BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Honden van oom en tante

Wij hadden een klein verbouwd boerderijtje gekocht, net buiten het dorp.
Ik ben Eva (38) en getrouwd met Wim(39) wij hebben 2 dochters Kim (18) en Amber (17) die nog studeren en thuis wonen.
Voor wie er een beetje beeld wil hebben, ik ben 1.70 lang heb licht blond haar ben slank 65 kg heb een cup D borsten, mijn dochters lijken veel op mij, Kim heeft een cup B borsten en Amber nog iets kleiner.

Wij konden het huis redelijk goedkoop kopen, want het huis was van een oom en tante van Wim.
Er was 1 maar bij, zij hadden 2 rottweilers Bas en Max die moesten wij erbij nemen want zij konden niet met oom en tante mee, die gingen wonen in de stad en hun leek het niets om daar met 2 van die grote honden te wonen.
Wim overtuigde mij, die honden gaan vanzelf een keer dood en voor de bewaking is het ook niet verkeerd.
Ik was overtuigd want Wim was voor zijn werk best vaak naar het buitenland en je hoort steeds meer van die gekke verhalen.
Wij kregen het huis met hele grote tuin.

Op een dag de dochters waren met school een weekje weg en ik lag in mijn bikinibroekje buiten, Wim en ik hadden wat gedronken en Wim begon mij in te smeren en het werd even later een heerlijke massage, voordat ik het door had zat ik naakt op mijn knieën in het gras met Wim achter mij en neukte met op zijn hondjes, het favoriete standje van Wim.
Ik zag Bas (de hond) verbaasd kijken en kwam wat dichter bij, Wim begon sneller te bewegen en ik voelde de eerste lading mijn kut in gaan,
ik kwam het een gil klaar en zakte door de knieën toen de laatste klodder in mijn kut voelde gaan en Wim zijn vinger van mijn clit afhaalde.
Ik kroop onder Wim weg en zei dat ik ging plassen en even douchen.
Wim stond op en ik zag Bas wat snuffelen op de plek waar de daad was gebeurt.

Die week er op, het was weer mooi weer Wim was naar het buitenland de meiden naar school en ik was vrij.
Ik besloot om even lekker bij te kleuren en liet mijn bikini topje af en ging in mijn bikinibroekje buiten liggen op een badlaken.
Ik had een glas wijn meegenomen want ik had een mini vakantie en vond dat ik dan we een glas wijn had verdiend, van het ene glas kwam het ander ik had 2 glazen op en voelde mij wat loom ook waarschijnlijk door de zon.
Ik had mij goed ingesmeerd en lag heerlijk te dommelen, zo opeens voelde ik een lichte streling over mijn bikinibroekje, ik lag op mijn rug dus het was ter hoogte van mijn kut, het voelde best fijn en dacht dat het door de wind kwam.
Ik was loom en waarschijnlijk omdat het fijn voelde deed ik de benen iets uit elkaar, nu voelde ik het beter en voelde mijn kut lippen opzwellen en vochtig worden.

Ik deed de benen nog iets verder uit elkaar en fluisterde Wim niet doen, ik werd geiler en deed mijn broekje uit en zag nu dat Bas de hond naast mij stond en gelijk zijn natte neus tussen mijn benen duwde,
Ik probeerde hem weg te duwen maar hij begon te grommen, ik draaide mij om weg te kruipen.
Ik zat op mijn knieën en voelde gelijk zijn voor poten ter hoogte van mijn borsten en zijn harige zak tegen mijn kontje, ik kon geen kant meer op ik voelde zijn lange stijf pik schokken op mijn kontje en wat gewip voelde ik zijn pik in mijn kut gaan hij hield mij stevig in bedwang met zijn voor poten.
Hij dekte mij of als hij dacht laatst mocht het baasje nu mag ik.
Het voelde zelfs lekker maar ik voelde mij uitgewoond en zag nu de andere hond ook rond ons lopen en tot overmaat van ramp zag ik nu mijn oudste dochter in haar bikini staan, de hond kwam klaar en probeerde zijn pik uit mijn kut de trekken, dat lukte eerst niet want hij zat vast in mij.

Maar waarschijnlijk doordat hij Kim zag en bang was dat hij klappen kreeg trok hij een keer hard en schoot los.
Ik schaamde mij natuurlijk gigantisch, maar Kim vroeg met een rood gezicht was het lekker?
Zij zat inmiddels op knieën naast mij en een beetje bezorgt te kijken of ik geen pijn had.
Terwijl ik zei dat het natuurlijk niet normaal was en probeerde uit te leggen hoe het gekomen was viel het mij op dat Kim een behoorlijk natte plek in haar broekje had.
Ik vroeg stond jij al lang te kijken.
Voorzichtig knikte Kim van ja.
Ik was verbaasd, maar zag haar geile blik in haar ogen.

Nu zag Max de andere hond rond ons lopen en rook wat aan het broekje van Kim.
Die zat gelijk versteend te kijken en bukte wat voor over, net of de hond dacht van dat teefje heeft wel zin in.
Gelijk begon hij harder te likken aan het broekje ter hoogte van het natte plekje waar de kutlipjes van Kim achter zaten.
Kim deed de stof van haar bikini broekje een beetje aan de kant en ik zag haar kale kutje met natte opgezwollen lipjes die open stonden.
De ruwe tong van de hond ging langs de lipjes en raakte het clitje Kim, Kim zat verstijfd en zei, mam doe mijn bikini uit.
Ik knoopte het topje los en zij had een broekje met touwtjes op de heupen die ook gemakkelijk open gingen, dus daar zat mijn dochter poedelnaakt.
De hond nam een sprongetje en prikte eerst in haar kontje, maar dat wilde Kim niet.
Ik duwde de hond onder gegrom iets van Kim af en leidde zijn pik in Kims kutje, onder het toeziend oog van de andere hond die zijn pik schoon likte en alweer naar buiten kwam werd mijn dochter geneukt door max.
Kim kwam met een luide gil klaar, en of de duivel er mee speelde stond mijn jongste dochter ook daar.
Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 19818 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Honden van oom en tante”

  1. Dit doet me denken aan een filmpje dat op internet rond gaat. “Ben je ooit vreemd gegaan?” is de vraag en de reactie ” nooit met een persoon.” Waarop de volgende vraag “Hoe bedoel je?” wordt gesteld en de dame in kwestie verteld dat ze het met de hond van haar vriend heeft gedaan en toen betrapt werd. Dus tja. Komt blijkbaar vaker voor. Zie het vervolg graag verschijnen

Plaats een reactie