BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Naar ons dorp 2

Heel de rit door dacht ik aan wat tante Rukiye zei, mss krijg je meer,… afwachten dan maar?
In de minibus was ik constant Rukiye aan het bezichtigen. Bij elke beweging van haar lichaam zag ik haar rondingen nog beter. Haar brede heupen en haar billen hadden grote ronde vormen. Haar borsten waren zeker een c+ met hun brede bruine hoven. Mijn lul begon al te steigeren bij de gedachte dat ik al dat lekkers mocht aanraken en meer mocht doen. Haar zoon Kemal was mij heel de tijd in het oog aan het houden. Of het was dat hij niet graag had dat ik naar zijn moeder keek, of dat hij seks met mij wou? Ook afwachten maar, want in de bus kon er niet veel gebeuren buiten het tegen melkaar schuren en schuiven.

Na nog een rit van een paar uur reden we door Bulgarije. Op een bepaald moment moesten we remmen voor een kat die opeens op de baan liep. Onze bagagerek op de bus kwam deels los en schoof naar voren waardoor we aan de kant moesten. Alles moest er afgehaald worden om het terug op zijn plaats te zetten. Een paar mensen kwamen ons helpen. Bulgaren die ook Turks spraken. Handig als je geen Bulgaars kent.
Wij gingen ons op een veld installeren tot alles geregeld was. Dit duurde tocht bijna twee uren.
We zaten op een plaid waar eten en drinken stond. Moeder vroeg of ik iets wou eten maar ik had nog geen zin, wel dorst. Tante Rukiye zei al lachend, ik heb nog melk als je wilt Ibo . Ze grapte wel maar ik dacht hoe haar warme melk zou smaken. Nee dankje Tante, misschien straks lachte ik.
Ma keek al scheef naar mij, beter stoppen dan want anders ga ik problemen krijgen.

Kemal was een eindje verder met de bal aan het spelen en riep mij. Ik liep naar hem en we voetbalden tot de rest klaar was. Tussendoor probeerden we elkaar uit te dribbelen met de bal. We raakten mekaar aan op plaatsen waar je normaal niet komt. Ik zag aan zijn broek dat hij een stijve had. Wat is er vroeg ik, geen grotere maat van broek kunnen kopen? Hij lachte, nee ik wil je mond wel groter maken met mijn lul erin. Eigenlijk had ik daar wel zin in. Nooit aan gedacht hoe het zou zijn. Nooit gedacht dat ik met een jongen of man zoiets zou durven. Heb jij al veel sekservaring vroeg ik hem. Nee zei hij, twee keer geprobeerd met een jongen en een meisje apart. Ik vond het allebei lekker hoor. Moet jij ook proberen grinnikte hij. Het idee alleen al wond mij op. Als we ergens konden gaan waar niemand ons kon zien zou ik hem dit voorstellen maar alles was hier open veld. Misschien meer geluk bij onze volgende stop? Toen onze bagage geïnstalleerd was reden we terug naar onze eindbestemming.

Ik legde mij achteraan om een dutje te doen. Tante Rukiye zat juist aan mijn hoofdeind. Bij iedere weghobbeling kwamen we zo in aanraking. Maar ik voelde duidelijk na elke beweging dat we dichter tegen mekaar kwamen. Ik hief mijn hoofd op om te zien of ik haar nie stoorde maar zij zei niks dus geen probleem. Wat ik wel zag was dat haar rok onder haar middel was getrokken en dat haar string een beetje uitstak. Bij het zien van haar stukje witte vlees wond mij terug op. Maar wat kon ik anders doen dan gewoon kijken? Ze boog nog wat voorover om iets te nemen waardoor ik nog meer bil zag. God hoelang moest ik dit nog uithouden? Ik had zo zin in haar. Zou ze iets zeggen als ik haar zou aanraken? Ik plaatste mijn hand op haar onderrug waardoor ze even bewegingloos bleef zitten. Ik trok een beetje aan haar string. Haar reactie was dat ze nog een beetje naar achter schoof.

Mijn ogen waren nog maar een paar centimeter van haar kont verwijderd. Ik ging het riskeren. Toen ze nog wat vooroverboog plaatste ik mijn linkerhand onder haar zitvlak. Toen ze terug op haar plek kwam te zitten lag mijn hand gewoon onder haar kont met mijn handpalm naar boven. Zij was zo warm daar. Ik wou mijn hand terugtrekken maar ze zette haar kont nog steviger op mijn hand. Dit was een signaal zeker weten. Mijn vingers voelden haar billen en haar warme lippen. Ze begon langzaam heen en weer te schuiven op mijn hand. Ik voelde haar echt nog warmer en duidelijk natter worden. Ik vouwde mijn hand zo, zodat mijn wijsvinger bovenaan en tussen haar schaamlippen kwam te liggen. Tante Rukiye genoot hier duidelijk van. Ze werd kletsnat en ik nog geiler! Ze versnelde haar tempo en drukte mijn hand volledig in haar kut. God wat is dit lekker!
Het kind begon ineens te huilen waardoor ik mijn hand lostrok.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8447 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie