BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onverwacht trio

Mijn vrouw en ik zijn al jaren gelukkig getrouwd. We hebben een zoon (Jan) van 25 die al uitgevlogen is.
Ons seksleven is nog steeds geweldig en toch hebben we onze fantasieën. Mijn vrouw (Eva) is 47. Nog een goed figuur, 1.65m kleine borstjes, geschoren poesje, lekkere kont en gelukkig net als ik (Leo) nog vaak zin in seks. Haar fantasie die ze al jaren uitsprak, was een trio met een man erbij.
Vroeger werd ik van binnen jaloers maar met de jaren leek mij dat ook wel wat. Ik heb geen bi gevoelens maar het leek me gewoon geweldig om mijn lieve vrouwtje te verwennen met z’n tweeën en om te zien hoe ver ze zou gaan.
Onze zoon kwam op zaterdag langs. Het was gezellig en onder het eten kwam hij met de vraag of hij, vanaf volgende week voor een week of 3 bij ons mocht intrekken in zijn oude kamer. Ze gingen zijn appartement renoveren.
Wij hadden dan vakantie net als hij, dus we zeiden zonder overleg beiden tegelijk “ja, natuurlijk”.

Een week later stond Jan met al zijn spullen voor de deur. We hielpen hem inruimen. Hij sloot alles aan en in de middag zaten we buiten in het zonnetje te genieten van een koud biertje. Eva zat in een kort zomerjurkje te nippen aan haar wijntje en te genieten dat ze weer even een gezinnetje waren. Ik zat te kijken naar Eva en kon er niets aan doen dat ik spontaan een harde kreeg. Jan zei na een tijdje gezellig gebabbeld te hebben spontaan dat hij zo Chinees ging halen. Hij zou er ongeveer 45 minuten over doen. Wij stonden op en gingen de tafel vast dekken. In de keuken drukte Eva haar kontje tegen mijn lul en zei zachtjes “ik zag je straks wel kijken hoor” en gelijk ritste ze mijn broek los, die afzakte. Ze tilde haar korte rokje op en hijgde “kom een vluggertje, voor Jan weer terug is. Je mag het vanavond lekker lang overdoen”. Ik pakte haar slipje en trok hem naar beneden. Toen ze eruit stapte, zette ze haar benen gelijk gespreid neer en stapte achteruit. Ik zat nog gehurkt zodat ze haar al kletsnatte kutje recht op mijn mond zette. Ik likte haar sappen op en streelde haar gezwollen clitoris. Eva kwam schokkend klaar en hield zich stevig vast aan het aanrecht. Ik stond op en zette mijn gezwollen paarse knop tussen haar lippen en pak haar heupen. Heel langzaam trek ik Eva naar me toe, haar hoofd legt ze op haar samen gevouwen armen en hijgt zwaar. Als ik helemaal in haar zit haal ik hem een paar keer tot mijn eikel uit haar en herhaal dit. Eva voelt de keiharde pik telkens elke zenuw in haar kutje aanraken en geniet met volle teugen. Ik verhoog mijn tempo maar blijf haar met lange halen neuken. Ze kreunt nu voortdurend als ik haar steeds naar achteren trek, hard over mijn pik. Eva komt kermend klaar. Als haar kutspieren als een vuist om mijn pik zit, hou ik het ook niet meer en spuit mijn zaad diep in Eva haar liefdestunnel. We blijven nog even zo staan, tot mijn slapper wordende lul langzaam uit haar glijdt. Net als we weer een beetje schoon zijn horen we de voordeur open gaan. Net op tijd, lachen we steels naar elkaar.

Jan komt met het eten binnen en we gaan aan tafel. Hij is wat stil en kijkt af en toe met een schuin oog naar Eva, van haar hoofd tot haar benen. De avond hebben we lekker buiten doorgebracht tot het te fris werd.
Eva en ik gingen naar bed. Jan keek een film af en zou dan ook te bed gaan.
We sprongen samen onder de douche en zeepten elkaar lekker in, spoelden ons af en liepen naar de slaapkamer. Ik pakte Eva vast en kuste haar vol op de mond, al vrijend liepen we naar ons bed, pakte haar op en leg haar op haar rug, ze spreidde haar benen en trok haar knieën tegen haar schouders. Ze bood zich aan als een sletje, haar glimmende lippen open staand, met daaronder haar bijna openstaande sterretje. Ik dook gelijk met mijn gezicht op haar openstaande oester en lik haar zo diep als mogelijk. Eva grijpt mijn hoofd en drukt hem hard op haar kutje. Ik lik haar zo hard als ik kan en zuig op haar klitje. Ze gilt het uit “Oooh Leo oooh ik kom” ik steek nu 2 vingers in haar kutje en zoek haar gspot, wrijf er stevig over en dan komt ze klaar. Hevig trillend spuit ze een klein straaltje uit haar kutje over mijn hand en kin. Ik lik het restant gulzig op terwijl ik zachtjes over haar gevoelige plekje blijf wrijven. Eva kreunt luid als ze komt.

Jan ging ook naar bed en kon maar aan 1 ding denken. Hij was straks eerder terug geweest dan verwacht. Toen hij de deur opende hoorde hij gekreun uit de keuken komen, had zachtjes de deur iets geopend en had daar zijn moeder zien hangen aan het aanrecht. Zijn vader was haar met lange halen aan het neuken en stootte diep in haar kutje. Hij had zijn ouders vroeger vaak genoeg bezig gehoord maar nooit gezien. Jan hoorde gedempt zijn moeder weer kreunen en hun bed zachtjes kraken. Hij kon er niets aan doen maar hij moest zich aftrekken. In gedachten was het niet zijn vader die zijn moeder neukte maar hij. Met wel 7 dikke stralen kwam hij klaar als nooit tevoren.
De volgende ochtend waren Jan en ik al bijtijds uit bed. Eva sliep nog diep. We maakten ontbijt en dronken al een kop koffie. Eva, nog in een roes van gisteravond stapte een uur later ook uit bed en trok alleen een stringetje aan. Als ze in de keuken komt schrikt ze zich dood, ze had geheel vergeten dat hun zoon er was. Ik floot goedkeurend en liep snel op haar af, voor ze zich omdraaide. Jan zat gelukkig aan tafel. Hij bekeek zijn moeder nu totaal anders dan voorheen. Hij zag haar priemende kleine borstjes, haar nog steeds strakke buik en haar kleine niets vervullende stringetje. Zijn lul werd gelijk snoeihard. Gelukkig liep zijn vader op haar af en zette haar aan tafel en zei met een knipoog “nu heeft hij ze toch al gezien, lieverd. en ik zie ze graag”

Eva ging zitten met een beetje vreemd gevoel maar voelde ook de opwinding oplaaien. Haar tepels reageerden meteen.
Ik zag het en zag Jan ook kijken. Hij zei dan ook “man je ziet er hartstikke mooi uit en je hoeft je voor mij niet te schamen hoor”.
Bij die woorden rilde Eva iets en kreeg een glimlach op haar gezicht. Ik schonk nog een koffie in voor haar en streelde onopvallend haar harde tepels iets. Ze slaakte een zucht. Jan moest een paar maal gaan verzitten om zijn harde lul een beetje ruimte te geven. Hij merkte wel dat zijn ouders een stuk vrijer waren geworden dan vroeger. Na de afwas hebben we een zwembad opgezet en vol laten lopen. Eva ging als eerste douchen. Ze was nog steeds opgewonden. Ze had zich bijna naakt aan haar zoon laten zien. Wel per ongeluk maar het had haar stiekem kriebels in haar buik gegeven. Ze stak 3 vingers in haar kutje en bluste zo haar ergste geilheid. Toen ze klaar was ging Jan, ook hij trok zich snel af met zijn moeder in gedachten. Ik ging als laatste. Ik pakte de string van Eva en snoof haar heerlijke geur diep in. Mijn hoofd werd er licht van en mijn pik kwam pijlsnel omhoog. Sprong onder de douche en liep daarna de tuin in naar het zwembad. Daar lag Eva in alleen een minuscuul bikinibroekje op een ligbed. Jan zat tegenover haar en ik ging naast hem zitten. Ik zie hem loeren tussen zijn moeder haar benen als ze gaat verliggen. Na een poosje zeg ik hem “wat een uitzicht hè jongen” hij zegt zonder na te denken “dat van gisteravond was mooier” en hij weet dat hij zich verraden heeft. Leo zegt “gisteravond?”
Jan verteld hen van gister, dat hij eerder thuis was en hen bezig had gezien.

Nu schrikken wij wat en vallen er dingen op zijn plek. Om het te verwerken schenkt Eva wat sterkers in voor ons drieën en gaat weer liggen in de nu brandende zon. Ze pakt de zonnebrandcrème en vraagt lachend “wie?”. Ze had verwacht dat ik het zou doen maar Jan stond al en pakte de fles aan. Jan spoot wat op zijn handen en begon bij haar schouders via de zijkant naar haar buik. Eva zegt brutaal en wijst op haar tietjes ” hey mannetje, deze willen ook niet verbranden”. Langzaam gaan zijn handen vanaf beneden richting haar borsten. Hij wrijft er even onder en dan kneed hij zacht haar tietjes, haar tepels reageren gelijk en ze slaakt een zachte zucht.
Ik zie dit en pak de fles op en spuit op beide haar benen iets. Jan gaat nu van haar borsten naar haar buik en stopt netjes bij haar broekje.
Ik wrijf de olie uit over haar benen, die ze iets spreidt. Ik smeer haar dijen goed in en raak telkens haar kutje net niet aan. Eva ligt met gesloten ogen te genieten van die vier handen die haar betasten. Ze slaakt een gilletje als Jan, nu iets brutaler, zachtjes in haar harde tepels knijpt. Ik zie haar kruisje nat worden. De pikken van Jan en mij zitten bekneld in onze zwembroeken. Ik streel haar lippen nu en laat er 1 vinger tussen glijden. Eva kreunt nu luider en grijpt onverwacht naar Jan zijn lul, kneed er even in en steekt dan haar hand in zijn zwembroek en omsluit zijn snoeiharde lul.

Eva schrikt, ze heeft zijn lul zo’n jaar of 10 niet gezien. Toen was het nog een, wel stevige maar tienerpikkie. Hij was flink gegroeid en zeker een paar centimeter langer en dikker dan van Leo. Ze bevrijde zijn pik en bekeek hem even goed. Opende haar mond en likte aan zijn forse eikel. Jan genoot met volle teugen van de zuigende mond van zijn moeder. Ik vingerde haar nog even en schoof haar kruisje opzij, likte een paar maal haar gezwollen klitje en positioneer mijn eikel voor haar opening. Glimmend van haar sappen duw ik zachtjes door. Ze probeert te kreunen maar dat wordt gesmoord door de pik van haar zoon die haar nu diep in haar keel neukt en hijgt dat hij zo gaat komen.
Ik ram nu behoorlijk hard in haar kutje terwijl Jan met haar tepels speelt en uitroept ” mam, ik koooooom” geil kijk ik hoe Jan zijn zaad diep in haar keel en op haar gezicht spuit. Eva komt ook klaar als ik haar kutje vol spuit en zij haar zoon zijn zaad wegslikt. We zitten even later een beetje verdwaasd door het gebeuren te kijken als Jan de stilte doorbreekt door te zeggen dat hij genoten heeft en het zo weer zou doen. Eva kijkt mij aan en floept er dan ook uit dat ze genoten had en dat het naar meer smaakte. Ik lachte toen en sloot me bij hen aan.
Eva stond op en trok nu haar broekje ook maar uit nu wij ook bloot zaten en dook het zwembad in gevolgd door haar zoon. Ze ravotten wat en ik zie dat hij haar telkens vastpakt tussen haar benen als hij haar van zich af gooit. Ik stap ook het bad in als Eva net op Jan af zwemt en hem om zijn middel pakt en en hij haar omarmt en haar rug streelt. Ik zwem op ze af en pak Eva haar kontje en druk haar kutje tegen de pik van haar zoon aan. Ze slaakt een gilletje van schrik maar slaat haar benen om Jan heen en ik zet zijn eikel tussen zijn moeders lippen en druk haar langzaam op zijn gevaarte. Eva hijgt zwaar en blijft haar zoon strak in zijn ogen kijken als ze steeds verder over zijn pik glijd. Jan kreunt zoiets van “oef mam wat ben je strak, hmmmm wat voel je lekker..”. “Ooohh jongen wat heb jij een lekkere lul, kom hier en neuk mijn strakke kutje van me” antwoorde Eva terug en begon haar zoon te neuken. Ze greep mijn pik en trok me naar haar mond, ze pijpte me even diep maar moest me toen loslaten want Jan neukte zijn moeder nu hard en diep. Ze voelde zijn enorme harde pik in en uit haar kutje stoten, hij raakte elke zenuw in haar neukkanaal. Ze begon als een malle te shaken en kwam luid gillend klaar. Jan bleef doorstoten, er klotste water over de rand zo ging hij tekeer in zijn moeder. Eva fluisterde nu tussen haar orgasmes door “damned wat kun jij neuken man, oooh ik kom weer, toe neuk mama maar”. Ik vond het een geil spel dat er voor mijn neus afspeelde. Jan en Eva waren in een passionele tongzoen verwikkeld en streelden elkaars lichaam. Ik stond nu te kijken hoe Jan zijn stijve steeds langzaam in en uit zijn moeder deed en knielde tussen haar en zijn benen en trok Eva haar billen uiteen. Haar sterretje stond bol als Jan zijn eikel er tegenaan drukte vanuit haar kutje. Ik boog voorover en kuste haar sterretje en likte eroverheen.

Eva wist wat er ging komen en rilde. Voor het eerst 2 echte pikken in haar. Ze was wel vaker dubbel genomen maar dan door Leo en een dildo. Die van Jan was wel iets groter dan haar dildo. Ze ontspande en liet het maar gebeuren. Ze wilden toch zo graag een trio? Wat is er nu veiliger er 1 te hebben dan met je eigen volwassen zoon en man. Die er zo te zien en voelen ook geen bezwaar tegen heeft. Dat ging er door haar hoofd. Terwijl hij maar door bleef stoten.
Ik rekte haar kontje op met mijn tong en drukte er toen 2 vingers in. Ik voelde Jan zijn pik tegen mijn vingers glijden. Ik zette mijn eikel tegen haar sterretje. Jan stopte even met stoten en ik druk mijn eikel zonder veel moeite haar kringspier voorbij en onder luid gekreun en gekerm van genot druk ik zachtjes door tot mijn ballen tegen haar kutje slaan. We blijven even stil liggen tot Eva zacht heen en weer begint te duwen. Jan begint haar weer in hetzelfde rustige tempo te neuken. Ik stoot nu in hetzelfde tegenovergestelde ritme mee in haar kontje.
Eva weet niet wat haar overkomt, ze is nog nooit zo vol geweest en vaak klaargekomen, elke vezel in haar lichaam hunkert naar seks. Ze legt haar mond weer op die van onze zoon en zij zoenen elkaar.
Ik was al geil maar door de gedachte dat onze eigen zoon nu zijn moeder aan het neuken is terwijl ik haar in haar kontje neuk maakt dat mijn orgasme snel nadert.

Jan voelt dat zijn vader bijna komt. Hij komt zelf ook bijna en roept ” kom pap, we spuiten mama tegelijk vol. Beiden stoten we nu iets harder en komen met een oerkreet klaar. Eva hangt als een lappenpop tussen ons in en ontvangt ons zaad bijna huilend en snikt “oooh ik kom weer…ik voel jullie zaad, oohjaah spuit me vol, ik ben jullie zaadsletje”. Onze pikken glippen uit Eva haar gaatjes, die blijven even open staan. Ze spoelt ze een beetje met het zwemwater schoon en stapt uit het zwembad, kijkt achterom en zegt tegen ons ” bedankt schatjes, dit gaan we nog vaak over doen”.
Eva loopt naar de douche, haar lichaam tintelt nog. Zo geil en nat is ze in jaren niet geweest. Haar bloedeigen zoon heeft net haar kutje vol gespoten en haar man haar kontje. Ze had altijd een trio willen doen maar de werkelijkheid overtrof alles. Ze sloeg alleen een dunne grote doek om haar lichaam en liep weer naar buiten.
Jan en ik raakten niet uitgesproken over onze neukpartij. Jan zei dat hij nog nooit zo’n strak en nat kutje had geneukt als dat van zijn moeder en dat hij haar best vaker zou willen verwennen. Ik hoorde het aan en kon niet ontkennen dat Eva niet strak en nat was.
Eva liep de tuin weer in en ging weer op het ligbed liggen. De middag verliep verder rustig, precies zoals Eva gepland had. Ze wou vanavond nogmaals geneukt worden door hen, ze had besloten dat ze vanavond hun lustobject zou zijn. Na het eten en de afwas zette ik koffie, Jan ging nog even in de tuin zitten en Eva liep naar boven. Ik riep dat de koffie klaar was en liep ook naar buiten.
Eva had toen ze boven was al weer een plakkerig kutje alleen van de gedachte over wat ze van plan was, ze waste hem en liep de slaapkamer in. Trok haar meest sexy peignoir aan, haar rode kruisloze string en deed een jarretelgordel om, knoopte haar zwarte kousen vast en keek in de spiegel. Ze zag door de stof haar priemende tepeltjes en glimlachte tevreden. Ze liep zo de tuin in en voelde bijna 4 priemende ogen haar lichaam aftasten. En liep zwijgend naar ons toe.

Ik zei haar dat ze er super geil uitzag en vroeg haar of ze nog meer wou na vanmorgen.
Ze roerde in haar koffie en antwoorde “jongens, ik wil vanavond door jullie beiden misbruikt worden, ik wil in elk gaatje zaad krijgen” en likt over haar rood gestifte lippen. Zowel Jan als ik kijken haar aan en doen moeite om niet gelijk op haar te springen. Ik sta op en geef haar een passievolle tongzoen en fluister dan in haar oor “zullen we zo dan naar onze slaapkamer gaan?”. Ze knikt en ademt zwaar. We drinken de koffie op en nemen wat sterkers mee naar boven. Jan zijn handen liggen op haar billen als we de trap oplopen. Eva gaat snel op het bed liggen en spreid haar benen iets. Door haar open kruisje steken haar glimmende schaamlippen. Jan duikt erop af en likt zijn moeder met lange en diepe halen. Ik ga naast Eva zitten en streel haar borstjes. Ze slaakt een paar diepe kreunen als Jan haar klitje bewerkt, grijpt mijn lul en opent haar mond. Ik hou mijn eikel tussen haar lippen, die zich eromheen sluiten. Haar tong likt rond en onder mijn eikel, nu ben ik het die kreunt. Ik zie mijn zoon zijn moeder likken alsof hij nooit meer iets te eten krijgt.
Eva kromt haar rug en grijpt met haar handen in het matras en drukt haar kutje nog harder op Jan zijn mond en kermt nu ” oohh niet stoppen lieverd, kom lik mama klaar, oohh Jaaaaa”. Ik trek nu zelf aan mijn pik. Als haar orgasme iets is gaan liggen hapt ze hem weer in haar mond en pijpt me nu diep.

Jan heeft inmiddels 2 vingers in haar kutje gestoken en met zijn duim masseert hij haar klitje. Wijdbeens ligt Eva nu op bed ze geniet van elke seconde van haar 2 lovers. De hele kamer ruikt naar de zoete geur van haar kutje.
Ik voel mijn orgasme aan komen denderen en spuit haar mondje vol, er stroomt iets uit haar mondhoek maar ze slikt bijna alles door.
Jan kruipt nu tussen haar benen en zet zijn eikel tussen zijn moeder haar natte lipjes en drukt gelijk de helft in haar strakke zuigende kutje. Eva slaakt een kreetje en roept dan “Leo je zoon neukt me, kijk…wow wat is hij lekker dik ooh Jaaa neuk je moeder”. Jan stoot nu door en zit tot zijn ballen in zijn moeder, gelijk trekt hij hem weer terug om dan weer diep in haar te stoten.
Eva hijgt en kreunt ” Jaaa kom verkracht me, neuk me hard, ik wil je zaad diep in me”. Jan stopt na een poosje en trekt zijn harde pik uit haar kutje en zet hem gelijk op haar sterretje en drukt zijn forse eikel in haar kontje. Eva ligt nog na te genieten van zijn harde stoten als ze zijn eikel in haar darmkanaal voelt glijden. Ze fluisterd alleen dat hij voorzichtig moet doen. Als hij diep in haar zit pakt hij haar benen en legt die op haar schouders. Ik pak een kussen en leg die onder haar kontje. Als ze gewend is begint Jan langzaam te stoten. Na een paar keer voert hij zijn tempo op.
Eva ligt dubbel gevouwen, ze geniet van zijn steeds harder stotende dikke knots in haar kontje. Dan voelt ze een hand over haar kutje gaan waarvan 3 vingers tussen haar lipjes verdwijnen. Geil kreunt ze “jaa misbruik dit sletje”.
Terwijl ik haar kutje vinger leeft Jan zich uit in haar kontje, hij rampt zijn pik nu steeds diep in haar en roept “hier sletje, ik spuit je darmen vol” hij stoot nog 1 keer zo diep als hij kan en komt trillend klaar. Ook Eva komt weer klaar. We blijven even zo liggen en drinken wat. Eva gaat zich even opfrissen en komt naakt terug.
Jan ligt op zijn rug op bed en drinkt zijn 3e glas leeg als zijn moeder weer binnen komt lopen. Hij staat op om zich ook even op te frissen.
Eva kruipt dicht tegen me aan en vraagt me of ik er ook zo van geniet. Ze verteld dat ze de hele dag al verschrikkelijk geil is en dat haar kutje maar blijft jeuken.

Ik kus haar voorhoofd en zeg haar dat we dit misschien al veel eerder hadden moeten doen. Dat ik ervan genoot om haar te zien neuken met een ander. Dat die ander onze eigen zoon was maakte het allemaal nog geiler. Kuste haar nogmaals en liep ook naar de douche. Jan was zich aan het afdrogen en keek me aan. Hij zei me “pap wat heb jij een geluk, wat is mam een lekkere vrouw”.
Ik geef hem gelijk en vraag hem zometeen op zijn rug op het bed te gaan liggen als hij terug gaat, met de mededeling dat zijn moeder nog steeds verschrikkelijke jeuk had. Toen ik weer binnenstapte zag ik dat Jan zittend achterover op het bed was gaan liggen, zijn voeten nog op de grond, verwikkeld in een innige tongzoen met zijn moeder. Die met haar hand over haar lipjes en klitje streek. Ze zag me en stond op, liep op me af en gaf mij een tongzoen. Jan ging nu midden op het bed liggen, zijn pik stond alweer fier rechtop. Ik streelde Eva haar kutje, die kletsnat was en manoeuvreer haar richting zijn pik. Eva begrijpt wat de bedoeling is en schuift haar kutje nu over de volle lengte heen en weer. Ze drukt haar gevoelige klitje soms even hard over zijn dikke paarse eikel.
Eva zit nu in haar eigen wereld en wil maar 1 ding en dat is die lekkere dikke pik van haar zoon diep in haar. Ze wipt iets op en zonder moeite zie ik haar lipjes wijken en zijn eikel naar binnen zuigen. Haar gezicht is nu één geile grimas. Terwijl ze langzaam over zijn harde zakt, streel ik haar stijve bostjes en knijp nu stevig in haar tepels. Ik leg haar langzaam achterover op Jan zijn borst die nu in een rustig tempo zijn moeder neukt en geef haar een tongzoen. Mijn pik wrijf ik over haar klitje en zoen haar nek.
Eva voelt nu dat haar klitje ook gestimuleerd wordt en komt krijsend klaar. De roes waarin ze zit is overweldigend haar kutje knijpt hard in Jan zijn pik. Ze wil Leo eigenlijk pijpen maar die blijft op haar liggen. Ze voelt opeens een mond op haar klitje, die er stevig op begint te zuigen. De pik van Jan blijft haar maar oprekken. Weer komt ze klaar en ontspant dan helemaal. Ik heb op dit moment gewacht en zet mijn eikel tegen de pik van Jan aan, die nu even stopt met stoten.

Eva voelt nu ook dat er nog meer druk op haar kutje wordt uitgeoefend maar kan niet meer rationeel denken.
Ik druk iets harder en mijn eikel zit nu ook in haar kutje.
Eva moet even wennen, de druk op haar lippen en kutje is enorm maar wel lekker. Ze slaakt een diepe zucht en kreunt “Leooo, jullie neuken me dood” en sloot haar ogen.
Ik drukte nu door, ze had nu twee pikken diep in haar kutje zitten. Eva kwam spontaan klaar, ze perste een klein straaltje tussen onze pikken door naar buiten.
We begonnen nu tegelijk te stoten eerst rustig maar toen Eva riep dat ze hard geneukt wilde worden. Gingen we los op en in haar.
Eva voelde dat ze in één langgerekte orgasme zat. Haar kutje begon hard te knijpen in de twee raggende pikken die nu al een kwartier in en uit haar gingen. Om en om voelde ze de pikken diep in haar stoten. Haar geteisterde kutje smeekte bijna dat het afgelopen zou zijn. Vijf minuten later voelde ze de toch al dikke heipalen nog verder zwellen. Nu begon ze te roepen dat haar kutje in brand stond en dat ze geblust moest worden.

Jan spoot als eerste een straal zaad tegen zijn moeder haar baarmoeder, gevolgd door nog velen. Ik drukte mijn pik nu ook tot de wortel ik mijn vrouw en spoot haar ook vol.
Eva lag totaal sufgeneukt tussen ons in haar orgasme rekte nog lang na. Onze pikken gleden langzaam uit haar nog enige tijd openstaande kutje, gevolgd door een enorme stroom zaad. Ze deed een hand tussen haar benen en ving zo ons zaad op. Bracht hem met haar laatste krachten naar haar mond en likte deze af. Glimlachend slikte ze het door en zei nog zacht “hmmm jullie smaken heerlijk” en viel als een blok in slaap….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 16662 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Onverwacht trio”

  1. Wat een heerlijk geil verhaal weer.
    Ook al is het een verhaal, en met jullie eigen zoon, zo moet het zijn in een heerlijk geil en lang triootje; geen haantjesgedrag!!!
    Ga zo door. 👍👍😋😋😋
    Geile groetjes van Henry.

Plaats een reactie