BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Fantasie 2

Het is een dag zoals alle dagen. De dingen die gebeuren gebeuren. Zoals gewoonlijk lig jij al te slapen als ik in bed stap. Je mompelt iets onverstaanbaars, ik zeg je welterusten en draai me op mijn rug. Dan aai ik jou over je benen en billen. Voel ik het goed. Ik aai je nogmaals over je benen en billen. Als ik dan weer over het kruisje van jouw slip wrijf voel ik dat die nattig, kleverig is. Normaal is die droog. Kurkdroog, jij houdt niet van nat ondergoed. Ik wrijf nogmaals over het kruisje van je slip, nu voel ik het duidelijk. Je kruisje is vochtig. Ik knijp je slip in een plooi en voel nattigheid op mijn vingers. Dan beweeg ik mijn hand naar mijn gezicht, ik wil aan mijn vingers ruiken. Onmiskenbaar ruik ik sperma. Jij hebt geneukt. Niet met mij. Met wie wel weet ik niet. Ik leg mijn hand weer tegen jouw billen. Wrijf nogmaals over het kruisje. Dan trek ik je slip iets opzij. Mijn vingers glijden over je bil naar je kutje. Bij je kontgat voel ik sperma. Ik duw een vinger tegen jouw sterretje. Zonder probleem glijdt die naar binnen. Overal voel ik sperma. Niet mijn sperma. Wij hebben al een even niet gevreeën. Door het gefriemel van mij wordt jij iets wakker. Wakker worden gebeurt wel vaker. Dan moet je altijd plassen. Nu sta je ook op. Je loopt naar de badkamer en doet een plas. Net zoals altijd.

Als je terugkomt pak je een schone slip uit jouw kleding la en trekt die aan. Je komt weer naast me liggen, geeft me een kus en met een welterusten draai je weer op je zij. Ik ben ook moe en val zelf niet veel later ook in slaap. Midden in de nacht schiet ik wakker. 4:56 geeft de wekker. Ik bedenk me wat ik eerder die avond ontdekt had. Met een hand wrijf ik weer over je been. Als ik bij je kruisje ben voel ik weer nattigheid. Nogmaals trek ik je slip opzij. Met een vinger gleed ik weer richting je kruis. Ik volg het spoor dat de nattigheid heeft achtergelaten. Nu kom ik bij je kutje. Je kutje is vochtig. Ik duw mijn vinger tegen je kutje zonder dat ik naar binnen glijd. Mijn natte vinger haal ik terug en hou die onder mijn neus. Onmiskenbaar sperma. Dan leg ik mijn hand terug op je been. Nu wil ik je kontje controleren. Als ik een vinger tegen je sterretje leg voel ik ook daar nattigheid. Zonder probleem duw ik mijn vinger in je kontje. Daar voel ik veel meer nattigheid. Ik mijn hoofd heb ik allemaal vermoedens. Maar kan er niets mee. Dan draai jij je om. Nu lig je op je andere zij, je kontje is nu van me af en je kijkt me aan. “Het was lekker” fluister je me toe. “Dit is toch wat jij altijd al wilde?” fluister je dan. Ik kan alleen maar knikken en zachtjes “Ja” zeggen.

Even laat ik het nieuws op me inwerken. Jij hebt je in kutje en kontje laten neuken en beide zijn gevuld met sperma. Ook was het lekker. “Heb je echt genoten?” vraag ik je fluisterend. “Ja, ik heb echt genoten. Was best wel spannend, maar ik heb echt genoten.” Ik wil alles weten. Toch word ik overmand door slaap. Uren later wordt ik wakker. Het is inmiddels licht. Jij ligt niet meer naast me. Ik draai me om en kijk op de wekker. 8:30 Het is tijd om op te staan. Aangekleed loop ik de woonkamer binnen. Jij zit in je pyjama op de bank. Ik plof naast je neer en kijk je aan. Jij kijkt terug. Gisteravond was ik weg en je wist dat ik laat thuis zou zijn. Dat gaf jou de gelegenheid te doen wat je deed. Maar wat ik niet weet is met wie je het deed en waar je het deed. Ik hoop dat jij me dat gaat vertellen. “Ben je boos?” is het eerste dat je zegt. Ik schud mijn hoofd. Ik ben ook niet boos, ik ben trots en geil. Ik hoop dat jij me gaat vertellen wat er gebeurd is, waarom en bovenal hoe je het gedaan hebt. Jij schuift mijn kant op, je gooit je hoofd op mijn schouder. “Echt niet boos?” Nogmaals schud ik mijn hoofd. ”Ik heb wel een beetje een schuldgevoel” fluister je “ik heb enorm genoten en het voelde goed.” Langzaam vertel je hoe jouw avond gister is verlopen. Maar laat ik het hier chronologisch opschrijven.

In het begin van onze relatie hebben we samen een erotische cinema bezocht en later nog een keer de kamasutra. Tijdens en na die gebeurtenissen had ik je al verteld dat ik het niet erg zou vinden als jij je zo af en toe door iemand zou laten neuken. Het liefst als ik erbij was, maar dat hoefde niet als je er maar eerlijk over was. Maanden geleden merkte je voor het eerste dat ik over je billen streelde. Blijkbaar heb ik toen een keer te duidelijk “droog” gemompeld. Ik kan het me niet herinneren maar voor jou viel er een kwartje op zijn plaats. Zelf had je genoeg aan de sex die wij hebben en was je niet echt van plan om zonder mij met een vreemde te neuken. Daarbij komt was ik niet zo heel veel weg, maar ik had mijn vast sportavonden. Jij besloot op een datingsite een profiel te maken.

Weken lang keek je rond maar geen van de aanwezige mannen kon je aandacht vasthouden. Op een dag kreeg je een berichtje van “mooie_man”. Je bezocht zijn profiel en las het bericht nogmaals. De dag erna dacht je er nog over na. Dus besloot je zijn bericht te beantwoorden. Dagenlang kreeg je geen antwoord. Toen opeens was daar een reactie. “Ik wil je ontmoeten, zeg jij maar waar en wanneer.” Dat was niet wat jij wilde lezen. Je was hier niet op voorbereid. Dagen liet je voorbij gaan maar zijn bericht liet je niet los. Je stuurde een bericht om hem in het restaurant van de HEMA in de stad te ontmoeten. Die dag ging je ruim van te voren naar de stad. Ik was naar mijn werk en naar de stad ging je wel vaker. Er was dus niets verdachts aan. In de HEMA was je een uur te vroeg. Ik liep naar de tafel waar je hem wilde ontmoeten. De tafel was bezet. Van een afstand zag je dat er al iemand aan de tafel zat. Toen je goed keek zag je dat hij het was. Blijkbaar was hij er nog eerder dan jij. Je ging zo staan dat je hem ongezien van afstand kon observeren. Hij had een laptop op tafel staan en was er heel druk op bezig. Hij ruimde zijn laptop aan de kant. Jij keek naar de klok. Nog een kwartier, dan was het moment dat je had afgesproken. Hij stond op. Je kon nu ongezien weggaan en het laten voor wat het was.

Toen je weer om de stelling heen keek was hij weg. “Hallo” klonk het van achteren. Je draaide je om en keek in de ogen van je afspraak. Weglopen was niet meer mogelijk. Jullie raakte aan de praat en besloten om toch nog maar een kop koffie te drinken. Daar was het per slot van rekening ook om gegaan. Kennismaken onder het genot van een kop koffie zonder verdere verplichtingen. Het gezellige gesprek duurde uiteindelijk bijna drie uur. Jij moest naar huis. Hij moest ook weer verder. Op de datingsite hielden jullie contact. Je maakte een nieuw email adres aan en zette dat op je telefoon. Je verwijderde je profiel op de site. Hij wist nog niets van het waarom maar je had het gevoel dat het wel zou lukken. Je sprak in de afgelopen maanden nog tweemaal ergens in de stad af. Gisteren had je ook een afspraak gemaakt in de stad. Na een drankje nodigde je hem uit om naar ons huis te komen en hij ging erin mee.

Je was best wel zenuwachtig niet wetende of hij wel wilde meewerken. Ik vertrok om op tijd naar sport. Jullie zouden een kwartiertje later thuiskomen. Terwijl ik de straat uitreed draaide jij erin. Ik zwaaide naar je en jij zwaaide terug. Hij reed achter je aan, ik wist van niets. Je liet hem binnen en gaf hem koffie. Daarna vroeg je hem even geduld te hebben en je liep de trap op. Je ontdoet je van je kleding en trekt een ruimzittend jurkje aan. Verder niets. Dan loop je weer naar beneden. Hij kijkt je verlekkerd aan. Eigenlijk wil je hem vertellen waarom je vanavond sex met hem wil hebben. Maar je vertelt hem helemaal niets. Je gaat naast hem zitten, draait je hoofd naar hem toe en geeft hem een zoen. Dan nog een en nog een. Dan druk jij je tong in zijn mond. Jullie tongen minuten lang. Je voelt dat hij op onderzoek gaat. Hij streelt je borsten en knijpt zachtjes in je harder wordende tepels. Jij tilt een been op waardoor je jurkje nu je blote kutje niet meer verbergt.

Hij begint je te vingeren met zijn ene hand terwijl zijn andere nog een tepel vast heeft. Dan verbreek jij de zoen en draait je zo dat je zijn broek los kan maken en zijn piemel naar buiten krijgt. Met je tong plaag je hem door kleine likje over het gaatje in de kop te geven. Dan neem je hem een klein stukje in je mond. Om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden moet je hem neuken zonder condoom. Hopelijk begint hij er niet over. Je verteld verder over de seks, de onervarenheid van hem als het gaat om goed neuken. Toch weet je hem ervan te overtuigen dat hij jou in zowel je kutje als kontje moet voorzien van een flinke lading sperma. Je kutje krijgt zelfs twee ladingen omdat je vlak voordat hij vertrekt hem nog een keer je kutje aanbiedt. Of eigenlijk was jij gewoon naakt en hij koos voor je kutje. Toen hij vertrokken was heb jij een slip en je pyjama aangetrokken en bent in bed gaan liggen. Doodsbang was je. Wat als ik boos zou worden. Wat als ik je weg zou sturen. Uiteindelijk lag ik nog geen uur later naast je in bed en deed daar mijn ontdekking. Jij hield je slapende. Pas nadat je naar het toilet was geweest kon je in slaap komen.

Vanochtend was je vroeg weer wakker en om mij niet wakker te maken was je maar opgestaan. Ik heb naar je geluisterd. Mijn piemel is staalhard. Ik trek mijn onderbroek omlaag en mijn piemel wijst in jouw richting. Jij zuigt hem in je mond en je tong voel ik rondjes draaien. Dan sta ik op en trek jou naar de armleuning. De slip trek ik opzij en prik mijn piemel zo in je kutje je bent glad zat. Ik neuk je minuten lang en moet mijn best doen om niet klaar te komen. Pas als ik merk dat jij ook op het randje bent en ieder ogenblik klaar kan komen spuit ik je kutje vol. Daardoor kom jij ook klaar. Langzaam trek ik mijn piemel uit jouw kutje. Hij glimt helemaal. Dan druk ik hem zonder waarschuwing zo in je kontje en neuk je stevig. Nu ik klaargekomen ben duurt het langer voordat ik weer kom. Jij komt wel al voor de tweede keer klaar. Ik voel je knijpen. Minuten lang neuk ik je zo en als ik dan eindelijk mijn tweede klaarkom ben jij blij dat het over is. Ik trek je overeind en geef je een tik op je billen. Je sterretje sluit zich. Eenmaal overeind geef ik je een knuffel en ik kus je. Jij kust terug. “Is het voor herhaling vatbaar? Of was het eenmalig?” fluister ik je toe. Jij kijkt me aan en een glimlach komt op je gezicht. “Van jou mag ik het wel vaker doen is het niet.” Ik ben blijkbaar heel doorzichtig, want inderdaad heb ik er geen problemen mee als het vaker zou gebeuren. “Ik hou van jou, heel erg veel.” fluister ik je toe. In de loop van de ochtend lekt er steeds meer sperma uit jouw kutje en kontje. Ik wordt er super geil door. Die avond neuken we elkaar nogmaals de sterretjes voor de ogen. Zo geil als we op elkaar zijn.

Wetende dat het waarschijnlijk nooit zal gebeuren is het iets wat me wel heel geil lijkt. Ik zal het je nooit kwalijk nemen en je waarderen en respecteren voor de dingen die je doet. Doet omdat jij er ook een fijn gevoel bij hebt. Doet omdat je weet dat je mij er helemaal gek mee krijgt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Barth

Ik ben een single man. Heel open van karakter en open minded. Er is maar weinig wat niet kan. Ik schrijf belevenissen, aangevuld met fantasieën als verhalen.
Wanneer jij als vrouw je herkend in mijn verhalen en met mij die fantasieën werkelijkheid zou willen laten worden neem dan contact met me op. Samen is leuker als alleen.

Dit verhaal is 4225 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie