BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De redding van ons huwelijk

Ik weet het niet meer, mijn huwelijk staat op klappen, na bijna twintig jaar is de klad er behoorlijk ingekomen. We hebben één dochter, Lisa, die al jong het huis verliet om te gaan samenwonen met een Surinamer. Het is schrikken geweest voor mij, toen mijn dochter met die knappe donkere verschijning aankwam. Maar hij blijkt best mee te vallen en is een aardige vent waarmee ik het goed kan vinden. Hij is wel wat ouder dan onze dochter. Lisa mijn dochter is nu twintig en hij begin dertig. Edgar heet hij, het schijnt heel goed te gaan tussen mijn dochter Lisa en Edgar hoewel ik ze ervan verdenkt een open relatie te hebben om het zo te noemen. Lisa heeft weleens gezegd dat als je eenmaal een donkere man heb gehad je niks anders meer wil. Misschien moet ik eens met Edgar praten. Ik ben trouwens Stefan, nu dus ongelukkig getrouwd met Susan, mijn vrouw. Ik ben begin veertig en Susan eind dertig. Ze ziet er goed uit voor haar leeftijd, lang blond haar, volle borsten en een lekker kontje. Onze dochter lijkt veel op haar moeder.

Ik heb de moed bij elkaar geraapt en ga op bezoek bij Edgar en Lisa. Lisa is er niet. Ik zeg tegen Edgar dat ik wil praten als man tot man, Edgar moet even vergeten dat ik zijn schoonvader ben. Dus vraag ik recht op de man af hoe het komt dat hun relatie zo succesvol is. Edgar glimlacht en begint langzaam te vertellen. “Je weet dat Lisa van donkere mannen houdt en misschien heb je een vermoeden waarom.” ik schud nee en kijk vragend. Edgar glimlacht en vertelt, “Lisa is een vrouw met een seksuele voorkeur voor extreem, atletische zwarte mannen – meestal Bulls genoemd, in gewoon Nederlands stier. Zoals ik, zij is nu bijvoorbeeld bij een andere Bull. En nee ik heb daar geen problemen mee want ik weet dat ze zich aan mij verknocht heeft. Ik ben als het ware haar eigenaar. Heb je nooit gezien dat ze een tattoo draagt een Queen of Spades, een schoppen met een Q erin. Ik moet eerlijk bekennen dat dat mij niet opgevallen is. Edgar pakt zijn telefoon en laat een foto zien. ik moet even slikken als ik de grote borsten van mijn dochter naakt zie met inderdaad een schoppen met een rode Q erin. Dan laat Edgar nog een foto zien, ditmaal verslik ik me bijna als ik de geschoren schaamheuvel van mijn dochter zie met daarop de tekst, slet van Edgar.
Ik vraag aan Edgar wat dat betekent, “Dat ze van mij is ik ben haar eigenaar, ze behoort mij toe en ik ben verantwoordelijk voor haar.” Nu heb ik een vraag aan Edgar, ik vraagt of mijn dochter dat wilde. Edgar knikt instemmend en je ziet hoe gelukkig ze is. Dat moet ik wel bekennen, mijn kleine meisje is helemaal opgebloeid bij Edgar. Ik heb niet verwacht dat het op deze manier zou zijn en dat mijn dochter zo veel van seks houdt. Ze werkt ook niet nadat ze haar studie heeft afgebroken

Edgar grinnikt, “zo dochter zo moeder.” Ik glimlach als ik hoor hoe Edgar het gezegde heeft omgedraaid maar schudt ontkennend mijn hoofd. “Nee ik en Susan hebben bijna tot geen seks meer. Ik ben bang dat als dit zo doorgaat we uit elkaar gaan. Dan herhaalt Edgar zo dochter zo moeder. Nu kijk ik vragend naar Edgar en vraag wat hij bedoeld. Edgar antwoord dat Lisa regelmatig filmpjes stuurt naar haar moeder met filmpjes van donkere mannen en de laatste tijd filmpjes van Lisa en haar belevenissen. Je vrouw houdt wel degelijk van seks alleen zul je een oplossing moeten vinden. Ik kan je wel wat vertellen. Wel eens gehoord van een cuckold relatie. Ik kijk heel onwetend naar Edgar, “Nooit van gehoord.”

Edgar legt uit, Cuckolding is een levenswijze, waarin van een echtpaar de vrouw allerlei seksuele vrijheden heeft, die de man niet heeft. De man in een cuckolding-relatie weet dat zijn vrouw seksuele relaties onderhoudt met andere mannen en keurt dit goed. Sterker nog, de echtgenoot wordt seksueel opgewonden van het feit dat zijn vrouw het bed deelt met andere mannen. In het algemeen is de vrouw in zo’n relatie dominant aan haar partner. Edgar gaat verder, de vrouw kan volledige controle hebben over haar partner. Het komt voor dat zij in zo’n geval een nieuwe partner heeft gekozen, die feitelijk haar eerste partner heeft verdrongen. Niet zelden rest de cuckold in een dergelijke relatie de rol van slaaf of huisdier. Het komt voor dat de vrouw kinderen krijgt van haar nieuwe partner. Ik moet slikken, Ik heb veel voor Susan over maar dit gaat wel heel ver. Edgar ziet dat ik het moeilijk heb, het is altijd zo dat jij en Susan dit invullen. Het moet altijd zo gaan dat jullie beiden erin instemmen en anders rest niets anders dan uit elkaar gaan. Ik zou erg opgewonden worden als ik Susan seks zou zien hebben met een andere man.

Ik moet je wel vertellen dat een vrouw door haar eigenaar als dit een donkere man is getraind wordt. Weer kijk ik vragend. Edgar heeft weer een glimlach op zijn gezicht. We willen graag alle gaten gebruiken en ze moeten het lang kunnen volhouden en echte orgasmen hebben, snap je. Om het zo te zeggen ik heb van je dochter een echte slet gemaakt die geniet van seks met donkere mannen. Ik knik meewarig en fluister, niet helemaal en ik moet dit allemaal wel verwerken. Het is nogal veel. Edgar knikt begrijpend en voegt eraan toe praat met je vrouw Susan, Stefan.

Net als ik weg wil gaan komt Lisa mijn dochter binnen. Ze begroet me enthousiast maar ik kan er niets aan doen ik zie de tattoo op haar borst, die is nu duidelijk te zien is want haar borsten puilen uit haar jurkje. Het valt me op hoe hoerig ze gekleed is, een kort jurkje wat net haar billen bedekt en een heel diep decolleté. Het is mij wel opgevallen dat sinds Lisa Edgar kent ze alleen nog maar jurkjes en rokjes draagt. Als ze Edgar gaat begroeten zie ik dat ze zelfs geen slip draagt en dat haar dijen een soort van witte glans hebben. Lisa merkt dat ik terughoudend ben en vraagt bezorgd aan mij wat er is. Ik zeg vlug dat Edgar dat wel uitlegt en ga snel naar huis. Ik moest wel, ik ben opgewonden van mijn eigen dochter geworden. Haar verschijning en gedrag is al genoeg om over na te denken.

Zelfs dagen na mijn bezoek aan Edgar gaat de opmerking van Edgar nog door mijn hoofd dat ik moet praten met Susan. Dat is nou net het probleem ik ben niet zo’n prater. Ik heb het al een paar maal geprobeerd en weer afgekapt. Weer gaan weken voorbij. Ik zamel al mijn moed bijeen en zeg eindelijk op een avond tegen Susan dat ik met haar wil praten. Susan stemt ermee in.

Ik zeg dat ik vind dat het niet goed gaat met ons huwelijk maar dat ik er alles aan wil doen om Susan te behouden. Dat ik haar meer vrij wil laten maar haar echt niet wil verliezen. Susan is geroerd dat ik zoveel van mezelf bloot geeft en ze heeft ook nog diepe gevoelens voor mij. Susan kent me lang genoeg dat ik heel serieus ben. Ik vraag aan Susan wat ik moet doen om ons huwelijk te behouden.
Susan denkt lang na en zegt dan dat ze het goed van mij vindt dat ik onze problemen onderken en benoem. Ze zegt ingenomen te zijn dat ik haar meer vrijheid gun. Susan geeft toe dat ze nog niet weet of ze die gaat benutten maar is wel ingenomen met het aanbod.
Voorzichtig zeg ik denkend aan de opmerking van Edgar, zo dochter zo moeder, je krijgt toch filmpjes van Lisa. Susan kleurt rood, vlug vertel ik hoe ik Lisa aantrof toen ze net terugkwam. Weifelend zeg ik, je weet toch dat ze een open relatie hebben. Nu glimlacht Susan en antwoordt dat ze het iets anders ziet. Je dochter is een echte BBC slet. Weer een woord wat ik niet ken hoewel Edgar wel heeft gezegd dat Lisa een slet is. Ik vraag wat BBC slet betekent. Susan blijkt het wel te weten, en antwoordt een vrouw die van een grote donkere lul houdt. Onze dochter is heel populair heeft Edgar mij vertelt en heeft dat ook heel erg nodig. Ik knik en vraag dan heel voorzichtig, Jij vindt dat niet erg en zou je dat ook willen. Weer zie ik Susan blozen en dan antwoordt ze zacht. Het lijkt me wel wat maar op mijn leeftijd weet ik niet of er nog donkere mannen zouden zijn die me willen en jij moet er trouwens achter staan en het ook willen. Heel voorzichtig opper ik dat ik open sta voor een cuckold relatie.

Voor het eerst in lange tijd werpt Susan zich in mijn armen en kust me intens. Zou je dat echt willen? Ik knik instemmend, ik wil ons huwelijk redden en heb daar veel voor over. Susan antwoord dat de spanning daar wel mee terugkomt in ons huwelijk en je neukt me toch al bijna niet. Ik buig mijn hoofd en zeg zacht ja je hebt gelijk. Dus we hebben een afspraak. Beiden zijn ingenomen met wat ze met wederzijds goed vinden besloten hebben.

Een paar weken later komen Edgar en Lisa op bezoek. Het valt me op dat Lisa nu een veel zediger jurkje aan heeft maar wel weer een jurkje. Susan en Lisa verdwijnen in de keuken om koffie te zetten en bij te kletsen.
Edgar vraagt aan mij of ik met Susan gepraat heb. Ik knik instemmend en zeg, je wilt zeker weten wat we besloten hebben. We voelen wel wat voor een cuckold relatie maar Susan denkt dat een donkere man haar niet wil hebben. Nu lacht Edgar, Stefan je vrouw zou erg populair zijn bij ons. Ze ziet er erg lekker uit, mooie tieten, niet te dik en een lekkere kont. De rest komt nog wel. Het heeft ook even geduurd bij Lisa tot ze is hoe ze nu is. Ik zei toch zo dochter zo moeder. Lisa is erg populair en geniet van de seks die ze heeft met meerdere donkere mannen. Susan zal dat ook zijn ook al is ze wat ouder. Om eerlijk te zijn er zijn veel oudere vrouwen in dit soort relaties, ik zou iedere dag een andere vrouw kunnen neuken. Ik ben hierover wel wat verbaasd. Susan en ik zijn dus niet de enigen. Edgar stelt voor dat ik op een dag langs kom en zegt ook precies het uur erbij, Edgar glimlacht geruststellend dan is Lisa er niet en ik denk dat dat voor jou makkelijker praat. Ik haal opgelucht adem.

De vrouwen komen binnen met de koffie en iets lekkers erbij. Er wordt wat over koetjes en kalfjes gepraat. Op het eind van het bezoek vraagt Lisa aan Edgar of ze het mag vertellen. Het valt mij voor het eerst op maar Lisa vraagt vaker toestemming aan Edgar als ze iets wil. Nu om iets mee te delen. Lisa zegt met een stralend gezicht dat ze zwanger is van Edgar. Het valt me op dat ze nadrukkelijk zegt dat het van Edgar is. Susan en ik feliciteren Lisa en Edgar. Ik zie hoe Edgar zijn kruis drukt tegen dat van Susan en zij een zacht kreuntje laat. Zou hij dat doen nu hij weet dat we een cuckoldrelatie starten? Ik zal het wel merken. Edgar en Lisa gaan naar huis en wij blijven achter.

Als ze weg zijn vertelt Susan dat ze met Lisa over ons gepraat heeft en dat ze ook haar eigen onzekerheid ter sprake heeft gebracht. Ze vertelt opgelucht dat Lisa heeft gezegd dat ze succesvol zou zijn met de donkere mannen. Ook ik deel mijn gesprek met Susan en vertel dat ik van de week naar Edgar ga om onze verdere stappen door te nemen. Ik vraag voorzichtig aan Susan of ze zich vingert als ze naar de filmpjes kijkt die Lisa doorstuurt. Ze kleurt rood en zegt, ja natuurlijk, donkere mannen maken me geil. Ik vraag of ik het een keer mag zien. Even schrikt Susan maar stemt er toch mee in toe maar pas bij een nieuw filmpje mag ik mee kijken. Ongemerkt maar dat weet ik nu nog niet bereid ik Susan voor op onze cuckold relatie.

Een paar dagen later komt het filmpje binnen. Het is niet van Lisa dit keer maar van Edgar. Susan heeft een ochtendjas aan en daaronder is ze naakt. Ik zie dat ze ook een grote zwarte dildo heeft klaargelegd. We spelen de film af op de televisie zodat we groot beeld hebben.
We zien Edgar uit stappen in een straat en naar een rijtjeshuis lopen en aanbellen. Ze horen Edgar hardop zeggen, hallo geile blanke slet. De vrouw heeft een kort rokje aan met kousen en een jarretelgordel en een strak topje met een diepe halsuitsnijding die haar grote borsten toont. Je kunt haar tepels door het strakke topje zien. Edgar grijpt gelijk onder haar rokje terwijl ze nog in de deuropening staan. De vrouw kreunt luid, zo lekker als je bij mijn blanke kut grijpt. Susan en ik kijken gespannen naar het scherm, ik zie dat Susan zich begint te strelen door haar badjas heen. De vrouw is ouder dan Susan, zo’n tien jaar schat ik.
Edgar en de vrouw lopen de huiskamer binnen en Edgar gaat zitten en zegt brutaal Ja lekker met melk en suiker. De vrouw kijkt naar een hoek in de kamer waar een naakte man op zijn hurken zit, Niels je hebt het gehoord mijn Edgar wil koffie. Niels antwoordt zacht ja Esther, en gaat naar de keuken. Esther zit bij Edgar op schoot en kust hem hartstochtelijk al snel zijn haar borsten bloot en zuigt Edgar aan haar tepels, je ziet haar tepels harder worden. Dan komt de man terug en zet de koffie op tafel. Duidelijk te zien is dat hij een peniskooi draagt en dat hij niet zwaar geschapen is. Hij zondert zich weer af en gedraagt zich bijna onopvallend.
Inmiddels zit Esther al met haar benen wijd, duidelijk te zien is dat ze geen slipje draagt haar rokje is al flink opgestroopt. Ze wiebelt met haar kont over Edgar zijn kruis, Mmm Ik kan je voelen, lief. Edgar grinnikt en antwoord en jij hebt een lekkere, natte, blanke kut. Ik denk dat we zo maar naar boven zullen gaan want die cuck van je kan je niet bevredigen met zijn waardeloze piemeltje. Esther antwoord ik heb jouw grote donkere lul nodig, zo hard. Ze giechelt om haar eigen opmerking.

Ik zie dat Susan haar badjas nu ook open heeft gemaakt en ik kan haar heerlijke tieten en behaarde kut zien die Susan met haar vingers aan het strelen is.
De slaapkamer is opeens in beeld en Esther ligt wijdbeens op bed en Edgar is haar aan het likken. Het gekreun van Esther vult de kamer van Susan en mij. Het duurt niet lang of Esther komt spuitend klaar. Ik zie Susan met open mond kijken. Het is voor het eerst dat ik en Susan een vrouw spuitend zien klaarkomen. Esther gilt het uit van genot. Edgar commandeert Esther hem hard te maken. Het valt mij en Susan op dat we deze kant van Edgar nog nooit gezien hebben. Hij gedraagt zich bij Esther heel dominant. Bij ons is hij altijd heel voorkomend.
Susan kijkt met open mond als ze de grote donkere lul van Edgar ziet en ziet hoe Esther de grote lul diep in haar mond en keel neemt. Ik zie dat ze zelfs even stopt met zichzelf te vingeren. Esther loopt rood aan en je ziet de tranen in haar ogen. Als snel is de lul van Edgar keihard hij zet de vrouw op handen en knieën en ramt werkelijk keihard zijn lul in haar drijfnatte kut. Weer gilt Esther van genot en brengt met horten en stoten uit, neuk….. mijn…. blanke…… kut.

Ik zie dat Edgar geen condoom gebruikt en dat Susan de grote dildo heeft gepakt en bij zichzelf inbrengt en neukbewegingen maakt.
Op het scherm wordt Esther hard geneukt, het valt mij op dat Edgar een behoorlijk uithoudingsvermogen heeft, hij gaat maar door. Ik hoor mijn vrouw kreunen van genot en fluisteren, oh ik kom, dit is zo lekker.
Esther komt verschillende keren spuitend klaar, het bed is drijfnat van haar sappen. Edgar beveelt de vrouw voor hem te knielen en dan is te zien hoe een ongelofelijke hoeveelheid zaad spat op de tieten van de vrouw, het druipt ervan af, ze kussen hartstochtelijk. En Niels komt dichterbij om zijn vrouw schoon te likken nadat zij dat gezegd heeft tegen hem.
In het volgende beeld staat Edgar voor de voordeur van het huis van Esther en Niels en zegt in de camera, “Binnenkort word jij ook keihard geneukt door een donkere man…….. Susan.”
Ik en Susan kijken met verbazing naar het scherm. Susan mompelt eerst zien en dan geloven, ik kan haar alleen maar gelijk geven.

Een paar dagen later ga ik naar Edgar, ik moet bekennen dat ik best zenuwachtig ben. Dit gaat een grote verandering voor ons huwelijk worden maar als we zo bij elkaar kunnen blijven heb ik er veel voor over. Ik weet ook dat Lisa dat prettig zal vinden. Edgar verwelkomt me en zegt dat Lisa al koffie heeft gezet. Ik krijg steeds meer de indruk dat Lisa onderdanig aan Edgar is. Ik vind dat geen probleem want ze heeft er zelf voor gekozen.
Edgar steekt gelijk van wal hij zegt dat ons huis wel wat onderhoud kan gebruiken. Ik kijk hem verbaasd aan en antwoord nou ik geloof het niet. Edgar lacht, luister ik ken een donkere klusjesman dus verzin maar wat zodat hij een tijdje bij jullie bezig is. Ik denk dat Susan dan wel voor hem zal vallen. Het is een aardige vent en ook nog eens goed in zijn werk. Maar ik denk dat het weleens wat langer kan gaan duren. Ik denk even na, en antwoord hij zou de overloop kunnen doen dan moet hij in de weer met een ladder en daarna verzin ik nog wel wat dingen. Edgar glimlacht dat is precies wat ik wil horen. Je begrijpt dat hij het gaat aanleggen met Susan toch. Dan is het aan Susan of ze toehapt of niet. Ik knik dat ik het begrijp. Ik sta op het punt om te vertrekken als Edgar me tegenhoudt en laat Susan voortaan meer jurkjes en rokjes dragen. En nog wat de klusjesman weet niet dat jullie besloten hebben voor een cuckold relatie dus zal hij Susan op een natuurlijke manier verleiden en naar zijn hand zetten. Ik moest even slikken en trilde wat, het spel begon, mijn huwelijk zou vanaf nu compleet gaan veranderen.

Waar ik bang voor ben gebeurd ook, ik krijg met geen mogelijkheid een verandering teweeg bij Susan. Ze blijft zweren bij haar spijkerbroeken. Ik laat het zo, deze week zou die klusjesman komen kijken naar wat er allemaal gedaan moest worden. Susan is het in eerste instantie niet mee eens, ze ziet de noodzaak niet in dat ons huis opgeknapt moet worden. Ik durf nog niet te zeggen dat de klusjesman donker is. Daar zal ze zelf wel achter komen.

Een paar dagen later stopt een busje voor ons huis. Een atletisch gebouwde grote donkere man stapt uit en belt bij ons aan. Susan loopt naar de deur en doet open. Hij geeft haar een hand en stelt zich voor als Rudy. Susan roept mij erbij maar ze kijkt met bewondering naar hem. Het is duidelijk dat Rudy haar bevalt. Ik wil hem voorgaan naar de overloop en Susan loopt mee, een beetje ongewoon voor haar doen. Normaal laat ze dat gewoon aan mij over. Op de overloop vertel ik wat er gedaan moet worden. Ik wijs in de hoogte en ook naar de pijpen die daar lopen. Volkomen onverwacht zegt Susan ja pijpen ook. Ik kijk haar verward aan maar ze kijkt echt alleen nog naar Rudy. Ik merk dat ze behoorlijk onder de indruk is van hem . Ik laat nog wat andere klusjes zien die gedaan moeten worden en Susan volgt ons op de voet. Rudy neemt afscheid en zegt dat hij de prijsopgaaf snel zal sturen.

Ik vraag aan Susan totaal overbodig of we nog een andere klusjesman moeten laten komen. Susan knikt ontkennend en antwoordt, “Ik vind deze wel aardig, dus we nemen hem of het moet heel duur zijn”. Ze probeert zo normaal mogelijk te klinken maar Ik merk aan haar dat ze behoorlijk onder de indruk van Rudy is.
Al na een dag komt de offerte binnen en ik moet bekennen deze is heel schappelijk. We nemen het aan en Rudy kan al de volgende week beginnen. We spreken af dat Susan vrij neemt van haar werk.

Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Riddler

Ik ben een wat oudere man die het leuk vindt om te schrijven. Ik hoop dat iedereen net zoveel plezier beleefd aan het lezen als ik aan het schrijven.

Dit verhaal is 15078 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “De redding van ons huwelijk”

  1. Mmmm, lekker 😋 Susan is nog in haar vruchtbare leeftijd. Wat zou het mooi zijn als Susan van haar zwarte Bulls eist dat ze haar onbeschermd neuken, zodat Lisa een prachtig zwart broertje of zusje krijgt. Prachtig een trotse moeder en dochter allebei zwanger van een zwarte man. Misschien Esther ook

  2. Zie het vervolg met vertrouwen tegemoet. Behalve rokjes en jurkjes ,uiteraard ook laarzen en hakken voor de dames. Nadat Susan door de klusjesman uitgewoond is komt de keer er na ook een hulp met de klusjes man mee.Samen laten ze Susan smeken om meer . Stefan zal in de toekomst verplicht worden om een peniskooi te dragen. Al dan niet afgewisseld door een kooi met spikes(bijv.als ie zich niet aan de regels gehouden heeft. ) Susan gaat regelmatig Stefans ballen plagen met haar laarzen en hoge hakken ,desnoods met een stiletto in zijn sterretje zijn prostaat plagen,tot ie komt

Plaats een reactie