BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Els (1).

Voor de lezer die mijn verhalen volgt, dit is het vervolg van “ Anaal met Linda en Filip (15).”

Linda en Filip naar Spanje.

Er is de laatste 14 dagen heel wat gebeurd.
Linda en Filip gaan naar Spanje.
Het immobiliënkantoor waar zij werken heeft ook een kantoor in Spanje. Het koppel van het kantoor in Spanje stopt eerder dan verwacht, en de baas van Linda en Filip heeft in het verleden al eens gevraagd of zij interesse hadden om naar Spanje te verhuizen en het kantoor aldaar over te nemen.
Linda en Filip zijn drie weken in Spanje om alles te regelen, nadien komen ze enkele dagen terug naar België om hier nog wat zaken te regelen, om dan naar Spanje te verhuizen, hun woning in Kessel-Lo wordt verhuurd.

Weekje Ardennen met Els.

Els heeft nood aan een weekje rust om te ontstressen, een oom van haar heeft een vakantiehuis in Amel en ze mag er een week gebruik van maken, ze vraagt of ik wil meegaan.
We vertrekken vrijdagavond 31 mei voor een week, we moeten terug zijn 8 juni, om de 9de te gaan stemmen voor de verkiezingen.

Vrijdag 31 mei.

Ik haal Els op aan haar appartement om 18 uur, ik heb een klein koffertje mee, Els is gepakt met twee koffers, een grote koffer met kleding en een kleine met schoenen.
Ik vraag haar voor de grap of ze voor een maand op vakantie gaat. Ze kan er wel om lachen.
Na een rit van anderhalf uur arriveren we aan het vakantiehuis, alles uitpakken, de woning verkennen, eten (pizza tonijn uit de microgolf), een korte wandeling, wat televisie kijken en om 23u30 slapen.

Zaterdag 1 juni.

Na het ontbijt maken we een wandeling en gaan we boodschappen doen in Malmedy.
Terug in het vakantiehuis lunchen we en daarna schrijf ik in mijn dagboek, ze vraagt of ik elke dag in mijn dagboek schrijf. Ik antwoord dat ik alleen de voor mij belangrijke of interessante zaken noteer, zoals onze wekelijkse seksdates, of zoals nu het weekje vakantie.
Ze vraagt of ze mag lezen. Ik geef haar het dagboek en na een kwartiertje krijgt ze de tranen in de ogen, ik zet mij naast haar en zie dat ze een van de pagina’s leest waarin ik schrijf over de ziekte van mijn vrouw, ik ben begonnen met het schrijven van mijn dagboek toen bij mijn vrouw pancreas kanker is vastgesteld, daarin staat de twee jaar lang lijdensweg beschreven, ik zeg haar, sla die pagina’s maar over en begin te lezen vanaf einde december 2022. Ze geeft mij het dagboek terug en zegt, “zal voor een andere keer zijn”.
De rest van de dag lees ik nog wat in een boek, we maken een wandeling, ’s avonds gaan we uit eten, kijken nog wat televisie en gaan dan slapen.

Zondag 2 juni.

Ik ben vroeg wakker, Els slaapt nog als een roos. Ik wil haar niet wakker maken en ga douchen, ik sta enkele minuten in de douche, mijn haren aan het wassen, ik voel een hand aan mijn penis, Els zit op de knieën voor mij, neemt mijn penis in de mond, handen aan mijn heupen en pijpt me, langzaam schuift mijn penis in en uit haar mond, telkens mijn penis uit haar mond is draait ze met haar tong langzaam cirkeltjes op mijn eikel, het is net of ik naar een slow motion film kijk.
Wanneer ik een flinke erectie heb gaat ze achter mij staan, drukt haar borsten tegen mijn rug en masturbeert mij, na enkele minuten wil ze in haar poesje geneukt worden, onder het stromende water, Els voorovergebogen, benen gespreid, zich vasthoudend aan de douchestang, wrijf ik eerst met mijn eikel enkele keren over haar kutje en penetreer haar, om haar wat te plagen trek ik mijn penis uit haar kutje en penetreer haar opnieuw, dit herhaal ik een tiental keren om haar dan vervolgens traag te neuken, dat hebben we beiden het liefste.

Ik weet nu ondertussen wanneer ze bijna klaarkomt, en begin mijn tempo op te drijven, wanneer ze dan klaarkomt begint haar lichaam eerst te schokken en dan te verstijven, ik voel haar kutje nog meer spannen om mijn penis.
Dan gaat ze op haar knieën, trekt haar strakke billen van elkaar en roept.
“Neem me nu in mijn kont tot je klaarkomt”, Ik wrijf enkele keren met mijn eikel aan haar sterretje en penetreer haar kontje, eerst enkel met mijn eikel, om vervolgens ook weer mijn eikel enkele keren in en uit haar kontje, en dan langzaam mijn penis volledig in haar kontje te steken, en haar te neuken, na enkele minuten schakel ik een versnelling hoger tot ik klaar kom, ik trek mijn penis uit haar kontje, haar sterretje opent en sluit zich enkele keren en telkens druipt er wat van mijn warme zaad uit.
Het douchewater is inmiddels al flink kouder geworden, vlug douchen is de boodschap.
Daarna nog een fikse wandeling en ontbijt.
De rest van de dag brengen we door met lezen en wat gezelschapsspelen, televisie kijken en om 23u gaan we slapen.

Maandag 3 , Dinsdag 4 en Woensdag 5 juni.

Die dagen brengen we door met lezen, lange wandelingen, gezelschapsspellen en gaan we nog tweemaal uit eten.

Donderdag 6 juni.

Het is nog vroeg in de namiddag, ik ben een boek aan het lezen, Els is naar de stad om inkopen te doen.
Omstreeks 16 uur is ze terug in het vakantiehuis met de boodschappen die ze uitpakt en daarna verdwijnt ze naar de slaapkamer met een grote papieren shopping tas.
Een klein 10 minuten later verschijnt ze in de deuropening van de zitplaats, in een rode halve cup push-up bh en rood kruisloos slipje en een tube glijmiddel.
Ze draait zich om, bukt zich voorover en schudt even met haar kontje.
Er begint al iets te groeien in mijn short.
Ze zegt “ Neem me direct in mijn kont, want ik sta al heet van daarstraks in de winkel “
Ik trek mijn t-shirt en short uit, ze gaat op de knieën, neemt mijn ballen in de hand en masseert ze, dan neemt ze mijn penis in de mond en zuigt mij een erectie.
Ik smeer glijmiddel op mijn penis, Els gaat benen gespreid op tafel liggen, ik penetreer haar lekker kontje, en neuk haar, ik neem haar benen en duw ze verder richting haar schouders, ze ligt bijna dubbel geplooid.
Met wijs en middenvinger spreidt ze haar schaamlippen en speelt ze met haar clit.
Bij elke stoot in haar kont roept ze ja, ja, ja, ja
Haar vingers bewegen steeds vlugger over haar clit, plots begint haar lichaam te schokken en even later verstijfd ze, ze komt klaar, ook haar sluitspier spant strak rond mijn penis.
Ik wil mijn penis uit haar kontje trekken, maar ze roept “ kom in mijn kont lieverd.”
Ik neuk haar nog enkele minuten en kom klaar in haar lekker kontje.
Wanneer ik mijn penis uit haar kontje trek, druipt mijn zaad eruit, en ze gaat zoals al menige keren gebeurt is terug op de knieën en likt mijn penis.
We laten ons in de zetel vallen en ik krijg nog een dikke zoen op mijn penis.

Vrijdag 7 juni.

Vrijdag was Els de hele dag zenuwachtig, ik had haar al enkele keren gevraagd of er iets mis was. Niets aan de hand, was telkens haar antwoord.
We doen wat boodschappen en brengen onze tijd door met lezen, en een wandeling in de bossen.
Diezelfde avond zijn we naar een film aan het kijken en wil ze vroeg gaan slapen, ik wil mee naar bed, maar ze wil dat ik de film uitkijk, wanneer ik ga slapen merk ik dat ze nog steeds wakker is en onrustig.

Zaterdag 8 juni.

Zaterdagmorgen bij het ontbijt zegt ze, “ Ik moet je iets zeggen, deze week was eigenlijk niet om te ontstressen, maar om u beter te leren kennen, bij onze eerste ontmoeting was er al meteen een klik tussen ons beide, en naarmate de weken verstreken kreeg ik gevoelens voor u, en die gevoelens zijn alsmaar intenser geworden, deze week heb ik u nog beter leren kennen en werd bevestigd wat ik al vanaf onze eerste ontmoeting voelde, namelijk dat jij een lieve, zorgzame man bent, ik zie u als mijn maatje.” Ik onderbreek haar en zeg haar dat ik die gevoelens naar mij toe dat wel gemerkt heb aan allerlei dingen onder andere, de manier waarop ze mij begroette bij Linda en Filip, wanneer ik bij haar bleef slapen, ik ook van bij onze eerste ontmoeting die klik had, en dat ik ook gevoelens voor haar heb, maar die nooit laten merken heb, en er ook niet over gesproken heb, omwille van drie redenen, omdat ze al eens gezegd heeft dat ze geen vaste relatie meer wil, ons leeftijdsverschil en afwijzing.
Ze antwoord met “ Ik wil terug geborgenheid en jij bent mijn soulmate, wij verstaan elkaar zonder woorden, dat jij 17 jaar ouder bent dat doet er niet toe, mijn ex was ook 12 jaar ouder, trouwens, ik dacht dat Linda zich vergist had toen ze me zei dat jij 65 was, ik dacht 55, en wat ik zeker niet wil is een jongere man, ik heb het er met Linda al verschillende keren over gesproken tijdens onze ladies only avonden, gisteren ook nog met Linda getelefoneerd en er met haar over gesproken, ze antwoordde dat ik het gewoon moest vragen, je zal wel zien, het komt wel goed, zei ze, dus, ik wil je vragen om met mij samen te wonen.”

Ik antwoord haar dat ik wel een maatje kan toelaten in mijn leven, en de tijd wel zal uitwijzen of het een goede beslissing was.
Ze vliegt me om de hals en ik krijg een tongzoen, en belt meteen naar Linda om het goede nieuws te vertellen, ik moet aan de telefoon komen, Linda zegt “ verzorg ze goed, en ik bedoel niet alleen sexueel, maar zoals een vrouw verwacht van door een man behandeld te worden, ze heeft tijdens haar huwelijk al genoeg miserie gekend, ze is smoorverliefd op u.
Ik zeg haar nog dat Filip gelijk had toen hij zei “ hier broedt iets.”
We praten nog even over hun verhuizing naar Spanje en wensen beiden nogmaals veel succes met hun nieuwe uitdaging.
Ik vraag Els of ze wil praten over haar mislukte huwelijk. Liever niet, misschien een andere keer.

We vertrekken in de late namiddag terug naar huis en tijdens de autorit speelt op de radio een liedje van Bryan Adams “ The only thing that looks good on me is you “ ze zegt “ dat is op ons beide van toepassing.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Valentin

Mijn auteursnaam (alias) is Valentin, ik ben ten tijde van dit schrijven, juni 2024, 65 jaar, 1m74, 72kg, blauwe ogen, grijze haren, penis in erectie: 18cm, eikeldiameter: 4,5cm.
De verhalen die ik publiceer zijn waargebeurd. Ze komen uit mijn dagboek.
Voor de privacy van de personen zijn de namen aliassen.
Ik hoop dat u kan genieten van de verhalen.
Ik geniet in ieder geval nog steeds !

Dit verhaal is 5750 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie