BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maan (3) Kutje plof

Van jongs af aan was bekend dat haar honger intens was. Als anderen waren uitgegeten dan had zij het gevoel dat ze nog maar net het voorgerecht naar binnen had gewerkt. Op elk moment van de dag knorde haar maag en verlangde ze naar eten. Als puber en student ontwikkelde ze een mateloze honger naar eten die bestaat tot op de dag van vandaag. Als jonge vrouw ontdekte ze eros en liefde, voorzichtig en behoedzaam. Al snel ontdekte ze dat ze ook op seksueel gebied een niet te stillen honger had. Was ze door haar geliefde de halve avond gekust, gevingerd, geneukt en had hij haar op alle mogelijke manieren bevredigd en verwend -dacht hij-, dacht zij dat er na het voorgerecht ook wel een hoofdgerecht voorgeschoteld mocht worden. In bed bij een huisgenoot de nacht na zo’n avond werd ze zich bewust dat haar verlangen naar monogamie en honger op gespannen voet met elkaar stonden. Lange tijd hield zij haar heimelijk verlangen naar meer angstvallig voor zich.

Haar stopwoord in die jaren was kutje plof en mijn idee dat het symbool stond voor haar niet gestilde honger naar seks werd pas zeer recent bevestigd. Toen zij een lang weekend met een oud-klasgenote doorbracht kwam het hoge woord er uit toen ze deze ‘filosofisch’ bevroeg op seksuele verlangens, onbevredigd gevoel ondanks bovengemiddeld seksueel vertier en genot. Ook zelf erkende ze in dat gesprek meer te willen dan ze kreeg. Ze kusten samen, bevoelden elkaars borsten en geslacht en brachten een doorwaakte nacht door met orgasmes en tederheid. De volgende morgen aan het ontbijt erkenden beide jonge vrouwen wakker te zijn geschud door de ander. Haar honger was allerminst gestild door hun nachtelijk plezier maar slechts aangewakkerd en ontsloten. Zij had eindelijk de diepe honger die haar lichaam al jaren in zich droeg erkend en de eerste stap gezet om er aan toe te geven. Na deze nacht was haar kutje plof allerminst bevredigd en slechts aangewakkerd om niet meer te stoppen als de hoofdmaaltijd, het dessert, de snoepjes en de koffie nog niet waren geserveerd.
Nieuwe vingers die haar kutje en zelfs haar sterretje beroerden en streelden, de vrouwentong die haar klitje in een nacht tot vijfvoudige bevrediging likte en de kranen van al de sappen in haar schoot openzette. Vilein opperde haar vriendin dat ze deze dag dan maar samen uit eten moesten gaan.

Op het terras van het biercafé maakten ze snel contact met 2 mannen die er patent en potent uitzagen voor een one-night-stand. Ze scheelden wat in leeftijd, de een ongeveer zo oud als zij, de ander halverwege de 30. Dacht ze. Kutje plof wist eigenlijk niet goed tot welk van de twee broers ze zich het meest aangetrokken voelde en om te overleggen trok ze zich even discreet met haar vriendin terug in het toilet. Haar vriendin was resoluut: ik wil beide en kutje plof kon daar mee instemmen.

Viriel en mannelijk waren ze, bovengemiddeld geschapen. Niet alleen vaginaal penetrant, ook anaal. Zelfs bij kutje plof.

Dat het vader en zoon waren hoorden ze pas na afloop van het kwartetten van die avond, 21 en 40. Nooit eerder hadden ze beide eenzelfde vrouw gehad. Nu twee en kutje plof zelfs in de sandwich. De jongste voor, de vader achterom.

Het was de eerste keer dat ze geen trek meer had. Voor even dan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8783 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie