BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Alte Liebe rostet nicht

Ze lagen verveeld op hun bedden. Een paar blikken Grolsch stonden op de tafel, tussen de Playboys en Penthouses. Aan de wanden hingen centerfolds uit genoemde bladen. Uit een ghettoblaster schalde “Shout” van Tears for Fears, gevolgd door Relax van Frankie Goes to Hollywood. Kuup, de bijnaam van één van de mannen van rond de twintig, stond op. Hij had zijn gevechtstenue nog aan. “Hey, mannen, gaan we nog wat doen vanavond?” Bronx, ook een bijnaam, afkomstig uit Amsterdam, antwoordde: “Holzwurm doen?” Antfucker, een kleinere gast uit de Achterhoek, reageerde:

“Prima, maar ik ga eerst douchen, ik meur een uur in de wind.” Met zijn drieën liepen ze, gewapend met toilettas en handdoek over de lange gang, richting doucheruimte. Een groot vertrek, halverwege de de gang, betegeld en aan weerszijden zes douchekoppen aan de wand. Ze ontkleedden zich, haalden doucheschuim en shampoo uit de toilettassen en lieten de warme stralen over hun naakte lichamen lopen. Bossen schaamhaar sierden hun lullen stuk voor stuk. Het was tenslotte 1985 en scheren van geslachtsdelen deed nog niemand. Kuup speelde wat met zijn eikel en al snel had hij een enorme erectie. “Djiezus, riep Bronx, rukken doe je maar op het schijthok, ik hoef dat niet te zien.” En ze lachten alle drie. “Zouden de dames er ook weer zijn?” vroeg Antfucker. “Grote kans,” zei Kuup, “het is donderdag, dan zijn ze altijd van de partij.” Der Holzwurm was een kleine disco, waar altijd de laatste top-40 muziek werd gedraaid en waar de Nederlandse dienstplichtigen, die in Seedorf waren gelegerd, graag vertoefden. En de dames? Die vonden die soldaten, gierend van de hormonen, maar wat interessant. En voor een pakje belastingvrije Marlboro’s gingen ze graag met hen een avondje uit.

Terug op hun kamer, waar vier bedden stonden, waarvan er eentje al een paar weken niet beslapen werd omdat de maat die daar lag, een paar botten had gebroken na zijn laatste parachutesprong, in Nederland aan het revalideren was, maakten de heren zich klaar om te gaan stappen. Dure luchtjes, gekocht in de belastingvrije WZZ-winkel, werden onder armen en op onderbuiken gesprenkeld en ze kleedden zich in een bandplooibroek en Lacoste polo in pasteltinten. Geheel naar de laatste mode van 1985.

Ze namen een taxi, die op stapavonden altijd weer een rij vormden op de toerit van de kazerne. Voor een paar D-Mark stond je in Bremervörde voor de Holzwurm. “Geht’s wieder los, die Herren?” lachte de chauffeur van de typische crèmekleurige Mercedes 250. De mannen hadden er zin in.

Antfucker, de kleinste van het drietal dus, had er speciaal zin in. Een paar weken geleden had hij Anke leren kennen. Een meisje van 20 jaar, korte zwarte haren, getoupeerd zoals dat gebruikelijk was, een roomblanke huid, mooie volle, niet al te grote borsten, een stevige bilpartij en boven alles: met haar 1,55 nog kleiner dan Antfucker zelf. En daar had hij zijn bijnaam aan te danken: hij viel op wat kleinere meiden, mieren dus. En die neukte hij. Dacht men.

En dat liet hij maar zo. In werkelijkheid was hij nog maagd met zijn 20 jaar. En ontzettend verlegen. Hij had Anke leren kennen op een verjaardag van één van haar vriendinnen, die weer bevriend was met Kuup. Antfucker zijn Duits was goed, je kon wel zeggen: heel goed. En hij kwam, ondanks zijn verlegenheid, al snel met haar aan de praat. Wat later op de avond hadden ze zich teruggetrokken in eenvormige van de tuin, waar het feest gegeven werd. Ze praatten wat en haar hand was quasi per ongeluk op zijn been terechtgekomen, waarna ze heel toevallig zijn kruis aanraakte. En daar reageerde zijn geslacht meteen op. “Er hat Lust,” giechelde Anke. En Ant was blij dat het schemerde, want hij bloosde van oor tot oor. Haar gezicht kwam dichter bij dat van hem. Hun lippen raakten elkaar, terwijl Ant door haar zwarte korte haar streek. Een warm gevoel maakte zich meester van beiden. Hij legde zijn hand om haar middel en gleed voorzichtig naar boven. Hij voelde de aanzet van haar stevige borst en liet zijn hand daar even rusten. Omdat haar hand inmiddels ook op zijn borstkast rustte en voorzichtig naar één van zijn tepels zocht, deed hij hetzelfde.

Door de stof van haar beha en lichtblauwe polo voelde hij haar tepel harder worden. Hun zoenen werd inniger. Hun tongen speelden een wild spel. Inmiddels streelde Ant met beide handen haar borsten en gleed Anke met haar handen naar de bult die zich inmiddels in zijn bandplooibroek had gevormd. Ze streelde zijn ballen, via de schacht omhoog en raakte heel even door de spijkerstof zijn eikel aan. Ook Ant’s linkerhand was inmiddels naar Anke’s kruis verhuisd en voelde de warmte van haar schoot. En voelde hij het nu goed? Was ze daar vochtig? Ze begon zachtjes te kreunen. “Komm, wir gehen in die Scheune.” Ze liepen door het schemerdonker naar de schuur, waar een oude tractor stond en daarachter een stapeltje tuinstoelkussens. In de hoek brandde een zwak licht van een stallamp, waardoor haar zachte huid er nog zachter uitzag. Ze vervolgden, waar ze buiten mee gestopt waren.

Ant trok Anke’s polo uit haar broek en gleed over haar buik naar boven, over de stof van haar beha en liet voorzichtig zijn vingers onder de stof glijden. Zijn vingertoppen vonden haar tepel die weer direct reageerde. “Bitte, zieh’ mich aus,” fluisterde Anke. En Ant gehoorzaamde. Anke ging even zitten en hij trok haar polo over haar hoofd en legde het shirt op het stapeltje kussens. Hij zocht naar de behasluiting, frummelde er wat aan, maar het lukte niet om deze te openen. “Ich helfe dich damit,” giechelde ze. Haar blanke borsten, waar een paar stevig donkerbruine tepels op kleine areola’s vooruit priemden. Hij zoende haar beide borsten en keek haar vragend aan. “Darf ich?” “Darfste was?” Vroeg ze plagend. “Darf ich deine Brustwarze küssen?” “Bitte, noch mehr fragen. Du darfst alles was du willst, aber bitte, sei vorsicht. Ich habe noch nie… öhhh, noch niet Seks gehabt,” bloosde ze. “Ich auch nicht.” Zwijgend gingen ze verder. Het duurde niet lang of ze lagen volledig naakt naast elkaar. Ant’s handen hadden haar vochtige kutje gevonden, waar een klein bosje pikzwart haar boven groeide. En Anke streelde zijn harde pik. Even later nam ze zijn eikel in de mond en begon eraan te zuigen. Hij voelde zijn onderbuik samentrekken. “Bitte, hör auf,” fluisterde hij, “sonst komm’ ich schon.” Ze streelde zijn billen, terwijl hij van haar borsten over haar navel, haar lichaam zoenend naar beneden verkende. Zijn lippen vonden haar warme kloppende schaamlippen en kuste ze. Zijn tong gleed over haar vochtige spleet en hij nam haar gezwollen clitje in haar mond. Ze begon zachtjes te kreunen. Zijn middelvinger gleed naar binnen, terwijl hij op haar knopje bleef zuigen.

Plotseling begon ze te schokken met haar heupen en in het zachte licht zag hij dat haar poes nu drijfnat was. Ze sidderde van genot, in warme golven gloeide haar orgasme door haar hele lichaam. “Und dann, bist du an der Reihe,” zei ze zacht, “bitte komm in mir.” Plotseling schoot door zijn hoofd dat hij geen condooms bij zich had. “Ich hab kein Kondom dabei.” Ze stelde hem gerust dat ze aan de pil was, “und wir haben beide niemals Seks gehabt, also Aids können wir auch nicht kriegen.” De ziekte was nog niet zo heel lang bekend, maar lang genoeg om te weten dat het niet alleen bij homo’s voorkwam. Ant dacht er verder maar niet over na en kwam met zijn lid boven haar natte grotje en gleed voorzichtig naar binnen. “Aahhh,” kreunde ze van lichte pijn, toen hij dieper naar binnen kwam. “Tut’s weh?” “Nöh, geht schon, ich will dich in mich fühlen. Hij gleed dieper door, haar warme vagina sloot nauw om zijn lid. Ze stootte met haar bekken omhoog en begon langzaam op en neer te bewegen. Ant nam haar tempo over en hun bewegingen gingen sneller. Hij zag haar borsten op het ritme meebewegen. Het duurde niet lang, of met vier, vijf krachtige stralen spoot hij zijn warme sperma diep in haar. Even bleef hij op haar liggen en voelde haar tepels in zijn huid. Hmmm, dacht hij.

Ze kwamen de sfeervolle disco binnen. Saigon van Paul Hardcastle klonk over de dansvloer. De drie maten stonden bij de bar, toen Ant een hand op zijn schouder voelde en een vrouwenstem zijn echte naam hoorde noemen. Hij draaide zich om. Anke. Ze keken elkaar aan en zoenden elkaar met volle overgave. “Whoehooeee,” riepen Bronx en Kuup in koor, “Ant, heeft het voor mekaar.” Hij lachte er maar om.

Ze dronken en dansten wat en Anke kwam dichter bij hem staan. “Komm, wir gehen hinaus,” riep ze over de muziek van Duran Duran uit. “Ben effe weg!” riep hij naar zijn maten. Hand in hand liepen ze naar Anke’s okergele VW Golf op de parkeerplaats. In de auto konden ze elkaars handen niet thuis houden. Ankes hand verdween al snel naar zijn kruis en Ant volgde haar voorbeeld. “Willste mitkommen nach mein Haus? Meine Eltern sind nach Oma und Opa in Berlin und kommen erst nach dem Wochenende zuhause.” Ze hadden het rijk dus alleen. “Ich muß Morgen um acht wieder in der Kaserne sein. Kannste mich dahin bringen?” “Kein Problem, Schatz.”

Bij Anke thuis waren ze nog niet binnen, of ze lagen naakt tegen elkaar aan op haar smalle bed. Ze hadden nu veel meer tijd dan eerder die week en maakten daar dankbaar gebruik van. Hun handen speelden met elkaars lichaam, hij vingerde haar langdurig en zijn duim speelde met haar clitoris. Hij likte haar vochtige schaamlipjes en zoog haar clitje af alsof het een kleine pik was. Ze genoot er duidelijk van en het duurde niet lang of ze kwam schokkend klaar. Ant zag dat er zich een vochtige plek onder haar kontje had gevormd. Ze duwde hem om, waardoor hij op zijn rug kwam te liggen, zijn pik fier omhoog gericht. Haar hand gleed onder zijn ballen terwijl haar andere hand zijn schacht vast had en naar haar mond leidde. Langzaam begon ze hem te pijpen. Zijn pik verdween tot aan de wortel in haar mond en ze neukte hem met haar lippen. Steeds sneller. Hij voelde zijn eikel tegen haar keel stoten, terwijl ze inmiddels met haar kutje boven zijn gezicht kwam.

“Leck’ meine Muschi… bitte.” Hij likte haar kutje weer gretig en beiden kwamen ze niet lang daarna trillende van genot klaar. Zijn gezicht was nat van haar geil. Ze kwam met haar gezicht naar hem toe en opende haar mond. Hij zag zijn zaad op haar tong en er droop nog wat langs haar kin, wat ze met een vinger omhoog probeerde te duwen. En dan slikte ze zijn lading door, liet haar, dan lege, mond zien en begon hem te tongen. Hij proefde zijn eigen sperma en zij haar eigen kutsappen. Mijn god wat was dit geil. Zijn piemel begon weer harder te worden, helemaal toen ze zijn eikel tussen duim en wijsvinger nam en haar vingers behendig op en neer bewoog. Ze ging met haar poesje boven zijn lid en nam hem in haar hand, om hem bij haar naar binnen te leiden. Ze gleed over hem heen en begon hem als volleerd amazone te berijden. Ze keken elkaar diep in de ogen. Ze noemde zijn naam en “Ich liebe dich, bleib für immer bei mir.” Ze neukte hem langzaam maar zo heerlijk. Haar bewegingen werden sneller en hij voelde haar om zich spannen toen ze een kreet slaakte en schokkend van wellust klaar kwam, “Ohhh, mein Gott, ich kommmmmm,” riep ze uit, terwijl zijn pik in een wurggreep genomen werd. Hij kwam voor de tweede keer. Nu iets minder fel, maar niet minder lekker. Ze liet zijn zachter wordende lid langzaam uit zich glijden, gevolgd door druppels wit zaad. Ze legde haar hoofd op zijn borst, kroelde met één hand door zijn borsthaar en met de andere door zijn schaamhaar. “Er ist so lieb, wenn er schläft,” glimlachte ze.

Hij opent Facebook op zijn iPhone en ziet een rood stipje bij Messenger en ziet dat een bekende naam een berichtje heeft gestuurd. Anke… “Hallo Ant, wie geht’s dir? Endlich hab’ ich dich gefunden.” Veerig jaar. Bijna. Na zijn diensttijd was hij nog een jaar ieder weekend terug gegaan, tot ze hem vertelde, dat er iemand anders was. Hij was er een paar maanden kapot van, maar begon het ook wel te begrijpen. De afstand was te groot. Toen nog wel.

Ze bericht hem, dat haar huwelijk na vijf jaar volledig naar de knoppen was gegaan. Hij was een narcist, die haar misbruikte en met hulp van een vriendin, dezelfde als van die verjaardag waar ze elkaar leerden kennen, is ze bij die “Arschloch” weg gegaan. Hij vertelt haar dat zijn vrouw vier jaar geleden was overleden aan kanker. “Scheisse…” appt ze.

Hij rijdt over de Bundesstraße 71. Zoeft de kazerne voorbij en net voor Bremervörde slaat hij rechtsaf. Hij kan de weg nog altijd dromen. Hij stopt voor het huis, waar zij hem die avond na de Holzwurm naar toe bracht en waar ze hun eerst heerlijke nacht hadden beleefd. Zoals afgesproken, neemt hij de “Hintertür” en loopt naar binnen. Of hij nooit is weggeweest. Ze staat in de keuken. Niet meer die eiken landhuisstijl van toen, maar modern wit en antracietgrijs. Ze ziet er nog steeds geweldig uit. Zonder te spreken, omhelzen ze elkaar. Ze lopen naar de kamer en gaan op de bank zitten. Veel hadden ze al via Messenger besproken, maar één ding moet Anke nog aan hem kwijt: “Ich lass’ dich jetzt nie mehr geh’n. Bitte bleib für immer bei mir.” En ze zoent hem even hartstochtelijk als toen. Die avond en nacht worden onvergetelijk met seks die net zo vurig wis als in 1985. The Power of Love van Frankie Goes to Hollywood klinkt door de Soundbar, als ze in elkaars armen in slaap vallen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dutchpic

Ik ben een man, 60 jaar, volop actief. Mijn verhalen zijn mijn fantasieën. Sommige waar gebeurd, sommige deels waar gebeurd, sommige pure fantasie, maar ik probeer het wel realistisch te houden en bovenal hoop ik dat mijn lezers er net zo van genieten als ikzelf. Veel leesplezier geweest.

Dit verhaal is 5923 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Alte Liebe rostet nicht”

Plaats een reactie