BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Buurmeisje ontmaagd – 4

Amy is moe. Ze wil vandaag langer blijven liggen. Ik vind het goed en ga naar beneden. Daar maak ik mezelf ontbijt. Ga later winkelen, zodat we lekkers en te drinken in huis hebben. Als ik thuis kom gaat de telefoon. Thomas belt. Hij wil even langskomen vandaag, wat dingen bespreken. Thomas is een hele goede oude vriend. Hij is van dezelfde leeftijd als mij. We hebben vroeger hele gekke dingen gedaan. Toen we nog op school hadden gezeten hadden we, uit nieuwsgierigheid, ook aan elkaars lul gezeten als we bij elkaar logeerden. Verder geen rare dingen gedaan. Maar toch.

Ik loop naar boven naar Amy. Ik vertel haar dat Thomas langs komt. Dus dat ze niet raar op moet kijken als ze later op de dag beneden gaat komen dat er iemand is. Ook haar leg ik uit wat het verleden tussen mij en Thomas is. “Dus kleed je even aan als je naar beneden komt.”, zeg ik haar als ik zachtjes de deur van mijn slaapkamer sluit.

Beneden ruim ik op. Thomas woont in het dorp verderop, dus het zal niet lang duren dat hij aanbelt. En inderdaad. Als ik net zit gaat de bel. De bel is wel zo dat je hem door het hele huis hoort. Dus ik weet ook dat Amy nu weet dat er iemand anders in huis is. Thomas komt binnen. “Hé Gast, wat zie jij er goed uit!”, roept hij lachend tegen mij. Schijnbaar heeft de seks met Amy me goed gedaan.

“Je straalt helemaal man!”
“Dank je man. Je zult niet geloven waarom!”
“Vertel!”

We gaan zitten en ik zet meteen voor ons beide een biertje op de tafel. Thomas lult honderd uit. Thomas is altijd van de grote verhalen. “Maar vertel Sam. Vanwaar die levende rode bol van je!” Ik begin hem te vertellen over Amy en wat de afgelopen dagen gebeurd is in mijn huis. Nog niet vertellend dat Amy zo jong is.

“Jezus man!. Dus je hebt weer een vriendin. Dat werd tijd man!”.

Ineens valt Thomas stil. Zelf zit ik met de rug naar de gang. Hij kijk recht de gang in. “Holly fuck!”, komt er ineens stil uit Thomas. Ik kijk om. Amy is binnen gekomen. Maar tegen mijn verwachting in is ze geheel naakt. Ze loopt geil paraderend naar binnen. Ze weet dus donders goed waar ze mee bezig is.

“Dus jij bent Thomas?”
“… ja…”, antwoord Thomas schaapachtig. Zo stil heb ik Thomas in geen jaren gezien.

Dan gaat Amy op de tafel staan. Daar gaat ze geil dansen en een beweging te maken. Alsof we in een strip tent zijn, maar dat de act gewoon al geheel naakt binnen komt. Het in ontzettend geil om te zien. Dat valt Amy ook op aan Thomas. Ik ken het hem ook niet kwalijk nemen. Zelf wordt ik ook weer geil van Amy, maar bij Thomas is het ook heel duidelijk te zien.

“Vind je het geil wat je ziet?”, vraag Amy hem.
“Jezus man.. Zeker! Wat een geil ding. Daar heb je de afgelopen dagen mee liggen stoeien?”
“Yep!”, antwoord ik een beetje stoer.
“Wat zou ik daar mij piemel ook in willen steken man!”, zegt Thomas dan een beetje vlak geslagen.
“Wil je dat graag ouwe?”, zegt Amy geil. Vinger op haar lip, heel geil dansend voor hem.
“.. Jezus man.. Ja!..”, komt er uit Thomas.
“Kost je wat ouwe!”, hoor ik Amy dan zeggen.

Ik vind dat ze zelf baas is over haar eigen lijf. Dus als ze wat wil, dan moet ze dat zelf bepalen. Dus ik kan en wil haar niet tegenhouden.

“Duizend euro!”, zegt Amy dan.
“FUCK!.. Da’s een hoop!”, zegt Thomas dan. Niet dat hij het niet kan missen. Want hij is loaded. Ook hij heeft geen vrouw. Geld stroomt meer bij hem naar binnen dan dat het eruit gaat.
“En dan mag ik je neuken?”, vraagt hij.
“Ja, maar niet in mijn kutje, die is voor Sam alleen!”, antwoord Amy.
“Holly fuck. Dus wel in je ander gaten meisie?”
“Ja ouwe. Alle gaten, behalve mijn kutje!”, antwoord Amy zelfverzekerd.

Ik zie Thomas even denken.. “Ach HELL fuck!!! DEAL!”, roept hij dan. En ik weet dat als Thomas iets zegt, dan gebeurt het ook. Maar Amy is nog slimmer. “Contant betalen, vooraf!”, zegt ze en laat even duidelijk haar kontgat aan Thomas zien. “Oh hemel. Wat en lekkere reet is dat zeg!” Thomas stamelt. Staat, iets moeilijk, op en zegt, “Ben zo terug!”

Thomas gaat mijn huis uit. De flappen automaat staat ik vrij dicht bij mijn huis, dus niet al te lang daarna gaat de bel weer. Ik doe open. Zacht mompelend komt Thomas binnen. “Ik ben VET jaloers op je man!” en loopt de kamer binnen. Amy zit ondertussen, nog steeds naakt, op mijn bank. Thomas gaat weer op zijn ‘eigen’ stoel zitten. Het idee van wat hij kan en gaat doen, doet hem veel want al snel is de bobbel weer in zijn broek te zien. Hij pakt een stapeltje biljetten.

Hij begint op de tafel uit te tellen: “1 honderd, 2 honderd, 3 honderd, 4 honderd, 5 honderd, 6 honderd, 7 honderd, 8 honderd, 9 honderd, duizend!”. Thomas heeft nog wat geld in zijn hand en kijkt Amy aan. “Hiermee mag ik je neuken?” “Ja!”, zegt Amy breeduit glunderend, als ze al dat geld ziet. Thomas gaat door:

“1 honderd, 2 honderd, 3 honderd, 4 honderd, 5 honderd!”, als ik je ook in je kut mag neuken. Amy staat op. Gaat op de tafel staan. Boven het geld, wat ongeveer midden op tafel ligt. Laat haar kutje aan Thomas zien. “NEE! Mijn kutje is voor Sam!” Ik ben blij dat ze zo stellig is.

Thomas kijkt me aan. “Sam, zeg er eens wat van!”
“Nee Thomas, haar lijf. Haar regels!”, antwoord ik, “En wat zeik je man, je kunt het lijden!”

Thomas kijkt omhoog naar het prille lichaam van Amy. “Ach fuck het ook!” en hij gaat dieper in zijn stoel zitten. Zijn bobbel duidelijk zichtbaar in zijn broek. “Meid. Je bent gewoon TE lekker!”. Op dat moment gaat schuift Amy alle biljetjes met haar voet onder haar. Gaat wat breder staan. Kijkt mij even aan en kijkt dat naar Thomas. Als ik ‘denk’, wat ze gaat doen, gaat ze het ook doen. Vocht vloeit over haar benen. De straal wordt harden. Dan plast Amy. Op de tafel. Op de honderd biljetjes. Ze worden met recht ‘zeiknat’. Amy houdt haar handen onder haar straal en wrijft haar eigen pis over haar tietjes. Ze gaan er ontzettend geil van glimmen. “Verdomme Sam, die meid is gek. Te gek!”, roept Thomas verbaasd. Dan gaat Amy, al plassend, door haar benen. Ik kan vanuit mijn positie zien dat haar kontgat wat uitsteekt. De afgelopen dagen hebben dat gat een stuk ruimer gemaakt. Ook ik wordt nu supergeil, want het is echt TE geil om te zien.

Thomas begint zich uit te kleden en als hij al zijn kleren aan de kant heeft gelegd gaat hij weer op de stoel zitten. Amy is ondertussen klaar met plassen. Schuift de biljetten bij elkaar, pakt ze op en stopt ze in mijn borstzak van mijn overhemd. Haar pis dringt door in mijn overhemd. Amy fluistert in mijn oor dat ik me ook uit moet kleden. Als zij zich richting Thomas beweegt kleed ik me dan ook uit. Amy trekt Thomas wat onderuit op zijn stoel. Dan gaat Amy met haar voeten naast Thomas op zijn stoel staan. Langzaam zakt ze naar beneden. Met haar tietjes naar hem toe gericht zakt ze verder en verder. Ik zie de geilheid uit Thomas zijn ogen schieten. Zijn worst staat bonkend hard overeind. De lul van Thomas is een stuk minder lang dan die van mij, maar wel een slag dikker. Dan pakt Amy zijn worst vast. Zet deze tegen haar kontgat aan. Ik zie hoe thomas haar aankijkt. Ik kan net vanaf de zijkant zien dat Amy zich even moet verzetten, maar zakt dan toch over zijn dikke worst heen.

Thomas gromt. “Holly fuck!”, terwijl Amy hem langzaam begint te neuken. Steeds harden en harder. Thomas zet zijn handen in haar zij, maar die haalt Amy weer van haar zij en zet ze op de leuning van de stoel. Als Thomas begint te kreunen staat ze op. Draait zich om en gaat dan weer op zijn lul zitten. Neemt zijn worst weer in haar kontje en neukt verder. Lachend kijkt ze me aan. Ik kijk, met een lange stijve, hoe het daar aan toe gaat. Het is mooi om te zien dat Amy het lekker vindt. En ik ben ook wel trots dat ze zich niet ‘zomaar’ laat nemen. De trut heeft gewoon vijftienhonderd euro te pakken met een neukbeurt. Ik hoop alleen dat ze dat niet voort gaat zetten. Dan wenkt ze dat ik ook moet komen. Ik sta op en stap op Amy af. Die gaat staan, terwijl ze Thomas meeneem omhoog. Ze bukt. Ze neemt mijn lul in haar mond. Pakt mij bij mijn billen en trekt me naar haar toe. Thomas begint haar in haar kont te neuken. Heeft haar bij de billen. Dan geeft Amy aan dat ik ook moet bewegen. Thomas en ik neuken beide een gat van Amy. Thomas haar kont, ik haar mond. Nog een keer schuift Amy mij dichterbij. Ik neuk nu haar keel. Het voelt heerlijk en is zo geil. Thomas kijkt me aan en zegt zonder geluid. “Zit je diep in haar?” Ik stap een beetje opzij. Zo kan Thomas zien dat ik helemaal in haar mond zit. Dan draai ik weer bij. Eerst neuken Thomas en ik een soort met elkaar mee. Ik in Amy, hij eruit. Hij erin, ik eruit. Dan gaan te slagen van Thomas in eens anders en neuken we beide tegelijk in Amy en dan ook tegelijk uit Amy. Schijnbaar voelt dat voor Amy geiler en ook Thomas begint harder te hijgen.

Dan merk ik dat Thomas bijna klaarkomt. Ook Amy merkt dat en net als Thomas dreigt klaar te komen laat Amy mijn lul los en staat op. De lul van Thomas gaat uit haar kontje. Ze draait zich om en pakt mijn lul om die in het open gat te duwen. Ik pak haar bij de billen en begint haar te neuken. Maar Amy pakt ondertussen de worst van Thomas in haar mond. Een paar keer pijpen en Thomas komt kermend en schreeuwend klaar in haar mond. Amy blijft door pijpen. Thomas rilt en trilt. Om uiteindelijk op zijn stoel te ploffen.

Dan staan Amy op. Draait zich om en laat mij de sperma van Thomas in haar mond zien. Slaat de armen om mijn nek en zet haar mond op mijn mond. Dan begint ze met mij te tongen. Ik voel de sperma van Thomas in mijn mond glijden. Thomas heeft door wat er gebeurd. “Dat is smerig.. EN GEIL!”, roept hij. Die aanmoediging laat mij Amy nog dichter tegen me aan trekken.

Als ze zo dicht tegen me aan staat, doet Amy haar been omhoog, zo kan mijn lul in haar kutje zakken. Ze is zelf zó geil dat we allemaal écht een soppend geluid horen. “Hoe geil is ze wel niet!?”, roept Thomas.

Hij staat ondertussen op. Zijn worst is alweer hard geworden. Hij gaat achter Amy staan. “Mag ik je weer in je kont neuken?”, vraagt hij eigenlijk aandoenlijk vriendelijk. Amy stop even mijn te tongen. “Ja ouwe, neuk mijn reet!”, zegt ze en tongt mijn weer verder. Ik voel via de wand van haar kutje, dat Thomas zijn worst naar binnen drukt. Hij begint haar te neuken. Ik voel zijn lul, via de wand, langs mijn lul heen en weer gaan. Ik begin nu Amy ook te neuken. Amy kan nu net de vloer niet meer aanraken. Ze bungelt tussen ons in. Amy wordt van voor lang en van achter dik genomen. Tegelijk rammen Thomas en ik onze lul in in het kleine meisje.

Amy vrijt nog steeds met mij. Armen om mijn nek. Ik voel dat het ademhaling heftiger wordt. Dan laat ze me los. “Oh dit is heerlijk!”, kermt Amy, “harder sukkels!”, schreeuwt ze. We gaan harder heen en weer. Ook Thomas begint weer te kreunen. Grommend zegt Amy, “Waag het om in mijn kont te komen ouwe!”. “Ik kom bijna!”, kreunt Thomas.

Dan geeft Amy aan tussen ons erg te willen. We laten haar los en uit haar. Dan gaat Amy geknield op de grond zitten. Haar mond open. Ze geeft duidelijk aan: “Kom klaar over mij!” Thomas begint zich af te trekken. Ik doe dat ook. Wij beide staan voor Amy ons als een debiel af te trekken. Amy heeft haar handen achter de rug. Wipt wat geil op en neer. Dan komt Thomas. Hij spuit over haar kleine tietjes. Dan kom ik ook. Maar omdat ik nog niet klaar was gekomen spuit ik hard. Mijn sperma komt in haar gezicht en over haar tietjes.

Lachend staat Amy dan op. Zonder dat ze zich schoonmaakt gaat ze op de bank zitten. Pakt mijn bierfles en neemt daar, met haar sperma bekkie en slik uit. Thomas kijkt verbaasd.

Later gaat Amy toch naar boven om zich schoon te maken en aan te kleden. Ook Thomas en ik kleden ons aan. Amy brengt mij een nieuw overhemd. Samen praten we over de seks van net. Dat Thomas er nooit over mag praten.

Als Thomas weggaat gaan Amy en ik aan de eetkamertafel zitten en vullen de dag met spelletjes en eten.

Daarna slapen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 6686 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie