BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nieuw hotel

Ik werkte al enkele jaren voor een grote multinational in het zuiden van het land, en bevond me op management team level (als business controller). Ik, een man toen 36 jaren oud, getrouwd en met aanhang (kinderen). Gemiddeld postuur (typisch Nederlandse bouw, dus op lengte en stevig maar niet te dik), gemiddeld geschapen. Goed huwelijk, nergens om te klagen.

Eén maal in de 3 maanden gingen we als management team op de hei. Secretariaat boekte een hotel waar we dan 2 tot 3 dagen de dagelijkse werkzaamheden langs ons neer legden en vooruit keken naar de jaren die zouden komen. Hierbij werd ’s avonds de bloemetjes buiten gehangen (drank en eten) en flink ontspannen. Zo ook deze keer. Ons secretariaat had een hotel geboekt met net een nieuw motel-achtig gebouw met extra kamers, alle lux ingericht. Dit motel gedeelte bedroeg 3 verdiepingen met elk 9 kamers. Een apart gebouw, met eigen ingang. Na de ingang een trap met elke verdieping 1 deur (deze moet met je kamer kaart worden geopend), en als je de deur bent gepasseerd een gallerij. De gallerij had aan de rechterkant de kamers, 9 op een rij. Met de kaart van de kamer, kon de deur geopend worden, kwam je in een hal waarvan meteen rechts een badkamer (met raam naar de gallerij, raam van vloer tot plafond). Verder door de hal kwam je bij een deur, leidend naar de slaapkamer / levensruimte met dubbelbed. Kortom lux en veel ruimte.

Ik kreeg bij aankomst een kamer in het motelgedeelte, op de 2de etage. En terwijl de eerste dag voorspoedig verliep, ’s avonds een en ander gegeten en gedronken werd, en ik tegen 1 uur in de nacht de kamer opzocht, verliep de nacht niet bijzonder. Ik sliep prima, en zoals normaal werd ik wakker om ongeveer 6.30 uur… Na een goede douche, ik zag wel dat het raamgordijn gesloten moest blijven om geen inkijk op de badkamer te hebben, kleedde ik mij aan en maakte me klaar voor ontbijt.

Ik verliet de kamer, liep naar de trapdeur aan het einde van de gallerij, moest mijn kamer kaart gebruiken om de deur te openen alvorens ik via de trap naar het hoofdgebouw kon lopen voor ontbijt. Hier liep het dus mis. Mijn kaart reageerde niet, de deur kreeg ik met geen mogelijkheid open. De periode die ik beschrijf was nog niet de periode met mobiele telefoons, dus eerste gedachte was terug naar de kamer en met de telefoon receptie waarschuwen. Toen het tweede probleem: mijn kamerdeur ging ook niet open.
Ik weer terug naar de trapdeur, bedenkend wat te doen. Aankloppen bij iemand om deze persoon te laten bellen was de enige optie, ik zag geen mogelijkheden om receptie op andere manier te waarschuwen.

Terwijl ik bij de trapdeur sta, hoor ik links van mij een geluid. Ik kijk als eerste reactie en zie een raamgordijn naar boven gaan. Dit is het badkamer gordijn van de 1ste kamer aan de gallerij. Zonder dat de persoon het in de gaten had, sta ik oog in oog met een naakte vrouwen lichaam, dan nog zonder gezicht. Prachtige borsten met stijve tepels kijken mij aan, en natuurlijk kan ik het niet laten om naar beneden te kijken, waar een geschoren venusheuvel en prachtige licht openstaande kut lippen een prachtig aanblik geven. Het gordijn gaat verder omhoog en vervolgens kijk ik in de ogen (blauw) van een jonge vrouw. Ik zie haar schrikken, ik moet een tevreden greins hebben gehad… het gordijn wordt snel weer naar beneden gedaan. Ik schaam me een beetje, maar besluit toch om aan te kloppen… In een kamerjas wordt de kamer geopend, en de jonge vrouw staat met een lichtrood hoofd tegenover mij. Ik verontschuldig mij voor wat zojuist gebeurd is, vertel haar van de situatie en vraag of zij receptie zou willen bellen om hun te laten helpen. Zij vraagt me te wachten (op de gallerij) en belt de receptie. Even later komt ze terug en vraagt mij binnen te komen. Receptie heeft aangegeven dat er inderdaad een storing is met het sluitingssysteem van het hotel en dat zelfs de nooduitgang (erg vreemd) problemen gaf… kon 1.5 uur duren.

Ik stap bij haar naar binnen en sta in de slaapkamer / levensruimte, zij met een kamerjas aan achter me aan lopend. In de slaapkamer staan we vervolgens tegenover elkaar en zij zegt brutaal: jij hebt mij naakt gezien, kleed je uit, ik wil jou ook naakt zien. Twijfelend, en misschien door de dringende toon, doe ik mijn schoenen en sokken uit, maak mijn broek los en doe mijn overhemd en onderhemd uit. Vervolgens stap ik uit mijn broek en met alleen een onderbroek aan sta ik voor haar, twijfelend of ik verder wil gaan. Alweer komt een dringend commando: onderbroek uit! Ik besluit te volgen en volgend moment sta ik naakt voor haar. Ze bekijkt me van boven naar beneden, dit alleen al zorgt ervoor dat mijn penis langzaam in erectie standje komt… half stijf wijst deze naar haar. Zij maakt haar kamerjas los en deze valt vervolgens op de grond. Mmm, zegt ze, goed genoeg. Ze stapt dichterbij en haar hand pakt mijn halfstijve lul die ze vervolgens langzaam wat begint af te trekken.

Voor mij een teken om haar borsten aan te raken en met mijn vingers haar tepels nog stijver te krijgen. Ze glimlacht, sluit haar ogen en zegt: neem ze 1-voor-1 in je mond, zuig eraan. Ik doe wat ze zegt en zuig eerst haar rechtertepel in mijn mond, daarna de linker. ondertussen gaat mijn hand naar haar rug en zoek ik mijn weg naar haar billen. Mijn lul staat fier overeind, en plots duwt ze me naar achteren, en val ik op haar bed. Zij buigt zich naar mijn lul en neemt hem in haar mond. Met haar tong gaat ze langs en om mijn eikel, en rustig begint ze te zuigen waarbij ze me nog steeds langzaam aftrekt. Ik houd het niet meer, probeer niet klaar te komen, en alsof zij het voelt stopt ze en begint ze mijn borst te kussen. Ze draait zich om en gaat met haar knieën naast mijn hoofd zitten. Ze laat zich zakken en bij het aanzicht wat naar mijn hoofd komt begin ik haar kut lippen te likken, om vervolgens haar klitje en kutje verder te proeven. Ik voel ondertussen haar mond weer om mijn lul sluiten en in standje 69 zijn we elkaar intensief aan het verwennen.

Na minuten in dit standje neemt zij weer initiatief, draait zich om en gaat met haar mooie lichaam op mijn lul zitten. Ze masseert mijn lul met haar kut lippen, en haar borsten gaan op dit ritme mee, wat mij weer enorm opwindt. Zo stijf ben ik in tijden niet geweest, en alsof zij dat aanvoelt zorgt ze dat haar kutlippen mijn lul omsluit. Ik zit tot aan mijn wortel in haar, en haar langzame op en neer gaande beweging voelt geweldig. Zij heeft haar ogen gesloten, en haar ademhaling laat niet ter wensen over… ze komt klaar, en schreeuwt het uit. Dit is een volledig nieuwe ervaring voor mij, maar ik weet mijn zaad bij me te houden.

Ze stapt van me af en gaat op haar knieën naast me zitten. Neuk me hard, zegt ze. Ik ga achter haar zitten, schijf mijn lul in haar en begin haar ritmisch te neuken, steeds harder, ook omdat ik voel dat mijn orgasme zich niet lang op zich laat wachten. En zo gezegd zo gedaan, ik waarschuw haar dat ik ga klaarkomen, waarbij zij zegt: spuit me vol… ik wil je zaad voelen. De explosie was enorm, mijn orgasme en de golven van zaad spoten in haar kut. Deze ervaring was compleet nieuw voor mij en de orgasme staat zeker in de top tien, zelfs tot vandaag de dag. Nadat mijn lul weer wat slapper wordt haal ik hem uit haar, het zaad stroomt letterlijk uit haar… wow. Ze bedankt me met een zoen en zegt: kom we gaan ons douchen, waarschijnlijk is het probleem met de deuren al lang opgelost…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10348 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Nieuw hotel”

Plaats een reactie