BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ries, Laureen en Linda (2)

Zonder remmingen

Ik kende hem al jaren. Ries is een stuk jonger dan ik, maar hij had een enorme aantrekkingskracht op mij. Een atletisch en gespierd lijf, mooie ogen en een mooie lach. We waren collega’s geweest totdat hij van baan was veranderd. We hielden contact en nu waren we vrienden die zo nu en dan afspraken om even bij te kletsen. Het was altijd leuk elkaar weer te zien. We hadden een goede klik. Hij plaagde mij graag en ik vond de aandacht die hij mij gaf geweldig.
Destijds was ik getrouwd en hij was single, maar oh wat zat hij in mijn hoofd, want wat ik allemaal met hem zou willen doen….. poeh. Maar ik hield van mijn man en uit respect heb ik van die gevoelens geen werk gemaakt. Ik hield de rem erop. Het was maar goed dat hij niets had geprobeerd, want ik vermoed dat ik dan mezelf niet meer in de hand zou hebben.

Hij vertelde tijdens een etentje dat hij een vriendin had en hoewel ik stikjaloers was, was ik ook blij voor hem. Ik gunde hem zo zijn geluk.
Bij het eerstvolgende etentje was Linda, zijn vriendin, ook van de partij. Linda was echt een leuke meid, veel jonger dan ik. Ook sportief en ik zag veel raakvlakken met Ries. Na de eerste ontmoeting, een gezellig etentje, gingen Linda en ik steeds vaker met elkaar om. Zo nu en dan werd er een damesdagje georganiseerd. Wij gingen dan shoppen, naar de schoonheidsspecialist of naar een romantische film, waar Ries allemaal niet van houdt.
Met mijn huwelijk ging het niet zo best, we zaten niet meer op hetzelfde spoor. Mijn man begreep niet dat ik niet gelukkig was. Daarbij kwam het ook dat hij hele vervelende jaloerse trekken had. Ik zou wel een ander hebben en zo, terwijl dat niet het geval was. Ik heb na veel wikken en wegen toch de stap gezet om alleen verder te gaan. Linda en Ries waren lieve vrienden voor mij en ik heb heel wat keer bij hen gezeten om mijn hart te luchten. Linda had in dezelfde situatie gezeten en dat schiep een extra band.

Linda was een vrij persoon, alle onderwerpen konden worden besproken. Zelf schuwde zij niet om intieme onderwerpen aan te snijden. Daardoor vertelde ze mij dat Ries een goede lover was. Hij besteedde veel aandacht aan haar genot, wat helemaal past bij zijn karakter. In haar woorden had hij altijd een goed gesprek met haar klit, gouden handjes en een rodeo pik. Ik wist niet precies wat ze daar allemaal mee bedoelde, ik ben nogal verlegen om daarover vrij te praten, dus durfde niet door te vragen, maar ik had er wel rooie oortjes van gekregen. In mijn fantasie moest ik vaak aan dat gesprek terugdenken. Ze had me ook een keer daarvoor doorgezaagd over Ries. Wat ik van hem vond. Ik zei dat zij de jackpot had gewonnen: zo een lieve en goed uitziende man. Maar of ik opgewonden werd van hem; zou ik seks met hem willen. Jezus, wat moest ik daar dan op zeggen. Ja, ik geil heel erg op jouw vent? Ik stamelde een beetje en kreeg een rode kop. Ze moest hard lachen en zei dat ze een geintje maakte.

Ook nadat wij een keer naar de bioscoop waren geweest. In die film was een hevige vrijscène tussen twee vrouwen. Ze vroeg mij daarover van alles, of ik dat geil vond, of ik dat zou durven met een vrouw, of ik dat al gedaan had. Ik zei dat ik nog nooit met een vrouw was geweest, maar dat het me wel opwond, ook dat ik nog nooit verliefd ben geweest op een vrouw. Zij had hetzelfde.
Ons samenzijn was verder allemaal heel vriendschappelijk, tot die ene dag….

Ik had met Linda afgesproken om samen te gaan shoppen en daarna zouden we met ons drieën bij Ries thuis wat eten.
We gingen naar de stad en Linda zei dat ze die dag zeker even bij Ella langs wilde. Ella is een lingeriezaak met luxe setjes maar ook wel kinky spul en speeltjes. Ik moest lachen en vroeg of ze wat van plan was vanavond. Zij was uiterst serieus en antwoordde: ‘Ja’. Ik gaf het verder geen aandacht en we begonnen met shoppen. Wat oorbellen, lekkere scubjes, een rokje en een blouse, maar ik was niet echt in de stemming en zei dat ik het wel gezien had. We gingen zoals afgesproken nog wel even naar Ella. Linda ging de rekjes langs en ze had al snel 2 setjes, een gewaagde rode en een zwart kinky setje. De rode was van kant, een mooie bustier met jarretelbandjes en een bijpassende doorschijnende string. De zwarte was een peek-a-boo BH en slip. Ik ging mee naar de kleedkamers, waar ik op een lekkere stoel ging zitten.

Linda kwam uit het kleedhokje in het rode setje. Mijn hemel, wat stond dat haar goed. Haar borsten werden lekker gepusht en doordat haar taille mooi geaccentueerd werden, waren haar billen mooi rond. Ze zei dat we zo nog even moesten zoeken naar mooie kousen om het helemaal af te maken. Ze wilde niet verder zoeken, want dit ging ‘m wel worden en ze zei dat dat andere pakje meer iets voor mij was. Ik twijfelde daarover, maar ze probeerde me over te halen om het andere setje even te passen. Na een beetje morren, gaf ik toe en begon me uit te kleden. Hoewel ik niet vaak kinky setjes aanheb, moest ik toegeven dat dit me goed stond. Linda was dolenthousiast en zei dat ik mezelf gewoon eens moest trakteren op zoiets. Ze zei dat ze ook zo’n soort setje had en dat het super geil was omdat aan te hebben onder je kleding terwijl niemand het wist.

Het idee wond mij inderdaad op en zo overtuigde ze mij om het setje te kopen. Snel nog even kousen zoeken, en dan naar huis. Bij het afrekenen zag ik dat Linda ook een satisfyer kocht. Ze keek naar mij en zei: ‘Die is voor jou; na een goed orgasme kan je de wereld weer aan.’ Ik kon dat eigenlijk alleen maar beamen. Ze vroeg mij gelijk wanneer ik voor het laatst een orgasme had gehad. Ik moest lang nadenken. Daardoor zei ze dat ze gelijk had; het was gewoon te lang geleden. Ik moest er een beetje van blozen, maar kon haar geen ongelijk geven. Bij Ries thuis was de sfeer fijn en ontspannen. Gezellig kletsten we bij het genot van een drankje en daarna bij het eten dat Ries gemaakt had. Na het eten wilde Linda ons trakteren op zelfgemaakte cocktails. Ik zei dat ik dat beter niet kon doen, want ik moest nog rijden. Niet dat ik al naar huis wilde; het was veel te gezellig. Linda en Ries haalden me over om gewoon bij hen te blijven slapen. Binnen no time zaten we aan de pornstar martini’s te chillen op de bank.

Ries vroeg wat we hadden gekocht bij Ella. Ik moest giechelen, want hij moest eens weten. Ik keek naar Linda haar pretoogjes. Wat voerde zij in haar schild, dacht ik nog. Voordat ik nog maar iets kon bedenken, pakte zij mij bij de hand, griste de tasjes mee en trok me mee naar de slaapkamer. Eenmaal daar wilde ze dat we de setjes zouden showen aan Ries. Ik stribbelde wat tegen, maar ze begon zich uit te kleden. Binnen no time stond ze naakt voor mij met haar mooie grote borsten, slanke taille, platte afgetrainde buik, ronde billen en helemaal glad geschoren. Wauw, als ik al kriebels van haar krijg, wat moet Ries dan wel niet voelen. Ik stond er wat perplex bij en Linda was alvast begonnen om mijn jurk los te knopen. Voorzichtig deed ze mijn BH met voorsluiting los en liet haar handen langs mijn borsten gaan. Haar handen waren zo zacht en warm. Een rilling ging over mijn rug. En in de opwinding kleedde ik me verder uit.

De setjes werden aangetrokken en ik streek de stof van Linda’s bustier nog even glad. Niet dat dat nodig was, maar om haar borsten even te voelen. Zij deed hetzelfde bij mij. Maar omdat mijn setje halve cups en geen kruisje had, ging ze met haar vingers over mijn tepels en over mijn natte, blote lippen. Dat voelde goed. We deden samen haar kousen aan en ze pakte haar stiletto’s. Na een snelle kus op mijn mond, liep ze de slaapkamer uit. Ik keek om het hoekje van de deur naar hoe zij Ries haar setje showde. Of beter gezegd, naar hoe zij Ries opgeilde. Onbewust was ik met mijn vingers richting mijn kutje gegaan en was ik langs mijn klitje aan het wrijven. Ik zag hoe ze voor hem bukte en hem langs haar benen aankeek, hoe zijn kruis opzwol en hij net als ik van haar genoot. Mijn vingers waren helemaal nat van geilheid. Plotseling was de show over. Uitdagend heupwiegend kwam ze richting de slaapkamer. Ze sloeg de deur open en nam mij bij de hand.
‘Kom nou maar, Ries wil dit vast ook wel zien.’

Ik schaamde me dood dat Ries me nu zo zou zien. Ze nam me mee naar het midden van de kamer en begon mij van die gedachte af te leiden door om mij heen te dansen, een beetje tegen mij aan te schuren en me te betasten. Ze pakte mijn handen en legde deze op haar borsten. Mijn lust won het van de verlegenheid en ik ging in haar spel mee.
We begonnen elkaar passioneel te zoenen. Stapje voor stapje manoeuvreerde Linda mij in de richting van Ries. Linda zoende haar weg langs mijn tepels naar beneden naar mijn lippen. Ik zuchtte diep en pakte haar hoofd en drukte haar tegen mij aan om haar tong nog beter te voelen. Ik keek naar Ries die inmiddels met zijn pik zat te spelen. Wat een goed exemplaar, een dikke, maar niet al te lang en een grote eikel. Ik wenkte hem dichterbij te komen. Ik liet Linda’s hoofd los en leidde Ries naar haar. Hij zoende Linda en likte mijn sappen van haar gezicht. Wat geil. Daarna draaide ik ze weer naar mij en ze gingen mij verwennen. Samen likte ze zachtjes aan mijn lippen. Ik voelde hoe Ries zijn hand langs mijn been omhoog ging. Heel voorzichtig spreidde hij mijn lippen. Ik was zo ongelooflijk geil geworden dat ik spuitend klaarkwam, waarna hij zijn vingers zonder moeite bij mij naar binnen duwde, terwijl Linda wild werd van mijn intense orgasme.

In de roes van mijn orgasme namen Linda en Ries mij mee naar de slaapkamer. Ik werd op mijn rug op bed gelegd en Linda kwam, standje 69, boven mij hangen met haar kale spleetje boven mijn gezicht. Ries ging achter Linda staan, trok Linda’s tanga aan de kant om zijn pik langs haar lippen te laten glijden. Linda kuste heerlijk zachtjes de binnenkanten van mijn dijen, liezen en lippen. Plots slaakte Linda een gil toen Ries zijn pik in haar stootte. Ik was gelijk veer bij de les. Want wat een geil gezicht, zo vlak voor mijn neus, recht uit een pornofilm… Ik likte langs Linda’s klitje en legde mijn tong op de pik van Ries als hij naar buiten kwam en zo Linda’s binnenste mee naar buiten trok.

Ik likte die mooie eikel en pijpte Ries zover als ik kon. Daarna verwende ik Linda’s klit en stak mijn tong in haar gaatje. Ik wreef wat van haar geil over haar kontgaatje. Voordat ik verder kon met deze actie, kwam Ries tussenbeiden en begon Linda weer te neuken. Ik liet mijn handen over Linda’s billen om mijn actie richting haar kontje weer te vervolgen. Ik trok haar billen uit elkaar en liet mijn vingers, die nog onder Linda’s geil zaten, naar het sterretje gaan. Ik hoorde haar zuchten en zachtjes kreunen. Ik zoog hard op de klit van Linda terwijl ik rondjes draaide met mijn tong en mijn vinger langzaam haar kontje in liet gaan.

Ries ging uit haar kutje en ik keek hem nu recht aan en zag hoe hij zijn zaad spoot. Grote klodders op haar spleetje en billen. Ik likte gulzig en vingerde zijn zaad zo haar kontje in. Toen ik weer aan haar klit zoog, kwam ze gillend klaar. De hele nacht zijn we nog van elkaar genoten. Ik weet nu wat Linda bedoelde met rodeo pik, door hem om de beurt als een cowgirl te bereiden. Heb me ook heerlijk anaal laten verwennen, iets waar zij nog niet zo ervaren mee waren. Ook heb ik Linda geholpen toen Ries ook haar sterretje wilde nemen. Tegen de ochtend hebben Linda en Ries me nog een keer laten komen met de satisfyer. Al met al, 5 keer klaargekomen, waarvan 1 squirtend, was toch geen slechte score.

Bewust en onbewust
Was ik vol verlangen en vol lust
Ik heb me voor jou laten gaan
Nog nooit was ik zo voldaan

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3569 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie