BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Award winning hot wife

Het is laat als Nance thuiskomt. Als ze naast me het bed in glijdt, is haar ademhaling nog steeds zwaar, nerveus en opgewonden. We kijken elkaar aan, ik glimlach en zij glimlacht ietwat verlegen terug. “Ga je me vertellen wat er is gebeurd?” vraag ik haar.
Ik zie haar een beetje kronkelen en draaien, haar adem nog steeds snel en oppervlakkig.
“Ja….,ja natuurlijk, dat weet je toch” zegt ze na een korte stilte; gevolgd door “Fuck ik ben nog steeds zo nat.”

Ik laat mijn vingers langs haar lichaam glijden en kijk naar haar borstkas en het tempo van haar ademhaling. Mijn vingers strelen haar naar beneden tot deze zachtjes langs de bovenkant van haar dij naar haar knie glijden. Dan trek ik mijn vingers plagend langs de binnenkant van haar dij omhoog en voel de hitte tussen haar benen.

“Heb je hem geneukt?”
Ze kreunt zachtjes.
“Heb je het gedaan?” en voel mijn pik groeien bij de gedachte.
“Ja.” Klinkt haar stem rustig.
“En, heeft hij je laten klaarkomen?”
Nance knikt.
“Zeg het alsjeblieft, ik wil het je horen zeggen. Heeft hij je laten klaarkomen?”
“Oh ja, mijn god wat heeft hij mij laten klaarkomen.”
“Hoe vaak?”
Ik zie haar blozen, zelfs al is het halfdonker.
“Twee keer… nee, nee, drie keer.”
“En hij, is hij in jou klaargekomen?”
Nance antwoordt door mijn hand te pakken en deze zachtjes in het vocht dat uit haar schaamlippen sijpelt te duwen en fluistert dan “ja schat, voel maar”.

Nance had die avond een uitreiking van een designprijs met daarna een feest. Terwijl ze zich eerder die avond daarvoor aankleedde had ze had me haastig gezegd dat het laat kon worden en dat ik niet op hoefde te blijven. Ik vond het heerlijk om naar haar te kijken terwijl zij een zwart kanten string en doorschijnende kanten beha aandeed. Haar tepels waren hard en zichtbaar door de delicate stof. Terwijl ze haar plannen voor de avond deelde, vermoedde ik dat ze al behoorlijk nat was bij de gedachte aan de avond die voor haar lag. Ze was nog nooit zo gretig geweest om naar een prijsuitreiking van haar werk te gaan. Haar Little Black Dress die ze haastig aantrok, liet weinig aan de verbeelding over. Een chick met een missie; ze was van plan te krijgen waarna ze verlangde.
Ze gaf me een zachte en lange kus en fluisterde dat ze van me hield voordat ze de deur uit haastte. “Veel plezier, schat!” riep ik haar nog na toen haar voetstappen door de gang galmden.

***

Mijn pik was keihard toen ze langzaam haar soppende kutje tegen mijn vingers duwde. Ik gleed met een vinger bij haar naar binnen.
“Vertel eens.”

Ze verteldt me dat ze de laatste jaren een paar keer een lekker hapje tegen het lijf was gelopen op haar werk, de creative director van een reclamebureau met wie ze wel eens samenwerkte. Ze had hem al eerder terloops genoemd; leuke kerel, altijd geïnteresseerd in de ander en … een lekker gespierd lichaam. Ze had een twinkeling in haar ogen toen ze het zei. Nance had gemerkt dat hij naar haar had gekeken tijdens een paar meetings. Hij had haar gecomplimenteerd met haar kleding en Nance was daarop wat brutaler geworden, flirtte met hem, raakte hem aan wanneer de gelegenheid zich voordeed.

Bij de laatste meeting op de zaak was er een kop koffie over haar jurk gegaan waarop Nance zich op het damestoilet had teruggetrokken om zich enigszins te fatsoeneren. Hierbij had ze haar jurk losgemaakt. Toen de schade van de koffie zoveel als mogelijk was beperkt had ze de gang in geroepen en gevraagd of iemand haar met de rits kon helpen. Haar hart bonsde in haar keel toen hij het damestoilet inliep en ze hield het bijna niet meer toen ze zijn handen op haar rug voelde en zijn mannelijke, gespierde aanwezigheid achter haar.

“Was je nat?” Vraag ik haar, terwijl mijn vinger langzaam dieper in haar glijdt.
“Fuck ja.”

Hij had de rits langzaam omhoog gedaan en zachtjes haar nek gekust. “Ik rits veel liever de andere kant op,” had hij gezegd. Ze had zich zo geil gevoeld, haar ademhaling was oppervlakkig, ze voelde zich heet worden en nat tussen haar dijen. Ze wist dat haar opgewonden tepels door het dunne katoen van haar jurk staken. Hij deed een stap naar achteren en gleed met zijn vingertoppen over haar rug en de ronding van haar kont.

“Wat heb je gedaan?” vroeg ik haar, terwijl ik een tweede vinger in haar druipende kutje liet glijden.
“Niets,” hijgde ze, trillend.
“Waarom niet.”
“Omdat ik het lekker vond,” hijgde ze. “Ik vond het heerlijk. Ik wilde hem zo graag.” Ze ademde zwaar.
“Wat deed hij daarna?”
“Hij gleed met zijn hand onder mijn jurk, tussen mijn benen, en liet zijn vingertoppen langzaam langs de binnenkant van mijn dijen gaan.” Ze kon voelen hoe zijn vingers over het kruis van haar slipje zweefden, haar bijna aanraakte en hoe haar kale geile kutje klopte. Hij reikte met zijn andere hand naar haar toe en omklemde haar borst, ging ruw met zijn vingers over haar harde tepel die door haar jurk heen stak en trok toen de bovenkant van haar jurk naar beneden, waardoor haar borst bloot kwam te liggen.

“Ik was zo kletsnat,” zei ze. Hij schoof haar soppende slipje opzij en raakte haar aan. Terwijl hij dat deed, gromde hij zachtjes in haar oor: “Ik ga je zo hard neuken… Ik ga je laten klaarkomen op mijn harde pik… Ik ga je naar huis sturen, naar je man gevuld met mijn sperma.”

“Ik kwam meteen al klaar,” hijgt ze nu, terwijl ze me over het moment vertelt. Nance genoot intens van de aanraking door zijn vingertoppen, haar warme vocht droop in haar slipje. Zijn harde pik smeulde tegen haar rug. Ze was wanhopig om hem ter plekke te neuken, hard te neuken, maar toen ze mensen op de gang hoorden, had ze haar jurk meteen dichtgedaan en waren ze uit elkaar gegaan. Ze had nog net “Zie ik je op het award feest?” uitgesproken en hij had geknikt en geknipoogd.

Ik zeg dat ze haar benen moet spreiden en dat doet ze, haar knieën gebogen en ik zie hun romige vocht in haar wijd openstaande kutje. Ik kuste en likte langzaam mijn weg langs de binnenkant van haar dijen en liet mijn tong plagend over haar gezwollen klitje en lippen gaan, terwijl ik hen proef, kus en zuig ik haar. Ze kreunt zachtjes. Ik zeg dat ze op handen en knieën moet gaan zitten en schuif mijn pik langzaam van achteren in haar.

“Vertel me wat er op het feest is gebeurd.”

“Ik… ik zag hem na de uitreiking in de lobby. Volgens mij wachtte hij al op mij. Onze blikken zochten elkaar meteen en hij knikte met zijn hoofd om hem te volgen. We haalden een drankje bij de bar. Het was er druk. Hij leunde voorover en fluisterde in mijn oor: ‘Je gaat me volgen naar een kamer boven. Ik heb geboekt. En luister, ik wil duidelijk zijn: zodra we binnen zijn, ben je van mij. Ik ga je ruw neuken waar ik maar wil. Akkoord? En ik, ik knikte gretig.”

Ik voel haar nog natter worden rond mijn pik terwijl ze praat. Ik stoot diep in haar en hoor haar kreunen.

“Dus…je bent hem gevolgd?”
“Hij leidde me naar een hotelkamer en sloot de deur. Hij zei dat ik mijn schoenen uit moest doen, mijn slipje onder mijn jurk vandaan moest halen en op mijn knieën op het bed moest gaan zitten.”

Ik glijd met mijn hand over haar rug en pak me vast in haar haar, terwijl ik mijn pik langzaam in haar beweeg. “Heb je gedaan wat hij je opdroeg?”
“Ja, natuurlijk, zonder aarzeling”

Hij knielde achter haar en ging langzaam met zijn vingertoppen over haar lichaam – langs haar rug, over de ronding van haar kont, over haar borsten, langs de binnenkant van haar dijen – tot ze kronkelde en voor hem kreunde. Toen ritste hij zijn spijkerbroek open en zei dat ze langzaam haar tong over zijn pik moest laten glijden. Dat deed ze en toen zette hij zijn eikel tegen haar lippen waarna ze langzaam zijn schacht in haar mond nam.

Zijn pik was groot, groter dan ze had verwacht, veel groter, zout, heet en hard.
Hij zwol op in haar mond en hij begon heen en weer te bewegen terwijl hij haar gezicht neukte. Hij kreunde en ze wist zeker dat hij op het punt stond om in haar mond klaar te komen, maar in plaats daarvan trok hij zich terug en zei dat ze zich om moest draaien en op handen en knieën moest gaan zitten.

Hij schoof haar jurk omhoog rond haar heupen en liet zijn vingertoppen in langzame, luie cirkels over haar kontje strijken. Toen pauzeerde hij even en gaf haar met een snelle polsbeweging een scherpe klap op haar bil. Ze schreeuwde het uit en hij sloeg haar een tweede keer, en een derde keer. De schok deed haar naar lucht happen. Hij gleed met zijn hand langs haar rug omhoog, greep een handvol haar en trok haar hoofd omhoog om hem te kussen, terwijl zijn andere hand lichtjes haar lichaam streelde, over haar borsten en buik naar beneden dwaalde en voor haar natte kutje zweefde. De warmte en hardheid van zijn pik die tegen haar kont rustte herinnerde haar er weer aan hoe groot hij was en hoe graag ze hem in zich wilde hebben. Ze duwde zich tegen hem aan en fluisterde: “Neuk me nu. Neuk me alsjeblieft.”

Hij gaf zijn vingers een snelle haal, waarbij hij lichtjes tegen haar natte spleet smakte, waardoor ze scherp inademde.

“Vraag het me nog eens,” commandeerde hij op vlakke, gelijkmatige toon.
“Neuk me alsjeblieft! Alsjeblieft,” haar stem nog steeds ademloos.
“Wil je mijn pik in je voelen?”
“Ja, ik wil niets liever; neuk me nu!”.

Hij duwde haar met haar gezicht naar beneden in het bed zodat haar kont hoog in de lucht was, plaatste toen zijn eikel tegen haar harde clitoris en wreef ermee over haar natte spleet voordat hij hem bij de doorweekte opening van haar zijdeachtige kutje plaatste. Hij duwde zijn pik langzaam naar binnen en genoot van het moment waarop ze het uitschreeuwde, haar kreten luider en hoger naarmate hij dieper penetreerde. Ze kwam klaar voordat hij halverwege was, en de vloed van vocht rond zijn pik maakte hem bijna uitzinnig, en hij neukte haar hard, zijn pik vulde haar en rekte haar uit. Ze kon voelen hoe vol van sperma hij was en begon te spasmen met nog een orgasme. Toen hij eindelijk klaarkwam, zijn volle lading hete zaad in haar pompte, kwam ze opnieuw klaar.

“Hoeveel is hij klaargekomen?” Vraag ik haar, mijn eigen pik klaar om in haar te barsten.
“Veel…. Ik voelde hem de hele weg naar huis uit me druipen” fluistert ze.

Ik neuk haar met langzame, harde stoten tot ik in haar explodeer en mijn eigen zaad ook in haar spuit.

***

Een kleine maand later. Ik zie haar handen een beetje trillen als ze zich opmaakt en haar haar borstelt. Ik kan het niet helpen maar staar naar haar. Ze bijt op haar onderlip, verdwaald in haar verbeelding. Ik kijk hoe ze verschuift in haar stoel en vraag me af hoe doorweekt haar slipje al is. Ik weet natuurlijk waar ze aan denkt. Ik denk aan hetzelfde. Ik kijk nog eens op mijn telefoon. Hij staat vlakbij geparkeerd, wachtend op een bericht van mij. Er zit een gespannen spanning in mijn borstkas en mijn pik begint stijf te worden in mijn strakke jeans. Ik laat mijn vingertoppen teder over haar armen glijden en wil haar met de seconde meer.

“Gefeliciteerd met je verjaardag. Geniet ervan, schat,” fluister ik.

Ik moet mijn eigen handen bewust stilhouden als ik de zijden blinddoek oppak en voorzichtig achter haar hoofd vastbind. Ik hoor haar ademen en besef dat mijn eigen hart bonst. We zijn allebei te nerveus om veel te zeggen. Het gevoel vooraf van opwindende verwachting. Ik voel het bloed letterlijk door mijn lichaam voel pompen. Ik leid haar naar de bank, waar ze gaat zitten met haar handen op haar schoot.
Ik ga tegenover haar zitten en maak de tekst op mijn telefoon af: mijn vrouw wacht op je. Ik vertel hem het nummer van het appartement en herinner hem eraan dat de deur niet op slot is. We zitten in stilte. Ze knijpt haar dijen samen en spreidt ze dan langzaam, haar hand dwaalt langzaam tussen de dijen, omhoog. Ze wil zichzelf aanraken. Ik vraag me weer af hoe nat haar kutje is, hoe het eruit zou zien als ze haar slipje tot halverwege haar dijen naar beneden zou trekken terwijl ze voor me zit. Ik stel me voor hoe ik langzaam een vinger bij haar naar binnen laat glijden, haar zacht laat kreunen als ik haar aanraak. Ik ben nu hard.

De klik van de deurklink doet me terugschrikken naar het heden. Hij komt langzaam de flat binnen, weloverwogen, met een zelfverzekerdheid die ik niet had verwacht. Hij erkent me, ternauwernood, met een kort knikje, en richt zich dan op haar. Ik hef mijn telefoon op en herinner me plotseling dat ik ze ga filmen.

Hij raakt haar rug aan met een lichte streling, dan haar gezicht en haalt lichtjes zijn vingertoppen door haar haar. Hij beweegt langzaam, nooit abrupt. Ik vraag me af of ze hem herkent aan hoe opzettelijk hij beweegt. Of ze zijn geur kent.

Het was niet moeilijk om hem te vinden: zijn naam stond op de website van zijn reclamebureau en op LinkedIn was zijn nummer eenvoudig te vinden. Het was een beetje lastig geweest om uit te leggen wat ik in gedachten had voor haar als verjaardag verrassing, maar hij had het idee snel door en was duidelijk geïnteresseerd om mijn vrouw weer te zien.

Ik kijk nu door de camera hoe hij haar met geoefende, prikkelende traagheid kust: eerst haar nek, even later haar schouder. Een paar seconden later een lichte streling van haar borsten. Haar tepels zijn al opgewonden. Ze opent haar benen voor hem, trillend, en zijn andere hand glijdt er stiekem tussen. Even denk ik terug aan dat moment in bed toen ik mijn hand tegen haar aan had geduwd nadat ze terug was gekomen van het samenzijn met hem, het verlangen droop letterlijk van haar af. Ik had haar zelden zo opgewonden gevoeld en vraag me af of ze dat nu ook is. Hij ontbloot haar borsten, kust ze en ze hijgt zachtjes.
De bobbel in zijn broek is duidelijk te zien als hij met zijn vinger over het kruis van haar slipje gaat en dan door het slipje heen over haar kutje begint te wrijven. De lippen van mijn vrouw zijn open en ze kreunt herhaaldelijk als hij haar aanraakt. Ik voel mijn eigen pik kloppen in mijn spijkerbroek, terwijl ik toekijk hoe een andere man mijn vrouw voor mijn ogen laat genieten.

Hij maakt zijn broek los en leidt haar hand naar zijn harde pik. Ze moet zijn pik kennen, denk ik, maar er is geen teken dat ze hem herkent als ze hem in haar hand neemt en lichtjes streelt. Ik kan zien dat ze onder de indruk is van zijn omvang en hardheid, en ik kijk naar haar tederheid terwijl ze hem aanraakt. Het is alsof ze de hitte ervan kan voelen en geniet van de verwachting dat hij in haar mond en kutje zal zijn.

Na enkele ogenblikken staat hij op en plaatst zich voor haar op de bank, met zijn harde pik voor haar gezicht, en ik voel een golf van genot en verlangen als ze zijn eikel liefdevol kust, haar tong zachtjes over elke kromming en ribbel laat rollen en dan zijn hete, harde lid dieper in haar mond laat glijden. Ik sta op het punt te exploderen als ze hem proeft en hem tegen haar tong en lippen voelt kloppen.

Zijn pik is opgezwollen en klaar om te barsten, en hij kreunt zachtjes. Hij heeft nog steeds niet gesproken, zoals afgesproken, maar hij kan zichzelf duidelijk niet tegenhouden om te kreunen als ze hem diep in haar mond neemt. Ik kan zijn adem horen als hij haar hoofd zachtjes naar achteren duwt, zijn pik uit haar mond haalt en naar achteren stapt, en dan tussen haar benen knielt en langzaam, weloverwogen, haar slipje langs haar benen naar beneden schuift en uittrekt. Hij kijkt een paar tellen naar mijn vrouw, zijn pik stijf in de houding. Ze is een prachtig gezicht, achteroverliggend op de bank met de blinddoek nog om, haar benen gespreid en haar open, soppende kutje wachtend. Haar tepels zijn nog steeds stijf en ik weet dat ze wanhopig is om zijn pik in haar te voelen.

Hij knielt tussen haar benen en kust zachtjes de binnenkant van haar dijen, zijn vingertoppen plagen haar spleetje. Ze wordt nu luider en verkrampt een beetje. Ze zijn zich nu volledig van mij bewust terwijl ik voor hen zit en er alles aan doe om mijn handen op mijn telefoon te houden en door te gaan met filmen. Ik zie de honger van mijn vrouw naar hem in haar gezicht.

Ze hijgt als hij teder haar kut kust met een gekmakende rust, haar behoeftes voelt en haar martelt met langzame likjes en diepe zoenen, van haar geniet, haar knieën tegenhoudt en open spreidt om zijn tong in haar te duwen.

Het is moeilijk mezelf te bedwingen en op te staan en naar deze man toe te gaan om mijn vrouw te neuken. Ik wil mijn pik in haar mond stoppen terwijl hij zijn pik in haar schuift, haar op alle mogelijke manieren neuken, mijn sperma op haar gezicht, haar rug en haar kont zien.

Hij likt nog een laatste keer zachtjes aan haar geil en staat dan op, maakt zijn riem los en doet zijn broek langzaam uit. Zijn pik, stijf en zwaar. Hij positioneert zich boven het gespreide lichaam van mijn vrouw, kust haar lippen en duwt dan de kop van zijn gezwollen lul bij haar naar binnen. Nance schreeuwt het uit, kreunt terwijl hij in haar glijdt en haar uitrekt. Mijn pik klopt en vraagt om bevrijd te worden terwijl hij haar neukt met diepe, langzame halen, waardoor ze bij elke stoot naar adem snakt. Ze streelt aanbiddend zijn borst en gezicht, haar kreunen is hoog en wanhopig.

Hij houdt haar gezicht even vast en doet dan de zijden blinddoek af. Ik zie haar even schrikken en glimlachen als ze ziet wie het is. Ze kijkt me aan en haar ogen lichten op als ze de mijne ontmoeten. Ze grijpt zijn billen en duwt hem dieper in haar. Toekijken hoe een andere man je vrouw laat klaarkomen is een buitengewone sensatie: Ik kijk naar de extase in haar gezicht als hij zijn pik in haar beweegt, elke stoot stuurt haar verder naar de rand. Met moeite weerhoud ik mezelf ervan om mezelf te strelen, hoewel ik keihard ben. Ik weet dat ik bij de minste aanraking mijn lading in mijn spijkerbroek zal spuiten.

Hij trekt zich terug en draait haar om, om haar van achteren te nemen, en ze kijkt me in de ogen als hij in haar glijdt. Ze is zo glad door hem. Haar blik valt op de mijne terwijl hij haar neukt. Zijn pik is groot, groter dan de mijne, en hij weet duidelijk hoe hij hem moet gebruiken, en ik zie hoe hij haar vult, haar voor mijn ogen uitrekt. Ze kreunt, hijgt als ze tot een hoogtepunt komt en daarbij in mijn ogen staart.

Met een grom explodeert hij in haar en vult haar met zijn zaad. Ik zie zijn sperma langzaam uit haar druipen. Ze zit nog steeds op haar handen en knieën, haar kont omhoog gekanteld voor hem, en voor mij, als hij opstaat, zijn broek aantrekt en geruisloos het appartement uitloopt. Ze ademt nog steeds hard als de deur achter hem dichtgaat.
Ze draait zich langzaam om, gaat achterover op de bank liggen en laat haar vingertoppen over haar tepels plagen en likt haar lippen. Ik sta op en doe mijn spijkerbroek uit. Ze spreidt haar benen wijd voor me en ik kijk toe hoe zijn sperma uit haar open spleet sijpelt.

“Geniet ervan, schat,” hijgt ze nog een beetje na.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9915 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie