BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie (deel 3)

Een paar dagen na onze seks avond met Peter en Anja stappen Janny en ik op de fiets om naar het strand te gaan. Het is prachtig weer, een graad of dertig en een strak blauwe lucht. Ik heb een korte broek aan, met daaronder een zwembroek, en een T-shirt. Janny heeft een mooie bikini aan met daarover een kort zomerjurkje. We hebben handdoeken, een parasol, en onze boeken bij ons en we verheugen ons op een heerlijk dagje strand. We fietsen langs de bungalow van Peter en Anja. Zij zitten op hun terras en zwaaien naar ons. “Binnenkort een drankje bij ons?”: roept Anja. “Gezellig”: roept Janny terug. We fietsen verder richting het strand.

We fietsen door een dorpje waar mensen lekker op het terras zitten en wandelen langs de leuke kleine winkeltjes. Er zijn ook veel restaurantjes en cafeetjes. Het is een gezellige zomerse drukte. Als we het dorpje door zijn fietsen we een stuk door de duinen. We stoppen bij een doorgang naar het strand. Er staan al een aantal fietsen en auto’s. Niet te veel, dus het zal niet heel druk op het strand zijn. We zetten onze fietsen weg en lopen het pad op richting het strand. Als we over een duin zijn gewandeld zien we de zee en het strand. Het is een wijds uitzicht. De zee is rustig en er zijn nagenoeg geen golfen. Het strand is breed en het is niet zo druk. Her en der zitten en liggen mensen. Er zijn een paar gezinnen, stelletjes, een groepje jongeren en een paar mensen alleen. De parasolletjes geven het geheel een zomers aanzicht.

Onder aan de duin aan de rechterkant staat een kleine gezellige strandtent met een terras. We lopen een stukje het strand op en kiezen een plekje. Ik zet de parasol op en we leggen onze badhanddoeken neer. Janny doet haar zomerjurkje uit en gaat op haar handdoek zitten. Ik trek mijn T-shirt en korte broek uit en ga naast haar zitten. “Heerlijk”: zegt Janny en pakt haar boek. Ze zit onder de parasol en begint te lezen. “Ik ga even voelen hoe het water is”: zeg ik en loop richting de zee. Het is de Atlantische Oceaan, dus erg warm is het water niet. Ik loop door en duik er in één keer in. “Brrrrrrrr……..dat is even wennen”: denk ik. Het went en dan is het water lekker. Ik kijk naar het strand en zie Janny kijken. Ik wenk haar en ze staat op en loopt ook naar het water.

Ook zij duikt er in één keer in. Als ze boven komt roept ze: “dat is even wennen…….best fris”. Ze zwemt naar me toe, slaat haar armen om mijn nek en zoent me. Ik proef het zoute water op haar lippen. Ik beantwoord haar kus en mijn tong zoekt en vindt haar tong. We zoenen en ik voel haar lekkere lichaam tegen me aan onder water. Mijn pik begint groeien en staat strak in mijn zwembroek. Janny voelt het en fluistert in mijn oor: ”lekker geil hé……ik voel je pik al groeien”. Dan zoent ze me weer en gaat met haar hand onder water, duwt mijn zwembroek iets naar beneden en pakt mijn stijve pik in haar hand. Ze begint me onder water af te trekken. Ze fluistert geile woordjes in mijn oor en algauw kom ik klaar. Mijn sperma wordt door de stroming meegenomen. “Ik ben ook geil geworden”: zegt ze. “Mijn kutje is helemaal nat”. Ze geeft me nog een kus en zwemt naar het strand.

Ik kan nog niet het water uit, want ik heb nog een harde pik. Janny loopt richting de handdoeken en laat zich op haar handdoek vallen. Tegelijkertijd zie ik dat er twee jonge meiden het strand op komen lopen. Ze hebben iets bekends. Ze lopen langs Janny en ik zie dat Janny ze aanspreekt. De meiden blijven staan en na een tijdje gaan ze zitten. Ik zie dat ze druk aan het praten zijn en dan lachen ze alle drie. Janny wijst naar zee en wenkt me. Mijn pik is weer slap, dus zwem ik richting het strand. Ik loop naar de handdoeken en dan zie ik wie die meiden zijn. Het zijn de twee Duitse meiden uit het benzinestation (zie Op vakantie, deel 1). Ze stellen zich voor als Mia en Sofia. Janny heeft ze aangesproken en gevraagd of zij degenen waren van het toiletgebouw bij het benzinestation.

Ze hadden Janny vragend aangekeken en toen had Janny gezegd: “een paar dagen geleden net voorbij Amiens”. De meiden hadden elkaar blozend aangekeken en waren toen in lachen uitgebarsten. “Was jij dat, die keek?”: vroeg Mia. “Ja”: antwoordde Janny. “Vond je het geil?”: vroeg Sofia toen. “Jazeker, dat was heel geil”: gaf Janny toe.
“Wauw, wat een toeval dat we jullie hier zien”: zeg ik. “Blijven jullie hier zitten…..dat lijkt me gezellig”: vraagt Janny. “Ja, leuk”: roepen beiden in koor. Ze leggen hun handdoeken neer en kleden zich uit. Mia en Sofia hebben allebei lang blond haar. Ze zijn slank en hebben allebei een bikini aan. Mia heeft grote borsten, lange benen en mooie billen. Sofia heeft kleinere borsten die mooi vooruit staan. Ze is iets kleiner en heeft ook mooie billen. Ze gaan allebei op hun handdoek zitten en beginnen een gesprek met Janny. Ik ben op mijn handdoek gaan liggen met mijn handen onder mijn kin en zo kan ik de dames mooi observeren. Fantaserend over de scene in het benzinestation voel ik mijn pik alweer groeien. Met mijn ogen volg ik de rondingen van de drie vrouwen en fantaseer er op los. Gelukkig lig ik op mijn buik, want mijn pik is alweer keihard.

Mia en Sofia smeren elkaar in en dat gaat op een sensuele manier. Om de beurt smeren ze elkaar van boven tot onder in met zonnebrand. Ik zie dat hun vingers regelmatig dichtbij geile plekjes komen, zoals de borsten, tepels en schaamlipjes. Ze zijn elkaar aardig aan het opgeilen. Ik zie dat Janny ook kijkt en dat ze er geil van wordt. Als Mia en Sofia beiden zijn ingesmeerd vragen ze aan Janny of zij ook ingesmeerd wil worden. “Graag”: zegt Janny met een zwoele stem. Janny gaat op haar buik liggen en Mia begint haar rug in te smeren. Sofia begint Janny’s benen in te smeren en haar handen gaan regelmatig over Janny’s billen en langs de binnenkant van haar dijen. Als ze klaar zijn draait Janny zich om en dan is de voorkant aan de beurt. Het lijkt wel een sensuele massage en Janny geniet. Ik hoor haar zuchten van genot. Ze kijkt me met een geile blik aan. Ik glimlach en knipoog naar haar.

Het is een heerlijke dag. We kletsen, zwemmen en gaan lunchen bij de strandtent. Halverwege de middag pakken we onze spulletjes in en lopen richting de fietsen. Mia en Sofia lopen mee. Zij hebben ook fietsen gehuurd. Janny vraagt of ze zin hebben om met ons mee te gaan naar onze bungalow voor een drankje. “Ja leuk”: zegt Sofia en gezamenlijk fietsen we richting onze bungalow. Bij de bungalow van Peter en Anja is alles stil en de auto is weg. We zetten onze fietsen weg en gaan op het terras zitten. Ik vraag wat iedereen wil drinken en haal de drankjes. “Wat een mooi plekje en een mooie bungalow”: zegt Mia. “Ik geef jullie zo wel een rondleiding”: zegt Janny. We zijn allemaal een beetje verkleurd en rozig. We zitten lekker in de schaduw en kletsen nog wat als Janny zegt: “kom……dan laat ik jullie de bungalow zien”.

Ze lopen gedrieën naar binnen en Janny geeft een rondleiding. Ze lopen door de bungalow en als ze in de grote slaapkamer zijn vraagt Sofia: “vond je het echt geil om te zien in het benzinestation”? “Ja, ik ben zelf spuitend klaar gekomen daar…..”: zegt Janny. “Had je wel mee willen doen?: vraagt Mia zwoel. Alleen al bij de gedachte voelt Janny haar kutje nat worden. “Ik heb daar wel over gefantaseerd”: zegt Janny. Mia pakt Janny bij de hand en leidt haar naar het bed. “Ga maar lekker liggen en doe je ogen dicht”: zegt Sofia. Janny gaat op bed liggen en doet haar ogen dicht. Ze krijgt een lekker warm gevoel in haar onderbuik. Ze hoort hoe Mia en Sofia hun kleren uitdoen en voelt dat beiden op het bed gaan zitten. Ze kleden Janny uit en even later ligt Janny naakt op bed. De meiden beginnen Janny lekker te masseren. Hun handen gaan zachtjes over Janny’s naakte lichaam.

Janny zucht diep en geniet van de aanrakingen. De meiden vermijden de intieme plekjes en dat maakt het nog geiler. Ze gaan met hun naakte lichaam over Janny’s lijf. Ze voelt hun borsten met de harde tepels over haar buik en borsten gaan. Janny voelt warme lippen op haar lippen en ze opent haar mond een stukje. Een tong gaat naar binnen en vindt haar tong. Ze zoenen en Janny voelt het geil uit haar kale kutje lopen. Ze voelt dat haar benen iets uit elkaar geduwd worden. Een hand gaat vanaf haar knie langzaam richting haar kale natte kutje en even later wordt haar klitje gestreeld. Janny spreidt haar benen nog iets en ze voelt dat er twee vingers in haar natte geile kutje glijden. De vingers gaan op zoek naar haar G-spot en als die gevonden is beginnen de vingers ritmisch te bewegen. Ze voelt ook dat haar klitje wordt gelikt. Ook voelt ze een grote borst tegen haar gezicht en ze doet haar mond open op zoek naar een harde tepel. Die vindt ze en ze begint te zuigen. Ook Janny’s borsten worden gekneed. Janny’s lichaam siddert van genot. Mia zit op haar knieën naast Janny op bed. Haar tepel heeft Janny in haar mond. Janny zoekt met haar hand en vindt het kutje van Mia en ze voelt dat het kletsnat is. Het is een jong strak kutje en Janny stopt een vinger in Mia’s kutje. Mia gaat iets verzitten en fluistert tegen Janny: “nog een vinger………en vinger me klaar”. Janny haalt haar vinger uit Mia’s kutje en stopt er twee vingers in. Ze begint Mia lekker te vingeren.

Ik denk dat ik even ben weggedommeld. “De dames blijven wel lang weg”: denk ik en sta op. Ik loop de bungalow binnen en zie de slaapkamerdeur een stukje open staan. Ik blijf even staan luisteren en hoor zuchten en kreunen. Mijn pik reageert direct en ik loop zachtjes richting de slaapkamer. Ik kijk naar binnen en zie het geilst wat ik ooit gezien heb. Janny ligt naakt op ben en zuigt op Mia’s tepel. Mia zit wijdbeens naast haar en wordt door Janny gevingerd. Mia masseert Janny’s borsten. Janny heeft haar benen wijd en Sofia heeft (ondertussen) drie vingers in Janny’s kutje gestopt en likt tegelijker tijd haar klitje. Janny is in de zevende hemel. Mijn pik is keihard en ik laat mijn broek zakken en pak mijn pik in mijn hand. Al kijkend begin ik langzaam te trekken. Ik zie dat Janny klaar gaat komen. Haar lichaam siddert en kronkelt. “Aaaahhhhhh………..ik ga komen…”: roept ze en het orgasme komt in golven. Ze komt meerdere keren klaar. Dan opent ze langzaam haar ogen en ziet me in de deuropening staan.

“Trek maar lekker aan die dikke pik”: zegt ze. Mia draait haar hoofd en kijkt me aan. Janny vingert haar nog steeds en ook Mia komt klaar. Ze kijkt me geil aan en likt met haar tong over haar lippen. Haar borsten met harde tepels zwaaien langzaam heen en weer. Ze komt schuddend op Janny’s vingers klaar. Mijn pik staat op springen en ik trekt harder. Dan kom ook ik klaar en spuit het sperma in golven op de grond. Ik zak bijna door mijn benen. Janny en Mia ontfermen zich over Sofia. Mia vingert haar en stopt ook een natte vinger in haar kontgaatje. Janny tongt Sofia en knijpt zachtjes in haar tepels. Mia neukt Sofia met haar vingers in haar kutje en kontje. Sofia wrijft hard over haar klitje en komt dan met een gil klaar. Haar geil loopt over Mia’s vingers. Janny zoent Sofia teder en gaat naast haar liggen. Mia kruipt aan de andere kant naast Sofia en zo vallen ze in slaap.

Ik zie de mooie, naakte geile dames op liggen en glimlach. “Volgens mij is er weer een wens van Janny uitgekomen”: denk ik. Nadat ik de vloer heb schoongemaakt stap ik onder de douche. Dan pak ik een biertje en ga buiten lekker zitten lezen. Na een tijdje hoor ik de dames douchen en aankleden. Na een drankje stappen Mia en Sofia op de fiets.

Wordt vervolgd ……….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7060 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie