BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vrouw en de aannemer

[Dit verhaal is gebaseerd op een Engelstalig verhaal dat ik ooit online heb gelezen. Ik weet niet meer waar precies, maar ik heb er in mijn eigen woorden een Nederlandse versie van gemaakt. De seks in dit verhaal komt wat traag op gang, maar dat is expres gedaan om de spanning op te bouwen. En volgens mij is het de moeite van het wachten waard.]

Hoi, mijn naam is Tom, en ik wil graag vertellen hoe mijn leven compleet op zijn kop werd gezet door mijn vrouw. Ik ben inmiddels zes jaar getrouwd met Linda, maar ons huwelijk is totaal anders dan wat ik me had voorgesteld toen ik met haar trouwde. Het begon allemaal toen Linda en ik onze eerste echte woning kochten. We hadden al ruim een jaar in een flat gewoond, maar we vonden het tijd worden om groter te gaan wonen. Linda had haar oog laten vallen op een huis in dezelfde buurt waar ze zelf was opgegroeid. Het was relatief goedkoop, maar het was wel duidelijk dat er wat renovatiewerkzaamheden uitgevoerd moesten worden.

Linda stond erop om voor deze klus een zekere Ron in te huren. Ron was ongeveer vijftien jaar ouder dan wij en 1,80 meter lang. Hij had de bouw van een echte spierbonk en was fysiek compleet het tegenovergestelde van mij. Hij woonde in de buurt en hij en mijn vrouw leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden. Ze kwamen elkaar ook vaak tegen in de plaatselijke sportschool. Toen ze Ron vertelde over de renovaties die we wilden, onthulde hij dat hij een klusbedrijfje had. En aangezien er al een vriendschappelijke band bestond, leek het een no-brainer om Ron in te huren als onze aannemer.

Ron nam ook twee werknemers mee, Bert en Rick. Ze waren allebei zwaargebouwd, maar niet zwaarlijvig. Typisch van die gasten die veel in de sportschool te vinden zijn. Tijdens hun werk droegen ze sportkleding, en ze spraken over vrouwen alsof het objecten waren. Rick noemde Linda zelfs een paar keer een ‘lekker wijf’ in mijn bijzijn. De drie mannen konden goed overweg met Linda, maar het was vooral Ron die al haar aandacht trok.

Ron noemde me voortdurend ‘mannetje’ of ‘kleine kerel’. Ik denk dat het kwam doordat ik vrij tenger ben, naar popmuziek luisterde die hij niet leuk vond, en altijd in pak gekleed ging, vanwege mijn werk. Hij was echt in alle opzichten het tegenovergestelde van mij, en het was me van het begin af aan duidelijk dat dit geen vent was waar je ruzie mee moest krijgen.

Elke keer als ik Ron met Linda zag praten, betrapte ik hem erop dat hij mijn vrouw van top tot teen bekeek en haar prachtige borsten, strakke kont en krullende blonde haar bewonderde. Ze leek zich totaal niet bewust van zijn aandacht, en ook niet van het feit dat Ron nogal een pestkop bleek te zijn. Hij deed serieus moeite om me er slecht uit te laten zien in het bijzijn van Linda, maar dat leek ze evenmin te merken. Ik kreeg zelfs een beetje het vermoeden dat ze zich aangetrokken voelde door zijn stoere gedrag.

Op een middag kwam ik thuis uit mijn werk en trof ik Ron met Linda op de bank, terwijl hij een biertje dronk. Ik schrok er een beetje van, omdat ze bijna intiem naast elkaar zaten. Zo goed kenden ze elkaar ook weer niet, dus ik vond het een vreemd gezicht, vooral omdat mijn vrouw zich erg aanhankelijk tegenover hem gedroeg. Hij vond het duidelijk geweldig. Toen ze me zagen binnenkomen, stonden ze geen van beiden op en gingen ook niet verzitten. Linda nodigde me uit om samen met hen iets te drinken, maar Ron dacht daar duidelijk anders over. Hij keek me aan met een blik die maar één ding uitstraalde: ‘Laat ons met rust. Wegwezen. Nu!’

Ik verontschuldigde mezelf om aan het avondeten te beginnen en liet ze met rust, hoewel ik vanuit onze open keuken soms flarden van hun gesprek kon horen. Op een gegeven momijnt zat Linda op het puntje van haar stoel te luisteren naar Ron, die opschepte over wat dingen die hij had uitgehaald met ‘een paar watjes in onze buurt’. En toen hij ‘watjes’ zei, knikte hij in mijn richting. Mijn vrouw moest giechelen, en Ron grijnsde zelfverzekerd.

Ron arriveerde de volgende dag een uur eerder dan zijn klusjesmannen, net toen ik me klaarmaakte om naar mijn werk te vertrekken. Toen hij zag dat ik de deur open deed, keek hij ronduit geïrriteerd, bijna alsof hij niet verwachtte dat ik thuis zou zijn. Toen ik hem binnenliet, vroeg Ron of ik autowas in mijn garage had. Ik vertelde hem waar het stond, maar was een beetje overrompeld toen hij me opdroeg om ‘mezelf nuttig te maken’ en zijn auto schoon te maken voordat ik vertrok. Linda stond achter ons toen dit gebeurde, en zijn plotselinge dominante houding tegenover me zorgde ervoor dat ze op haar onderlip beet.

‘Je vindt de stofzuiger op de achterbank,’ zei Ron tegen me, terwijl hij me zijn autosleutels toewierp. Ik slaagde er niet in ze te vangen, ook al stond hij maar een paar meter van me af, waarop Ron meewarig met zijn hoofd schudde. Hij keek naar Linda terwijl hij grinnikend over zijn schouder naar me duimde. Deze bullebak zette me op weinig subtiele wijze neer als een watje in het bijzijn van mijn vrouw. Ron liep naar me toe, legde één vinger op mijn schouder en duwde, en het volgende moment zat ik op mijn kont bij de voordeur en keek op naar de grote vent, die hoog boven me uittorende. Hij trok me overeind, duwde me naar buiten en sloot de deur voor mijn gezicht. Linda deed niet eens een poging om te controleren of alles in orde was.

Het kostte me bijna een halfuur om de modder van zijn grote bestelbus af te spuiten en het interier te stofzuigen. Om de een of andere reden wilde ik onze aannemer met een goede indruk achterlaten, ondanks hoe hij me behandelde. Ik weet ook niet waarom. Ik was trots op de manier waarop ik zijn truck liet stralen. Toen ik weer binnenkwam, zaten Linda en Ron op de bank, en had hij een dikke arm om de schouders van mijn vrouw geslagen. Ron zat zo dicht bij haar dat Linda bijna tegen hem aan geknuffeld zat. Ron stond op en pakte de sleutels uit mijn hand terwijl hij langs me heen liep, zonder me zelfs maar te bedanken dat ik zijn bestelbus had gewassen. Zijn ploeg was gearriveerd om aan de slag te gaan.

De daaropvolgende dagen kwam ik Ron en zijn team niet meer tegen. Linda leek het project onder controle te hebben, en ik had het serieus druk met mijn werk. Ik was ’s ochtends al het huis uit voordat ze arriveerden en zij waren elke dag al lang en breed weg voordat ik terugkwam.

Een paar dagen later, toen ik aan het eind van de middag mijn oprit opreed, zag ik dat de bestelbus van Ron voor onze garage geparkeerd stond. Linda leunde tegen de hoge deur aan terwijl hij voor haar stond, heel dicht bij haar. Zijn onderarm rustte tegen het deurraam en zij liet haar achterhoofd rusten alsof zijn gigantische onderarm een kussen was. Mijn aankomst was zijn teken om te vertrekken. Ron keek me aan en duimde naar mijn auto, ten teken dat ik achteruit de oprit moest verlaten, zodat hij kon wegrijden. Ik stond op een meter of tien afstand, dus ik wist het niet zeker, maar ik had kunnen zweren dat ik Ron mijn vrouw een paar seconden op de lippen zag kussen voordat hij in zijn auto stapte. Ik besloot om ze het voordeel van de twijfel te geven. Ze waren tenslotte vrienden!

Ondertussen hadden we wel een tijdslimiet afgesproken om het project te voltooien, maar gezien het gebrek aan werk aan het huis kreeg ik het gevoel dat ze hun deadline niet zouden halen. Ik besloot een één-op-één gesprek met Ron te voeren om hem te vertellen dat ik vond dat hij en zijn team traag waren in hun werk. Linda had alles weliswaar in de gaten gehouden, maar ik had het gevoel dat haar vriendschap met Ron haar blind maakte voor het feit dat het allemaal veel te langzaam ging.

Toen ik die middag thuiskwam, hoorde ik stemmen in de achtertuin. Rick en Bert, de werknemers van Ron, zaten er te chillen en te roken. En volgens me waren dat geen gewone sigaretten. Omdat ik een torenhoge aanwezigheid achter me voelde, draaide ik me om en stond oog in oog met Ron. Of eigenlijk stond ik oog in oog met zijn borstkas, want hij was ruim een kop groter dan ik. Ik vroeg om een privégesprek, omdat ik hem niet in verlegenheid wilde brengen in het bijzijn van zijn personeel.

‘Goed, je bent er,’ zei Ron tegen me, de eerste keer dat hij blij leek me te zien, maar niet om de reden die ik had verwacht. Hij droeg me op om zijn auto in de was te zetten voordat hij en zijn bemanning vertrokken. Hij zei dat ik me moest haasten omdat ze kaartjes hadden voor een voetbalwedstrijd die avond, en ze wilden eerst nog wat gaan eten.

‘Je hebt mijn auto de vorige keer alleen maar afgespoeld,’ zei Ron tegen me, terwijl hij zachtjes op mijn wangen sloeg met zijn rechterhand. ‘Om nog maar te zwijgen over het feit dat je halfslachtig werk hebt verricht.’ Ik was meer dan geschokt. Deze man praatte tegen me alsof hij de man des huizes was!

‘Kijk, Ron,’ zei ik plotseling stoutmoedig. ‘Ik heb je auto schoongespoeld zonder ook maar een bedankje van jou. Daar heb ik niets van gezegd. Maar nu wil je dat ik je auto in de was zet? Zijn we vergeten wie hier wie betaalt?’

Nu had ik zijn aandacht. Hij stond stil met zijn rug naar me toe voordat hij zich langzaam omdraaide. Hij trok zijn wenkbrauwen op terwijl hij naar me toe liep, me bij mijn shirt vastpakte en me moeiteloos optilde, zodat we nu echt oog in oog waren. Mijn handen begonnen te trillen en het zweet brak uit onder mijn oksels.

‘En, eh, nou ja,’ stamelde ik. ‘Jullie, eh, jullie lopen een beetje achter op schema… en ik vroeg me een beetje af… wanneer jullie denken dat jullie in staat zullen zijn om… weet je, de klus af te maken waarvoor ik jullie betaald heb?’

Ik keek op naar Ron, die mijn blik zonder enige uitdrukking op zijn gezicht beantwoorrdde.

‘Dus, we zouden, eh, moeten praten over… deadlines… en… ik wil niet… een ander bedrijf… weet je, eh… begrijp je wat ik bedoel, man?’ Ik brabbelde, met mijn ogen nu strak naar de grond gericht. Ron zette me weer neer en ik deed twee stappen achteruit. Hij deed op zijn beurt een grote stap naar voren. Ik ging nog verder achteruit, tot ik letterlijk met mijn rug tegen de muur stond. Nu had hij een geamuseerde grijns op zijn gezicht. Hij wist maar al te goed dat hij me had vastgepind.

Ron hoefde niet te reageren. Hij werd niet boos. Hij raakte niet van streek. Hij deinsde niet eens terug toen ik dubbelzinnig dreigde hem en zijn bemanning te vervangen. Hij stond gewoon voor me en keek in mijn ogen, reageerde niet en had zijn armen over elkaar geslagen. Over mijn schouder voelde ik dat Rick en Bert toekeken. Ik zette een hele show op voor deze alfamannetjes.

Omdat ik een einde wilde maken aan de lastige positie waarin ik me bevond, krabbelde ik onmiddellijk terug door mijn excuses aan te bieden aan Ron, waarop Rick en Bert hardop moesten lachen. Ik ging door en vertelde Ron dat ik hem niet voor de voeten wilde lopen. Ik vertelde hem dat het me speet dat ik zijn werkproces ondermijnde en in twijfel trok. Ik vroeg hem om ‘door te gaan met het goede werk’, en stak zelfs halfslachtig een duim op. Toen verexcuseerde ik me zo snel ik kon en glipte naar binnen. Achter me hoorde ik alle drie de mannen in lachen uitbarsten terwijl ik de deur dichttrok.

Dat incident deed me bepaald geen goed, wat betreft de manier waarop Ron en zijn team me behandelden. Ik had in die periode net een paar dagen vrij, en Rick en Bert deden net zo intimiderend tegen me als hun baas. Naarmate de dagen verstreken en het werk in en rond het huis vorderde, merkte ik dat het drietal nogal autoritair tegen me deed. Ze lieten me gereedschap halen terwijl ze op ladders stonden, water als ze dorst hadden, en ik moest zelfs af en toe lunch voor ze klaarmaken. Het was alsof de klusjesmannen me zagen als de hulp en niet als de man die hen betaalde. Rick en Bert leken de aanwijzingen van Ron op te volgen tijdens het werk, dus ik ging ervan uit dat ze me als een ondergeschikte behandelden omdat Ron het ook deed.

Later die avond, terwijl ik in bed lag, zoemde de telefoon van mijn vrouw met een binnenkomend bericht. Het bericht was van Ron. Linda glimlachte en begon met hem te chatten. Ik pakte een boek om te lezen, maar werd afgeleid door al het sensuele gekreun van Linda bij elk sms-je dat ze ontving. Ik keek over Linda’s schouder om haar correspondentie met onze aannemer te lezen.

‘…ja, ik wil hem zien, laat me niet smeken.’ las ik.

‘Weet je zeker dat je hieraan wil beginnen?’ antwoordde Ron.

‘Fuck ja,’ typte Linda.

Plotseling kwam er een foto binnen, waarop Linda haar benen stevig tegen elkaar klemde. Met haar telefoon in de hand verontschuldigde mijn vrouw zich haastig om naar de badkamer te gaan, maar niet voordat ze de lade van haar nachtkastje open had getrokken en er iets uit had gehaald. Toen ze de badkamer in rende en de deur achter haar dichtsloeg, hoorde ik prompt een mix van een elektrisch gezoem en haar sensuele gekreun. Het was vreemd gedrag van haar kant, maar ik wilde haar niet lastig vallen en ging verder met het lezen van mijn boek.

De volgende dag besloot ik een bijdrage te leveren aan het werk, in een poging om bij de mannen te passen. Ik wilde mezelf er mannelijk uit te laten zien in het bijzijn van Linda, aangezien ik zonder enige twijfel de minst mannelijke persoon in huis was. Met het oog op mijn vrouw probeerde ik een zak zand van 50 kilo op te tillen. Ik kreeg de tas nauwelijks dertig centimeter van de grond, terwijl ik zweette en gromde van de inspanning. Ron liep achter mijn vrouw aan en sloeg zijn armen om haar middel terwijl ze samen genoten van het entertainment dat ik ze bood. Ron begon me aan te moedigen toen Rick en Bert de kamer binnenkwamen.

‘Ja, Tommie, kom op!’ zei de hoofdvoorman op sarcastische toon, en iedereen gniffelde in mijn richting. ‘Je kunt het, kleine kerel!’

Mijn vrouw deed haar best haar lach te verbergen door haar mond te bedekken met haar hand. Ze draaide zich om en omhelsde Ron, haar uitdrukking verborgen door zijn lichaam. Vernederd liet ik de tas vallen en rende de kamer uit. Ik zag niet dat Rick zijn been uitstak toen ik hem passeerde. Ik viel met mijn gezicht in een paar vuile werklaarzen, en ik kon niet opstaan omdat iemand – Rick of Bert – met zijn schoenen op mijn rug duwde.

‘Kom op, laat hem los, jongens,’ zei Linda hardop. Ze had woedend moeten zijn dat de mannen haar man lastig vielen, en toch kon ik duidelijk horen dat ze het grappig vond. Ze deed geen enkele poging om me te troosten. Ik strompelde de voordeur uit, stapte in mijn auto om te wachten tot de mannen naar huis gingen. Ik móest onze aannemers ontslaan – ze hadden me in mijn eigen huis voor gek gezet!

Nadat ik ruim twintig minuten in mijn auto had zitten pruilen, liep ik terug naar binnen om de mannen te confronteren en te ontslaan. Rick en Bert zaten op de bank videogames te spelen. Hun benen waren allebei uitgestrekt op de salontafel. Het leek er niet op dat er iets was gedaan nadat ik was weggelopen. Ik vroeg hen waar Ron was.

‘Hij is met je vrouw in de slaapkamer,’ zei Bert tegen me, terwijl hij naar de hoofdslaapkamer knikte en ondertussen op de knoppen op mijn controller drukte. Hij draaide zijn hoofd mijn kant op, maar alleen om een slok van zijn cola te nemen. Ik staarde naar de beker en vroeg me af hoe ze tijd hadden om te gaan lunchen en videogames te spelen. Ik wilde ze weer aan het werk zetten, maar werd onderbroken door een geluid wat klonk als het luid kraken van een bed. Bert hoorde het geluid ook en begon te grinniken.

‘Zo te horen zal het nog wel een tijdje duren’, zei hij terwijl hij nog een slok van zijn frisdrank nam. ‘Misschien kun je maar beter nog een keer weggaan, vriend. Het zal je misschien niet bevallen wat je hoort als je blijft.’

Terwijl hij dat zei, realiseerde ik me dat het volume van de videogame zo luid was dat het de commotie uit mijn slaapkamer overstemde. Het bed kraakte steeds harder.

‘Wat is daar aan de hand?’ Ik vroeg het aan de jongens. Omdat geen van beiden antwoord gaven, liep ik richting de slaapkamer. Maar plotseling hield Rick me tegen.

‘Je vrouw komt naar buiten als ze er klaar voor is,’ zei hij, zonder mijn kant op te kijken. ‘Gast, je leidt ons verdomme af, ga even wieberen.’

‘Waarom?’

‘Omdat wij het zeiden!’ zei Bert streng, terwijl zijn ogen nu op de mijne gericht waren. Er was geen vriendelijkheid aan zijn opmerking. Mijn knieën knikten en ik slikte, omdat ik geïntimideerd was.

‘JAAAAA, Ron!’ hoorde ik mijn vrouw meteen daarna schreeuwen. De hoofdeinden van ons bed begonnen met geweld tegen de muur te hameren. Ik wilde erheen rennen, maar ik verstijfde. Waarom kon ik niet voor mezelf opkomen? Waarom kon ik deze klootzakken niet gewoon ontslaan en ze mijn huis uit gooien?!

‘Eh… misschien kom ik later terug,’ zei ik schuchter hardop.

‘Wat een geweldig idee,’ zei Bert sarcastisch terwijl hij me zijn nu lege glas overhandigde. ‘Hé, zet dit even weg als je naar buiten gaat, wil je? Bedankt.’

‘Ja, en haast je niet terug,’ zei Rick toen ik halverwege de deur was. Hij mompelde nog iets terwijl ik de deur achter me dichttrok. Ik weet niet zeker wat, maar ik dacht dat ik de woorden ‘Heeft hij nou echt geen idee?’ hoorde.

In een kroeg in het centrum zette ik het op een drinken, en na een paar biertjes had ik hem stevig zitten. Een paar uur later besloot ik om een taxi naar huis te nemen. De mannen waren vertrokken. Toen ik aangeschoten naar binnen liep, hoorde ik mijn vrouw douchen, en terwijl ik door de slaapkamer rondkeek, zag ik dat het er een zootje was. Het bed stond scheef en mijn kussen was drijfnat. Op de vloer zag ik iets warms en nats – een grote en enigszins transparante plas slijmerig vocht. Daarnaast lagen de kleren die mijn vrouw had gedragen voordat ik wegging, verspreid over de vloer. Toen hoorde ik de stem van Linda achter me.

‘Dat is het sperma van Ron, Tommie’, zei ze, terwijl ze naakt uit de badkamer kwam. ‘Hij heeft me net twee uur lang te pletter geneukt, en hij heeft me drie keer volgespoten.’

Ik draaide me om en keek haar wezenloos aan. ‘Maar… waarom dan?’ vroeg ik zwakjes. Linda grinnikte schamper.

‘Schat, je bent een lieverd en ik hou van je. Maar Ron heeft gelijk, je bent ook een watje. En hij kan me geven wat jij niet in huis hebt’, zei Linda. ‘Het kan me niet schelen dat hij vijftien jaar ouder is dan wij. Ik wil dat hij me kapot neukt met zijn grote dikke lul. Ik wil zijn stinkende, bezwete lichaam bovenop me voelen ploegen. Ik wil dat hij met zijn ongeschoren gezicht op me neerkijkt terwijl hij me paalt met zijn grote pik. Ik wil dat hij me op de tegenovergestelde manier neukt als jij dat doet.’

Voordat ik zelfs maar kon reageren, pakte mijn vrouw mijn gezicht vast en kuste me op de lippen. Dit was niet zozeer een romantisch gebaar, ze wilde vooral dat ik Ron op haar lippen proefde. En met mijn dronken kop vond ik het waanzinnig opwindend. Ik likte haar nek, streelde haar borsten en haar strakke buik. Ik kuste Linda’s natte poesje terwijl er warm, nat sperma uit sijpelde – het sperma van mijn aannemer droop letterlijk uit het poesje van mijn vrouw. Zonder aarzeling plaatste ik mijn lippen op Linda’s vagina en begon te likken. Linda kirde van genot. ‘O schatje’, kreunde ze. ‘Ik wist wel dat je het niet erg zou vinden. Ik wist wel dat je er geil van werd.’

Ik likte mijn vrouw twee keer tot een orgasme voordat ze in slaap viel. En kennelijk had ze haar slaap nodig na deze uitputtende dag, want toen ik de volgende ochtend opstond om naar mijn werk te gaan, sliep ze nog steeds. Ik wilde haar niet wakker maken, dus verliet ik heel stil het huis. Maar van werken kwam die dag niet veel, daarvoor was ik nog veel te veel overdonderd door alles wat er gebeurd was.

Toen ik aan het eind van de middag weer thuis kwam, was Rick, één van de werknemers van Ron, de eerste die ik zag. Hij zat op mijn bank een biertje drinken in plaats van te werken zoals ik hem betaal. Hij zag me niet eens binnenkomen omdat zijn ogen gefixeerd waren op Ron, die zijn enorm dikke pik keihard in en uit het poesje van mijn vrouw ramde. Hij zat op de eerste rij terwijl mijn vrouw geneukt werd door zijn baas. Ron had Linda voorover gebogen over de leuning van de bank, en hij nam haar van achteren. Linda greep de armleuning van de bank vast met alle kracht die ze had en kermde het uit van genot. ‘Oooohhh Ron! Harder… neuk me dieper!’ kreunde ze het uit.

Onze aannemer gaf haar een klap op haar billen en kneep hard in haar strakke kont. ‘Vind je het lekker, slet? Vind je mijn pik lekker?’ gromde hij. Hij trok zelfs haar hoofd aan haar haren naar achteren en stelde om haar een antwoord af te dwingen. ‘Je houdt van mijn dikke piuk, hè? Geile hoer die je bent!’ Toen Ron zag dat ik stond te kijken, lachte hij me recht in mijn gezicht uit en stak zijn middelvinger naar me op. ‘Ik ga je vrouw volspuiten, watje. En reken maar dat ik een vette lading sperma voor haar heb!’

Ik verstijfde toen Linda haar rug kromde, zodat Ron zijn dikke, van haar vocht glinsterende lul nog verder in haar kon duwen. Met zijn hoofd achterover sloot Ron zijn ogen en brulde het uit toen hij zijn zaad diep in de kut van mijn vrouw spoot.

Mijn vrouw zakte voldaan in elkaar op de bank terwijl Ron naast haar ging zitten en zei dat ik een biertje voor hem moest pakken. Ik gaf ons er allemaal eentje, en ging toen naar Linda toe en begon haar met een handdoek af te vegen, terwijl ik vroeg of alles in orde was. Ze antwoordde met hese, vermoeide stem dat ze in de hemel was.

‘Ik ben blij dat je hem in actie hebt gezien. Hoe verdomd geweldig is Ron? ‘ ging ze verder, terwijl ze naar hem keek. Ze klonken hun bierflesjes tegen elkaar. Ik was een beetje verbijsterd dat mijn zorgen werden weggewuifd ten gunste van een compliment aan de man die zojuist heel veel sperma in mijn vrouw had gespoten.

‘Hé Ron!’ zei Rick lachend tegen zijn baas terwijl hij naar me knikte. ‘Je zou die kleine zaadetende sukkel haar weer moeten laten likken.’

‘Wat?! Heb je ze daarover verteld?!’ schreeuwde ik tegen Linda terwijl ze giechelde om Rick’s verzoek.

‘Ja, gast, wat is dat nou weer voor een perverse onzin?’ Ron vroeg het me op een oprechte toon. Het lef van deze man om mijn seksuele activiteit met mijn vrouw in twijfel te trekken! ‘Je hebt mijn zaad uit haar kut gelikt?!’

‘Zo ging het niet,’ probeerde ik zenuwachtig uit te leggen, terwijl ik me nog verder verbaasde dat ik hier uitleg moest geven, terwijl hij mijn vrouw had geneukt. ‘Het was gewoon… ik liet me meeslepen door het moment en het gebeurde gewoon.’

‘Het gebeurde gewoon dat je het sperma van een andere vent uit het poesje van je vrouw likte?’ vroeg Rick me neerbuigend.

‘Ze is mijn vrouw, weet je nog wel?’ antwoordde ik geïrriteerd.

‘Weet je dat wel zo zeker?’ vroeg Rick lachend terwijl hij Ron een fistbump gaf.

‘Maak je geen zorgen watje, ik ben niet boos,’ zei Ron glimlachend tegen me. ‘Zoals je zei, ze is jouw vrouw, dus doe wat je wilt.’

‘Eh, bedankt, denk ik,’ antwoordde ik als een idioot, en ik had er meteen spijt van dat ik überhaupt iets had gezegd.

‘Natuurlijk joh, geen punt, maar ik heb wel één vraag: hoe smaak ik?’ grijnsde Ron met een arrogante uitdrukking op zijn gezicht. Rick barstte in lachen uit. Ron maakte me belachelijk. Linda deed haar best om niet met Rick mee te lachen.

‘Ik zou graag willen dat jullie allebei weggaan,’ zei ik, terwijl ik naar de kamerdeur liep. ‘Als ik terugkom, wil ik jullie niet meer zien, en ik wil niet dat je terugkomt.’

‘Eigenlijk,’ zei Linda, ‘wilde ik precies hetzelfde tegen jou zeggen.’

‘Maak je een grapje?!’ vroeg ik Linda met mijn armen uitgestrekt.

‘Ga weg,’ zei Ron op strenge toon. ‘Als je niet op je knieën gaat zitten en mijn zaad uit het strakke kutje van je vrouw likt, dan kun je beter oprotten.’

‘Linda…’ smeekte ik.

‘Ik ben het helemaal met Ron eens,’ zei Linda tot mijn schrik. ‘Luister, schat, ik snap dat je je schaamt en dat je je vernederd voelt. Maar ik weet ook dat je me de vorige keer maar al te graag uitlikte. En we zijn hier allemaal vrienden onder elkaar. Laat ze zien wat je hebt gedaan. Laat ze zien hoeveel je ervan houdt om poesjes te eten…’

‘Volgespoten poesjes,’ verbeterde Rick. ‘Misschien zal ik ook nog wat extra smaak aan je maaltijd toevoegen, watje.’

‘Kom op, watje, likken,’ zei Ron tegen me. ‘Ik zeg het niet nog een keer.’ Met die woorden legde Ron zijn grote hand op mijn schouders en dwong me op mijn knieën. Hij pakte een handvol van mijn haar en duwde mijn gezicht recht in het poesje van mijn vrouw. Ze hield haar hoofd achterover en kreunde en kreunde terwijl ik deed wat me werd opgedragen. Ik likte haar kutje als een puppy terwijl Rick me uitlachte. Ron pakte zijn telefoon en filmde me in actie.

Rick en Ron vertrokken nadat ik klaar was met mijn schoonmaakklus, terwijl ze me uitlachten toen ze naar buiten gingen. Linda liep richting de douche en toen ze klaar was, vertelde ik haar dat ik niet meer wilde dat ze Ron zou neuken. Ik vertelde haar dat ik vandaag te erg vernederd was, maar Linda geloofde daar niet in. Ze liet het klinken alsof ik er zelf voor gekozen had om haar kutje voor hun ogen te likken. Ik hield echter voet bij stuk en vertelde Linda dat deze situatie voor een breekpunt in onze relatie had gezorgd en dat het zo niet door kon gaan. Tot mijn verbazing gaf ze toe. Ze vertelde me dat ze nog steeds van me hield, en dat ze misschien te verslaafd raakte aan het plezier dat ze had met onze aannemer. Linda kwam tot bezinning en beloofde me dat ze met Ron zou praten en er een einde aan zou maken. Ze vond het prima om hem ook door een andere aannemer te vervangen.

Ik kwam de volgende dag thuis in de verwachting dat het huis leeg zou zijn, en was verrast toen ik zowel de auto van Linda als de bestelbus van Ron op onze oprit zag staan. Toen ik bij de voordeur stond kon ik binnen al luidkeels gekreun horen, dat overging in het geluid van kokhalzen. Ik stormde naar binnen en mijn mond viel open. Ron zat naakt op de bank, zwetend als een otter, en mijn vrouw zat naakt op zijn schoot met haar rug naar hem toegekeerd. Rick was ook naakt. Hij stond voor haar en greep haar hoofd met beide handen vast terwijl hij zijn pik in haar mond ramde.

De kokhalzende geluiden kwamen van Linda, terwijl ze worstelde om niet in Rick’s belachelijk dikke pik te stikken. Ik zag hoe Rick zijn grote lul uit de mond van mijn vrouw liet glijden en ermee op haar lippen sloeg.

‘Geen tanden, teef!’ zei Rick op bevelende toon. Ze knikte gehoorzaam met grote ogen en opende haar mond, zodat Rick zijn dikke pik terug in haar mond kon stoppen. Ron had een oor-tot-oor-glimlach op zijn gezicht en zag hoe Rick zijn zin deed met mijn Linda, terwijl hij tegelijkertijd mijn reactie in zich opnam. Hij lachte en duwde haar nog dieper op zijn dikke pik, waardoor ze om Rick’s harde paal kreunde. Ze likte en likte aan de gladde, ongeschoren, zweterige ballen van de loodgieter, waardoor hij van genot zijn hoofd in zijn nek wierp.

‘Wil je… ons… nog steeds… ontslaan, hoer!?’ schreeuwde Rick terwijl hij het tempo van zijn bekkenstoten verhoogde. ‘Ga je dit allemaal opgeven? Wie wil je voor de gek houden? Je hebt onze pikken nodig!’

‘Mmmmggghhhhhhh…’ Linda probeerde te reageren, maar dat lukte niet met Rick’s pik in haar mond.

‘De jongen stelde je een vraag,’ gromde Ron tegen mijn vrouw, met zijn ogen op me gericht. ‘Wil je dat we weggaan? Want dat doen we gerust. Als dat is wat je wilt.’

Als Linda iets terug wilde zeggen, zou dat moeilijk voor haar zijn geweest, omdat Rick haar hoofd op zijn plaats hield terwijl ze kokhalsde en bijna stikte in zijn dikke paal. Toen begon hij grommend te spuiten. ‘Doorslikken, hoer!’ schreeuwde hij, maar dat lukte haar niet. Het sperma begon uit de zijkanten van haar mond te druppelen en lekte langs haar kin.

Het was een opwindende aanblik voor Ron, die Rick’s voorbeeld volgde en zijn ballen van achteren in het poesje van mijn vrouw leegde. Linda genoot van iedere seconde en sidderde terwijl ze zelf op het punt stond om klaar te komen. Ik had haar nog nooit zo orgastisch gezien. Haar genotzalige glimlach veranderde in jammeren toen Rick en Ron haar opzij duwden en hun broek begonnen aan te trekken terwijl ze op haar neerkeken.

‘Goed dan,’ zei Ron tegen Rick terwijl hij naar me knikte. ‘Laten we hier verdomme weggaan. We zullen je het volledige bedrag voor de klus factureren, volgens de voorwaarden van het contract dat we hebben getekend.’

‘Nee, wacht, ik ben nog niet klaargekomen!’ schreeuwde Linda.

‘Boehoe, wat zielig!’ lachte Rick terwijl hij zijn sportschoenen aantrok, wat Ron aan het lachen maakte.

‘Alsjeblieft!’ schreeuwde Linda. Ze keek me de eerste keer aan sinds ik binnenkwam en was zich er helemaal niet van bewust dat ze bedekt was met het zweet en sperma van onze aannemers. Haar lippen glansden en haar kutje droop weer. Ron had haar goed volgespoten. Ik likte mijn lippen en kromp ineen terwijl Ron hardop lachte. Hij betrapte me terwijl ik kwijlend keek naar zijn sperma dat uit het poesje van mijn vrouw sijpelde.

‘Ik moet gaan,’ zei Ron voordat hij nog een laatste keer een lichte klap op mijn wangen gaf. ‘Een afscheidscadeau speciaal voor jou, kleine man. Een lekker vers portie zaad.’

‘Ga alsjeblieft nog niet weg,’ smeekte Linda terwijl ze opsprong. ‘Ik moet klaarkomen!’

‘Daar had je over moeten nadenken voordat je ons ontsloeg!’ zei Rick. ‘Laten we gaan, baas.’

‘Stop ze!’ zei Linda tegen me terwijl ze aan mijn arm trok. ‘Laat ze niet gaan!’ Ron lachte nog een keer.

‘Oké, ik zal je wat vertellen,’ zei Ron terwijl hij stopte voordat hij achter Rick de voordeur uitliep. ‘Als je man het me vriendelijk vraagt, laat ik je klaarkomen.’ En tegen mij: ‘Wat zeg je ervan, kleine vriend?’

Ron had een arrogante grijns op zijn gezicht, net als Rick, die zijn armen over elkaar had geslagen. Hij wist al hoe dit zou aflopen. Ik had ze moeten zeggen dat ze in de stront konden zakken. Ik had ze allebei de deur uit moeten sturen en het ter plekke uit moeten maken met mijn vrouw. Ik had op dat moment volledige controle over de situatie.

En wat deed ik?

‘Kun je, eh… kun je haar alsjeblieft laten klaarkomen?’ zei ik onderdanig.

‘Wat?’ Rick schreeuwde in mijn oor. ‘Ik verstond het niet goed,’ zei Ron tegen Rick, terwijl hij zijn schouders ophaalde voordat hij ook zijn armen over elkaar sloeg en op me neerkeek.

‘Kun je mijn vrouw alsjeblieft laten klaarkomen?’ vroeg ik opnieuw, deze keer luider.

‘Maar waarom dan? Ze is jouw vrouw,’ zei Ron glimlachend. Hij vond het leuk om me te bespotten.

‘Omdat hij dat niet kan,’ zei Linda gefrustreerd. ‘Niet zoals jullie dat kunnen.’

‘Dus, wat vraag je me specifiek te doen?’ ‘ zei Ron terwijl hij zijn hoofd schuin hield.

‘Kun je alsjeblieft mijn vrouw neuken en haar laten klaarkomen, Ron?’ vroeg ik luid en duidfelijk. De aannemer lachte triomfantelijk terwijl hij zijn loodgieter een high five gaf.

‘Nou, omdat je het zo vriendelijk vraagt,’ lachte Ron terwijl hij zijn riem losmaakte, zijn spijkerbroek openritste en het zich weer gemakkelijk maakte op de bank. Zijn pik was alweer knoerthard. ‘Oké, spring er maar op, schat.’

‘Dus, zijn we ontslagen?’ vroeg Rick aan me, terwijl mijn vrouw zich over de grote pik van mijn aannemer heen liet zakken. ‘Het orgasme van je vrouw hangt af van jouw antwoord.’

‘Nee,’ mompelde ik.

‘Harder, watje, ik hoor je niet,’ zei Rick met een elleboogstoot.

‘Je bent niet ontslagen,’ zei ik.

‘Goed geantwoord,’ zei Rick, terwijl hij door zijn haar streek, voordat hij zijn joggingbroek naar beneden trok. ‘En nou ga je zitten en hou je verder je bek. Geniet maar van de show.’

Ik zag hoe Linda naar Rick glimlachte terwijl hij met zijn stijf wordende lul naar haar toe liep. Haar mond ging open toen Rick haar een knipoog gaf voordat hij haar mond weer vol stopte.

‘Ze zit nog steeds behoorlijk vol met ons sperma,’ zei Ron terwijl hij zijn dikke pik dieper in haar stootte.

‘Geweldig, zei Rick terwijl hij met zijn duim omhoog naar me keek terwijl mijn vrouw over zijn harde lul kwijlde. ‘Ik hoop dat je honger hebt, watje, want je krijgt straks heel wat zaad te slikken.’

Dit gebeurde allemaal vijf jaar geleden. Geloof het of niet, maar uiteindelijk hebben Ron, Rick en Bert de renovering compleet afgemaakt. Linda en ik zijn nog steeds getrouwd, maar ze is ook nog altijd de slet van Ron, en de aannemer en zijn mannen komen nog steeds regelmatig langs om haar een beurt te geven. Ron brengt hier zelfs vaak de nacht door, en dan word ik altijd naar de logeerkamer verbannen, waar ik ze de hele nacht door de muur kan horen neuken. En ik vind het nog steeds waanzinnig geil om haar schoon te likken als hij met haar klaar is.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door WP2000

Ik probeer wat langere geile verhalen te maken, met veel overspel erin. Gewoon om eens te proberen.

Dit verhaal is 14163 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Mijn vrouw en de aannemer”

Plaats een reactie