BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Plattelandsjongeren (4)

De tweeling meiden zijn weer flink geilMODDER SPELLETJES

Blijkbaar ben ik na mijn uitwoonsessie met zusje Ankie in slaap gevallen, ik word wakker omdat ik word gestreeld en mijn pik een beetje wordt aangeraakt. Langzaam komt weer bij me binnen dat op zijn laatst mijn andere zusje Sanne ook in bed aanschoof, maar daarna was ik al snel vertrokken. ‘Hé Jules, ben je wakker?’ fluistert ze, want zij is het dus die me zo lekker aan het bewerken is. ‘Lief zusje, natuurlijk ben ik wakker, blijf bij zo’n behandeling maar eens slapen,’ fluister ik een beetje grinnikend terug.

Naast ons draait Ankie zich om in haar slaap en Sanne fluistert ‘Oeps, zachtjes hoor, dadelijk wordt ze wakker en neemt ze het weer helemaal over, wat een veelvraat is dat toch zeg.’ Ik moet uitkijken om het niet uit te schateren, mooier had ik het zelf niet kunnen zeggen. ‘Maar nu ben je even van mij alleen’ fluistert Sanne, en ja hoor, ik ben weer het lustobject. Nou, kom maar op dan.

Sanne in de herhaling

‘Ik heb je gemist daar in België, het was zo fijn om door jou ontmaagd te worden. Ik wilde jou in mij zo graag nog een keer beleven, dus hier ben ik broertje. Wil jij ook?’ Ik geef haar een kusje als antwoord, natuurlijk wil ik dat. Mijn pik is er ondertussen alweer klaar voor want Sanne bleef hem tijdens ons gesprekje lekker slow aftrekken. Mijn eikel is helemaal tevoorschijn gekomen, ze kriebelt met een nagel om het randje, ohw, geil. En dan gaat ze op haar rug liggen en trekt mij met haar mee. Ik nestel me tussen haar mooie lange benen, die ze uitnodigend heeft gespreid, en ze fluistert ‘kom maar gauw in me, Jules, ik ben er daar beneden al helemaal klaar voor dus je kan het voorspel weglaten.’ Botergeil zijn ze, die tweelingzusjes van me. Ik leun op mijn armen en geef Sanne toch eerst wat kusjes, ik wil laten merken dat ik haar lief vind en dat het me niet alleen om het neuken te doen is. Sanne kust me wat terug maar dan wordt ze echt ongeduldig: ‘Nou joh, kom op nou.’ Naja, dan moet het maar…

Ik zoek met mijn eikel haar ingangetje en schuif mijn pik een stukje bij haar naar binnen, met een diepe zucht opent Sanne haar benen nog verder en slaat ze om me heen. Met haar hakken geeft ze duwtjes op mijn billen om me te stimuleren nog dieper te gaan, een ruitertje dat haar hengst aanspoort. Oké, ze kan het krijgen zoals ze het wil en zonder overgang ram ik me ineens stevig bij haar naar binnen, ik hoor hoe Sanne hijgt en dan zachtjes kreunt, nou, zij wou actie, dus hier is het. In een uptempo begin ik haar te neuken en ik voel dat Sanne gelijk had, ze is lekker glad en toegankelijk in haar buisje, het verwelkomt me alsof ik er eigenlijk altijd wel zou moeten zijn. Ik werk me zo diep mogelijk in mijn zusje en ga dan languit chilled op haar liggen, even genieten van dat lijfje onder me en hoe ze aanvoelt. Ons contact is zo heel innig, ik snuffel een beetje in haar haren, geef een klein likje in haar oor, Sanne giechelt ‘niet doen joh, dat kriebelt.’ Mmm, nog een keertje dus, en ik voel haar buik tegen me aan schokken van het lachen, en zelfs haar kutje doet een beetje mee, ik voel hoe ze ook daar in schokjes om me heen beweegt.

Dat is wel het moment om door te neuken, langzaam begin ik me weer in haar te bewegen, maar blijf wel languit op haar liggen, het intieme contact met haar buik en tietjes die tegen mijn borst prikken wil ik nog niet kwijt. Misschien omdat we het zo relaxt doen voel ik hoe bij Sanne de opwinding zich al snel opbouwt, ze begint zachtjes te kreunen en kantelt steeds meer haar bekken naar mij toe als ik in haar schuif. Om haar te plagen ga ik even helemaal uit haar. ‘Jules, klojo, wat doe je nou’ gromt ze en met haar enkels op mijn billen duwt ze me terug in haar. Nou, thnx, graag, en dan zet ik er weer het tempo in, ik ram me in haar en pomp zo hard mogelijk door, in en uit en diep erin en bijna eruit en zo maar door. Ik leun op mijn armen om Sanne goed te bekijken, bij het nachtlichtje zie ik hoe zich zweetdruppeltjes op haar hoofdje vormen en hoe ze met haar ogen dicht intens geniet. Dit kan ik zo lang volhouden, die eerdere zaadlozingen van vandaag maken dat ik nu goed door kan gaan in mijn zusje, weird hoe snel je met dat neuken een beetje ervaren wordt. Dus ik pomp en pomp en als Sanne dan voor de eerste keer klaarkomt intensiveer ik dat bij haar door extra hard in haar neukbuisje tekeer te gaan, ze ligt in alle opzichten zo open onder me dat ik wel helemaal in haar zou willen kruipen.

Oogsten

Omdat Sanne steeds harder kreunt leg ik mijn hand op haar mond, want Ankie begint onrustiger te slapen, die kunnen we er even nog niet bij gebruiken. Als Sanne wat tot rust komt haal ik mijn hand weer weg en fluistert ze dat ze nu graag even bovenop wil liggen. Tegen elkaar aangeklemd draaien we ons, ik wil niet uit haar raken, en het lukt. Als Sanne op me ligt trek ik tussen haar gespreide benen de mijne op, zodat ze verder open komt te staan en duw haar dan met mijn handen om haar schouders zo ver mogelijk omlaag, zodat ik goed diep in haar verankerd raak. Ik voel hoe ze in de diepte van haar lijf mijn pik omhelst en zachtjes kneedt. ‘Ohw Sanne, dat is lekker zeg, oefen maar goed met je kutspiertjes, dit voelt zo super rond mijn pik.’ Als antwoord kneedt ze ijverig door, ik merk dat ze probeert dit zo goed mogelijk te leren. Maar het maakt ook dat ze alweer klaar moet komen, ze drukt zich nog strakker tegen me aan en begint op mijn lijf op en neer te glijden, doordat we inmiddels allebei zweten voelt dat heerlijk glad en smooth zo tussen ons.

We houden dit zo wel een kwartier vol, Sanne komt nog enkele keren klaar voordat mijn zaadproductie ook weer zo ver is, en het voelt heerlijk om mijn zusje weer te mogen vullen met mijn beweeglijke monstertjes. Maar goed dat allebei mijn zusjes al een tijdje aan de pil zijn. Op en in elkaar komen we tot rust, ik geef Sanne een dikke knuffel, trek haar nog eens lekker stevig op me, mijn pik nog steeds in haar en zo vallen we uiteindelijk ook in slaap.

De volgende ochtend gaat helaas de wekker al vroeg, het is ‘grasdag’. Pap en mam willen vandaag al het gras oogsten en inkuilen, mijn zusjes en ik moeten daarbij stevig aan de bak, we krijgen alle drie een taak om onze ouders te helpen. Ik ben wakker geworden tussen mijn zusjes in, we knuffelen elkaar nog even en gaan dan naar beneden voor het ontbijt. Daar merk ik dat mama ons wat vreemd aankijkt, ik snap niet wat er met haar is, naja. Gras binnenhalen is dankbaar werk, het is de laatste weken flink gegroeid en het is belangrijk dat er goed veel kan worden geoogst om de dieren de hele winter te kunnen voederen. We hebben alle drie een rode overall aangetrokken en het is echt grappig om te zien hoeveel meer we dan op elkaar lijken, drie krullenbollen met blauwe ogen, en weer zie ik dat mama ons ook bekijkt, een beetje peinzend.

Als rond een uur of twee al het gras dat er vandaag af moest in de inkuilsilo’s ligt voelt dat heel goed, onze ouders bedanken ons met een knuffel, we smeren wat boterhammen en vertrekken dan gauw naar de CHILL-keet. Ankie heeft blijkbaar haast, ze is al een stukje vooruit gefietst en dat geeft mij de kans om Sanne te vragen of ze Anna nog wel eens ziet, ik zag haar een paar keer bij ons thuis toen ze met Sanne werkte aan een project voor school. ‘Huh? Hoezo?’ Ik voel dat ik bloos als Sanne me kritisch aankijkt. ‘Oh Jules, ik heb hem al, je vindt haar leuk he?’ Ik knik een beetje timide. ‘Oké, ik zal haar vragen eens naar de keet te komen.’ Dat is dan echt Sanne hoor, Ankie zou me meteen gaan pesten maar Sanne is dan meer zoals ik ben, een beetje helpen als het kan. Ik geef haar een high five en dan peddelen we hard door, Ankie achterna.

Eerlijk duur het langst

Het is er druk, bijna iedereen is terug van vakantie, het is prachtig weer en weird, iedereen is spiernaakt en ligt chilled op handdoeken bij het meertje. Nou, ik weet niet of dit goed is, ik voel me toch wel wat verantwoordelijk hoe het hier aan toe gaat, de grond is ten slotte van onze ouders. ‘Hé gasten, gaat dit niet wat ver om nou maar helemaal niks meer aan te doen?’ Anton reageert: ‘Come on Jules, gisteren waren we toch ook al bloot, je eigen zusje begon ermee en echt, iedereen vindt dat veel fijner, het voelt lekker vrij.’ Ankie ziet me twijfelen en fluistert tegen me ‘zeik toch niet altijd zo Jules, dit is toch super.’ Ik geloof dat ik hier alleen in sta en er dus maar in mee moet gaan. Ik vraag iedereen nog wel even het niet te bont te maken, ik wil niet dat we hier worden weggestuurd. En dat beloven ze….

Het is een heerlijk middagje, we doen niet veel, liggen een beetje te kletsen en ondertussen doen bij iedereen de oogjes hun best, alles wat nu zo open en bloot tentoon is gesteld wordt uit en te na bekeken. Heerlijk om al die tietjes te zien en te kunnen vergelijken, wat zijn die meisjes allemaal verschillend. Wat trouwens ook voor de jongens geldt, want de wel tien pikken die ik zie zijn allemaal zo verschillend, klein, lang, dun, dik, wel of geen haar, alles is aanwezig.
We houden het allemaal bij ‘kijken maar niet aankomen’ maar er is wel serieuze spanning voelbaar, je merkt dat onze hormonen weer volop in de weer zijn om ons te verleiden verder te gaan. Daarom wordt er regelmatig even gespetterd in het water, dat koelt de gemoederen af. Tegen het avondeten breken we op en gaat iedereen weer op huis aan. Met Anton heb ik afgesproken dat we morgen een bootcamp parkoers op gaan zetten. Hij is met zijn ouders naar Noorwegen geweest en heeft daar met hen allerlei uitdagende wandelingen gemaakt, dat heeft hem op het idee gebracht om hier ook zoiets te gaan doen. Ik vind het een heel goed idee en help hem graag om het morgen op te bouwen.

Bij het avondeten trek ik de stoute schoenen aan, ik wil niet dat mijn ouders er per ongeluk achter komen hoe wij daar bij de CHILL-keet bezig zijn, dus vertel ik het ze. Ankie schopt onder tafel tegen mijn been maar ik doe of ik niks merk, ik vertel dat we bloot zijn gaan lopen, dat het fijn is elkaar zo te ontdekken, maar dat we het echt netjes zullen houden. Ik zie mama een beetje pissed kijken en net voordat ze iets wil zeggen reageert papa: ’dat is wel heel eerlijk dat je dat zegt Jules. Mama en ik moeten het er nog even goed over hebben maar voor nu wil ik al wel zeggen dat ik erop reken dat jullie niemand met jullie gedrag storen en het ook echt netjes houden. Kunnen we daarop rekenen?’ Mama slikt haar reactie zo te zien in en knikt instemmend bij wat papa zegt. En natuurlijk beloven we wat hij vraagt.

Maar dan mama toch nog even: ’en nu je toch eerlijk bent Jules, word jij niet iets te vrij met je zusjes? Ik hoorde vannacht toen ik naar de wc ging uit jouw kamer geluiden komen die niet veel met slapen te maken hadden.’ Ai, hier konden we op wachten natuurlijk met dat lawaai dat die meiden maken. ‘Nou sorry mam, maar het is wel eerder andersom hoor, misschien worden de zusjes iets te vrij met mij.’ Sanne bloost en Ankie gniffelt: ‘Klopt mam, ik zal ook eerlijk zijn, Jules is zo’n suffe sukkel af en toe, wij zijn hem aan het leren wat meisjes leuk vinden.’ ‘Oh, en hoe ver ga je daar dan in? vraagt mama. ‘Och mam, zo ver als nodig is, dat snap je toch wel?’, echt Ankie weer. ‘Jongedame, brutaaltje dat je bent, leer je alsjeblieft toch wat te gedragen’, doet papa ook een duit in het zakje. En dan lijkt dit gesprek voorbij, ik heb de indruk dat onze ouders wel weten wat we uitspoken maar er nu even voor kiezen hun hoofd in het zand te steken. Zal nog wel eens een vervolg krijgen, daar ken ik hen goed genoeg voor.

Verlegen om Anna

Na het avondeten scharrel ik alvast alles bij elkaar waar Anton om vroeg, een paar flinke touwen, een groot dekzeil, allerlei balkjes en nog zowat en breng alles naar de keet met de tractor. De volgende morgen vroeg ga ik eerst met pap koeien melken en hij begint dan nog eens over de CHILL-keet en wat we daar uitspoken. ‘Luister jongen, ik heb je moeder beloofd hier nog even met je over te praten, zij doet dat met de meiden. Wij zijn ook jong geweest en weten echt wel dat er niks mooiers is dan om met leeftijdgenoten op trekken en samen te experimenteren met seks en zo.’ Zo, papa is nog nooit zo spraakzaam geweest, ik word er een beetje verlegen van, knik maar wat. ‘Ik wil er niet te veel over zeggen Jules, ik weet dat je een verantwoordelijke jongen bent en dat je echt zorgt dat het daar niet uit de hand loopt. Maar denk er vooral goed om dat jullie zorgvuldig met de meisjes omgaan, als ze niet willen dan willen ze niet.’ ‘Echt pap, daar kan je van op aan. Maar volgens mij heb jij wel gemist dat die meiden tegenwoordig veel ‘tochtiger’ zijn dan de jongens hoor.’ Pap schiet in de lach, toevallig dat op dit moment veel koeien tochtig zijn en naar de stier moeten, hij snapt meteen wat ik bedoel. ‘Nou vent, je begrijpt me wel he?’ Ik grinnik ‘ja’ en daarmee is voor pap de kous af, er moeten koeien gemolken worden, ze scharrelen al in de buurt rond en loeien druistig omdat we maar niet beginnen…

Om negen uur arriveer ik bij de keet, Anton is er al en heeft inmiddels helemaal bedacht hoe we het parkoers gaan leggen. Het wordt weer een warme dag dus we beginnen door het meertje over te zwemmen, komen dan via het moeraslandje aan de overkant in het bosje en daar bouwen we een stellage op waar iedereen overheen moet klimmen. Dan door naar een groot touw waarmee we over een uitlopertje van het meertje moeten zwaaien, daar achteraan wordt het dekzeil op de grond gespannen waar iedereen onderdoor moet, om het moeilijker te maken wordt daaronder een flinke kuil gegraven met daarin water, de ondergrond wordt zo goed modderig gemaakt. Dan hordenloop door nog wat bosjes en over hekjes en dan weer het water in, terugzwemmen naar de keet, is iedereen meteen weer schoon. Dit wordt leuk, zeker als we dit ook weer als bloteriken doen, dat is wat Anton en ik in ieder geval gaan voorstellen.

We werken een paar uur hard door en als om twaalf uur de eerste langslapers arriveren liggen wij net op onze handdoeken uit te rusten, bloot natuurlijk, want wij geven het voorbeeld. En gelukkig, iedereen die arriveert en aanschuift volgt weer ons voorbeeld. Uiteindelijk zijn we met elf jongens en acht meiden, maar ik mis Sanne nog, en ben stomverbaasd als zij even later ook arriveert, met Anna achterop. Whow, de lieverd, heeft ze er meteen werk van gemaakt. De meisjes komen naar ons toe, Sanne geeft me een vette knipoog, maar Anna blijft een beetje afzijdig staan, weet niet goed wat ze met al die blote gasten aan moet. Sanne zegt haar dat ze zelf moet weten wat ze doet en verlegen houdt Anna uiteindelijk haar bikini aan en gaat wat aan de zijkant van de groep naast Sanne liggen. Direct al kan ik mijn ogen niet van haar afhouden, het is zo’n leuk meisje om te zien, net als mijn zusjes en ik krullerig haar maar dan heel donkerrood, groene ogen, mooi lang rank lijf, al best wel flinke tietjes, spierwitte huid.

Natuurlijk ben ik weer supershy en durf niet op haar af te gaan. Daarom komt Sanne op een gegeven moment maar naar me toe en fluistert ‘hey Jules, ik heb dit niet voor niks gedaan hoor, nou moet je wél in actie komen, ik zie ook al andere jongens naar haar kijken. En trouwens, ze blijft vannacht bij ons slapen, dan kan ze vanavond ook lekker blijven chillen, hoeft ze niet op de laatste bus te letten. Je hebt dus twee dagen de tijd haar te versieren’, zegt ze met een knipoogje. Oké, mijn zusje is duidelijk en heeft gelijk.

Om Anna niet in verlegenheid te brengen doe ik mijn shorts aan en ga naar haar toe, als ik naast haar zit zeg ik heel suf ‘hoi, leuk dat je er bent’. ‘Ja’, zegt Anna, ‘vind ik ook.’ Dan moet ik van mezelf maar snel het diepe in en vertel Anna dat ik Sanne had gevraagd om haar uit te nodigen, omdat ik haar leuk vind. ‘Dat kwam goed uit Jules, want ik verveelde me suf. En ik had echt wel in de gaten dat het om jou gaat hoor en eerlijk gezegd vind ik jou ook leuk, al toen ik een keer bij jullie thuis was.’ Ik zie dat Anna een beetje bloost maar dit is wel echt fijn en ik glimlach tegen haar. Ik moet nu eerst wel iets zeggen over het hier aan toe gaat. ‘Sorry voor onze blootloperij, Anna, dat is de afgelopen weken een beetje gegroeid zo. Maar we doen niks fouts hoor’ verzeker ik haar. ‘Effe wenne Jules, misschien durf ik het straks ook.’

Naked Bootcamp

We gaan close naast elkaar liggen kletsen en als ik na een tijdje Sanne aankijk steekt ze trots haar duim omhoog, Anna ziet het ook, dit ligt er wel heel dik bovenop, ze giechelt even. Dan begint Anton de teams samen te stellen voor de bootcamp, we doen er nu een en later vanmiddag nog een keer. Het team dat beide keren bij elkaar geteld het snelste is wordt in onze dorpsdiscotheek door de rest een avondje vrijgehouden. Anton maakt teams van steeds een jongen en een meisje en ik stel Anna voor met mij een team te vormen, ze knikt enthousiast. Ik loop naar Anton en vertel het hem, hij grijnst tegen me, snapt al wel hoe laat het is. Anton is scheidsrechter, houdt in de gaten dat iedereen de route eerlijk aflegt, je moet als team terug over de streep komen en hij legt de tijden precies per team vast. Er kunnen tien teams van steeds een jongen en een meisje worden gevormd, komt mooi uit.

Als eerste spurten Joost en Ankie het water in, hij was anderhalve maand weg maar is er nu gelukkig weer, ze scharrelde op school al een tijdje om hem heen, ziet hem wel zitten geloof ik. Daarna vertrekt er steeds om de vijf minuten een team, Anna en ik gaan als zevende. Ik heb nu wel weer mijn shorts uitgedaan, vind het lekker dit bloot te doen, alle anderen doen dat ook, alleen Anna houdt haar bikini aan. Het meertje is maar tachtig meter breed maar omdat we zo snel mogelijk zwemmen zijn we toch al een beetje buiten adem als we het moerasje bereiken. Daar moeten we ons eerst door allerlei prut en planten wurmen, daarna wordt het terrein meer modderachtig. In no time zitten we helemaal onder de blubber, omdat we zo hard mogelijk rennen en regelmatig vallen. Van mijn lijf is niet veel bloots meer te zien en de mooie roze bikini van Anna is ook al goed gecamoufleerd.

We klauteren nat en bemodderd de stellage in, maar omdat ons al teams zijn voorgegaan is die flink glibberig geworden en het is superlastig om op de gladde stammetjes houvast te vinden. Ik ben iets sneller boven dan Anna, steek haar daar mijn hand toe en help haar over het hoogste punt heen. Daar springen we omlaag en rennen naar het touw over de uitloper van het meertje. Anna gaat eerst, neemt een aanloopje met het touw goed hoog vastgepakt maar precies boven het water glipt het uit haar handen en plonst ze in het water. Afgesproken is dat wie valt het opnieuw moet doen dus ze ploetert zich terug, al helemaal buiten adem en ik stel dan voor tegelijk naar de overkant te zwaaien. Anna pakt het touw zo hoog mogelijk vast, ik zet mijn handen precies onder die van haar, we nemen een aanloop en dan lukt het wel. Tijdens de zwaai over het water klem ik haar met mijn benen om haar heupen goed vast en dit is echt lekker, dat mooie lijf zo close tegen me aan. Helaas duurt dit momentje maar kort, aan de andere kant laten we los en ploffen samen in het zand.

Door naar het grote dekzeil dat over een kuil met water is gespannen. Als we eronder kruipen is het behoorlijk donker en van het water is niet veel over, de anderen hebben er tijdens het kruipen al meer een modderbad van gemaakt. Daar zie ik mijn kans schoon, als we halverwege nogal vastraken in de prut en zie dat Anna’s broekje half afglijdt stel ik haar voor nu ook bloot te gaan. Anna twijfelt en dus trek ik haar broekje maar verder omlaag, ze reageert dan door me te helpen en alles uit te wurmen. Voor het eerst zie ik dan die prachtige tietjes van haar, nog mooi schoon omdat ze in haar topje zaten, spierwit maar wel met twee prachtige roze tepeltjes, die sexy stijf naar voren priemen. Ik kan het niet laten en raak ze heel even aan, met direct als gevolg een zacht giecheltje van Anna. Ze drukt zich all-over tegen me aan en zo maken onze lijven voor het eerst contact, bloot, bedekt met modder maar misschien daardoor wel een extra heftig gevoel, ik merk hoe mijn pik al snel half stijf tegen Anna’s benen drukt. We pakken ons momentje om zo een paar minuutjes elkaar te ontdekken, maar dan horen we achter ons het volgende team aankomen, volgens mij Frank en Jessie, oeps, we moeten er snel van door!

De rest van het parkoers heb ik eigenlijk meer oog voor Anna’s op het ritme van haar bewegingen wiebelende tietjes dan voor het parkoers en struikel een paar keer flink over de hekjes waar we overheen moeten springen. Maar uiteindelijk komen we samen, all-over bedekt met modder en blaadjes en weet ik niet wat, weer bij het meer en zwemmen zo goed en kwaad als het gaat terug, ondertussen behoorlijk buiten adem. Achter ons zitten Frank en Tessy ons op de hielen en als we eindelijk getimed worden door Anton grijnst hij breed. ‘Laatste tot nu’ roept hij, ‘zeker druk met andere dingen?’ Want achter ons zwaait Frank triomfantelijk met het bikinitopje van Anna, tja, we hadden te veel haast om onder het kleed weg te komen en vergaten haar topje en broekje totaal.

Iedereen schatert het uit en blozend van verlegenheid schuifelen Anna en ik snel naar onze handdoeken en gaan op onze buiken liggen, tot rust komen en opdrogen in de zon. We laten het geklets en gelach van iedereen maar even over ons heen komen, ze zien wel dat we een nieuw setje zouden kunnen worden en daar moet de apenkolonie het dan natuurlijk wel even over hebben. Na een tijdje, als iedereen ons weer met rust laat draaien we ons op onze rug en kan ik, leunend op een elleboog, Anna’s lijf nog een goed bekijken.

Ze kijkt me met die mooie groene ogen aan, een beetje verlegen, snap ik wel als je niet gewend bent bloot bekeken te worden. Ik geniet van het aanzicht, haar tietjes zijn zo stevig dat ze als halve bolletjes op haar lijf liggen, de roze tepeltjes mooi stijf in top, verder een in en in wit lijf, maar zo passend bij haar rode haren en groene ogen, ik vind haar een echte schoonheid!
Anna wordt een beetje onrustig en fluistert ‘je kijkt er alles nog af Jules.’ Ik lach tegen haar en ga weer naast haar liggen. Vannacht slaap ze bij ons en ik ga een list verzinnen hoe ik dan bij haar kan zijn…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10642 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Plattelandsjongeren (4)”

Plaats een reactie