BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verpleegster heeft de nacht van haar leven.

Sexy verpleegsterIk, werkzaam als ziekenhuis beveiliger met onregelmatige diensten, had in m’n eentje een aantal nachtdiensten. Tijdens één van mijn diensten liep ik een aantal keren over de afdelingen en op één afdeling was een knappe blonde verpleegster met mooie volle ronde borsten, mooie lippen en een perfect gevormde kont hard aan het werk om medicijnen klaar te maken. Ik liep naar haar toe en vroeg of alles rustig was. Ja, gelukkig wel zei ze. Ik wenste haar verder een rustige nacht en liep de afdeling verder op.

Na mijn rondes gedaan te hebben over de verpleegafdelingen werd ik gebeld door de afdeling waar die mooie blonde meid werkt. Ze vroeg of ik haar ergens mee kon helpen omdat er iets was wat haar niet lukte. Ik gaf aan dat ik er zo aan kwam. Eenmaal op de afdeling aangekomen zag ik haar al staan. Alleen viel het me op dat ze een extra knoopje van haar uniform open had gedaan, waardoor haar borsten er nog meer uit kwamen. Hierdoor ontstond er een behoorlijke bobbel in mijn broek. Om dit niet te laten merken liep ik zo normaal mogelijk door. Ze vroeg mij of ik haar wou helpen om een spin, die op het plafond zat weg te halen. Ik pakte een stoel, en probeerde de spin te pakken met een beker wat op een tafel stond.

Voor ik het wist voelde ik mijn broek omlaag zakken en had de verpleegster mijn harde staaf al in haar mond genomen. Omdat er meerdere patiënten op de kamer lagen moest ik zorgen dat ik niet begon te kreunen. Omdat ze, zo te merken best goed met mijn staaf kon om gaan kwam ik voor de eerste keer al vrij snel, waardoor ik alle lading in haar mond spoot. Het was zoveel dat ze bijna stikte. We zijn samen de kamer uitgegaan en hebben achter op de afdeling een nooddeur geopend.

Eenmaal in het trappenhuis in de open lucht konden we zoveel geluid maken als we wouden. Ik pakte haar vast, draaide haar om met haar rug naar mij en ik legde 1 been over de reling. Met 2 vingers richting haar poes voelde ik al dat ze kletsnat was. 2 vingers gleden bij haar naar binnen. Daarna kwamen vingers 3, 4 en 5 die naar binnen gleden. Ze vroeg aan mij of ik mijn hand uit haar poes wou halen zodat ze als een turnster, want zo lenig was ze wel, haar twee benen over de reling kon klemmen om zo met haar hoofd naar beneden mijn staaf nogmaals in haar mond te nemen. Deze keer ging mijn staaf steeds sneller en dieper haar keel in waardoor ze moest kokhalzen, haar speeksel in haar gezicht terecht kwam en dat ze tranen in haar ogen kreeg waardoor haar make up uit liep. Ik stootte nog 1 keer diep achter in haar keel, kneep haar neus dicht en ik zag dat ze rood aan liep.

Ik besloot mijn staaf maar uit haar mond te halen zodat ze op adem kon komen. Ze zei me dat ze iets wilt proberen wat ze nog nooit eerder heeft gedaan. Ik vroeg haar wat dat was. De kruiwagen zegt ze dan. Ik wist wel wat de kruiwagen was, dat is 1 van mijn favoriete standjes. Ze vertelde dat ze dat had gezien in een pornofilm. Zo gezegd, zo gedaan. Ze gaat met haar handen op de grond en haar benen in mijn handen en ik stop langzaam mijn staaf bij haar in de kont. Auw. Roept ze. Geen zorgen zei ik, dit doet maar eventjes pijn. Steeds sneller en sneller stoot ik in haar kont terwijl we beiden op het punt staan om te komen, ik weliswaar voor de tweede keer, maar dat maakt niet uit. We waren allebei zo intens aan het genieten dat we niet in de gaten hadden dat er bij het raam naast de nooddeur een jonge patiënte, ik schat, begin 20 stond die ons aan het filmen was, maar ondertussen ook met haar zelf aan het spelen was.

Bij mijn laatste stoot kom ik klaar in haar kont, terwijl de verpleegster schokkend klaarkomt en hierdoor haar anus spieren om mijn lul samen trekken. Alle lading zaad wat ik nog in me had spoot ik dus haar kont in. We stonden op, kleden ons aan en liepen naar binnen.
Ik keek naar de patiënte, knipoogde een keer en zei’ jij bent de volgende dienst aan de beurt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14471 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Verpleegster heeft de nacht van haar leven.”

Plaats een reactie