BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeder en dochter 5

Marie-Claire verliest controle

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Marie-Claire wist het niet meer. Ze lag hier machteloos op haar rug, op een harde salontafel. Eén vent tongde haar hard, een andere zoog hevig aan haar klitje en knabbelde er af en toe op en op elke van haar tepels zat een andere vent te zuigen en ook die knabbelden af en toe op haar tepel, om daarna nog heviger te zuigen. Een heleboel spasmen schoten doorheen haar lijf. In haar hoofd had ze een soort kortsluiting. Ze gruwde van die tong in haar mond, ze wou gerust gelaten worden, ze wilde die venten uit haar appartement weg. Ze probeerde tegen te stribbelen. Maar ze kon geen kant uit. Elk van haar benen en armen werd vastgeklemd en binnenin haar lichaam rommelde het van merkwaardige krampen. Ze begreep niets van het gebeuren met haar lichaam. Ze had geen controle meer. De krampen binnenin waren aangenaam. Die waren geil, maar dat besefte Marie-Claire niet, want die was nog nooit geil geweest.

Het machteloos vastgeklemd zijn, was angstaanjagend. Ze probeerde zich wel los te wrikken, maar dat was zinloos en dat besef gaf haar ook een eigenaardig, aangenaam gevoel. Ze snapte er niks meer van.

Dat tongen van die vent met het rode lintje, onderging ze ook machteloos, want die had haar hoofd tussen zijn twee handen geklemd. Dat tongen vond ze ook gewelddadig, maar dat versterkte toch dat gerommel in haar buik. Dan trok die zijn mond van de hare weg. Marie-Claire begreep zichzelf niet, want ze vond het zelfs spijtig. Die vent zei : “Geel, wisselen”. De man die haar klitje teisterde, stopte met zuigen en kwam recht. Dat vond Marie-Claire ook spijtig.

Geen vijf seconden later zat die met het rode lintje tussen haar knieën en zoog zich vast op haar klit. Eventjes deed hij dat, dan zei hij : “onze zeikkut wordt maar natter en natter”. Hij lachte maar stak dan pardoes zijn tong, midden in haar kutje, in de diepte en liet die daar kronkelen. De gevoelens in haar lijf werden heviger. Die met het gele lintje, trok zijn skimasker tot op de brug van zijn neus boog zich voorover, greep haar twee oren vast en stak zijn tong in haar.

Die met het rode lintje rook fris en aangenaam toen hij haar tongde. Deze, met het gele lintje, rook ook wel fris en aangenaam, maar er zat een andere geur bij. Ze kon het niet thuisbrengen. Het was een zoete, ietwat weeïge geur. Dan besefte Marie-Claire dat, dat de geur van haar eigen kutje was. Ze wou direct hevig protesteren, maar met een tong in haar bek, pijnlijk en gevoelige tepels en een tong in haar kutje, was het niet mogelijk. Dat machteloze, wond haar weer meer op. Ook al besefte ze dat niet.

Na een hele tijd, stond die met het rode lintje op en die zei : “nu gaan we die bekakte trien een leren wat neuken is”. Geel stopte met tongen, trok zijn hoofd terug maar had haar hoofd nog bij de oren vast. Hij duwde haar hoofd wat omhoog en voorwaarts. Hij bracht zijn hoofd naast het hare en zei : “zo madame Marie-Claire Duvivier, zie je die vent met dat rode lintje tussen je benen staan ?” “Kijk eens goed naar die zijn stijve lul”. De ogen van Marie-Claire werden groot. “Die dikke vette lul gaat Rood nu in jouw geile kut duwen, geniet er van” en Geel lachte. Marie-Claire begon te gillen : “neen, dat wil ik niet, nooit, haal dat ding weg, laat me gerust, smeerlappen, maak dat jullie wegkomen !!!!!”. Geel lachte vlak naast haar oor en zei : “gil maar meisje, wat je ook roept, Rood steekt zijn dikke lul in jouw kut, of je nu wilt of niet, dat maakt niet uit, jij hebt hier niets te willen, tot wij terug weggaan”.

Rood had blijkbaar staan wachten tot geel uitgesproken was en hij zette zijn eikel tegen de kutlippen van Marie-Claire. Die gilde nog harder : “niet doen, smerige verkrachters, niet doen, ik wil dat nieeeeeeeeeeetttttttttt”. Dat laatste woord kwam er langgerekt uit, omdat Rood ineens zijn piemel tot aan de wortel in Maria-Claire duwde. Marie-Claire gilde het uit. Maar die vent met zijn rood lintje begon ineens op een redelijk strak tempo in en uit haar kut te rammen. Tot haar verbazing was haar kutje erg nat, zo nat, dat had ze nog nooit meegemaakt. Haar ex had altijd in een matig nat tot bijna droog kutje moeten neuken en dat was meestal zelfs erg pijnlijk geweest.

Marie-Claire bleef evenwel gillen dat ze moesten ophouden. Rood zei daarop : “Geel, steek je lul in haar smoel want ze maakt teveel lawaai”. Voor de derde keer die dag, stak er een dikke, gezwollen pik in haar mond. Ze kon niet meer gillen en Geel neukte haar gewoon de keel. Bij het binnenkomen in dat appartement had die dat al even gedaan. Ze had dat verschrikkelijk gevonden, maar nu, deed die vent dat weer en om één of andere duistere reden, vond Marie-Claire, het nu niet zo verschrikkelijk.

Dat in en uit haar kutje schuiven van de piemel van Rood, gaf haar zelfs een aangenaam gevoel. Het gezuig en geknabbel van Groen en Blauw op haar tepels werd ook aangenaam, ook al voelde die tepels erg branderig aan.

Rood zei : “Paars, midden op de salonzetel gaan zitten met de lul in aanslag en Zwart klaar houden ”. Marie-Claire had het wel gehoord, haar benen werden gelost, maar ze snapte niet echt wat er gebeurde. Rood ramde nog een tijdje door, maar Geel was gestopt met in haar mond te neuken. Hij wou nog niet in haar klaar komen. Marie-Claire lag op haar rug met loshangende benen, twee venten aan haar borsten en Geel die haar opnieuw door haar hoofd op te tillen, naar het torso en de in- en uitgaande lul van Rood deed kijken. Die lul glom van het vocht. Marie-Claire weende hard, maar los van het gesnikt, gaf ze geen protesterende geluiden meer. Geel hield haar hoofd goed vastgeklemd.

Rood zette een hoger tempo in en Marie-Claire begreep niets meer van haar lichaam. De brandende tepels gaven scheuten van geilheid doorheen haar lichaam, maar ze begreep niet wat dat gevoel precies was. Dat geram in haar kutje versterkte die scheuten. De blik van die met zijn rood lintje gaf haar ook een opwindend gevoel. Ze snapte niets meer van zichzelf.

Zowel Groen als Blauw hadden nu de armen losgelaten en hadden elk met twee handen één van haar borsten vast, net zoals je een mok koffie vast neemt met twee handen. Haar borsten kwamen zo omhoog en die twee klootzakken begonnen nu, in plaats van te likken, met hun tanden de tepels omhoog te trekken, lost te laten en dan er wat op te knabbelen. Daarna beten ze weer wat in die tepels, trokken ze zo maximaal tussen hun tanden omhoog en dat lieten ze weer los. De helse pijn en het intense genot, op hetzelfde moment aan elk van haar tepels, blies alle verstand uit haar weg.

Er stak nu geen lul in haar bek, dus begon ze hard te hijgen. Die lul in haar kutje bracht haar, naar haar mening, naar een vorm van verstandsverbijstering. Ze voelde die binnenin zwellen. Dan voelde ze Rood, stil houden, met zijn lul op maximale diepte in haar. Ze voelde dat ding diep in haar, tegen haar baarmoeder schokken en wist dat hij klaar kwam. Ze wou dat niet, maar ze kon geen kant op. De twee smeerlappen die met haar tepels bezig waren, beten nu ferm door en op het moment dat ze die stekende pijn voelde, Rood was bijna uitgespoten, ontplofte haar lichaam. Ze gilde, ze krijste van jewelste en ze spoot een lading kutsap tegen de onderbuik van Rood. Drie, stralen helder kutsap stopen tegen diens navel. Rood keek naar beneden en lachte. Die zei : “hahaha, onze frigide kut spuit mij onder”. Hij trok zich terug. Marie-Claire voelde het sperma van Rood naar buiten druppen.

Die bukte zich evenwel, ging met zijn hand door haar kutje en smeerde dan het sperma vermengd met kutsap doorheen haar bilspleet. Dan stond hij recht en zei : “Groen en Blauw, zet die geile kut op de lul van Paars, met haar gelaat naar hem toe”. Geel liet haar los, Groen en Blauw grepen haar bij de oksels. Geel greep haar bij de haren en ze sleurden haar tot aan de sofa.

Daar zat Paars met een dikke lul, die rechtop stond. Groen en Blauw, met de hulp van Geel zetten haar op haar knieën op de sofa. Aan beide kanten van de heupen van Paars : één knie. Dan drukten ze haar naar beneden en Paars dirigeerde zijn lul voor de opening van haar kutje. Geel snokte haar aan de haren nog meer naar beneden en de lul van Paars schoot in haar. Dat voelde eigenlijk goed, maar Marie-Claire viel nog liever dood, dan zoiets te bekennen.

Marie-Claire hoorde Rood vragen aan Paars : “zit je lul helemaal in haar ?” Die knikte. Dan zei Rood : “Paars, pak haar hoofd vast en tong haar”. Paars greep haar in de haren op de zijkanten van haar hoofd, trok haar gelaat dichter naar het zijne en stak pardoes zijn tong in haar mond. Marie-Claire deed niets, maar onderging het gebeuren. Paars liet haar haren los, greep met twee handen rond haar keel, trok zijn hoofd wat terug en zei : “madame Marie-Claire Duvivier, ofwel tong je mij echt met overgave, ofwel nijp ik nu je strot dicht en je overleefd ons bezoek op deze mooie zondag, niet”. Hij neep ferm door op haar hals, met twee handen. Marie-Claire liep rood aan.

Ze hoorde Rood op dat moment zeggen : “Zwart, steek je lul in haar en neuk haar tot je komt”. Marie-Claire wou weer beginnen gillen uit protest, maar Paars neep nog veel harder op haar keel, trok dan haar hoofd tegen het zijne en op het moment dat hij zijn tong, dwingend en ruw in haar mond stak, voelde ze onderaan haar lichaam, de eikel van Zwart voorbij haar sluitspier gedrukt worden. Ze wou gillen uit protest, maar de gewelddadige tong in haar mond, verhinderde dat. Bovendien had die klootzak van Zwart, zijn handen onder haar oksels door gestoken en in elke hand, tussen duim en wijsvinger één van haar tepels geklemd en hij trok daar hard aan. Zo begon Zwart hard in haar aars te rammen. Marie-Claire voelde zich erg gevuld, ze had gedacht dat die kontpenetratie ferm pijn zou doen, maar dat was niet zo.

Het smeersel met kutsappen en sperma dat door Rood als glijmiddel op haar sterretje gewreven was, deed perfect dienst. Ze zat dubbel gepenetreerd op haar knieën op de sofa. Paars deed met zijn lul niet veel, die zat gewoon te genieten met een stijve pik in haar en die voelde doorheen de wand tussen haar darm en haar kutje de lul van Zwart heen en weer schuiven. Het zalig gevoel in zijn pik groeide en hij moest niets doen, dus concentreerde hij zich op gemeen getong en op het bijna toenijpen van haar keel. Zwart trok hard en gemeen aan haar tepels, rok ze zo ver mogelijk uit, gaf er dan een venijnige draai aan, liet los en begon opnieuw. Door dat pulken aan haar tepels trok hij telkens weer haar borsten uit tot lange puntige kegels. Liet ze los en deed het opnieuw. Naar haar gevoel deed Zwart dat telkens een beetje meer en pijnlijker. Geel drukte nog steeds met een greep in haar haren, haar hoofd op dat van Paars.

Zwart pompte als maar feller in haar kont. Zonder enige zin tot terughoudendheid, ramde hij op maximum snelheid zichzelf naar een hoogtepunt. Net op het moment dat Zwart in haar darmen begon te spuiten, spoot ook Paars zijn pik leeg in haar kutje. Op het moment van zijn spuiten, trok hij zijn mond van haar weg en gaf een soort diepe, lange kreun die de hele tijd van het spuiten duurde. Marie-Claire besefte niet wat gebeurde, maar in haar lichaam ontplofte er iets, het werd zwart voor haar ogen en ze ging knock out met een lange, harde gil. Als een schotelvod viel ze slap tussen het lichaam van Paars en Zwart. Nog een geluk dat Geel haar bij de haren recht hield of ze was gewoon op de zetel gegleden.

Ze werd terug wakker, omdat Paars haar een paar kletsen links en rechts tegen haar kaken gaf. Ze keek verdwaasd en wist niet goed wat er gebeurde. Geel trok haar aan haar haren achteruit. Ze kwam zo van haar positie op haar knieën op de sofa, terug recht. Rood hoorde ze zeggen : “leg ze dwars over de salontafel, Geel, op haar knieën en op haar buik”. Geel trok haar zo naar beneden, zette haar op haar knieën aan een lange kant van de rechthoekige salontafel, dan duwde die haar plat op haar buik. Haar borsten werden geplet op het harde hout en haar hoofd stak aan de andere kant over de tafel. “Blauw in de kont en Groen in de mond en klaarkomen alsjeblieft”.

Geen minuut later, schoof Groen zijn harde lul in haar mond. Hij zat op zijn knieën voor haar, greep haar bij de haren en in plaats van met zijn bekken heen een weer te bewegen, trok hij haar mond over zijn pik en duwde haar terug door gewoon aan haar haren voorwaarts en achterwaarts te trekken. Zijn harde piemel schoot zo over en weer over haar tong in haar mond. Tegelijk voelde ze Blauw zijn lul in haar kontje schuiven. Nu was daar meer dan voldoende smeersel, want zowel Rood als Zwart hadden al in haar aars hun sperma gespoten. Ook Blauw zette een strak tempo in en haar getormenteerde lijf schoof een beetje heen en weer over het hout van de salontafel. Ze voelde haar tepels en buik over het hout schuren.

Het gevoel in haar kontje was eigenlijk best aangenaam. Die dikke lul in haar mond deed haar wel af en toe kokken, maar Groen hield daar geen rekening mee en na een minuut of twee, kokte ze niet meer. Ze voelde diens lul telkens tot tegen haar huig schuiven.

Na een hele tijd, voelde ze de lul in haar mond zwellen en die spoot ineens hele kwakken sperma in haar keel. Toen die bijna uitgespoten was, voelde ze de pik van Blauw ook schokken in haar darmen en die begon ook te spuiten. Zonder dat iemand haar tepels of kutje aanraakte, tot haar eigen verbazing, kwam Marie-Claire opnieuw klaar. Niet zo hevig als daarvoor op de sofa, maar toch ook heel intens. Ze moest hard slikken om het sperma in haar mond weg te krijgen, maar dat lukte slechts gedeeltelijk. Aan beide kanten van de lul van Groen, kwamen er slierten sperma naar buiten, die gleden over haar kin en drupten dan op het parket.

Ze voelde Blauw zijn lul uit haar kontje trekken en vermoedelijk, lekte er ook sperma uit haar kontje op de grond. De twee heren trokken zich allebei terug. Marie-Claire bleef gewoon liggen. Ze hijgde hard.

Dan hoorde ze Rood zeggen : “Geel, jij bent nog niet klaargekomen, kies een opening en ram je klaar”. De zei : “okidoki”. Marie-Claire voelde dat Geel zich achter haar positioneerde en ze voelde dan zijn lul in haar kutje schuiven. Hij begon hard te rammen. Tegelijk sloeg hij met beide handen tegelijk op haar kont bij elke inwaartse beweging. Dat deed ferm pijn en deed haar lichaam nog harder schokken op de harde salontafel. Hij bleef hard slaan, vermoedelijk werd haar kont donkerrood. Ze kreunde van de inspanning om het geweld van Geel te verdragen.

Marie-Claire was stomverbaasd. Haar verstand was ze al een tijdje kwijt, maar nu leek de controle over haar lichaam helemaal verdwenen. Dat lichaam begon opnieuw genotskrampen op te bouwen. Dat kon toch niet, dacht ze, maar het gebeuk van Geel, gaf bij elke stoot inwaarts, vergezeld van harde kletsen op beide kontkaken en een harde duw voorwaarts van haar bovenbenen tegen de salontafel, een bijkomende scheut van geilheid in haar lijf. Ze snapte er niets van, ze was hier een willoos slachtoffer van zes bruten en één van hen, de laatste van de zes, was haar in haar kut op z’n hondjes aan het neuken.

Geel kon het blijkbaar redelijk lang volhouden, hij bleef beuken en bij elke stomp smeekte haar lichaam meer en meer om klaar te komen. Marie-Claire wou dat onderdrukken, maar het lukte als maar minder. Ze vervloekte haar eigen lichaam. Dat gehoorzaamde haar niet. De controle was weg en ze voelde een bulderend orgasme naderen. Geel ramde zo mogelijk nog harder. Het leek alsof hij zijn tempo van hard, naar harder en harder opbouwde. Dan ontplofte ze weer van geilheid op het moment dat die vent in haar kutje begon te spuiten. Tegelijk spoot zij een hele lading vocht tegen en tussen zijn bovenbenen tot op de vloer. Ze leek leeg te lopen, ze begon te snikken. Eens Geel leeggespoten, trok die zijn verslappende piemel terug. Weer gutste een deel sperma mee de grond op. Alle venten in haar appartement applaudisseerden toen Geel zich terugtrok.

Marie-Clarie bleef wezenloos en uitgeblust dwars over de salontafel liggen hijgen en wenen.

Die vent met het rode lintje had blijkbaar in haar ijskast gezeten en daar lagen verschillende flessen champagne koel. De enige alcoholische drank die Marie-Claire dronk was champagne, want dat paste bij haar ‘standing’. Hij had twee flessen genomen, ergens in een kast zeven champagneglazen gevonden en die gevuld. Elke blote vent stond met een glas champagne in de hand. Rood zei : “heren, we nemen even pauze in de heropvoeding van mevrouw Marie-Claire Duvivier, laat ons klinken op een geslaagde oefening”. Ze hielden allemaal hun glas in de hoogte en zeiden simultaan : “Proost, op de nieuwe Marie-Claire”.

Marie-Claire snapte er niets van. Wat bedoelden die smeerlappen toch ? Dan knielde die vent met het rode lintje naast haar hoofd met een vol glas champagne in één hand. Met de andere trok hij haar hoofd opwaarts en zei : “Marie-Claire, jij hebt zeker ook een slokje verdient, kwestie van de restanten sperma in je smoeltje weg te spoelen” en hij zette het volle glas aan haar lippen. Ze lag machteloos, met haar armen gestrekt naast haar lichaam, met een donker rode kont nog steeds te hijgen op de salontafel. Toch dronk ze gulzig van haar glas.

Na een paar minuten, kreeg ze de rest van de champagne aangeboden en ze dronk het glas leeg. Rood had ondertussen heel de tijd, zachtjes over haar rug gestreeld.

Iedereen zijn glas was leeg. Rood vroeg : “heren, klaar voor een tweede ronde ?” Marie-Claire kreeg het niet echt mee, maar iedereen behalve zij, knikte.

Rood kwam met zijn hoofd naast het hare en zei : “Marie-Claire, meisje, we gaan jou een douchke geven”. Ze hoorde de anderen lachen. Ze begreep niet echt wat hij bedoelde, ze was enkel verontwaardigd omdat hij haar kleineerde door het woord ‘meisje’ te gebruiken.

Rood greep haar bij het nekvel, en dwong haar om languit op haar rug in de lengte van de salontafel te gaan liggen. Haar knieën lagen aan één korte kant, net over de rand en haar hoofd lag net voor de andere korte kant. Hij was zo galant om een kussentje vanuit een salonzetel te pakken en dat onder haar hoofd te leggen.

Rood bukte zich naast haar. Van de anderen gingen er drie aan één kant van de salontafel staan en twee anderen aan de andere lange kant van de salontafel. Rood zei tegen haar : “mevrouw Marie-Claire Duvivier, de opgave voor nu is voor jou, dat je jezelf klaar vingert”. “Je mag één hand op je borsten gebruiken en een andere op je kutje”. “Mocht je vertikken om klaar te komen, zoals wij wensen te zien, dan krijgt elke man hier aanwezig de opdracht om met zijn broekriem over een gedeelte van je lichaam te slaan en dat exact vijftig keer”. “Dus slaat de éne op je kont met zijn riem, dan slaat een andere wel op je buik of je borsten, enz….” “Dat gaat erg pijnlijk zijn, want zo zes zones van je lichaam met vijftig riemslagen bewerken, is niet niks”. “Vermoedelijk ga je langdurig niet goed kunnen zitten”.

“Maar lieve mevrouw Duvivier, we zijn de kwaadste niet, dus willen we je helpen om jezelf voor onze ogen te bevredigen”. “Wij gaan alle zes, naast jou staan en onszelf gewoon aftrekken tot jij klaarkomt”. “Dat bedoelde ik met douchke”. “Alle zes gaan wij het sperma dat wij nog in onze kloten beschikbaar hebben, over jou spuiten, dat zou op zich, voor jou, al voldoende motivatie moeten zijn om zelf ook klaar te komen”. “Mochten we vaststellen dat je faked, en dus doet alsof je klaarkomt, dan krijg je alsnog driehonderd slagen van een broeksriem over je hele lijf”. “We zijn met zes, dus zes maal vijftig is driehonderd”. “Laat wat ik je net zei, goed tot je doordringen en kies ervoor om alle geilheid die je in je lijf hebt, er te laten vanaf springen of beter gezegd spuiten, of je kiest ervoor om driehonderd riemslagen op je lijf te krijgen, wat betekent dat het de komende weken erg moeilijk gaat zijn om zelfs maar gewoon bewegen”. Kies maar” zei hij nog en Rood stond recht en greep met één hand naar zijn half, harde lul”.

Marie-Claire, keek verdwaasd rond. Links en rechts van haar, stonden drie blote venten, elk met in één van hun handen een blote, vette piemel die ze streelden. Rood bukte zich en vroeg : “Ben jij rechtshandig ?” Marie-Claire knikte. Rood nam de pols van haar rechter hand vast en deponeerde die op haar venusheuvel. Dan nam hij haar linker pols en deponeerde die op één van haar borsten. “Vooruit” beval hij, “streel jezelf, streel je borsten en je tepels of pijnig ze, doe wat je nodig vindt om jezelf op te winden”. “Streel je kutje en je klitje, wij willen je hier ongeremd zien klaarkomen, tenzij je natuurlijk liever pijnlijke rode strepen over je lijf wilt van onze riemen”. Geel dacht ze, had zijn broekriem daarvoor al uit zijn jeans getrokken en stak die nu in de hoogte zodat zij die kon zien. Hij lachte en zei : “Marieke, ik kan hier erg hard mee slaan, als je een voorproefje wilt…” Marie-Claire schudde van ‘neen’ uit angst, maar was gelijktijdig woedend omdat die vent met het gele lintje haar Marieke genoemd had.

Geel hield zij broeksriem dreigend voor haar ogen ter hoogte van haar borsten. Ze begon automatisch met haar rechter hand haar kutje te strelen. Haar linker kneedde voorzichtig éen borst. Geel smeet zijn riem achter zich en de zes heren begonnen zich langzaam af te trekken. Alle zes waren ze al daarvoor in Marie-Claire klaargekomen, dus nu kon het zeker langer duren. Rood zei : “heren langzaam aftrekken, jullie van haar niets aantrekken, diegene die het laatst spuit, wint en mag de volgende actie kiezen”. Tegen Marie-Claire zei hij : “geile kut, jij blijft jezelf vingeren tot de laatste van ons zes, zijn sperma over je spuit, eerder mag je niet stoppen, zelfs al kom je daardoor honderd keer klaar, blijven doorgaan tot de laatste gespoten heeft, begrepen”. Hij had dat laatste heel dreigend gezegd.

De zes mannen trokken zich rustig af. Marie-Claire voelde haar eigen vingers over haar kutje, er in en daarna over haar klitje gaan, alsof ze geen controle over haar vingers had. Dat gaf een lekker gevoel. Ze had zich nog nooit in haar hele leven gevingerd, dat hoorde niet, dat was doodzonde en des duivels, volgens haar opvoeding. Nu voelde ze toch genot doorheen de toppen van haar vingers. Meermaals ging ze met haar vingers in de diepte van haar kutje in bijzijn van haar zes getuigen. De andere hand streelde haar borst. Als ze daarmee de tepel van die borst aanraakte, dan voelde ze ook een scheut van geilheid. Ze begreep haar lichaam niet meer.

Telkens ze iets ruwer over haar klitje of over een tepel ging, dan werd die scheut geilheid, vele malen intenser. Dat begreep ze ook niet. Zij die altijd zachtaardig was geweest, nooit iets hevig of fel beleefd had en gegruwd had van het, in haar ogen, gewelddadige gebeuk van haar ex, terwijl die toch enkel maar af en toe een missionarisje deed, zij wou weer zachtheid, maar hoe feller ze zichzelf aanraakte, hoe geiler ze werd. Dat kon toch niet.

Rood zei nog : “heren, niet klaarkomen vooraleer madame hier voor ons gekomen is”.

Marie-Claire begon nu zelf harder aan haar tepels te trekken, ze neep echt hard in haar borst, klemde de betreffende tepel en een heel stuk van die borst tussen de duim en de toppen van de andere vingers van haar hand. Haar nagels duwden pijnlijk in het weke borstvlees. Na een tijdje trok ze zo aan haar borst en dat gaf een heel felle opstoot van geilheid.

Het in en uit haar kutje gaan met haar vingers, liet ze achterwege, ze strekte gewoon drie vingers van haar rechter hand, plat op haar klitje en begon daar rondjes te draaien. Ze sloot haar ogen, na twee seconden besefte ze dat zulks niet slim was, want dan zag ze die blote, stijve piemels niet voor zich. Zes in totaal en telkens de vent in kwestie zijn hand in de richting van zijn lenden bewoog, kwam er een dikke eikel bloot. Merkwaardig genoeg deden ze deden dat alle zes, na enige tijd, bijna synchroon.

Ze keek naar die eikels, die glommen van voorvocht, dan besefte ze, dat die aanblik, die ze altijd al verafschuwde, haar in werkelijkheid mateloos opwond. Ze bleef kijken en zonder het te beseffen neep ze veel harder in haar borst en wreven die drie vingers als maar gewelddadiger over haar klit. De genotsscheuten in haar lijf stapelden zich weer op, haar tong hing uit haar hijgende mond. Zonder het echt te weten, gleed Marie-Claire in de richting van waanzinnig geile gortigheid. Ze wou klaarkomen, ze wou die piemels zien spuiten. Alle rede was verdwenen. Als een waanzinnige wreef ze over haar klit, heel gemeen folterde ze haar eigen borst, elk om beurt. Hoe harder, hoe geiler ze werd, hoe sneller ze over haar klit wreef, hoe geiler ze werd. Dit kon niet blijven duren, de bliksemschichten van geilheid raasden doorheen haar lichaam, alsof er een atoombom in haar hoofd, en lenden, en buik tegelijk ontplofte, ging heel haar lichaam in één grote spastische kramp.

Op dat moment zag ze die zes kerels aan een razend tempo aan hun lul trekken. Een eerste lading van een scheut of drie, landde op haar buik. Dat vond Marie-Claire ontzettend opwindend. Haar nauwelijks uitgeraasd orgasme, kwam opnieuw in alle hevigheid opzetten. Een andere vent spoot ondertussen precies op de hand die haar éne borst kneedde. Een andere lading kwam in haar hals terecht. Marie-Claire werd gek. Ze keek als een waanzinnige naar de spuitende lullen. Al zes werden één voor één leeggespoten.

Nummer vier, spoot aan haar linker kant over haar gelaat en in haar haren. Nog twee te gaan. Haar lichaam wou weer exploderen. Dat gebeurde ook, al spuitend met verschillende stralen, net op het moment dat één van die venten precies op de hand spoot waarmee ze, zonder ophouden was blijven wrijven over haar klit en quasi gelijktijdig spoot de laatste zijn lading pal in het midden van haar gelaat. Haar éne oog zat toe, op haar neusbrug en kaken landden verschillende vlokken sperma. Door haar eigen ontploffende orgasme, gilde ze het uit en de laatste gulp sperma vloog recht in haar geopende mond. Ze bleef gillen en met één oog zag ze nog hoe die zes venten, nog steeds met hun lul in hun hand, nu veel tragere bewegingen deden. Van in haar haren tot op haar kut, hing ze vol sperma.

Nu liet ze haar hand aan haar kutje stilvallen, bovenop haar venusheuvel. De andere hand viel stil op een erg getormenteerde borst. Ze slikte het in haar mond gevlogen sperma weg en lag daarna met open mond te hijgen op de salontafel.

Alle mannen verwijderden zich van de salontafel met de naakte Marie-Claire er bovenop. Enkel die vent met het rode lintje, knielde naast haar en zei : “Marieke, je hebt het schitterend gedaan”. Dan begon die met drie vingers van één hand, doorheen het sperma op haar lijf te gaan. Hij wreef het gewoon uiteen over haar handen en armen, over haar buik, over haar borsten, doorheen haar hals en dan over haar gelaat. Ze had niet door dat Rood het sperma van haar gelaat, simpelweg in haar mond duwde. Hij dreef het samen tot aan haar lippen, dan in haar mond en dan zei hij : “slikken, geile teef”. Marie-Claire was te moe om zich nog te ergeren aan het woord teef of Marieke, ze slikte gewoon.

Dan viel haar kwartje dat ze nogal wat sperma van minimaal twee spuiters in haar mond geduwd kreeg. Haar verstand zei dat ze het moest uitspuwen, maar haar mond slikte gewoon tot alles weg was. Die klootzak van een Rood duwde dan zijn drie vingers in haar mond, drukte die op haar tong en hij zei : “mooi proper zuigen en likken, meisje”. Ook dat deed Marie-Claire, geheel willoos maar grondig.

Ze bleef op de harde salontafel liggen. Ze staarde naar het plafond. ‘Wat was haar overkomen ?’ vroeg ze zich af. Ze had de kracht niet op te bewegen. Na enige tijd, keek ze rond. Eén van die mannen had haar voorraad champagne opnieuw aangesproken. Alle glazen waren gevuld en de heren zaten gewoon in de zetels. Drie op één sofa, twee in een andere en die met het rode lintje zat op een eetkamerstoel. Allemaal dronken ze stilzwijgend en nagenietend.

Rood kwam recht, liep op haar toe, nam één pols vast en trok haar recht. Zo zat ze bloot op haar kont op de salontafel. Hij gaf haar een gevuld glas champagne. Dan zette hij zich naast haar. Hij zei : “we lassen een kleine pauze in, want ieder van ons heeft zichzelf al twee keer leeggespoten”. Marie-Claire dronk gulzig van haar champagne. Rood legde bijna broederlijk een arm om haar schouders. Dan zei hij : “ik ben blij te mogen vaststellen, dat er inderdaad enorm veel passie in jou verscholen zat, mevrouw Duvivier”. “Je bent toch niet zo’n koele, frigide trut zoals we eerst dachten”. “Misschien komt het nog goed met jou”. Hij lachte.

Vervolg in deel 6
Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 11906 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Moeder en dochter 5”

Plaats een reactie