BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dikke buurvrouw 5

Enkele dagen nadat mijn vrouw ook was toegetreden tot mijn slettengroep has ik weer eens zin om alle sletten deel te laten nemen aan een uitstapje naar een cruising parkeerplaats. Voor diegenen die niet weten wat dat is (wat ik me hier niet voor kan stellen)? Dat is een parkeerplaats of bos waar gewoonlijk (bi)mannen elkaar opzoeken voor seks. Maar er zijn ook parkeerplaatsen waar af en toe vrouwen komen die zich laten neuken. Ik had eens op internet gezocht en vlak bij ons was een parkeerplaats waar zowel mannen als vrouwen kwamen. Dus ik had alle sletten opgeroepen om zich die avond te melden in de meest schaarse kleding die ze hadden. Dus in feite het bijna ontbreken van kleding. En ze moesten er voor zorgen dat ze volledig geschoren waren en van binnen en van buiten schoon. Ik had overigens tegen José gezegd dat zij alleen hoefde te pijpen en zich laten vingeren in haar gaatjes.. Maar dan wel alles in haar mond op moest vangen. Of ze wilde slikken moest ze zelf weten. Jan en Janneke waren er op tijd en ook Leonie en Rian. Ik had voor iedereen een grootverpakking condooms en zei dat ze nu geld moesten gaan verdienen. Pijpen was € 30. Neuken in kut was € 50 en in hun kont € 70. Als ze bij het pijpen moesten slikken dan was dat € 100. Ik zei dat ik alles zou regelen en dat zij in feite alleen maar uit hoefden te voeren. Ik zou overigens alles filmen zodat ik later een mooi overzicht zou hebben van deze escapades. Iedereen was er klaar voor en we reden met 2 auto’s naar de parkeerplaats.

Al bij het uitstappen waren er mannen die kwamen kijken. En ook een vrouw keek even naar de concurrentie. We liepen als groepje door een poort in het hek en volgden een pad het bos in. Het was prachtig weer en ik zag her en der al mannen rondlopen. Er werd al goed gekeken en ik wist zeker dat ze op korte termijn zouden gaan kijken waar we gebleven waren. Na een paar minuten zag ik een zijpad en liep dat in. En ja hoor. Na ca. 20 meter kwamen we op een grote open plek. Ik zei dat iedereen nu zijn kleren uit moest doen en ik gaf iedereen een kartonnen plaatje met daarop de mogelijkheden. Ze moesten niets zeggen maar als er een man of vrouw langskwam dan moesten ze deze “menukaart/prijslijst” laten zien. Ze waren nog maar net uitgekleed of de eerste man kwam al op ons af. Hij liep recht naar Rina en die liet haar kaart zien. De man begon te lachen en zei dat hij wel anaal wilde. Ze gaf hem een condoom en ging op haar knietjes zitten. De man liet zijn broek zakken en deed snel het condoom om. Hij wilde al beginnen maar Rina zei dat hij eerst af moest rekenen met mij. De man lachte weer en pakte direct zijn portemonnee. En hij duwde me twee briefjes van € 50 in mijn hand. Toen zette hij zijn grote en dikke lul tegen het kontgaatje van Rina aan. Gelukkig was ze goed gesmeerd thuis want zonder pardon drukte hij zijn lul nu door haar kringspier. En daarna begon hij direct als een konijn te neuken. Onvoorstelbaar wat een tempo hij er op na hield. Rina was overigens al flink aan het kreunen en binnen de kortste keren waren er nog 4 neukers meer. Omdat op de kaart van José alleen pijpen stond bleef zij nog over. Maar de andere 3 waren snel onderworpen aan de neukkwaliteiten van de mannen. Dus ook Jan had een dikke lul in zijn kont. Ik had overigens bij hem neuken in de kut niet op de lijst staan. Die had hij namelijk niet. Maar zijn kont was blijkbaar ook in trek.

Er werd nu aan de lopende band geneukt, gekreund en gegromd. En er kwamen nog meer mannen op af. En toen zag ik dat er een man naar mijn José liep. Hij vroeg haar iets en ze keek verrast op. Ze keek naar mij en ik zag dat ze wilde dat ik even langskwam. Dus ik ging er naar toe en toen bleek dat hij niet alleen was maar met zijn vrouw. Hij had gevraagd of José het goed vond dat zijn vrouw haar likte terwijl hij haar mond zou neuken. Ik keek José aan en zei dat het goed was maar dat ze dan samen € 100 moesten betalen. De man liep even weg en kwam terug met een prachtige vrouw met een schitterend figuur. Ze deed haar jas uit en daaronder was ze ook compleet naakt. Ze zag er uit om op te vreten. Ik zei tegen de man dat als ik haar mocht neuken dat ze dan niks hoefden te betalen. Ze lachten en zeiden dat ze daar al op gehoopt hadden. Ik vroeg nog even of het met of zonder mocht? Ze keek even en zei dat ze graag alle vlees goed wilde voelen. Zonder dus.
Dus José ging als eerste liggen en de vrouw kroop direct tussen haar benen en begon te likken. De man ging met zijn lul naar haar mond die ze bereidwillig opende. Gelukkig had hij maar een redelijk kleine lul en niet zo dik. Dus die paste zeker wel in haar mond tot in haar keeltje. Ik bleef even kijken en riep Jan bij me. Hij moest even mijn taak als kassier overnemen en de mannen selecteren die mochten neuken e.d. Want het was intussen een complete orgie geworden. Het geld stroomde binnen op deze manier.

Toen ging ik op mijn knieën zitten achter de mooie vrouw. Ik zette zonder verder voorspel mijn lul tegen haar spleetje en drukte in één keer door. Dat ze wel wat gewend was bleek wel. Ik kon zo gewoon doorduwen en zat er al snel volledig in. Ze kreunde even maar zo te zien en horen genoot ze er wel van. Ik kon ook naar José kijken die als een volleerd pijpster de lul van de man verwerkte in haar mond. Hij neukte haar rustig en ik zag ook dat ze steeds meer opgewonden werd van de likbeurt. Dus ik begon nu te stoten en telkens als ik naar voren stootte hoorde ik een kreuntje van José. Blijkbaar voelde zij dat de mond van de vrouw telkens tegen haar kut geduwd werd. Uiteraard kon ik het niet laten om tijdens het neuken eens flink op die lekkere billen te slaan. Ik zag de man kijken en grinniken. Hij gaf een teken dat ik gewoon hard mocht slaan. Dus dat deed ik en ik voelde dat de vrouw reageerde door telkens haar kutspieren aan te spannen. Ze voelde daardoor nog nauwer en lekkerder.

Maar ik zag nog iets lekkers. Haar gerimpelde achteringang pulseerde ook mee met elke stoot die ik gaf. Dus ik spuwde tussen haar billen en wreef even het speeksel over haar kontgaatje. Met mijn wijsvinger van mijn linkerhand drukte ik nu langzaam tegen haar sluitspier. En voor ik het wist zat die er helemaal in. Dus ik drukte mijn middelvinger er bij en tenslotte ook nog mijn ringvinger. Ik was haar nu aan het vingeren in haar kont terwijl ik haar stevig neukte. En daardoor werd José steeds steviger gelikt. Want dat de vrouw die ik aan mijn lul gespietst had geil was leed geen twijfel. En toen hoorde ik een gegrom van de man. Hij zat nu tot aan de wortel van zijn lul in de mond en keel van José. Ik zag haar slikken toen hij begon te spuiten in haar mond. En tegelijkertijd zag ik haar ook schokken. En ik hoorde haar hard kreunen en toen kwam ze ook klaar. Ik begon nu ook de kriebels te krijgen en besloot even flink door te rammen en na een paar minuten spoot ik de kut van de vrouw helemaal vol. Ik bleef er nog even inzitten maar toen ik terugtrok zag ik het zaad er al uitdruppelen. En voor ik er erg in had lag José onder haar en likte alles op. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Maar wel een teken dat ze inderdaad volledig mee wilde gaan in onze uitspattingen.

Ik bedankte de man en de vrouw en vroeg of ze hier meer kwamen. Maar ze gingen nooit 2 keer naar de zelfde plek. Ze kwamen ook uit een heel ander deel van Nederland en wilden geen vaste verbindingen. Jammer, want ik had ze wel bij ons clubje willen hebben. Ik pakte haar nog even vast en zoende haar vol op de mond en even speelden onze tongen nog een geil spelletje. Maar toen gingen ze toch verder. Intussen was de orgie een beetje aan het minderen. Ik zag overal dichtgeknoopte condooms liggen die we, uiteraard, in een afvalzak deden en meenamen om ze verantwoord af te voeren. Iedereen was voldaan en we liepen nu gezamenlijk en nog steeds naakt terug naar de auto’s. Omdat het intussen al heel laat was besloten we gewoon naakt naar huis te rijden. Dat was weer een kick voor de dames. Want iedereen die langs zou rijden kon zo die prachtige tieten zien. Maar het was niet druk op de weg en we waren ook zo thuis. Omdat er toch niemand op straat liep gingen we ook naakt naar binnen in optocht.

Toen ik even later de balans opmaakte begreep ik dat de dames en misschien Jan ook wel enorm geneukt waren. Totaal was er € 3.500 binnengekomen. Ik verdeelde het geld in 2 delen en de ene helft hield ik zelf en de rest mochten de anderen verdelen. Ze keken blij verrast op. Toen vroeg ik of Jan zelf nog geneukt had? Maar die was alleen maar geneukt zij hij. Ik keek José even aan en vroeg zacht aan haar of Jan haar mocht neuken. Ze keek wel even bedenkelijk maar knikte toen ja en zei “Maar wel met”. Ik zei dat ik er een sandwich van wilde maken. Dan neuk ik je kontje en hij in je kutje. OK. Toen knikte ze instemmend en zei ik tegen Jan dat ik een verrassing had voor hem. Ik legde uit wat ik wilde doen en hij keek José aan. Die knikte instemmend en Iedereen keek blij verrast. Dus ik zei tegen Rina en Leonie dat ze José eerst maar eens lekker nat moesten likken. Dan kon Jan mijn lul hard pijpen. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Hij zat al tussen mijn benen en zoog mijn lul helemaal tot in zijn keel. Hij kon me volledig hebben bleek al snel. Janneke ging snel onder hem liggen en begon aan zijn lul te zuigen zodat we binnen de kortste keren allebei weer keihard waren.

Ondertussen was José al weer klaar gelikt door de beide dames en was ook haar kontje al grondig glad gelikt en met vingers voorbereid op wat ging komen. Ik zei tegen Jan dat die op de grond moest gaan liggen en dat José dan zich op zijn lul moest spietsen. Uiteraard kreeg hij eerst een condoom om maar toen liet José zich over zijn lul glijden. Ze zakte helemaal er overheen en begon even te wippen. Alle andere vrouwen zaten om ons heen en zaten te vingeren, samen te zoenen, met hun tieten te spelen enz. Een geile bende dus. Toen José even alleen gewipt had ging ik achter haar zitten en boog haar voorover. Ik zette mijn lul tegen haar kringspier en begon te drukken. Ze was normaal al heel nauw, maar nu nog meer natuurlijk. Ze kermde een beetje van de pijn maar ik drukte gewoon door. En plotseling schoot hij een eind naar binnen. Ik wachtte even maar Jan begon kleine stotende bewegingen te maken. En daardoor ontspande ze iets sneller en kon ik mijn lul verder in haar duwen. En na enkele minuten zat ik er tot aan de wortel in.

Ik voelde door het dunne tussenwandje de lul van Jan en dat gaf een prettig gevoel. Toen begon ik rustig te stoten in de achteringang van mijn vrouwtje. En ik voelde dat Jan een beetje passief bleef. Telkens als ik naar voren stootte gleed hij een stukje uit het kutje. En als ik terug trok ging José weer naar achteren en gleed hij er weer in. Ze hijgde en kreunde nu alles bij elkaar. En plotseling zag ik dat Leonie naar Jan liep. Ze ging met haar kut boven zijn mond zitten zodat hij haar moest likken. En Janneke en Rina gingen aan weerszijden van José zitten. Om de beurt tongden ze even met haar en intussen speelden ze allebei met een tiet. Ze trokken haar tepels uit en draaiden er aan. Daardoor gingen er lekkere pijnscheuten door het lichaam van José. Die genoot nu voluit en ik voelde dat ze op het punt stond om klaar te komen. En ik was ook niet ver meer. Het zaad borrelde al in mijn ballen. Maar Jan was me toch voor. Hij begon even een beetje te bokken en plotseling voelde ik zijn lul nog wat harder en dikker worden. En op datzelfde moment dat Jan begon te spuiten kwam José met een dierlijke brul klaar. En dat was voor mij het teken om ook haar darmen vol te spuiten. Ik bleef maar spuiten en ook Jan wist niet van ophouden.

Even later lagen we op een hoopje bij te komen. Ik rolde naast José op de grond en zei tegen Rina dat ze me helemaal schoon moest likken en zuigen. Dus mijn dikke buurvrouw ging snel aan het werk. Ook Janneke moest de lul van Jan schoonmaken. Ze verwijderde het condoom en tot mijn grote verbazing liet ze dat in haar mond leeglopen. Ze slikte alles in en begon toen zijn lul schoon te maken en te zuigen. En Leonie die kreeg de leukste opdracht. Tenminste, ik vond het wel leuk. Ze moest plat op de grond gaan liggen zodat José met haar kont boven haar mond kon gaan zitten. En onder het goedkeurend gemompel van de andere begon José mijn zaad uit haar poepgat te persen. En Leonie moest het allemaal opvangen en inslikken. En dat deed ze voortreffelijk. Nadat het meeste er uitgeperst was dook ze met haar mond tussen de billen van José en begon het sterretje te likken en te penetreren met haar tong. Ze was in staat om haar tongpunt enkele centimeters naar binnen te duwen en zo ook van binnen nog wat schoon te likken.

Na een paar minuten was iedereen eindelijk voldaan en vroegen ze of we dit vaker konden doen. En tot mijn grote verrassing zei José dat ze dan de volgende keer ook in haar kutje geneukt wilde worden. Ik zei dat we dit zeker nog wel eens zouden doen, maar ik dacht er ook aan om eens te kijken waar we eventueel een onderkomen zouden kunnen hebben zodat we dit ook bij slecht weer konden doen. Iedereen vond dat een goed idee. Maar omdat het al zo laat was wilde nu iedereen wel naar huis. Toen ze zich aan wilden kleden zei ik dat ze konden kiezen. Volledig naakt, alleen rok of broek, alleen topje of shirtje. Tot mijn grote verrassing en de vrolijkheid van iedereen kozen ze allemaal voor naakt. Dus binnen no time waren de anderen allemaal weg en waren alleen José en ik nog over. Toen ik nog even naar buiten keek zag ik wel dat bij één van de andere overburen iemand naar buiten stond te kijken. Dus ik was benieuwd wat daarmee zou gaan gebeuren.

Maar dat lezen we een volgende keer dan weer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 6637 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie