BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Levenslessen van Corinne (3)

Omdat ik de afgelopen jaren een verandering in mezelf heb meegemaakt die ik eigenlijk elke vrouw toewens, en er zo veel vooroordelen bestaan over vrouwen die verslaafd zijn aan sex, wilde ik dit graag zo goed mogelijk vast leggen voor anderen om inspiratie op te doen en erkenning te vinden voor hun eigen gevoelens. Lees voor onze achtergrond en hoe het begon eerst de andere delen.

Twee weken na die waanzinnige tennisavond waarin ik voor het eerst sinds jaren weer sperma had geproefd en wel 3 verschillende ladingen, verliepen rustig. We hadden een wedstrijd in het weekend en nog een trainingsavond waar niet over die avond werd gesproken, hooguit een knipoog en een oppervlakkige aai over mijn billen of mijn haren. Er was te weinig privacy om het er gezamenlijk over te hebben. Wel sprak ik een paar keer met Jeanine die wilde weten hoe ik het ervaren had en hoe ik me nu voelde. Ik kon alleen maar vertellen dat het voor mij een waanzinnige ervaring was geweest waar ik geen spijt van had. “Voel je je nu een slet?” was 1 van de vragen die ze aan me stelde. “Nee”, antwoordde ik, “of misschien wel een klein beetje, maar ik voel me niet slecht”. “Tuurlijk niet meid, ik vind slet niet negatief hoor, gewoon een vrouw die graag haar lichaam gebruikt waar het voor is en er van geniet, dat kan nooit slecht zijn toch”?

Ik was het volmondig met Jeanine eens. Steeds vaker zoenden we ook met elkaar als we bij elkaar waren en het voelde al zo natuurlijk aan. Ik genoot van haar kussen, haar strelingen door mijn haar en als ze onder mijn blouse of trui naar mijn tepels zocht. “Ik ben zo jaloers op die heerlijke grote zachte memmen van je met die ongelofelijke grote knoppen. Ik word daar zo geil van als ik ze zie of voel”. Ik vond het zalig als Jeanine zo tegen me sprak en mijn lichaam bewonderde. “Heb je nog geneukt met Pascal?” Jeanine was altijd zo lekker direct. Ik zei dat dat niet het geval was. “Dan word het hoog tijd dat je kutje weer is goed gevuld gaat worden toch? Wil jij dat ook lieverd?, Wil je weer is goed doorgeneukt worden waarbij je de volgende dag bij elke beweging voelt dat je poesje rauw en gevoelig is van lange en heftige penetratie?. Alleen al om haar het te horen zeggen deed me rillen van lustgevoelens. Zou ik dit ook echt willen? Zou ik dit ook kunnen? Kon ik wel vreemd gaan en mijn huwelijk op het spel zetten? Ik dacht aan Pascal en onze jaren samen, maar ik dacht ook aan onze dochters en hoe zij tegen hun moeder aan zouden kijken als sloerie. Moest ik niet het goede voorbeeld voor de meiden zijn?

Ik merkte dat wanneer ik aan mijn directe omgeving dacht dat de twijfel en schaamte weer terugkwamen. Mijn opvoeding waar in mijn ouders over verderfelijke zaken spraken en dat de hel dan de plek was waar je terecht kwam. Maar als ik dan weer dacht aan die avond en aan mijn gevoelens en waanzinnige orgasme…… dan wilde ik toch meer, meer leren, meer ondervinden wat ik lekker vind, mijn lichaam verkennen, mijn lusten ontdekken en te ervaren welke geheimen de wereld voor me verborgen had gehouden al die jaren.
Ik moest gewoon verder de weg vervolgen die ik met Jeanine was ingeslagen; bestemming onbekend, de reis vol uitdagingen en avonturen.

“Ik vertrouw op jou Jeanine, ik wil hiermee verder, ik wil meer. Pascal is vrijdag en zaterdag met zijn broer en zus weg en komen zondag pas terug. Organiseer maar iets voor ons, ik volg je en vertrouw je”.
Zelfs Jeanine schrok even van mijn openhartigheid maar ik zag haar ogen glinsteren. “Goed zo lieverd, dan gaan we samen genieten en helemaal uit ons dak, niemand houd ons tegen en als er iets gebeurd wat je niet wil, dan zeg je gewoon “Basta” en stoppen we gelijk. Ik wil jou niet meer verliezen en je vertrouwen hoort daar bij”. We kusten elkaar lang en intens, met open mond, bijtend op elkaars lip en elkaar in de ogen kijkend. Soul mates for ever.

Donderdagavond kreeg ik een appje van Jeanine,: morgen 12 uur, lunchen, shoppen, diner in club en afsluiten in de bios, hahahahaha. Ik las het en moest ook lachen want ik had het vermoeden dat er ergens iets tussen zat wat niet zo gewoon leek als ze schreef. Ik antwoordde met een duimpje en 2 hartjes.

Om kwart voor twaalf zat ik startklaar, maar Jeanine liet op zich wachten. Ik voelde me opgelaten, wilde weten wat de dag allemaal ging brengen en kon geen seconde stilzitten. Het beloofde een mooie nazomer dag te worden, zonnig en een graad of 24. Heerlijke temperatuur voor een zomers jurkje zonder panty’s. Onder het jurkje droeg ik een witte push up bh zodat mijn decolleté een machtige uitstraling kreeg en stout als ik me voelde zocht ik in de kast van mijn oudste dochter naar een bijpassende witte string. Ik dacht bij mezelf dat ik snel ook zelf wat sexy strings moest gaan kopen want de ouderwets ogende slips die ik voornamelijk had konden de toets van opwinding niet meer doorstaan.

Hoe langer ik moest wachten hoe onrustiger ik werd, maar het getoeter van de aanrijdende cabrio van Jeanine klonk als een verlossend startschot. Ik pakte mijn handtas en rende naar buiten. Jeanine kuste me uitbundig en haar ogen twinkelden. “Dit wordt geweldig meid”, het hele weekend voor ons samen, niemand die ons kan stoppen of afremmen, alleen wijzelf zijn de beperkende factor”. Terwijl ze met piepende banden wegreed zag ik bij de buren iemand achter een gordijntje wegduiken. Het kon me niet eens schelen wat ze wel of niet gezien hadden of ervan dachten.

We parkeerden in een parkeergarage in het centrum en liepen het chique winkelcentrum in waar zich op het dak met dakterras een trendy lunchroom bevond. Jeanine had gereserveerd en we kregen een mooie hoektafel waar we schuin naast elkaar plaatsnamen op een zachte diepe bank. Jeanine bestelde zonder te vragen gelijk een fles Italiaanse bubbels en een fles mineraalwater en pakte toen mijn handen vast en onze vingers strengelden in een. ” Ik ben zo blij met jou lieverd, ik heb echt het gevoel dat jij net als ik bent maar alleen nog niet zo ervaren. Ik heb zo naar vandaag uitgekeken, om met jou te genieten, van jou te genieten en naar jou te kijken als je bemind wordt en weergaloos klaarkomt”. Ze fluisterde bijna en ze boog zich naar mij en kuste me teder op mijn wang en mond, 2x, 4x, 8 x. Ik genoot van haar liefkozing en het feit dat we zo in het openbaar zaten en ik me toch liet gaan gaf me weer dat bevrijdende gevoel waar ik naar op zoek was. Ik zag mezelf nu als een ondeugend meisje dat stoute dingen doet en papa en mama het niet mogen weten. Het gaf me een gelukzalig gevoel en opzichtig kuste ik Jeanine terug en schoof dichter naar haar toe.

De fles Prosecco werd gebracht en onze gastheer opende de fles met een plop en de grote plastic kurk sprong over tafel. De glazen werden gevuld en we kregen de lunchkaart uitgereikt en Jeanine pakte de kurk van tafel en stopte hem in haar tas met de mededeling dat die misschien vandaag nog wel van pas kon komen. Ik begreep het niet maar zei verder niets. . We toosten op een spannende dag en keken elkaar weer in de ogen. Ik zag hoe Jeanine haar lippen aan het glas zette en een lange teug nam en het kostelijke vocht in haar mond rondspoelde voordat ze het doorslikte. Veelbetekenend keek ze me met ondeugende ogen aan en nam weer een slok waarna ik haar voorbeeld volgde. Stilzwijgend, maar genietend van de prosecco en genietend van ons ondeugende gevoel slurpten we in 15 minuten 3 glazen leeg en voelde ik op mijn nuchtere maag hoe de alcohol al effect op mij begon te krijgen. Jeanine bestelde oesters, tonijn en rauwe zalm en een fles chablis. Terwijl ze meer begon te kussen zei Jeanine: “alles wat we vandaag doen, doen we op mijn kosten, ik betaal alles van het eten tot het shoppen en de bios. Je weet het misschien niet maar ik heb het erg goed na mijn erfenis en mijn alimentatie dus ik deel het graag met jou, mijn nieuwe liefde”.

Ik kon geen woord uitbrengen, maar mijn dankbare blik zei waarschijnlijk genoeg. Ik kuste haar weer en streelde onder de tafel over haar benen, onder haar jurkje en voelde haar blote strakke dij. Ik schoof wat omhoog en bemerkte dat mijn vinger gelijk haar schaamlippen raakte; Jeanine droeg geen string!! We moesten allebei lachen om mijn ontdekking, blijkbaar zag ze mijn verwondering in mijn ogen. “Jij?” vroeg ze en ik zei dat ik een string van mn dochter droeg. Jeanine vond dat ook een geil idee maar toch daagde ze me uit om de string aan tafel uit te trekken en aan de wijnfles te hangen die inmiddels in een koeler was neergezet. Onhandig wipte ik op de bank mijn jurkje wat omhoog om de string naar beneden te kunnen trekken, ik keek in het rond of ik betrapt werd en kreeg een kleur toen ik in de andere hoek een opa en oma ontdekte waarvan hij mij nauwlettend in de gaten hield.

Moeizaam wurmde ik me uit de strakke string van mijn dochter en kostte het me moeite om ze over mijn korte laarsjes heen te krijgen. Er zaten twee tafeltjes tussen ons en de opa en Jeanine had inmiddels door dat de oude man mij in de gaten hield. Ik had de string in mijn hand en wilde mijn jurkje weer fatsoeneren en naar beneden trekken toen Jeanine me aantikte en nee begon te schudden. “a -a, zei ze, omhoog laten en benen spreiden en dat stringetje daar aan de fles”. Ik voelde me opgelaten, maar ik had a gezegd en moest nu ook b zeggen. Ik voelde me ontzettend naakt zo in de openbare ruimte en met mijn gespreide benen had ik vroeger gezegd dat ik een hoer zou zijn.

We zagen allebei dat het opa niet onberoerd liet hoe ik me gedroeg en ik zag onder de tafel dat hij zijn hand over een bobbel in zijn broek begon te wrijven. Ondertussen begon Jeanine mij de geserveerde oesters te voeren terwijl ze er zelf ook 2 wegslobberde. Ik had nog nooit eerder oesters gegeten en ik moest wennen aan de smaak maar bij de derde moest ik toegeven dat het een heerlijk gevoel gaf als je al in een opgewonden gemoedstoestand bent. De zilte smaak en de glibberige textuur in mijn mond gaven een extra dimensie aan mijn geilheid. Een groot glas chablis werd me aangeboden om de schaaldieren weg te spoelen. Ik klokte het glas leeg en schrok van mijn eigen slurp geluiden. Jeanine zag aan me dat de eerste kenmerken van lichte dronkenschap bij me zichtbaar werden.

“Denk je dat opa nog in staat is om voor een goede neukbeurt te zorgen?”. Jeanine merkte de schok die de directe vraag bij me opwekte. Ik stotterde of ze bedoelde dat hij mij zou kunnen neuken. “Ja lieverd dat bedoel ik, wat zou je er van vinden dat de de eerste pik sinds tijden die jouw kutje gaat volspuiten er eentje is van een oude geile opa die je vader zou kunnen zijn? Het gaat niet om het uiterlijk lieverd, het gaat om het geile gevoel, en je overgave aan je geile gevoel en verlangens. Opa zijn pik in jouw natte flamoes , wiens oude harde staaf jou gaat doen klaarkomen, kun je je dat inleven?” Terwijl ze me voorhield hoe geil alleen het idee was met opa voelde ik haar hand onder de tafel mijn dijbeen strelen en doelgericht naar mijn kutje op zoek was. Haar ervaren vingers vonden mijn gezwollen lippen en mijn clit werd direct blootgelegd toen ze mijn lippen spreidde. Ik voelde de luchtstroom langs mijn vochtige genotsknobbel gaan en ik rilde van genot.

Ik zag oma haar tas pakken en opstaan, maar opa bleef gebiologeerd naar hetgeen zich tussen mijn benen afspeelde kijken. Ik hoorde oma tegen hem zeggen dat ze met een uurtje terug zou zijn en hem hier weer zou treffen. Ik zag dat Jeanine het ook hoorde en ze keek me betekenis vol aan en siste me toe:” dit is door god gegeven, het komende uur is Opa voor jou lieverd en ik zal jullie helpen. Zeg het me maar, wil je die oude pik die waarschijnlijk vol met kostelijk zaad zit in je natte poesje voelen schuiven?”. Terwijl ze dat zei, schoof haar middel vinger mijn kutje in kromde zich tegen mijn schedewand. Mijn lichaam reageerde als door de bliksem getroffen en ik kreunde en sloeg bijna voorover in de de rauwe zalm op tafel. Ik was de controle kwijt en wist dat zij de regie ging nemen, ik knikte en likte mijn droge lippen en kreunde: Jaaaaaa!! ik wil het echt.

Jeanine wachtte tot Oma de lounge had verlaten en liep naar Opa toe en hoorde hoe ze hem uitnodigde bij ons aan tafel te komen omdat ze het zielig vond als hij zo alleen bleef zitten. Opa hoefde zich niet te bedenken , stond moeizaam op , accepteerde de uitgestoken arm van Jeanine en samen schuifelden ze onze kant op. Ik kon het niet nalaten om naar Opa zijn kruis te kijken waar echt een flinke bobbel te zien was die een stijve pik verraadde van nog aanzienlijke proporties. “Opa moet even naar het invalide toilet lieverd, loop je even mee om te helpen”?

Ik stond op en stak mijn arm door zijn andere nog vrije arm en hoorde Jeanine tegen de dienstdoend ober zeggen dat we zo terug zouden komen. We gingen het invalide toilet in welke behoorlijk ruim was en er was tevens een tafel met aankleed kussen voor moeders met babys aanwezig en aan de muur hing een grote spiegel tegenover de tafel. Jeanine raakte helemaal in haar element en nam gelijk de regie:”Opa wil graag dat je je uitkleed Corinne, hij vind je erg sexy en opwindend, toch Opa?” Opa knikte en was verder sprakeloos. Gehoorzaam trok ik langzaam mijn jurk omhoog en trok ik hem over mijn hoofd uit. Met grote ogen keek hij naar mijn lichaam, en kon zijn ogen niet van mijn openstaande natte kutje houden.

“Draai je om lieverd en laat Opa je bh maar openmaken aan de achterkant zodat die zalige grote borsten van je zichtbaar worden”. Ik draaide me om met mijn rug naar Opa en zag dat Jeanine nu achter Opa was gestaan waardoor Opa als een soort sandwich tussen ons bevond. Jeanine sloeg haar armen om hem heen en begon zijn overhemd los te knopen terwijl ik zijn handen aan de haakjes van mijn bh voelde wriemelen. Nadat zijn overhemd helemaal los was knoopte Jeanine zijn broek los en trok hem met onderbroek en al naar beneden. Opa beefde maar kreeg toch mijn bh los en ik liet de bandjes van mijn schouder zakken. In volle naakte glorie stond ik nu voor Opa en zag mezelf in de spiegel staan slechts gekleed in mijn zomerpumps. Ik het spiegelbeeld schoven Opa zijn handen nu naar voren en grepen mijn borsten en tilde ze omhoog. Hij had slanke handen maar met lange vingers die nu mijn deinende boezem begonnen te kneden. Ik bleef naar mijn spiegelbeeld kijken en het uitzicht op mezelf maakte me gelijk nog geiler en gewilliger voelen. Jeanine had gelijk, uiterlijk en leeftijd deden er niet toe, het ging om je eigen geilheid, de ontdekkingsreis naar je onbegrensde lusten.

Opa’s handen voelden zalig en met ritmische pulserende handbewegingen stimuleerde hij mijn borsten. Ik genoot en voelde hoe het bloed begon te stromen en overal in mijn lijf heerlijke stuiptrekkingen ontstonden. Opa zei niets, maar ik voelde hoe hij ook genoot en zijn harde pik tegen mijn naakte bilspleet schoof geholpen door de hulpzame handen van Jeanine. “Wat een heerlijke grote zachte uiers heeft ze he Opa?. Zie je hoe lekker ze het vind, zo lekker dat die tepels groter groeien en helemaal donker rood kleuren, ik zie zelfs druppeltjes uit die zuignoppen nu komen Opa, je maakt haar echt botergeil zo”. Verbaasd keek ik naar mijn pompende borsten en zag inderdaad uit beide hard geworden tepels nu een wittige substantie komen, 1 druppel, en nog een druppel en toen nog een. Ik kon nu gelijk de contracties die ik in mijn borsten voelde plaatsen, zo voelde het ook toen ik mijn dochters borstvoeding gaf, het was gewoon stuwing die door Opa werd opgewekt. Met mn vingers veegde ik de witte druppels op en als vanzelf bracht ik ze naar mijn mond om te proeven. Mijn god ja het was melk, ik begon weer melk te geven!. Dit was een ongekend geile constatering voor me, alsof ik een bevestiging kreeg dat mijn lichaam mijn nieuwe verlangens koesterde en aan mij liet zien dat het goed was. Alsof mijn lichaam mij het teken gaf dat ik door moest gaan en me zelfs aanmoedigde verder te gaan te ontdekken wat mijn lijf me nog meer voor genot kon schenken.

Alsof Jeanine gedachten kon lezen moedigde ze me aan:”Ja geile meid dat is lekker he, te ontdekken dat alles het nog doet en je beseft dat je hier voor geschapen bent. Kijk die uiers eens lekken en die spenen uitnodigend vooruit priemen alsof ze vragen om gezogen te worden. Wil je dat Corinne? Dat we allebei zo een grote tiet vastpakken en kijken of we je moedermelk er uit kunnen zuigen zodat je nog meer kunt gaan produceren in dat geile lijf van je?
“Ik weet niet wat er met me gebeurd Jeanine, maar ik geniet van Opas handen, ik merk hoe geil ik word om naar mezelf te kijken en dat ik het fantastisch is om te zien hoe mijn borsten beginnen te lekken als een aankomend moeder. Dit is zo mooi en ja ik wil dat jullie uit me drinken, me zuigen en stimuleren, het voelt zo mooi met jullie allebei”.

Jeanine draaide de verstelbare tafel hoger en gebood me er op te gaan zitten. Mijn borsten waren nu op gezichtshoogte van Opa en haar en moest me iets voor over buigen om mijn tepels bij hun aan te bieden. Nooit had ik me zo gewillig opgesteld en deed ik wat me opgedragen werd. Twee monden sloten om mijn grote rode tepels en begonnen Opa en Jeanine te zuigen. Gelijk stroomde ik over van emoties en kreunde ik van genot, kreeg ik tranen van ontroering door de overgave van mijn lichaam erotische verlangens en merkte ik dat de hormonen in mijn lijf onweerlegbaar geactiveerd werden. De smakkende geluiden van Jeanine en Opa haalden me terug naar de realiteit, de stuwing kwam nu echt op gang en straaltjes melkachtige vloeistof sproeiden uit mijn tepels in hun gulzige zuigende monden. Jeanine likte zich nu van mijn tiet naar boven, langs mijn hals richting mijn mond en begon me heftig te tongen onderwijl in korte woorden te zeggen dat het tijd werd dat Opa mij nu diep ging neuken. Met vunzige taal maakte ze me duidelijk dat opa zijn zaad voor mijn kutje bestemd was terwijl ze gelijktijdig opa zijn pik vastpakte en zijn voorhuid naar achter trok zodat zijn rode eikel glinsterend van zijn eigen voorvocht dreigend richting mijn kutje stak. Onze tongen verlieten elkaars mond en Jeanine deed een stapje opzij om Opa alle ruimte te geven. Mijn god wat was ik geil en wat genoot ik van het uitzicht van de steigerende harde neukpaal van Opa, zo groot en machtig, zo had ik nooit naar Pascal gekeken, zo verlangend zijn pik in me te voelen boren als een heipaal die de grond in word getimmerd.

Ik positioneerde mijn billen op de rand van de tafel en spreidde mijn benen zodat mijn kut volledig zichtbaar werd in al haar schoonheid. Opa stapte naar voren en Jeanine draaide de tafel een paar centimeter naar beneden zodat mijn openstaande spleet precies voor de kloppende pik kwam te staan, Ik werd gewoon als een stuk gereedschap gepositioneerd en klaargezet om aan de neukpaal van de oude man te worden geregen. Ik keek langs mijn druipende borsten en verkrampte buik naar beneden en zag hoe Opa zijn pik tegen de roos van vlees die mijn schaamlippen vormde legde. Hij gleed heen en weer en ik zag mijn vlezige schederand openen en zijn eikel er in wegzakken. Hij raakte mijn clit en ik schokte van genot. Ik wilde hem voelen, in me glijden en verlangde naar zijn harde pik diep in mijn neukgrot en ik sloeg mijn benen om zijn heupen en klemde de hakken van mijn witte pumps in elkaar. Opa was nog steeds zwijgzaam maar ik vertelde hem dat ik klaar was om hem te ontvangen en ik sloeg nu ook mijn armen om zijn nek. Ik kuste hem teder op zijn mond en hij kuste me zacht en gevoelig terug.

Gelijk vergeleek ik de kus en de mond van Opa met die van Pascal en was niet eens meer verbaasd dat dit zo veel lekkerder voelde, zo veel meer hartstocht en pure geilheid zoals hij mij kuste en liefdevol zijn harde penis tegen mijn vaginamond zette en voorzichtig door begon te drukken. Ik onderbrak onze tedere kus om te kijken hoe een pik van een oude man die ik een uur geleden nog nooit eerder had gezien mijn intiemste plek binnendrong. Het uitzicht maakte dat ik gromde van verrukking en ik besefte dat dit de eerste pik in bijna veertig jaar zag die me zou gaan vullen. Jeanine liet ons gaan en streelde onze samensmeltende lichamen en slaakte zachte kreetjes van opwinding maar ik had nu alleen oog en contact met Opa, ik kuste hem weer en we tongden alsof we beiden voor het eerst deze ervaring deelden en eigenlijk was dat ook zo. Terwijl onze tongen in en uit elkaars monden gleden schoof Opa heel langzaam zijn pik verder in mij en mijn kreten van geluk smoorden in zijn open mond. Ik klemde mijn benen nog steviger om hem heen alsof ik bang was hem te verliezen uit mijn smachtende natte schede. Steeds verder penetreerde de oude man mij en kwam op plekjes waar nog nooit eerder een penis was geweest en mijn lichaam gaf aan dat het zo welkom was en ik genoot van elke millimeter die hij veroverde.

Mijn god wat was opa lekker en wat had hij een heerlijke harde en ontzettend lang neukstaaf. Ik ontworstelde me weer even uit onze innige omhelzing en keek weer naar beneden. Mijn borsten lekten nog steeds continue en mijn buik werd natter en natter van de waterige voeding. Druppels vormden een nat spoor langs de vetrolletjes van mijn buik en tussen mijn borsten zag ik dat ik ook begon te zweten, ik was zo waanzinnig heet.
Verder naar beneden zag ik nog een ruimte tussen zijn onderbuik en de mijne genoot ik van het gezicht van de dikke pik die in mijn vagina stak. Hij had nog zeker 2 cm te gaan voor hij helemaal mij opgevuld zou hebben en het voelde nu al als uniek. Opa was zo voorzichtig maar drukte wel door, ik kreunde en voelde een elektrische ontlading toen hij waarschijnlijk zo diep zat dat hij nu tegen mijn baarmoeder mond drukte.

Ik kermde luid en mijn bekken schokte en verwijdde zich alsof een natuurlijke reactie er voor zorgde dat ik ontvankelijk werd voor de laatste 2 cm. Onwillekeurig moest ik aan mijn beide bevallingen denken hoe mooi het was om te ervaren hoe je lichaam er zelf voor zorgde dat je bekken zo week werd dat je kind er door heen kon gaan. Datzelfde beeld had ik nu voor ogen maar nu juist om een bijna op barsten staande steekwapen nog dieper in de foedraal te persen. Ik bleef kijken hoe hij millimeter voor millimeter naar binnen schoof en ik gromde en schokte van verlangen. Als een jankende krolse kat onthaalde ik zijn mannelijkheid tot hij volledig in mij was verdwenen. Ik hield hem vast om het nooit meer los te laten en ik voelde de eerste orgastische samentrekking al ontwikkelen. Zonder me echt te neuken, alleen door diep in me te schuiven voelde ik dat ik al bijna klaar ging komen. De plekjes bij mijn baarmoeder die zijn grote eikel beroerden stonden in brand en stuwden ontembare golven van wellust door mijn hele lijf.

Opa keek me aan en in zijn ogen zag ik dat hij wist wat ik voelde en wat er gebeurde. Hij doorbrak zijn stilzwijgen en zei: Ik ben de eerste die zo diep in je zit hè geile meid, je weet niet wat je voelt nu, dit had ik met Oma ook vroeger. Stil blijven zitten sletje en laat het gebeuren, je weet niet wat je gaat meemaken. Ik was perplex van de vitaliteit en overtuigingskracht van Opa, ik had me behoorlijk in hem vergist blijkbaar , hij wist echt wat hij deed en kende mijn lichaam zelfs beter dan ikzelf. Hij wist wat ik voelde en waar het heen ging. Opa greep mijn tepels vast tussen zijn duim en wijsvinger en kneep hard. Ik gilde en voelde nu een lava stroom twee kanten op stromen van tepels naar beneden en van mijn kut omhoog die in mijn onderbuik samenkwamen.

Ik schreeuwde en Jeanine werd blijkbaar bang dat mijn gekrijs anderen zou aantrekken om te kijken of alles wel goed ging met me. Maar ik had me nog nooit zo geweldig gevoeld en Jeanine kroop achter me en sloot haar hand om mijn mond. “Ik weet precies waar Opa nu bij je zit lieverd, ik ken hem al langer en zijn uitschuifbare pik is fenomenaal. Ontspan je liever en laat je gaan , dit is ongekend intens en super sensitief als hij je weke delen van je moederschoot bereikt, alsof daar nog een deurtje is met een opening die genomen moet worden. Mijn ogen werden wijder en groter, Opa kneep nu niet alleen maar trok nu ook aan mijn tepels en ik voelde hoe ze gingen gloeiden en stuwing nog meer optrad. Toen duwde hij zijn onderbuik verder tegen de mijne en als een telescoop arm voelde ik zijn eikel verder uit zijn pik komen en schoot hij in mijn baarmoedermond. ik schreeuwde maar Jeanine hield haar hand stevig voor mijn open mond. Pijn scheuten alsof ik weer aan het bevallen was raasden door mijn onderbuik, maar snel veranderde de pijn in een ongekende sensatie alsof ik in brand stond en explodeerde.

Overal voeld ik orgastische sensaties, in mijn tepels, in mijn kut, aan mijn clit, maar bovenal diep in mijn onderbuik. Ik probeerde adem te halen maar dat lukte niet. Een orkaan raasde door mijn romp en al mijn organen begonnen te tintelen , mijn tong, mijn oren, mijn neus, alsof mijn orgasme door elk lichaamsgat naar buiten wilde. 10, 20, 30 seconden, een minuut of nog langer, ik weet het niet, alleen dat ik toen de orkaan minderde ik alsof ik onder narcose werd gebracht langzaam wegzakte. Toen ik bijkwam merkte ik dat ik nu achterover lag met mn jurkje als kussen onder mijn hoofd. Tussen mijn benen neukte Opa mij nu ritmisch en Jeanine kwam met haar blote kut op mijn gezicht zitten. “Lik me lieverd, ik moet ook klaar komen, jij maakt me zo ontzettend geil. Ze plaatste haar natte kut op mijn openmond en als van nature zoog ik haar lippen naar binnen en proefde haar kutgeil, het eerste kutgeil wat ik ooit proefde, ik had zelf dat van mezelf nog nooit geproefd. Jeanine smaakte zoet en haar kale poes rook naar haar parfum. Het zachte warme vlees in mijn mond voelde opwindend aan en mijn tong vond haar clit die veel groter leek dan ik dacht.

Jeanine schokte en kreunde en ik herkende het effect nu wat het bij mezelf ook had. Ik voelde mijn krachten terugkomen en opa tilde mijn benen omhoog. Jeanine nam ze over en trok ze nog verder naar achter, mijn rug kromde en als een halve hoepel lag ik nu weerloos op tafel met mijn benen bijna in mijn eigen nek. Mijn kut stak nu recht omhoog en blijkbaar hadden ze de tafel nog lager gezet en kon opa nu gebukt over ons heen komen en neukte me nu recht op en neer. ik voelde hem volledig uit me glijden en weer in me zakken en het beeld van de heipaal die steeds dieper de grond in werd geslagen doemde weer bij me op. “Laten we samen komen, ik spuit je helemaal vol Corinne”, hoorde ik opa zeggen en zijn woorden, zijn pik en het naakte lijf van Jeanine boven me met mijn tong in haar kut waren het signaal voor een volgend naderend hoogte punt.

Jeanine begon te schokken en gaf straaltjes kutgeil af nu alsof ze ook aan het spuiten was. Ze kwam kreunend op mijn mond klaar en Opa begon onregelmatig en harder te stoten en ik voelde de eerste straal zaad in mijn grot arriveren. Zijn straal was krachtig en haalde bij mij de trekker over om weer een intens en diep orgasme te krijgen. In deze houding was mij dat vroeger nooit gelukt, maar nu probeerde ik mezelf nog verder aan zijn staaf te reigen om elke straal op de juiste plek te laten landen. Nooit eerder had ik gevoeld dat een man echt klaar kwam in mijn kut, maar de stralen van opa waren onvergetelijk. Mijn orgasme was korter en minder heftig dan zojuist, maar het ultieme gevoel van bevrediging en gelukzaligheid bereikte het maximum. Ik voelde me compleet gelukkig en intens voldaan. Nooit eerder had ik mij zelf zo vrouwelijk en bemind gevoeld. Ik wilde nooit meer meer terug naar de oude Corinne.

Opa trok zich terug en Jeanine hield mijn benen omhoog terwijl ze van me afstapte. Mijn haren waren nat van het zweet en de lichaamssappen van Jeanine en terwijl ik omhoog wilde komen zag ik in de spiegel dat mijn mascara en lippenstift flink doorlopen waren. “Wacht!” riep Jeanine, ze pakte de kurk uit haar handtas en stopte die in mijn nog half openstaande kut. “Zo meid, dat zaad goed bewaren, nu gaan we verder lunchen. Op trok zijn kleren recht en vertrok uit de invalide toilet. Jeanine hielp me met mijn jurkje aantrekken en stopte mijn bh in haar handtas en fatsoeneerde een beetje mijn gezicht. “Zo nu eerst onze lunch afmaken voordat we verder op pad gaan voor je volgende ervaring.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Corinne

Ik ben Corinne, 54 jaar nu en wil met een serie verhalen mijn sexuele bevrijding die in 2018 vorm kreeg met jullie delen.

Dit verhaal is 7838 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Levenslessen van Corinne (3)”

Plaats een reactie