BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verassende overbuurman

Buurman heeft een flinke neukpaalNa mijn scheiding ben ik in een ander dorp gaan wonen zo dat niemand me kent dacht ik.
Mis al na een week vraagt er iemand of ik Hilda ben toch de ex van Bruno, als ik het beaam lacht hij lopend weg en weet nog niet waarom, maar toch doe ik gewoon mijn ding en zorg zo goed mogelijk voor mijn twee meiden die nog thuis zijn van 7 en 9 jaar.

Woon nu acht jaar in mijn huisje met erg veel plezier ondanks dat het een tussenwoning is heb ik geen last van mijn buren die ik gedag zeg en verder niks. Dat is anders met mijn haast twintig jaar oudere overbuurman Peter. Pieter is een weduwnaar heb zijn vrouw net niet gekend die overleden is bij een bedrijfsongeval wat ik vanuit mijn werk weet financieel vaak niet verkeerd vergoed wordt.

Ik heb toch wel redelijk vaak een date en vaak loopt dat uit op een ordinaire neukpartij daar komen die manen toch voor maar ben er ook alweer snel klaar mee omdat ik dan dit en dan dat moet doen. Nee dan heb ik Piet tegen over me wonen, als ik een weekend uit wil past hij op mijn keeshondje, als ik een date heb waarvan ik denk kan wel een nacht met jou stoeien loopt Piet met mijn kees.

Doe dit al haast vier jaar maar een van de laatste date’s liep even iets anders. Had al een tijdje (4 weken) met Henk de Spijker in bed gelegen en dat is echt een kanjer. Hou van haarloze mannen en deze is van top tot teen kaal heerlijk geen haar weg te nemen als ik hem pijp of zijn borstkas knuffel.
Heb met hem afgesproken dat hij me van het station zal halen om naar een feest te gaan die tot vroeg in de ochtend door gaat en we zullen daar blijven slapen helemaal top dacht ik.
Piet zal de hond uitlaten wat hij altijd tussen tien en half elf die avonden doet zo ook deze avond.
Heb me om acht uur gedoucht om dan op zijn verzoek mijn mooiste en geilste setje aan te doen, zwart kanten stringetje met open kruis, een bijpassend gordeltje met prachtige nylons en mijn borstjes een cup C in een halve cup bh.
Heb in mijn slaapkamer me staan op te geilen voor de spiegel om beneden voor de tv kijkend naar het EK schaatsen me op de bank nog een beetje te strelen en vingeren gewoon voor het lekker. Weet dat ik zachtjes klaargekomen ben maar dat ik in slaap was gevallen is me ontschoten. Als mijn telefoon gaat is het Henk waar ik blijf hij staat al een half uur te wachten en beken dat ik in slaap gevallen ben om een adres te krijgen waar hij heen gaat kan ik ook naar toe komen.

Spring van de bank op keesje ligt in zijn mandje en sta net midden in de kamer als de deur open gaat. Piet staat me aan te kijken en sla snel mijn handen overal voor, niet bang zijn doe je niks en heb vaker vrouwen in weinig kleren gezien, ik haspel dat ik in slaap gevallen ben om dan snel mijn stretch jurkje te graaien. Hij doet keesje zijn halsband om zie hem nog wel even naar mijn billen kijken om hem dan weg te zien gaan en een dik half uur later net als ik in de gang sta om mijn jas te pakken we weer tegen over elkaar staan.
Als je nu geen kanjer aan de haak weet te slaan probeer ik eens wat mooi om je zo te zien en trek de deur achter me dicht. Piet verzorgt mijn hondje en ik kom een uur later aan bij een groot vrijstaand huis en app Henk dat ik er ben. Even aanbellen doet vast wel iemand open krijg ik terug en heb de bel nog niet aangeraakt of de deur zwiept open. Kijk eens aan een mooie prachtige nieuwe dame in ons clubje en krijg gelijk zuchtjes aan mijn oren en dat ik er echt lekker uitzie om dan een hand van haar op mijn bil te voelen. Een deur gaat open waar luide muziek wegkomt en wordt aangeprezen als een nieuw snoepje in het groepje. Niet teveel van aantrekken kust Henk me om me mee te nemen naar de bar waar ik een drankje krijg en veel kusjes van allerhande met name mannen.

Heb het al snel door dit is geen gewoon feestje hier wordt gedronken en gesnoven en moet eerlijk zegen snuif wel een heel klein stukje mee wat duidelijk zijn uitwerking al had omdat ik door weet niet hoeveel mannen gebeft en geneukt ben.
Thuis na het feest ben ik moe en versleten om dan snel thuis een joggingbroek aan te doen. Mijn bh gooi ik in de hoek en trek snel een weide trui aan waar ze me in af kunnen tekenen. Heb niet eens in de gaten dat keesje er niet is tot de deur weer open gaat en Piet binnen komt.
Keesje duikt nog wel op me maar is zo moe dat hij gelijk op mijn schoot gaat liggen uitblazen. Heb je hem even goed onder handen genomen vraag ik als hij de bal terugkaatst of ik een beetje goed onder handen genomen ben en zonder wat te zeggen voel ik me dik rood worden en hem lachen. Je belt maar als ik weer wat voor je kan betekenen lacht hij en groet me met een plezierige dag verder nog.

Vier weken later komt Henk weer bij me net als twee weken terug waar we heerlijk gevreeën hebben hij is wel echt goed en lekker en ook deze week is hij weer helemaal in zijn doen en verwent hij me heerlijk. De vrijdagmiddag erna heeft Piet aangegeven een visje met me te willen eten wat we zo eens in de maand samen doen altijd bij hem in huis. We smikkelen het heerlijke visje wat altijd een gebakken kabeljauw is dus erg duur maar Piet betaald heeft geld zat zegt hij zelf. Zeg die Jan van je is die vrijgezel volgens jou vraagt hij zonder me aan te kijken. Henk zeg ik en ja die is nooit getrouwd geweest lang bij zijn moeder gewoond en nu een penthouse in Rotterdam. Henk de Spijker zeg ik moet hier vroeger in de buurt gewoond hebben weet erg veel uit deze omgeving. Als het visje op is nog de gebruikelijke heerlijke paling waar hij altijd een pondje van meeneemt en gelukkig houden mijn meiden er niet van zou mijn beurs behoorlijk leeg trekken. Zeg ik heb jouw Henk in een oogwenk gezien maar is dit hem en laat me een foto op Facebook zien. Ja dat is hem zeg ik wat dan dacht je dat hij Jan hete, kijk hem aan en zegt kijk eens wat er boven staat, Jan Spijker alleen een boer is rijker.

Knipper met mijn ogen en vraag of hij dan Henk de Spijker wil opzoeken, hij laat me de voor mij bekende foto zien die het zelfde is als de andere van Jan Spijker, hij kijkt me aan en vraagt of hij me nog niet gevraagd heeft een trio met zijn vriendin te doen. Sta even paf omdat hij afgelopen weekend me gevraagd heeft of ik niet eens een trio met een vriendin van hem te willen doen.

Wat weet jij van hem vraag ik om dan zijn gezicht te zien vertrekken, luister schatje als je alles wil weten bel dan eens op dit adres aan misschien doet hij wel open, woont hij daar vraag ik om even op google naar zijn huis te zoeken. Het is net als die van mij een tussenwoning om via de street view zelfs zijn mercedes op de dam te zien staan.
Voel me zo gebuikt als ik ook nog van Piet hoor dat hij al jaren bij haar woont en zij samen kindjes hebben die hij haast elke morgen voor hij naar kantoor gaat naar school brengt. Thuis zoek ik zijn echte Facebook pagina en stuur hem een berichtje dat ik zijn dochter gezien heb in het zwembad leuk meisje zeg ik. Duurt normaal vijf minuten of hij reageert altijd via de app maar nu komt er niks zelfs niet van waar heb je het over. Zaterdagavond hang ik op de bank naast mijn meisjes domme tv te kijken als ik hem een berichtje stuur of hij de trio met Hinke en mij wil waar laat je de kinderen dan gaan die naar opa of oma.

Krijg helemaal geen reactie zie wel dat hij het gelezen heeft maar hij neemt geen contact meer met mij op en ik niet met hem om hem een dikke maand later tegen te komen op het dorpsfeest van een naburig dorp. Als hij me ziet kijkt hij heel kwaad en onzeker wat ik geweldig vind om na een tijdje even met zijn vaste neukertje te kletsen. Henk is zoveel weg voor zijn werk vind het zo’n kanjer en kan nog net inslikken dat hij best wel goed kan beffen om haar een prettige avond te wensen als ik hem al een tijde van een afstandje heb zien kijken.

Thuis gooi ik me vol met bier om die vent uit mijn brein te wissen dacht dat kan wat worden maar val steeds op de verkeerde vent. Het is een mooie zaterdag eind augustus mijn meisjes zijn naar hun vader en ik lig na een pizza gegeten te hebben in Microkini achter het huis te zonen. Mijn telefoon gaat om te zien dat het Piet is dus neem op, hee Hilda verveel me heb zin in wat gezelschap, oh ja en moet ik je komen vermaken lach ik. Als je dat setje van laats aan wil doen kom ik ogen tekort maar vond het wel heel mooi en ik heb eten en drinken zegt hij en hele goeie muziek. Met een half uurtje zeg ik trek ik even wat kleren aan zo kan ik niet over straat en hoor hem grinniken van sla maar iets om je heen ben nergens bang voor.

Kleed me uit en sta heel even naakt voor de spiegel om mijn borsten even in mijn hand te nemen om te voelen hoe lekker stevig ze nog zijn om daarna het bhtje onder mijn borsten te doen en dan de rest om me haast botergeil mijn jurk aan te doen.
Huppel snel naar de overkant waar Piet alleen in een korte broek zit, veel borstharen niet alleen op zijn borstkas maar ook op zijn armen en rug, hij is helemaal mijn type niet is geen grote kerel al heeft hij wel een lekker gespierd lijf dat is het enige.
Hij heeft kleine stukje vlees op een braadschotel liggen om die samen langzaam aan op te eten. Gezellig zo samen naast elkaar zeg ik een tik dan op zijn hand aslof we maatjes zijn. Eten nog wat van de pan drink de biertjes om dan even met hem te dansen op onze beide favoriete zanger Bob Marley.

We staan tegenover elkaar te dansen op One Love als we elkaars handen vastnemen en dan wat op de muziek heen en weer te staan wiegen. Als de zong Is This Love speelt dansen we tegen elkaar aan en zing ik mee, we zijn heel dicht met onze hoofden bij elkaar als ik weer zing is dit liefde, hij heeft zijn armen om me heen geslagen en dat voelde ineens zo lekker dat ik het bij hem ook doe. Hoelang we zo gedanst hebben weet ik niet meer maar van de dans van onze benen wordt het langzaam aan een dans met onze tongen in elkaars mond.
Zijn handen kneden zachtes mijn borsten en mijn hand ligt op zijn korte broek om daar een onverwacht grote pik in te voelen. Was al een beetje geil voor ik kwam en door de drank wordt het er beslist niet minder op om eens goed te voelen of dat allemaal echt is. Wil je hem proberen vraagt hij zachtjes in mijn oor, jij bent helemaal mijn type niet zeg ik zachtjes terug, wat wel jouw type is is ook maar voor 1 of 2 nachten antwoord hij heel rustig en dan zijn hand mijn jurk omhoog te voelen doen. Zuig me nog maar eens vast op zijn mond om dan een hand van hem mijn bil te voelen kneden. Mijn hand heb ik inmiddels zijn broek in gedaan en voel een spijkerharde gelukkig geschoren balzak wat ik een must vind als ik iemand ga pijpen.

We schuifelen onder de muziek die steeds zachter wordt richting zijn slaapkamer waarvan de tuindeuren open staan om dan zachtjes op zijn bed neer gelegd te worden. Mijn jurk gaat over mijn hoofd weg om dan zijn lippen aan mijn tepels te voelen zuigen. Ik heb zijn broek al losgemaakt die hij zelf naar onder laat verdwijnen zonder zijn mond van een tepel te halen. Die pik is zo hard en verrassend groter dan verwacht gaat er door me heen. Hij kust zich een weg omlaag en ik draai mee om die pik van hem maar eens flink onder handen te nemen. Als ik hem echt goed in beeld krijg is het de grootste die ik in het echt gezien heb. Zeker twintig centimeter en een omvang waarvan ik denk dat gaat zeer doen in mijn strakke en kleine kontje waar ik zo af en toe graag in geneukt wil worden.

Stik haast in die pik als ik zijn enorme eikel eindelijk een flink stuk naar binnen heb, zijn mond heeft zich vastgeplakt aan mijn drijfnatte kut en als hij zachtjes langs mijn klit likt gaat het genot helemaal door me heen, voel zijn vingers naar binnen gaan om dan ineens iets te raken wat dan wel de G spot zal zijn en kom heel snel erna zo ongelofelijk lekker klaar dat ik een tijdje na lig te schokken.

We kussen als ik hem op me duw om die pik in me te voelen komen, hij drukt langzaam aan en voel hem binnenkomen alsof het een enorme dildo is, mijn kut voel ik oprekken om die pik zo heerlijk diep in me te voelen komen. Zijn hand of zijn mond vind steeds een tepel die hij afwisselend zo lekker diep naar binnen zuigt om met zijn hand heel zachtjes mijn borsten te kneden alsof ik het zelf doe.
Als hij die pik diep even in me houd en vraagt of hij gewoon in me klaar mag komen kus ik hem en zeg dat hij me helemaal vol mag spuiten tot het mijn oren uitkomt. Hij perst die pik nog eens diep haast mijn baarmoeder in wat nu even flink gevoelig is voor het eerst van mijn leven. Maar net als ik die “pijn” weggewerkt heb voelt het als of de brandweer in me zit om die pik mega hard klaar te voelen spuiten. Elke straal de eerste vier heb ik goed gevoeld spatten in mijn baarmoeder uit elkaar en dan kom ik voor het eerst tijdens dat er een pik in me zit nogmaals mega hard klaar.
Voel mijn kut samentrekken die open gehouden wordt door die enorme pik in me mijn buikspieren trekken samen en krom mijn rug om die pik nogmaals veel te diep in me te voelen komen en weer een orgasme die snel achter elkaar zijn kop opsteekt.

Moe en zwaar bezweet rolt Piet van me kust me complimenteert me met mijn heerlijke en supermooie lijf. We zoenen nog even om dan beide in slaap te vallen wat ik volgens mijn tijden niet meer gedaan heb anders heb ik veel meer energie.
Als ik de volgende ochtend wakker wordt van de geur van verse koffie is dat beter dan dat ik zoals ik gewend ben met een pik in me of een vent die me aan het beffen is dan is dit toch een heel stuk lekkerder helemaal als ik ook nog een paar kadetjes zie.
Mag mijn blaas even legen om dan weer naast hem te duiken, heb nog steeds dat gordeltje en stringetje aan die ik aanlaat vind het zelf enorm geil, duik naast hem kus hem en complimenteert hem met wat hij aanbied.
Gezellig kletsend en etend liggen we naast elkaar om als het eten en drinken gebeurt is een tijdje te knuffelen om na een lekkere kus omlaag te zakken en die pik in mijn mond wil voelen spuiten.

Kruip door zijn borsthaar omlaag heb mijn hand al aan die snel groeiende paal van hem om een kusje op zijn eikel te geven waar gelijk een druppel voorvocht op zit. Open mijn mond neemt die enorme eikel tussen mijn lippen om mijn tong er even lekker heen te gaan. Hij kreunt zachtjes drukt gelukkig niet mijn mond op zijn pik omdat die al snel te diep zal gaan. Laat die pik steeds verder naar binnen gaan en masseer zijn ballen alsof het tennisballen zijn zo groot zijn ze. Zuig zijn eikel diep mijn keel in om hen tot net voor mijn huig te houden, neuk die pik met mijn mond hoor hem lekker kreunen en zwaar ademen als ik een hand op mij bil voel, zijn vingers zoeken mijn kut op en bied hem die aan. Verwacht gelijk die vinger mijn kut in maar hij blijft over mijn lippen heen strelen en drukt daar waar mijn klit zit. Hij blijft rondjes draaien rond en tegen mijn klit om me zelfs nog op te winden ook. Zijn pik trilt in mijn mond zet nog even aan en dan voel ik die twee handen van hem op mijn hoofd en weet dat hij dan gaat spuiten wat langer uitblijft als verwacht.
Als ik dan zijn pik voel kloppen en dikker worden ontlaat hij en stik ik haast in de hoeveelheid sperma en de snelheid waarmee het komt. Slik voor wat ik waard ben maar voel ook sperma langs mijn mondhoeken lopen en blijf slikken doe nog een flinke pijp beweging om nog een straal als cadeautje te krijgen.

Rol met een lekende mond naast hem en complimenteer hem met de kracht en hoeveelheid van zijn sperma. Kusjes over en weer om hem de vraag te horen stellen of ik alleen wil douche. Kus hem weer even waarbij hij zeker zijn eigen sperma moet proeven vraag ik als we een beetje ons best doen samen onder kunnen.

Samen douchen we ons om beurten onder de straal om elkaar daarna heerlijk zachtjes af te drogen. Mijn slipje laat ik uit die is inmiddels hard geworden dus wel mijn bh voor en het gordeltje wel zonder kousen omdat die ladders heeft maar vind het wel lekker zo en hoef hem niet in mijn hand mee te nemen. De jurk gaat aan om aan mijn lijf geplakt te voelen. We nemen nog wat te eten hebben we beide wel verdient vinden we om in de keuken even tegen het aanrecht te staan zoenen als hij de eitjes kookt.
Als we tegenover elkaar aan tafel zitten vraag ik wat hij van de avond vond, hij vond het een geweldige avond die voor hem een verassend eind kreeg, als ik vraag of hij dit niet wilde geeft hij aan hier nooit aan gedacht te hebben dacht ben te oud en heb teveel haar.

Is ook zo lach ik maar je bent beter in bed dan welke man tot nu toe. Dat vind hij prettig om te horen en als ik nog eens zin heb best langs mag komen. We kletsen die middag nog een hele tijd zonder aan elkaar te komen als hij aangeeft dat de meisjes met een kwartier er zijn.
Geef hem een hele lange intens lekkere zoen om dan naar zijn schuttingdeur te lopen en vraag of zijn aanbod altijd geld om langs te komen waarop hij aangeeft niet elke dag hoor maar kijk maar en weg ben ik.

Woensdagavond is het smerig regenachtig weer als mijn meiden om acht uur in bed liggen en negen uur echt slapen. Stuur Piet een berichtje of hij nog een beetje van zijn slagroom in voorraad heeft. Als jij het klopt is er vast nog wel wat stuurt hij terug. Doe de lange regenjas over mijn naakte lichaam en ren in rubberen laarzen naar de overkant waar ik de beste en lekkerste snelle beurt ontvang en zeker weet dat ik nog erg vaak over ga steken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 14496 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Verassende overbuurman”

Plaats een reactie