BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lucy deel 1

De blik op de skyline maakt mij deemoedig. De laatste zonnestraal schijnt fel op de hoge gebouwen van de stad. Ik zit op de 26e verdieping van een van de velen kantoorgebouwen te werken aan een project voor het opzetten van een nieuwe managementstructuur van een van onze opdrachtgevers. De presentatie moet volgende week af zijn en worden gepresenteerd aan de raad van bestuur van de beursgenoteerde onderneming. De ondergaande zon en de schittering daarvan op de hoge glinsterende omliggende panden is fantastisch om te zien en langzaam gaat de mooie dag over in een frisse heldere nacht.

Het is half oktober en ik zit alweer 2 weken in Parijs La Defence, het zakencentrum van de Franse hoofdstad. Voor de komende 3 maanden ben ik aan deze opdracht gekoppeld en krijg ik naast een uitstekende extra buitenlandvergoeding ook een mooi appartement ter beschikking in het 16e arrondissement, in de Rue de Passy, niet al te ver wandelen van het Bois de Bologne en de metro naar de binnenstad. Het appartement is een niet al te groot ‘3 piece’ met een luxe badkamer en een klein goed liggend dakterras met fantastisch uitzicht over de stad. Een typisch frans appartement met kooilift en een ronde trap. In het trappenhuis ruikt het altijd typisch naar boenwas, de geur van een nostalgisch verleden. Een verleden waar ik goede herinneringen aan bewaar. Jeugdherinneringen van vrijheid en vooral feestjes in deze zelfde stad met aan het einde seks met mijn toenmalige vriendinnetje of met een wildvreemde die je dan ergens had ontmoet. Soms belandde je dan uiteindelijk in een gezellige trio of een kleine orgie. Dat was een beetje afhankelijk van wie het feestje organiseerde. De jaren 80 waren wild en een aaneenschakeling van een zoektocht naar nieuwe uitdagingen en fantastische ontdekkingen met uiteindelijk de aids epidemie als dieptepunt.

Ik voel mij een geluksvogel om hier de komende maanden te mogen werken en weer terug te zijn in mijn geliefde Parijs. Maar aan de andere kant ben ik ook wel alleen in deze enorme stad. De tijden zijn veranderd en voor hete seksfeestjes moet je nu aankloppen bij een van de parenclubs in de stad of voor een privé party uitgenodigd worden als je de juiste connecties hebt. De bekendste parenclubs in Parijs zijn La Chandelle in de Rue Therese en de 2 a 2. Deze laatste is vooral bekend van de speciale SM kamers en de mooie vrouwen die er komen. Dit zijn nog steeds de oudste en mooiste clubs van Parijs. Ik ben daar in een alweer ver verleden een paar keer geweest met mijn ex vriendin en heb mij toen onwaarschijnlijk lekker vermaakt. Ik denk er dan ook over om een dezer dagen een bezoekje te brengen omdat er meestal wel een keer in de week een gangbang-avond wordt georganiseerd waarbij veel mannen nodig zijn om de aanwezige vrouwen van overvloedig veel lekkers te voorzien. In Nederland ben ik een paar keer met mijn vriendin naar een van de bekendere parenclubs geweest. Maar op de een of andere manier zijn deze niet te vergelijken met de finesse van de clubs in Parijs. In Nederland is er vaak te harde muziek, en een te ruige en opgefokte sfeer met pillen. Dat was in de Parijse clubs in ieder geval uit den boze. Ik zie er naar uit om mijn vrouw dan mee te nemen naar La Chandelle. Dat zal ze geweldig vinden. Alles is daar zacht tapijt en boudoir, spannende doorgangen naar mooie kamers, kijkgaten om mee te genieten van stelletjes of groepen en in de centrale bar een groot bed voor een orgie.

Mijn vrouw is met de kinderen thuis gebleven. Ergens tijdens mijn verblijf zal ze de trein pakken voor een weekend maar het is ook belangrijk dat binnen het gezin alles door blijft gaan. We zijn al 18 jaar bij elkaar en de kinderen, twee meisjes van 12 en 14 jaar, hebben alle aandacht nodig en hun ritme van school, sport en vrienden willen we niet teveel verstoren. Vandaar dat ik nu voor mij uit zit te kijken in dit saaie Regus kantoor terwijl beneden mij de mensen naar de metro snellen om naar huis te gaan of om met hun geliefde in de stad een hapje te gaan eten.

Achter mijn rug hoor ik een geluid en ik draai mij om. Het is Lucy, een Engelse dame van, ik schat, een jaar of 35 die werkt voor een internationale organisatie welke sinds afgelopen week naast mij een kantoor heeft gehuurd. Ik ken de organisatie verder niet maar het heeft iets te maken met de ontwikkeling van infrastructuur. We hebben elkaar nu een paar keer kort ontmoet bij de lift en ze lijkt heel erg aardig maar ook wat koeltjes. Als ik haar zou moeten beschrijven dan is zij van het type klassiek Brits met daarbij een mengelmoesje van verschillende culturen. Niet direct waanzinnig knap maar wel op de een of andere manier heel aantrekkelijk met hier en daar net even lekker wat teveel. Bij Britten weet je het echter nooit helemaal hoe ze in de wedstrijd zitten maar ze geeft mij in ieder geval voldoende stof tot fantaseren en dat is dan ook de reden dat ik de afgelopen dagen al een paar keer heb liggen masturberen terwijl ik aan haar dacht en fantaseerde wat we allemaal aan het doen waren met elkaar.
Haar gezicht is erg leuk, een beetje een schoolmeisje met halflang donkerblond haar en verder is zij slank met, voor zover ik kan oordelen, mooi gevormde borsten en een strakke, beetje volle, kont. Ik fantaseer dan dat ze, verkleed als jong kostschoolmeisje met paardenstaartjes in en in een kort plooirokje en een wit doorkijk bloesje, op haar knieën voor mij zit en langzaam haar vochtige warme mondje rond mijn erectie op en neer laat gaan. Bij het idee dat zij dan in haar uniformpje met haar ontblote puntborsten en korte nylon kniekousjes en hoge hakken voor mij zit maakt dat ik binnen een paar minuten klaarkom. Gisteren kwam ik bij dit beeld zo hard klaar dat ik een lading deels in mijn eigen gezicht spoot. Laten we zeggen dat ze iets heeft waar een beetje kerel al snel een keiharde lul van krijgt en aan niets anders kan denken dan aan ondeugende spelletjes.

Lucy staat bij het kopieerapparaat tegenover mijn kantoor en ik draai mijn stoel een beetje richting de deur om haar beter te kunnen zien. Door de ondergaande zon, en als gevolg daarvan de weerspiegeling van het gebouw tegenover ons, valt het licht heel mooi op haar benen en haar kont. Ze draagt beige pumps met hoge hakken en ik vraag mij af, als ik de rode zolen zie, of ze echte Leboutins draagt. Ik ben daar vrij zeker van. Haar nylons zijn huidkleurig en ik zie tot mijn genoegen een fraaie naad en een cuban heel. Ik concludeer dan ook dat Lucy de trotse draagster is van klassieke fully fashioned kousen en jarretels. Haar eveneens lichtkleurige rok komt tot op haar knie, heeft veel plooitjes en is gemaakt van een dunne, soepele stof. Hierdoor kan ik de sluitingen van haar jarretels aan de kousen helaas niet door de stof heen zien. Verder draagt zij vandaag een doorschijnende donkerblauwe zijden blouse met daaronder een hemdje waardoor ook haar beha helaas niet is te zien. Kortom, het blijft raden naar de lingerie van deze lekkere dame en dat brengt mij op het idee om haar eens beter te leren kennen.

Ik denk dat ze het voelt dat ze bekeken wordt want opeens draait ze zich om en kijkt mij aan. Hi, ‘how are you Jay?’ zegt ze, en ik kijk recht in een paar grote vrolijke ogen en een heerlijke glimlach. ‘Almost weekend honey, what plans do you have?’ Ik antwoord dat ik mij uitstekend voel, inmiddels twee weken in Parijs woon en van plan ben om gebruik te maken van het mooie najaarsweer om de stad te gaan verkennen. ‘En jij?’ vraag ik. ‘Ooh ik weet het nog niet helemaal’. ‘In ieder geval moet ik nog wat aan de inrichting van de woning doen’. ‘De verhuizing is achter de rug maar er moet een lamp en een spiegel worden opgehangen en zo’. Ik vraag haar of ze dat helemaal alleen doet en ze antwoord dat ze niet alleen woont. Ze doen dit samen en met z’n tweeën moet het lukken. Ik bied aan dat als ze hulp nodige hebben ik graag wil helpen en vervloek mijzelf dat dit heerlijke schepseltje dus al bezet is. Haar man of vriend is een absolute bofkont met dit geile Britse sletje en ik ben dan ook stik jaloers. Vervolgens vraag ik welke wijk ze zijn gaan wonen. ‘Het 9e, antwoord Lucy, in de Rue d’Aumale’. Ze heeft daar een appartement gehuurd met uitzicht op het Parc Alex Biscarre. Een mooi 4 piece op de 5e verdieping. ‘Als je het leuk vindt dan ben je van harte welkom, we kunnen wel wat handen gebruiken want dan kunnen we ook nog een beetje van het mooie weer genieten dit weekend’.

‘Zeg, waarom kom je vanavond niet alvast bij ons eten?’ stelt Lucy voor. ‘Dan leren we elkaar ook meteen beter kennen en kunnen we alvast een deel van de klusjes doen’. ‘Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar mijn buurman hier op kantoor’, zegt ze met een ondeugende glimlach en sexy blik, en ondertussen pakt ze de papieren van de printer en klopt ze tot een mooi pakketje op de deksel. ‘We hebben elkaar nog niet echt gesproken tot nu toe’, zegt ze vriendelijk. Ze draait zich licht naar mijn toe en terwijl ze de papieren nog even sorteert en er pakketjes van klopt, krijg ik goed uitzicht op haar puntige borsten in haar sexy blouse. Het licht valt namelijk perfect op de dunne stof en geeft een geweldige doorkijk op de onderliggende welvingen. Haar borsten zijn echt super lekker. Haar blouse staat strak gespannen en is hoog gesloten. Hierdoor komen haar borsten geweldig tot hun recht. Ik schat haar in op een D cup. Bij het kloppen laten haar borsten de dunne stof zachtjes bewegen. De fraaie zijden strik van haar blouse is hoog gestrikt. Het staat haar geweldig en ze ziet er dan ook super sexy uit. Ze heeft vast echt zo’n klassieke kostschool opleiding genoten bedenk ik mij en vraag mij af hoe kinky ze in bed zal zijn.

Ik bedank vervolgens beleefd voor haar aanbod en geef als reden dat ik niet haar avond wil gebruiken terwijl zij misschien allemaal leuke dingen wil doen met haar vriend of man. Ik kom morgen wel langs aan het einde van de ochtend.
Ze lacht hierop wat geheimzinnig en antwoord dat ze nog meer dan genoeg mogelijkheden krijgt om leuke dingen te gaan doen, omdat ze hier nog wel een tijdje zal wonen. Dus het is echt geen probleem. Als ik niet langer protesteer zegt ze dat ze even moet bellen om aan te kondigen dat er iemand mee blijft eten. Als ze wegloopt volg ik haar met mijn ogen en hoor ik het zachte ruizen van haar nylon kousen onder de zwierig vallende rok.

Even later, als Lucy is uitgebeld loopt ze weer even langs. Ze neemt plaats op de hoek van het bureau. Nu pas valt het mij op hoe geraffineerd mooi zij is opgemaakt. ‘Is acht uur oké wat jouw betreft?’ ‘We pakken dan om half acht de metro. Als we hier dan kwart over 7 vertrekken dan sluit alles mooi aan. ‘ Haar hele lijf straalt geilheid uit als ik haar zo zie zitten. Haar blouse is prachtig van dure dunne stof en daaronder zit een sexy laag uitgesneden hemdje met kant en spaghettibandjes. Haar borsten lijken wel vrij te hangen en zien er op een natuurlijke manier stevig uit. Als ik beter kijk zie ik toch de behabandjes lopen aan de zijkant van haar borsten. ‘Waar woon jij eigenlijk?’ vraagt ze opeens. Ik schrik van de vraag omdat ik verzonken ben in de gedachte aan haar heerlijke lingerie. ‘ooh ik woon alleen in kleine 3 piece in de Rue de Passy’ vertel ik haar. Klein maar comfortabel.

‘Alleen?’ zegt Lucy, ‘heb je geen relatie dan?’ vraagt ze. Ik twijfel wat ik zal zeggen. Als ik zeg dat ik een relatie heb dan loop ik de kans dat ik dit heerlijke sletje nooit kan nemen en als ik ontken dan lieg ik. Ik vertel haar dan ook maar dat ik voorlopig alleen hier woon en dat ik een vrije relatie heb met iemand en dat we elkaar niet in de weg willen zitten. Op het gezicht van Lucy komt een grijns en ze begint ondeugend te kijken en als ze vervolgens lacht dan zie ik haar borsten zachtjes schommelen onder de dunne stof. Allright you little naughty boy, you have all the freedom to fool around with the girls in this city of love’. ‘That’s great’. Vervolgens legt ze haar linkerbeen over haar rechter en ik bekijk geïnteresseerd haar fantastische pumps. Ik vraag haar of dit echte Leboutins zijn en ze beaamt dat direct. ‘Mooi he?’ zegt ze. ‘Ik vind dit de fijnste pumps die er zijn’. Heerlijk comfortabel, super sexy en dus maximaal vrouwelijk. Ik zeg haar dat ik vind dat alle vrouwen met gevoel voor klasse minimaal 1 paar in de kast moeten hebben staan. En, zegt Lucy, ‘altijd een paar extra voor in de slaapkamer’ en ze geeft een vette knipoog.

‘Niets is zo leuk dan je bedpartner helemaal gek maken in een paar high heels’ ‘toch?’ zegt ze. Ik antwoord dat dit dan helemaal af is met een paar fully fashioned nylons aan een sexy gordeltje of een mooi corseletje. ‘En die draag je volgens mij ook’ zeg ik. Hierop reageert Lucy bevestigend met haar mond half open en geloken ogen. Ze zegt ‘ik hoor het al, ik zit hier met een echte liefhebber van lingerie en met gevoel voor details’. ‘I like that’. We gaan het volgens mijn prima vinden met elkaar’, zegt ze. ‘Ik ga nog even wat afronden en dan gaan we op tijd naar de metro’. Ze buigt zich nu naar voren en geeft mij een kusje op mijn mondhoek. Ik ben volledig verrast door deze actie en als ze vervolgens wegloopt kijkt ze nog een keer om en trekt plagerig haar plooirok wat omhoog om mij een blik te gunnen op haar verrukkelijke kuiten, de rimpeling van haar kousen bij haar enkels in haar knieholten en een klein stukje van de rand van haar kousen met het typische gaatje van dit nylon wereldwonder.

Mijn pik staat helemaal strak van deze Britse Milf en ik begin zin te krijgen om haar een ongenadig perverse beurt te geven. Ik kan mij niet meer concentreren op de presentatie en besluit nog even wat email weg te werken. Opeens komt er een mailtje binnen van Lucy. Hoe komt die aan mijn emailadres? Ah. Ik zie het al. Ze heeft een kaartje van mijn bureau meegenomen. Ze heet Lucy Brown lees ik nu en ze stuurt mij ook een attachment. Het mailtje beslaat slechts 4 worden; ‘Enjoy the movie honey’ Als ik het attachment open zit daar een filmpje in. Het is keiharde porno van een bloedhete Milf in zwarte nylons een mooi gordeltje en high heels. Ze draagt verder alleen nog een zijden sjaaltje. De heerlijke slet wordt hard genomen op een rode bank door een kerel met een grote pik en zware ballen. De grote geaderde lul gaat hard op en neer in een druipend nat opgerekt kutje en de grote balzak kletst tegen haar glanzende kontgaatje. Het ziet er waanzinnig geil uit en ik wens dat ik deze kerel mocht zijn. Opeens herken ik iets in de vrouw die vol met haar gezicht in beeld komt en zie ik dat het niet Lucy zelf is die hard wordt genomen, maar iemand die wel wat op haar lijkt. Haar haar is wat donkerder maar verder…..het had zomaar haar zusje kunnen zijn.

Ik sta perplex bij het zien van zoveel geilheid en het feit dat Lucy dus heel duidelijk laat merken in te zijn voor bloedhete porno. De glanzende pik glijdt na nog een paar forse stoten uit de natte kut van de slet op de bank en ze zakt vervolgens door haar knieën. Haar borsten zijn prachtig, niet erg groot, maar deinen heen en weer op het pijpritme als ze de natte pik gulzig begint klaar te zuigen. Ze houdt de pik diep in haar mond en streelt de ballen. Op een gegeven moment zie ik de ballen samentrekken. Golven zaad komen ogenschijnlijk in haar mond en voor ze haar mond opent slikt ze eerst gulzig en een beetje kokhalzend een deel door. Ondanks dat golft het sperma nog uit haar mondhoek en slierten druipen op haar mooie borsten waarna ze de pik weer gulzig in haar mond neemt en helemaal schoon likt. Ze kijkt naar de camera en opent weer haar mond. Op haar tong ligt nog een klodder zaad en als ze haar mond sluit slikt ze deze lachend door. Einde filmpje.

Nu het filmpje is afgelopen weet ik even niet hoe ik moet reageren. Wat is dit in godsnaam en waarom doet iemand dit? Opeens merk ik dat er iemand achter mij staat en zich naar mij toe buigt. Ik ruik Chanel 5 en hoor vlak bij mijn oor de stem van Lucy. ‘Jay, het tijd is om te gaan omdat we anders de RER missen’. ‘Of wil ik mij eerst nog even lekker aftrekken na zo’n geil filmpje’. ‘Dan pakken we de volgende trein gewoon’. ‘Het is nog vroeg’. Ik kijk om en we kijken elkaar van heel dichtbij aan. Haar zijden strik rust nu op mijn schouder, ze heeft haar jas al in haar hand. ‘Of ga je mee?’ zegt ze. ‘Ik heb zin om er een gezellige avond van te maken’.

Ik sluit af, pak mijn jas en laptop en doe deze in de tas. Ik sta nog een beetje te trillen op mijn benen en weet even niet wat ik ermee moet. Ook mijn lul zit me nu danig in de weg. Hoofd erbij houden kerel, niet vergeten alles af te sluiten en gewoon meegaan en kijken wat er gebeurt. Lucy staat nog even bij het kopieerapparaat om deze uit te doen. Ik loop langs haar en blijf spontaan achter háár staan en leg mijn handen op haar heupen. Ik voel nu haar gordeltje door de dunne geplooide stof. ‘Hmmm a 6 traps girdle’ fluister ik in haar oor. Het gordeltje zit strak en hoog om haar middel en is groter dan de gordeltjes die je bij reguliere sekswinkels koopt. Dit zijn de girdles die je koopt op Touchable of in de betere lingeriezaken.

Ze stopt met wat ze aan het doen is en ik druk mijn onderlichaam nu verder tegen haar aan. Ze stribbelt niet tegen, integendeel, ze drukt haar kont tegen mijn kruis en gaat zachtjes heen en weer langs mijn harde paal. ‘Vind je dat ik te ver ben gegaan honey’ zegt ze. ‘Had ik je niet moeten verrassen met dat filmpje?’ En ze begint te giechelen. ‘Maar ik werd zo geil door ons gesprek zojuist op jouw kantoor.’ ‘Ik vind je een super lekker ding namelijk’, ‘maar ik wil nog even geen seks, niet hier op kantoor’, niet nu. Ondertussen gaan mijn handen langzaam omhoog langs de dunne stof van haar blouse en ik omvat haar geweldige borsten. Ik voel door de zachte glanzende stof van haar zijden hemdje haar cups met daarin het warme zachte vlees. Ze zijn zalig!! Geen balconnet maar een van de geilste beha’s die ik ooit heb gevoeld. Ik denk dat dit handgemaakte lingerie is. Haar borsten worden ondersteund door een fraaie ¼ cup en bovenlangs loopt een kanten string waardoor haar borsten, met inmiddels harde tepels, naar buiten worden geduwd. Haar borsten zijn zacht en vol en ik streel haar keiharde tepels. Wat moet dat voor haar ook een heerlijk gevoel geven. Dit maakt ons helemaal boter geil. ‘Oh, Lucy alsjeblieft, ik wil je nu schatje, ik sta echt op knallen’. ‘Kom op, 10 minuten, in mijn kantoor’. Ik neem haar mee naar mijn kantoor dat nog niet is afgesloten en ik doe deur dicht.

Als we binnen zijn vlieg ik haar bijna aan van de geile honger. Lucy laat zich echter niet nog meer aanraken. Ze wordt opeens streng. ‘Stay right there honey’ zegt ze met een dwingende geile schorre stem. In de hoek staat een leunstoel en Lucy loopt daar op een onwijs sexy manier heen en gaat erin zitten. Bij het gaan zitten deinen haar borsten heen en weer en alleen al de gedachte dat deze verpakt zijn in de sexy beha maakt me zo bronstig als een beer. Door haar blouse zie ik nu duidelijk haar harde tepels en ik verlang naar haar lichaam. Ze legt haar benen aan weerszijden over de leuningen van de stoel. Hierdoor valt haar plooirokje uitdagend voor haar poesje. Als ik haar benader wijst ze mij terug waar ik sta en zegt; ‘on your knees naughty boy’. ‘Watch me and obey me, you horny little bastard’. Ik ga op mijn knieën zitten en wacht af.

Langzaam doet Lucy haar rok omhoog terwijl ze mij strak aan blijft kijken, heel langzaam steeds een stukje verder. Ze streelt met haar handen over haar in nylons gehulde dijen en schuift de zachte geplooide stof verder omhoog tot aan de rand van haar kousen. ‘You want to see my sheer panties little boy?’. ‘Take your cock out of your pants but don’t touch him’. Ik doe wat ze zegt en maak mijn broek los. Als ik deze, samen met mijn boxer laat zakken, springt mijn lul naar voren. ‘Good boy, hmmm and a very good size!! ……… And now watch’. Langzaam schuift Lucy’s hand verder omhoog en wordt haar slipje zichtbaar. Het is een van de geilste beelden die ik in mijn leven heb gezien. Het is geen klein slipje maar een lichtblauw doorschijnend vintage broekje van ragfijn nylon en kant aan de randen. Door het nylon zijn haar opgezwollen schaamlipjes goed te zien achter een grote natte vlek. Ook zie ik een heerlijk bruin kontgaatje en ze is super glad geschoren. Het kutje van een jong meisje…….. Ik ruik de warme kut van deze lekkere Britse dame op afstand en heb zin om aan te vallen.

‘Watch me little boy’ zegt ze, en terwijl ze dit zegt glijden haar vingers van bovenaf haar broekje in. Ik zie nu ook eindelijk haar heerlijke gordeltje. Inderdaad een mooie 6 traps jarretelgordel van doorschijnend nylon en kant. De straps zitten zoals het hoort, onder het slipje en geven zo de mogelijkheid om het broekje makkelijk uit te doen. Lucy weet hoe een dame haar lingerie draagt. Haar rokje is niet gevoerd maar ze draagt een licht gekleurd satijnen onderrokje, afgezet met een kanten randje. Haar vingers bewegen nu ritmisch heen en weer in het broekje en terwijl ze aan het masturberen is met haar rechter hand, streelt ze met haar linker de binnenkant van haar roomkleurige dij en kijkt mij ondertussen geil aan. Haar rechterhand gaat steeds sneller heen en weer. Het geluid van haar vingers in een nat soppend kutje maakt dat ik zin krijg om haar ongenadig te neuken. Echter, zodra ik beweeg wijst Lucy mij terecht en gebaart dat ik stil moet blijven zitten.

‘Don’t move naughty boy, just watch me how I play with my hot wet and tight little pussy’ hmmmm. Steeds sneller en sneller gaat haar hand heen en weer en naarmate ze geiler wordt harder op en neer. Haar broekje wordt natter en ik zie dat het kutsap tussen haar bilnaad loopt. Met de heftige bewegingen deinen haar borsten in de sexy blouse. Haar ogen gaan dicht en haar gekreun neemt toe. Haar mond staat een beetje open en ze likt haar fraaie rode lippen. Haar gezicht wordt roder en vertrekt een beetje. Plotseling begint ze hevig te schokken en zo hard te kreunen dat ik hoop dat niemand het verder hoort. Hard grommend komt Lucy bijna een halve minuut lang klaar terwijl ze met haar linkerhand stevig in haar borsten knijpt. Ze blijft nog even liggen met haar benen van elkaar en kijkt me geil en glimlachend aan. ‘Oeps’, zegt ze opeens, en kijkt naar de klok schuin achter mij. ‘We moeten nu echt gaan en de metro halen, schatje’. ‘Anders komen we veel te laat’. Vervolgens staat ze resoluut op, trekt haar rok recht, slaat haar jas over de arm en loopt naar de deur. ‘Wat zit je daar nu naar me te staren?’ vraagt ze lachend. ‘Was het niet geil om zo naar me te kijken?’. ‘Volgens mij vond je het heerlijk zo te zien aan je harde pik’. ‘Ik zei toch, geen seks in dit kantoor, nog niet’. ‘Dus ik vond dit al aardig ver gaan’. ‘Kom, niet zo sip kijken’, ‘dit leert je af om te kijken naar de vrouwtjes als ze staan te kopiëren en ik weet bijna zeker dat je je al een paar keer op mij hebt afgetrokken deze week’. ‘Waar of niet waar?’ Ik knik bevestigend en voel mij een beetje een beschaamde kleine jongen. ‘Dus ik vind dat ik nu ook wel eens wat terug mocht hebben door met mijzelf te spelen’.

Ondertussen ben ik opgestaan en heb ik mij ook gefatsoeneerd. Mijn lul is helemaal nat van het voorvocht. Echter, door de schok van Lucy’s resolute actie om op te staan ben ik verslapt en kan ik hem snel in mijn broek doen. Godallemachtig wat een hete slet is dit en ik eet uit haar hand.
Ik sluit met nog natrillende handen de deur en loop achter haar aan naar de lift. Lucy is al de hoek om en staat bij de lift te wachten. Als ik aan kom lopen staan de liftdeuren open en gaan we naar binnen. Ik wil haar het liefst vastgrijpen en kussen in de lift maar de kans dat we worden betrapt is enorm groot op dit uur en Lucy heeft heel duidelijk aangegeven dat er nu niets gebeurt.

De lift stopt inderdaad halverwege en er komen nog twee mannen binnen die meegaan naar de begane grond. De twee heren kijken verlekkerd naar Lucy en vooral eentje kan zijn ogen niet van haar blouse en borsten afhouden. Lucy glimlacht vriendelijk terug en de man wendt gauw zijn ogen af. Ik denk dat hij spontaan is klaargekomen of anders gaat hij als hij thuis komt linea recta naar de badkamer. Als de lift weer verder gaat pakt Lucy opeens mijn hand en ik voel dat ze in haar hand haar nylon broekje heeft verborgen. Ik voel het natte, glibberige nylon van haar kruisje en pak het broekje over. De geile slet heeft voor het naar binnengaan van de lift haar broekje uitgetrokken en staat nu dus in haar blote poesje hier in de lift met drie mannen. Ik voel de natte erotische stof en doe mijn hand omhoog en ruik aan deze heerlijke jachttrofee. Het ruikt heerlijk naar haar natte gevingerde kutje. De andere mannen kijken mij aan en zien het broekje nu gedeeltelijk tussen mijn vingers. Ik kijk brutaal terug. Dit broekje is nu van mij, wil ik daarmee zeggen en Lucy blijft stoïcijns naast mij staan met een grote glimlach op haar lieve snoetje en geniet.

Als we op de begane grond zijn verdwijnen de twee heren snel uit de lift. ‘Ik denk dat ze nu heel verward rondlopen met een stijve plasser en zin krijgen om hun vrouw vanavond een harde beurt te geven’, zegt Lucy als we als we door de draaideur naar buiten lopen. Lucy en ik lopen naar het RER station. Als we het perron op wandelen komt de trein er al aan. Als ik na binnenkomst de droge lucht opsnuif in de coupé, druk ik bijna automatisch het zachte propje nylon tegen mijn neus en snuif er weer zachtjes aan. Lucy heeft onderweg haar lange regenjas over haar schouders gedrapeerd omdat het een beetje fris is en zij niet wil dat iedereen steeds naar haar borsten staart in haar doorkijkbloesje. Onderwijl kijken Lucy en ik elkaar aan en ik buig me naar haar toe. ‘Ik moet denken aan dat heerlijke blote poesje dat je onder je plooirok verbergt’ zeg ik. ‘Ik wil je heel graag’.

Het is druk en we worden in de RER tegen elkaar aangedrukt. Lucy komt nog wat dichter tegen mij aanstaan. Verschillende mannen in de buurt van Lucy ruiken haar poesje en worden een beetje onrustig. Haar geur is onmiskenbaar aanwezig binnen een straal van een meter en maakt dat de hersenen van deze mannen ‘on hold’ gaan. Ik ruik haar geur het sterkste omdat ik haar broekje zo dicht bij mijn gezicht houdt en snap wat dit moet doen met de hersenen van een geile hengst. Ik voel ondertussen dat de heerlijke borsten van Lucy tegen mijn lichaam worden gedrukt. Onderwijl kijkt ze mij aan en zegt ‘I want you to fuck me now’ ‘I want to feel your cock inside my pussy right here in this train’. Ik voel meteen daarna haar handen bij mijn gulp en op een wel hele geraffineerde wijze haalt ze mijn lul tevoorschijn. Omdat haar jas over haar schouders hangt en haar armen aan de binnenzijde zijn pak ik snel de panden van haar jas om te gebruiken als een soort schaamschot en om te voorkomen dat deze van haar schouders glijdt. Zo kan niemand zien wat er aan de binnenkant van de jas gebeurt.

Lucy blijft uiterst rustig en geraffineerd bezig en de mensen om ons heen staren naar hun mobiel of voor zich uit als een stel zombies. Niemand heeft door wat er gaande is achter de jas op een jongedame van een jaar of 23 na. Die kijkt geamuseerd naar ons en geeft mij een vrolijke knipoog. Ondertussen heeft Lucy haar plooirok aan de voorkant opgetrokken en ik hoef, door haar 10 cm hoge hakken, maar een klein beetje te zakken om de top van mijn inmiddels keiharde lul tussen haar benen te steken. De benen van Lucy blijven nagenoeg bij elkaar maar haar glibberige kutje is heel lekker warm en goed bereikbaar. Mijn eikel glijdt soepel een stukje tussen haar kletsnatte schaamlipjes. Ik kom in de hemel want op het moment dat ik naar beneden kijk zie ik de zalige borsten van Lucy in haar blouse deinen en vang ik een glimp op van haar kousen die zijn vastgemaakt aan haar jarretels. Ik zit nu ongeveer 5 centimeter in haar en ze begint met haar kutje te knijpen rondom mijn eikel. Zo intens heb ik het nog nooit gevoeld en is absoluut hemels en ondertussen kijkt Lucy mij strak aan. ‘Don’t move honey, just enjoy what I am doing’ ‘look at the girl behind me’ ‘she knows what is going on and enjoys it too’. ‘The rest here is stupid and has no clue’. ‘Look at her and imagine what you want to do with her’. ‘isn’t she pretty?’ ‘Do you want to fuck her pussy too?’. ‘Do you want to come in her lovely sucking mouth?’.

Mijn pik wordt omsloten door een warm en nat kutje en haar stevig getrainde spieren melken zachtjes mijn harde paal die inmiddels diep in haar zit. Ik kijk over Lucy’s schouder recht in de vrolijke ogen van de knappe Française en op dat moment golft er een warme gloed door mijn ballen en kom ik keihard klaar. Omdat we in zo’n volle coupé staan kan ik niet anders dan mij tot het uiterste inhouden en zorgen dat anderen niet zien of horen dat ik op dit moment een bloedheet poesje vol spuit met mijn warme zaad. Terwijl ik blijf klaarkomen kijk ik nog steeds recht in de ogen van de jongedame en ik zie dat zij ziet wat er met me gebeurt. Ze kan amper haar lachen inhouden en ik zie haar ogen glinsteren van plezier. Wat is dit voor een lekker meisje dat daar zo onbeschaamd als enige in de hele coupé aandacht heeft voor wat er onder haar mooie wipneusje gebeurt. Ondertussen heeft Lucy nog steeds mijn lul tussen haar benen en ze vraagt of ze even haar broekje terug mag hebben. ‘Dan kan ik mij even fatsoeneren van onderen schatje’. ‘Daarna mag je jouw jachttrofee weer terug en ruik je niet alleen mijn vocht maar nu ook jouw zaad’. Lucy pakt het broekje uit mijn hand en als zij klaar is met opvangen van het zaad en het poetsen van de binnenkant van haar dijen krijg ik als toetje het natte broekje zachtjes om mijn nog half harde penis heen gedraaid. Het broekje verdwijnt vervolgens netjes in mijn broek. ‘ooooh darling, this feels so good’ zeg ik haar. Ze glimlacht en geeft me weer een kusje op mijn mondhoek. ‘Dat wordt naar een stomerij dit weekend’, bedenk ik mij. Ook denk ik aan het genot om dit heerlijke broekje zelf een keer aan te doen of er op klaar te komen terwijl ik mij aftrek. Deze gedachte doet mij weer helemaal trillen van genot.

Op het moment dat we weer zijn gefatsoeneerd en ik mijn gulp gecontroleerd heb, laat ik de jaspanden los en draait Lucy zich even half om naar haar handtas. Ze pakt een pen uit haar tas en een kaartje en krabbelt er snel iets op. Op het moment dat we het volgende station inrijden, we hebben er inmiddels drie gepasseerd zonder dat ik iets in de gaten had, staat de knappe Française op. Ze loopt langs ons heen naar de uitgang en we kijken elkaar aan. Ze is echt heel mooi, constateer ik als ik haar snel scan. Leuk blond haar in een knotje, lief gezichtje met kuiltjes in haar wang, Hermés sjaaltje, kleine puntige tietjes in een duur bloesje met daarop een parelkettinkje. Ze draagt een fraaie broek met daaronder pumps met hoge hakken. Een meisje dat werkt op een accountantskantoor of bij een bank zo te zien. Erg BCBG zoals ze hier zeggen, Bon Chique Bon Genre, van goeden huize en gestudeerd aan de juiste hoge school. Heeft een vriendje uit dezelfde kring en gaat over een jaar of twee trouwen op het landgoed van haar ouders of schoonouders. Als ze langs ons naar buiten wil lopen krijgt ze van Lucy het kaartje overhandigd. Ze kijkt Lucy aan en begrijpt blijkbaar het signaal en pakt het kaartje gedecideerd aan. Vervolgens verlaat ze snel de coupe voordat de deuren weer sluiten.

Ondertussen is de metro weer gaan rijden en kijken Lucy en ik elkaar aan. We lachen naar elkaar en zijn nu eindelijk ontspannen. ‘Het is echt een troep tussen mijn benen’ zegt ze zachtjes. ‘Ik moet mij thuis eerst even opfrissen, verkleden en schone kousen aandoen. Dan kan jij alvast kennismaken met mijn huisgenootje’. Ik vind het vreemd dat ze haar man of vriend ‘huisgenootje’ noemt maar ik schenk er verder niet veel aandacht aan. Ik denk veel meer aan hoe de avond verder gaat verlopen. Ondertussen word ik alweer opgewonden bij de gedachte aan het hete kutje van deze fantastische Britse vrouw. Maar of de avond gaat verlopen zoals ik denk is nog maar de vraag……..

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Jay66

Hoog opgeleide en dominante man van midden 50, silver fox, charmant, sportief, levensgenieter. Ik ben dol op dames in lingerie, fully fashioned kousen, high heels een zijden pussybow blouses. Verder schrijf ik mijn avonturen graag op om deze vervolgens te delen met gelijkgestemden. Ik sta open voor onverwachte en spannende contacten en ideeën. email: jaybe.66@yahoo.com

Dit verhaal is 5033 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Lucy deel 1”

  1. Jay66, dit is een heerlijk verhaal om te mogen lezen! Je vertelt op een geweldige manier over alles waar ik gek op ben! Ik kan niet wachten op het volgende deel. Blijf schrijven op deze manier!

Plaats een reactie