BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een onverwacht trio.

Ik had bij een saunabezoek een leuk stel leren kennen, Peter en Anneke. Zij hielden van alles dat met seks te maken had, niets was hun te veel, ze waren overal voor in. In dat leuke gesprek kwam het ook op mijn voorkeur. Ik vertelde dat ik graag toe keek, maar ook graag de rol van de man wilde overnemen. Het einde van het liedje was, dat ze me uitnodigden om een keertje bij hun op visite te komen.

Het was een aangenaam warme vroege zomerdag, waarop mijn navigatiesysteem me snel van mijn appartement naar hun adres leidde. Nadat ik het adres had gevonden, en mijn auto had geparkeerd, keek ik verbaasd naar hun huis. Het huis van Peter en Anneke was een grote moderne villa, grotendeels wit, met kamerhoge ramen, op een parkachtig terrein. Hij zat dus duidelijk in de slappe was. Ik liep de geplaveide oprit op naar de voordeur, en belde aan. Hij deed met een stralende glimlach de deur voor me open, omhelsde me, en nodigde me uit om binnen te komen. Na een kort praatje, vroeg hij of ik interesse had om zijn huis te bezichtigen. Omdat ik het van buitenaf al erg spannend vond, stemde ik daar graag mee in. Overal werd gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, en aan ruimte was er geen gebrek. De slaapkamers waren op de eerste verdieping. Peter en, zoals ik vernam, zijn vrouw Anneke, hadden elk hun eigen slaapkamer, met een kleedkamer met een inloopkast. Toen ik naar zijn vrouw vroeg, vertelde hij dat ze in de stad was om boodschappen te doen, en dat hij haar pas tegen de avond terug verwachtte, maar dat ik haar bij een volgend bezoek zeker zou leren kennen.

Zijn slaapkamer had, in tegenstelling tot die van zijn vrouw, meerdere grote spiegels, en een extra groot bed in het midden. Wat een geweldige speeltuin, schoot het door mijn hoofd. Door de halfopen deur kon ik een indiscrete blik in de kleedkamer werpen. Naast broeken, overhemden en herenschoenen waren er ook jurken, blouses, damesondergoed en hoge hakken aanwezig. Ik vroeg hem waarom zijn vrouw een eigen slaapkamer had, en ging ervan uit dat hij misschien snurkte. Hij schaamde zich een beetje, en zei dat de vrouwenkleren niet van zijn vrouw waren, maar van hem. Nu viel eindelijk het kwartje voor mij, Hij was een travestiet, mogelijk zelfs een nicht. Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in mannen die dameslingerie dragen, maar tot dan toe had ik daar weinig echte ervaring mee. Ze zijn vaak heel vrouwelijk, wat mij als heteroman aanspreekt, maar ze hebben ook iets dat mijn dubbelgangers dient. Het lijkt me een absoluut tintelend gevoel, als je de in nylon gehulde benen in de richting van de schaamstreek streelt, en daar een lul tegen komt, die al het eerste voor sap afscheidt op het moment dat je die aanraakte.

Hij was in ieder geval opgelucht, toen hij merkte dat ik ineens interesse had in zijn dameskleding. We hebben alles van dichterbij bekeken, vooral de hoge hakken, lingerie en nylons natuurlijk. Ik stelde hem spontaan voor, om zich voor een keer in een vrouw te veranderen, en koos voor hem bijzonder geile lingerie uit. Hij stemde enthousiast in, maar vroeg me om dan beneden in de woonkamer op hem te wachten. Dus ging ik naar beneden, en maakte het me gemakkelijk in een van de royaal gestoffeerde fauteuils. In een krantenrek vond ik enkele geïllustreerde boekjes, die waren gewijd aan het onderwerp “Sissy-Cuckold Couples”. Ik bladerde erdoor, en bekeek de foto’s, waarop vooral rijpe, goedgebouwde vrouwen in alle mogelijke houdingen werden geneukt, terwijl de onderdanige man er bij zat, en alleen mocht kijken hoe de vrouw geneukt werd door een andere man. De foto’s maakten me zo geil, dat ik onbewust mijn lul door mijn broek heen begon te masseren, waardoor hij hard werd. Ik was nog steeds verzonken in mijn erotische fantasieën, toen ik plotseling uit mijn gedachten werd gehaald, door het tikken van hoge hakken op de marmeren vloer.

Wat een metamorfose! De vrouw, die in de stijl van een showster de trap af kwam lopen, had absoluut niets met Peter te maken. Hij had zich in een nauwsluitend, maar extreem korte ‘little black dress’ geperst, waar zijn figuur best goed voor was. Hij had ook hele fijne, donkere hold-up nylons aangetrokken, met bijpassende hoge hakken van minimaal vijftien centimeter! Het plaatje werd gecompleteerd door een eenvoudig parelsnoer, subtiele oorbellen en een blonde pruik met schouderlang haar. Bovendien was hij perfect opgemaakt, en had hij een verfijnd parfum op gedaan.

Behendig strekte hij zijn rechterhand naar mij uit, en draaide zich langzaam om zijn eigen as, zodat ik hem van dichtbij kon bekijken. Ik werd meegesleept door deze aanblik, en mijn geilheid nam toe tot in het oneindige. Ik ging achter hem staan, legde een hand op het kleine bultje dat zichtbaar was onder het jurkje, en drukte tegelijkertijd mijn bekken tegen zijn kont, zodat hij mijn opwinding en mijn extreem gezwollen lul kon voelen. Mijn andere hand ging omhoog, en streelde zijn kunstborsten. Hij kreunde zachtjes, hij leek het spelletje ook leuk te vinden. Ik fluisterde in zijn oor: “Je weet wat het werk van een mietje is.” Hij glimlachte frivool, draaide zich om, en knielde voor me neer. Zijn bekwame handen openden mijn broek in een mum van tijd, zodat mijn harde lul als een strakke veer naar hem toe sprong. Hij begon vakkundig mijn lul te likken met zijn tong, en vergat natuurlijk niet om zich aan mijn ballen te wijden. Toen gingen zijn lippen over mijn pijnlijk gezwollen eikel, en zijn tong vond het gevoelige lint op mijn lul, om die vakkundig te verwennen. Ik duwde mijn lul verder in zijn keel om hem weer diep te neuken.

Plotseling hoorde ik een sleutel in het slot van de voordeur draaien, en seconden later stond een elegant geklede rijpe vrouw van ongeveer zestig jaar, met boodschappentassen in beide handen in de woonkamerdeur. Mijn bloed, dat tot dan toe blijkbaar alleen in mijn lul zat, schoot in shock naar mijn hoofd. Ik dacht gewoon, geweldig, maar we lieten ons heel dom betrappen door zijn vrouw, en wisten zeker dat er nu een enorme onweersbui op ons zou komen. Maar er gebeurde niets van dien aard. Anneke zette haar boodschappentassen op een van de fauteuils, kwam met een ontspannen glimlach naar ons toe, boog zich voorover en kuste haar man, die ondertussen mijn half slappe pik uit zijn mond had gehaald, draaide zich naar me toe, en begroette me vriendelijk. Ze zei dat ze de indruk had… dat we allebei veel plezier hadden, en dat ze graag mee zou spelen. Ik was natuurlijk helemaal overdonderd, maar ik was heel blij met haar ontspannen reactie. Anneke was een zeer aantrekkelijke vrouw, bijna een meter zeventig lang, met halflang grijs/zwart haar, en een wat voller figuur, met ruime borsten, precies zoals ik er van hou. Nadat ik mijn kalmte had hervonden, kon ik veel baat hebben bij het idee om dit aanbod te accepteren. Ik zei tegen Peter dat hij verder moest gaan, en trok haar naar me toe, om haar een zeer natte tongzoen te geven, die ze hartstochtelijk beantwoordde. Ondertussen begonnen mijn handen het terrein onder haar blouse af te tasten.

Ik begon haar zware borsten te kneden, wat ze met een zachte gekreun erkende. Wat een geweldige situatie was dit! Ze zei dat ze graag naar boven wilde, dus gingen we naar boven. Ze ging voorop op de trap, zodat ik een uitstekend zicht had op haar uitgestrekte achterkant, die uitdagend heen en weer wiebelde bij elke stap die ze zette. Anneke en ik trokken onze overige kleren uit. Terwijl ze alleen haar hoge hakken en nylons aan had, die aan een jarretellegordel waren vastgemaakt, was Peter nog steeds onberispelijk als vrouw gekleed. Piet keek me aan, en fluisterde in mijn oor: “Neuk haar alsjeblieft zo goed als je kunt, ze houdt van een vreemde lul, vooral als die zo groot is als die van jou. Helaas kan ik haar zelf niet meer naar wens bevredigen.” Eenmaal boven ging ik op bed liggen, en nam haar in mijn armen, terwijl hij weer vakkundig voor mijn lul zorgde, die de hele tijd heftig had gebonsd. Ik tongde haar veeleisend, en stak mijn tong diep in haar mond. Mijn handen streelden eerst haar borsten met de steil uitpuilende tepels, en gingen daarna naar beneden, naar haar kletsnatte kut. Haar klit was duidelijk opgezwollen, en ze kreunde heftig, toen ik haar klit zachtjes masseerde met mijn wijsvinger. Ik drukte mijn middelvinger diep tussen haar schaamlippen. Ze was zo nat, dat het kutgeil letterlijk uit haar kut droop. Nu kon ik het gewoon niet meer aan, ik wilde gewoon elke vezel van haar lichaam bezitten, en mijn lul in haar druipende kut stoten. Ik trok mijn lul uit zijn mond, duwde haar dijen met beide handen uit elkaar, en stootte mijn harde lul in haar warme, natte kut, die ze eisend naar me op duwde. Terwijl ik haar als een gek aan het neuken was, kreunde ze weer luid, en ineens voelde ik Peters hand, die mijn ballen van achteren masseerde, zodat ik zijn vrouw nog feller kon neuken.

Toen was er geen stoppen meer aan, nog twee of drie neukbewegingen, en ik voelde haar kut om mijn lul geklemd, en werd ze dooreen geschud door een krachtig orgasme, waarna ik even later mijn sperma in haar kut spoot met gewelddadige stoten! Zelfs nadat ik was uit gespoten, was mijn lul nog zo hard, dat ik een tijdje van haar warme, vochtige kut genoot, voordat ik uit haar kut terugtrok. Uitgeput lag ik op mijn rug naast haar, toen Peter plotseling mijn lul schoon begon te likken, die helemaal besmeurd was met sperma en kutslijm. Wat hij deed met grote toewijding en schijnbaar plezier. Nadat hij klaar was met mij, draaide hij zich naar zijn vrouw om haar kut ook schoon te likken. Een veel grotere taak, zou je denken. Uit haar kut stroomde letterlijk kutgeil en sperma, maar hij likte alles minutieus op met zijn tong.
Nadat we alle drie weer op krachten waren gekomen, verliet ik dit ontspannen, tolerante en jaloezievrije stel nogal euforisch, hoewel we afspraken om elkaar gauw weer eens te zien.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 14754 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Een onverwacht trio.”

Plaats een reactie