BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van onervaren tot bull met Annemie (2)

Samen douchen en pik scherenLees eerst deel 1

Na nog een klein rustmomentje kwam ze recht, trok mij ook weg van de tafel en ze omarmde me. Ze keek naar me en vroeg “kus me”. Ik kuste haar en er volgde een innige tongzoen…

Ik stond al kussend en haar omhelzend na te genieten van wat er net was gebeurd. Dit had in mijn stoutste dromen zelfs niet voorgekomen. Annemie stopte met kussen en keek naar me. “Je hebt er van genoten hé?” Vroeg ze me waarop ik snel “ja” zei.

Ik vroeg haar of ik me snel mocht verfrissen zodat we de metingen konden afwerken.

Annemie : Och, dat is niet meer nodig.
Ik : Ja, maar Luc vroeg zelf om opnieuw langs te komen om de metingen te doen?
Annemie : Wel, Luc gebruikte dat al smoesje om je terug hier te krijgen.
Ik : Dus Luc weet hier van???
Annemie : Ja, natuurlijk, het was zijn idee. Hij heeft jou voor mij uitgekozen. En ik begrijp nu al waarom hij jou gekozen heeft.

Terwijl ze dat zei, bekeek ze mijn lichaam en erogene zone van kop tot teen. Ik stond versteld en begreep niet goed wat er gebeurde.

Annemie : Kom snel even mee en het zal je allemaal duidelijk worden.

Ze ging uit de onderzoekskamer en ik volgde haar. Beiden nog naakt. Ze liep de trap op en boven in de hal stapte ze recht op een deur af. Er zat een sleutel op het slot. Ze draaide de sleutel om en opende de deur. Daar zag ik Luc liggen op een klein bedje. Hij was naakt. Ik zag dat zijn handen geboeid waren aan de rand van het bed.

Ik : Euh, dag Luc.
Zei ik een beetje in de war, niet goed begrijpend wat deze situatie inhield.
Annemie : Ik leg het je even uit. Luc ziet me doodgraag maar kan mij zelf niet sexueel bevredigen. Hij heeft het gewoon niet in zich om een vrouw te plezieren. Luc kiest dus soms voor mij een echte man die me kan verwennen en plezieren. Ik sluit hem dan op hier in zijn kamertje. Hij ligt vast op zijn bed zodat hij rustig blijft mocht het hem toch even teveel worden. Daar aan de wand zie je een aantal schermen. Deze schermen tonen het beeld van de camera’s overal in ons huis gemonteerd.

Ik keek naar de wand en zag het beeld van wel 16 schermen. Als ik beter keek, zag ik ook 3 camerabeelden van in de onderzoeksruimte. Het werd me stilaan allemaal duidelijk.

Ik : Dus, Luc heeft alles gezien wat er net gebeurd is??
Annemie : Ja hoor, zei ze glunderend. En hij heeft er vast en zeker van genoten. Luc, leg jij het even uit?
Luc : Dag Kevin, voor jou misschien een beetje vreemd om me zo te ontmoeten, maar ik maak het je even duidelijk. Annemie heeft net uitgelegd dat ik niet in staat ben om haar te verwennen. Maar dat doet niks af van de liefde tussen ons. Wij houden zielsveel van elkaar. Annemie is een echte nymfomane maar ik kan haar verlangens niet vervullen. Ik vind het zelf enorm geil als ik zie hoe iemand anders haar verwent. Soms ga ik op zoek naar een echte kerel voor haar. Jij bent een brave, beleefde en oprechte jongen. Maar toen ik je op een voetbalveld zag tekeer gaan, wist ik dat je een vat testosteron bent. Toen ik dan nog na de wedstrijd in de kleedkamer zag wat voor prachtig lichaam en vooral prachtig grote pik je hebt, wist ik dat jij de nieuwe partner voor Annemie moest worden. Bij de eerste hartslagmetingen hebben we jou goed in het oog gehouden en het werd snel duidelijk dat Annemie jou wel interesserde. Zo geschiedde en zo ben je hier terecht gekomen met een smoesje. En ik zag dat je er van genoten hebt, en Annemie ook. En dat heeft me enorm opgewonden. Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt om jou aan haar te geven.

Annemie keek naar me, lachtte, kwam dichter, legde haar hand op mijn borst en wreef over mijn lichaam. En ze zei : “Wees maar zeker Luc” en ze kuste me.

Annemie : Kijk Kevin, niks dus om je zorgen over te maken, wij hebben genoten, en Luc duidelijk ook. Zei ze, wijzend naar het plakkerige voorvocht dat hij gelost had op zijn dijbeen.

Luc : Wees maar zeker dat ik er van genoten heb om jullie bezig te zien.

Annemie nam me bij de hand en trok me de kamer uit. “Kom, we gaan douchen” zei ze. Ze liet Luc geboeid achter in het kamertje, draaide de deur terug op slot en gebood me haar te volgen naar de badkamer.

Ik volgde haar maar zat vol met vragen. Ik besefte ondanks Luc uitleg nog altijd niet goed wat er gebeurd was. Ik wist niet goed wat zeggen. Annemie zag dat ook aan me.

Annemie : Vertel, wat denk je er van? Ik zie dat het allemaal wel wat verwarrend is voor een jonge knaap als jij.
Ik : Ja, euh, ik weet het niet goed.
Annemie : Vond je het leuk? Heb je er van genoten?
Ik : Ja natuurlijk!
Annemie : Ik heb er ook van genoten, en Luc ook. Dus niks om je zorgen over te maken, toch?
Ik : Daar heb je wel gelijk in.
Annemie : Kijk, ik ga even eerlijk zijn. Het is de eerste keer dat we dit proberen met zo een jonge kerel als jij. De vorige keren waren altijd 30-plussers. Ik had ook wat twijfels en schrik. Maar door wat ik nu al van je gezien en gevoeld heb, verlang ik naar meer. Maar als jij je er niet goed bij voelt, zal ik je ook niet raar bekijken ofzo. Ik wil dat je je ook goed voelt bij wat we doen. Zal ik je even alleen laten? Wil je even alleen douchen?

Zonder mijn antwoord af te wachten, deed ze een kamerjas aan. Ze deed een kastje open en toonde me wat scheergerief. “Als ik wel 1 raad mag geven, scheer het daar onderaan eens wat” zei ze met een glimlach. “Oh, dat heb ik nog nooit gedaan” antwoordde ik een beetje verschrikt. “Ja, dat is duidelijk” zei Annemie meteen met een glimlach op haar gezicht. “Wil je dat ik je help?” Vroeg ze meteen, waarop ik direct toestemde.

Ze toonde me dat ik even in bad moest gaan staan. Ze nam een trimmer en begon mijn schaamstreek te korten. Van mijn navel tot tussen mijn benen, zette ze alles op een paar millimeter. Ze was hevig in de weer, beentjes open, been opheffen, pik opzij, ballen opheffen, ze ging grondig te werk. “Zo” zei ze na een tijde, “das al een heel stuk properder. Nu even het scheermesje erbij nemen”. Ze sopte mijn pik en ballen en de stukjes errond in met scheerschuim en begon met alles netjes kaal te scheren. Door haar handelingen geraakte ik opnieuw opgewonden en kwam mijn pik weer halfstijf te staan. Ze rondde haar scheerbeurt af en wreed mijn schaamstreek schoon met een handdoek. Ze duwde me voor de spiegel en zei me naar mezelf te kijken. Ow, wat een verschil! Alles mooi glad, en ik schrok hoeveel groter mijn pik nog leek door het scheren. Wat een joekel, dacht ik bij me zelf.

Ik bleef voor de spiegel staan om mezelf te bewonderen en Annemie stond achter me. Ze keek langs me ook in de spiegel om mij te bekijken. “Wat een heerlijk lijf heb je toch” En ze sloeg haar handen om me heen. Ze betaste mijn borstkas en buik. Ik genoot van haar aandacht. Ze schoof haar hand naar onder en raakte bij mijn gladgeschoren kruis. Haar hand ging vol over mijn pik die inmiddels al omhoog wees. “Ik denk dat die er alweer zin in heeft” zei ze. Ze legde haar hand om mijn pik en begon me zachtjes af te trekken terwijl we beiden in de spiegel keken naar onszelf.

Ze zette een stapje achteruit en liet de kamerjas van haar schouders vallen. Wat was ze toch een heerlijke vrouw. Ik denk niet dat veel vrouwen van haar leeftijd nog zo een prachtig lichaam hebben. Ze ging voort met mijn pik af te trekken en hij werd weer harder en harder. Ze nam mijn hand en bracht deze tussen haar benen. Ik wreef over haar kutje en voelde dat dit opnieuw sompig aan het worden was. Ik liet mijn vingers tussen haar lippen glijden en begon met 2 vingers haar clit te masseren. Ze genoot er duidelijk van en begon me sneller af te trekken.

Ze kwam dichter en kuste me op mijn borst. Waarna ik mijn hoofd boog en haar lippen kustte. Al tongzoenend en elkaar manueel te bespelen stonden we in de badkamer. Ze legde haar handen op mijn heupen en zei “draai je even wat naar rechts, dan kan Luc ook mee genieten” en ze wees naar de 2 camera’s die ook in de badkamer ophingen. Ik schrok opnieuw. Maar ze counterde mijn schrik meteen. “Laat hem zien hoe je een vrouw behandelt en wat voor beest je bent! Ik wil dat je me neukt, Kevin.”

Mijn gedachten waren meteen enkel nog op Annemie gevestigd. Ik had echt zin om haar te neuken. De stier in mij kwam boven. Ik trok haar dichter tegen me en kustte haar hevig in haar hals. Ik legde mijn handen op haar twee heerlijke borsten en kneedde deze stevig. “Mmmm ja Kevin, ga door, ik wil je”

Ik draaide mijn armen om haar heen en trok haar stevig tegen me, mijn harde pik werd geplet tussen onze lichamen. Ik wilde gewoon deze goddelijke vrouw keihard neuken. Ik hefte haar op de kast van de wastafel. Haar benen openden automatisch zodat ik tussen haar benen kon schuiven. Ik zette een stapje naar voor en nam mijn pik vast. Ik liet hem over haar natte zwoele schaamlippen gaan waarop ze haar benen nog wat meer opende.

Ik zette mijn eikel tegen haar opening en duwde hem naar binnen. Voorzichtig dacht ik maar ze legde haar handen op mijn billen en trok me snel en hard naar haar toe, waarop ik mijn pik in 1 keer bijna volledig naar binnen duwde. “Ahhhhh grrrrrr mmmmmm” hoord ik haar roepen. Ik begon haar heen en weer te neuken. Ver er uit en diep er terug in. Wat een heerlijke wrijving. Na enkele bewegingen voelde ik dat ik al volledig bij haar naar binnen was. Ik zat diep in haar kutje en het was heerlijk. Ik genoot van hoe ze voor me zat en smeekte om haar te neuken.

Ik ging door met haar te vullen. En ik voelde hoe mijn steenharde eikel de bovenkant van haar gleuf masseerde. Ze genoot er van en ik ook. Met haar handen op haar billen drong ze me het ritme op. En dat ritme ging de hoogte in. Ik voelde ook hoe ze me alsmaar steviger en dieper in haar trok. Ik stootte dus zelf ookndieper en harder. Wat een geil wijf toch. Haar handen zette ze naast zich en ik bepaalde nu de frequentie en de kracht van de stoten. Ik neukte haar als een wilde. En ze kreunde en ze riep dat ik verder moest doen. Bij iedere stoot voelde ik mijn balzak tegen haar aan duwen. Ik voelde me zo krachtig. En niet veel laten begon ze te hijgen tot haar adem stokte, 2 seconden. En dan een kreun die door heel het huis moet gehoord zijn. Ik vertraagde even maar ze nam terug mijn billen vast. “Doe voort” schreeuwde ze, “neuk me, jij jonge stier”. Ik deed voort en zag dat ze al snel tot een volgend hoogtepunt kwam. Ze zag er uit alsof ze net een marathon had gelopen maar ik bleef haar neuken.

Als ik opnieuw zag dat ze bijna kwam, liet ik me volledig gaan en bij haar kreun duwde ik zo diep mogelijk en ontplofte mijn balzak die mijn goedje diep in haar baarmoeder spoot. Ik bleef stoten terwijl ik kwam en ook bij mij kwam er geroep en gekreun. Samen kreunden we en ik bleef diep in haar zitten. Ik voelde mijn haartslag in mijn pik pompen en ik voelde hoe haar hartslag in haar gleuf mijn pik masseerde.

Ze nam mijn hoofd vast en kuste me. “Kevin, heerlijk! Kom snel zei ze”. Ze duwde ze me van zich af en met een hand probeerde ze haar lippen dicht te houden. “Kom” zei ze nog eens en ze ging snel naar de gesloten deur waar Luc lag. Ze opende de deur. Luc lag met een hard pikje op het bed. Ze toonde met het sleuteltje om de handboeien open te maken wat ik ook deed. En ze ging op Luc zijn gezicht zitten en ik keek toe met mijn pik die nog verder druipte.

Luc begon meteen haar kut schoon te likken en sloeg snel een hand rond zijn pik. Ik zag hoe mijn goedje en Annemies lichaamsappen op zijn gezicht dropen. Hij begon zich af te trekken en nog geen tien seconden later kwam hij klaar. Als dat gebeurd was, kroop Annemie terug van hem af en boeide hem opnieuw. Zielig lag hij daar met zijn kwakje op zijn buik, geboeid.

We gingen terug buiten en ze sloot de deur opnieuw. Ik volgde haar opnieuw naar de badkamer waar ze de douchekraan aanzette. Ze omhelsde me en kustte me. Tongzoenend stonden we opnieuw tegen elkaar en het vuur in haar ogen verraadde dat ze zopas hard genoten had.

We stapten in de douche en genoten van het warme water. Onze lichamen dicht bijeen. We wasten elkaar terwijl er om de paar seconden nog een tongzoen kwam. Wat een heerlijk tafereel toch. Ik kon amper van haar afblijven.

Na het douchen droogde ik me zelfvoldaan af en bekeek mezelf nog eens in de spiegel. Ik had al wel eens iets gedaan op sexueel vlak maar vandaag was ik een echte man geworden. Annemie droogde zich ook af. Ze deed haar kamerjas aan. Ze zei me dat ik in de praktijk beneden mijn kleren moest gaan aantrekken en dat ik even kon wachten in het salon.

Zo gezegd, zo gedaan. En niet veel later kwam Annemie naar beneden en vleide zich naast me in de sofa. “Luc is zich ook aan het douchen” zei ze. En ze vertrouwde me toe dat ze een heerlijk moment had beleefd met me.

Toen zag ik Luc het salon binnenstappen, ook in een kamerjas.
Luc : Nou, dat was heerlijk. Zei hij me. Als je wil, mag je morgen, zaterdag, terugkomen. Zeg maar tegen je ouders dat je een centje bij kan verdienen door wat in de tuin te werken hier. Luc was opeens terug zijn serieuze zelve en de man met aanzien die ik kende.
Annemie : Heerlijk idee! Onze tuin heeft héél wat onderhoud nodig! Zei ze met een knipoog.

Ik kon het toch niet laten om me een beetje vreemd te voelen in deze situatie. Maar de opwinding die ik vandaag had gevoeld deed me gauw instemmen om morgen opnieuw te komen.

Annemie en Luc boden me nog een drankje aan en het gesprek ging terug snel over school en voetbal alsof er niks vreemd was gebeurd. Na een tijdje namen we afscheid en kwamen we overeen dat ik er morgenochtend om 9u opnieuw zou staan.

Ik denk dat dat voor deel 3 zal zijn en ben zeker dat je dat ook zal willen lezen 😉

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13903 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Van onervaren tot bull met Annemie (2)”

Plaats een reactie