BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

In het hol van de leeuw (2)

Nicolette in het hol van de leeuwNicolette liep van het kantoor door de regen naar de overkant van de straat waar haar zwarte 307 stond geparkeerd. Het was zo’n druilerige dag waar je ronduit neerslachtig van werd. De regen had heel de dag tegen het raam naast haar getikt en haar eindeloos afgeleid. Het onderwerp van haar dagdromen was uiteraard weer Vincent. Ze had hem sinds hun ene ontmoeting, nu al maanden geleden, niet meer gezien, maar ze dacht bijna dagelijks aan dat ene, geile uur.

Ze stapte in haar wagen en legde haar hoofd tegen de hoofdsteun. Ik gedachten ging ze nog maar eens terug naar toen. Hij was zo heerlijk gewillig en onderdanig geweest. Ze zag hem daar nog zitten: zo heerlijk weerloos. Paul, haar man, was daar nooit voor te vinden geweest. Die stoere bouwvakker peinsde er nog niet aan om haar een keertje het initiatief te laten nemen en als ze ooit zou voorstellen om met zijn kont te spelen, vreesde ze dat ze zo weer single was. Ze zuchtte en keek opzij naar de telefoon in haar handtas. Het was zo verleidelijk om…

Ze ontgrendelde haar telefoon en scrolde omlaag in haar WhatsApp berichten. Ze vond zijn naam en klikte het gesprek aan. Het laatste bericht was nog van voor hun ontmoeting. Daarna al maanden niets… Had hij het niet leuk gevonden? Of was hij zo timide dat hij niet durfde te sturen? Langzaam typte ze: ‘Ik zit al heel de dag aan je te denken.’ Zodra ze op verzenden drukte, had ze er spijt van. Ze leek wel een oude vrijster. Erger nog, ze klonk exact zoals ze zich voelde: behoeftig. Maar ze verwijderde het bericht niet.

Ze startte haar auto en vertrok richting huis. De radio sprong op en even slaagde ze erin om ergens anders aan te denken, maar een paar kilometer verder zag ze in haar ooghoeken haar scherm op lichten. Onmiddellijk werd ze zenuwachtig. Ze reed het eerste het beste parkeervak in en keek naar haar telefoon. ‘Ik denk ook vaak aan U,’ stond er.

Haar hart maakte een sprongetje. Ze wist dat ze er niet op in moest gaan. Een minnaar kon alleen maar fout aflopen. Nu antwoorden zou het begin van het einde zijn, maar ze kon niet anders. Met trillende vingers typte ze: ‘Ik wil nog een keertje met je spelen.’

Hij antwoorde onmiddellijk. ‘Graag!’ En een seconde later: ‘Nu?’

Ze glimlachte tegen haar gsm. ‘Nee, niet nu,’ stuurde ze terug. Ze dacht even na. ‘Volgende week? Donderdag 10h?’ Hij stuurde een duimpje terug.

Ze stuurde haar adres door. ‘Ik wil dat je geil bent, dan. Beloof me dat je tot dan niet meer klaarkomt.’

‘Oké’ Ze zat letterlijk te beven van de spanning.

‘Oké… wie?’ stuurde Nicollete terug.

‘Oké, mevrouw.’ Ze werd er spontaan nat van en nam zich voor om zich vanavond lekker te verwennen. Of nee, ze zou zelf ook geil blijven.

Langzaam maar zeker werd het donderdag. Vorige keer had ze een oeroude fantasie willen beleven. Maar nu die fantasie beleefd was, kon ze niet kiezen wat ze nu met hem wilde doen. Duizend-en-een scenario’s spookten door haar hoofd en maakten haar geiler en geiler.

Donderdagochtend stapte ze onder de douche en scheerde zich onderaan helemaal kaal. Paul had dat al vaak gevraagd, maar hoewel ze dat altijd had afgehouden, voelde het nu natuurlijk aan. Ze wilde zich sexy voelen. Aan de ontbijttafel droomde ze een beetje en werktuigelijk kuste ze haar echtgenoot voor die naar het werk verdween. ‘Geniet van je vrije dag, schat,’ zei hij. Hij moest eens weten.

Om klokslag 10h zoemde de bel. Haar hartslag schoot de hoogte in en ze moest een paar keer diep ademhalen voor ze naar de deur kon lopen en die langzaam openzwaaide. Daar stond hij: in wit hemd en zwarte broek: een plaatje. Ze zag in één oogopslag dat hij ook nerveus was. ‘Kom binnen, knappe jongen.’ Hij liep langs haar heen en ging op één knie zitten om zijn schoenen uit te doen. Toen hij aanstalten maakte om weer op te staan, hield ze hem tegen. ‘Alles uit.’

Zittend op zijn knieën keek hij in haar ogen en maakte de knoopjes van zijn hemd los. Zijn spieren strekten zich terwijl hij zijn hemd uit trok en zonder aarzelen stroopte hij zijn broek en boxershort naar beneden. Terwijl hij opstond, trok hij alles uit en toen stond die jonge god weer naakt voor haar. Met haar wijsvinger streelde ze over zijn eikel en toonde hem een druppel voorvocht. ‘Je bent geil,’ constateerde ze terwijl ze haar vinger in haar mond stopte. Hij knikte. ‘Mag ik je kussen,’ vroeg ze. Hij knikte weer. Voorzichtig nam ze zijn hoofd tussen haar handen en drukte haar lippen op de zijne. Hij zette een stap naar haar toe en ze voelde zijn half stijve lid tegen haar buik drukken terwijl ze haar mond opende en hem hartstochtelijk zoende. Zijn handen sloegen om haar heen en trokken haar dichterbij. Onmiddellijk duwde ze hem van zich af. Nee, zij wilde bepalen wat er gebeurde. Hij moest haar volgen. ‘Kom mee,’ gebood ze.

Midden in de kamer stond normaal de salontafel. Nu stond die aan de kant, bedekt met een handdoek waar klaarblijkelijk van alles onder lag. Van de lamp hing een touw veelzeggend naar beneden. Ze leidde hem er naartoe en nam zijn linkerhand. Ze vouwde een boei om zijn pols en gespte die stevig vast. Daarna maakte ze zijn andere pols vast en reeg het touw door de stalen ogen die eraan zaten. ‘Ben je er klaar voor?’

‘Ja, mevrouw,’ antwoorde hij gedwee. Ze trok aan het touw en zijn handen gingen de lucht in. Ze deed een stap naar achter en bewonderde haar prooi. Daar stond hij dan, weer helemaal aan haar over geleverd. Zijn lul was al bijna volledig stijf geworden en hing lui zwaaiend voor hem. Ze negeerde zijn lid voorlopig en bevestigde boeien rond zijn enkels. Onder de zetels lagen touwen klaar die aan de verwarmingsbuizen waren vast gemaakt. Ze haalde die door de enkelboeien en trok zijn benen ver uit elkaar voor ze hen vastknoopte.

Ze ging in de zetel zitten en keek naar hem. Een gevoel van macht maakte zich over haar meester en ze genoot ervan. Onwillekeurig streelde haar linkerhand over haar borst terwijl haar rechterhand kort in haar broek verdween. Vincent zag haar vingers even over haar kruis bewegen voor ze haar hand terug trok, op stond en naar hem toe liep. ‘Kijk hoe geil je me maakt,’ zei ze terwijl ze haar glinsterende vingers voor hem op hield. Hij snoof diep en sloot de ogen terwijl hij haar kutgeil rook. Oooh, wat een heerlijke knul!

Ze ging tegen hem aan staan en greep zijn kont. ‘Hier ga ik mee spelen,’ zei ze en hij kreunde. Ze stapte weg en trok de handdoek weg die de speeltjes op de salontafel hadden verborgen. De online retail had de afgelopen week behoorlijk wat aan haar verdient. Ze nam een kleine, siliconen buttplug en een potje glijmiddel terwijl ze achter hem op de grond ging zitten. Zacht nam ze zijn billen en trok die uit elkaar. Zijn aarsje keek haar vol verlangen aan en langzaam streelde ze er met een vinger overheen. Vincent kronkelde van verlangen. Ze deed royaal glijmiddel op haar handen en smeerde hem voorzichtig in. Haar vingers gleden door zijn bilspleet en masseerden zijn gaatje voor er één vinger en daarna een tweede in gleed. Vincent kreunde dat het een lieve lust was en duwde zijn billen dichter naar haar, zoekend naar meer genot. Terwijl ze langzaam in en uit zijn gaatje gleed, kromde ze haar vingers op zoek naar zijn prostaat. Of ze die vond, wist ze niet, maar de jongen genoot duidelijk en langzaam maar zeker voelde ze hem rond haar vingers ontspannen. Ze nam de plug en duwde die moeiteloos bij hem naar binnen. Ze trok zijn billen uit elkaar en keek naar het diamantje dat zo mooi in zijn kont zat.

Nicolette stond op en kletste haar hand op zijn linker bil. Pets! Vincent kreunde. Pets! Hij kreunde weer. ‘Vind je dat lekker, geile jongen?’

‘Ja,’ kreunde hij. Nicolette glimlachte en greep zijn ballen stevig vast. Hij kreunde weer.

‘Ja, wie,’ vroeg ze streng.

‘Ja, mevrouw, ik vind dat lekker.’ Hij hijgde zowaar.

Nicolette liep weer naar het salontafeltje en nam een grotere buttplug. Ze ging weer achter hem zitten en trok de kleine uit zijn kont. Ze nam nieuw glijmiddel en zette de grotere plug tegen zijn aars. Langzaam duwde ze hem naar binnen. ‘Aaaaargh’ kreunde hij luid. Nicolette genoot van zijn gekreun, maar verminderde de druk en liet de plug weer een beetje terug naar buiten glijden. Voorzichtig begon ze hem met het speeltje te neuken en Vincent kreunde luid terwijl hij langzaam maar zeker opgerekt werd. Plots gleed de plug naar binnen terwijl zijn spieren verkrampten en hij diep grommend tegen zijn boeien vocht. Ze stond weer recht, drukte haar boezem tegen zijn borst en greep terug zijn billen. ‘Goed zo,’ fluisterde ze, terwijl ze zijn billen uit elkaar trok. ’Neem die lekkere plug in je kont. Ik wil dat je voelt hoe ik je neem.’ Ze drukte haar lippen op de zijne en gaf hem een tongzoen. Pets! ‘Aaaah,’

Nicolette nam een klos touw en knipte een stukje af. Behendig draaide ze het touw rond zijn ballen en spande het naar onder op. ‘Oh, fuck,’ hijgde Vincent. Ze nam glijmiddel en begon zijn lul zacht te strelen. ‘Ooooooh,’ kreunde Vincent. ‘Dat is lekker.’ Ze gleed over zijn schacht en concentreerde zich toen op zijn eikel waar ze beurtelings met vingers en dan weer met haar hele hand over gleed. Vincent kreunde en probeerde, stotende bewegingen in haar handen te maken, maar het touwtje aan zijn ballen verhinderde dat vakkundig. Hij kreunde van genot en van pijn. Nicolette genoot met volle teugen.

‘Denk eraan, jongen,’ waarschuwde ze, ‘Niet klaarkomen!’ Ze bleef hem langzaam en geraffineerd aftrekken en genoot van zijn zachte kronkelen in de boeien.

‘Stop,’ klonk het kreunend. Onmiddellijk liet ze hem los en liet zijn opwinding wat wegzakken. Met twee handen kletste ze op zijn billen: hard. Hij kreunde en ze spankte hem opnieuw. En nog eens. En nog eens. Ze greep zijn lul en begon hem langs achter weer af te trekken. Het touwtje rond zijn ballen spande en gaf elke ruk van haar een scherp kantje. ‘Stop,’ kreunde hij nog geen minuut later en weer spankte ze zijn billen tot zijn geilheid wat gezakt was. Ze greep weer om hem heen en masseerde zijn gezwollen eikel. Hij smeekte te stoppen en dat deed ze, maar niet zonder weer hard op zijn billen te tikken. Dat herhaalde ze nog twee keer tot zijn billen vurig rood zagen. Ook, wat zag dat er lekker uit. Ze ging voor hem staan en trok hem al kussend af. Oneindig zacht streelde haar hand over de volle, gladde lengte van zijn paal terwijl haar tong rond de zijne draaide. Hij kreunde tegen haar mond. ‘Ik ga klaarkomen, zo.’

Ze liet hem los en greep hem bij zijn haar. ‘Ja?’ vroeg ze. ‘Wil je dat geile jongen? Wil je klaarkomen?’ Hij knikte verlegen. ‘Vraag het,’ commandeerde ze terwijl haar handen zijn ballen vast namen en er zacht in knepen. ‘Vraag of je mag klaarkomen.’

Hij durfde haar niet aankijken. ‘Mag ik alstublieft klaarkomen, mevrouw?’

Nicolette glimlachte en zweeg terwijl ze wachtte tot zijn opwinding weer wat gezakt was. ‘Ja,’ zei ze. ‘Kom maar als je kan.’ Ze ging op haar knieën voor hem zitten, bekeek zijn glinsterende lul en nam hem vervolgens helemaal in haar mond. Tussen zijn benen door greep ze de plug in zijn kont en begon daar met zachte rukjes aan te trekken terwijl ze hem met langzame halen diep begon te pijpen. Vincent zuchtte en kreunde. Ze keek hem recht in de ogen en bewoog haar hoofd langzaam over zijn paal heen en weer; van het topje van zijn eikel tot aan zijn ballen en terug.

Ze wist dat Vincent niet veel meer nodig had. Amper twintig seconden later kreunde hij al dat zijn orgasme in aantocht was. ‘Ik ga komen,’ fluisterde hij schor. En toen iets luider: ‘ik ga klaarkomen!’ Plots leek hij te beseffen dat Nicolette niet ging stoppen met hem oraal te bevredigen en dat maakte hem helemaal gek. ‘Aaaaaargh!’ Schokkend en stotend kwam hij spastisch stuiptrekkend in haar mond klaar. Zijn warme sperma gutste op haar tong terwijl Nicolette de buttplug met een laatste trage beweging terugtrok. Ze hield zijn lul tussen haar lippen tot zijn orgasme weggeëbd was en zijn lul verslapte.

Ze slikte zijn zaad door, stond op en keek hem grijnzend aan. ‘Zo blijven staan,’ zei ze alsof hij een keuze had. Ze liep naar haar handtas, viste haar telefoon eruit en nam een foto. ‘Deze is voor mij.’ Glunderde ze. Vincent lachte versuft. Nicolette liep weer naar hem toe, maakte hem los en stuurde hem naar de badkamer. Daar ging ze op een krukje zitten en keek toe hoe hij het geile avontuur van zijn goddelijke lijf af waste.

Daarna kleedde hij zich weer aan, kuste haar op de mond en vertrok. Nicolette had er geen weet van dat haar onderbuurvrouw net toen haar deur opende, Vincent een paar onschuldige vragen stelde en – mede dankzij zijn gelukzalige grijns – tot bepaalde conclusies kwam.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 9916 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “In het hol van de leeuw (2)”

Plaats een reactie