BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Patiënte heeft de nacht van haar leven

Patiente krijgt anale behandelingZoals jullie weten stond er in het vorige verhaal dat een patiënte met haar zelf aan het spelen was en aan het filmen hoe ik de verpleegster aan het neuken was. Dit keer is het de beurt aan de patiënte.

Het was een donderdag nacht, ik draaide weer alleen dienst en ik wist dat de patiënte die mij en de verpleegster gefilmd had later op de dag naar huis mocht. Ik had haar beloofd dat ze de volgende dienst aan de beurt zou zijn.

De patiënte, begin 20, mooi blond, kleine tietjes, tenger en een mooie volle gevormde kont.

Ik liep een buiten ronde en was her en der aan het schijnen met de zaklamp tot ik haar ineens tegen kwam. Ik vroeg haar wat ze buiten deed omdat ze de afdeling niet af mocht. “Ik zocht een bankje om even een sigaret te kunnen roken” zei ze, waarop ik antwoordde dat je niet in/om het ziekenhuis mocht roken. Ze keek me aan en vroeg met hele uitdagende en zaadvragende ogen wat ik daar aan wou doen. Waarop ik antwoordde “ daar weet ik wel wat op” en ik gaf haar een knipoog.

Ze stond op, kwam recht voor me staan en greep me bij mijn lul. “ik wil dat je je lul in mij ramt” en ze begon me hevig te zoenen.

Met beide handen pakte ik haar kont vast en trok ze iets uit elkaar zodat het topje van mijn middelvinger haar kont gaatje aanraakte. Ze kreunde zachtjes en toen wist ik dat ze het moeilijk ging hebben met mij.

Eenmaal aan het zoenen werd ik gebeld door de afdeling waar deze patiënte lag, of ik haar had gezien.. ze kon duidelijk horen dat het over haar ging en greep me wederom bij mijn lul en fluisterde zachtjes in mijn andere oor” als je zegt dat je me hebt gezien gaat het hele feest niet door” waarop ik de verpleegster antwoordde dat ik haar niet gezien had.

Ze begon me verder te zoenen en begon haar broek uit te doen en daarna mijn broek. Ze pakte de zaklamp en stopte deze in haar inmiddels kletsnatte kut.

Ze keek me aan, stopte met zoenen en eiste mij dat ik haar tegelijkertijd in haar kont zou pakken. Terwijl ze met haar kutspieren de zaklamp strak houdt, til ik haar op en stop mijn lul in haar kont. Zelf hoeft ze niks te doen omdat ze doordat ze op en neer gaat de zaklamp ook vanzelf in en uit haar gaat. Hierdoor wordt ze dus in beide gaten tegelijkertijd keihard geneukt.

Na 2 a 3 minuten haalt ze de zaklamp uit haar kut, mijn lul uit haar kont en weet zich zo flexibel te bewegen dat ze op de kop hangt terwijl ik nog rechtop sta. Haar kutje dus recht in mijn gezicht terwijl mijn lul recht in haar gezicht hangt. Ze pakt hem, stopt deze in haar mond en begint te zuigen en te likken alsof het een ijsje is. Het kutvocht druipt uit haar kut, zo mijn mond op. Ze smaakt heerlijk en begin haar te likken. Ik ga met mijn rechterbeen over mijn andere been heen, waardoor mijn lul nog dieper haar keel in schiet en ze moet hoesten en bijna geen adem meer krijgt.

Omdat ze op adem moet komen stoppen we even en zet ik haar neer. Ze gaat op haar knieën op het zit gedeelte van het bankje en met haar handen op de grond. Ik kom over haar heen staan en ga door mijn knieën en voor de tweede keer ram ik mijn lul haar kont in. Omdat ze het graag hard en ruig wilt ram ik net zo hard totdat we allebei komen. Van genot begint ze te schreeuwen en zegt dat ze klaarkomt.

Ik grijp haar bij de haren , spuug een keer in haar gezicht en haal mijn lul uit haar kont, stop hem in haar kut en spuit deze helemaal vol.

Na even op adem te zijn gekomen kleden we ons weer aan en breng ik haar naar de afdeling terug. “ik denk dat ik nu wat langer moet blijven van de pijn” zegt ze. En geeft me een kus op de wang.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 17367 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Patiënte heeft de nacht van haar leven”

Plaats een reactie