BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eerste keer Bull?

Ik heb nog niet veel geschreven, vooral geen erotische verhalen. Dit verhaal moet ik toch eens kwijt. Ik verander de namen enigszins, maar de betrokkenen zullen het zeker herkennen als ze dit ergens zullen lezen.
Ik ben Alex, een man van in de 50, normaal postuur en getrouwd met een mooie aantrekkelijk vrouw. We hebben geen kinderen, omdat we veel drukker waren met onze carrière en natuurlijk met één van onze vele hobby’s; paardrijden.
Onze paarden staan bij een bevriend stel, die wonen op een oude boerderij. De jonge vrouw van het stel heet Ingrid, haar man heet Wim. We komen er al heel lang, sinds onze paarden nog veulens waren.

Op een zondagmorgen, nog niet zo heel lang geleden, was ik alleen naar de paarden om ze verzorgen. Het was echt een mooie rustige morgen, ik had een paard uit de stal gehaald en was het aan het verzorgen. Je kent dat wel, hoeven verzorgen en borstelen. Ik genoot echt van de vroege stilte en van het bezig zijn met het paard. Nadat ik een klein half uurtje bezig was, hoorde ik de deur van het huis open gaan. Ik kon niet zien wie het was, door de haag die rond het huis stond. Waarschijnlijk voor hun privacy. Even later zag ik Ingrid verschijnen, gekleed in een ochtendjas met daaronder een paar slippers.
Ze had twee mokken koffie in haar handen en kwam op mij af. “Ik dacht dat je wel zin zou hebben in wat koffie”, zei ze, en reikte mij een mok aan. Zelf ging ze tegen de stalmuur aanzitten en begon van haar koffie te drinken. Ikzelf bleef staan en nam af en toe een slok koffie. “Waarom kom je er niet even bijzitten?”, vroeg Ingrid en klopte met haar hand op de grond naast haar.
Nadat ik naast haar was gaan zitten zie Ingrid: “Ik had door het slaapkamerraam gezien dat je alleen was, en ik dacht dat je wel zin in een kop koffie zou hebben.”

Ingrid praatte wel, maar ik kon zien dat haar gedachten er niet echt bij waren, ze bleef wat voor zich uit staren. Na een tijdje vroeg ik of alles goed was, omdat ze wat afwezig leek. Ingrid zuchtte eerst, en zei toe aarzelend: “Mag ik je eens een zeer rare vraag stellen..?”
Ik was dat niet zo van haar gewend en zei dat ze dat natuurlijk mocht en dat ik eerlijk zou antwoorden. De volgende vraag overviel mij toch een beetje… “Vind je mij aantrekkelijk?” Ingrid bleef voor zich uitkijken, zonder mij aan te kijken.
Over deze vraag moest ik toch even nadenken wat ik haar zou antwoorden. Ik had Ingrid al veelvuldig gezien als ze in een bikini rondliep, of als ze aan het zonnen was. Ze was echt een aantrekkelijke jonge vrouw, waar ik al menigmaal een stijve van had gekregen.
“Natuurlijk vind ik jou aantrekkelijk, wie zou dat niet vinden…”, probeerde ik zo diplomatiek mogelijk te antwoorden. Het antwoord beviel haar klaarblijkelijk niet echt.. “Nee, ik bedoel seksueel aantrekkelijk.. Als in… Zou je met mij seks willen..?”

Ingrid draaide haar hoofd mijn kant op en keek me recht in de ogen, wachtend op een antwoord.. Ik dacht bij mezelf om maar gelijk het antwoord te geven.. “Ja natuurlijk zou ik seks met je willen, ik vind jou echt een aantrekkelijke jonge vrouw. Ik ken jou al van toe je nog een tiener was, en heb je altijd een ‘lekker ding’ gevonden.. Maar.., waarom vraag je dat nu ineens?”
Een lange stilte volgde. “Ik zal eerlijk zijn… Ik heb jou altijd aantrekkelijk gevonden, ook al was je wat ouder dan ik. Ik vond het spannend om in mijn bikini mijzelf te laten zien aan jou. Ik ben daar altijd opgewonden van geworden. Ik voelde je blikken… En werd er altijd wel opgewonden van..”
Ik voelde gewoon dat ik op dat moment beter kon zwijgen. Ingrid ging verder met haar verhaal. “Wim en ik fantaseren ook wel dingen tijdens de seks… Hij zou mij graag seks willen zien hebben met een andere man, maar ik denk dat ik daar niet aan toe ben..”

Wat moest ik nu zeggen… Het viel me een beetje rauw op mijn dak. Ik had nooit kunnen denken dat Ingrid geil werd als ik naar haar keek. En al helemaal niet dat haar man haar met een ander zou willen zien neuken… Ik keek Ingrid aan. Ze was wat rood aangelopen in haar gezicht. “Je hoeft je niet te schamen hoor, het is toch vrij normaal dat mensen fantasieën hebben..?”
Na wat een eeuwigheid leek gaf Ingrid antwoord: “Wim vroeg me om jou dit te vertellen… Om jou over te halen om mee naar onze slaapkamer te komen..” Hier werd ik echt stil van, en wilde het moment ook niet verstoren. Na enkele minuten stilte vroeg Ingrid: “Wil je met mij meekomen naar onze slaapkamer, Wim zal ongetwijfeld wachten..”
Wat een aanzoek op een gewone zondagmorgen… Ik was er zelfs een beetje van ontdaan.. Ik vroeg aan Ingrid of ze er echt zeker van waren. Ze zei onmiddellijk dat ze er zelf nog niet zeker van was, maar dat ze ontzettend geil werd van het idee.

Ondertussen was ik wel ontzettend geil geworden van het idee om Ingrid te kunnen neuken, maar ik had ondertussen het gevoel dat ik hier niet misbruikt wilde worden en werd een beetje overmoedig.. Hier moest ik wel een beetje misbruik van maken… Ik stond weer langzaam op en keek naar Ingrid. “Ben je nu geil op dit moment?”
Ingrid bleef naar beneden kijken. “Ja..”, zei ze zacht. Ik zakte door mijn knieën, zodat ik gehurkt voor haar kwam te zitten. Langzaam stak ik mijn handen uit en ging langzaam vanaf haar enkels naar boven totdat ik aan de rand van haar ochtendjas kwam. Ingrid reageerde nog steeds niet en bleef naar beneden kijken. Tergend langzaam knoopte ik de onderste 2, 3 knopen los en sloeg de onderkant van de ochtendjas open. Ik pakte haar knieën vast en duwde ze zachtjes uit elkaar. Ze gaaf geen weerstand. Ik zag dat ze geen slipje aan had en langzaam onthulde ik haar kutje.
Een klein streepje schaamhaar kwam tevoorschijn, ik opende haar benen steeds verder en langzaam opende haar kutje zich iets. Ik kon zien dat ze vochtig was.

Langzaam sloeg ze haar ogen open naar mij en bleef me aankijken met het schaamrood op haar wangen. Met haar staalgrijze ogen bleef ze me indringend aankijken, zonder een woord te zeggen.
Ik stak mijn handen uit en ze legde haar handen in mijn handen en ik trok haar langzaam overeind.

“Laat me het paard even in de wei zetten en m’n handen wassen.”, zei ik tegen haar en draaide me om. “Ik ben zo terug.” Na enkele minuten was ik al terug. Ingrid stond nog steeds op dezelfde plek tegen de stalmuur geleund.
“Weet je het toch zeker..?”, vroeg ik haar. Ze keek me aan en zei zachtjes dat ze er niet zeker van was. Maar toch stak pakte ze mijn hand vast en trok me mee naar het huis.

Eenmaal binnen deed ik de deur achter mij dicht en volgde haar langzaam de trap op. Boven in de hal waren enkele dichte deuren. Ze bleef voor een dichte deur staan liet mijn hand los en draaide zich om. Ze gaf me een zachte kus op mijn wang, zonder ook maar iets te zeggen.
Ze opende de deur en zei zacht, “Wim…. Ik heb een verassing voor je…” Ze liep verder de slaapkamer in en liet de deur half open staan.

Nu moest ik toch even slikken… Dit had ik van mijn leven niet kunnen denken. Ik dacht “What the fuck.. Zei heeft me het me toch gevraagd”, en liep de slaapkamer in. De slaapkamer was vrij ruim, een groot tweepersoonsbed stond midden in de slaapkamer met in elke hoek stoelen. Ik liep naar een stoel en ging zitten, zonder een woord tegen Wim te zeggen.

Ingrid liep richting het bed en knoopte ondertussen haar ochtendjas helemaal los en liet hem van haar schouders glijden. Wim keek heel even naar mij met een glimlach op z’n gezicht, maar richtte zijn ogen terug op Ingrid.
Ingrid pakte het dekbed vast en sloeg dit helemaal open en ik zag Wim in al zijn glorie liggen. Nou… dat viel wel mee, hij was niet echt groot geschapen. Zijn pik stond al fier overeind. Ingrid ging op de zijkant van het bed zitten, pakte Wim zijn pik vast en keek naar mij. Langzaam begon ze hem af te trekken.

Ik kon haar goed zien, ze zag er uit zoals ik me dat ook voorgesteld had. Haar blonde halflange haren, haar mooie ogen. Langzaam liet ik mijn blik naar beneden glijden en zag haar C-cup borsten. Daaronder een strakke buik. Langzaam opende ze haar benen voor mij en ik had het volle zicht op haar kutje. Ze zag er fantastisch uit. Je kon zien dat ze er van genoot om door mij beken te worden. Haar kutje droop haast van haar vocht.

Wim lag op zijn rug te genieten. Af en toe kwam een zachte kreun uit zijn mond. Ingrid bleef zitten en draaide zich half om en boog zich over Wim heen. Ze nam zijn niet al te grote pik in haar mond en begon hem te pijpen. Wim kreunde steeds harder, je kon zien dat hij het moeilijk kreeg..

Ondertussen had ik het ook moeilijk gekregen, mijn pik barstte haast uit m’n broek. Ik ritste mijn broek open en maakte de knoop los. Ik haalde mijn pik tevoorschijn en begon mezelf langzaam af te trekken. Ingrid had ondertussen haar hand naar haar kutje gebracht en was zichzelf aan het vingeren, terwijl ze Wim een pijpbeurt gaf. Haar benen volledig geopend naar mij gericht, zodat ik alles goed kon zien.

Ondertussen begon Wim steeds harder te kreunen, hij zou dit niet lang vol kunnen houden. Ingrid richtte haar hoofd op en keek in mijn richting. Ze zag me natuurlijk met mijn pik in mijn hand. Haar ogen werden steeds groter. Ze keek me even aan en bukte zich weer over Wim heen om haar pijpbeurt af te maken. Ze begon hem fanatiek af te zuigen. Haar hand ging steeds sneller en harder over haar kutje en clitoris.
Plotseling gaf Wim een grote kreun en zijn heupen kwamen omhoog. Hij pakte Ingrid haar hoofd vast en loosde zijn sperma in Ingrid haar mond. Ik zag haar slikken, ze liet geen druppel uit haar hongerige mond ontsnappen.
Langzaam kwam Wim overeind en steunde op zijn elle bogen. Hij keek mij triomfantelijk aan, met een soort grijns op zijn gezicht als van ‘Kijk nu eens wat ik kan..’ Ik voelde een soort walgelijk gevoel zoals hij naar me keek.

Wim kwam langzaam verder overeind en ging achter Ingrid zitten. Met beide handen opende hij haar benen maximaal, alsof hij zijn vrouw tentoon wilde stellen voor mij. Met één hand begon hij Ingrid te vingeren, terwijl hij met z’n andere hand haar borsten en tepels begon te kneden en strelen.

Ingrid bleef mij strak aankijken terwijl ze zachtjes begon te kreunen. Ik stond langzaam op met mijn pik recht vooruit. Ik deed een paar stappen richting het bed en begon steeds harder aan mijn redelijk grote pik te trekken.

Het gevoel van Ingrid moet overweldigend geweest zijn… Ze werd bekeken door mij terwijl ze klaar gevingerd werd door haar man. Ze begon steeds harder te kreunen. Ik zag slijmdraden tussen Wim zijn vingers plakken. Ze moest zich supergeil gevoeld hebben.
Ik deed nog twee stappen dichterbij en stond bijna tussen haar benen in, terwijl ik steeds harder aan mijn pik begon te trekken.

Ik denk dat Wim wat overmoedig werd omdat hij zijn vrouw zover had gekregen dat ze zich liet bekijken terwijl ze seks hadden. Hij keek naar mij op en zei, “Je wilt vast wel dit hoerige kutje neuken…” Ingrid haar ogen werden nog groter toen ze dit hoorde.. Ze was op het randje van haar orgasme.
Ikzelf was ook niet ver van een geweldig orgasme, ik voelde het tintelende gevoel al.
“Kom… neuk haar kutje, je wilt haar gebruiken als een hoer..” Wim probeerde mij uit.. Ik wilde hier niet echt aan toegeven, maar ik kon mezelf niet meer bedwingen. Zoiets geils had ik nog nooit meegemaakt.
Mijn orgasme barstte los en ik spoot mijn sperma over de buik van Ingrid. Dit was de druppel bij Ingrid die haar orgasme triggerde. Bijna schreeuwend kwam ze klaar, haar lichaam begon hevig te schokken. De volgende paar stralen sperma kwam op haar kutje terecht. Wim bleef het op haar kutje rond smeren.
Ingrid bleef maar klaarkomen, terwijl ze mij aan bleef kijken. Enkele momenten later zakte ze voldaan achterover tegen Wim aan. Nog steeds zacht naschokken van het intense orgasme.

Ik bleef het stel nog even aankijken, Zag ik daar een teleurstellende blik in de ogen van Wim..?

Mijn pik was in formaat al wat afgenomen, ik stak hem terug in mijn broek en ritste mijn gulp dicht. Zonder een woord te zeggen draaide ik me om en verliet de slaapkamer. Ik trok de deur achter me dicht en ben de trap afgelopen.

Eenmaal buiten dacht ik dat dit toch wel een hele rare ervaring was. Het leek erop alsof geen van ons drieën had gekregen wat we eigenlijk allemaal wilden….

Dit verhaal is nog niet ten einde, maar dat vertel ik in een volgend verhaal.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9285 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Eerste keer Bull?”

Plaats een reactie