BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De redding van ons huwelijk 3

De relatie tussen Susan en mij is wat verbeterd, maar we moeten nog hard aan onze verhouding werken. Ze is een affaire begonnen met Rudy, onze klusjesman. Een belangrijke stap hebben we gemaakt bij de piercer. Ik ben Rudy dankbaar dat hij Susan deze beloning heeft gegeven.
Ik ben wel wat geschrokken dat ik opgewonden werd van mijn zwangere dochter toen we zagen dat ze werd geneukt door haar Surinaamse vriend. Een goede vent trouwens, hij heeft mij het advies gegeven om weer met Susan te praten over wat ik wil. Ik ben niet zo’n prater en zeker niet over mijn gevoelens en fantasieën.

Na weken het gesprek uitgesteld te hebben hak ik dan eindelijk de knoop door. Op een avond vertel ik mijn gevoelens aan Susan en dat ik er meer bij wil betrokken worden dat ik haar cuckold wil zijn die ziet hoe zij geniet van seks met Rudy. Ik verwijs naar het bezoek aan de piercer, toen ze is genomen door de piercer en ik zijn zaad van haar tieten moest likken. Ik vertel mijn gevoelens van dat moment, “In eerste instantie toen hij het zei dacht ik wat smerig. Toen hij het nog een keer zo dominant zei, gebeurde er wat me. Ik zag het genot op je gezichten voelde de dominantie van de man en ik wilde gedomineerd worden door jou en hem. Ik kreeg een sterke aandrang om jou te dienen, ik wilde je mooie tieten schoonlikken. Het klinkt misschien vreemd nadat we jaren een gelijkwaardig huwelijk hebben gehad maar ik wil nu onderdanig aan jou zijn, mijn vrouw. Ik vind het heerlijk als je als een slet gedraagt zoals toen die middag dat je ging voor je eigen genot. Hoe je uitdagend over straat liep en in het restaurant je borst ontbloten terwijl iedereen als ze naar ons keken dat hadden kunnen zien.
Ik weet niet hoe dit zich verder ontwikkeld maar ik wil wel jou zien genieten en niet alleen via een appje met een foto of kort filmpje ik wil het echt zien en er ook deel van uitmaken. Ik wil dat jij me domineert, bepaald wat ik doe en doen moet.”
Ik slaakte een zucht van opluchting nu ik mijn diepste en geheimste gevoelens heb geuit. Ook Susan heeft het moeilijk, haar ogen zijn vochtig.

Susan neemt me in haar armen en ik voel haar warme zachte lichaam tegen me aan. Ze streelt me en fluistert zacht, “Dank je dat je zo openlijk je gevoelens vertelt. Ook Lisa heeft al gezegd dat ik je zo zou gaan verliezen als ik op mijn doorgeslagen weg doorga, met mijn verhouding met Rudy.
Alleen weet ik nog niet hoe ik dit moet aanpakken. Ik vind het lief en bewonderenswaardig dat je dit met mij deelt. Ik wil hier graag overdenken want ik vind het nogal wat. Ook zou ik graag met wat mensen overleggen, dat is een advies dat ik van Lisa kreeg. Dus schatje geef me even de tijd.” Ik stem daar natuurlijk mee in, het past bij mijn huidige rol die ik op me wil nemen.

De volgende dag deelt Susan me mee dat Rudy weer is geweest. Ik ben teleurgesteld want ik wist er niets van. Susan vertelt dat hij op haar verzoek de badkamer heeft aangepast. Ik ben verbaasd en vraag wat hij dan heeft gedaan. Ik zou het wel zien zegt Susan. Ik ben nieuwsgierig en ga kijken.
In de badkamer zie ik de douchekop en een staafachtige douche. Misschien ben ik niet zo’n man van de wereld maar ik weet niet wat het is, de enige aanpassing die ik zie is die staafdouche.
Ik ga terug naar Susan en vraag wat het is. Ze kleurt wat en moet giechelen, “Dat is een anaaldouche lieverd. Zo kan Rudy me ook in mijn kont neuken.” Ik moet even slikken en antwoord, daar hou je toch niet van. Susan legt me uit dat donkere mannen graag alle gaatjes gebruiken en Susan gaat daar natuurlijk in mee. Ik schud mijn hoofd en vraag of ze dat echt wil, ze antwoordt aan mij dat ze totaal beschikbaar wil zijn voor Rudy. Ik merk dat ze de nadruk legt op totaal. Voorzichtig vraag ik hoever ze wil gaan. Susan bijt op haar lip maar zegt dan, “Jij bent eerlijk tegen mij geweest en ik wil eerlijk zijn met jou. Net als Edgar bij Lisa wil ik me onderwerpen aan hem. Ik wil dat hij mijn eigenaar wordt, ik wil alleen nog beschikbaar zijn voor donkere mannen en jij wordt mijn cuck. Ik weet alleen niet of dat gaat werken. Ik weet dat jij regelmatig overlegd met Edgar misschien moet jij dat eens vragen. Jij wordt onderdanig aan mij en ik aan Rudy.” Ik knik nadenkend, onze relatie wordt wel gecompliceerd maar als dat de redding van ons huwelijk is moeten we dit doen. We maken voorzichtige stappen maar ik zie wel vooruitgang.

Een paar dagen later merk ik dat de lakens weer verschoond moeten worden. Ik weet dan dat Susan nog niet zo ver is. Ik vermoed wel dat ze met Rudy er nu over gepraat heeft. Blijkbaar nog niet genoeg.
Ik stel het wel weer uit maar ik weet dat ik met Edgar moet praten dat heb ik met Susan afgesproken. Dus ik app Edgar of ik naar mijn werk langs kan komen. Ik krijg te horen dat ik welkom ben. Nu heb ik geen keus, ik moet langs bij Edgar en Lisa.
Daar aangekomen doet Lisa open in een gewaagd jurkje maar dit ziet er wel wat beschaafd uit hoewel het genoeg van haar verleidelijkheden laat zien. Je kunt nu duidelijk zien dat ze zwanger is haar borsten zijn groter en ook haar buikje.

“Kom binnen pap, koffie?” ik knik instemmend. Ik voel me opgelaten nu mijn dochter ook thuis is. Zou ze bij het gesprek blijven zitten? Ik moet zeggen Edgar voelt me goed aan en ziet dat ik wat verlegen ben. Edgar stelt me gerust door te zeggen dat Lisa een goede aanvulling kan zijn door het vanuit haar kant te zien. En dat ze wat ervaring heeft op dit gebied. Lisa voegt eraan toe iets wat mij in het hart raakt, “Ik wil graag jullie helpen papa. Ik zou het afschuwelijk vinden als jullie uit elkaar zouden gaan.”
Ik knik en leg uit wat Susan en ik van plan zijn en of dat mogelijk is. Edgar antwoordt dat wij het bepalen als jullie het zo willen, dan kan het. Hij voegt eraan toe dat we wel duidelijke afspraken moeten maken en om de zoveel tijd kijken of het nog werkt. Dan stelt hij een vraag aan mij, hoe ik denk dat Lisa aan haar tattoos is gekomen. Ik reageer snel dat ze dat van hem moest. Lisa glimlacht en gaat hierop in en deelt mij mee dat zij het wilde. Edgar gaat hierop in, “Susan ging een relatie met Rudy aan omdat jij en zij dat allebei wilden. Het is weliswaar om jullie huwelijk te redden maar jullie stemmen er beiden mee in. Jij wilt onderdanig zijn aan Susan, dat geef je zelf aan.” Ik knik dat ik het begrijp. Weer voegt Edgar eraan toe dat Susan en ik moeten blijven praten en dat hij weet dat ik dat moeilijk vind ook over mijn gevoelens.

Als ik hun verlaat krijg ik een dikke knuffel van Lisa en ze lacht heel lief naar mij. Ik kan er niets aan doen maar weer word ik seksueel opgewonden van haar. Haar zwangerschap en haar volle zachte borsten tegen me aan. Ik wil het niet maar ik kan deze reacties niet tegenhouden en misschien wil ik dat ook niet.

Als ik aankom bij ons huis zie ik een vrouw met een bekend gezicht ons tuinpad verlaten. Ik graaf in mijn geheugen en dan weet ik, het is de vrouw uit de video die Edgar ons heeft toegestuurd, inmiddels alweer maanden geleden. Ik vraag me af wat zij hier kwam doen.

Ik begroet Susan met een kus en val meteen met de deur in huis en vraag of ze bezoek heeft gehad. Susan vertelt dat ze met de vrouw van de video gepraat heeft over haar man en hoe je om moet gaan met een cuckold. Susan adviseert me om met hem te gaan praten. Ik vind dat een goed idee. Susan zorgt ervoor dat ik het nummer van de man krijg. Mijn drang om nogmaals Susan te zien neuken groeit met de dag. Ik weet dat ze regelmatig Rudy ziet en ik weer de lakens kan verschonen. Mijn drang om ze te zien neuken wordt alleen maar groter. Ik word er echt geil van in mijn gedachten heb ik ze het ze het al vaak zien doen. Ik maak een afspraak met de man van de video, Niels.

Tijdens onze ontmoeting verloopt het eerst wat onwennig en moeizaam. Pas als ik zeg dat ik en Susan ook voor een cuckoldrelatie hebben gekozen wordt ons gesprek wat meer ontspannen. Niels en Esther hebben al langer zo’n relatie. Niels beschrijft hoe hij op deze manier kan genieten van zijn vrouw. Niels zegt dat hij ziet hoe zijn vrouw meer genot ervaart sinds ze het met donkere mannen doet. Ook dat hij geniet om voor haar te zorgen en haar na haar diverse climaxen schoon te likken. Ik verbaas me dat hij er altijd bij is.

Dat is eenvoudig antwoordt hij, Edgar stuurt me altijd een appje als hij komt of Esther meeneemt naar een gangbang. Dat heb ik hem gevraagd, dat is voor mijn genot. Ik wil Esther zien genieten als ze keihard genomen wordt.

Niels grinnikt als hij mijn gezicht ziet, “Jij weet niet wat een gangbang is.” Ik knik, Niels is zo vriendelijk om mij dat uit te leggen. Bij een gangbang wordt een vrouw door meerdere mannen genomen. Het kan ook zijn, dat er meerdere vrouwen zijn als ‘gebruiksvoorwerpen’ voor de mannen. Ik moet even slikken, maar Niels probeert geruststellend te zeggen dat zijn vrouw ervan geniet. Mijn gedachten gaan gelijk op de loop, zal Susan straks dat ook willen. Niels laat me een foto zien op zijn telefoon en ik probeer zo neutraal mogelijk te kijken. Het is pure porno, Esther heeft een lul in haar kut, kont, mond en twee pikken in haar handen. Dat betekent dat ze met vijf man bezig is. Niels ziet alleen het genot van Esther.

Ik aarzel of ik dit kan vragen maar probeer het toch, “jij, uhm…….draagt uhm…… toch.” Niels kapt mijn vraag af en vult het voor mij in terwijl ik opgelucht ademhaal. “Jij bedoelt mijn peniskooi.” Ik knik ja. Niels glimlacht, “Ja, en nu ook ik ben trots dat ik hem draag. Ik kan mijn vrouw geen bevrediging geven dus is Nielsje nutteloos dus dan maar in een kooi. Maar dat blijft je eigen keus Stefan, niet iedere cuckold draagt een peniskooi of niet heel de tijd.” Ik haal opgelucht adem, ik zie me dat nog niet gauw doen. Hij geeft me nog een advies om veel te praten want dat is onontbeerlijk om de cuckoldrelatie te laten slagen. We spreken af om contact te blijven houden.

Ik ga terug naar huis en ik weet nu dat ik veel met Susan moet praten om dit tot een succes te maken en ons huwelijk te redden. Wat ik zeker weet is dat ik met Rudy moet praten. Daar zie ik als een berg tegenop. Ik zie in dat dit voor mij heel belangrijk is.

Ik moet me ertoe dwingen om Rudy te bellen. Ik zorg dat ik op een dag vrij ben en Susan er niet is. Rudy is zo aardig om wat later die dag te komen als Susan naar haar werk is. Ik ben heel eerlijk tegen hem en deel Rudy mee dat Susan en ik een cuckoldrelatie hebben. Rudy grinnikt, “Nou dan heb je heel wat gemist. Wat een hete vrouw heb jij.” Ik kleur en zeg dat ik al heel vaak de lakens heb verschoond maar dat ik heel graag erbij ben als Susan en Rudy seks hebben. Hij slaat joviaal op mijn schouder. ”Tuurlijk witte jongen, jij wil graag zien wat voor BBC-slet je vrouw is en ik kan je verzekeren dat is ze hoor maar dat heb je al gezien aan de lakens. Ze is net zo geil als je dochter. Misschien nog wel erger, ik hoef nooit een condoom te gebruiken.” Ik moet even slikken als ik hoor dat hij ook Lisa geneukt heeft, en dat hij en Susan geen voorbehoedsmiddelen gebruiken. Gelukkig is Susan aan de pil. Toch zo even controleren in de badkamer. Rudy en ik spreken af dat hij een appje stuurt als hij langskomt. Eigenlijk kan ik niet wachten om hun samen te zien. Susan heeft tot nu toe altijd met Rudy geneukt als ik er niet was. Rudy was onwetend van wat voor soort relatie Susan en ik hebben. Rudy staat op het punt van weggaan als Susan binnenkomt, ze is verbaasd maar zoent Rudy hartstochtelijk, ik zie hoe ze haar lichaam aanbiedt aan hem . Ze drukt zichzelf helemaal tegen hem aan. Rudy heeft nog een andere afspraak en gaat weg.

Ik kijk uit naar een appje van hem. Dan komt het langverwachte appje. Ik wil snel naar huis maar ik word opgehouden. Ik baal want nu mis ik een groot deel waarschijnlijk. Ik haast me naar binnen. Ik verwacht dat Susan en Rudy boven zullen zijn. Ik ben verbluft als ik ze in de huiskamer aantref. Ik raak gelijk heet als ik Susan op haar knieën voor Rudy zie zitten met zijn lul diep in haar keel. Onvoorstelbaar hoe diep zijn grote donkere lul in haar mond en keel zit. Dan haalt ze de lul uit haar mond en wat geïrriteerd en overheersend zegt ze tegen me. “Jij bent laat. Kleed je uit en ga in de hoek zitten. Kijk hoe deze mooie zwarte man me geeft wat jij al jaren niet meer doet.”

Dit heb ik niet verwacht maar ik doe wat me is opgedragen. Je kunt duidelijk zien dat ik opgewonden ben, mijn piemeltje is hard en naakt ga ik in de hoek zitten. Ik kan duidelijk zien dat Susan al genomen is door Rudy. Haar kontgaatje is een gapend gat en de sperma druipt eruit. Ook haar kut staat open en ook daar druipt zijn zaad uit. Op de vloer liggen de sappen van ik vermoed Susan. Dan zegt Rudy, “Toon die lamzak hoe je geniet van mijn zwarte lul in je blanke kut, slet.” Ik kijk met open mond hoe mijn vrouw op zijn schoot kruipt en zijn donkere lul tegen haar kut plaatst. Tergend langzaam laat ze zich zakken, haar ogen zijn op mijn gericht. Heel Rudy’s lul verdwijnt in haar kut. Ik lik mijn lippen dit wil ik al zolang zien. Ik zie het genot in Susans ogen, ze straalt. Ik geniet zelfs van de manier waarop Rudy me aanspreekt.
Langzaam begint Susan op en neer te wippen op zijn lul. Het contrast van donker en blank is prachtig. Ik zie hoe Rudy zijn hand beweegt naar haar gepiercete clitje, haar clit is hard en Rudy begint het snel te wrijven. Susan kreunt luid, “Oh….. ja laat mijn mannetje zien hoe jij je blanke hoer bevredigt.”

Ik hou het al niet meer en spuit op de vloer. Het lijkt of Rudy en Susan pas net beginnen. Heel even kijkt Susan naar Rudy en zegt, “Snap je nu dat ik nooit klaar kwam bij die lammeling met zijn lamme ding.” Rudy lacht alleen maar terwijl Susan steeds sneller op zijn lul wipt. Rudy wrijft steeds sneller over haar clitje en dan lift Susan zich van zijn lul en spuit haar sappen op de vloer, waarbij ze luid kreunt. Ik kan alleen genieten van het genot wat ze krijgt. Ze zakt weer terug op zijn lul en dit herhaalt zich een paar maal. Nog steeds is Rudy nog niet klaargekomen totdat ik hem zie fluisteren in Susans oor. Ik hoor Susan antwoorden, “Jah, spuit je zaad in mijn vruchtbare blanke spleet. Ik ben je blanke hoer.” Ik zie hoe Rudy haar heupen pakt en stevig op zijn donkere lul duwt, ik zie zijn billen samentrekken als hij zijn zaad in haar kut spuit. Uitgeput zakt Susan op de bank, ik zie het zaad uit haar gleuf druipen.

Rudy zegt tegen mij dat ik mijn werk moet doen als cuck en geeft me een vette knipoog. Susan ligt nog na te genieten van haar climax als ik gretig haar spleet begin te likken. Rudy gaat stilletjes weg. Na een tijd begint Susan weer te kreunen, “Goed zo ventje, lik je hete vrouw maar schoon. ‘ik voel me opperbest als ze me zo behandeld. Ik wil haar niets liever dan plezieren. Tussen het likken door van dat heerlijke kutje van haar krijg ik nog wel te horen dat ik mijn kwakkie wat ik eerder gespoten heb moet opruimen. Susan wordt steeds meer overheersender naar mij toe en ik geniet ervan.

De volgende ochtend bedenk ik opeens wat Susan tegen Rudy zei toen ze bijna klaar kwam, spuit je zaad in mijn vruchtbare blanke spleet. Het zal toch niet dat ze de pil niet meer slikt. Ik zie haar strip niet meer liggen. Hoewel Susan al wel wat ouder is, kan ze nog steeds zwanger worden. Ik weet niet of ik dat wil, om eerlijk te zijn liever niet. Susan en ik hebben maar één dochter maar Susan wilde graag meer kinderen.

Ik kan alleen maar hopen dat Rudy me weer snel een appje stuurt en dan zal ik op tijd zijn dat weet ik wel. Ik wil hun ontmoeting helemaal zien. Voor het zover is neem ik contact op met Niels. We praten erover hoe mooi het wel niet is om te zien hoe onze vrouwen genieten van een zwarte lul. Toch geeft hij me wel weer te denken als hij zegt dat de bulls het soms met meerdere vrouwen doen. Ik denk gelijk aan Susan en Lisa, zou Susan met haar dochter vrijen en seks hebben. Ik merk dat ik opgewonden wordt door de gedachte, het is zo verboden. Niels is meer ervaren in de cuckoldrelatie en vermoedt dat Rudy een volgende stap zal zetten om te kijken hoever Susan wil gaan of Susan echt zijn BBC-hoer is. Ik kijk en vraag hoe dat dan eruit zal zien. Niels vermoedt met meerdere Bulls of vrouwen. Ik denk terug aan de foto van Niels waarop Esther staat met vijf donkere mannen. Ik weet niet of Susan zover zal gaan.

Alleen de gedachten maken me zo geil. Om eerlijk te zijn vind ik het heerlijk als Susan zich als een hoer gedraagt. Ik weet dat ik deze overpeinzingen niet mag hebben maar ik heb gezien hoe Lisa zich gedraagt als een echte BBC-slet maar ik zou haar wel vaker zo willen zien. Ik heb haar gezien toen ze genomen werd door Edgar op de eettafel maar ik zou best meer willen zien van haar bij andere donkere mannen. Door deze gedachten begrijp ik dat ik een echte cuckold ben. Ik vind het prachtig als Susan keihard geneukt wordt door een andere man dan mezelf. Ik geniet ervan en kom zelfs klaar door te kijken naar mijn mooie vrouw met een donkere man. Ik weet wel dat het een donkere man moet zijn. Het contrast met haar blanke huid en zijn donkere vel wind me mateloos op.

Ik kijk uit naar het volgende appje en misschien dat ik mijn dochter met haar zwangere buik nogmaals kan betrappen als ze geneukt wordt door een zwarte staaf.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9987 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “De redding van ons huwelijk 3”

  1. Heerlijk verhaal, ik hoop zo dat Susan en Esther zwanger raken tijdens een BBC breeding gangbang, en dat ze andere vrouwen uit haar omgeving ook enthousiast maken voor een cuckold relatie.

Plaats een reactie