BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (28)

Ik liep nu naar de bank en de hakken van de laarzen maakte een tik geluid. Elly stopte gelijk met kreunen en was gelijk op haar hoede.
‘Zo Elly,is het lekker?’ vroeg ik hard genoeg om te laten merken dat ik niet tussen haar benen zat.
Elly wilde haar armen bewegen maar die zaten vast aan haar enkels. ‘Remco, wie is er nog meer?’ hoorde ik Elly vragen.
‘Maakt dat uit dan?’ en ik zag mijn moeder weer haar tong uitsteken en het kutje van Elly likken.
‘Nee, eigenlijk niet.’ en Elly duwde haar heuveltje omhoog tegen het gezicht van mijn moeder aan. Ik liep verder naar de bank en knielde naast Elly op de bank. Ik streelde Elly over haar borsten en kneep zachtjes in haar tepels. Mijn moeder likte en ik streelde het lichaam van Elly die steeds meer tegen klaarkomen aan zat. Ze kreunde en hijgde en trok aan de boeien omdat mijn moeder geregeld haar mond van het kutje haalde. Steeds als ze dat deed dan wilde Elly haar hoofd terug duwen en trok ze aan de boeien.

Ik keek mijn moeder aan en gaf haar een knipoog en wenkte dat ze door moest gaan. Mijn moeder zette haar mond vol op het heuveltje en zoog op het clitje. Ik kneep nu wat harder in de tepels van Elly en we hoorde een langgerekte kreun en Elly kwam klaar. Ik zat nog steeds naast Elly en pakte nu het oogmasker vast en trok deze voorzichtig van het hoofd van Elly af. Ik zag haar knipperen en gelijk naar beneden kijken.
‘Dat dacht ik al.’ zei Elly zacht. ‘Dank je wel voor deze heerlijke lik beurt.’ en ze gaf mijn moeder een luchtzoen.

‘Graag gedaan Elly, maar we zijn nog niet klaar hoor.’ en ik zag mijn moeder opstaan. ‘Ik kom zo terug.’ en ze draaide om en liep de kamer uit.
Elly keek mij lief aan en tuitte haar lippen. Ik zoende Elly maar liet haar vast zitten. ‘Remco, mag ik nu los?’ vroeg Elly.
‘Nee Elly, ik ga je zo eerst eens lekker neuken en de houding die je nu hebt vind ik wel geil.’ en ik gleed van de bank af en trok mijn netpanty stuk en stak mijn lul er door heen.

Ik ging op mijn knieën voor de bank zitten en duwde zonder iets te zeggen mijn lul helemaal in de doos van Elly.
‘O Ja Remco, neuk me.’ kreunde Elly.
Ik neukte Elly even stevig en trok mijn lul uit haar doos, ik stond op en zetten mijn voeten aan weerszijde van Elly en bood mijn lul aan. Elly hapte mijn lul gelijk naar binnen en begon hem te verwennen, zuigen, likken en zachtjes bijten hoorde hier allemaal bij. Ik ging zo op in het genot dat ik niet hoorde dat mijn moeder inmiddels weer achter mij stond.

‘Zo jongen, blijf jij maar staan want dan zal ik deze dame eens goed nemen.’ hoorde ik achter mij. Ik keek over mijn schouder en zag mijn moeder met de strapon tussen de benen van Elly staan. Ze knielde en ging voor Elly zitten, ik kon niet verder draaien en richtte mij weer op Elly. Ik duwde mijn lul verder in de mond van Elly, die probeerde haar hoofd naar achter te bewegen. Dit lukte niet omdat ze met haar hoofd tegen de rugleuning lag. Ik duwde verder en hoorde haar kreunen en kokhalzen tegelijk. Mijn moeder neukte Elly in haar kutje en ik in haar keeltje.

De speeksel draden hingen tussen mijn lul en het gezicht van Elly, mijn lul was nat en Elly keek er met betraande ogen naar. Ze had wel een geile gelukkige glimlach op haar gezicht. Ik kuste Elly die mijn kus gulzig beantwoorden. ‘Jezus Remco, je bent de eerste die mijn keel geneukt heeft.’ en likte met haar tong langs haar lippen. Mijn moeder was gestopt met neuken en had haar strapon ook teruggetrokken.
‘Jongens mogen mijn boeien af?’ vroeg Elly.

‘Nee, niet af wel even los maar dan weer snel vast.’ zei ik en maakte de boeien los. Ik liet Elly even haar armen strekken en haar benen. Mijn moeder pakte haar hand vast en trok Elly omhoog. Ik keek mijn moeder aan en ik wees op de bank, mijn moeder knikte en begreep wat ik wilde. Ik ging op de bank liggen en mijn moeder kwam met Elly naar mij toelopen. ‘El, ga maar eens lekker op die geil stamper van mijn zoon zitten.’ en ze hielp Elly om over mij heen te gaan zitten en dirigeerde mijn lul tegen het grotje van Elly en duwde haar er voorzichtig op.

‘O Remco, wat heb je toch een geweldige lul. Neuk me.’ en Elly ging rechtop zitten en gooide haar handen in haar nek en liet zich helemaal over mijn lul glijden. Mijn moeder pakte haar polsen vast en wilde ze aan elkaar vast maken. Ik schudde mijn hoofd en wees op de kunstlul en op Elly. Mijn moeder liet Elly los en legde haar hand op de rug van Elly en drukte haar rustig naar beneden. Ik pakte Elly vast en zag dat mijn moeder achter Elly ging zitten en de strapon tegen het sterretje van Elly zetten.

‘Elly, ben je wel eens door 2 lullen geneukt?’ vroeg mijn moeder poeslief. ‘Nee nog nooit.’ en mijn moeder schoof de strapon in de kont van Elly.
‘O Jezus……wat doen jullie met mij?’
Ik voelde de kunstlul langs mijn lul schuiven en zo werd Elly door 2 lullen gevuld. Mijn moeder hield zich stil en ik bewoog mijn lul in en uit. Ik hield stil en mijn moeder neukte Elly. Zo neukte we Elly een tijdje tot ze een paar keer was klaargekomen en als een lappenpop bovenop mij lag.
‘Mam, Elly moet even rusten want ze is op.’ en mijn moeder trok zich terug en ging op de bank zitten. Ik rolde Elly naast me en ze lag zwaar te ademen, ze keek wat wazig uit haar ogen en er kwam weer een glimlach op haar gezichtje.

‘Zo jongen, heb jij al eens een lul in je kontje gehad?’ vroeg mijn moeder.
‘Ja mam, Desiree heeft mij in mijn kont geneukt toen ik haar vriendin stond te neuken.’ zei ik trots.
‘Zo, dus jij bent ook dubbel gepakt?’ zei mijn moeder lachend.
‘Ja, zo kan je dat inderdaad wel zeggen.’ en ik liep naar mijn moeder toe.
Toen ik voor haar stond zei ze. ‘Draai je eens om?’ wat ik dan ook deed. Ik voelde mijn moeder de panty op mijn kont stuktrekken en ik voelde dat ze wat vocht op mijn sterretje smeerde. Ze trok me nu naar beneden en ik liet mij leiden, ik voelde de eikel van de kunstlul tegen mijn sterretje drukken en ik ontspande. De kunstlul gleed rustig mijn kont in, ik voelde het leer van het tuigje tegen mijn kont, ik zette mijn handen op mijn laarzen en begon op en neer te bewegen.

‘Ja jongen, neuk jezelf maar eens lekker op mamma’s lul.’ en ze trok me nu naar achteren. Ik viel tegen haar aan en ik draaide mijn gezicht zodat ik mijn moeder kon zoenen. We staken onze tong uit en onze puntjes raakte elkaar. We waren zo bezig dat ik Elly niet had zien op staan. Ik voelde mijn lul gepakt worden en mijn moeder hield me tegen zich aan. Ik draaide mijn hoofd en voor de tweede keer die dag gleed mijn lul in een kutje terwijl er een kunstlul in mijn kont zat.

‘Zo zoon, nu laat je je door Elly neuken tot ze je zaad in haar kutje heeft. Kom op Elly, neuk het zaad uit zijn ballen.’ en Elly liet zich zakken over mijn lul. Ik voelde de kunstlul langs mijn prostaat gaan en ik zag Elly mijn lul afbeulen. Ik voelde nu een onbekend gevoel in mijn buik en mijn zaad was bezig om inderdaad vanuit mijn tenen een weg naar buiten te zoeken.
‘Ja, neuk me mam en jij ook Elly. Ik ga die kut van je volspuiten geil wijf.’ en ik pakte Elly en hielp haar om harder en sneller over mijn lul te glijden. Ik zweten al aardig maar nu was ik over mijn hele lichaam nat.

Mijn moeder pakte mijn tepels vast en kneep er in. “Auw mam, ga door.’ kreunde ik. ‘Elly ik ga komen………..’ en ik spoot een grote hoeveelheid zaad tegen de baarmoeder van Elly. Want mijn lul zat maximaal in haar kutje. Nu lag ik voor pampus.
Elly stapte van mijn lul af en ze klom op de bank en ging boven mijn hoofd staan, ze liet zich zakken en drukte haar doos tegen mijn mond. Ik stak mijn tong uit en likte mijn eigen zaad uit de kut van Elly. Ik verzamelde wat zaad en toen Elly omhoog kwam draaide ik mijn gezicht en drukte wat zaad mijn mond uit en mijn moeder likte het op.

Elly stapte van de bank en en ging voor ons staan, ze trok mij omhoog en wilde mij van de kunstlul afhelpen. Toen hij bijna uit mijn kont was drukte ze me weer terug. Zo deed ze het een paar keer tot ik iets sneller omhoog kwam en de kunstlul uit mijn kont gleed. Ik pakte Elly vast en begon haar geil te zoenen.
‘Wil jij ook nog even?’ vroeg ik Elly.
‘Nee jongen, ik ben uitgewoond.’ en ze liep naar de keuken om iets te drinken.

‘Mam, wil jij nog geneukt worden?’ vroeg ik mijn moeder toen ik was omgedraaid.
‘Misschien vanavond jongen maar ik ben ook klaargekomen hoor, dit tuigje heeft aan 2 kanten een kunstlul.’ en ze begon het tuigje van de strapon los te maken. Ze trok de dildo uit haar kut die aan de binnenkant van het tuigje zat. ‘Zie je wel schat?’ en ze toonde het tuigje.
Ik pakte het aan en bracht de kunstlul naar mijn mond en begon hem te likken. ‘Zalig mam.’ was wat ik kon uitbrengen.

Elly kwam met 3 glazen wijn binnen en mijn moeder stond op en pakte de sushi. We dronken de wijn en aten de sushi.
Toen we klaar waren vroeg mijn moeder. ‘Wat ga je morgen doen?’ en ik keek naar Elly en mijn moeder. “Moest ik nu gaan vertellen wat ik werkelijk in gedachten had? Ik ga het gewoon zeggen, misschien wil er wel 1 meedoen.”
‘Nou, Coen komt morgen thuis en ik wil Josephine nog eens neuken. Als dat nu eens gebeurd als Coen net thuiskomt?’ en ik keek beide dames aan.

Het viel als eerste bij mijn moeder. ‘O en dat je Josephine daarna met Coen deelt?’ en nu zag ik ook Elly glimlachen.
‘Ja maar ik wil ook wel helpen hoor.’ zei ze iets te enthousiast.
Ik moest lachen en keek nu ook naar mijn moeder.
‘Ja ik wil ook wel helpen met Josephine.’ zei mijn moeder, die haar lippen aflikte.

Ik zat even in gedachten en dacht “Waarom ook niet, kan Coen kiezen tussen zijn moeder, mijn moeder en Elly.” en ik knikte tevreden. ‘Oke dan, maar jullie begrijpen dan ook wel dat Coen daarna ook zal vragen om jullie meer te neuken.’ en beide dames knikte en lachte alleen. ‘Dat weten wij.’ zeiden ze in koor.

We maakte een afspraak met Elly en daarna maakte we de boeien los en hielp ik haar in haar bontjas. We namen afscheid en ik ging weer naar binnen waarna ik samen met mijn moeder naar bed ging. Ik ging slapen nadat mijn moeder 3 keer was klaargekomen.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7813 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (28)”

Plaats een reactie