BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De dames

Bewijsmateriaal
Inmiddels ben ik bijna twintig uur wakker. Ik schrijf dit op mijn telefoon terwijl ik op een kale matras lig.
Ik lig in een kamer zonder ramen. Op een matras op de grond, onder een dik donzen dekbed. Mijn penis brandt van binnen en van buiten. Wat er vandaag gebeurd is, is zo bizar dat ik het zoveel mogelijk vast wil leggen en opslaan in de bedrijfscloud. Wanneer er iets met me gebeurt, zal Julie, mijn secretaresse, het verhaal uiteindelijk wel vinden.
Mijn dag begon heel normaal. Een paar uur werken in mijn bedrijf in Amsterdam. Iets software technisch in de defensie-industrie. Het begon met een telefoontje naar mijn vriendin dat ik gereserveerd had in ons vaste restaurant. Daarna thuis douchen, omkleden. En op naar mijn favoriete terras.
Mijn vriendin was er al. Ze zat met twee vrouwen op het terras en stelde me aan hen voor. Eén ervan leek alsof ze te hard tegen een muur aan was gelopen. Brede schouders, brede heupen, plat gezicht, halflang steil haar en alles behalve aantrekkelijk. Ze heet Ella. De ander is een stuk leuker om te zien. Roodharig, tikje stevig, sportief gespierd en Schots van origine. Ze stelde zich voor als Sophie. Ik ging bij de dames aan tafel zitten en er ontstond een leuk gesprek. Ella en Sophie bleken een relatie te hebben en elkaar te kennen uit hun medische carrière. En Ella (‘de platte’ heet ze in mijn hoofd) had net een huis gekocht niet ver van het mijne.
Dat huis bleek nogal wat gebreken te hebben en mijn vriendin stelde voor dat ik kon helpen met mijn kennis en connecties qua aannemers. Samen met mijn jeugdvriend, die een groot bouwbedrijf heeft, heb ik tenslotte mijn huis van krot tot paleisje omgetoverd.
Ik zat niet bepaald te wachten op een klusje bij een lesbisch stel in mijn schaarse vrije dagen, maar zei toe dat ik wel een inventarisatie wilde maken. Ik ben gek op mijn vriendin, en wilde haar niet teleurstellen.
Twee dagen later, de wekker ging om vier uur en mijn vriendin maakte me wakker met haar mond om mijn pik. Ze gaat nooit weg zonder mijn zak te legen, zoals ze het zelf zegt. Ondanks het feit dat ik nog wakker aan het worden was, zoog ze me zo lekker af dat ik binnen tien minuten mijn zaad diep in haar keel spoot. Expres een beetje smakkend, slikte ze alles door. “Het duurt twee weken voor ik je weer kan proeven, dus ik moet er extra van genieten” zei ze lachend. Ik moest haar naar Schiphol brengen voor een zakenreis, en ze zou daarna nog een week naar haar nichtje in Italië. Behoorlijk vroeg, had ik haar weggebracht en bedacht ik dat ik de belofte aan Ella en Sophie meteen kon inlossen. Dan had ik het maar gehad.

Ik belde aan bij het dijkhuisje. Het duurde even voor er gereageerd werd. Sophie deed de deur open. Gekleed in een zwarte fleece ochtendjas keek ze me een beetje vragend aan. “Afgelopen weekend heeft mijn vriendin beloofd dat ik naar jullie klussenlijst zou kijken..” hielp ik haar herinneren. Het kwartje viel, en met een glimlach nodigde ze me binnen.

Ella was nog bezig met haar ochtendritueel zei Sophie. En ze bood me een kopje thee aan. Ik ben meer van de koffie, zei ik nog, maar dat had ze niet.

Even later zat ik in hun woonkamer op de design loungebank aan een kop kruidenthee. Een mok vol blaadjes en andere rarigheid. Sophie zat tegenover me met een beetje verontrustende pretlichtjes in haar ogen. Ella had inmiddels haar gezicht laten zien, en zei dat ze even snel ging douchen.
Na de derde slok thee ging simpelweg het licht uit. Ik voelde me duizelig worden en mijn ogen zakten dicht. Ik voelde nog dat ik zijdelings omviel op de bank en daarna herinner me ik alleen een soort vage droom. Alsof er met me gesleept werd, en daarna voelde of droomde ik dat er een warme hand met mijn pik speelde. Ik dacht een beetje klaar te komen en meer kan ik me niet herinneren. Ik werd uiteindelijk wakker in een wit betegelde ruimte. Rechts naast me stond Ella. Links stond Sophie. Beiden ik een wit dokters uniform. Ik probeerde overeind te komen, maar ik zat met polsen en enkels gefixeerd aan het bed. Ik vroeg geschrokken en boos wat dit te betekenen had.
Ella leek een beetje zenuwachtig. Sophie glimlachte ondeugend. Zij nam ook het woord.
“Ella is al jaren mijn hartsvriendin. En sinds twee jaar mijn partner en geliefde. Haar bijzondere uiterlijk komt door een erfelijk overdraagbaar syndroom. Het is ontzettend zeldzaam. En wanneer Ella kinderen wil, en dat wil ze, zijn er een paar problemen. De vader moet een zeer specifiek genetisch profiel hebben om haar probleem niet door te geven en door Ella’s syndroom heeft ze een agressief afweersysteem tegen zaadcellen. Dus moeten die zaadcellen een soort verdediging hebben.”
Nog wakker wordend uit een onvrijwillige slaap snapte ik er weinig van. En boosheid kwam omhoog in mijn lichaam.
Ondertussen vertelde Sophie verder. “Jij hebt laatst je bloed laten testen, en toevallig is dat in mijn lab gedaan. Daardoor weet ik dat je dna profiel perfect is voor ons doel. En die verdediging van je zaadcellen gaan Ella en ik iets aan doen…”

Ik probeerde nu met meer kracht overeind te komen.
Ella schrok hier eerst een beetje van maar kreeg toen een strijdlustige blik in haar ogen. “We hebben toen je sliep een spermamonster van je genomen.” Zei ze klinisch. “Een deel om te testen op vruchtbaarheid en geschiktheid. Dat is honderd procent trouwens, en het laatste beetje heb ik in een gedragen slipje gesmeerd. Mocht je er over denken om tegen te werken, dan beschuldig ik je van verkrachting. Dan getuigt Sophie dat ze binnenkwam terwijl je me verkrachtte en heb ik jouw sperma in mijn slip als bewijs. We weten dat je overheidscontracten hebt. Dus zelfs een beschuldiging is al voldoende om je bedrijf te vernietigen. Laat staan een veroordeling en gevangenisstraf.”

Ik liet het even op me inwerken. En besefte dat Ella dit inderdaad zou kunnen doen. Het verklaarde ook mijn vage droom. Die kennelijk geen droom was.
“Dus jullie willen mij als spermadonor?” vroeg ik.
Sophie antwoordde hierop. “Zo simpel is het niet. Helaas. Ten eerste zou je kunnen weigeren, en er zijn maar zeer weinig mannen met een geschikt profiel. Dat we jou gevonden hebben was als de loterij winnen. En ten tweede, ervoor zorgen dat je sperma geschikt gemaakt wordt, vereist een behandeling die maar weinig mannen willen of kunnen verdragen.”

Nu begon ik een beetje ongerust te worden. Deze vrouwen hadden me volledig in hun macht. Wanneer ik alleen sperma had hoeven doneren, zou ik het misschien gewoon gedaan hebben. Maar me drogeren, vastbinden en terwijl ik out was me aftrekken voor een spermamonster, dat was kennelijk nog maar het begin.

Sophie nam het woord. “Om het in lekentaal samen te vatten, bevat je plasbuis altijd minuscule urineresten. Deze komen met een zaadlozing mee, en dat is één van de dingen waar Ella’s afweersysteem door getriggerd wordt. Daarnaast zitten er in het zaadvocht enzymen die ongeveer hetzelfde doen. We moeten dus én je plasbuis reinigen, én een extract van Ella’s vocht inbrengen in je plasbuis. Hierdoor denkt Ella’s afweer dat het lichaamseigen is. En zal het je zaad accepteren. We hebben hier een speciaal hulpmiddel voor ontwikkeld in mijn laboratorium, en dat hulpmiddel moet in je plasbuis passen. Dus gaan we je voorbereiden op wat nodig is.”

Toen Sophie het had over dingen inbrengen in mijn plasbuis, kon ik het bij de gedachte daaraan al haast voelen. Onbewust tilde ik mijn hoofd op en keek naar mijn kruis. Ik schrok van het feit dat ik een forse erectie had. En dat ik onder een laken lag met een vierkante uitsparing waar mijn pik uit omhoog stond.
“Oh ja.” Zei Sophie nonchalant. “We hebben ook een beetje Viagra door je thee geroerd. Dat maakte het nemen van een spermamonster wat makkelijker. En wat er nu gaat komen ook.”

Ella kreeg hiervan een glimlach op haar gezicht. “Overmorgen ben ik op mijn vruchtbaarst. Dus laten we maar beginnen met de behandeling. Je zal wel even nodig hebben om de diameter aan te kunnen. En nu ben ik wel lesbisch, maar penetreren vind ik ontzettend opwindend.” Bij het uitspreken van die laatste zin keek ze naar iets dat ter hoogte van mijn linkerschouder stond. Ik draaide mijn hoofd en zag een hoog tafeltje met daarop een roestvrij stalen plateau. Op dat plateau lagen een soort glimmende rvs breinaalden. Netjes gesorteerd en oplopend in dikte.

Ik draaide mijn hoofd de andere kant op, en zag hier een soortgelijk tafeltje. Waar Sophie net een tube vanaf pakte en een flinke injectiespuit zonder naald. Ze draaide de dop van de tube en trok de spuit vol met het spul uit de tube.
“Watergedragen en reinigend glijmiddel.” Zei ze.
Ondertussen had Ella zonder dat ik het gemerkt had een washand nagemaakt met heet water. Ze spoot uit een soort knijpfles een desinfectievloeistof op mijn stijve pik en begon hem met de hete washand grondig te wassen. Vooral mijn eikel kreeg veel aandacht. Ondanks alle bizarre ervaringen tot nu toe, en het feit dat Ella niet bepaald aantrekkelijk was, voelde ik mijn pik nog harder worden door de behandeling. Met twee vingers van haar rechterhand kneep Ella in de basis van mijn eikel. Hierdoor ging mijn plasgaatje een beetje open. Ella maakte ook dit voorzichtig schoon. “Hij is er klaar voor.” Lachte ze naar Sophie.
Sophie kneep een paar druppels glijmiddel uit de spuit over mijn eikel en in mijn plasgaatje dat open gehouden werd door Ella.
Ella gebruikte haar wijsvinger om het glijmiddel rond en een beetje in mijn plasgaatje uit te smeren. Hierna pakte Sophie mijn pik stevig vast met haar linkerhand en met haar rechterhand duwde ze het uiteinde van de spuit in mijn plasgaatje. Met haar duim drukte ze langzaam maar zeker de spuit halfleeg in mijn pik.
“Voel je het in je pik naar binnen glijden?, dit doen we omdat het moet, maar ik wordt er toch ook wel heel geil van.” Sprak ze een beetje hees.
Daarna pakte ze de dunste rvs breinaald van het plateau en smeerde deze in met nog meer glijmiddel uit de spuit.
“Dit is een dilator.” Zei ze. We beginnen met vier millimeter, om je te laten wennen.
Terwijl Sophie hiermee bezig was, speelde Ella met mijn pik. Ze kneep zachtjes in mijn eikel en trok me heel langzaam af. Sophie had de dilator in haar rechterhand en gebruikte haar linker duim en wijsvinger om mijn plasgaatje open te maken. Ella leek mijn spanning te voelen en kneep steeds harder in de basis van mijn pik.
Door de combinatie van Viagra, de vier handen bij mijn pik en de geconcentreerde geile blik van de twee dames, was mijn pik harder dan hij ooit geweest was.
Mijn plasgaatje glom van het glijmiddel. Net als de vier millimeter dikke dilator die Sophie nu zachtjes in mijn openstaande gaatje duwde.
Centimeter voor centimeter voelde ik het stalen staafje in mijn pik naar binnen glijden.
Met het staafje een centimeter of vier in mijn pik geduwd, hield Sophie hem even stil. Met haar linkerhand kneep ze ritmisch in mijn eikel. En Ella begon me langzaam af te trekken. Elke keer als ze met haar hand naar beneden ging, liet Sophie de dilator verder in mijn penis glijden.
Het verbaasde me dat het waanzinnig lekker was. Het voelde alsof ik van binnen en van buiten afgetrokken werd. Ondanks de bizarre situatie, genoot ik van de ervaring en was het een sensatie die ik nooit eerder gevoeld had.
Sophie had de 4 millimeter dilator volledig in mijn pik laten glijden. Ze liet hem even rusten, en Ella was met mijn eikel aan het spelen. Sophie haalde daarna de dilator langzaam op en neer. Ella leek volledig ingespeeld op haar partner, en trok me in exact hetzelfde langzame ritme af.
Ik voelde mijn ballen samentrekken en mijn pik schoksgewijs nog harder worden. Dit leek het signaal te zijn voor Ella en Sophie om een stapje verder te gaan. Sophie trok de dilator uit mijn pik en legde hem in een RVS schaaltje.

Geschreven door Pornsailor. Onervaren in het schrijven, en deels waargebeurd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 14617 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De dames”

    • Ben stukje bij beetje verder aan het schrijven. Een kort deel twee komt er zeer binnenkort aan.

  1. Dat je onervaren bent in het schrijven, durf ik niet te geloven. Je laat en boeiende en afwisselende schrijfstijl zien. Leuk verhaal, boeiend thema. En het blijft verfijnd en wordt niet plat. Chapeau.

Plaats een reactie