BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De lessen van mijn zus Suzanne deel 1

Vrijdag half vier scholengemeenschap de vliet, Rick geeft een trap tegen de deur aan en liep het schoolplein op.
Rick 17 jaar VWO leerling liep cooltjes de trap af.
Een mooi boy zoals vele zeiden, strakke lijnen in zijn kapsel die elke 4 weken weer even strak in zijn kapsel gezet werden, goeie kop en en afgetraind lijf van het vele sporten en 3x per week voetbal.
Rick was het type jongen waar heel veel meiden van school wel een avondje mee weg zouden willen, alleen Rick had nog nooit een vriendin gehad, hij was ontzettend onzeker over zichzelf en dat had hem altijd parten gespeeld. Tuurlijk als je zijn vrienden vroeg had Rick al zeker een paar chickies gescoord, en maagd? Nee man Rick was zeker geen maagd meer. De waarheid lag anders, Rick groeten zijn matties en liep naar zijn fatbike. Hij zag Liz al staan en haar ogen begonnen te glinsteren toen ze hem zag, “He Rick hoest nou, nog wilde plannen voor het weekend?” Riep ze hard over het plein. Hij kwam dichterbij en in zijn hoofd had hij zoveel leuke one liners voor haar want hij vond Liz echt leuk maar meer dan een “He Liz, Ja morgen voetbal en verder geen plannen” kwam er niet uit.

Liz probeerde het nog een andere kant op te krijgen door hem warm te maken voor het festival op zaterdag maar hij haalde zijn schouders op en gaf aan dat hij er niet zo een zin in had.
Hij baalde dat hij haar weer zo afkapte maar in zijn hoofd ging zoveel om, wat als ik ga, wat als ze dan verwacht dat we zoenen, wat als , wat als en zei gedag pakte zijn fiets en reed naar huis.
Thuis belande zijn rugzak op de bekende plaats in de keuken en hij hoorde de echo al van zijn moeder “Rick Verhagen, tas mee naar je kamer!!” “ja Ma is goed, wat is Pa trouwens aan het doen met de auto en al die tassen?”
Zijn Moeder, Esmeralda kwam de keuken in en keek hem aan, “serieus jongen,dat vraag je echt? Hebben we dat gister niet al 3 keer aan jullie uitgelegd, je vader en ik gaan weekend weg samen, Suus en jij zijn hier samen”
Rick pakte zijn drinken en in het loopje nonchalant “Oh ja das waar ook, veel plezier samen” Esmeralda schudde haar hoofd en ging verder met inpakken.

Eenmaal eenmaal boven liep hij langs de kamer van zijn 1 jaar oudere zus Suzanne, voor iedereen Suus.
Suus was een veel vlotter type en kon met de hele wereld overweg, Rick was altijd jaloers op haar onbezorgde uitstraling en manier zoals zij met andere omging, vooral het andere geslacht. Al Rick zijn vrienden kenden Suus en ze waren allemaal gek met haar.
Hij stond even naar haar te kijken, hoe ze voor de 10e keer deze week haar kamer aan het stylen was en zei iets in de trand van “He Pa en Ma gaan zo weg wat eten we?”
Een gelach brak los en Suus keek hem aan, “Sorry, zie ik er uit als je tweede moeder, what the fuck man weet ik wat we eten, ik weet niet eens of ik thuis ben”
“Oke, zal ik pizza bestellen voor ons, wat moet je hebben?”
Suus kwam naar de deur en zei, “Hawaï en nou doorlopen” en gooide de deur dicht voor zijn neus.
Domme doos was het en hij liep naar zijn eigen kamer.
Pa en Ma gingen nu echt rijden en de lieftallige kindjes kwamen toch maar even uitzwaaien Esmeralda had nog wat tips maar niemand boeide en hun Pa was enkel aan het roepen dat ze in moest stappen.
“Zo die zijn weg, doeii, wat gaan wij doen dit weekend Suus?” Vroeg hij en Suus gaf enkel aan dat er geen ‘WIJ’ in haar en haar vriendinnen club zat
“Weet ik wat jij gaat doen wij gaan naar het festival”
Het festival, ja daar zou hij ook wel naar toe willen met Liz.
Suus maakte het er niet beter op door over straat te roepen vanaf de voordeur “jij gaat toch met die Liz samen?” Rick zei niks en liep langs haar heen naar binnen.

“He weirdo, serieus hoor jij gaat toch met die Liz? Volgens die gasten hebben jullie al gezoend”
Rick keek naar de vloer en zei maar even niks,
Suus merkte dat ze een snaar geraakt had, “He sorry hoor, maar je hebt dus niks met die meid, ze is super gek van je man, pak haar gewoon”
Rick droop af naar de bank en ging voetbal kijken, de rest van de tijd tot de Pizza werd er niet veel gezegd, het zat Suus niet lekker, zo kende ze haar broertje helemaal niet.
De bezorger werd netjes betaald en ze zaten samen aan tafel, tv aan en een Duitse voetbal wedstrijd.
Het zat haar niet lekker en ze verbrak de stilte.
“Rick, je hebt toch wel eens gezoend met een meisje?” Rick schrok van haar vraag, Suus zag het en wat voor antwoord er hierna zou komen een ontkenning zou ze zeker niet geloven.
“Simpele vraag broertje, heb je al getongd of wat meer met een meisje?” Rick zweeg en keek naar zijn Pizza.”Halloo ik vroeg je wat”
Kwam niet echt tof ze strotje uit maar “NEE HAHAH LEUK HE GA JE VRIENDINNEN MAAR APPEN DAT JE BROERTJE NOG EEN MAAGD IS, LEUK TOCH!!!!!”
Suus schok van zijn felle reactie en keek hem enkel aan.
Rick bond in en bood zijn excuses aan “Sorry Suus, ik wou het niet zo zeggen”

Suus was een beetje ontdaan en gaf hem antwoord, “Rick Verhagen , je mag dan een hufter zijn soms en een klootzak maar ik zou jou nooit afvallen, bij niemand, je bent altijd mijn broertje”
Zo had Rick zijn zus nog nooit gezien, en hij werd rood van schaamte.
Suus nam als oudste want ze voelde zich nu in één keer wel een heel stuk ouder het woord.
“Luister man, het is helemaal niet erg dat je nog groen bent, maar waarom liegen jullie er altijd over? Om enkel stoer te zijn?” Rick beaamde de vraag met een knikje en gaf aan dat hij het gewoon niet durfde om wat te doen bij een meisje en al helemaal niet bij Liz.
“Rickster is het bij jou in je bekrompen geest wel eens opgekomen dat Liz misschien ook nog groen is?”
Daar had hij inderdaad aan gedacht en zo een meisje als zij had zeker al een paar gasten gehad en volgens hem was ze ook al ontmaagd.
Suus lachte hem niet uit maar toe zoals ze dat mooi omschreef.” Ricky je moet nog veel leren”
Ondertussen druk append met haar vriendin.

“Kelly, vanavond even oftime, voel me niet zo lekker morgen hebben we weer planning”
Een snel antwoord van Kelly terug, Oke love, see you, luv yah 😘
“Zie je wel, je hebt het al geapt” brieste Rick en Suus draaide haar tel om en liet het hem lezen, “wat zeg je dan?” Sorry Suus..
Samen ruimden ze de borden af en lieten de glazen zoals altijd staan en vielen ze op de bank, “waarom heb je Kel afgezegd?” Vroeg Rick zich af, “Zomaar, ik had geen zin” loog ze want in haar hoofd had ze al een ander plan.
“Maar behalve dat we nu even een drankje van Pa gaan pakken, ze zijn er toch niet, ga ik niet de hele avond dat achterlijke voetbal kijken dus zoek een leuke film uit” en Suus stond op en pakte 2 nieuwe glazen “Ook een baco?” Vroeg ze.
Rick ontdooide iets en gaf aan liever een biertje te drinken, Suus fikste de drankjes, Rick pakte de Pringles en toen nog een film.
“Alles met Channing Tatum of Jason Statham keur ik goed” zei Suus en zo zocht Rick naar de juiste Statham film en genoten ze van hun drankjes. “Hoe zouden Pa en Ma het hebben?” Vroeg Rick zich hardop af, “Niemand boeit man, nog een biertje?” En Suus liep al voor het tweede rondje. Dit soort momenten hadden hun twee bijna nooit samen en ze voelden het allebij, een lekker gevoel, ze keken naar elkaar en zeiden in koor “je bent best wel leuk zo” verbaasd ging over in lachen en ze keken weer verder naar de film.

Na het derde biertje gaf Rick aan dat het zo wel even genoeg was ivm de wedstrijd morgen maar na wat aandringen van Suus kwam er toch een vierde en Rick werd al wat losser en had een blos op zijn wangen van de alcohol. Hij kende de film al en keek afentoe naar rechts, naar Suus en kwam tot de conclusie dat ze best wel leuk en mooi was, Suus draaide haar hoofd naar hem toe, ” wat zeg jij nou sukkel?” Rick was verbaasd, hij dacht het niet, hij had het ook hardop gezegd. ” Nee meen het hoor, je bent echt wel leuk en knap, mijn vrienden vinden je allemaal echt lekker” Het bier had wat remmingen weg genomen en laat dat nou net zijn wat Suus voor ogen had, al zou ze dat uiteraard nooit toegeven. Ipv daarvan reageerde ze laconiek “Tuurlijk man, ze vinden me allemaal lekker, wat valt er nou lekker te vinden aan mij en ze duwde haar borsten naar voren, mijn tieten zeker die vinden ze wel lekker” Rick schoot in de lach en ging staan, “ja je tieten en je lekkere reet, die ook” Suus lachte in zichzelf en wist dondersgoed hoe ze die gasten gek kreeg, ze ging nu ook staan en draaide zich om “Deze reet , willen ze deze reet hebben?” Rick stierf zowat van het lachen en gaf haar een tik op haar kont. Suus bleef staan ” Oja daddy spank me maar” De twee gierden van het lachen en vielen op de bank.

“Wij zijn echt raar Suus, wij sporen echt niet” en hij pakte de arm van Suus en trok haar omhoog, “kijk ons nou hier liggen en terwijl ze omhoog kwam en dichter naar hem toe kwam deed Rick iets wat hij niet gepland had.
Hij ging naar voren en kusten zijn zus vol op haar lippen, hij schrok ervan en deinsde naar achter. “Sorry Suus sorry dat was niet de bedoeling sorry” maar Suus bleef er rustig onder en kwam weer dichterbij haar broertje, “He, is niet erg hoor kom eens hier gekkie” Rick kwam naar voren en voelde de lippen van zijn zus op de zijne, ze had zijn hoofd vast en probeerde met haar tong duidelijk te maken dat hij zijn mond open moest doen, koste wat energie maar Rick opende zijn lippen iets en hun tongen vonden elkaar.

Reality check bij Rick en hij trok zijn hoofd terug, “Wat doen we Suus?, dit kan toch niet?” Suus pakte zijn hoofd weer vast en stelde hem gerust, “jij wou wat leren en als je je bek houd tegen iedereen leer ik je alles” en voordat hij wat kon uitbrengen zaten hun lippen al weer tegen elkaar.
Suus voelde de opwinding in haar onderbuik en tussen haar dijen begon het ook wat warmer te worden. Rick aan de andere kant voelde dat zijn broek ging knellen en uit alle macht probeerde hij dit te verdoezelen voor zijn zus.
Zij wreef door zijn haren en over zijn rug naar de voorkant, zijn borstkas, Rick hoopte dat haar handen daar zouden stoppen maar nee ze liet ze verder zakken en raakte zijn stijve pik aan over zijn trainings broek.
Ze voelde zich gevlijd dat ze een man zo een harde kon bezorgen en tongde rustig verder, Rick’s ademhaling ging weer een beetje naar normaal en hij had geen idee wat hij met zijn handen en armen aan moest. Zij hielp hem een beetje en pakte zijn handen en lijden er eentje naar haar rug en daarna één hand naar haar borst.

Toen hij voor het eerst een borst voelde met een tepel begon het behoorlijk te kloppen in zijn broek, hij streelde wat ongelukkig hard en voelde haar tepel tegen zijn handpalm.
“Zachtjes Rick, zachtjes”, tepels zijn onwijs gevoelig, wacht, ze deed haar topje en BH uit” Hij wist niet wat hij zag, zijn zus met blote borsten op de bank, ze stond op en deed ook haar broek uit en stond nu in haar string voor hem, Rick zag haar billen en wat hij enkel in de porno filmpjes had gezien zag hij nu live. Hij zag de de vorm van haar kutje zo zitten aan de voorkant.
“Blijf je zo zitten of wat? Kom doe wat uit” vermaande ze haar broertje.
Rick deed zijn shirt uit en stond een beetje te twijfelen, “He als je twijfelt moeten we nu kappen hoor, maar ik twijfel niet” zei Suus.
Hij deed toch maar wat ze wilden en trok zijn broek naar beneden, Suus keek naar zijn boxer en zag zijn opwinding duidelijk aanwezig en lachte naar hem verlekkerd kijkend naar zijn stijve in zijn boxer.

“Kom mee naar boven we gaan op bed van Papa en Mama liggen” Suus nam hem mee aan haar hand, Rick keek naar haar billen terwijl ze trap op liepen er gingen van allerlei gedachten door zijn hoofd maar geen van deze gedachte sloegen ergens op.
Suus legden een grote handdoek op het bed en ging liggen, “Kom hier broertje, naast mij” Hij ging naast zijn zus liggen en bewondere haar lijf. Suus nam de leiding en begon hem te zoenen, hun tongen gingen als gekke tekeer en hij werd enkel geiler.
Ze zakte af en beet zachtjes in zijn tepel, teasend en zoenend gleed ze over zijn buik en liet haar vingers onder het elastiek van zijn boxer glijden, “Uit, deze mag uit” ze hielp hem om zijn boxer uit te doen, zijn paal stond hard, keihard en alles in hem stond gespannen. Ze pakte zijn paal en trok zijn voorhuid het laatste stukje naar beneden. In haar gedachten had ze nu al gewonnen, dit was haar plan al de hele avond en nu bewondere ze de stijve paal van haar broertje die telkens tegen haar hand tikte als ze in de buurt kwam.
Ze zakte af en likte plagend zijn liezen en ballen, Rick stond als een snaar gespannen.

Ze pakte zijn pik en opende haar mondje, het moment dat hij de tong van zijn zus om zijn eikel voelde gebeurde het, het was goed dat ze zijn paal vast had want Rick kwam klaar op manier die hij zelf nog nooit had meegemaakt. Suus schrok even van de stralen zaad die haar keel inkwamen maar sloot haar mondje strak om zijn eikel en liet hem klaarkomen in haar mond.
Ze had al wel jongens gepijpt maar nog nooit geslikt, nu moest ze kiezen met haar mond vol zaad en dacht oke ik doe het gewoon, ze slikte alles door.
Het plakte een beetje aan haar huig maar eigenlijk was het helemaal niet zo een big deal, ze kwam weer omhoog, Rick lag daar met een rood hoofd en bood zijn excuus aan voor zijn onkunde. “Maakt niet uit, ik snap het echt wel, dat kan gebeuren maak je er niet druk om, eerste keer, de opwinding, hij is zo weer stijf” die woorden had hij even nodig en kuste Suus weer, hij herkende de smaak van zaad want dat dat had hij echt al eens geproefd van zichzelf en tongde weer heftig verder.

“Mag ik ook eens bij jou kijken” kwam er een beetje stotterend uit, Suus peste hem en vroeg met haar kleine stemmetje “Waar wil je kijken dan? wil je mijn kutje zien?” Hij knikte en werd weer rood, ze voelde zich zo machtig nu.
Ze wipte haar billen omhoog en stroopte haar string over haar kontje en schopte hem uit, Rick keek vol bewondering naar haar gladde heuveltje. Ze trok haar benen op en zei dat hij er beter tussen kon komen liggen om alles goed te zien. Hij lag nu op zijn buik tussen haar dijen en bekeek alles aandachtig, haar gladde lipjes glimmend van het geil, haar lipjes stonden een beetje open want Suus was boter geil van deze hele avond. “Voel maar hoor, wel zachtjes” en Rick zijn hand ging naar haar doosje, “Mag ik er een vinger in stoppen?”, “Wil je niet even proeven hoe een kutje smaakt?” En voor dat ze haar zin had uitgesproken, likte hij over haar lipjes, een zucht verliet haar mond. “Goed zo lik en proef maar” Ze wees hem met haar eigen vingers waar haar gevoeligste plekje zat en Rick volgde haar aanwijzingen en rook en proefde het lekkerste ooit.

Zijn tong liet hij over haar clitje heen glibberen en Suus kreunden zachtjes. “Heerlijk is dit, je likt erg goed” Deze woordjes deden hem goed en gaven hem wat meer zelfvertrouwen, hij bleef haar likken en bracht wat afwisseling in zijn handelen en gleed afentoe met zijn tong tussen haar schaamlippen en duwde zelfs zijn tong haar gaatje in. Suus genoot volop en spoorde hem aan om toch maar een vingertje in haar te stoppen, hij voelde de warme natte binnenkant van haar kutje en zijn pik reageerde hier accuut op.
“Zoja broertje, beweeg je vinger maar en lik weer aan mijn plekje” Rick deed wat ze vroeg en Suus was ondertussen haar eigen tepel aan het bewerken met haar duim en wijsvinger.
Deze geur, deze smaak, dit gevoel Rick voelde zich voor het eerst oppermachtig, dat hij nu echt een vrouw, al was het zijn zus, zo kon verwennen en langzaam gleed alle nerveusiteit van hem af.
Suus haar kontje bewoog alle kanten op en hij probeerde uit alle macht haar clitje te blijven likken en ondertussen wreef zijn vinger in haar langs haar wandjes.
“Godsamme Rick je gaat mij laten komen, ga door, iets sneller met je vinger” kreunde Suus en hij deed wat ze vroeg en sopte zijn vinger sneller en dieper in het kutje van zijn zus.

“Ohh Rick” ze pakte zijn hoofd en duwde deze harder op haar kutje, hij likte en zoog snel en hard aan het knopje, zijn vinger bewerkte haar binnenkantje, en toen voelde hij ritmische stuipjes om zijn vinger, hij had wel een idee over wat er nu gebeurde met haar. Suus haar benen lagen te shaken op bed en vocht uit haar kutje liep langs zijn vinger over zijn hand. Ze kon even niks zeggen en lag te genieten van haar orgasme. Hij haalde zijn vinger uit haar en wreef over haar clit, ze stuipte een beetje “Nee, niet daar, te gevoelig” kon ze nog uitbrengen. Hij kroop weer naast haar en kuste haar buikje en borsten en zo naar haar nek, hij zag kippenvel ontstaan over haar lichaam.

“Wauw broertje, Wauw wat kan jij likken zeg, dat was echt lekker” die woorden deden hem goed en hij bleef haar aaien en kussen. Suus keerde zich naar hem toe en keek bijna verliefd naar haar broertje, “Hoe vond je dit? Was het wat je verwachte, rook en smaakte mijn doosje lekker?
Rick had een grote glimlach, “Echt hoor Suus dit was zo lekker om te doen, ik had geen idee hoe het zou voelen of smaken maar fuck dit was echt lekker” Ze kusten hem en duwde hem op zijn rug, “Ontspan en blijf ademen, nu ga ik jou helemaal gek maken” Haar tong maakte een spoor van zijn kin naar zijn tepels, ze zoog en beet er even in, hij kreunde goedkeurend, verder over zijn buik naar zijn navel, even likte ze zijn navel en door naar zijn liezen. Ze pakte zijn paal en trok hem langzaam af, zijn voorhuid bewoog over zijn glimmende eikel, hij lag een beetje te trillen van opwinding, een vreemde hand om zijn pik een tong over zijn ballen, dit was ultiem genot. Suus likte achter zijn kale eikel en zijn pik maakte een sprongetje, likte zijn hele pik van onder tot boven en Rick wachtte op het moment dat hij zou voelen dat ze hem in haar mond nam.

Ze opende haar mondje en liet zijn eikel tussen haar lippen glijden met haar tong streelde zij zijn eikel in haar warme mondje, hij genoot van het gevoel van haar zachte mond om zijn pik en sloot zijn ogen.
Suus nam meer pik in haar mond tot het gevoel van kokhalzen, en weer stukje terug, met haar ene hand trok ze hem af en haar andere hand zat onder zijn ballen, zo kon ze precies voelen als zijn orgasme er aan zat te komen.
Ze pijpte hem diep en kundig en Rick kon enkel voelen, voelen hoe lekker dit was, Suus voelde dat hij richting spuiten ging en haalde zijn pik uit haar mondje. “Even rust, even afkoelen” Rick zij niks die was te druk met genieten, ze draaide zichzelf om en ging met haar benen om zijn hoofd zitten, ze liet haar doosje boven zijn mond zakken en hij snapte de hint en begon haar weer te likken.

Ze pijpte hem weer lekker diep in haar mondje tot op het randje dat hij het niet meer kon houden, “Goed zo even rust, ademen, gewoon ademen en laat het zakken” ze voelde ondertussen hoe hij haar clitje weer aan het bewerken was en speels duwde hij even met een vinger tegen haar sterretje, “ik druk op het belletje grapte hij” ze schudde haar hoofd en moest er ook om lachen, hij drukte weer op haar sterretje, iemand thuis? Ze was geen vreemde meer op het gebied van iets in haar kontje maar nu gaf ze aan dat hij beter zijn vingers in haar natte kutje kon duwen.
Hij vingerde haar met twee vingers en voelde hoe haar tunneltje strak om zijn vingers zat.
“Rustig Rickster, niet te opgewonden worden ik wil niet dat je nu al gaat spuiten”
Ze stapte van hem af en ging op haar rug liggen en nodigde hem uit tussen haar mooie lange benen.
Daar lag die dan tussen haar dijen, kijkend naar haar borsten en lieve koppie, ze pakte zijn paal en stuurde deze naar haar natte opening.
“Ik ben aan de pil, maar als je dit met een andere meid gaat doen, please Rick gebruik altijd een condoom, ik zal je er morgen een paar geven, beloof me dat”

Hij knikte en voelde hoe zijn eikel tegen haar lipjes aan drukte, “Zoja, duw maar beetje” hij voelde hoe zijn paal naar binnen gleed en de warmte en natte wandjes zijn mannelijkheid streelde, hij zei niks, probeerde enkel dit hele spectakel te voelen, dit gevoel was beter dan alle keren dat hij zijn eigen hand eromheen gehad had.
Suus lag te genieten van het gevulde gevoel in haar kutje en spoorde hem een beetje aan om te bewegen in haar.
Op haar aanwijzingen stoote hij nu wat sneller en dieper in haar, de druk op zijn eikel en het hele gebeuren deed hem snel naar een punt brengen van klaarkomen.
Hij stopte ,”ik ga zo spuiten Suus”
“Rustig, hou even stil en beweeg even niet, kom hier kus me”

Hij voelde hoe zijn pik zachtjes schokte in haar en hij deed zijn uiterste best om niet klaar te komen nu, een paar druppels voorvocht verlieten zijn pik maar hij had het nog kunnen tegenhouden.
“Gaat het?” Vroeg ze, “Ja ik kwam bijna maar gaat goed” en hij kuste haar weer.
“Wil je even ander standje proberen?” En nog voor hij wat kon zeggen duwde ze hem van haar af en klom op hem, “Nu ben ik de baas” grapte ze en liet zich over zijn eikel glijden, ze lag helemaal op hem en wreef met haar clitje over zijn onderbuik en zorgde er zo voor dat hij niet te diep in haar ging.
Ze voelde haar orgasme opkomen en hij hield haar kont vast en zag haar borsten voor zijn ogen bewegen. Dit is ook echt geil ging door zijn hoofd en hapte een tepel in zijn mond en zoog eraan. Suus was aan het focussen en voelde nu haar orgasme naderen en kneep het kussen bijna kapot toen ze klaar kwam op zijn paal. “Ja ja Oh fuck ja wat lekker” kermde ze uit en Rick voelde het knijpen van haar kutje weer en wist wat er zojuist gebeurd was. Trots als hij was lag hij te genieten van haar en voelde weer haar warme natte tunneltje helemaal om zijn pik. “Fuck man, dat was echt lekker” en Suus zoende hem en likte de zweetdruppels van zijn voorhoofd.
Ze stapte van hem af en ging op haar knieën voor hem zitten, dit standje herkende hij uit de duizenden filmpjes van internet, “Oh je wil doggy style” zei hij met een grote smile en kroop achter haar.
“Laat je maar gaan, dit gevoel wat je zo gaat meemaken is heel intens, laat je maar gaan” en ze leidde zijn stijve tussen haar billen tegen haar gaatje aan.

Hij duwde zachtjes zijn paal in haar en voelde dat ze nu wel mega strak om zijn pik heen zat, “Oja nu voel ik je echt zo goed, kom maar, neuk mij maar” en hij stoote wat sneller, de druk die hij nu voelde, het gevoel van het zuigende natte tunneltje om zijn pik, de blik op haar kontje en sterretje haar gehijg onder hem, alles wat hij nu zag en voelde lieten hem in een hoog tempo maar dat ene punt brengen. Hij hield zijn adem in en zag enkel nog hoe zijn pik in en uit haar kutje gleed tot het punt van no return en met een harde kreun spoot hij zijn ballen leeg in haar.
Hij liet zich voorover vallen op haar rug en schokte nog wat na, dit was zo lekker, dit gevoel om zijn lul, wat een ervaring.
Hij verslapte en zijn pik floepte uit haar, zijn zaad sijpelde uit haar doosje langs haar benen op de handdoek. Zo bleven ze naast elkaar liggen, elkaar aankijkend niks zeggen alleen kijken.

Suus was de eerste die wat zei,”Dit is ons grote geheim hė, ik hoop dat ik je een beetje geholpen heb vanavond” hij knikte en streelde haar zij en wang, “Dank je wel zussie, dit was echt by far het lekkerste wat ik ooit meegemaakt heb”,Suus glimlachte en zei”Doe nooit wat overhaast met een vrouw, rustig aan en bouw het op zoals wij deden, kijk naar de ander en verwen haar zoals je mij hebt verwend dan gaat het echt wel goedkomen met je” en met die woorden kropen ze tegen elkaar en vielen ze in slaap op het grote bed.

Acht uur smorgens ,het alarm van zijn tel ging af, buiten plensde het van de regen, hij pakte zijn tel en zette het alarm uit, keek naar whats app. Afgelast las hij, de wedstrijd was afgelast, normaal zou hij alles bij elkaar gescholden hebben maar nu..Hij keek opzij en zag dat Suus nog sliep, zijn gedachten gingen weer terug naar gister avond, hij keek onder het dekbed en zag dat ze nog bloot lag. Hij gooide zijn phone weer op het nachtkastje en begon haar borsten te stelen. Ze opende haar ogen en keek hem aan.”Goedemorgen ga je voetballen?”
“Afgelast”, “Hė kut voor je” zei ze met een lach en haar handje ging al naar beneden en pakte zijn ochtend erectie vast, “Kom eerst even douchen en dan ronde 2?”

(Wordt vervolgd)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders.
playerd7171@gmail.com

Dit verhaal is 14680 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

12 gedachten over “De lessen van mijn zus Suzanne deel 1”

  1. Wat een mooi verhaal. Ik vind het altijd opwindend wanneer broer en zus met elkaar heerlijk vrijen en neuken onder het mom van: ik zal je wat leren. Kijk uit naar de tweede ronde en de sex kennismaking met Liz. Dat moet mooi worden.

Plaats een reactie