BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nog steeds op de homo ontmoetingsplaats

Om dit verhaal goed te kunnen begrijpen, raad ik je aan om eerst de voorgaande verhalen “Mijn vrouw werd mijn vriendje ” en “Met mijn vriendje naar de homo ontmoetingsplaats ” te lezen.

Ik stond voorover gebukt terwijl ik door mijn vrouw met een strapless dildo in mijn kontje geneukt werd. We bevonden ons op een homo ontmoetingsplaats langs de A15 bij Gorinchem. Ik had haar gevraagd om zich als een man te kleden en haar haar zo te doen dat ze er van een afstand er als een man uit zou zien, zodat het leek alsof de ene man de andere in zijn kont neukte.
Wat ze niet wist was dat ik Peer had gevraagd om ook naar de parkeerplaats te komen en wat gelijkgestemde mannen mee te nemen.
Ik had al gezien dat hij van dichtbij in de bosjes stond toe te kijken. Terwijl ik haar aanmoedigde om mij zo hard mogelijk te neuken, zei ik tegen haar: “Zou het niet onwijs geil zijn als er andere mannen stonden te kijken. Dat ze erbij kwamen en ons allebei zouden neuken?”
Ellen dacht nog steeds dat dit onderdeel van ons spel was en hijgde in mijn oor: “Ooooh ja! Kom allemaal maar tevoorschijn en neuk ons allebei maar eens flink “.
Ze pakte mijn heupen nog eens goed vast en ragde de strapless dildo hard in en uit mijn anus, waardoor haar kutje ook flink gestimuleerd werd. Intussen waren de mannen zo dichtbij gekomen dat ze haar zo bij haar kutje en kontje konden pakken. Ellen had nog steeds niets door. Ze ging helemaal op in ons spel. Ik besloot om er nog een schepje bovenop te doen en vroeg haar: “Wil wil mijn ‘vriendje’ in zijn kontje geneukt worden terwijl hij mij neukt? Dan kunnen we treintje neuken. ”
Hijgend riep ze:”Jaaahhh. Neuk mijn kont. Neuk me hard. ”

Dat was het teken voor de mannen om in actie te komen. Ellen voelde plotseling dat er iets groots en hard tegen haar gaatje geduwd werd. Ik hoorde Peer tegen haar zeggen: “Zo mannetje. Dus je hebt geen bezwaar dat ik mee doe?” Ze werd er zo door overvallen dat ze vergat te protesteren. Of was ze gewoon zo geil dat ze het liet gebeuren.
Terwijl de pik van Peer zijn weg zocht, riep ze tegen me: “Henk! We zijn niet alleen. Er staan allemaal mannen om ons heen en ik voel een dikke pik tegen mijn kont.”
Ik zei: “Verrassing lieverd. Geniet er maar eens goed van. Het is afgelopen met fantaseren.”

Ellen was kennelijk met stomheid geslagen en protesteerde niet eens. Ze bleef stil staan en bood Peer zo de gelegenheid om haar te penetreren. Ik was wel benieuwd hoe ze het zou vinden, want zijn pik was een stuk groter dan die van mij. Het zou haar meer moeite kosten om hem in haar kontje te ontvangen, maar ik wist uit ervaring dat het heerlijk zou zijn. Ik was al meerdere keren door hem met die lekkere pik geneukt.
Ik hoorde Ellen een diepe zucht slaken en ze zei: “Ooohh Henk. Hij zit er helemaal in. Zo’n grote heb ik nog nooit in mijn kutje gehad en nu zit hij in mijn kontje.” Ik vroeg haar of ze het lekker vond. Ze zei dat hij een stuk groter was dan de mijne en dat het even wennen was, maar nu hij er helemaal in zat, vond ze het toch wel lekker.

Ik zei tegen Peer: “Je hoort het. Neuk haar maar eens flink door. ”
Meteen begon hij hard in haar kontje te stoten. Ik kon het goed voelen, want bij elke stoot va n hem kreeg ik de dildo ook dieper in mijn kont. Het voelde heerlijk. Bij elke stoot van Peer in het kontje van Ellen werd ik indirect ook door hem geneukt. Ze sloeg haar armen om me heen en zei: “Jeetje. Wat is dit geil en zo lekker.”
We gingen zo op in ons spel dat we vergaten dat we niet alleen waren. Toen ik eens goed om ons heen keek, zag ik nog drie mannen die ik echter niet kende. Ze hadden alledrie hun pik tevoorschijn gehaald en stonden er flink aan te rukken. Het formaat van hun pik loog er niet om, want ze waren allemaal minstens zo groot als die van Peer en ik kon niet wachten om ook door hen geneukt te worden.
Ik zei tegen Peer: “Zullen we even ruilen. Ik wil Ellen haar kontje nu ook wel eens neuken terwijl die dildo in haar kutje zit. Dan kan jij mij in mijn kont neuken. ”
Ik voelde hoe de dildo uit mijn kont getrokken werd en ik draaide me om naar Ellen en zei: “Bukken mannetje. ” Ik deed nog steeds of ze mijn vriendje was.

Ze ging voorover voor me staan met haar lekkere billen uitnodigend naar me toe. Ik vond haar gaatje en penetreerde haar in 1 keer zonder moeite. Peer had ervoor gezorgd dat ze goed open stond. Ik begon haar meteen als een razende te neuken en voelde mijn pik bij het in en uit gaan langs de knop van de dildo gaan. Zodoende werd ik extra gestimuleerd. Ik hoorde Ellen roepen: “Wat is dit geil. Wat voelt dat lekker. Jullie moeten me allemaal neuken en mijn gaatjes vol spuiten. Dit hadden we veel eerder. Moeten doen!”

Ik voelde hoe Peer z’n pik tegen mijn anus zette. Ik hield even stil om hem de gelegenheid te geven om hem in mijn kont te steken. Moeiteloos gleed hij bij me naar binnen en stopte pas toen zijn kloten tegen de mijne kwamen. Toen begon hij me te neuken en ik begon weer in haar kontje te stoten. Wat was dat lekker: een kontje neuken terwijl je zelf ook geneukt wordt.
Een van die gasten ging met zijn pik voor Ellen staan en ik zag dat ze er zonder aarzelen aan begon te likken. Vervolgens begon ze hem te pijpen. Ondertussen neukte ik haar kontje en trok ik aan ‘haar’ pik zodat haar kutje door de knop gestimuleerd werd.
De andere twee mannen keken vol lust naar het tafereel dat voor hun ogen voltrok. Ze stonden elkaars pik af te trekken. Ik zei: “Zorg ervoor dat je nog niet klaar komt, want zometeen is het jullie beurt.

Opeens begon ze te trillen op haar benen en ik voelde haar kringspier om mijn pik knijpen en ze gilde: “Ooohh. Ik kooohoooom!”
Ik voelde dat het bij mij ook niet lang meer zou duren voordat ik klaar zou komen en aan het gehijg van Peer in mijn nek, zou het bij hem ook niet meer zo lang duren.
Ongecontroleerd stootte ik in haar kontje en spoot mijn zaad diep in haar darmen. Golf na golf ging er door mijn lijf en ik kon me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo intens was klaar gekomen. Volgens mij had ik ook nog nooit zoveel gespoten. Ik viel over haar rug heen terwijl Ellen de man bleef pijpen.
Peer begon ook te kreunen en met zijn heupen te trillen en toen voelde ik bij elke stoot zijn zaad bij me naar binnen spuiten. Zo stootte hij nog even door tot er niets meer kwam en hij z’n zak volkomen geleegd had.
Vermoeid viel hij over me heen.

Man. Wat had hij me lekker geneukt. Een echte lul in je kont is vele malen lekkerder dan een strapless dildo.
Ik hoorde de man voor Ellen roepen: “Ik kom ook. Ik spuit je bek vol.” Hoewel ze mijn zaad nog nooit geslikt had, ging ze onverstoorbaar door met hem te pijpen. Toen hij kwam hield ze zijn pik in haar mond en zonder te morsen slikte ze alles door. Kennelijk waren bij haar nu alle remmen los en ik besloot ervan te profiteren. Een DP was altijd een grote wens van mij geweest, maar daar wilde ze nooit iets van weten, maar ik had het idee dat dat nu wel eens anders zou kunnen zijn.
Peer trok zijn pik uit mijn kont en ik die van mij uit die van Ellen.

Ik zei tegen de mannen die tot dan aan elkaars pik hadden staan trekken: “Nu zijn jullie aan de beurt om haar eens goed uit te wonen. “Ik gebood de ene om op de grond te gaan liggen. Ik trok de dildo uit Ellen haar kutje en zei dat ze op hem moest gaan zitten en zijn pik in haar kutje moest doen. Ze stapte over hem heen en liet zich met haar kutje op zijn pik zakken. Toen gebaarde ik de ander om achter haar plaats te nemen en haar in haar kontje te neuken. Hij ging achter haar zitten en zette zijn pik tegen haar kleine gaatje.
Ik zag dat ze wat verkrampte en met haar hoofd schudde. Ik ging naast haar zitten en zei: “Liefje. Hier hebben we al vaak filmpjes van gezien en over gefantaseerd. Je werd er altijd ontiegelijk geil van, maar je durfde nooit de stap te zetten. Geef het eens een kans en durf je te laten gaan. Je bent zojuist toch ook in je kontje geneukt terwijl de knop van de dildo in je kutje zat? In wezen verandert er niet zoveel. Alleen krijg je nu twee echte lullen in je gaatjes, wat volgens mij veel lekkerder is. ”

Ze slaakte een zucht en zei: “Oké dan. Maar als ik stop roep dan moet hij er meteen weer uit.”
De man achter haar knikte naar me en ik zei: “Rustig aan. ” Ik zag dat hij langzaam naar voren duwde en dat haar kontje mee gaf. Hij gleed gestaag naar binnen en Ellen gooide haar hoofd in haar nek. “Mmmmmmm “, kreunde ze:”Jaaahhh. Ga doorrrr!”
Ik zag dat de man z’n pik tot aan de wortel in haar kontje duwde. Toen hield hij even stil tot ik Ellen hoorde roepen: “Kom op. Waar wachten jullie op. Neuk me. Neuk me kapot!” Daarop begonnen ze allebei hun pik in en uit haar kutje en kontje te stoten. Steeds harder. Ellen haar grootste genot tot nu toe bezorgend.

Ik werd hier weer ontzettend geil van en zei tegen de man, die zojuist door Ellen gepijpt was dat ik door hem geneukt wilde worden en dat Peer daarna aan de beurt was. Dat ze allebei hun zaad in me moesten dumpen.
Ik ging op handen en knieën tegenover Ellen zitten en keek haar aan. Ik zag een geile blik vol genot in haar ogen die ik nog nooit bij haar gezien had. Ik zoende haar vol op haar mond en wild tongden we elkaar. De man nam achter mij plaats en ramde zijn pik in 1 keer bij me naar binnen. Hij zette zijn handen op mijn heupen en begon me als een bezetene te neuken. Ik genoot ervan om zo gebruikt te worden en kon niet wachten om door hem vol gespoten te worden.
Wordt vervolgd…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Henplume

Bisex verhalen die ik plaats, zijn echt zo door mij beleefd. De andere verhalen zijn fantasieën over personen uit mijn kennissenkring.
Een reactie of een suggestie zou ik erg waarderen.
Mail me ook op henplume@gmail.com.

Dit verhaal is 8463 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Nog steeds op de homo ontmoetingsplaats”

 1. Man, wat een beregeile fantasie …..
  Maar ook wat je in de voorafgaande twee waargebeurde verhalen verteld, maakt mij geil en jaloers.
  Ik ben een vent van 68, 17 cm pik en ballen kaal.
  Meer hetero als homo. Als homo mij een paar keer heerlijk laten neuken.
  Vrouwen wel anaal geneukt, en een vent neuken nooit gedaan, dat trekt mij minder.
  En ik ben echt tepelgeil en hou van tongen .

  En graag meer van dit mooie gebeuren.

Plaats een reactie