag en de avond verliepen ronduit gezellig. Het eten smaakte heerlijk en iedereen kon het uitstekend met elkaar vinden. Er werd veel geouwehoerd en gelachen, met name om de onzin die Alex en zijn vader regelmatig uitkraamden.
Tegen 22.00 uur maakten de ouders van Alex langzaam aanstalten om te vertrekken en ook Joris en Laura begonnen hun spullen bij elkaar te rapen. Morgen ging de koffiezaak weer vroeg open, dus het al te laat maken met al te veel alcohol in hun bloed, was niet zo wenselijk.

Bij de voordeur nam iedereen afscheid van elkaar.
Elke gaf Esther nog een flinke knuffel, “Nogmaals, welkom bij de familie, lieve schat,” zei ze zacht.
“Ik kom deze week nog wel even langs,” riep Alex richting Joris. “Kijken of ik nog wat kan doen voor de grote opening!” Een duimpje was het antwoord van Joris.
Even later draaiden de auto’s de grote weg op en waren Esther en Alex weer alleen.
Vlug ruimden ze de spullen van het terras op en brachten alles naar binnen.
“Afspoelen en afwassen doen we morgen wel” zei Alex terwijl hij alle deuren op slot aan het doen was.

Even later liepen ze trap op naar boven om zich in de badkamer te verzorgen.
“Lex, heb jij misschien een t-shirt of zoiets voor mij?” vroeg Esther, “want ik had alleen mijn bikini en wat toiletspullen in mijn weekend tas zitten….dus zo voorbedacht was mijn rade toch niet….hihi”
“Dat valt me dan een beetje van je tegen,” zei hij lachend. En hij ging haar voor naar een andere ruimte.
“Shit, Lex, jij hebt meer kleren dan menig vrouw” riep Esther verwondert uit toen ze in een inloopkast stonden die groter was dan haar slaapkamer.
Hij pakte een van zijn shirts voor haar en ze stapten de gang weer op. Hij maakte een van de andere deuren op de gang open en wees haar de logeerkamer.
“Ik slaap aan de overkant,” zei hij staand op de drempel, “dus als er iets is of je wilt iets vragen, dan weet je me te vinden!”
“Dat komt wel goed, ik begin langzaam een beetje wegwijs te raken in dit huis.”

Hij boog zich voorover en na een heerlijke zoen, draaide hij zich om en stapte zijn slaapkamer binnen. Ook Esther liep haar tijdelijke onderkomen binnen en sloot de deur achter zich.
Ze trok haar jurkje uit en gooide het over een van de stoelen. Toen ze het shirt van Alex had aangetrokken schoot ze in de lach. Het shirt was net een mini jurkje en reikte bijna tot halverwege haar bovenbenen. Haar slipje hield ze maar aan.
Even keek ze de kamer rond. De ruimte was uiterst smaakvol ingericht en er hing zelfs een gigantisch tv scherm tegen de muur. Ze stapte in haar bed en maakte de lampen uit.

20 minuten later lag ze nog steeds in haar bed te woelen en kon ze ondanks haar vermoeidheid de slaap niet vatten. Ze stond weer op en liep de gang op. Vlug trippelde ze naar de badkamer om een plasje te doen.
Toen ze weer terug was bij haar kamer, bleef ze even stil staan. Ze draaide zich om een staarde naar de deur aan de overkant. Ze stak de gang over en opende zachtjes de deur, glipte naar binnen en sloot de deur weer achter zich. Het was akelig stil, zou hij al slapen?
Ze liep naar het bed toe en wist even niet goed wat te doen. Plotseling hoorde ze het geritsel van een dekbed dat werd terug geklapt.

“Kon je ook niet slapen?” klonk het zacht.
“Nee, ik….nee, niet echt.”
Toen hoorde ze hoe hij naar achteren schoof over het matras.
“Kom je nog?”
Snel gooide ze haar t-shirt op de grond en stapte bij Alex in bed. Ze voelde de warmte van de plek waar hij net lag, terwijl hij het dekbed zachtjes over haar heen trok. Ze nestelde zich een beetje naar achteren en voelde tegelijkertijd Alex naar voren schuiven. Even later lagen ze lepeltje lepeltje tegen elkaar aan. De veiligheid en warmte van zijn grote lichaam brachten haar direct tot rust. Teder legde hij zijn arm op haar buik en nog geen 5 minuten later lag ze al te slapen.

Alex genoot van haar geur, haar kleine lichaam tegen zich aan en bedacht dat hij zich vanmorgen niet had kunnen indenken dat de dag zo zou verlopen. Wel wist hij zeker dat zij, Esther, deze geweldige vrouw, diep in zijn hart zat. En dat hij haar nooit meer zou loslaten, wat er ook gebeurde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11002 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Sinds een dag of twee – 16”

 1. Pracht verhaal.

  Na de onverwachte zet van Teun en de daarop volgende woede van Lotte was het te verwachten dat Esther en Alex dichter naar elkaar zouden toegroeien vermits hij ze als een goede vriendin zag.

  Zolang hij Lotte niet kan duidelijk maken wie haar vriend eigenlijk is zal er spanning tussen hen blijven en inderdaad kan deze ook uitbreiden naar Esther vermits de liefde nog steeds onderhuids sluimert bij Lotte.

  Benieuwd hoe dit allemaal gaat verder verlopen.

 2. Dankjewel.
  Heel benieuwd hoe dit verder baat.
  Enkele afleveringen terug dacht ik dat het richting Lotte en Alex zou gaan maar nu twijfel ik toch, al moet Esther dan wel opbiechten wat er met Rik is gebeurd.
  Of is dat de dramatiek waarbij Lotte dan de rebound is (al dan niet met Mia er ook bij).

 3. Mooi vervolg weer Rainman.
  Blij dat ik je weer teruggevonden heb.
  Esther scoort punten bij Alex, zijn vrienden en zijn familie.
  Maar er dreigt wel spanning te ontstaan tussen hem en Lotte. En wellicht ook tussen Lotte en Esther.

Plaats een reactie