BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Levensverhaal 12

De BBQ einigt in een ware orgieIk had net de geilste show van mijn leven gezien en zag nog steeds de spuitende pik van Ababio voor me. Ook de zaadexplosie van Jeroen was geweldig en ik had graag onder hem gelegen om dat sperma met mijn mond op te vangen. Nala gebaarde mij om met haar mee te lopen naar een strandtentje niet ver van ons plekje vandaan. Ze had haar portemonnee gepakt en fluisterde dat we samen iets te drinken gingen halen. Ik was nog steeds sprakeloos van hetgeen ik gezien had en pas bij aankomst bij de strandtent vroeg ik aan Nala “Vond jij het ook zo geil?” Nala keek naar haar glimmende kutje en zei “Duidelijk???” En begon te lachen.

We bestelden vier flesjes fris en keken naar ons plekje. Gelukkig zagen we de mannen over de duinen stappen en daarop liepen we weer terug naar ons plekje. “Ababio kennende zal hij meteen vertellen wat hij net heeft meegemaakt.” zei Nala, “Ik durf dat te wedden om een likbeurt!” en ze glimlachte van oor tot oor. “Ook als ik verlies, die likbeurt krijg je toch wel.” En ze lachte voluit, pakte mij bij de arm en we liepen samen gearmd terug. In uitermate goede stemming kwamen we aan bij Jeroen en Ababio en hun waren blij met de koele drankjes. “Je geloofd het misschien niet.” begon Jeroen, “maar ik heb net die geweldige lul van Ababio in mijn mannenkutje gehad.” “Ik heb op zijn blanke sabel gesabbeld.” lachte Ababio. Nala keek naar de twee mannen en lachte haar tanden bloot. “We hebben alles gezien en mijn kut is er nog steeds lekker nat van, kijk maar.” en Nala spreidde haar benen.

We keken tegen haar roze natte binnenkant van haar openstaande kut aan en zo wisten de mannen dat we geil waren geworden van hun show. Al snel sprak iedereen door elkaar en iedereen lachte en was blij dat we elkaar hadden ontmoet. Na een klein half uurtje zo te hebben gedold zei ik “Ik heb aan Nala beloofd om te gaan barbecueën dus als we dat allemaal willen, moeten we nu zo’n beetje gaan inpakken en vertrekken.” Iedereen was het daarmee eens en na alles ingepakt te hebben liepen we naar de auto. Nala en Ababio stapten in hun leenauto en zo kwamen we aan bij onze woning. Jeroen en Ababio gingen bij thuiskomst de BBQ opstarten en Nala reed met mij mee naar de supermarkt om wat vlees en zo op te halen. Ze keek haar ogen uit naar alle versproducten en ook de slagersafdeling kon haar goedkeuring dragen. Het karretje was snel volgeladen met de nodige zaken en na alles te hebben afgerekend waren we weer snel naar huis onderweg.

Nala hielp nog mee om alles op schalen te leggen en zo zaten we niet veel later met ons vieren gezellig bij de BBQ. Jeroen en Ababio roosterden het vlees en we lieten ons alles goed smaken. Jeroen pakte er nog een biertje bij en had al met Ababio afgesproken dat hun deze avond bij ons zouden blijven slapen want met drank op rijden was geen optie. Het werd een gezellige boel en we vermaakten ons best. Na ons lekkere etentje had ik nog een verrassing in petto. Ik had een spuitbus slagroom gekocht en Nala had nog gevraagd wat dat was maar in de winkel had ik gezegd “Verrassing!” en meer niet. Ik had de tafel afgeruimd en zei tegen iedereen “Ik kom zo terug met het toetje.” In de keuken kleedde ik mij helemaal uit, pakte de vier bakjes slagroomijs en spoot er wat slagroom uit de spuitbus op. Tevens spoot ik mijn tepels onder met slagroom en zo kwam ik terug. “Wie extra slagroom wil, ziet waar hij het kan pakken.” Ababio was de eerste die opstond en naar mij toe liep. Hij kuste mij eerst liefdevol op de mond en zoog daarna de slagroom van mijn linkertepel. Nala was ondertussen aan mijn rechterkant gaan staan en likte daar de tepel schoon.

Jeroen ruimde de tafel een beetje op en gebaarde mij om er op te gaan liggen. Ik ging tegen de tafel staan en liet me achterover vallen. Zo lag ik lekker op de tafel en spreidde mijn benen. Jeroen had de slagroomspuitbus van mij overgenomen en spoot een flinke hoeveelheid op mijn kut. Nala was er nu als eerste bij en ze zei “Dat heb je nog van mij te goed.” Ze likte mij super lekker en ik dreef in no-time op een wolk van geiligheid. Haar tong kwam overal, langs mijn schaamlippen, tegen mijn clitje en diep in mijn grotje. Nala was een ware meesteres in zuigen want ze had mijn kittelaar nog maar net tussen haar lippen of ik voelde al een orgasme opkomen. Ababio had zich als eerste uitgekleed en bood mij zijn zwarte neukstaaf aan, die ik meteen beetgreep en op begon te zuigen. Het was werkelijk een hemelse gewaarwording om die machtige diepzwarte worst langzaam te voelen groeien en verharden. Ik had al snel twee handen nodig om lekker met die grote dikke pik te spelen. Zijn eikel voelde hard maar toch ook weer zacht aan en zijn voorvocht liep al lekker uit zijn eikel.

Nala was mij lekker aan het beffen en ze zoog afwisselend intens en dan weer zacht op mijn kittelaar. Ik had niet veel nodig of mijn eerste orgasme kwam opzetten. Nala bracht net haar wijsvinger in mijn kutje of ik kwam klaar. Ik spoot meteen een volle lading geil kutsap in haar gezicht en was nog nooit zo snel zo intens klaargekomen. Ababio zag dit gebeuren en ging meteen tussen mijn benen staan. Mijn kut was nog maar net een beetje tot rust gekomen of de eikel van die zwarte slang drukte tegen mijn schaamlippen aan. Het binnendringen van zijn grote eikel tussen mijn schaamlippen was een ervaring op zich maar Ababio ging even iets anders staan en schoof een paar centimeter van dat gevaarte in mijn hunkerende kut. Ik moest echt even adem halen en mijn kut ontspannen maar ik wist meteen, ik moest en zou die hele lengte verwenvlees in mijn kut hebben. Nala kwam rechts van mij staan en zoog lekker op mijn tepels. Nala stond zo lekker met haar kontje naar achter en Jeroen was daar als de kippen bij en bracht zijn eikel al tussen de schaamlippen van Nala. Nala keek even achterom en knikte goedkeurend “Lekker hard, daar hou ik van.”

Jeroen had niet meer aanmoediging nodig en ramde zijn pik meteen diep in de kut van Nala. Ababio drukte een stuk van die machtige staaf naar binnen en ik werd ongelofelijk geil. Mijn kut begon voorvocht te produceren ondanks dat ik net gillend en spuitend was klaargekomen. Mijn kut dreef nog van geiligheid en toch begin ik voorvocht te vloeien. Ababio haalde zijn hele pik eruit en we keken allemaal naar zijn glimmende zwarte staaf. “Nu ga je wat meemaken, lekker geil sletje.” zei Ababio en keek afwisselend naar mijn kut en naar mijn gezicht. Hij bracht zijn zwarte mamba weer in stelling en zijn eikel opende mijn schaamlippen. Het binnendringen van zijn eikel voelde geweldig en ook de eerste centimeters waren een genot op zich. Nadat hij er een paar centimeter had ingeduwd stopte Ababio even en keek me aan. Ik haalde even diep adem en knikte waarop Ababio zijn immense pik een paar centimeter mijn kut inschoof. Ik voelde mijn kut maximaal gevuld worden en werd op een hele speciale manier super geil. Het was de hele gebeurtenis, het lieve karakter van Ababio met zijn daarbij behorende zachtheid, de enorme dikke zwarte lul die hij ‘zeer beleefd’ naar binnen schoof, het oprekken van mijn kut en ik was al wat gewend. Maar bovenal dat Ababio zich aanpaste aan mijn gevoel en zich heel beheerst dieper en dieper ging.

Ik lag in elk geval te genieten en dreef weg in een soortement trance van geil geluk. Ababio stopte even toen hij driekwart van de lengte in mijn kut had geschoven en keek me weer aan. Ik knikte nogmaals en ook deze keer schoof hij nog stukje dieper. Nala gaf me een lekkere tongzoen en keek me liefdevol aan. “Je kunt hem hebben, ik weet het zeker.” Met deze steunbetuiging gilde ik van puur genot “Toe maar, schuif die lul erin!” De laatste centimeters waren hemels en ik kwam klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen. Niet van stimulatie van mijn kittelaar, niet van streling langs mijn G-spot maar puur door de enorme vleesmassa die ik in mijn kut had zitten. “Neuken Ababio.” riep Jeroen en stootte hard in de kut van Nala. “Voorzichtig he!” zei Nala er achteraan. Gelukkig luisterde Ababio beter naar Nala dan naar Jeroen en ik was blij dat Ababio zijn dikke zwarte monster langzaam uit mijn kut haalde. Zijn eikel zat er nog helemaal in of hij kwam al weer terug mijn kut in. Hij schoof deze keer zijn hele lengte er in een keer langzaam in en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder aankomen. Ik wist meteen dat ik niet veel meer dan dit zou kunnen hebben. De terugtrekking volgde na dat stootje tegen mijn baarmoeder aan en ik rilde van geil genot.

Mijn kut produceerde een enorme hoeveelheid voorvocht en ik voelde het tussen mijn bilnaad op de tafel lopen. Inmiddels lagen mijn billen al helemaal in mijn eigen kutsap en ik moest er even om lachen. Dit moedigde Ababio aan om wat meer tempo te gaan maken en ik kon me nog net aanpassen om die machtige pik op de vangen. Ik pakte Ababio bij zijn nek en trok zijn hoofd naar het mijne en gaf hem een geweldige tongzoen. Ababio beantwoorde de tongzoen op een zalige manier maar bleef onverminderd doorneuken. Het langzame tempo maakte me gek, ik lag de hele tijd op het punt van klaarkomen maar op de een of andere manier kwam de ontlading niet loszetten. Jeroen gaf een harde schreeuw en ook Nala kwam daarop klaar en draaide met haar ogen zodat ik wist dat Jeroen zijn best had gedaan. Ababio stopte even en keek me diep in de ogen. Zonder woorden wist ik dat het ‘oude van dagen’ neuken was afgelopen. Hij haalde zijn enorme wapen uit mijn kut en stootte deze keer met redelijk veel kracht diep mijn kut in.

Ondanks dat ik die pik al meerdere malen in mijn kut had gehad was de stoot alsof mijn kut openspleet van dit geweld. Het terugtrekken leek wel alsof mijn kut vacuüm werd getrokken en bij het verlaten van zijn eikel uit mijn kut hoorde je een kutscheet die zijn weerga niet had. Ababio lachte zijn tanden bloot en schoof die lul van hem weer naar binnen. Hij ging meteen tempo maken en bleef onverminderd snel neuken. Na slechts een paar stoten kwam ik klaar. Mijn kutsap spoot langs zijn lul de vrije wereld in en ik bleef met spastische trekjes in mijn kutspieren zeker een minuutje nagenieten. Ik wist van gekkigheid niet eens meer dat Ababio nog steeds zijn pik in en uit aan het schuiven was maar werd me daar snel van bewust toen ik was uitgeraasd van mijn orgasme. Ineens trok Ababio zijn hoofd in zijn nek, ramde zijn pik diep in mijn kut en begon te spuiten. Dat was het laatste wat ik voelde want ik dreef weg in een droom van orgasmes.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 5325 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Levensverhaal 12”

Plaats een reactie