BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bioscoop middag met oma

Jason logeerde nu al de hele vakantie bij oma Gerda en opa Wim. Ze waren in hun vakantiehuisje naast een Centerparcs. Helaas was er maar 1 slaapkamer, maar oma en opa vonden het geen probleem dat Jason bij hun sliep. Die twee waren zeker niet preuts!  Zie eerdere verhalen.
Na prachtig zonnige warme dagen was er opeens een dag met regen. Heerlijk verkoelend, dat wel, maar niet een dag om er op uit te gaan. Jason lag op de bank met zn mobje Stuktv te kijken en te gluren naar oma die er weer heerlijk uitzag. Ook nu weer een zomers rokje en deze keer had ze rode nylons aan. Jason kon zich met moeite inhouden om zijn handen over de heerlijk gladde stof te laten glijden. Van haar best slanke enkels, over haar kuiten en dan de naad van de kous volgen verder omhoog naar haar blote dijen en heerlijke kont die vast weer verpakt zou zijn in een bijpassend kanten slipje. Hij had al gezien dat haar bh vandaag een rode is.

Kom, zei opa ineens, we gaan lekker naar de bios. Hmm antwoorde Jason. Hiernaast op het park hebben ze alleen stomme oude films en kinderfilms.  Ja vertel mij wat, ging opa verder, we gaan naar Kampen. Daar is een kleine bios, gezellig en ze hebben er de laatste films, vertelde hij. Mission impossible draait daar.  En zo liepen ze een klein uurtje later de bioscoopzaal in in Kampen. Inderdaad klein, hooguit 70 man, dacht Jason. En er stonden tafeltjes om de 3 stoelen voor je drankje en popcorn ofzo. Opa en  oma liepen direct door naar de achterste rij. Dit zijn onze vaste stoelen, zei opa met een knipoog. Jason in t midden. De zaal was minder dan half vol en de meesten zaten bijna vooraan. Zeker 6 rijen tussen hen en de volgende gasten. Toen begon de film. Het was ook direct pikdonker. Geen sfeerverlichting ofzo. Het licht kwam alleen van het scherm. Zoals de voorgaande MI films was ook deze weer super goed. Ze zaten dan ook helemaal in de film, zoals dat heet. Tot Jason opeens een hand op zn knie voelde. En die hand ging langzaam omhoog. Vingers kropen onder de broekspijp van zn short.

Geschrokken duwde Jason oma s hand weg. Met opa zo direct links naast hem kon dit toch absoluut niet. Maar oma s hand kwam weer net zo snel terug. Ze streelde zijn bovenbeen en ging steeds hoger. Weer duwde hij haar hand weg. Shit, dacht hij, als opa er nu niet zou zijn dan wist hij t verdomme wel. Dat spelletje ging zo even door tot oma opeens zijn hand pakte en die op haar knie legde. OMG dat gevoel van oma s knie, de nylons…  Jason keek omlaag en merkte dat hij zelf nauwelijks kon zien dat zijn hand daar lag. Plus opa die was zich helemaal niet meer van de omgeving bewust, die zat intens van de film te genieten. Jason checkte het 2x en wist nu wel zeker dat het veilig was, opa merkte niks. Hij liet zijn hand dan ook over oma s dij glijden. Hij genoot van de aanraking van de nylons en haar zachte warme vlees. Oma deed even haar dijen tegen elkaar en zo zat zijn hand gevangen tussen haar benen. Hij kneedde de heerlijke vlezige benen en het was lekker zijn handpalm over de overgang van nylon naar heet naakt vlees te gaan. Hij had er een keiharde pik van gekregen. Maar dat maakte niet uit, dat was in het donker toch niet te zien.

Oma duwde zijn hand verder omhoog en what the fuck, dacht Jason. Ze heeft geen slipje aan. Zijn hand ging regelrecht in haar warme natte kruis. Zijn vingers gleden door de bos haar op haar kut zo haar natte gleuf in. Oma zat ook niet stil en had zijn paal bevrijd. Met langzame halen trok ze steeds zijn eikel bloot. Ze liet hem even aan haar vingers likken zodat haar hand nat was en zijn lange, dunne jongens lul er goed doorheen gleed.  Het liefst was hij nu voor haar gaan zitten om haar flamoes te beffen. Oma trok even zn hand onder haar jurkje vandaan, proef maar lekker, zei ze alsof ze zijn gedachten had gelezen.  Jason likte verlekkerd zijn vingers af. Om daarna weer, kringetjes draaiend over haar nylons zijn weg te zoeken naar oma s geile kletsnatte pruim. Oma had nu zijn short zover uit dat ze met zijn ballen zat te spelen. Jason zat als een dolle met 3 vingers in en uit haar poes te raggen. Zijn duim steeds even over haar clit. Dat had ze hem goed geleerd. Oma liet nu niet alleen zijn ballen tussen haar vingers rollen maar met de andere hand nam ze zijn tepels een voor een tussen duim en wijsvinger. Lekker plagen, zuchtte ze hijgend.

Jason voelde hoe oma nu gewoon tegen zijn hand op begon te rijden. Haar hoofd lag in zijn nek en ze ademde steeds zwaarder. Toen pakte ze met twee handen zijn hoofd vast en kuste zijn wangen, zijn voorhoofd, hijgde in zijn oor, gevolgd door een diep en passievol tong gevecht.  Al die tijd stopte ze niet zijn ballen te kneden en zachtjes aan zijn pik te trekken. Helemaal in de waas van geilheid beantwoordde Jason de spannende french kissing van oma. Langzaam kwam het besef binnen dat ze zijn hoofd met twee handen vast hield…  maar hoe kon ze dan ook zijn pik zo heerlijk masseren. Even vertwijfeld wilde hij zich losmaken en kijken wie en wat er gebeurde. Maar oma hield hem stevig vast en liet haar speeksel in zijn mond druipen, zoog vol lust aan zijn tong. Jason kon dat niet weerstaan. Jason voelde hoe niet alleen zijn eikel steeds tevoorschijn werd getrokken maar dat de vingers ook heerlijk ritmisch zijn hele staaf masseerden. Zachte en dan weer hardere ritmische kneepjes.  Oma hijgde in zn oor, doorgaan , niet stoppen ik ga komen. Ogh wat een lekker joch ben jij ook…

Intussen voelde Jason hoe er aan zijn eikel werd gelikt. Een siddering van genot trok door zijn hele lijf toen zijn pik werd opgezogen. Oma had door dat Jason zich gewonnen had gegeven en zakte nagenietend van haar orgasme in haar stoel. Jason zag nu hoe opa met zijn hoofd in zijn kruis lag en Jason en pijp beurt gaf die hij nooit zou vergeten. Langzaam begon Jason opa in zn mond te neuken. Hij voelde dat hij dichtbij zn climax kwam. Opa voelde de ballen van Jason samenknijpen en wist dat hij op t randje zat. Even gemeen harde kneep in zn pik, net boven zn zak en zn ballen kwamen wat tot rust. Zn klaarkomen even uitgesteld. Weer wat geleerd. Opa was niet te stoppen en zoog nu Jasons ballen een voor en op. Jason moest op zn tong bijten om niet de hele zaal bijeen te roepen, zo verdomd lekker was dit. En toen kwam hij klaar diep in opa s keel. Hij spoot en spoot en spoot en het was even zwart voor zn ogen. Toen hij zn ogen weer open deed keek opa hem tevreden lachend aan. Oma boog langs Jason heen en met haar vingers veegde ze een klodder sperma van opa s gezicht. Ze likte haar vinger smaakvol schoon. Toen nog een klodder en hield 1 vinger met sperma voor Jasons neus.

Proef s hoe lekker jij smaakt. Jason zoog de vinger in zn mond en liet zijn tong erom draaien. Inderdaad, sperma is yummie. Jason zakte voldaan in zn comfy bioscoopstoel. Hey, oma stootte hem aan, en je opa dan??  vroeg ze verbaasd alsof Jason  heus wel wist wat de bedoeling was geweest. Hij begreep het uiteraard wel maar uhhh dit was wel even een hele enge stap verder. Je hoeft of moet helemaal niks jochie. Je kijkt even hoe t is en als t niks is dan stop je gewoon. Zei opa zacht. Wim begreep maar al te goed dat het nu niet het moment was te forceren, hoe graag die geile Gerda het ook wilde zien gebeuren.Oma Gerda nam Jasons hand en die werd op opa Wims dikke zachte harige buik gelegd. Pikke donker nog steeds dus Jason zag niet goed wat hij deed.  De harige buik voelde niet slecht aan. Jason liet zijn vingers door de haartjes op opa s buik dwalen. Stiekem was hij eigenlijk wel nieuwsgierig naar die grote lul. Die had hij gezien toen hij opa en oma begluurde. Maar tegelijk was hij een beetje bang er voor. Hij keek nog s goed om zich heen en zag dat inderdaad niemand hun kant op keek of uberhaupt kon zien wat er gebeurde. Jason liet zijn hand naar beneden glijden. Opa had zijn jeans al op zn knieen want Jason gleed zo door. Wauw, na de behaarde buik was er opeens een volledig stuk glad geschoren om opa s stijve paal.

Heel voorzichtig streelde Jason opa s pik. Eerst met de zijkant van zn hand. Toen durfde hij zijn vingers om de schaft te leggen. Dik stuk meat, grote kloppende aderen. Hij maakte aftrek bewegingen en voelde ongewild de al natte eikel. Hij kreeg er zelf verdomme weer een stijve piemel van. Wim gromde zachtjes. Dat joch heeft nog zachtere handjes dan zn eigen kinky Gerda, dacht hij. Gerda wilde het zien maar het was te donker dus ze lag nu gewoon op Jasons schoot terwijl zijn slanke vingers zich om de neukstaaf van haar man sloten en ze zag hoe haar man nu door zijn kleinzoon werd afgetrokken. Jason werd enthousiaster , dit gaf hem zo een geweldig opwindend gevoel en een gevoel van macht ofzo iets.  Met zn rechterhand cupte hij nu de ballen van opa. Zijn zak was ook helemaal glad geschoren. Dat had hij vorige keer niet gezien. Maar was wel een heel geil gevoel. Opa ging nu met zn hand door het haar van Jason. Gaf een beetje druk in de richting van zn kruis. Jason durfde nog niet. Maar voelde wel hoe lekker die lul door zn hand gleed. Hoe lekker spannend het gevoel van die ballen  in zn hand.

Maak zn eikel nat, fluisterde oma hees in zijn oor. Dat is veel lekkerder voor hem. Jason boog voorover. Nu zag hij duidelijk hoe de grote paarse eikel steeds even tevoorschijn kwam als hij het vel naar beneden trok. Hij zag hoe groot opa s zak was en de ballen zo lekker als knikkers in zn hand lagen. Hij rook de geur van sex, van geil, van het voorvocht. Zachtjes spuugde hij op de lul. Het spuug gleed naar beneden langs de stam, op zijn rukkende hand. Voorzichtig gaf hij een kus op de eikel. Proefde de zilte zoete smaak van de eikel. Nat maken, ging het door zijn hoofd. Hij nam de eikel heel even in zn mond. En liet m weer gaan. De eikel glom in het donker. Wauw wat een view, dacht Jason. En weer nam hij de eikel even in zn mond. Liet zn tong om het randje draaien en liet de lul weer uit zn mond glippen. Fuck wat gaaf en wat lekker, dacht Jason. Wim wist niet wat hem overkwam. Die gozer deed dit vast niet voor het eerst dacht hij nog even. Dit is hemels.  Voor Gerda ging dit ook voorbij haar natste dromen. Ze zat, of liever gezegd lag, dan ook alweer met een natte poes.

Jason ging helemaal op in het spel der lusten en nam weer de eikel van opa in zn mond. Zoog er zacht aan. Wim had t niet meer en begon te face fucken. Gerda zat zichzelf te vingeren. Jason kwam bijna klaar zonder zn pik aan te raken. Pas op, pas op, ik kom, siste opa.  Jason liet de keiharde spuit van opa uit zn mond floepen en toen gulpte er lading na lading sperma uit opa s eikel;.Jason voelde hoe opa s pik pulseerde en hoe zn ballen samentrokken. Jason s hand zat helemaal onder de sperma. Opa slaakte en diepe zucht en zakte terug in zn stoel. Hees snel zn jeans op. Oma nam Jason s hand en likte die schoon alsof er honing op zat. Ze waren de draad van de film helemaal kwijt natuurlijk maar bleven zwijgend zitten tot het einde. Toen gingen de lichten aan. Nou, zei opa zo hard dat de hele zaal het wel moest horen, dat was nu een echt ouderwets goede film. Zat de hele tijd op t  randje van mn stoel. En hij keek Jason met een knipoog aan.  Deze kom ik echt nog s zien! besloot opa hard op.

Daarna ging oma nog even naar de AH en streken opa en Jason even neer op een terrasje. Hij kreeg een cola en opa nam een whisky. Jason wou nog wat zeggen, vragen over wat er was gebeurd maar opa en later ook oma negeerden dat, alsof er niks was gebeurd…..
Begin van de avond weer terug in het huisje. Jason op de bank met tiktok, opa op zn stoel, oma in de keuken aan het koken.  Hey knaap, zei opa bijna geheimzinnig, hey Jason. Jason deed zn oortjes uit om opa beter te verstaan. Hey vent luister, nu zijn wij lekker klaargekomen vanmiddag maar je oma… tja die had wel een lul in dr poes willen voelen. Jason keek opa verbaasd aan, en kreeg een rode kop want het was wel een beetje ongemakkelijk dit. Ik moet even gaan wandelen ofzo bedoeld u? vroeg hij aan opa, zodat jullie even de tijd hebben? Nee jochie, je snapt t niet. Opa kwam naast hem zitten op de bank. Samenzweerderig ging hij verder, op mijn leeftijd heb je effe wat meer tijd nodig voor ie weer in actie kan komen. En hij liet zn slappe janus zien. Maar zo een jonge gast als jij…  en opa legde zijn hand in Jasons kruis, kneep in zn lul.

Zo een jonge dekhengst als jij die kan vast wel weer nu. Toch?  Of is oma niet lekker genoeg om te neuken?? Tja , dacht Jason, what can I say??  Hij was te  verbaasd dat opa hem vroeg om oma te neuken. Hij snapte er niks van. Opa nam hem bij de arm mee naar de keuken. Jason bleef bij de deur staan. Opa pakte oma van achteren vast, kneedde haar masive borsten en kneep in haar kont. Wim, verdomme die normaal man.De buren zitten buiten, wat moeten die wel niet denken. Opa gniffelde, die zien niks en anders zijn ze vast jaloers op mij dat ik zo n lekker wijf heb! zei hij lachend.  Hij tilde haar jurk op en met 1 beweging zat nu haar mooie kanten slipje om haar enkels. Oma boog voorover op het aanrecht, gezicht bijna tegen het raam. Blote kont omhoog. Jason stond nog in de deuropening. Wat een uitzicht zo, oma daar voorover, haar jurkje tot over haar middel omhoog. Benen in de hoerige rode nylons een beetje gespreid, zwarte hoge hakken maakte haar benen nog langer. Haar witte heerlijke ronde reet omhoog. Dos schaamhaar en kutlipjes waren duidelijk zichtbaar tussen haar open dijen.

Opa gaf een paar tikken op haar kont. Ik ken die onrustige, zaadvragende blik in je ogen lief, zei hij. Je hebt die blik al de hele middag. Tijd om je te geven wat je nodig hebt. Jason wist niet hoe hij het had. Zenuwen, angst, faalangst, lust, geilheid, schaamte, trots dat hij dit mocht, enorme zin om te neuken, klaar om weg te rennen, klaar om tussen oma s heerljke dijen te kruipen…  Laten we beginnen met het dessert zei opa met een knipoog naar Jason. Ja natuurlijk, dacht Jason terwijl opa naar de koelkast liep, oma staat daar met een natte neukgrot maar wij gaan eerst een bakje vla eten.  Opa kwam tevoorschijn met een bus slagroom. Kom ventje, slagroom, lekker, zei hij tegen Jason. En hij duwde oma weer voorover, spoot een flinke dot slagroom door haar bilspleet en over haar kut. Wim, verdorie de buren, protesteerde oma. …  Nou komt er nog wat van? vroeg opa nu ongeduldig aan Jason. Met een laatste blik naar buiten zag Jason dat de buren te druk waren met hun bbq. En met dat knielde hij achter zn oma en als een hongerige wolf viel hij aan op de heerlijke vlezige rondingen.

Zijn lippen zogen de slagroom op, zijn tong gleed door haar bilnaad en gleed als vanzelf haar sterretje binnen. De zoete smaak van slagroom werd nu vermengd met de nootachtige smaak van haar bruine neukgaatje. Niet vies maar juist een enorme ongekende opwinding . Zijn lul stond als een betonpaal overeind nu. Opa daarentegen, die met zijn rug naar het keukenraam tegen het aanrecht aan leunde, stond te friemelen aan zn dikke maar helemaal slappe swans. Jason keek tevreden en met een rode kop van opwinding naar de heerlijke kont die hij net had schoongelikt. Toen trok hij omas bekken iets naar achteren en likte hij haar zwart grijze kuthaar en  flamoes schoon, zoog zich vast aan haar kutlippen, duwde zijn tong ( en daarmee ook zijn neus)  zo diep mogelijk in de rijpe pruim. Oma reed gewoon tegen zijn gezicht op. Haar geil droop letterlijk over zijn gezicht. Ohh  josef, maria en alle heiligen, zuchtte oma, wat doen jullie me aan Wim. Die jongen is me er eentje zeg, die maakt me echt botergeil met zn tong.

Lekker he, zei opa lachend, hij speelde nog steeds met zn slappe lul en zn grote hangende ballen. Ik ga zo komen, hijgde oma. En dat terwijl ik tegen die Ron van de buren sta te kijken en hij mij kan zien, ging ze steunend door. Ja jij zou best wel s gepakt willen worden door die neger, zei opa plagend. Maar nu is onze Jason hier en die gaat je nemen. En hij keek even naar Jason. Ja toch vent, jij gaat neuken als een echte vent toch?  Hij keerde zich weer naar oma, en jij houd dan maar beter je gezicht in de plooi voor de buren, zei hij met  een grijs. De buren kunnen de klere krijgen, siste oma. Kom Jason kom jongen. En ze gebaarde Jason op te staan. Jason deed niets liever. Even nam hij haar geweldige kont en dijen nog op en toen gleed zijn stijve zonder enige moeite tussen haar dijen. Haar kont zo stevig tegen hem aangedrukt, zijn benen langs haar benen, de heerlijke gladde nylon benen..

Oma plaatste zijn eikel tegen haar kut en toen werd zijn eikel gewoon naar binnen gezogen, diep in haar buik. Hij lag op haar en duwde in haar ritme zijn pik in en uit haar grot. Zijn handen graaide onder haar jurk naar haar tieten. Hij voelde de spijkerharde tepels door de kanten stof van haar bhtje heen. Dat ik dit nog mag meemaken, dacht Wim bij zichzelf. Zijn pik was slap maar niet minder gevoelig. Wat hij daar voor zich zag gebeuren, hoe zijn vrouw , 40 jaar zijn vrouw, nu werd geneukt door een ander, en niet zomaar een ander, maakte hem super opgewonden.  Hij boog naar Gerda en hun tongen vonden elkaar. Een wild spel volgde terwijl Jason lekker doorneukte, of neukte Gerda Jason? Wim liet zijn hand over de rug van Jason gaan. Zo heerlijk glad en jong. Zo lekker die fris en glad die kont en dan die balzak met nesthaartjes. Hij liet zijn vingers er lekker over dwalen.

Je hebt gelijk fluisterde hij hees tegen Gerda, laat de buren de klere krijgen, laat iedereen de klere krijgen, laten we gewoon genieten. Wim ging achter de neukende Jason staan en legde zijn slappe vleesstaaf op de jongen zijn harde ronde kont, tegen zn bilspleet, hij reikte naar voren en lag nu half op Jason en Gerda. Zijn handen gleden over de zachte onbehaarde torso van Jason. Hij speelde met Jasons tepels terwijl hij met zn nu half stijve pik tegen Jason opreed als een loopse reu. Jason wist niet hoe hij het had. Dit was zijn allereerste neukbeurt en wat voor een, die heerlijk behaarde natte kut van oma die zijn lul steeds weer diep naar binnen zoog. Alsof er duizenden tongen zijn eikel likten. De nylons die langs zijn benen streelden, haar grote memmen in zijn hand die zo heerlijk mee deinden op hun neuk tempo. Hij schrok zich rot toen opa opeens achter hem stond.

Hij voelde hoe de slappe zachte neukstamper tegen zn kont werd gelegd. Toen liet opa zich op hem rusten. De behaarde dikke buik, de sterke armen om hem heen, 130 kilo warm vlees op zn rug. Voelde hij nu niet alleen het haar over zn rug schuren maar ook opa s tepels die in zijn rug duwde. Snel ging de schok over in genieten. Opa deed mee met het ritme waarmee hij oma neukte en oma s kut…  wat was dit onbeschrijfelijk lekker. Door het intens klaarkomen in de bios kon hij t nu iets langer volhouden maar ook daar zat een grens aan. De ballen van opa die tegen de zijne aanklotsten, oma s heerlijke uiers in zn hand, de zuigende kut. Toen kwam alles in een stroomversnelling. Oma begon harder te kreunen, ja Jason jongen neuk me, neuk me dan . Geef me je zaad, spuit je leeg in mn kut. Ze hijgde met diepe stem. Trek mn tepels lekker lang jongen, neem me, neem me.  Opa begon ook harder te hijgen. Het neuktempo verhoogde zich. Ja Gerda, Gerda ik ga komen, hijgde opa. En met en schreeuw en onbeheersde bewegingen stroomde het geil uit opa s slappe pik over Jasons kont. Seconden later kwam ook oma schokkend klaar.

Opa smeerde met zijn hand zijn zaad uit over Jasons strakke kont. Toen hij opeens een natte vinger in Jason s boycunt liet verdwijnen kwam Jason met een schreeuw op zn hoogte punt. De buren schrokken ervan. Met zn drieen bleven ze even zo over het aanrecht hangen. Toen draaide ze van elkaar af. Kom de tafel dekken jij, commandeerde opa Jason.Oma deed haar jurk weer netjes en ging verder met koken. Opa met een glas whisky in zn stoel. Jason nog helemaal betoverd op de bank. Van waar hij zat zag hij zijn sperma langs oma s nylons omlaag druipen. Tijdens het eten werd er eerst gezwegen en toen de plannen voor de volgende dag besproken. Alsof er niks was gebeurd, maar dat sperma langs oma s nylonbenen, Jasons ballen die bijna pijn deden van t neuken en de vlekken op opa s broek vertelden de waarheid.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 25438 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie