BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sanne in de sauna

Een druppel zweet glijdt van Sannes hals tussen haar borsten. Ze heeft het niet eens door; het zweet parelt op haar hele lichaam. Met een diepe zucht probeert ze tot het einde van de opgieting in de sauna te blijven.

Als de saunameester de laatste keer een golf hete lucht over haar heen wappert, zegt haar lichaam dat ze weg moet. Ze bijt nog even door tot het eind, zodat ze kan zeggen dat ze de hele opgieting uit heeft gezeten. Een partje sinaasappel is haar beloning. “Zo, dat hebben we toch nog even volgehouden”, zegt ze tegen haar man Chris, voordat ze weer puft om bij te komen. Chris kijkt haar aan, glimlacht naar haar en knikt. “Zeker”, zegt hij afwezig.

Ondanks dat ze volledig naakt voor haar man staat, lijkt het hem maar weinig te doen. Door zijn werk is hij vaker weg dan thuis en als hij thuis is, is hij vaak te moe om haar de aandacht te geven die ze verlangt. Sanne weet ook wel dat ze niet meer de jongste is na dertig jaar huwelijk. Toch zou ze graag willen dat hij haar weer bekijkt zoals hij dat in het begin van hun relatie deed. Ze heeft nog steeds hetzelfde, volle figuur waar hij op is gevallen. Sanne weet dat ze zichzelf stevig mag noemen, maar ze heeft wel borsten die zelfs na drie kinderen nog steeds mooi vol en groot zijn en lekkere, dikke billen.

In haar ooghoek ziet ze in de groep van de opgieting een jongen naar haar kijken. Ze schat hem niet ouder dan dertig, maar waar haar man zich in dertig jaar een beetje heeft laten gaan, zorgt deze jongen goed voor zichzelf. Hij ziet er sportief uit, met halflang blond haar, een stoppelbaardje en een indringende blik in zijn groene ogen…

Sanne twijfelt of de jongen naar haar kijkt. Wanneer ze zijn blik beantwoordt, is het duidelijk dat hij haar bekijkt, en hoe! Ze ziet dat de jongen haar van top tot teen bekijkt en aan zijn blik te zien bevalt het uitzicht hem wel. De huisvrouw merkt dat ze verlegen wordt door zijn aandacht, maar een glimlachje kan er wel vanaf.

“Ik ga even dompelen, zie je zo”, verontschuldigt Sanne zich naar haar man. Het dompelbad zit tussen een aantal andere sauna’s ingekapseld. Ze is het wel gewend om van de warmte over te gaan naar het ijskoude water van het dompelbad. Met een hap adem gaat ze kopje onder in het bad.

Wanneer ze weer omhoog komt, strijkt ze haar blonde haren voor haar gezicht weg. Ze ziet dat de jongen die haar zo uitvoerig bekeek, voor het dompelbad staat. In de menigte kon ze het niet zien, maar terwijl ze opkijkt naar hem, ziet ze een behoorlijke lul tussen zijn benen hangen. Onbewust vergelijkt ze hem met haar man, hij moet in slappe toestand al minimaal twee keer zo lang zijn als die van haar man en een stuk dikker. Ze merkt dat haar blik continu naar zijn paal wordt getrokken, ook al doet ze haar best om ergens anders naar te kijken. Ze krijgt een gevoel in haar buik dat ze al een tijd niet heeft gevoeld…

De jongen kijkt haar met een zelfverzekerde grijns aan. “Bevalt het je wat je ziet?” Normaliter is de huisvrouw niet op haar mondje gevallen, maar ze is toch van haar apropos door de jongen. “Maakt niet uit, hoor”, stelt de jongen haar gerust. “Ik ben het wel gewend.” Hij steekt zijn hand uit en als vanzelf pakt Sanne zijn hand vast om zich uit het dompelbad te laten trekken. De jongen is sterk genoeg om haar gemakkelijk omhoog te trekken. “Michael”, stelt hij zichzelf voor. Sanne glimlacht zwakjes naar hem. “Sanne.”

Ondanks dat ze praktisch als was in de handen van de jongen is, weet Sanne dat ze met een gevaarlijk spelletje is. “Ik, eh… ik ga weer terug naar mijn man”, zegt ze. Ze benadrukt het laatste woord. “Is goed, ik zie je later wel”, belooft hij haar. De huisvrouw heeft door dat hij zich niet laat afschrikken door het feit dat ze getrouwd is.

Terwijl ze terugloopt naar haar man, razen de gedachten door haar hoofd. Ze heeft misschien al wel in jaren zich niet meer zo gevoeld als de jongen, Michael, haar laat voelen. Het beeld van zijn imposante pik staat in haar geheugen gebrand. Ze kan haar gedachten niet verzetten. In haar hoofd kan ze alleen maar bedenken wat hij allemaal met haar zou kunnen doen… Het idee alleen al dat ze die lul in haar kutje zou kunnen voelen zorgt ervoor dat ze de spanning in haar onderbuik voelt. Dat hij evenveel interesse in haar lijkt te hebben, maakt het gevoel er niet minder op.

“Ik ga even naar het kruidenbad”, hoort ze zichzelf zeggen tegen haar man. Ze drukt snel een kusje op zijn wang en maakt weer dat ze wegkomt. “Veel plezier, zie je straks wel”, zegt Chris nog terug voordat ze de hoek om gaat.

In plaats van dat ze de directe route naar het kruidenbad neemt, dartelt de huisvrouw een beetje rond over het terrein. Ze ziet Michael op het terras. Zonder er bewust over na te denken blijft ze staan totdat hij haar ook opmerkt. Ze glimlacht zwakjes naar hem. Zodra ze wegloopt, ziet ze nog net dat de jongen opstaat en haar kant op loopt.

Omdat Sanne al jarenlang naar dezelfde sauna gaat, weet ze donders goed welke sauna’s het meest populair zijn en welke nauwelijks gebruikt worden. In haar hoofd vraagt ze zich af waar ze in godsnaam mee bezig is terwijl ze een weg baant naar een tonsauna aan de rand van het complex. Zonder achterom te kijken versnelt ze haar tempo op het laatste stukje. Ze wil niet dat iemand haar ziet en zeker niet dat ze wordt achtervolgd. Ze schopt haar slippers van haar voeten, hangt haar tasje op en trekt de deur snel achter zich dicht.

Zoals ze had verwacht, duurt het niet lang voordat de jongen zich bij haar voegt. De blik in zijn groene ogen zegt Sanne dat hij donders goed weet dat hij haar precies heeft waar hij haar wil hebben. Ze kan zijn zelfverzekerde grijns alleen maar beantwoorden met een schaapachtige glimlach. Zonder het oogcontact met de huisvrouw te verbreken, gaat de jongen naast haar zitten. Hij zit languit met zijn benen wijd, zodat zij goed zicht heeft op zijn pik.

“Je kunt echt je ogen er niet vanaf houden, hè?” vraagt Michael lachend. Sanne voelt zich betrapt, ook al weet ze dat hij het alleen maar geil vindt. Sterker nog, ze ziet zijn pik al langzaam oprichten. De jongen schuift wat dichter naar haar toe. Hij legt zijn hand op haar schouder en streelt haar zachtjes. De huisvrouw voelt een schok door haar lichaam trekken. “Jij ziet er anders ook wel behoorlijk lekker uit”, zegt hij hees. “Maar volgens mij zie je ook wel dat ik dat vind.” “D… dank je”, stamelt Sanne. Ondanks dat ze het ontzettend spannend vindt en weet dat ze verkeerd bezig is, voelt zijn hand op haar rug geruststellend. Hoe hij haar streelt, stelt haar op haar gemak.

“Weet je wat ik zo lekker aan jou vind?” “Nou?” vraagt Sanne. Het idee dat ze verkeerd bezig is, maakt steeds meer plaats voor spanning naarmate Michael haar rug blijft strelen. De jongen grinnikt. “Nou ja, een van de dingen die ik zo lekker aan jou vind. Of beter gezegd, twee.” Zonder enige schaamte reikt de jongen met zijn andere hand naar haar borst. Sanne hapt naar adem. Diep in haar achterhoofd heeft ze het idee dat ze zijn hand moet wegslaan, maar ze geniet zo van de aandacht en zijn aanraking dat ze het hem toelaat om haar borst vast te pakken. Ze zucht zachtjes wanneer hij haar borst kneedt. Michaels pik wordt steeds groter en harder.

Met zijn andere hand duwt de jongen haar hoofd naar zich toe. Zodra ze de druk in haar nek voelt, weet ze dat de jongen van plan is. Ze kijkt met haar grijsgroene ogen weeïg in zijn ogen voordat ze haar ogen sluit en zich voorbereidt op de kus. Hij drukt haar lippen op die van haar. Ze voelt dat hij zijn mond open doet. Als vanzelf opent ze ook die van haar. De jongen streelt haar tong met zijn eigen. Ze kreunt zachtjes in zijn mond terwijl hij haar borst blijft kneden.

De huisvrouw voelt dat Michael haar borst loslaat. Terwijl het tot haar doordringt dat ze het jammer vindt dat hij haar borst niet meer masseert, voelt ze dat hij haar hand pakt en richting zijn kruis leidt. Ze laat hem zijn gang gaan. Zodra ze zijn eikel tegen haar hand voelt strijken, vouwt ze als vanzelf haar vingers om zijn pik heen. “Heel goed”, complimenteert de jongen haar met hese stem.

Zonder dat de jongen het haar hoeft te vragen, beweegt ze haar hand langzaam op en neer. Ze beseft dat ze zijn pik wel met twee handen vast zou kunnen pakken. Ondertussen voelt ze dat Michael zijn warme hand op haar buik legt. Zodra ze voelt dat zijn hand naar beneden gaat in plaats van omhoog, spreidt ze haar benen voor hem.

In een vlaag van helderheid merkt de huisvrouw dat de jongen haar wel heel makkelijk inpalmt. Zonder slaag of stoot heeft hij haar al zo ver gekregen dat hij ongestoord aan haar tieten mag zitten, haar mag zoenen en zelfs dat ze hem gewillig aftrekt. Ze wuift de gedachte weg. Hij laat haar genieten en dat is goed genoeg om dit met hem te doen.

Sanne kreunt in Michaels mond wanneer ze voelt dat hij met zijn vingers langs haar schaamlipjes strijkt. Ze merkt dat ze kletsnat is en niet alleen van het zweet. Michael duwt een vinger haar kutje in. Ze hapt naar adem. “Oh…”, verzucht ze zachtjes. “Je hebt een lekker kutje”, fluistert de jongen. “Jij hebt zo’n lekkere… lul…”, kaatst ze terug.

Plotseling verbreekt de jongen de tongzoen. Ze voelt hoe de jongen weer druk uitoefent op haar schouder, deze keer naar beneden. “Pijp me”, beveelt hij haar op hetzelfde moment dat zij beseft wat hij van haar wil.

De huisvrouw heeft al in jaren niet gepijpt. Ze heeft een hekel aan de smaak van het voorvocht en alleen het idee al dat ze sperma in haar mond krijgt doet haar al huiveren. Chris heeft het eerst nog geprobeerd om haar zo ver te krijgen dat ze hem zou pijpen, maar na verloop van tijd heeft hij de hoop opgegeven. Toch krijgt Michael het voor elkaar. De dringende toon in zijn stem en zijn hand die haar gezicht onverbiddelijk naar zijn kruis leidt zorgen ervoor dat ze het gevoel heeft dat ze hem niet eens zou kunnen weigeren. Ook al heeft ze een hekel aan pijpen, ze laat het hem toch toe om het haar op te dringen.

Zodra haar lippen zijn eikel raken, ruikt ze zijn ziltige voorvocht al. Toch merkt ze dat het haar niet zo tegenstaat als ze had verwacht. Het idee dat het haar meevalt zorgt ervoor dat ze des te makkelijker haar mond open doet. “Heel goed, Sanne.”

Michael laat haar hoofd niet los wanneer ze zijn eikel in haar mond heeft. Integendeel, hij houdt haar stevig vast. Hoewel ze eerst nog wat weerstand biedt, heeft ze door dat hij het haar niet toelaat. Hij bepaalt hoe zij hem pijpt. Ze laat de weerstand varen, waardoor de jongen haar hoofd op en neer kan laten gaan zoals hij het wil. “Goed zo, zo doe je het lekker.”

Met zijn andere hand baant de jongen zich een weg tussen haar benen. Ze voelt hoe Michael eerst over haar schaamheuvel kroelt. Als ze haar mond niet vol had, had ze hem gevraagd om verder naar beneden te gaan. Hoewel hij in de hoek hoe ze zitten onmogelijk een vinger in haar kutje kan steken, vindt hij wel binnen no time haar klitje. Sanne kreunt zachtjes met zijn pik in haar mond terwijl hij haar klitje beroert. “Mmh…”, kreunt ze gesmoord.

Doordat Michael haar klitje goed bewerkt, vindt Sanne dat ze ook niet achter moet blijven. Ze verbaast zichzelf over het enthousiasme waarmee ze de jongen pijpt. Ze laat haar tong langs zijn volledige schacht gaan. Wanneer Michael haar hoofd zo hoog laat gaan dat ze alleen zijn eikel nog maar in haar mond heeft, zuigt ze er goed op. Op het verste punt doet Sanne haar best om zijn pik nog een stukje dieper in haar mond te nemen. De tranen prikken in haar ogen wanneer ze zijn eikel tegen haar huig voelt drukken, maar ze verweert zich kranig. “Ik wist wel dat je lekker kon pijpen”, verzucht de jongen.

Sanne geniet van Michaels aanrakingen. Hij kroelt door haar rode haren terwijl hij haar hoofd geleidt en hij weet precies hoe hij haar klitje moet strelen om haar te laten kreunen van genot. Ze gaat zo op in haar genot dat ze nauwelijks doorheeft dat de pik in haar mond begint te kloppen.

“Godverdomme je laat me zo komen”, zegt de jongen grommend. Sanne herinnert zich opeens weer hoe slecht ze tegen sperma kan en probeert los te komen van de jongen. Michael houdt haar hoofd stevig vast. Ze kreunt en steunt, maar de jongen geeft haar geen enkele mogelijkheid om zijn pik uit haar mond te halen. “Mmh!” kreunt ze als laatste verweer. De jongen gromt. “Nee, jij gaat slikken”, beslist hij. Weer die dringende toon. Sanne beseft dat de jongen haar geen enkele keus laat. Ze legt zich erbij neer dat de jongen zijn zaad in haar mond gaat lozen.

Met een gemoffelde brul kondigt Michael zijn orgasme aan. Hij duwt zijn heupen omhoog en spuit de eerste klodder sperma in Sannes mond. Ze ademt door haar neus. Wanneer ze de ziltige smaak van zijn zaad proeft, is haar eerste reactie om zich weer los te proberen te trekken, maar Michael heeft haar hoofd te stevig vast. Hij is te sterk voor haar. Gedwee laat ze hem nog een lading sperma in haar mond spuiten. Nadat ze de derde lading uit zijn eikel en tegen haar gehemelte voelt spuiten, ontspant Michael zich. Met een voldane zucht laat hij haar hoofd los. Sanne duikt omhoog en kijkt hem met een verwijtende blik aan. Hij lijkt zich er niks van aan te trekken. “Slikken.”

De huisvrouw beseft dat ze zijn sperma wel moet slikken. Gehoorzaam opent ze haar keel en laat ze het glibberige zaad haar slokdarm in glijden. Ze huivert. “Zie je, zo erg was dat toch niet?” Als het haar man was geweest, had ze hem geslagen. De zelfvoldane grijns op Michaels gezicht zorgt ervoor dat ze hem niks meer kwalijk kan nemen. Integendeel, ze merkt dat ze terug glimlacht naar hem.

Michael duwt zich van de bank af. Hij legt een vinger onder haar kin en geeft haar een kus. “Ik zie je na het eten wel, dan zullen we er eens voor zorgen dat jij ook aan de beurt komt”, belooft hij haar. Hij loopt de sauna uit en laat Sanne achter met de smaak van zijn sperma nog in haar mond.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 13165 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Sanne in de sauna”

  1. Nog een van die vrouwen die klagen over hun man.
    Naar een sauna ga je om te ontspannen, als je hem dan de nodige aandacht geeft achteraf zal je wel verwend worden .

    Ze is een vijftigster maar gedraagt zich als een bakvis die een lul naloopt.

    Als dit mijn vrouw was en ik ontdekte haar gedrag kon ze haar valiezen pakken en bij haar jonge god intrekken.

Plaats een reactie