BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het geheime leven van een lerares Frans (deel 6)

Het was een zondag in juli 1982. Ik was net 28 jaar en het was prachtig weer. Gabriela had me op een afspraak gestuurd in Noordwijk. Het gebeurde wel vaker dat een klant in een café of restaurant wilde afspreken. Gabriela had me de naam van de strandtent gegeven en verteld dat ik een zomers jurkje met bikini aan kon doen. Ik zorgde er altijd voor ruim op tijd te zijn. Ik legde mijn boek van Madame Bovary van Gustave Flaubert op tafel, waaraan de klant mij kon herkennen en de code was ‘bonjour mademoiselle Louise’ Op het afgesproken tijdstip om drie uur was de klant er niet. Ik bestelde een koffie en genood van het mooie weer. Om halfvier klonk opeens ‘he juf’. Ik keek op en keek in de helderblauwe ogen van Pieter. ‘Ken je me nog’ zei hij. ‘Ja natuurlijk’. Ik kreeg een rilling over mijn rug. ‘Mag ik bij je komen zitten?’

Ik deed snel mijn boek van Madame Bovary in mijn tas. ‘Heb je zin in een wijntje’ vroeg hij. Voor ik het wist stonden er twee glazen witte wijn op tafel. Ik had hem drie jaar niet gezien. Nog steeds die prachtige helder blauwe ogen en die mysterieuze glimlach. Zijn Julian Clerc bruine krullen waren ingewisseld voor een strak jarentachtig kapsel opgeschoren met een kuif, zoals bij Duran Duran. Wat een knappe jongen van twintig. ‘Ik heb ons geheimpje nooit aan iemand verteld’ zei hij als eerste. Hij wilde alles van me weten; waar ik les gaf, waar ik woonde, ben je al getrouwd of heb je een vriendje, ga zo maar door. Hij woonde zelf in Amsterdam, studeerde economie en had net zijn eerste jaar afgerond. De tijd vloog, wat een leuke jongen. Als ik in zijn ogen keek verdronk ik. Toen hij voor de derde keer wijn wilde bestellen, zei ik. ‘Ik ben met de auto’. ‘Oho dan kan je me naar het station brengen of naar huis’. We liepen gearmd naar de auto. Bij de auto gaf hij me een zoen en toen nog een op mijn mond. Minuten lang zijn we verstrengeld geweest.

In de auto gaf hij aan hoe ik naar Amsterdam moest rijden en ik vond het best. Voor zijn huis zoenden we weer heftig. De trap op naar zijn gekraakte bovenverdieping die hij met een vriend deelde. In zijn kamer zoende we gepassioneerd. Mijn jurkje viel al snel op de grond. Mijn bikinibovenstukje volgde. Ik deed zijn blouse uit, trok aan het koortje van zijn broek en deed zijn rits naar beneden. Ik greep naar zijn pik. Hij voelde nog groter dan ik me herinnerde van onze seks-partij in het klaslokaal. Zijn pik kwam tot mijn borsten. Ik drukte me tegen hem aan. Zijn handen gleden over mijn billen. Hij pakte me vast en voor ik het wist belande ik op zijn bed met zijn gezicht tussen mijn benen. Mijn bikinibroekje vloog door de lucht en zijn tong ging tussen mijn lippen en mijn kletsnatte kutje in. Zo had ik me nog nooit gevoeld. Hij zoog aan mijn klitje. Binnen een mum van tijd schreeuwde ik het uit. Direct duwde mij zijn enorme pik in mijn kutje. En neukte me stevig en gepassioneerd. Onze tongen verstrengeld. Ik sloot mijn benen om hem heen, zodat hij niet uit me kon. We rolden over het bed. Zijn eikel beukte tegen mijn baarmoeder. Wat een intens heerlijk gevoel een keiharde dikke jonge mannen pik diep in mij. Ik voelde zijn pik kloppen en pompte hij zijn sperma in mij. Een siddering van genot ging door me heen. Ik voelde me duizelig worden. Ik lag in zijn armen en keek naar zijn mooie gezicht. Dit is mijn man dacht ik.

Na enige tijd durfde ik het te vragen. ‘Heb je een vriendinnetje?’. Hij lachte en vertelde dat hij veel vriendinnetje had, soms voor een nachtje en soms voor langer. Hij noemde ze minnaressen. Hij gaf me een zoen en vroeg ‘wil jij mijn vriendinnetje zijn?’ Mijn lichaam verlangde naar hem en ik zei ‘ja natuurlijk’. We zoende en rolden weer over elkaar heen. Ik ging boven op hem zitten en speelde met zijn pik. Die nog groter was geworden dan in het klaslokaal. Ik deed iets wat ik voor het laatst vier jaar geleden had gedaan met mijn ex vriendje Bart. Ik nam zijn eikel in mijn mond en pijpte hem, zoog aan zijn zak en speelde met mijn tong over zijn eikel tot zijn pik staalhard was en zijn eikel paarsblauw. Ik beet er in en nam hem diep in mijn mond. Ik voelde de sperma naar bovenkomen. Zijn pik klopte in mijn mond en toen voelde ik zijn warme sperma mijn mond inspuiten. Ik liet de sperma over mijn tong gaan om het beter te proeven voor ik het doorslikte. Ik zoende Pieter en zo bleven we liggen. Ik voelde me loom en sloom en alles voelde geweldig. Plots schokte mijn lichaam. Pieter zijn gezicht zag ik tussen mijn benen. Vingers gingen mijn kutje in en uit en met een krijs en een gil kwam ik klaar.

Pieter sprong uit bed en niet veel later kwam hij terug met een dienblad vol lekkers en wijn. Hij kroop in mijn armen en we aten en dronken en alles proefde geweldig. Ik was verliefd. Die avond en nacht neukte hij me nog een paar keer en ik schreeuwde het uit van plezier en genot.
De volgende ochtend schrok ik wakker. Ik moest naar school, lesgeven. Ik deed Pieter zijn overhemd aan en liep op aanwijzing van hem naar de telefoon (mobile telefoons bestonden nog niet) in de keuken. Mijn benen en buik plakten van geil en sperma. Ik melde me ziek. Pieters huisgenoot kwam de keuken binnen en zag me aan de telefoon. Toen ik neerlegde zei hij ‘oho dus jij gilde de hele nacht zo hard’. Terug in bed verwende Pieter me en neukten we doggy style. Hij beukte zijn keiharde reuzen pik mijn overgevoelige kutje in. Diep en intens hard tegen mijn baarmoeder aan. Ik gilde zo intens hard van genot als ik nog nooit had gedaan. Gelijktijdig kwamen we klaar en bleven liggen tot zijn pik warm en zacht mijn kutje uit floepte en ik onze sappen over mijn benen voelde druipen.

Pieter maakte ontbijt en daarna gingen we samen onder de douch. We sopten elkaar in en waste elkaar grondig en we bleven zoenen. In de middag vertrok ik. In de auto voelde ik mijn kutje kloppen. Thuis kon ik me niet concentreren. Mijn onderbuik was overgevoelig en mijn kutje deed pijn. Ik kon niet zitten en alles tintelde nog van genot. Ik was verliefd. Nog nooit had ik me zo gevoeld. De volgende ochtend stond ik voor de klas. Ik was vrolijk en iedereen leek wel leuke en aardig. Donderdagavond had ik een afspraak in een hotel. Routineus deed ik mijn dansje en liet ik de man met mijn borsten spelen. Ik zorgde ervoor dat hij snel klaarkwam en ik snel naar huis kon. De volgende dag ben ik bij Gabriela langs gegaan en vertelde haar dat ik er mee stopte. Ze hoorde me aan en zei ‘je bent verliefd, zie ik als het maar geen klant is’. ‘Nee, nee een jongen van vroeger’. Zo kwam er na twee jaar een einde aan mijn geheime leven als prostituee en escorte. Ik dankte Gabriela en we omhelsden elkaar. Vijfentwintig jaar later zag ik haar weer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7557 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Het geheime leven van een lerares Frans (deel 6)”

Plaats een reactie