BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van onervaren tot bull met Annemie

Dokter assistente Anemie is een geile milfHet is ondertussen een jaar of 8 geleden. Ik voetbalde bij een niet nadergenoemde club. Het werd al snel duidelijk dat we een veelbelovende lichting waren en dat we dat jaar kampioen zouden worden. Onze voorzitter, Luc, kwam graag naar onze wedstrijden kijken. Hij had het al vermeld dat een paar jongens van ons team een contract ging aangeboden krijgen om het seizoen nadien bij het beloftenelftal ingedeeld te worden. Iedere overwinning kwam hij even in de kleedkamer om ons te feliciteren kort de wedstrijd te bespreken.

In maart van dat jaar kwam hij na 1 van onze overwinningen in de kantine naar me toe. Ik was één van de gelukkigen die bij hem mocht komen om mijn toekomst bij de club vast te leggen. Luc was met zijn 58 jaar een ervaren dokter maar o zo bescheiden. Hij werd op handen gedragen binnen de club. Hij was klein en tenger maar had veel aanzien.

Hij riep me bij hem. Ik torende hoog boven hem uit, hij zo een 1m65, ik 1m92. Hij vertelde me dat ik die week maar eens moest passeren bij hem in de praktijk om het contract te bespreken. Hij vertelde me dat hij ook enkele fysieke testen ging doen, net zoals bij de professionele clubs. Ik was in de wolken en keek uit naar mijn contract.

De week die daarop volgde, fietste ik na school langs bij hem. Ik meldde me aan in de wachtkamer waar zijn vrouw Annemie de administratie doet. Annemie was een ander type dan Luc. Iets jonger dan Luc, met haar 52 jaar. Minder joviaal, deed altijd iets uit de hoogte en was minder geliefd dan Luc binnen de club. Qua looks, mocht Annemie er best wel zijn voor haar leeftijd. Ze had de rondingen op de juiste plaats maar leek geen kilootje teveel te hebben.

Ze begroette me, “Dag Kevin, Luc is zo voor je klaar, hij is nog even met z’n laatste patient bezig”. Ik nam plaats in de wachtkamer en wachtte mijn beurt geduldig af.

Na een tiental minuten zag ik de patiënt Lucs bureau verlaten en Luc kwam niet veel daarna de wachtkamer binnen. Hij begroette me met een handdruk. “Hoi Kevin, blij dat je er bent. Annemie toont je al even de weg naar het kleedhokje en ik kom zo bij je.”

Annemie ging me voor, heupwiegend in zo een witte lange short. Zoals een echte doktersassistente. Haar mooie gebruinde benen kwamen er vanonder en eindigden in mooie rode naaldhakjes. Ze toonde me het kleedhokje en zei me me uit te kleden tot op mijn boxershort. Ze zouden meteen beginnen met de metingen. Ik kwam uit het kleedhokje en Annemie stond klaar met een hartslagmeter om die rond mijn borst te bevestigen. “Even connecteren met de pc” zei ze. En als dat gebeurd was, hoorde ik uit de pc zachte piepgeluidjes komen die duidelijk mijn hartslag weergaven. “Zet je maar al klaar op de hometrainer, Luc komt zo”.

Na enkele seconden kwam Luc binnen en zag dat ik al klaar zat. “Jij hebt er zin in” zei hij al lachend. En hij gebood Annemie om me het masker op te zetten, voor de VO2 max, wist hij te vertellen. “Je ziet, Kevin, we pakken het professioneel aan, ook al zijn we maar een kleine club. Het enige wat jij moet doen, is trappen, probeer er een hoog ritme in te houden. De weerstand van de fiets stijgen naar verloop van tijd. In totaal zo een 12 minuten. Wij doen ondertussen de metingen.”

Ik wist wat me te doen stond en begon te trappen. Mijn fysieke vorm was best ok dus ik wou me hier wel even bewijzen. Ik trapte stevig door en na een tijdje hoorde ik mijn hartslag de hoogte ingaan. Ik gaf alles wat ik had. Na twaalf minuten zei Luc me dat de test was afgelopen. Hij riep Annemie bij zich aan de computer en zei zij “Ja, hij is best wel in een uitstekende conditie”. Ze kwam bij me maakte het masker los en complimenteerde me met “uitsekend gedaan, jongen!”.

Ik zat nog even uit te hijgen op de fiets toen Luc verder ging en me zei Annemie te volgen voor de metingen. Eerst moest ik op de weegschaal, daarna onder de meetstok voor mijn lengte. Annemie dicteerde de resultaten en Luc noteerde in zijn pc. Daarna volgden enkele metingen voor de vetmassa.

Annemie was flink in de weer om de verschillende metingen uit te voeren en ik stond daar nog steeds bezweet in mijn boxershort. Toen ze begon met mijn borstomtrek te meten voelde ik iets veranderen, ik voelde haar hand op mijn borst. En die handeling had volgens mij niks te maken met een meting. Ik werd er een beetje zenuwachtig van en ik hoorde het piepsignaal van de hartslagmeter terug wat de hoogte in gaan. Terwijl Annemie verder ging met de omtrek van mijn dijen te meten en ze hiervoor voor me door de knieen ging, sloeg dat zenuwachtig gevoel over naar een ietwat opgewonden gevoel. Ik leek te beginnen genieten van haar handen over mijn bezwete lichaam. Dit resulteerde ook weer in een hogere hartslag wat ook Luc en Annemie hadden gehoord denk ik.

Na de metingen, deed Annemie mijn hartslagmeter af waarbij ze praktisch tegen me kwam leunen. Ik voelde haar tegen mijn lijf. Als de meter uit was, tikte ze even op mijn billen en fluisterde ze “Je hebt pracht resultaten, kan ook niet anders met zo een lijf”. Ik wist niet waar ik het had en voelde dat de opgewondenheid ook invloed had op de bobbel in mijn boxershort. Wat ze ook beiden moeten gemerkt hebben.

Luc gebood me naar het kleedhokje te gaan, me even op te frissen, aan te kleden en bij hem te komen om het contract te bespreken. Zo geschiedde. We gingen vlot door de details van het contract en ik zette mijn handtekening onderaan. Ik stond op en Luc gaf me de hand. Waarop Annemie naar me kwam, me op de wang kuste en ze zei “welkom bij de club”.

Ik reed terug naar huis en was blij met de toekomst die ik kreeg binnen de club. Thuis aangekomen, ging ik recht naar de douche. Ik genoot van het warme water en dacht nog even terug aan de tests die ik net had doorlopen. Opnieuw kwamen de aanraking van Annemie naar boven. Ik had dan wel al een paar keer sex gehad met meiden van mijn leeftijd, ik was nog steeds onervaren. Te weten dat zo een ervaren vrouw wel gecharmeerd was door mijn lichaam, bracht me toch wat in de wolken. En al snel stond ik met mijn pik in mijn hand te denken aan Annemie. Na enkele tellen spoot ik mijn lading in de douche.

Twee dagen later, kreeg ik telefoon. Ik zag dat het Luc was. Ik nam snel op en begroette hem. “Ja Kevin, probleempje!”. Ik dacht dat het contract toch niet doorging. Hij ging verder “je meetresultaten zijn niet opgeslaan in de pc. Zie je het zitten om de metingen nog eens over te doen?” “Ja natuurlijk” zei ik, “geen probleem”. En wa spraken af dat ik vrijdagavond na de les opnieuw zou langsgaan.

Vrijdagavond na de les, zoals afgesproken, wilde ik binnengaan in de wachtkamer, maar de deur was vast. Ik belde dus aan en Annemie kwam opendoen. Ze had weer eenzelfde witte jas aan maar ze zag er toch net iets anders uit. Haar haren waren los, niet opgestoken zoals normaal. Het bovenste knopje van haar jas was los en ze had duidelijk geen hemdje of topje onder haar jas wat je normaal zou verwachten. Ik zag wel dat ze deze keer nylonskousen aan had. Ze begroette me en vertelde me dat Luc was opgeroepen voor een interventie en dat zij de test wel alleen zou afnemen.

Ik ging dus opnieuw naar het kleedhokje en ontkleedde me tot op mijn boxershort. Ze deed me opnieuw de hartslagmeter om en connecteerde deze met de pc. Mijn hartslag was weer hoorbaar. In tussentijd was ik haar aan het bekijken en dacht ik aan mijn douchebeurt waar ik met haar in gedachte klaarkwam.

“Vreemd”, zei ze, “je hartslag is nu in rust een pak hoger dan wat ik me van vorige keer herinner”. Ik nam plaats op de fiets, masker op en de test ging van start. Tijdens de 12 minuten bleef ze me aanstaren vannachter de pc. Ik kon me moeilijk concentreren op mijn fysieke prestatie en dat zal hoogstwaarschijnlijk invloed hebben gehad op de resultaten.

Als de tijd was afgelopen, kwam ze naar me toe en haalde het masker van mijn gezicht. “Je bent precies wat gespannen” zei ze terwijl ze haar hand over mijn rug liet gaan. “Niet nodig hoor, je deed het weer prima, je bent een echt beest op die hometrainer”. Ging ze verder en ze tikte weer op mijn kont.

Ik kwam even op adem enging opnieuw op de weegschaal staan. Toen ze het masker weglegde, viel er iets. Ze ging door de knieen om het op te pakken waarbij zichtbaar was dat ze van die nylonkousen aanhad met een kanten boord ter hoogte van de dij. Opnieuw mijn hartslag de hoogte in en opnieuw voelde ik in mijn boxershort wat bewegen.

Ze stapte op me af en ging voor de weegschaal staan. Ze sloeg haar handen rond mijn kont en manoeuvreerde me een beetje. “Mooi in het midden staan”. Omdat ik iets hoger stond kon ik in haar decolleté kijken omdat haar bovenste knopje los was. En ik was er bijna zeker van dat ik haar borsten zag zonder bh.

Het piepsignaal vd pc versnelde terug. Ze leidde me naar de meetstok en haar handen raakten me alsmaar meer en meer aan. Bij de borstomtrek voelde ik haar handen zelf even masseren. Ze genoot duidelijk van mijn lichaam. De zwelling van mijn pik was nu overduidelijk in mijn boxershort.

“Ik hoor aan je hartslag dat je zenuwachtig bent, Kevin! Wat scheelt er? Je hebt toch geen schrik?” Ik antwoorde niet maar die vraag sloeg mijn hartslag nog de hoogte in. Ze wist duidelijk wat er met me aan het gebeuren was. Ze draaide zich naar me toe en keek naar me. Ze deed nog een knopje van haar jas open en ze vroeg “zou dit je hartslag nog verhogen?”

Ik wist niet waar ik het had, ik was bloednerveus. Mijn pik stak vooruit in mijn boxershort en ze keek er naar. Ze opende nog een knopje en nu zag ik duidelijk de binnenkant van haar mooie, weliswaar ietwat hangende, borsten. Ze had inderdaad geen bh aan. Ze keek weer even naar mijn kruis en dan in mijn ogen. Ze wist dat ze mij voor haar gewonnen had.

Ze openende haar twee laatste knopjes liet de jas van haar schouders vallen. Wat een prachtvrouw ! Ze was nog knapper dan ik voor ogen had. Ze stond daar met enkel 2 opgetrokken zwarte nylonkousen en een zwart kanten slipje.

Ze kwam naar me toe, ging voor me staan, opende de hartslagmeter en smeet deze weg. Haar handen vloeiden over mijn nog bezweette borst en buik. “Je ziet er heerlijk uit, jongen!” Fluisterde ze. Ze deed haar armen rond me en streelde en masseerde mijn rug. Ondertussen kuste ze mijn borstkas. Ze leidde me mee naar de onderzoekstafel en duwde me op mijn rug. Ze kwam bovenop me zitten. Ik genoot van het zicht van haar heerlijke borsten. Ze leunde naar me toe in kuste me in mijn hals. Waarna haar lippen op de mijne terecht kwamen. Ik porde haar kruis met de bult in mijn boxer. Ze nam mijn handen en legde deze op haar heerlijk malse billen. In de opwinding kneedde ik ze en trok haar steviger tegen mijn kruis.

Onze monden openden en onze tongen vonden elkaar. Wat een heerlijke vrouw zeg. Ik ging innig in het spel op en ik werd rockhard. Deze ervaring overstijgt al iedere voorgaande ervaring. Ik betastte haar overal waar ik kon. Mijn handen liepen over haar lijf en ze genoot duidelijk van mijn aanrakingen. Ze kwam wat recht en kwam iets hoger te zitten. Ze leunde wat voorover waardoor haar ene borst boven mijn gezicht kwam te hangen. Ik opende mijn mond terwijl ze haar borst vastnam en haar tepel richting mijn mond stuurde. Ik likte aan haar tepel waarna ze een heerlijke mmmmmmm slaakte. Ik nam haar tepelhof in mijn mond en zuigde eraan, terwijl met tong met haar tepel zelf speelde. Ook zij raakte enorm opgewonden en ik voelde dat doordat ze met haar kruis over mijn lichaam heen en weer schoof. Ze wisselde van borst en hier deed ik hetzelfe mee.

Ze kwam recht, ging zitten op mijn buik en leunde achterover. Haar benen kwamen naar me toe. Ze bracht mijn handen naar haar kousen en begeleidde me ze uit te trekken. Daarna legde ze mijn handen op haar slipje en zonder aarzelen trok ik ook dat uit. Ze zat met gespreidde benen bovenop me en ik zag haar kut naar me toe komen. Ze kwam nog wat hoger zitten en kwam met haar kruis bovenop mijn gezicht. Ik zag hoe vochtig en sompig haar kutje was. Een heerlijk zicht. Om eerlijk te zijn, had ik hier nog geen ervaring mee, ik had nog nog iemand oraal verwend. Maar zonder aarzelen nam ik een grote haal met mijn tong tussen haar lippen en kwam ik aan haar clit terecht. Ik speelde ermee met het tipje van mijn tong. Waarop ze zich iets dieper op mijn gezicht liet zakken. Ze namen mijn haren vast en ging met haar kut over mijn gezicht. Ik likte en zoog aan haar clit als of mijn leven er van af hang. En zij hijgde en kreunde, ik wist dat ik het goed deed en deed lustig verder.

Ik voelde haar benen aan weerskanten mijn hoofd alsmaar steviger klemmen en ze zakte ook steeds dieper op mijn gezicht. O wat smaakte dit heerlijk en wat een fantastisch gevoel om die kut zo op mijn gezicht te voelen genieten.

Ze ging haar kruis ook sneller en sneller over mijn tong gaan bewegen en ik voelde dat ze naar een hoogtepunt toewerkte. Ze bleef hijgen en kreunen. Ze nam mijn hoofd stevig vast en trok het zo strak mogelijk tegen haar kutje en schreeuwde het uit. Ik voelde haar kutje kloppen van het orgasme. Ik kreunde en schreeuwde mee want vond dit zo opwindend. Ik had nog nooit zo iets geils gevoeld. Ze kwam tot rust, ik ook. En dan voelde ik in mijn boxershort dat ik ook klaargekomen was, zonder enige aanraking. Ik slikte even en liep rood aan. Wat een mislukkeling ben ik toch.

Ze zag dat er iets scheelde en kroop van me af. “Wat is er?” Vroeg ze. Ik keek naar mijn kruis en zei haar dat ik ook al klaargekomen was. “Sorry” voegde ik er aan toe. Ze kwam naast de onderzoekstafel staan, keek naar mijn kruis en zag het sperma door mijn boxershort lopen. Ze stelde me gerust en zei “Is toch niet erg? Is best schattig hoor. Je hebt me heerlijk verwend.” Ze kuste me, mijn gezicht vol met haar kutvocht. Ik was terug op mijn gemak en genoot van het heerlijke moment dat ik net had beleefd.

Annemie keek opnieuw naar mijn boxershort en trok deze uit, ze keek tevreden naar mijn besneden eikel en de grootte van mijn pik kon haar wel bekoren. Mijn ganse behaarde kruis hong vol met mijn witte spul. Mijn pik was iets verslapt na het klaarkomen. Ze legde haar hand er op en kneede hem samen met mijn balzak. Ze boog voorover en kuste me in mijn lies en begon mijn goedje op te likken. Mijn pik begon ze zachtje te masseren. Ook deze hong vol en ze nam mijn eikel in haar mond. Ik ontplofte opnieuw van genot en ik voelde mijn pik opnieiw harder en harder worden.

Ze zei me recht te komen zitten, op de rand van de onderzoekstafel. Ze ging voor me zitten op haar knieen, hield mijn pik omhoog en begon mijn balzak te verwennen. Af en toe stopte ze om een schaamhaar uit haar mond te halen maar dat hield haar niet tegen om naarstig verder te likken en mijn balzak in haar mond te nemen.

Ze nam mijn inmiddels opnieuw steenharde pik in haar hand. En likte mijn schacht van onder naar boven. Ze opende haar mond en nam mijn dikke eikel in haar mond. Ik voelde er haar aan zuigen en hij werd steeds harder. Ze liet mijn pik iets dieper glijden en begon me zachtjes te pijpen. Tot ongeveer halfweg mij schacht. Ze stopte even en kwam iets meer recht en manoeuvreerde wat, opnieuw begon ze te pijpen en ik voelde dat ze nu iets dieper raakte. Heerlijk zoog ze aan mijn pik en ik voelde mijn eikel tot haar keelgat duwen. Ik genoot. Wat een ervaring.

Ze nam hem uit haar mond en trok me verder zachtjes af. Ze zei me dat ik zo meteen haar hoofd moest begeleiden op het ritme dat ik graag had en dat ik geen schrik moest hebben dat ik te diep zou gaan. Ik deed wat me gevraagd werd en legde mijn twee handen langs haar hoofd en beweegde haar op mijn ritme. Elke keer als ik iets te diep ging zag ik dat haar adem stokte en hield ik weer wat in. Maar ik zag dat ze genoot van mijn pik.

Ze trok me ondertussen van de tafel zodat ik recht kwam te staan voor haar. Ze haalde mijn pik terug uit haar mond en zei me op een andere manier “Neuk mijn mond en keel, Kevin, houdt je niet in!”. Ik begon terug zachtjes haar hoofd over mijn pik te begeleiden en ondertussen trok zij me dieper in haar met haar handen op mijn kont.

Ik begon neukbewegingen te maken en iedere keer als ik zag dat zij het moeilijk kreeg en ik even inhield, trok zij me weer steviger naar haar. Ik neukte haar mond en haar keel. Heerlijk. Ik kreunde en hijgde. Ik trok iets me veel terug en mijn pik floepte weer uit haar mond. Ze snakte naar adem en riep ” neuk me ! Met die dikke pik van je”. Opnieuw mijn pik tot diep in haar keel en ik verhoogde het tempo en de diepte. Ik zag de tranen in haar ogen maar ik zag ook dat ze ervan genoot. Toen wist ik dat ik er ook 100% van kon genieten. En ik neukte voort, en ik ging sneller. Tot ik het uitbarstte en ik ontplofte in haar keel. Van opwinding trok ik haar hoofd tot tegen me met haar kin tegen mijn balzak. Ik explodeerde en het voelde als het beste orgasme ooit. Ik kreunde en hijgde en hield mijn pik diep in haar. Ze keek me tranend aan en duwde me van haar weg. Ze snakte naar adem en hijgde. Ik leunde tegen de onderzoekstafel, ook uithijgend. Ze keek naar me en zei me “mmmmmmm, wat een lekker beest kwam daar in je naar boven!”.

Na nog een klein rustmomentje kwam ze recht, trok mij ook weg van de tafel en ze omarmde me. Ze keek naar me en vroeg “kus me”. Ik kuste haar en er volgde een innige tongzoen…

Lees ook deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 17425 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Van onervaren tot bull met Annemie”

Plaats een reactie