BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Els (2).

Woensdag 3 juli tot en met zondag 7 juli

Linda en Filip op bezoek en contact met Sara, een vriendin van Els.

We wonen nu bijna een maand samen, mijn gemeubeld appartement is verhuurd aan een jong koppel, een collega van Linda en Filip heeft alles geregeld.
Linda en Filip zijn nog vier dagen in België geweest om nog wat zaken te regelen, en hebben bij ons gelogeerd.
Hun huis is ondertussen ook verhuurd.

Woensdag 3 juli.

In de voormiddag ga ik Linda en Filip afhalen op de luchthaven Brussels airport.
Linda staat al heet wanneer ze mij ziet in de aankomsthal van de luchthaven, ik krijg een dikke kus op de mond, ze pakt al naar mijn kruis, en fluistert in mijn oor “ deze avond moet je ons in ons kontje nemen.”
Tijdens de rit naar huis geven ze wat uitleg over hun nieuwe uitdaging in Spanje.
In ons appartement aangekomen krijgt Els een tongzoen van Linda, de vrouwen zijn blij elkaar terug te zijn.
We lunchen en ik leen mijn auto aan hen, ze moeten nog wat administratieve zaken afhandelen in de stad en ze willen ook nog bij hun ouders langsgaan.

Omstreeks 18u arriveren ze terug in ons appartement.
Linda neemt naast mij plaats in de zetel en wrijft weer over mijn kruis, waarop Els zegt “ Dat zal nog wat moeten wachten, ik heb voor 20u een tafel gereserveerd bij de Italiaan, jullie gaan nu eerst uw koffers uitpakken en dan gaan we dineren.”
Omstreeks 22u20 zijn we terug in ons appartement.
Els en ik nemen plaats in de tweezit, Linda gaat al onmiddellijk op de knieën voor mij, opent mijn broek en neemt mijn penis in de hand en zegt “ Die lekkere lul heb ik gemist, en begint mij te pijpen.
Ondertussen staat Filip voor Els en heeft zijn broek ook al laten zakken tot op zijn knieën , zodat Els hem kan afzuigen.
Ik onderbreek hen, en zeg dat het toch wat makkelijker is als we ons eerst uitkleden.
Even later ligt de vloer van de zitplaats bezaaid met kleren.

We gaan naar de slaapkamer en de vrouwen zuigen verder aan onze inmiddels stijve penissen.
Linda wil door mij missionaris in haar kutje genomen worden, Filip neemt Els ook missionaris.
Wat later wil Linda doggy geneukt worden, ik neuk Linda maar Filip wil aan mijn penis zuigen, ik trek mijn penis uit haar kutje zodat Filip mij kan afzuigen, ik wissel zo enkele keren van kutje naar mond.
Els speelt ondertussen met haar clit.
Els wil natuurlijk ook geneukt worden, ik neuk beide vrouwen afwisselend hondjes vaginaal.
Filip wil echter nog steeds aan mijn penis zuigen, en wringt zich op handen en knieën tussen de vrouwen zodat ik telkens als ik van kutje wissel even door Filip gepijpt wordt.

Op zo een moment wenst een man dat hij twee of drie penissen heeft.
Linda komt al vlug klaar en wil Els beffen, Els gaat benen gespreid op het bed zitten, en Linda beft haar.
Filip wil bulldog in zijn kont genomen worden, ik neem uit het nachtkastje de tube glijmiddel, smeer mijn penis in en neuk hem.
Na een tijd gebeft te hebben komt Els met een luide jaaaaaaaa klaar en beide vrouwen willen nu ook anaal genomen worden, ik neuk hen alledrie afwisselend bulldog standje, Filip komt al vlug klaar.
Filip wil mij nu verder afzuigen, maar heeft al vlug weer de kramp in zijn kaken.
Ik laat de vrouwen mij verder afzuigen en wanneer ik bijna klaarkom, masturbeer in mezelf en schiet mijn zaad op hun borsten, ze likken mijn penis af.

Donderdag 4 juli.

Linda en Filip zijn bijna de hele dag weg om nog wat zaken te regelen.
We gaan ’s avonds weer uit eten en zijn omstreeks 22u10 terug in ons appartement.
Even later gaan de vrouwen naar de grote slaapkamer.
Filip vraagt “ en wij dan ?” Waarop Linda antwoordt “ sorry jongens, ladies only.”
De vrouwen zijn nog maar net in de slaapkamer, en Filip zegt “ Daar had ik eigenlijk op gehoopt dat de vrouwen hun ladies only avond wilden, zo kan ik als je wil je grote lul eens goed afzuigen.”
Ik laat mijn broek zakken tot op de knieën, Filip zuigt mij een erectie en vraagt dan om hem te neuken.
Ik loop naar de slaapkamer om het glijmiddel te halen, Linda is Els aan het beffen en zegt “ ik had het kunnen denken, neuk hem maar eens goed.”
Terug in de zitplaats kleden we ons beiden uit, Filip zegt “ Wacht nog maar om mij te neuken, ik wil nog wat zuigen aan je lul, ik vindt het heerlijk om je grote lul af te zuigen.

Hij gaat terug op de knieën, handen aan mijn heupen en zuigt mijn penis, hij is blijkbaar nog niet vergeten hoe hij mij kan doen genieten als ik traag afgezogen wordt.
Na een tijd vertraagt hij nog wat met pijpen en uiteindelijk stopt hij, en wil geneukt worden.
Hij smeert glijmiddel op mijn lul en ik neuk hem eerst doggy, daarna neem ik hem nog op de tafel, Filip met de benen rond mijn middel, zijn handen achter mijn hals.
Hij begint al vlug te kreunen en als hij dan klaarkomt druipt het vocht uit zijn penis.
Nu wil ik je terug afzuigen tot je klaarkomt, zegt hij.
Ik zet mij in de zetel, Filip zuigt mij een hele tijd en vraagt dan of hij mij verder mag aftrekken.
Als ik klaarkom spuit ik mijn zaad op zijn gezicht, waarna hij mijn penis aflikt.
Het is inmiddels 23u20, en we besluiten om te gaan slapen.

Vrijdag 5 juli.

Linda en Filip gaan nog wat familie bezoeken, we gaan weer uit eten en omstreeks 23u slapen, echt slapen.

Zaterdag 6 juli.

Wanneer ik in de namiddag Linda en Filip naar de luchthaven breng, zegt Linda dat ik goed moet zorgen voor Els, en haar niet mag kwetsen, Els is stapelgek op mij. Ze heeft gezegd dat ze mij niet wil verliezen.
Ik neem haar woorden ernstig.
We zijn ook altijd welkom en verwachten dat wij bij hen op vakantie komen. Ze hebben voorlopig althans niet de intentie om een andere man, vrouw of koppel te zoeken voor de wekelijkse sex namiddag.

Zondagavond 7 juli.

In de namiddag zijn we bij Els haar ouders op bezoek, ze wil mij voorstellen.
Haar moeder, 71 jaar, slechts 6 jaar ouder dan mij, voor haar leeftijd een mooi figuur, heeft voor de gelegenheid haar mooiste jurk aan, met wijde decolleté, is mij voortdurend aan het keuren, en heeft zoals voorspeld een hele resem vragen.
Ik geef haar een complimentje met te zeggen van wie haar dochter zo een mooi figuur heeft. Dat positioneert mij al direct in de bovenste lade.
Haar vader, 74 jaar, een stille man, heeft pas de kans om iets te zeggen wanneer moeder en dochter in de keuken zijn , en zegt “ Ik hoop dat je ze kan temmen, want ze heeft de aard van haar moeder en die heb ik niet kunnen temmen, en verzorg haar goed, ik heb er maar één.
Tijdens de rit naar huis zegt Els dat ik goedgekeurd ben, en dat haar moeder gevraagd heeft of ik goed ben tussen de lakens. Ze heeft het dus van haar moeder.

‘s Avonds wanneer we in bed liggen vraagt ze of ik wil praten over mijn vrouw.
Ik ben laat gehuwd, ik was toen reeds 42 jaar, mijn vrouw was 11 jaar jonger,
ik heb mijn vrouw leren kennen tijdens een vakantie in Turkije, we waren in hetzelfde hotel en de maitre d’hotel zette ons samen aan tafel in het restaurant.
We hadden onmiddellijk een klik, de derde avond hadden we al stomende sex.
Vijf maanden later zijn we gehuwd.
Ze was een hele lieve, zorgzame vrouw.

Wat de sex betreft, ze hield van een lang voorspel waarbij ik haar van kop tot teen verwende met vingers en tong, en dat zij geneukt wilde worden in verschillende standjes, maar niet anaal, en totdat ze ziek werd we wekelijks meerdere keren sex hadden. Ik heb mijn vrouw ook nooit bedrogen.
Ze antwoordde daarop dat wanneer ze sex heeft met een man al vlug een nat poesje heeft, zeker als er met haar tepels gespeeld wordt, en voorspel niet echt nodig is, wanneer ze sex heeft met een vrouw, heeft ze soms wel graag voorspel.
Voor haar huwelijk heeft ze meerdere relaties gehad, zowel met mannen als vrouwen.
Tijdens haar huwelijk heeft ze nog enkele korte relaties gehad met vrouwen, ook triootjes samen met haar man, maar die relaties hebben niet lang geduurd, haar man ging bruut om met die vrouwen.

Ze vertelt mij ook nog dat haar man de laatste maanden van het huwelijk haar publiekelijk vernederde en dat er ook binnenshuis fysiek geweld tegen haar bij kwam. Ze heeft dan de scheiding gevraagd.
Later is ze dan te weten gekomen dat hij reeds drie jaar een geheime relatie had met een bimbo van 24 jaar !
Ik vraag haar of ze Linda niet gaat missen voor hun ladies only avonden.
Nu dat ze Linda nog eens gezien heeft, en Linda er niet meer bij kan zijn zal ze de sex met een vrouw wel gaan missen.
Ik zeg haar dat als ze weer een vriendin wil, ik daar geen probleem van maak, zolang het onze relatie niet schaadt.
De beste relatie die ze had met een vrouw was met Sara, mede ook omdat er bij Sara ook liefde in de relatie was.
Als ik daarmee akkoord ga wil ze, en als dat voor Sara nog kan, haar wel terug ontmoeten.
Ik zeg haar dat ze morgen maar contact moet opnemen met Sara.

Els vraagt of ik sex met Filip of een andere man niet zal missen.
Ik antwoord daarop dat ik Filip als persoon wel zal missen, maar sex met Filip of een man, nee dat zal ik niet missen.
Het is niet omdat ik een man geneukt heb dat ik bi ben, ik heb geen bi gevoelens.
Filip was bij de zoektocht naar een vrouw voor anale seks een mooie ervaring, en indien we Linda en Filip gaan bezoeken zal ik er niet naar vragen om hem te neuken. En dan was er nog sissy Carla, maar daar wil ik niet meer aan denken.
Ik heb genoeg gelegenheid om een afspraak te maken met een man, soms chatten we mee op een sexwebsite, en dan krijg ik wel eens de vraag om een man te neuken, Ik ga daar niet op in. Vandaag nog een mailtje ontvangen van een man omgeving Maastricht, met de vraag voor een triootje, en om hem te neuken. Ik heb vriendelijk bedankt en hem gemaild dat hij maar een ander koppel moest zoeken.

Ik vraag of ze op mijn heupen wil gaan zitten, zodat ik met haar zeer gevoelige tepels kan spelen, ik draai met mijn wijsvingers rondjes op haar tepelhoven om vervolgens haar tepels zachtjes te knijpen en te masseren, ze begint al vlug te hijgen, hoe meer de tijd verstrijkt, hoe feller ze hijgt, plots knijpt ze met beide handen in mijn borstkas en haar hele lichaam verkrampt, ze komt klaar, ze wrijft met haar natte kutje over mijn onderbuik.
“Neem me nu in mijn poesje” zegt ze.
Ik neuk haar in verschillende standjes, missionaris, doggy, bulldog en Els staande met een been tegen mijn schouder, zo kan ik haar diep penetreren, en in dit standje komt ze weer klaar.
Dan wil ze dat ik op de rand van het bed ga zitten om mij af te zuigen en te masturberen.

Ook nu weer is het of ik naar een slow motion film kijk, langzaam glijden haar lippen heen en weer over mijn penis en aan hetzelfde tempo masturbeert ze mij, wat later versnelt ze het tempo, en wanneer ik klaarkom spuit ik mijn warme zaad in haar mond en slikt ze alles in, waarna ze mijn penis nog eens aflikt.
Daarna gaan we slapen in haar favoriete slaaphouding, lepeltje.

De volgende morgen tijdens het douchen merk ik bloed op mijn borstkas, de afdrukken van haar vingernagels staan er nog in.

‘s middags probeert ze Sara te bellen, echter het nummer is niet meer in gebruik.
Ik zeg haar van eens te kijken op facebook, dat levert ook geen resultaat op.
Ze weet wel nog de familienaam van Sara en dat haar ouders in Wenduine wonen.

Els zoekt op internet in de telefoongids en na enig zoekwerk en verschillende telefoons, heeft ze Sara’s moeder aan de lijn.
Sara’s moeder vertelt haar dat Sara heeft samengewoond met een man maar ondertussen niet meer samen zijn.
Ze woont nu tijdelijk bij haar broer en diens vrouw en hun twee kinderen in een klein appartementje.
Ze geeft het telefoonnummer van Sara.
Dezelfde avond belt ze nog naar Sara, ze hebben een lang gesprek, waarin ook de relatie met mij ter sprake komt, Els vraagt haar of ze terug contact wil.
Sara wil haar graag terug zien, maar dat kan pas zaterdagavond, ze heeft een week verlof en momenteel op bezoek bij haar halfzus, afspraak zaterdag om 20 uur in ons appartement.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Valentin

Mijn auteursnaam (alias) is Valentin, ik ben ten tijde van dit schrijven, juni 2024, 65 jaar, 1m74, 72kg, blauwe ogen, grijze haren, penis in erectie: 18cm, eikeldiameter: 4,5cm.
De verhalen die ik publiceer zijn waargebeurd. Ze komen uit mijn dagboek.
Voor de privacy van de personen zijn de namen aliassen.
Ik hoop dat u kan genieten van de verhalen.
Ik geniet in ieder geval nog steeds !

Dit verhaal is 3803 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie