BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (29)

Donderdag 8 uur werd ik wakker, ik keek opzij en daar lag mijn moeder nog lekker te slapen. Ik ging naar het toilet en liep naakt naar beneden. Ik pakte mijn telefoon en vroeg via Whatsapp of Coen al wakker was. Ik kreeg gelijk een bericht terug dat hij wakker was en om 9:30 op de trein zou stappen. Hij zou dan om 10:25 thuis zijn.
Ik belde Coen op.
‘Hi Kerel, hoe was het bij je vader?’ vroeg ik voordat Coen iets kon zeggen.
‘Lekker man, maar hoe ben jij gevaren in de vakantie?’
Ik vertelde hem over Jolanda en Renate en Eva, de rijpere dames liet ik even achterwegen.
‘Nee, dat meen je niet? Je liegt man.’ hoorde ik Coen bijna door de telefoon schreeuwen. ‘Jij geluksvogel.’ en hij begon hard te lachen. ‘Ik gun het je wel.’ zei hij lachend.

‘Coen, luister. Ik heb een verrassing voor je. Maar je moet doen wat ik zeg en geen vragen stellen. Als je andere dingen doet dan is de verrassing gelijk over en houd het op.’ en toen bleef het stil aan de andere kant.
‘Hoe bedoel je dat Remco?’ vroeg Coen voorzichtig.
‘Luister, als jij thuiskomt dan doen jij dat via de achterdeur. Je geeft een app-je als je voor de achterdeur staat en komt dan naar binnen. Daar zal een blinddoek liggen die je voordoet en je draait je om met je gezicht naar de deur. Wat er dan gebeurd laat je toe, als je iets zegt dan stoppen we gelijk. oke? O ja en als je moeder belt en vraagt hoe laat je thuis komt dan zal het ergens in de middag zijn.’
Weer stil maar ik hoorde een twijfelende Coen zeggen. ‘Ik vertrouw je, ik doe het.’
‘Je zult er geen spijt van krijgen kerel, zie ik je straks.’ en zo namen wij afscheid.

Ik belde gelijk daarna Josephine.
‘Hi Remco, kom je koffie drinken?’ hoorde ik Josephine vragen.
‘Ja dat is wel de bedoeling, maar hoe laat komt Coen thuis?’
Ik hoorde enigszins paniek in de stem van Josephine. ‘Dat weet ik niet, maar ik wil nog wel graag seks met je hebben. Kunnen we straks ook afspreken hoe we daar verder mee omgaan.’
‘Dat lijkt me goed, bel jij Coen dan kom ik om half 10 naar je toe om koffie te drinken. Zal ik vragen of mijn moeder ook mee komt?’
‘Ja gezellig, nu maar hopen dat Coen laat in de middag thuiskomt.’ en ze begon te lachen.
‘Ja laten we dat hopen Josephine, je gaat ons zien tussen half 10 en kwart voor 10.’

Ik stuurde een berichtje naar Elly dat wij om half 10 bij Josephine zouden zijn en ik kreeg 3 duimpjes terug. De afspraak stond.

In huize de Ruijter pakte Josephine de telefoon en belde haar zoon.
“Hi Mam.” hoorde Josephine door de telefoon. “Hi Jongen. Hoe is het bij je vader?”
“Goed mam, ik ben aan het inpakken en kom vanmiddag naar huis.”
Josephine maakte een denkbeeldig sprongetje en ging vrolijk verder. “O, dat is mooi jongen. Vroeg of laat in de middag?”
“Ik denk wel wat later, wat dan?” vroeg Coen.
“Moet nog even een boodschap doen en ik wil thuis zijn als jij komt.” loog Josephine tegen haar zoon.
“Is Remco nog langs geweest van de week?”
“Nee, deze week niet, vorige week wel maar dat wist je.” zei Josephine terwijl ze al aan de vriend van haar zoon en zijn moeder dacht.
“Komt goed mam, ik zie je vanmiddag.” en ze hingen op. Josephine liep vrolijk naar boven en was al aan het nadenken wat ze aan ging trekken nadat ze gedoucht had.

Coen deed zijn koffer dicht en liep nog na te denken over de 2 telefoongesprekken die hij had gevoerd. Remco die een verrassing had bij Coen thuis, mijn moeder die hier ook helemaal niets over zei of liet merken. Het leek wel of ze er niets van wist. Ik zie het wel dacht Coen en ging verder met zijn koffer.

De bel ging en Josephine keek op haar mobiel. “He, het is pas kwart over 9.” en ze liep naar de deur. Ze opende de deur en wilde net zeggen “wat zijn jullie vroeg” maar ze slikte het in toen ze Elly voor de deur zag staan. ‘Hi Elly, ik had jou niet verwacht. Maar kom binnen.’ en Josephine hield de deur voor haar open.
‘Ja, ik was in de buurt en ik dacht. Laat ik een kopje koffie halen bij mijn vriendin.’ en ze stapte langs Josephine.
‘Gezellig meid.’ zei Josephine niet echt gemeend en ze deed de deur dicht.

‘Meid, wat zie jij er lekker uit.’ zei Elly toen ze Josephine beter bekeek. Met een blos op de wangen knikte Josephine en liep door de kamer in. Elly trok haar jas uit en liep achter Josephine aan naar de keuken. Josephine bukte net om 2 kopjes uit de vaatwasser te halen toen Elly de keuken binnen kwam. Elly zag nog net de banden van de kousen van Josephine die net onder haar korte rokje uit kwamen. Elly moest inwendig lachen omdat ze natuurlijk wist dat Remco en Ellen ook kwamen, ze zag al dat Josephine zich hierop gekleed had.

Josephine zette de kopjes onder de automaat en draaide zich om, ze keek Elly aan en haar mond viel open. ‘Nou El, jij ziet er anders ook verdomd geil uit met je doorschijnende blouse. Heb je er nu een kwartcup bh onder?’ en Josephine liep naar haar vriendin toe. Ze wachtte het antwoord niet af en stak haar handen uit en pakte de 2 tepels die door de stof prikte vast. ‘Ben je hier voor koffie of voor iets anders?’ en ze kneep in de tepels van haar vriendin.
Elly begon te zuchten en zei. ‘Ik ben geil Jos, ik hoopte dat jij dat ook was en zo te zien aan je outfit klopt dat ook.’ en ze legde haar handen op de armen van Josephine.

‘Ja ik ben geil El, maar dat komt omdat Remco en Ellen komen. Ik wil nog even genieten van het feit dat Coen vanmiddag pas thuis komt en Remco mij straks even lekker kan nemen.’
Elly moest inwendig lachen want die wist dat niet alleen Remco haar vriendin zou neuken. ‘Ik heb wat dingetjes meegenomen dus dat komt wel goed.’ en ze trok haar vriendin tegen zich aan en zoende haar vol op haar mond.

De bel ging en Elly stapte naar achter. ‘Doe maar 4 koffie schat. Doe ik wel open.’ en Elly draaide zich om en liep naar de deur. ‘Hi jongens, leuk om jullie te zien.’ zei Elly overdreven hard. Ik moest er wel om lachen en stapte langs Elly. Mijn moeder kwam achter mij aan en toen de deur dicht was draaide ik me om en pakte Elly vast. ‘Kom eens hier geil wijf.’ en ik stak mijn tong bij Elly naar binnen.
‘He, ik wil ook nog.’ hoorde ik mijn moeder zeggen. Ik liet Elly los en deed een stap naar achter. ‘Mam, dit is Elly, Elly dit is Ellen, mijn moeder.’ zei ik met een lach op mijn gezicht.
Mijn moeder stapte op Elly af. ‘Hi Elly.’ en ze zoende Elly vol op de mond.

We trokken onze jassen uit en liepen met Elly naar de kamer waar net Josephine ook binnenkwam. ‘Hi, ik heb alvast koffie voor jullie ingeschonken.’ en ze hield een blad met 4 kopjes vast. Ze zetten het blad op de tafel en kwam naar mij toelopen. ‘Hi Remco, wat fijn dat je er bent.’
Josephine pakte me vast en zoende me vol op de mond en tikte snel met haar tong tegen mijn lippen. ‘Hi Josephine.’ zei ik en drukte weer een zoen op haar mond maar ik stak mijn tong wel haar mond in. Ik voelde de twijfel bij Josephine maar toen ik bleef aandringen opende ze haar mond en stond me even lekker te tongen.

‘Ehum.’ hoorde ik achter me. Ik loste de zoen en draaide me om. ‘Mam, dit is Josephine.’ en ik stapte opzij.
‘Hallo Josephine.’ en mijn moeder stak haar hand uit. Josephine had andere ideeën en pakte de hand vast en trok Ellen naar zich toe. Ze zoende Ellen vol op haar mond en keek haar in de ogen. ‘Eindelijk zoen ik de vrouw die ervoor heeft gezorgd dat haar zoon mij het genot geeft waar ik naar heb verlangt. De vrouw die hem in een maillot en panty heeft gekregen en die er voor zorgt dat hij zo lekker fit is.’ en ze zoende Ellen weer en trok haar stevig tegen zich aan.

Ik zag mijn moeder verbaasd kijken maar ook Josephine stevig vastpakken, de handen gingen over elkaars lichaam als een ontdekkingstocht. Ik stond het te bekijken en ik voelde mijn lul alweer hard worden. Er werden handen op mijn lichaam gelegd en ik wist dat het Elly was. Samen stonden we naar de vrouwen te kijken en zagen we dat ze elkaar wel erg leuk vonden.

‘Iemand koffie?’ hoorde ik Elly zeggen en de dames kwamen los van elkaar.
‘Sorry hoor maar dit voelde zo goed.’ zei Josephine en keek met een blosje op haar wangen naar mijn moeder. Ellen knikte alleen maar terug en ging op de stoel zitten. Zo zaten we elkaar aan te kijken en onze koffie op te drinken. Iedereen met zijn eigen gedachten en gevoelens.
‘Josephine, wat zie ik nu?’ ik keek onder haar rokje en zag de banden van haar kousen. ‘Zie ik jarretelkousen of hold ups? Laat eens zien?’
Josephine zette het kopje op tafel en ging staan. Ze trok het rokje omhoog en zei. ‘Dit zijn jarretelkousen Remco, het is een nieuw setje en ik wilde je ermee verrassen.’ Josephine liet alleen de jarretels zien.

Ik wenkte Josephine naar mij toe. ‘Kom jij eens hier?’ Josephine kwam heupwiegend aanlopen en ging met haar benen wijd voor mij staan. Ik stak mijn hand onder haar rokje en voelde de vochtige lipjes, ik keek haar aan en ze glimlachte alleen maar. Ik trok mijn hand terug en legde deze op haar heupen en voelde de rits aan de zijkant, voordat Josephine het door had trok ik de rits naar beneden en viel het rokje naar beneden. Doordat ze met haar benen wijd stond bleef het rokje op de knieën van Josephine hangen, ik keek nu bijna recht tegen het heuveltje van Josephine aan.

Ik zag dat mijn moeder ook was opgestaan en achter Josephine stond, ze sloeg haar armen om Josephine heen en begon haar blouse open te knopen. Het lingerie setje van Josephine werd zichtbaar en het was mooi en geil. Ze had een rood satijnen gordeltje met een rood satijnen bustier erop. De tepels priemde door de bustier en mijn moeder had ze dan ook snel gevonden toen ze de blouse op de grond gegooid had. De zwarte kousen die Josephine aan had waren subtiel gekozen, de rode naad liep over haar been naar haar hiel waar het verdween in een rode pump met een hoge hak.

‘Josephine, dit is inderdaad een mooi setje.’ en ik streelde de bustier tot ik de handen van mijn moeder tegenkwam. Ik keek even snel op de klok in de kamer en zag dat het al bijna 10 uur was, we hadden Josephine al wel uitgekleed maar ik wilde haar op de tafel hebben. Ik knikte naar mijn moeder en die begreep de hint. Ze draaide Josephine om en stak haar tong in haar mond. Mijn moeder pakte de hand van Josephine vast en trok haar mee naar de eettafel, ze duwde Josephine er tegenaan en ging tegen Josephine aan staan.

‘Zo, dus jij neukt mijn zoon?’ zei mijn moeder tegen Josephine.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4558 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (29)”

Plaats een reactie