BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Marike (1) de ‘onschuldige’ oppasmaagd

Soms herhalen geschiedenissen zich in een mensenleven, thema’s kleven aan je vanaf je jongste levensjaren. Het kan de valkuil van een herhaling zijn, het kan iets zijn dat zo in je genen is geworteld dat het onlosmakelijk met je verbonden is. Dit is er een thema, dat ik terug zie keren, waar ik een deja vu bij heb en wat actieve herinneringen over mijn eigen jonge jaren naar bovenbracht. Als puber kwam ik met de oppas mee, als ouder was ik degene die een oppas heeft.

Marike paste al bij ‘sinds mensenheugenis bij ons op’ en vanaf het eerste moment was haar ontluikende schoonheid voor mij zichtbaar. Ze woonde 8 huizen verder en was verlegen, schuchter. Ik hield haar nauwgezet in de gaten, tegenwoordig zouden ze zeggen dat ik haar monitorde tot ze een jaar of 23 was en we elkaar langzaam uit het oog verloren. Maar voordat dat gebeurde had ik genoeg om met volle terug van haar te genieten. Ze groeide in die jaren, ze ontwikkelde zich lichamelijk tot ze rijp was, rijp om geplukt te worden. En zoals vaker, het is niet de plukker die de rijpheid van de vrucht bepaalt maar de vrucht zelf bepaalt wanneer ze rijp is, wanneer de tijd daar is om geconsumeerd te worden. Dat moment deed zich voor op een warme zomerdag, toen zij, 16 lentes jong, ontbotte.

Omdat ze dichtbij woonde kwam ze regelmatig langs, vaak om te spelen. Meestal met de kinderen, soms met de kinderen en mij en af en toe, maar steeds vaker, alleen met mij. Het was een van die keren, op een zwoele avond dat zij, volgens mij, wel wist dat de kinderen er niet waren. Het was die avond dat ze voor het eerst met haar handen mijn kruis aanraakte, mijn geslacht voelde, mij zaad liet spuiten.

In de tuin, in de schemer gaf ik je cola en chips en jemig, wat was je toen niet een heel klein beetje in een lacherige bui. We zaten op de rand van ons zwembad met onze benen in het water, je gooide een bal naar me toe, je daagde me uit, natuurlijk gooide ik hem naar je terug en voor we het wisten liepen we spelend, lopend, rennend achter elkaar aan, jij in je frivole zomerjurkje waar ik je witte slipje onder zag als die omhoog wapperde. Ik in mijn bermuda en een T shirt. De eerste keer haakte ik je pootje en viel je, maar ik hield je vast zodat je snel weer opstond. Ik keek je recht in de ogen, en jij? Waar keek je naar? Toch niet naar mijn kruis? Je rende weg en ik tikte je op je rug, je draaide je om, je dreigde weer te struikelen en je hield je vast aan me. In een reflex trok je aan mijn bermuda, ik struikel, en ik voel dat je mijn bermuda tot aan mijn enkels omlaag trekt, ik voel mijn naakte, stijve lul in de avondwind en ik val op mijn blote billen in het gras, jij valt boven op me, je gezicht vlak bij het mijne en je kust me op half op mijn wang, half op mijn mond. En…

Je hebt mijn stijve klemvast in je handen. Je schrikt ervan, je lacht en je weet niet hoe je die aanraking op moet heffen, hoe je de tijd terug moet draaien naar het moment dat je die paal niet in je handen hebt gehad. Dit was niet je bedoeling en toch houd je hem vast, vaster en steviger nog dan het eerste moment dat je hem aanraakte, je wrijft er zelfs van zenuwachtigheid over met je handen, je weet echt niet wat je er mee aan moet en je bent je schijnbaar niet bewust van de opwinding die die streling bij mij veroorzaakt. Je ziet en voelt hoe strak en stijf hij inmiddels in je handen staat, mijn eikel staat zo strakgespannen, je zegt in je onschuld nog ‘zo, die staat stijf’ terwijl je er schaapachtig bij lacht. Lichtelijk onbeholpen blijf je hem klemvast in je handen houden die je langzaam naar beneden trekt waardoor alles zo strak gespannen staat…
Alsof je echt niet kunt bedenken dat ik binnen 10 seconden keihard in het gras, over je vingers, je nieuwe zomerjurkje en als je hem nog steeds op jezelf richt zelfs tegen je hagelwitte slipje aanspuit. Je kunt het niet meer stoppen, nu niet meer, ik kreun ‘Marike, Marike, alsjeblieft’ en je lacht verlegen als een vuurpeleton van zaad je vingers, je jurkje, je slipje en een stukje van je blote buik bereikt. Het moet komen door je jonge handen, dat er zoveel en ook zo krachtig uit komt, ik heb gister nog geneukt.

Even ben je stil, dan zeg je ‘sorry, sorry, sorry, ik zal het wel schoonmaken’ en voor ik iets kan zeggen begin je te likken. Eerst lik je het zaad van je eigen vingers af maar als je ziet dat niet alleen jouw buik, maar ook de mijne en ook mijn spuitende paarse knots onder druipend zaad zitten ga je languit in het gras liggen en lik je daar dol enthousiast en gretig en weten je met jeugdige lippen en je boterzachte tongetje op mijn eikel een nieuwe donatie uit te lokken. Ik houd je hoofd in een reflex beet en beweeg en stuur jouw mond een heel klein beetje om mijn lul naar mijn hoogtepunt te brengen en vervolgens slurp je die donatie gretig in je hongerige mondje op, ik hoor je slikken. ‘Lekker’ spin je als je klaar bent.

Je vindt dat ik nu bijna schoon ben, trekt mijn bermuda helemaal uit, je wilt zwemmen -zo worden we allebei schoon- en trekt je jurk, bh en slipje uit en we duiken in het zwembad. Naakt. We spelen, ravotten, je tikt me, ik duw je een klein beetje onder en je klimt als een aapje in me, mijn harde lul ligt tussen je benen en ik beweeg me zo tot mijn eikel nog geen centimeter van je blote kutje is verwijderd. Ik houd me in, mijn vingers glijden langs je gleufje en tasten, strelen, tot je adem sneller gaat en ik hoor hoe je klaar gaat komen. Je bijt in mijn oorlel op het moment supreme, kust me nog een keer en dan, dan zoeken we een handdoek om ons af te drogen.

Je voelt je toch wat ongemakkelijk over de vlek op je jurkje, daar wil je niet mee thuis komen. We lopen beide naar de keuken, ik in T shirt en bermuda, jij in je bh en slipje. Daar verwijder ik de zaadvek uit je jurkje met een beetje warm water en dep het een beetje droog. Er blijft nog iets van een natte plek in achter, maar dat droogt wel. Nog even streel ik met mijn vingers je hagelwitte slipje, ik voel heel goed de contouren van je -open- kutje, kijk er nog eens goed naar terwijl ik ondertussen je billen streel. Ik zie geen zaadsporen op je slipje meer, zeg ik. Heel even trek ik het nog omlaag en zie je pluizig bosje, ik lik je nog even tussen je liezen, wil dieper met mijn tong, je nogmaals bevredigen. Maar juist op dat moment gaat de bel en dus doe ik snel je slipje weer omhoog. Je moeder. Ze was benieuwd waar haar dochter bleef.

Ik doe open en laat haar binnen. Ik zeg dat je wat Cola hebt geknoeid als ze jou in bh en slipje aantreft in de keuken en daarom wat verlaat bent. ‘Is het weer zo laat? Ze kan ook zo onhandig zijn, he meis.’ Ze kijkt naar het jurkje en zegt dat de vlek mooi weg is, tikt je op je billen en zegt dat je maar gauw je jurkje aan moet doen.’ Je bedankt me, fijn dat die weg is, en jij zegt terwijl je me recht in de ogen kijkt ‘sorry meneer, dit was zo niet de bedoeling’ en geeft me een vluchtige kus, half op mijn wang, half op mijn mond. Je moeder loopt al naar de voordeur. Ik knijp je stiekem in je billen, duw mijn paal nog even snel tegen je vulva en zeg dat het niet erg is. ‘Als zoiets nog een keer gebeurt dan lossen we dat toch prima op? Ga jij maar lekker dromen.’ Ik ruik mijn zaad in je mond en knijp je nog een keer in je billen. ‘Vort nu’.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 19866 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Marike (1) de ‘onschuldige’ oppasmaagd”

Plaats een reactie