BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

In het kikkergroen van KPN

Wat een dag had ze vandaag….
Danielle werkt als installateur bij KPN en gaat dus de hele dag langs klanten om internet en tv aan te sluiten en storingen te verhelpen. Meestal heeft ze het erg naar haar zin, ook al moet ze in de kikker groene werkkleding van KPN over straat en bij klanten naar binnen. Maar de tijden zijn goed, beter dan in haar vorige banen, als kok in vele restaurants , altijd weekenden en feestdagen werken werd haar te veel. Met dit werk had ze prima werktijden en kwam ze meestal bij leuke mensen over de vloer die blij waren als ze alles aan het kunnen sluiten en alles werkt!

Vandaag was alles anders, Merthe , haar vriendin waar ze nu zo’n 4 jaar mee samen leefde was voor een week vertrokken voor werk in het buitenland…
De laatste keer dat ze dat moest was ze vreemd gegaan… gelukkig wel met een man , daar was ze dan wel blij mee maar toch. Ze hadden het uitgebreid uitgesproken en alles was weer koek en ei maar of dat een garantie was dat het niet meer zou gebeuren geloofde ze niet.
Danielle en Merthe zijn allebei Bi met een sterkere trek naar vrouwen en vormen een liefdevol koppel maar als Merthe een drankje op heeft verlangt ze weleens naar en man en dat was precies waar Danielle deze dag over na dacht, ze houdt ongelooflijk veel van Merthe en heeft nooit, oké , heel soms de drang om het met een man te doen.

Merthe heeft om aandacht van mannen nooit te klagen ook, 165 cm lang, lang donker haar met krullen , prachtige kont en mooie volle borsten.
De droomvrouw van Danielle eigenlijk.
Danielle is 28 en wat voller, een echte Hollandse vrouw. 175 cm wat forser met blonde lange haren een stevige kont een een cup maat b. Daarom draagt ze altijd bh’s die voorgevormd en wat gevuld zijn… ze had graag wat grotere borsten gehad.

Met haar gedachte bij haar vriendin die zich mogelijk weer liet gaan in het buitenland en de lastige klanten van vandaag, God wat een gezeur om niks had ze vandaag. Oudere mensen die aan de glasvezel willen maar er niets van begrijpen…
Nu onderweg naar de laatste klant van vandaag. Een simpele tv en internet aansluiting, ze had het voorwerk in de kast buiten al gedaan en wilde aanbellen bij de flat als er een oudere vrouw naar buiten komt en de de deur voor haar open houdt. Loop maar vast door zegt de vrouw, ik neem aan dat je verwacht word?

Ze knikt van ja en loopt richting de lift. Op het bordje ziet ze dat het de 6e verdieping is en ze gaat omhoog .
Boven gekomen drukt ze op de bel, hoort een hond grommen en voetstappen naar de deur komen. Die zwaait open en in de deur opening staat een vriendelijk kijkende kerel van begin 40. Goedemiddag zegt hij kom verder.. je was beneden al binnen gelaten begrijp ik?
Ze antwoord van ja en bekijkt de man even goed.
Hij vraagt of ze bang is voor honden, nou dat is ze niet dus laat de man de hond van achter de deur komen , hij gromt en kwispelt tegelijkertijd, Danielle laat de hond aan haar handen ruiken en dan vind hij het blijkbaar prima want hij draait zich om en loopt naar zijn mand. De man zegt Braaf hondje, ga maar naar je plaats.

Dan draait hij zich weer om en zegt tegen Daniëlle dat ze haar gang kan gaan verder en wijst naar de tv en zegt: de aansluiting zit er pal naast dus ga je gang! Ik ga verder met mijn klus hier, en wijst naar het plafond boven het kookeiland. Er moet nog 1 laagje verf op en dan is het klaar vind ik, kan ik wat te drinken voor je pakken eigenlijk?
Danielle bedankt vriendelijk en gaat aan de slag met de aansluiting van het modem voor het internet.
De man pakt het trapje er bij en pakt een bak verf en een roller en klimt op het trapje om te gaan verven.
Danielle is druk met haar eigen klus die toch minder soepel loopt als ze gedacht had. Ze wil de man een vraag stellen over het aansluiten van de 2e tv ontvanger en kijkt zijn kant op. De man is druk in z’n schilder klus, ze bekijkt hem wat beter, best een knappe vent eigenlijk, strak figuur , licht gespierd en een vrolijk voorkomen . Als ze op mannen zou vallen zou het haar type kunnen zijn. De man stopt met verven stapt zijn trapje af en zet de verfbak op de grond om het bij te vullen, hij bukt voorover met z’n rug naaar Danielle toe, goeie kant ook denkt ze… en dan kijkt ze nog eens wat beter naar de bukkende man … ziet ze nou een kanten randje van een dames onderbroek boven zijn strakke spijkerbroek uitkomen?
Hij draait zich om en ziet haar naar hem kijken, lukt het allemaal ? vraagt hij.

Heel even valt Danielle stil en lacht dan en zegt: ja hoor, deze doet het nu nog de tv in de slaapkamer! Zal ik laten zien waar hij hangt vraagt de man? Graag antwoord ze en volgt de man naar de slaapkamer.
De slaapkamer zit er netjes uit net als de rest van het huis, je kan zien dat het net allemaal is opgeknapt. De man vertelt lachend en met veel beleving wat hij er allemaal aan gedaan heeft en zegt dan, ik ben Marius! Ik had me niet voorgesteld geloof ik? Dat kan natuurlijk niet als je een vrouw uitnodigt in je slaapkamer , zegt hij lachend met een knipoog.
Danielle lacht en kijkt de Marius aan en laat haar blik voorzichtig over hem gaan in de hoop bevestiging over zijn onderbroek te krijgen. Het idee dat de man een vrouwen string draagt zorgt voor een tintelend opwindend gevoel.
Waar heb je een stopcontact voor de 2 apparaten die je voor je tv nodig hebt vraagt ze dan.
In de de kast om de hoek zit onderin een stopcontact met een verlengsnoer, die kun je gebruiken, ik schilder nog even het verlaagde plafond af. En hij loopt terug naar de woonkamer.

Danielle pakt haar spullen en sluit alles aan, nog even de stroom denkt ze.
Ze doet de kast open en ziet wat kleding liggen en daaronder een paar lades . Onder in zei hij denkt ze.. ze gaat op haar knieën om te kunnen kijken en ziet het verlengsnoer al in het stopcontact zitten ze pakt het en wil weer opstaan als ze tussen de 2 lades door iets ziet wat fel roze is, haar aandacht is getrokken … het lijkt een dildo te zijn.. normaal zou ze nooit bij een klant een lade openen als dat niet nodig is voor haar werk maar deze man doet iets met haar waardoor ze haar eigen fatsoensnormen vergeet. Ze schuift de lade zachtjes open en ziet dat ze gelijk had. Een stevige roze dildo, maar geen gewonen ziet ze nu! Het is een voorbind dildo! Met leren riempjes en een kleiner dildo in de andere richting er aan vast. Voor dubbele bevrediging! Een siddering gaat door haar lichaam, en geile ideeën schieten door haar heen. Ze pakt de dildo op en legt em onder het bed. Dan roept ze : uh meneer! Even een vraagje! Ze hoort Marius haar kant op lopen. Hij zegt : wat is er aan de hand mevrouw? Alsjeblieft noem me Danielle, mevrouw klinkt te oud! Dat is goed Danielle maar meneer klinkt nog ouder, Marius’ dan graag!
Prima zegt ze, Marius, hoe wil je de stroom uit de kast krijgen en toch de deur dicht kunnen doen?
Oja zegt hij das wel handig! Ik doe het even door het gat in de kaast achter langs geleiden, werk ik het later wel af met een kabelgootje! En hij duikt op z’n knieën naar de kast om het te regelen! Als hij op zijn knieën zit kan Danielle hem goed bekijken van achter, wat een heerlijke komt heeft die man!
Hij beweegt nog wat naar voren om er goed bij te kunnen en dan schuift zijn broek, en waar je een bouwvakkers spleet zou verwachten komt nu een fijne lange string te voorschijn , zilver en paars satijn! Prachtige stof, Danielle likt haar lippen nat bij het aangezicht.
Zo geregeld, zegt Marius terwijl hij opstaat! Kun jij het aansluiten!
En loopt de slaapkamer weer uit.

Danielle sluit alles aan en Marius komt ook de kamer weer binnen met een kabelgoot, hij meet alles op z’n gemakje op terwijl hij op z’n knieën zit!
Danielle kijkt ernaar terwijl ze de tv aanzet, het geluid snel uitzet en zoekt naar een zender met volwassen tv! Ze kent alle kanalen van haar werkgever uit haar hoofd en ziet al snel een film van 2 dominante vrouwen die een man vastketenen en zachtjes beginnen te verwennen. Marius zit nog op zijn knieën bij de kast en heeft niets door. Zijn string is weer goed zichtbaar en Danielle pakt snel de voorbind dildo , draait zich om naar Marius en pakt zijn string en trekt die zachtjes verder zijn bilnaad in.
Marius reageert met een kreun en zegt, je hebt me betrapt!

Mooi stringetje zegt ze dan, heb je er ook een bijpassende BH bij vraagt ze? Of wil je er niet te vrouwelijk uitzien?
Sta eens op zegt Danielle dan tegen Marius. Die staat op , en staat voor haar. Ze pakt zijn riem en maakt die los, dan de knopen van zijn broek ze helpt hem uit de spijkerbroek. Zo staat hij voor haar in z’n dames string, prachtige paars met zilver door woven , maar zijn slappe pik is wel heel duidelijk te zien in het kleine driehoekje. Trek je shirt uit zegt ze dan. Hij luistert en trekt zijn shirt over z’n hoofd, er komt een prima getraind boven lichaam zonder borsthaar onder vandaan, dat haar wel bevalt. Hij kijkt naar de tv en zegt dan: ben jij ook zo’n dominante tante als die 2? De dames op het scherm hebben de man vast gebonden tegen een muur staan en slaan om de beurt met een klein zweepje.
Nee antwoord Danielle, normaal niet… ik woon samen met een vrouw maar jou als vrouw behandelen lijkt me wel wat. En ze toont hem de voorbind dildo die ze gevonden heeft. Maar geef je nog antwoord op mijn vraag? Heb je er een bh bij?
Hij glimlacht onderdanig en zegt heb je die niet gevonden? Ligt in de zelfde lade als dat ding…
Echt waar ?antwoord ze, en draait zich om naar de kast, opent de lade en ziet dat hij gelijk heeft. Een prachtige bh, paars met zilver doorweven en al gevuld zodat het lijkt of de borsten er al in zitten.
Ze stapt naar voren en doet de bh om zijn brede borst en doet de sluiting dicht op zijn rug. Ze bekijkt hem eens goed en zegt, ga eens op je rug op bed liggen!

Hij luistert gelijk en gaat op zijn rug liggen met z’n hoofd op een kussen . Hij kijkt naar links en ziet zichzelf in de spiegel. Hoe vind je dat ik er zo uitzie ? vraagt hij dan. Als een lekker wijf antwoord Danielle die haar kikker groene KPN broek en trui inmiddels uit heeft gedaan. Ze staat aan de rand van het bed in haar lingerie, vandaag roze… haar lieveling kleur voor ondergoed.
Een mooie gladde string met bijpassend bh, met wat extra vulling zodat haar b cup een c lijkt.
Ze ziet dat Marius haar bestuderend bekijkt. Bevalt het wat je ziet ? vraagt ze terwijl ze in de riempjes van de voorbind dildo stapt en die op z’n plaats duwt, zonder de kleine dildo zelf in te brengen, dat bewaart ze voor later. Oei, met die grote pik voor je zie er heerlijk uit kreunt Marius uit.
Ze kruipt op het bed richting Marius en zegt: eens kijken of jij een beetje kan pijpen sletje!

Ze duwt de dildo in zijn gezicht en hij opent gelijk zijn mond om de kop van de rubberen pik in zijn mond te nemen . Terwijl hij dat doet streel zei zijn bh met de heerlijke welvingen , hij gaat zachtjes op en neer met zijn mond en neemt de roze dildo steeds iets verder in zijn mond.
Zijn handen gaan over haar billen heen en door de streling voelt ze een tinteling daalt haar lichaam gaan.ze kreunt zacht en zegt : hoe diep kan jij dat ding in je mond nemen? Ze legt haar hamden op zijn hoofd en duwt zijn mond verder over de 20cm lange imitatie pik. Hij kan het echt want na een paar keer heen en weer schuiven is hij haar aan het deepthroaten!
Dat heb jij vaker gedaan zegt ze! Zo hoort enkel een kreun terwijl hij door gaat.
Zijn hand die net nog haar wreef over haar kont was tussen haar benen vlak bij haar lipjes aan gekomen en ze voelde dat haar lippen vochtig werden van het idee aangeraakt te worden . Dat voelde hij ook want hij schoof voorzichtig het stukje stof opzij terwijl hij de kleinere dildo in zijn hand nam nog steeds de voorbind lul pijpend . Met 1 hand achterlangs langs haar lippen en de andere van Vooren voorzichtig de kleine dildo tussen haar lippen manoeuvrerend pijpte hij nog steeds diep.
Dannielle kreunt diep en duwt dan allebei zijn handen weg: Ik bepaal wat er gebeurt!
Ga maar eens op je knieën zitten!

Marius luistert direct en gaat op zijn knoeien zitten met zijn hoofd naar de glazen schuifdeuren van de kast naast het bed. In de spiegel ziet hij hoe Danielle de kleine dildo inbrengt en de grote nat maakt met haar eigen geil en wat spuug.
Ze gaat achter ham zitten op haar knieën en schuift de string op zij en laat wat spuug op zijn anus vallen , maar haar hand masseert ze het over zijn kontgat. De glad geschoren bilnaad glimt en zijn gaatje staat al wat open. Ze ziet dat dit niet voor het eerst is dat Marius in z’n kont genomen gaat worden . Ze duwt de kop van de dildo tegen zijn gaatje en hoort hem zachtjes kreunen. Langzaam duwt ze hem verder en weer terug steeds wat dieper. Marius kreunt steeds harder. Als ze in de spiegelen kijkt ziet ze zijn genietende gezicht. Ze kijkt beter en ziet zichzelf met een blos op haar wangen. Wat een geil gezicht vind ze dit, haar borsten lijken groter van opwinding en ze geniet even van het kijken naar zichzelf en duwt dan de dildo helemaal in Marius zijn kont. Terwijl ze dat doet voelt ze de dildo in haar eigen kut ook op z’n diepst in haar verdwijnen en ze gilt het even uit. Dan vind ze een heerlijk ritme waar ze Marius in neukt en zelf geniet van de kleine dildo in haar kutje. Ze voelt bij elke duw nu ook de riempjes , daar zitten knopjes op en die glijden nu bij elke duw tegen haar clitores. Wat een heerlijk gevoel! Ze gaat door en voelt dat ze klaar gaat komen , ze kreunt en en gilt! Sorry ik kom al klaar!

Terwijl ze dat roept voelt ze de trillingen door haar lijf gaan en kan ze even niet door duwen in de kont van Marius en de dildo glijd er uit. Ze trilt nog even en voelt dan haar geile nat langs de dildo haar kutje uitstromen.
Even is de alles kwijt en laat ze zich op haar rug op het bed vallen. Na hijgend ziet ze dat Marius zich omdraait naar haar en met zijn geile bh haar kant op komt. Teder zoent hij haar lippen en zegt: jij komt mooi klaar zeg! En duwt dan zijn tong haar mond binnen en zoent haar teder, Danielle beantwoord de tongzoen en streelt zijn BH.
Marius laat haar op haar rug liggen en manoeuvreert zijn kont boven de voorbind dildo en laat zich er over heen zakken . Hij neukt haar zacht , op en neer.

Danielle zit het gebeuren en ziet ook Marius erectie die nu boven de rand van de string uitkomen. Ze geeft de pil de ruimte door de string naar beneden te trekken en onder zijn ballen te laten klemmen.
Met haar hand masseert ze de harde pik terwijl Marius nog steeds de voorbind dildo berijdt…
Dan vind ze het genoeg en zegt: stop maar even, klaarkomen doe je later maar!
Ze duwt hem van zich af en zegt ; op je rug liggen weer jij! Zelf staat ze op maakt de riempjes van de dildo los en gooit die op de grond.Danlaat haar string van haar billen glijden en gooit die op haar groene KPN kleding.
Ze loopt weer naar de kat waar ze de voorbind dildo vond en doet het laatje weer open, ze dacht daar net nog iets gezien te hebben.
Ze kijkt en ja, haar vermoeden klopt, glazen buttpluggs…..een set van 6 glimmende glazen pluggs…. Ze pakt de kleinste en de grootste. Loop weer naar het bed waar Marius nog steeds op zijn rug naar haar ligt te kijken. Zijn pik staat fier omhoog. De string nog steeds onder zijn ballen.
Danielle trekt de string uit en spreid Marius zijn benen. De grote glazen plugg neemt ze even in haar mond en dan duwt ze het ding in 1 x in zijn kont! De kleine heeft ze aan hem en dan kruipt ze boven op hem . Ze plaats haar natte kutje op zijn harde staaf en kneed in zijn bh, ze voelt hoe hij langzaam zijn harde pik in haar gladde kutje duwt en neemt dan de regie weer over. op haar hurken gaat ze boven zijn pik zitten en laat zich er een stukje over heen zakken. Steeds wat dieper en weer omhoog, God wat is een echte pik in haar kut toch lekker eigenlijk. Even denkt ze aan Merthe en dan laat ze de pik van Marius helemaal in haar verdwijnen.

Ze kreunt en het uit en berijdt hem nu als een amazone…. Dan voelt ze de kleine glazen plugg tegen haar kont gaatje.
Ze stopt even met rijden en duwt haar kont iets omhoog om hem ruimte te geven.
Dat duurt geen seconde,,ze voelt de plugg in haar anus verdwijnen en begint dan Marius weer te bereiden! Ze laat zich helemaal gaan , de harde staaf van Marius word steeds harder als ze hard op en neer gaat al kreunend en hijgend.
Ze rijdt zich naar een nieuw hoogtepunt, en als ze klaar komt schreeuwt ze heel hard Jaaaaaaaa.
Ze voelt dat ze leegstroomd over de harde pik van Marius die roept ga door , ik kom ook!

Danielle heeft er alleen geen kracht voor nu en laat zich van marius zijn harde pik afglijden en gaat op haar buik liggen.
Haar hoofd bij de natte gladde pik van Marius. Dan doet ze iets wat ze nog nooit gedaan heeft: een man pijpen…
Altijd een soort afschuw voor gehad maar door het idee van Marius die haar voorbind lul pijpte tot diep in zijn keel wil ze nu ook!
Ze neemt de eikel voorzichtig tussen haar lippen en proeft haar eigen geil, heerlijk smaakt dat . Steeds dieper neemt ze de grote lul in haar mond , tot haar eigen verbazing kan ze hem helemaal hebben zonder te lokken. Marius duwt nu met zijn hand zachtjes op haar hoofd en neukt haar mond.
Ik waarschuw je zegt hij, ik ga zo komen !
Danielle pijpt hem bij die woorden nog harder en ze voelt al snel het sperma in haar mond spuiten, al zuigend slikt ze alles door en zuigt net zo lang tot Marius leeg is.

Ze kruipt omhoog en begint een geile tongzoen sessie.
Na een aantal minuten stopt ze, staat op en vraagt:mag ik even douchen?
En zo douchen ze zich samen af, onder de douche beseffen ze dat ze allebei de buttplug nog in hebben.
Danielle zegt; nooit geweten dat ik dat lekker vond. En haalt het ding er dan toch uit.
Na het douchen kleed ze zich weer aan en als ze haar groene KPN pak weer aangeeft vraagt ze: bent u tevreden over onze service?
Pakt haar spullen en verlaat het appartement…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Smaval

Ik schrijf over dingen , waar gebeurd aangedikt en helemaal verzonnen

Tips, vragen of iets anders? Smartyn69@proton.me

Dit verhaal is 10896 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “In het kikkergroen van KPN”

Plaats een reactie