BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eindelijk kwam het er van

Twee geile collegas plegen overspelEen verhaal over overspel wat niet alleen draait om seks, maar veel dieper gaat.

Al bij onze eerste ontmoeting sprong er een vonk over. Ik werd jouw nieuwe leidinggevende. Bij het kennismaken gebeurde er iets bij ons allebei. Ik keek in je ogen en was direct geïntrigeerd. Je hebt heldere diepblauwe ogen die dwars door mij heen prikken. Ondanks dat dit onze eerste ontmoeting is praten we honderduit en vliegt de tijd voorbij.
In de voorbijgaande weken leren we elkaar steeds beter kennen. Elke dag die we samenwerken is een feestje. We hebben beide een relatie en we houden enigszins de rem op ons contact. Beide weten we wel dat dat het verstandigste is. Toch hangt er altijd een bepaalde spanning in de lucht als we samen zijn, waar dan ook. In de kantine, op de werkvloer… In de weken die verstrijken leren we elkaar door en door kennen. We vertellen elkaar onze diepste geheimen en zelfs onze meest erotische fantasieën.
Ondertussen vraag ik me steeds vaker af hoe het met jou zou zijn. Ik stel me een geile blik voor in je helderblauwe ogen. Ik visualiseer hoe je er naakt uit zult zien. Je hebt een prachtig slank lichaam met grote stevige borsten. Onze opmerkingen over en weer worden steeds seksueel getinter, steeds gaan we een stapje verder.

Dan breekt de dag van het personeelsfeest aan. Ik vraag of je van plan bent om te drinken. Maar je geeft aan dat je moet rijden. Ik stel voor om je thuis te brengen en dat aanbod neem je direct aan. Mijn hart maakt een sprongetje. De dag kruipt voorbij. Ik douche uitgebreid en ontdoe me van mijn schaamhaar. Ondanks dat ik alleen ben, ben ik opgewonden. Wat gaat er vanavond gebeuren…
Gedurende het feest draaien we een beetje rond elkaar, beide gespannen voor wat gaat komen. Als het einde is aangebroken lopen we samen naar buiten naar mijn auto. In de auto is het stiller, veel stiller dan wij gewend zijn in ons contact. Jij bent aangeschoten en giechelt wat. Maar geen van beiden neemt de eerste stap. Ik merk dat ik steeds langzamer ga rijden maar uiteindelijk staan we toch bij je voor de deur. Het blijft even ongemakkelijk stil, maar dan zoen je me op mijn wang en stapt uit. Tot maandag…

Teleurgesteld rij ik weg. Als ik thuis ben app ik je. Verborgen achter de veiligheid van onze telefoonschermen spat de erotiek er weer af. Waarom lukte dat dan net niet? De dag erop sleept zich voort. We hebben geen contact. Maar aan het einde van de middag vraag ik of je thuis bent. Een seconde later reageer je al. Ik bedenk me niet en spring in de auto. De afstand naar jouw huis overbrug ik in recordsnelheid.
Je ziet mij aankomen en staat me in de deuropening op te wachten. In het voorbijgaan zoen ik je op je wang en loop verder richting de woonkamer. Ik hoor hoe je de voordeur achter mij dichtdoet en zie je dan de kamerdeur sluiten. Ik loop op je af en zeg geen woord. Het is nu eindelijk tijd voor actie. Ik pak je gezicht vast en zet je zacht maar dwingend klem tegen de deur. Ik zoen je, jij zoent terug. De beste, langste, meest hartstochtelijke zoen die ik ooit heb gehad. We vinden direct ons ritme. Minutenlang staan we tongzoenend tegen elkaar aan te schuren.

Ik raak opgewonden van je. Je ruikt heerlijk en ziet er oogverblindend uit in een strak topje met joggingbroek. Je had duidelijk niet verwacht dat ik echt langs zou komen. Ik voel hoe je je hand op mijn kruis legt. Mijn broek knelt. Mijn handen zakken af rond jouw zij en wurmen je topje over je hoofd. Ondertussen glijdt je hand in mijn broek en legt mijn stijve recht. Je streelt ‘m zachtjes.
Ik klik je BH los en twee mooie borsten springen tevoorschijn. Je hebt een borstvergroting gehad en jouw F-cup is perfect. Ik pak je beide borsten tegelijk vast en omvat ze goed mogelijk met mijn handen. Zachtjes kneed ik. Je legt je hoofd in je nek en kreunt zachtjes. Voor mij het teken om je in je nek te zoenen. Dat werkt als een stier op een rode lap. Je gaat door je knieën, knoopt mijn broek los en stroopt die naar beneden. Direct daarna volgt mijn boxershort. Mijn stijve schiet naar de vrijheid en je hapt mijn besneden eikel direct naar binnen. Met je handen op mijn billen begin je hemels te pijpen.

Met gesloten ogen sta ik even te genieten. Na een tijdje leg ik mijn handen op je hoofd en voer het tempo licht op. Ik moet oppassen dat ik niet nu al klaarkom. Ik trek mijn pik terug en trek je omhoog. Ik draai je om en trek je tegen me aan. Ik zoen je opnieuw in je nek. Ondertussen glijdt mijn rechterhand je joggingbroek in. Ik wrijf zachtjes over de buitenkant van je string en ik voel de rilling door je lijf trekken. Ondertussen druk je je billen tegen mijn stijve en beweegt bijna dansend.
Dan trek ik je mee naar de grote bank in de kamer en duw je erop. Ik trek je joggingbroek en string naar beneden en sta even bewonderend te kijken. Wat een prachtige sexy lichaam heb je. Bloedgeil en knetterstijf ben ik. Ik kniel tussen je benen en ruik de geile geur van je perfecte kale kutje. Je bent ontzettend nat, heerlijk!

Ik ontdek snel waar je meest gevoelige plekje zit en lik niet snel maar wel stevig. Al snel kun je niet stil blijven liggen en je ademhaling wordt steeds onrustiger. Goedkeurend hoor ik je kreunen als ik het tempo iets opvoer. Je benen en heupen beginnen steeds ongecontroleerder te bewegen en ik moet mijn armen om je benen klemmen om mijn grip op je clitje te behouden. Ik verhoog het tempo nog een keer en dan kom je luid kreunend klaar. Op dat moment zuig ik je clitje vacuüm en jij duwt je heupen nog verder in mijn gezicht. Je squirt zelfs een beetje en dat maakt mij nog geiler.
Jij fluistert in mijn oor: “Neuk me, neuk me nu!” Dat laat ik me niet nog een keer zeggen en ik stoot mijn stijve pik moeiteloos in je natte poesje. Stevig en met lange halen begin ik in en uit je te stoten. Met gesloten ogen lig je kreunend onder me. Voor mijn gevoel heb ik amper tien keer bewogen als je je benen achter mijn billen klemt en me verder naar binnen duwt. Trillend kom je opnieuw klaar. Ik stop even met bewegen en laat je op adem komen.
Als je je ogen opendoet zoenen we opnieuw. Zachtjes begin ik weer te bewegen. We passen perfect in elkaar. Ik voer mijn tempo weer op en probeer mijn eigen orgasme nog even uit te stellen. Aan jouw gekreun te horen is de jouwe alweer onderweg. Ik stoot weer dieper en harder bij je naar binnen en na een paar keer kom je weer hevig kreunend klaar. Opnieuw hebben we een kleine pauze, maar dan duw je mij weg en draai je je om. Je gaat op handen en knieën voor me zitten en steekt uitnodigend je kontje omhoog.

“Maak het af!”, kreun je. Ik kom achter je zitten en glij moeiteloos weer tussen je heerlijke schaamlippen. Ik pak je bij je heupen en stoot hard en diep bij je naar binnen. Mijn ballen trekken samen en ik voel mijn zaad opborrelen, mijn ademhaling versnelt nu ook en daar reageer jij op. “Toe maar, spuit me vol!” en daar komt het. Straal na straal spuit ik in je en ik voel jouw spieren samentrekken. Jij komt wederom klaar, tegelijk met mij. Mijn pik blijft naschokken.
Ik trek me terug en kom even naast je liggen. Je legt je hoofd op mijn borst en zo liggen we een paar minuten na te genieten. Dan is het tijd om weg te gaan, want jouw vriend komt zo thuis van voetbal. Maar weten allebei, wordt vervolgd…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Bosjeff19

Ik ben breed georiënteerd en vind veel opwindend. Als je suggesties of een scenario hebt, stuur een berichtje.

Dit verhaal is 12004 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie