BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

You are fucked

Het gebeurt niet vaak dat ik na het eten even tijd voor mezelf heb. Toch zat ik nu een wijntje te drinken en een glossy te lezen, terwijl Rico de tafel en de kamer opruimde. Ik had blij moeten zijn, maar in werkelijkheid was ik wat opgewonden en niet in staat om te lezen. Het hielp ook niet dat Rico de kamer waar ik zat aan het stofzuigen was. Het was niet zozeer het lawaai dat me afleidde, het was meer de aanblik van Rico’s achterwerk dat duidelijk zichtbaar was in zijn strakke broek terwijl hij zich vooroverboog om het meubilair te verplaatsen. Als ik één ding over mijn kerel kan zeggen, dan is het wel dat hij grondig is. Als hij dan eenmaal heeft besloten iets te doen, zorgt hij er absoluut voor dat hij het goed doet.
Hij draaide zich naar me toe en kwam met de stofzuiger mijn richting op. Ik tilde mijn voeten op zodat hij erlangs kon en werd beloond doordat hij met zijn lekkere kont vlak langs mijn gezicht bewoog terwijl hij voorbij liep. Of het opzettelijk was om mij af te leiden of niet, het werkte. Ik heb altijd een zwak gehad voor zijn billen en gaf toe aan het onvermijdelijke, leunde voorover en haakte een vinger in de achterkant van zijn broek, waardoor hij naast me op de bank kwam te zitten. Hij lachte en leunde van me weg. Ik wilde hem naar me toe trekken, maar realiseerde me toen dat hij de stofzuiger ging uitschakelen. Ik zette mijn wijntje en tijdschrift op de tafel en wenkte hem dichterbij.

Direct gleed Rico met een hand over mijn dij en kneep erin. Hij probeerde me dus toch te verleiden. Ik had het kunnen weten, mijn geile, sensuele Rico in zijn favoriete strakke low rise jeans. Ik was duidelijk niet de enige die sinds vanmiddag wat spanning voelde. Ik leunde voorover om hem te kussen en hij streelde mijn benen terwijl zijn tong mijn gretige mond aftastte. Mijn god, wat smaakte hij toch altijd goed. Hij stopte, keek me aan en glimlachte; en ik? Ik werd nog natter.

Ik strekte mijn been uit over zijn schoot; Rico’s kussen werden dringender en hij duwde me vervolgens achterover op de bank. Met een hand pakte hij mijn geile kutje en ik spreidde direct mijn benen om hem toegang te geven. Zijn vingers duwden tegen mijn clitoris en gleden even bij me naar binnen, waardoor ik even naar adem snakte.

Rico duwde vervolgens mijn been omhoog en kuste mijn deze om daarna mijn kale gladde porno kutje de aandacht te geven die het zo hard nodig had. Ik kromde mijn rug toen hij eerst één en toen twee vingers diep naar binnen duwde. Ik voelde mijn geil op zijn hand druipen toen hij me serieus begon te vingeren. Ik kon niet langer wachten eb greep zijn achterhoofd en duwde hem hard tegen mijn grot. Mijn Rico begon meteen mijn clitoris te likken met lange, regelmatige halen terwijl het sidderen diep van binnen begon. Hij was hier altijd al goed in geweest; kutjes likken was een van zijn grootste talenten en hobby’s. Zijn tong draaide en betastte, en ik duwde mezelf tegen hem op, wanhopig op zoek naar de heetheid van zijn mond tegen het hectische pulseren van mijn poes.

Rico sloeg zijn armen om mijn heupen en hield me stevig vast, terwijl zijn tong me gek maakte. Ik trilde nu en kantelde mijn hoofd naar voren om hem te zien zuigen en likken. Ik verloor de controle en kwam plotseling klaar. Mijn hele lichaam verkrampte in een orgasme en mijn benen sloten zich om Rico’s rug terwijl ik zijn hoofd tegen me aan hield en hem dwong mijn geile vocht te proeven dat uit mijn pulserende kutje liep.

Toen ik langzaam wegzakte, duwde Rico mijn benen wijd uit elkaar, zodat hij goed kon zien hoe nat ik was. Terwijl hij naar me opkeek, glimlachte hij even en leunde toen naar voren om mijn kut opnieuw te likken. Ik rilde van opwinding, en hij leunde achterover en lachte lichtjes, voordat hij tussen mijn benen klom en zich voorover boog om me te kussen. Ik proefde mijn eigen kut in zijn mond; wow wat hou ik daar toch van.
Ik duwde hem naar achteren zodat hij op de bank zat, knielde naast hem neer en wachtte ongeduldig tot hij zijn broek losmaakte en zijn prachtige pik bevrijdde. Ik kon mezelf niet tegenhouden en boog me meteen voorover om hem in mijn mond te nemen. Ik genoot van zijn hardheid en wist dat hij helemaal van mij was om mee te spelen. Ik bewoog mijn hoofd op en neer, neukte hem ritmisch met mijn mond en hoorde hem hijgen toen ik zijn pik bij elke beweging dieper in mijn keeltje duwde. Zijn hand gleed over mijn rug naar mijn achterste, waar hij mijn vlees hard vastpakte en me er intens van bewust maakte dat mijn blote kont in de lucht stak en wachtte op aandacht. Ik greep zijn ballen terwijl ik aan hem zoog en voelde het bloed pulseren naarmate zijn opwinding toenam. Zijn gekreun werd luider toen hij zijn broek uittrok om in mijn keel te kunnen stoten.

Ik kon niet langer wachten en duwde mezelf overeind, greep Rico’s shirt en duwde hem achterover op de bank, zodat ik me over hem heen kon zetten. Hij lachte en glimlachte naar me, de verwachting was duidelijk op zijn gezicht te lezen toen ik naar zijn staaf reikte. Ik gaf hem een kneepje en hij hijgde toen ik me iets liet zakken om de kop van zijn pik tegen mijn kletsnatte kut te wrijven.

Oh mijn god, ik kon het niet langer volhouden. Ik zakte naar beneden en kreunde toen zijn gezwollen pik me uitrekte tot ik de druk nauwelijks nog kon verdragen. Ik leunde voorover en kuste Rico diep, zoog zijn tong in mijn mond terwijl ik met mijn heupen ronddraaide om hem mij helemaal te laten vullen. Ik greep de arm van de bank als houvast en duwde mezelf heen en weer, hem krachtig berijdend terwijl ik mijn eigen genot nam.

Hij grijnsde naar me en ik gaf hem een harde klap. Door de schok hijgde hij en stootte zich automatisch omhoog, waardoor hij zich nog dieper in mijn hete, natte kut duwde. Het kloppen van mijn orgasme steeg diep in me op en ik werd bijna panisch van wanhoop. Ik gaf Rico weer een harde klap, voordat ik zijn shirt in mijn vuisten balde en het gebruikte om mezelf te verankeren terwijl ik mijn lichaam op hem drukte. Ik rolde met mijn heupen om maximaal contact te krijgen met mijn pulserende clit en gebruikte één hand om zijn nek vast te pakken zodat hij niet kon bewegen. Ik had nu het perfecte ritme te pakken, ik gleed op en neer over de volle lengte van zijn gezwollen staaf en drukte hem zo diep mogelijk in me. Het voelde alsof elke zenuw in mijn kut in brand stond terwijl ik mezelf naar de rand duwde, nergens om gevend behalve om mijn eigen genot. Ik draaide nog een laatste keer met mijn heupen en weg was ik, sidderend van het verlangen om hem zo diep mogelijk in me te hebben terwijl ik hard en strak rond zijn pik kwam. Ik leunde voorover en kuste hem diep terwijl het trillen langzaam afnam. Hij was nog steeds keihard en het was verleidelijk om door te gaan waar ik was, maar ik had een beter idee. Ik gaf hem een korte kus en dwong mezelf om van zijn pik af te glijden om te gaan zoeken wat ik zocht.

Rico zat te wachten toen ik de kamer verliet en keek een beetje verward toen ik met lege handen terugkwam. Maar ik had een verrassing voor hem in petto. Ik nam zijn hand en leidde die langs mijn lichaam naar de plek waar mijn rok uit de geplooide tailleband puilde. Toen hij voelde wat er onder de stof verborgen zat, lachte Rico verlegen.
Ik trok langzaam mijn rok omhoog om de zwarte voorbinddildo te onthullen die ik had verstopt en zag een duidelijke glinstering in zijn ogen verschijnen. Zonder waarschuwing trok hij me op de bank en rolde bovenop me. Hij nam om beurten mijn tepels in zijn mond, legde ze op zijn tong en zoog hard. Zijn handen streken over mijn lichaam, streelden de gladde lengte van de dildo en gingen toen naar beneden, naar mijn glibberige natte kut die op meer aandacht wachtte.

Rico duwde zichzelf overeind en balanceerde tussen mijn benen terwijl ik verwachtingsvol naar hem opkeek. Zijn pik was zo hard dat ik hem kon zien kloppen vanaf de plek waar ik lag, en ik wilde niets liever dan hem langzaam in me voelen duwen. Met een geoefende hand gleed Rico met zijn pik op en neer langs mijn natte spleet, waardoor ik kreunde van genot. De dildo stond verleidelijk rechtop en ik kon mezelf er niet van weerhouden me voor te stellen hoe ik die zou gaan gebruiken bij mijn geile kerel; net zoals toen hij zonder waarschuwing diep in me stootte en ik het uitschreeuwde. Ik boog één been omhoog en over zijn schouder terwijl hij me serieus begon te neuken, mijn kutje oprekte en me nogmaals dwong de volledige lengte van hem in me te nemen.

Hij boog naar voren om me te kussen en ik zoog zijn onderlip met mijn mond, omdat ik hem niet wilde laten gaan. Zijn stoten werden indringender en hij reikte over mijn hoofd heen om de bank vast te grijpen terwijl hij me hard in het zachte leer duwde. Ik werd overweldigd door sensaties, zijn pik voelde aan alsof hij me zou opensplijten terwijl hij zichzelf in me ramde. Net toen ik dacht dat Rico klaar zou komen, vertraagde hij en liet zijn gewicht van mij zakken. Hij gaf een plotselinge, diepe stoot met al zijn gewicht erachter en terwijl hij naar beneden drukte, drukte hij het harde oppervlak van de dildo tussen ons in; Ik streelde het in afwachting terwijl Rico zichzelf ritmisch in me duwde. Ik strekte mijn armen over mijn hoofd en hing aan de armleuning van de bank in een wanhopige poging mezelf te verankeren, want ik verloor de controle volledig. Ik klampte tegen hem aan, klemde mijn kut zo hard als ik kon en hield me vast aan zijn lijf terwijl ik opnieuw hard klaarkwam.

Mijn geile vocht droop tussen mijn billen naar beneden, waardoor ik hem overal in me wilde hebben. Hij vertraagde en ik kreunde zachtjes toen de golven afnamen en ik me weer bewust werd van de ruimte om me heen. En ik had mijn eigen plannetje nog niet eens uitgevoerd. Rico likte en zoog aan mijn tepels en kwam toen naar me toe om me te kussen. Zijn tong tastte mijn mond af. Hij streelde de dildo terwijl we kusten en ik wilde hem geven wat hij nodig had.

Ik druppelde wat glijmiddel op het topje en keek naar Rico’s reactie toen ik dat deed. Hij kon zijn ogen er niet vanaf houden en volgde elke beweging die ik maakte toen ik het glijmiddel van de basis naar het topje en weer naar beneden liet lopen. Hij strekte zijn hand uit en begon hem te strelen, alsof hij met zijn eigen pik speelde. Ik leidde zijn hand er omheen en er overheen. Rico nam hem in zijn mond en begon me te pijpen. Althans, voor zover hij aan mij dacht tijdens het zuigen; we hadden samen al zo vaak over een grote latin pik gefantaseerd. Hij pijpte alsof zijn leven ervan af hing en nam de harde staaf diep, heel diep in zijn mondje. Toen hij de staaf uit zijn mondje liet gaan, hoorde ik heb fluisteren: “fuck wat heb ik dit nodig” gevolgd door het gieten van meer glijmiddel op mijn dildo waardoor ik wist dat hij er klaar voor was.

Ik leidde hem op zijn knieën en duwde hem zachtjes naar voren zodat hij over de armleuning van de bank leunde. Ik kon mezelf niet tegenhouden en gaf hem een scherpe klap tegen zijn kont en in plaats van te klagen, hijgde hij hoorbaar. Ja, hij was er klaar voor.
Ik nam plaats tussen zijn benen en druppelde wat glijmiddel op zijn nauwe gaatje, dat trilde en kronkelde toen ik er met het topje van mijn vinger over streelde. Ik zag zijn lichaam verkrampen toen het topje van de dildo tegen zijn opening drukte en ik legde een geruststellende hand op zijn rug. “Ik ga je geven wat je nodig hebt en zo verlangt” zei ik rustig, “kijk wat ik je ga geven; ik zal je laten genieten”. Rico keek nog eens en glimlachte, duwde zijn kont iets naar achteren en kreunde zachtjes. Hij ontspande zich en ik drukte mezelf langzaam tegen hem aan, hem steeds een beetje verder openend. Hij knikte en kreunde terwijl ik dieper in hem gleed.

“Ik begrijp wel dat je dit wilt” dacht ik, terwijl ik zonder waarschuwing de laatste centimeters naar binnen stootte, waardoor hij luid kreunde. Ik hield me stil, stevig tegen zijn lichaam aangedrukt, terwijl hij gewend raakte aan het binnendringen van de “pik” en in zichzelf kreunde van genot. Langzaam begon ik tegen hem aan te wiegen, trok me even terug en gleed dan weer naar binnen, zodat het momentum zich bleef opbouwen.

“Okay?” vroeg ik hem, mijn stilte doorbrekend. Hij kon de woorden niet vinden en knikte zwijgend terwijl hij zich tegen me aandrukte. Ik begon harder te stoten en keek omlaag naar waar mijn gladde staaf in en uit zijn gewillige kontje gleed. Ik trok me helemaal terug, keek hoe hij zich sloot en duwde mezelf toen terug diep in hem, terwijl ik zag hoe hij zich oprekte om mij in zich op te nemen. Ik gleed er weer uit, trok Rico op zijn rug en plaatste me tussen zijn benen. Ik had zoveel plezier gehad met zijn staaf dat ik deze wilde bekijken terwijl ik hem neukte. Hij hield zijn benen wijd uit elkaar en keek me afwachtend aan toen ik langzaam weer bij hem naar binnen gleed. Zijn pik pulseerde nu weer en ik had opeens een enorme drang om hem zo hard te neuken dat hij klaar zou komen terwijl ik toekeek.

Ik leunde iets achterover, zodat ik mezelf in en uit hem kon zien glijden, en stak een hand naar voren om zijn pik vast te pakken. Met mijn gewicht op mijn andere arm begon ik hem serieus te neuken terwijl ik zijn pik streelde op het ritme van mijn stoten.

O ja, dacht ik, dit vind je lekker, hè? Jij houdt er net zoveel als ik om te worden genomen. Je houdt ervan om in je kont te worden geneukt en te worden opgerekt met mijn harde pik terwijl ik je pik trek tot je niet meer weet waar je het zoeken moet.
Rico kreunde alsof hij me kon horen, alsof hij wist wat ik dacht toen ik in hem stootte en hem liet voelen hoe ik me voelde als hij mij neukte. Hoe het voelde om van binnen opgerekt te worden, om gedwongen te worden om meer te nemen, om meer te voelen, om volledig gevuld te worden en het enige waar je aan kunt denken is die pik, die harde geile staaf diep in je en hoe deze je laat voelen, hoe je hem dieper, harder, meer nodig hebt…
Ik pompte hem nu hard, mijn eigen opwinding zorgde ervoor dat ik bijna de controle verloor terwijl ik zijn kont diep neukte en keek hoe zijn gezicht verstrakte van het puur, dierlijk genot van het goed en echt genomen worden. Ik voelde hoe hij zich vastklemde en duwde mezelf diep in hem, stevig tegen zijn vlees aandrukkend terwijl hij kreunde, kreunde en gilde. Hij spoot zonder waarschuwing, spoot zijn geile zaad terwijl zijn kont zich om me heen spande.

Ik zakte op hem neer en kuste hem zachtjes toen hij nog een laatste keer aan zijn natte staaf trok. Vervolgend kreunde hij toen ik voorzichtig uit hem gleed, en zo lagen we nog een paar heerlijke, plakkerige momenten.
“Wat had ik dit nodig en wat lekker dat we zo’n evenwichtige relatie hebben” fluistert Rico nog.
“Ik begrijp je zo goed schat”
X Nance

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10460 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “You are fucked”

Plaats een reactie