BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dagboek van Hilde (7) Vrijgezellenfeesten

De huwelijksdag van mijn zus Katja met Daan kwam steeds dichterbij. In de maanden en weken er voor waren verschillende mensen druk om van alles voor te bereiden. Zo ging Katja samen met mij en mijn moeder een trouwjurk uitzoeken. Ik vind dat ze een hele mooie, bijzondere jurk gekozen heeft. Ik vond de jurk pikant en verleidelijk, en ze stond Katja heel mooi. Misschien heb ik iets gedaan wat niet zo gebruikelijk is maar nadat Katja de keuze had gemaakt zei ze dat ik hem ook eens aan moest passen. Ze vond dat hij ook mij als gegoten zat en geheel in haar onschuld, denk ik, maakte Katja er een foto van en stuurde die natuurlijk ook naar Daan en naar mij. Daan stuurde natuurlijk gelijk een berichtje naar mij en vond dat ik me niet meer aan de huwelijkse plichten met hem kon onttrekken, als ik dat al van plan was geweest. Ik appte alleen maar terug: ‘neem me als je bruid, lekker ding.’

Wat ook veel voorbereiding vroeg dat waren de vrijgezellenfeesten van Katja en Daan. Van de voorbereidingen van die van Daan hoorde ik het eerste. Daan zou met vrienden de stad in gaan en die vrienden hadden bedacht dat er die avond een moment moest zijn dat hij met een mysterieguest aan zijn vrienden moest laten zien dat hij helemaal klaar voor het huwelijk was. De bedoeling was dat hij die mysterieguest zou kussen en beffen en dat hij haar in haar kutje en kontje moest neuken. Hij kreeg een huwelijksdiploma als alles was gelukt (inclusief gepijpt worden), anders kreeg hij een aantal deelcertificaten. Zijn vrienden vormden de examencommissie.
Zo, in hoofdlijnen, vertelde een van Daan’s beste vrienden, Matthijs, het mij toen die op een avond met mij was komen praten omdat ze iemand als mysterieguest zochten. Omdat ik de zus van de bruid was hadden ze aan mij gedacht. En of ik er voor voelde. Hij merkte dat ik een beetje aarzelde, dus gaf wat meer details prijs. Zo zou niemand behalve Matthijs en zijn zus Julia te weten komen dat ik de mysterieguest zou zijn, en hij zou zwijgen als het graf. Erewoord. Hij vroeg zich hardop af of er misschien iets zou kunnen zijn waaraan Daan of anderen mij zouden kunnen herkennen? Mijn gezicht zou de hele tijd onherkenbaar zijn, maar verder, had ik misschien andere opvallende lichaamskenmerken, waardoor anderen zouden weten dat ik het was?

Tsja, zo vroeg ik mij hardop af. Hij vroeg of er misschien een moedervlek op een markante plek zat, of iets dergelijks. Nog voor ik iets kon zeggen ventileerde hij de gedachte dat hij niet dacht dat Daan daar ooit op gelet heeft, die jongen is daar helemaal niet mee bezig, probeerde Matthijs nog. Dat Daan tot in detail mijn borsten kende, het vlindertje op mijn billen dat er nu voor een tijdje zat al meerdere keren had gekust en de pasvorm van mijn schaamlippen om zijn geslacht als geen ander kende dat kon ik natuurlijk moeilijk aan Matthijs vertellen. Natuurlijk zou Daan direct weten dat ik de mysterieguest was. Maar anderen? Ik vermoedde van niet.

Voor Daan hadden ze een bruidssuite in een hotel in de stad optie staan, voor 1 nacht met zijn mysterieguest. Het ontbijt zou in de suite worden geserveerd, dus discretie verzekerd, en ze wisten zeker dat hij tot het einde niet hoefde te weten wie zijn guest was. Matthijs herhaalde nogmaals dat ik het natuurlijk wel zelf moest willen, maar anders moesten ze iemand professioneel inhuren en dat kostte al gauw zo’n € 1.500 euro. Dat was niet nodig vond ik, ik nam met de helft genoegen en voila die kreeg ik direct in het handje, waardoor ik de outfit die ik speciaal voor de huwelijksdag had gekocht er weer ruimschoots uit had. En tegen Daan kon ik altijd zeggen dat we in elk geval een nacht betaalde seks hadden gehad. Oh ja, het kon zijn dat misschien nog de twee getuigen seks met mij zouden kunnen hebben voordat Daan een beurt kreeg. Hij zag mijn twijfel en legde heel snel nog eens € 250 op tafel.

De vriendinnen van mijn zus hadden een soortgelijk plan, vertelde hij. Een dag eerder in hetzelfde weekend, en dat zou in dezelfde bruidssuite zou eindigen. Hij had dit masterplan samen met zijn tweelingzus Julia bedacht, die wist dat Matthijs een tijdje een oogje op mijn zus heeft gehad, ze hebben ook wel een paar keer wat gezoend, maar daar is het bij gebleven. Voor zover wij weten.

Matthijs vertelde in het kort het plan. Tijdens haar vrijgezellenavond word Katja in een alternatieve bruidsjurk gehesen. Er word een huwelijkssluiting nagespeeld en Matthijs zal haar bruidegom zijn. De bruidsmeisjes trekken bij de huwelijksvoltrekking het slipje van de bruid uit en geven dat plechtig aan Matthijs. Daarna kust en vingert hij de bruid totdat zij, ‘ja, oh ja’ kreunt. Dan begeleiden ze Matthijs en Katja naar de bruidssuite en daar zal hij onder het toeziend oog van de getuigen en de bruidsmeisjes Katja beffen en nemen. Daarna zouden ze Matthijs en Katja voor de rest van de nacht achterlaten. Van Daan wisten ze niet zeker of hij al die tijd trouw was gebleven aan Katja, maar van Katja wist Julia het eigenlijk wel zeker: ze heeft nooit een ander geneukt. Braaf eigenlijk en ze wilden voorkomen dat zij forever braaf het huwelijk in zou gaan. Ze moest toch minstens een keer met een ander van bil zijn gegaan. En Matthijs stelde zich hiervoor maar wat graag beschikbaar. Ik mocht die Matthijs met zijn vunzige plannetje wel. Ik had zijn stijve wel in zijn joggingbroek gezien en ik weet niet of hij mijn natte poesje had geroken, maar ik mocht die Matthijs wel. Ik streelde zijn bovenbeen, hij had immers al voor me betaald. Misschien moest ik hem eerst maar even keuren voordat hij mijn zusje. Of Matthijs het er helemaal mee eens wat weet ik niet, maar zijn stijve lul toen ik die even in mijn mond stak wel. Hij was nat genoeg. Een vinger voor mijn mond om heel stil te doen, want mijn zus had haar kamer naast de mijn, zijn naakte billen op mijn houten stoel en ik op zijn schoot – het was genoeg voor 20 minuten van de stilste seks die ik ooit gehad heb.

Toen de dag van het vrijgezellenfeest was aangebroken werd ik aan het begin van de avond door Julia als een prachtige bruid aangekleed. Zij had toen nog niets gehoord over de huwelijksnacht van Katja. Matthijs was om een uur of elf ‘s morgens thuis gekomen en gelijk in bed gedoken. We hoorden hem nu douchen. Natuurlijk kon ze wel vertellen over het gedeelte waar ze bij was geweest en dat was smeuiig genoeg. Ze vertelde me hoe Matthijs een ring om Katja’s vinger had geschoven, de bruidsmeisjes haar slipje hadden uitgetrokken en zij hem een ring had omgeschoven, aan de hand waar haar slipje als armband aanhing. Daarna was ze door hem gekust en met die geringde vinger gevingerd. Natuurlijk hadden zij Katja later in de bruidssuite aangemoedigd hem te pijpen en omdat ze door de drank een beetje ontremd was geraakt gaf ze wel erg makkelijk toe. Luid applaus toen ze naar de ideale pijphoogte bukte. Nadat Matthijs in haar mond gespoten had wilden de bruidsmeisjes, waaronder Julia, wel bewijs zien of het goed gelukt was. Het geil sijpelde langs haar kin en ze liep naar Julia en tongde zijn zaad haar mond in. Katja wist niet dat het het zaad van Julia’s eigen tweelingbroer was. Luid applaus en gejoel.

Toen het tijd werd om bruid en bruidegom naar de bruidssuite te brengen hielpen de bruidsmeisjes Katja om haar bruidsjurk uit te doen en brachten haar naar bed waar ze met een kanten setje met jaretelles en nylonkousen werd klaargelegd. Lingerie, door Julia uit haar eigen garderobe voor een nacht aan Katja afgestaan. De twee bruidsmeisjes en alle andere meiden waren er getuige van dat Matthijs Katja neukte. Natuurlijk had Katja al snel doorgehad dat het Matthijs was die haar neukte. Met zijn markante stem was hij uit duizenden te herkennen en Katja moedigde hem zelfs aan, liet zich helemaal gaan, ging op haar buik liggen en liet zich, onder luid gejoel, op zijn hondjes nemen. De bruidsmeisjes streelden daarbij Matthijs’ billen en zak. Toen het er op leek dat Matthijs zijn ultieme zaadlozing voor dit publieke gedeelte ging krijgen duwde Julia tegen Matthijs’ billen. Het was precies dit zetje dat hij nodig had om Katja’s kutje vol te spuiten. Katja was op stoom gekomen en verlangde meer.

Matthijs was voor even uitgeramd en dus trok Katja Julia naar zich toe, voelde onder haar jurkje, deed haar slipje naar beneden, voelde hoe geil ze was en begon haar te kussen en te vingeren. Julia ging naast haar op het bed liggen en voelde vingers over haar billen, een hand die haar tepels pakte, vingers die haar clitje streelde en samenwerkend met Katja’s tong haar naar een hoogtepunt bracht. Zelden heb ik over vileine trekjes bij mijn zus gehoord, maar Julia vertelde dat Katja het idee kreeg dat ook de beide bruidsmeisjes maar door haar bruidegom geneukt moesten worden, om te beginnen Julia. Julia voelde haarscherp aan dat Katja door had dat Matthijs haar bruidegom was. Oeps, dit liep anders dan ze met elkaar hadden gepland, Julia was al door Katja naar een hoogtepunt gevoerd en ze had zeker zin in seks, in een piemel in haar kutje. Maar haar broer??? Matthijs liet er echter geen gras over groeien en legde Julia op haar buik, nam ook haar op zijn hondjes, en god ze werd zo ongelooflijk geil, hij fluisterde onhoorbaar geile dingen in haar oor, hij trok aan haar haren en Matthijs werd door Katja en de andere meiden aangemoedigd. ‘Pak dat teefje’. Katja liet Julia en Matthijs nog wat champagne drinken wat ze in elkaars mond overgoten, elkaar kusten en toen, toen vond Katja dat het tweede bruidsmeisje met haar kutje bij Matthijs en Julia moest gaan liggen. Ze likten haar lippen met hun champagnelippen en Julia was heel bedreven in het klaarlikken van het andere bruidsmeisje. Toen Matthijs zijn zaad ook aan het andere bruidsmeisje had geschonken, vond Julia dat ze moesten gaan. Nu was de bruidegom immers weer voor Katja.

Julia voelde tijdens het aankleden van de bruidsjurk dat ik nat geworden was van de dingen die ze mij vertelde. Natuurlijk wilde ik weten hoe het was om door haar tweelingbroer genaaid te worden en of het gisteren de eerste keer was dat ze het met elkaar deden. Het was de eerste keer, het was wat haar betreft eenmalig, maar wel heel errug lekker en ze hoopte dat ik minstens zo’n leuke avond en nacht met Daan zou beleven. Natuurlijk probeerde ze mij uit te horen over Daan en of die net zo braaf als Katja was. ‘Volgens mij niet’ hield ik me op de vlakte. Julia zei dat Matthijs had gezegd dat Daan wel es had gezegd dat ie wel eens een jonger meisje had geneukt maar of dat voor of tijdens de relatie met Katja was dat wist ie eigenlijk niet. Ervoor, dat leek Matthijs eigenlijk niet zo waarschijnlijk, dus moest het wel tijdens de relatie met Katja zijn. Een jong meisje met hele zachte schaamlipjes, dat was alles wat Matthijs wist. En dat ze geil was. Daar liet ze het gelukkig bij. Mijn schaamlipjes slurpten.

Met een versierde auto werd ik door Matthijs naar Daan gereden. Natuurlijk vroeg ik hem naar zijn nacht en de vermeende escapade van Daan. Ja hij wist het niet precies, het was waarschijnlijk ook al even geleden, ze was toen waarschijnlijk een jaar of 17. Maar hij had een keer opgeschept over een jong ding met een strak kutje en zachte schaamlippen. Ik weet niet of hij haar nog steeds neukt, eigenlijk hoop ik dat een beetje want ik kreeg vanmiddag nog een appje van Katja, dat ze het wel errug lekker vond. ‘En zij niet alleen.’ zei ik. ‘Nee, zij niet alleen, ik ook.’ ‘Dat bedoel ik niet.’ ‘Oh wattan.’ ‘Je hebt je tweelingzus geneukt, Matthijs!’ ‘Ja god, Julia, dat was niet helemaal zo gepland, pffff, ja Julia…’ ‘Je had jaren lang iets lekkers onder handbereik en je hebt het nooit gesnoept, Matthijs. Julia niet en Katja niet.’ Hij hoopte dat Daan het beter heeft gedaan met vrouwen. Straks moet hij een trouwe man zijn, net zo trouw als Katja.

Ik keek hem diep in de ogen aan. ‘Ja, ja. Geilbek.’ Tegen een man van vijf jaar ouder durfde ik wel. ‘Maarre, je zei dat Daan het met een jong meisje deed, met een strak kutje. Was je daarom naar mij toe gekomen, het jongere zusje van Katja en hoop je dat ik voor Daan net zo’n strak kutje heb?’ Ik mocht nooit meer raden en dat ik een strak kutje had, dat had ie die avond dat hij me vroeg wel gemerkt. Hij streelde mijn haren en zei dat hij hoopte dat ie dat straks nog een keer, maar dan ongeremd mocht uitzoeken.

Toen we bij het hotel waren aangekomen stapte Matthijs uit en liep naar het portier om mij galant uit de auto te laten: ‘Mevrouw het hoogtepunt van deze dag zit er aan te komen. U bent een stralend middelpunt. Hij bracht mij gemaskerd de zaal binnen waar Daan en zijn vrienden al het nodige hadden gefeest en gedronken. Het was duidelijk dat Daan niet had verwacht dat ik, ‘zijn bruid’ die avond zou verschijnen, maar hij had direct door gehad dat Matthijs mij aan zijn arm had. Toen Matthijs en ik in de deuropening verschenen werd het stil in de zaal. ‘Beste mannen, zoals u weet vieren we vandaag de huwelijksdag van Daan en ik heb zijn bruid voor hem opgehaald. Wij kunnen straks beginnen met de huwelijksvoltrekking. En omdat ik, als begeleider van de bruid weten wil dat Daan zijn huwelijkse plichten na komt, zullen wij er allemaal getuige van zijn dat hij zijn bruid ontkleedt, de bruid neemt en penetreert en er voor zorgt dat zij allebei klaarkomen. Gejoel, gejuich, geklap. Matthijs bracht mij naar een soort zelfgemaakt altaar toe en nodigde ook Daan uit om naast zijn bruid te komen staan en mijn hand vast te pakken. De rechterhand.

Matthijs begon met zijn toespraak, beste Bruid, uw aanstaande Bruidegom heeft zojuist uw hand gepakt met zijn rechterhand. Zijn rechterhand waarmee hij jou in de jaren van jullie huwelijk nog zo vaak zal vingeren, als voorwerk of als tussendoortje. Houd die hand niet te stevig beet zodat hij vaak genoeg zijn vingers, zijn hele hand aan u kan schenken. Het huwelijk kent meerdere kanten, uiteraard zijn plezierige kanten, ik heb je er net al aan herinnerd, lieve bruid, maar het huwelijk kent ook zijn plichten. Voor jou bruid, maar ook voor jou bruidegom. En zoals wij hier straks getuige zullen zijn van jullie wederzijds ja zeggen tegen elkaar, zo zullen wij, zoals het betaamt, aansluitend in de bruidssuite ook getuige zijn van de ultieme huwelijkse plicht die vooral de bruidegom te vervullen heeft. Het behagen en bevredigen van zijn bruid. Na die eerste daad van bevrediging, bruidegom, zullen wij uw bruid vragen die te beoordelen. Hebt u uw plicht niet voldoende vervuld dan zult u daarvoor met ons als getuige een tweede poging moeten doen om uw plichten aan haar te vervullen. Pas als zij geheel tevreden en bevredigd is zullen wij u samen in de bruidssuite achter laten. De beide bruidsjonkers zullen er op toezien dat het de bruid tot die tijd aan niets zal ontbreken.

Beste Bruidegom, wij willen uw oprechte liefde voor uw bruid staven. Neemt gij, uw geliefde, op uw staaf en wilt gij haar in de jaren die komen bevredigen, haar vruchtbaar maken, en er voor zorgen dat er geen wanklank over uw liefde te horen is, maar uw liefde slechts bevestigd wordt met ‘wat is dat lekker, Daan’. Beste bruidegom, wilt gij zo uw lief bevredigen?
Beste Bruid, uw bruidegom heeft altijd hoog opgegeven van een strak en jong kutje, een kutje dat hij misschien wel naast de uwe bezocht heeft. [gejoel] Natuurlijk zullen er tijden komen dat uw kutje minder strak is. Als hij u bevrucht heeft en u gebaard heeft dan komen er zeker andere tijden, en andere manieren waarop gij uw echtgenoot behagen zult. Maar belooft u dat u voor deze nacht en voorlopig voor hem een jong en strak kutje beschikbaar hebt, dat hij mag vingeren, beffen, volspuiten met zijn zaad en hebt u voor uw liefdesspel ook uw mond, uw billen en uw kont ter beschikking?

‘Heel mijn lichaam staat hem ter beschikking. Mijn kut is zijn kut, mijn tong is zijn tong en beide staan in dienst om zijn staaf, zijn eikel te bevredigen’. ‘Daantje, Daantje’ riepen de bruidsjonkers en nadat wij ringen hadden gewisseld werden wij naar de bruidssuite gebracht en daar hadden de beide bruidsjonkers weinig tijd nodig om mij helemaal uit te kleden. Zij streelden en voelden mijn kutje, ‘Zo, die is strak, Daan’ en voelden mijn borsten en mijn tepels ‘Die zijn gevoelig Daan’. Een van hen kuste me en stak een vinger in mijn kutje ‘ze is nat, Daan, ze is nat voor jou’ en ondertussen vingerde hij nog even door en de ander tikte op mijn billen. Ik kreunde, ‘Daantje neem me, voor ik klaarkom van zijn vingers’. Maar Daan keek toe hoe de bruidsjonker door zijn knieen ging en met zijn tong mijn vulva opende, mijn clit beroerde, mijn handen wreven door zijn haren, ik klemde zijn hoofd tussen mijn benen, trok aan zijn haren en hij stopte pas nadat ik ‘oh god, oh Daan, wat is deze jongen lekker’ had geroepen. Hij kuste me op mijn wang, en plechtig overhandigde hij mij aan Daan. Daan, deze Deerne, vertrouw ik jou toe. Neem haar, tot je bruid, neem haar, haar kut is voorbereid, heb ik heet voor jou gemaakt.’

Mijn clit, nog niet voldoende bevredigd, opgewarmd slechts; mijn lippen, vochtig, week gemaakt, en verlangend naar meer, waren meer dan verlangend naar de bruidsschat die Daan voor mij in petto had. Een keiharde staaf. Eerst liep hij naar de bruidsjonker die mij had klaargemaakt en liet hem zijn staaf voelen. Vertrouw je haar deze staaf toe? vroeg Daan hem. Hij voelde, nam hem in zijn hand, keurde, en bevestigde. ‘Deze kan haar behagen. Neem haar, Daan, geef haar jouw harde staaf, hier is ze, ze is voor jou.’

Ik lag in de bruidssuite, met gespreide benen. Hij kwam met zijn vuurrode eikel tot vlak voor de poorten van de hemel, met zijn gezicht heel dicht tegen me aan en ik fluisterde, neem me, Daan, neem me, zoals je mij altijd het lekkerst neemt.

Hij pakte mijn benen, mijn knieeen bij mijn oren, zijn handen duwden mijn onderbenen omlaag en ik weet niet of er nog iemand was die dacht dat dit de eerste keer was dat Daan mijn kut bereed, het kon me ook geen donder schelen, want hij kwam zo diep in me en ik was al zo lekker voorbereid door die lekkere bruidsjonker dat ik maar weinig nodig had om een tweede keer klaar te komen. Ik voelde hoe hij doorreed, ik liplas ‘Hilde, ik kom’ en hij krijste hardop ‘oh Katja, ik kom, in dit lekkere ding’. Gejoel.

Matthijs nam direct daarna het woord en keek de andere bruidsjonker aan. Wil jij er voor ons getuige van zijn of Daan aan de huwelijkse plichten heeft voldaan? Hij liep op ons af en voelde aan Daan’s pik. Hij nam het woord en zei: ‘Vrienden, de bruidegom heeft zaad op zijn lul, er ligt zaad op de grond en ik zie zaad op de lippen van de bruid. De bruidegom heeft gespoten. Ik ga nu de bruid nader onderzoeken.’ Ik voelde hoe zijn vingers en zijn tong mijn clitje aanraakten. Ik was zo open, zo verlangend dat het me op dit moment helemaal niet meer uitmaakte wie mij streelde of befte. Hij constateerde dat ik opgewonden en drijfnat was en door zijn aanrakingen werd ik nog meer opgewonden en ineens, ineens stootte zijn roede hard en diep in me, ‘alles voor de bruid, alles voor je bruid Daan, oh mijn god Daan wat zou ik die Katja van jou eens lekker willen naaien, oh Daan, als dit Katja is en zij net zo nat en strak is, hhmmm.’ Ik spande mijn kutspieren samen, want wilde dat hij in me spoot, oh ja, ‘kom maar in je Katja’ fluisterde ik en hij reed zijn zak in me leeg. Ongelooflijk, ‘deze’ had tijden niet geneukt zei hij en al helemaal niet zo lekker.

Toen hij klaar was, met zijn broek nog op zijn enkels, en zijn roede nog nadruppend, kon hij alleen maar constateren dat de bruidegom aan zijn plichten had voldaan. Hij heeft zijn staaf in zijn bruid geleegd, hij heeft zijn lief bevredigd. Hij eiste bevestiging van de andere getuige. ‘Wil ook de tweede bruidsjonker bevestigen dat de bruid kan voldoen aan haar huwelijkse plichten?’ Het bleef stil, ik keek Matthijs aan en net toen hij het woord wilde nemen zei ik: ‘Matthijs, ook jij moet kunnen getuigen dat ik een strak kutje heb dat de bruidegom toekomt en hem toegewijd is. Kom maar en voel maar hoe strak mijn kutje is.’

Al op de avond dat hij zijn woeste plan ontvouwde en ik Matthijs de eerste keer geneukt had had ik nog meer zin in Matthijs gekregen en nu bedacht ik mij dat ik zomaar, ongegeneerd, jazelfs voor 250 € toegift alle kans kreeg dat Matthijs zijn zak nogmaals in mij zou legen. Hij nam er alle tijd voor en ik fluisterde vunzig in zijn oor dat hij binnen 24 uur beide zussen had geneukt had, de echte en de nepbruid. Hardop zei ik: ‘Mijn strakke kutje voel je het best als ik op mijn billen lig, Matthijs, als een missionair, dan kun jij je missie voltooien met een krachtige zending vol warm zaad, opgewekt door het pulseren van mijn hete schaamlippen.’ Gejoel. Ik voelde vingers door mijn haren, maar ook vingers bij mijn borsten, bij mijn billen. Ik was niet in voor een gangbang maar al die vingers die mij nu streelden en masseerden, brachten mij wel in verdere extase. Oh mijn God, hierna zou ik met Daan neuken zoals ik nog nooit met Daan geneukt heb en dus ook zoals Daan nog nooit met wie dan ook geneukt heeft. Ondertussen heb ik meer mannen aan mijn lijf gevoeld dan Daan vrouwen want behalve Katja, mij en mijn moeder was er verder niemand die hij neukte.

Matthijs had een dunnere dan Daan, wel lekker, en de gedachte dat hij gisteren Katja en Julia geneukt had, Julia die met haar handen ook mijn lichaam had gevoeld, mijn borsten had gestreeld, mijn buik en ook mijn schaamlippen had aangeraakt toen zij mijn slipje aan deed, dat alles wond me op. Ik was in een ideale staat om de hele nacht met Daan door te neuken, ik had dit allemaal nodig en zou dit zo lang mogelijk rekken omdat ik wist dat Daan nooit zoveel zou kunnen klaarkomen als ik. Mijn God, volleerd als ik was kneep ik in Matthijs’ piemel en net tegen de tijd dat ik en hij dachten dat ie komen ging ontspande ik mijn kutspieren en rustte hij uit in mijn kut om met een nieuwe aanloop een nieuwe golf van mijn orgasme aan te jagen. Het zweet begon Matthijs en mij over onze lijven te lopen en Matthijs werd aangemoedigd, aangevuurd omdat hij al meer dan een half uur bezig was seks met me te hebben zonder dat hij ook maar een keer in me gespoten had.

Ondertussen was ik op weg naar het zevende orgasme en vroeg hem en passant of hij het idee had dat hij ook was klaargekomen. Meerdere keren, maar ik spuit niet, Hi…Hitsig meisje. Bijna noemde hij mijn naam, maar corrigeerde zich sterk en krachtig. Opnieuw trok ik mijn kutspieren samen en draaide mij om zodat Matthijs op zijn rug lag en ik op zijn schoot zat. Nu nam ik het heft in handen. Ik duwde Matthijs’ benen omhoog en liet me op zijn strakke lul neerdalen. Ik ging op zijn lul zitten alsof niet hij mij maar ik hem neukte zo en bewoog mijn kut in felle slagen op en neer. Ondertussen sloten en openden mijn kutspieren zich. De mannen in de zaal joelden bij het zien van deze onverwachte beweging en waar ze eerder nog voelden keken ze nu met bewondering toe naar wat er gebeurde. ‘Ik voel je zaad naar boven klimmen, Matthijs,’ zei ik. ‘Als je zo gaat spuiten.. dan komen we samen.’ Ik voelde alles in mij samentrekken, mijn vagina, mijn baarmoeder, mijn lippen, ik streelde mijn clit en ik voelde hoe Matthijs’ zaad naar boven kroop. Ik raakte nog meer in vervoering omdat de lul van Matthijs mijn kut nu op een andere manier masseerde en ik voelde dat er een enorme explosie aan zat te komen. Als het jongere zusje van de bruid voelde ik dat hier een keerpunt in mijn seksuele status lag.

Als in een flits schoot het door me heen dat ik aantrekkelijk was voor mannen ouder dan ik, ik voelde een soort seksuele wedergeboorte ontstaan, ik reed steeds harder, steeds feller, steeds krachtiger op de lul van Matthijs. Hij hield het nauwelijks meer uit, repeteerde alleen nog maar dat ene zinnetje ‘oh mijn god ik ga zo lekker komen’ en ik? Als een furie bereed ik zijn jongeheer waarvan ik wist dat die nog nooit zo geexplodeerd was, niet door handwerk, niet door kut-, kont- of mondwerk. In een gesloten kring keken de mannen hoe wij op het bed een ontploffing veroorzaakten. Tussen mijn liezen sijpelden, nee spoten golven vocht, van mij en van Matthijs en we maakten het dekbed zeik- en zeiknat. De rozeblaadjes werden begoten en als ik nog niet wist dat vrouwen spuiten konden dan had ik dat nu ontdekt. Ik wilde nog een tijdje op Matthijs’ staaf zitten maar ik kon niet meer, mijn benen trilden en ook zijn harde staaf was ineengekrompen na deze heftige missie. ‘Ik geloof dat je mij wel aan de bruidegom toevertrouwd, Matthijs? Of denk je dat je me nog een keer moet testen?’ Bulderend gelach en applaus. ‘Daantje, Daantje’ riepen de mannen in koor en ik lag uitgeteld op bed. Dit is het moment dat ik dacht, ik ga ze vragen of ze allemaal hun broek uit doen en zich aftrekken en op mijn buik spuiten, zo geil was ik. Maar Daan was me voor. Mannen al jullie zaad op de buik of de billen van de bruid. Daarna gaat ze in bad en dan is ze voor mij. Een eerbetoon aan mijn lief. Ik ging op mijn buik liggen en voelde de een na de ander op mijn billen en mijn rug spuiten. Ik ontspande en viel in slaap.

Ik heb zeker drie uur geslapen voordat hij me wakker kuste. Daan. Zijn strakke lid voelde ik tegen mijn lippen, die vochtig, week en verlangend waren. Hij wilde me eerst neuken, en pas daarna met mij in bad, al het plaksel van mijn lijf afwassen. Maar eerst zijn zaad toevoegen aan al dat zaad dat al in en over mij was uitgespoten. ‘Spuit je maar snel leeg, ik wil straks lang en lekker met je vrijen, maar pas als ik schoon en fris ben. Dan ben ik alleen voor jou, zonder andermans zaad. Nou ja, misschien met een Matthijs-gevoel in mijn buik.’ Ik lachte, ‘sorry, dat was zo bijzonder.’

Ik zat met Daan een uur in bad, we lagen tegen elkaar, voelden elkaars lichaam tintelen van seksuele opwinding en extase. Daarna lag ik op bed en heeft hij mij met zijn tong weldadig liefdevol gelikt, gestreeld, gebeft tot ik opnieuw die wedergeboorte in mijn lichaam voelde ontstaan, ik vermoedde dat ik een nieuwe wederdoop zou squirten en vlak voordat die zou ontstaan waarschuwde ik Daan. ‘Je gaat nat worden, liefie’. Nog nooit had ik hem liefie genoemd, en nu, ach nu streelde ik mijn handen door zijn haren, ik voelde de springvloed uit mijn binnenste naar buiten komen en hij kwam allerliefst en teder bij me liggen. Zo lagen we uren en in mij ontstond het gevoel dat de dingen na vannacht wel eens anders zouden worden. Katja’s blik was verruimd, de mijne ook en ik liet het maar even op me in werken. Daan bedankte me voor alle goede jaren, voor al het lekkere en stoute dat we hadden gedeeld en hoe het ook zal gaan, het zal goed zijn. Ik kuste zijn schedel. Daantje, lieverd, een zo’n nacht met jou, wat had ik dat in al die jaren fantastisch gevonden. Veel te weinig hadden we die en nu. ‘Nu,’ vulde hij aan, ‘is dit geloof ik intiemer, fijner dan de nacht die ik met Katja door zal brengen’. We hadden nog zes uur voordat wij de kamer moesten verlaten. Daan belde de receptie over een late uitcheck. Dat kon. Er kwamen nog eens 8 uur bij. We hadden een slome zondag heerlijke relax sex.

Om 12 uur appte Katja Daan. Was zijn bruidsnacht nog niet voorbij? Hij appte terug, een uur nadat haar bericht verstuurd was. Hij had net de lunch nog tussen de dijen van zijn ‘bruid’ geconsumeerd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7520 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Dagboek van Hilde (7) Vrijgezellenfeesten”

Plaats een reactie