BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

We lieten ons gaan – deel 1

Anne mijn sletterige vrouwZaterdagnamiddag, ik hoor hoe mijn vrouw Anne thuiskomt van een dagje shoppen. Ik kijk op TV naar een voetbalwedstrijd en zoals gebruikelijk gaat ze met haar winkeltassen met ongetwijfeld enkel kleding in, naar onze slaapkamer. Ze heeft waarschijnlijk weer een aantal leuke kleedjes en dergelijke op de kop getikt. Na een korte tijd loopt ze de woonkamer binnen in dezelfde outfit die ze droeg toen ze deze voormiddag vertrok : een strakke bordeauxrode trui, een skinny jeans en sandalen met lage hakken. Haar make-up is zoals steeds eerder beperkt, afgezien van haar robijnrode lippen, die overeenkomen met de kleuren van haar vinger- en teennagels.
Ik heb haar de laatste maanden wel zien veranderen. Onze kinderen zijn sinds vorig jaar het huis uit. Anne is altijd een fantastisch mama geweest en onze dochters kwamen altijd op de eerste plaats. Nu ze terug tijd heeft voor zichzelf, besteedt ze meer aandacht aan haar uiterlijk. Haar eerder saaie en ‘brave’ kledingstijl maakt de laatste tijd meer en meer plaats voor stijlvolle en sexy kleding: de kleedjes worden korter en onthullender, hakken aanzienlijk hoger, kousen verdringen panty’s en sexy lingerie is steeds meer de norm. En ook het flirten is terug. Toen we elkaar 25 jaar geleden leerden kennen, flirtte Anne graag met andere mannen. Aanvankelijk stoorde mij dit wel maar gaandeweg vond ik er wel mijn opwinding in. Ik vond dan ook spijtig dat ze hiermee stopte toen ze zwanger was van onze eerste dochter. Ondanks haar 45 jaar ziet ze er nog super goed uit. Ze is niet super slank maar toch heeft haar lichaam de juiste maten. Haar heerlijke lijf, Dcup borsten en haar nauwe en gladgeschoren kutje weten mij nog altijd op winden. Ons seksleven kent trouwens een sterke revival sinds de kinderen het huis uit zijn. We gaan het afgelopen jaar ook vaak naar een openbare sauna. Noch Anne, noch ikzelf hebben enige moeite om in ons blootje rond te lopen. Integendeel, na elk saunabezoek zijn we meestal extra geil en volgt er een hevige vrijpartij.
‘Je raadt nooit met wie ik koffie dronk,’ zegt ze, terwijl ze naast me op de bank ploft.
“Euh, ik kan een paar gokjes wagen maar ik denk dat het waarschijnlijk iemand is die ik nooit zal raden.”
“Daar heb je gelijk in, schat.”
“Dus.. ga je met het nog zeggen?
“Ik ben iets gaan drinken met onze voyeur!”
“Wat? Haar woorden slaan bij mij in als een bom. De man die ons zag vrijen toen we vergaten de gordijnen dicht te doen?”
“Ja!
“En je hebt koffie met hem gedronken?”
“Ja, dat heb ik gedaan.”

Ongeveer een jaar geleden, toen onze jongste dochter het ouderlijk nest verliet, besloten we dat dit het juiste moment was om ons veel te grote huis te verkopen. Maar in plaats van een kleiner huis te kopen, kozen we voor een appartement op de bovenste verdieping in een chique deel van de stad, omgeven door toch heel wat groen. We zijn ongeveer zes maanden geleden verhuisd naar ons nieuw liefdesnestje met twee slaapkamers. Met het geld dat we overhadden van de verkoop van ons huis, hebben we onze appartement zo luxueus als mogelijk ingericht.
Op een avond, na een fantastisch avondje uit met vrienden, waren we erg geil, stormden de slaapkamer binnen en neukten hard. Terwijl ik Anne op zijn hondjes nam, realiseerde ik me dat we de gordijnen niet hadden gesloten. Ik wierp een blik in de richting van het raam en zag tot mijn ontstentenis dat we begluurd werden door een tamelijk jonge man. Hij keek vanuit het appartementsblok die tegenover onze slaapkamer ligt op een ongegeneerde manier naar onze vrijpartij. Ik stopte echter niet met mijn harde staaf in en uit Anne’s zeiknatte kutje te stoten. Onze overbuur bleef ons aankijken, ook al merkte hij dat hij door mij betrapt was. Na een paar minuten, en al neukend zei ik tegen Anne dat we bekeken werden door een man van het appartement tegenover ons. Tot mijn grote verbazing keek ze over haar schouder naar mij en al kreunend zei dat ik gewoon moest doorgaan. Ze was te dicht bij een stomend orgasme om er iets om te geven, en eerlijk gezegd was het opwindend om te weten dat we een voyeur hadden. Anne kreeg een zeer explosief hoogtepunt. Het was van in onze beginjaren geleden dat ze nog zo luid kreunde en dat haar ganse lijf sidderde. Ook ik loosde ongezien veel zaad in haar gewillige kutje op het moment dat ze haar laatste stuiptrekkingen had. Na onze hoogtepunten sloot ik onmiddellijk de gordijnen. Toen ik haar nadien vroeg of onze voyeur haar extra geil had gemaakt, gaf ze niet echt een duidelijke reactie. Enkel een mysterieuze …. Wie weet, kreeg ik als antwoord. Verrassend genoeg werd er nadien nog nauwelijks over dit voorval gesproken en hielden we de gordijnen dicht …

“Je plaagt me toch niet zomaar? Heb je echt koffie met hem gedronken?”
“Ja, schat,” krijg ik als antwoord en ik zie hoe ze op haar onderlip bijt.
“Vertel me alles vanaf het begin.”
“Ik was schoenen aan het passen toen ik merkte dat een man nogal opvallend naar mij keek. Toen onze ogen elkaar ontmoetten, had ik het gevoel dat ik hem ergens van kende, maar toch kon ik hem niet meteen plaatsen. Hij glimlachte naar mij voordat zijn blik weer afdwaalde naar de schoenen die ik aan het passen was. Ik ging nog een tijdje door met passen en lette niet meer op hem. Nadat ik een paar schoenen gekozen had, betaalde ik en liep de winkel uit. Plots hoorde ik een mannenstem roepen. Ik dacht dat het de verkoper van de schoenenwinkel was, maar in plaats daarvan zag ik de man van de winkel daar breed glimlachend staan.”
“Oh nee en toen?
“Hij vroeg of ik wist wie hij was. Ik vertelde hem dat hij mij bekend voorkwam, maar dat ik hem niet kon plaatsen. Hij stelde me voor om een koffie te gaan drinken, en dan zou hij me vertellen wie hij was. Ik wou nee tegen hem zeggen, maar ik was eerlijk gezegd wel door hem gecharmeerd en zei zonder het zelf echt te beseffen dat ik dat het echt wel wilde weten. We liepen naar de dichtstbijzijnde drankgelegenheid en toen hij een tafeltje achterin koos, een beetje weg van iedereen, voelde ik me wel een beetje ongemakkelijk. Nadat we onze koffie kregen, keek hij me aan en vertelde me dat hij Johan heette. Dat deed geen belletje rinkelen, maar toen hij zei dat hij aan de overkant van de straat woonde en ‘onze’ voyeur was, voelde ik een golf van opwinding door mijn ganse lijf gaan, zittend tegenover de persoon die ons had zien neuken. Hij ving blijkbaar een flits van opwinding in mijn ogen op.”
“He? Hoezo?
“Hij zei dat hij kon zien dat het mij iets deed om oog in oog te zitten met de man die ons had zien neuken. En eerlijk gezegd hij had gelijk. Ik ontkende het niet, eigenlijk zei ik niets, ik bleef hem gewoon aankijken terwijl ik mijn kutje voelde tintelen.
“Echt waar?”
“Ja, de gedachte dat deze onbekende, die me diep in de ogen keek; ons naakt zag, al neukend en dat terwijl ik een mega orgasme kreeg, was zo geil dat mijn lichaam erop reageerde.”
“Wauw!”
“Hij zei dat hij ervan hield om naar mensen te kijken die seks hadden en ontdekte dat het kijken naar het echte werk veel opwindender was dan naar porno kijken. Hij vroeg me waarom we hem bewust hadden laten meegenieten. Ik aarzelde even maar bekende hem dan toch maar dat ik al zo geil was en op het punt stond om klaar te komen dat het mij eigenlijk niks kon schelen dat hij toekeek. En dat het mij en ook wel jou extra had opgewonden te weten dat we bekeken werden.
En hoe reageerde hij daarop?
Hij zei dat hij het jammer vond dat we na die ene keer terug steevast de gordijnen dichthouden. Hij zou het geweldig vinden om ons nog eens te kunnen bekijken.
“Heb je echt gezegd dat het ons extra opwond te weten dat hij keek? Wat zei je nog meer?”
“Ik vertelde hem dat dat misschien geen goed idee was, en dat we gewoon moesten vergeten dat het ooit is gebeurd. Hij vond dat echt wel jammer, maar als we van gedachten zouden veranderen, zag hij het graag gebeuren. Hij vertelde ook nog zijn huidige vriendin zeer preuts is en absoluut niet geïnteresseerd in zijn fetisjen. Ze is net als hij dertig jaar maar ze is niet zo bezig met seks. Hetgeen hij heel spijtig vindt.
“Heb je nog meer aan hem gevraagd of tegen hem gezegd?
“Nee, dat heb ik niet. Ik zei dat ik moest gaan. Ik voelde zijn ogen op mijn kontje branden toen ik het café verliet. En vraag me niet waarom maar ik heb opzettelijk een beetje met mijn kontje gewiebeld om hem te plagen.
Ik zit met een knoerd van een stijve! Haar ontmoeting met onze voyeur maakt mij onwijs geil. Mijn lul lekt massaal voorvocht. Ik kus Anne en leg mijn hand op haar kutje. Jammer genoeg zit de stof van haar jeans er nog tussen. We tongzoenen nu hevig en Anne haar ademhaling versnelt. Ik maak haar broek los en wurm mijn hand in haar slip op zoek naar haar kutje. En wat ik voel overtreft mijn stoutste verwachtingen. Haar schaamlippen baten in een overvloed van kutjesvocht. Zonder enige moeite glijden onmiddellijk twee vingers in haar nauwe grotje. Anne kreunt nu hevig maar toch houdt ze me plots tegen. Stop, niet doen zegt ze. We moeten ons gaan klaarmaken. Je bent precies vergeten dat we dadelijk hebben afgesproken met Leen en Tim. Fuck ja! Dat dat is me in alle commotie helemaal ontgaan. Met heel veel tegenzin staak ik mijn vingerwerk.

Die avond eten we dus met een bevriend koppel in een chique restaurantje. Anne ziet er verrukkelijk uit in haar nieuwe zwarte cocktailjurk. Het kleedje is, tenminste als ze rechtstaat, net lang genoeg om de rand van haar zwarte kousen die door jarretels worden opgehouden, te verbergen. Maar al zittend zie ik toch maar lekker de rand van haar kousen. Gelukkig zit ze aan tafel naast mij. Het kleedje heeft echt wel een behoorlijke inkijk. Niet verwonderlijk dus dat Tim veelvuldig naar haar borsten aan het staren is. Ik vind het allemaal prima. Ze kust mijn wang tijdens ons diner en regelmatig voel ik haar hand over mijn bovenbeen wrijven. Het is duidelijk dat ze zich goed, zeg maar geil voelt.
Je laat wel veel zien fluister ik in haar oor op een moment dat Leen en Tim eventjes met mekaar in gesprek zijn. En jij vindt dat erg, zegt ze plagerig en met ingehouden stem terug.

Ze weet me nog wel meer op te winden door met haar blote knie tegen mijn been aan te schuren. Haar kleedje kruipt hierdoor nog wat hoger en ze laat nu echt wel een groot deel van haar zalige benen zien. Onze ogen ontmoeten elkaar en heel bewust likt ze met haar tong tussen haar lippen. Mijn pik roert zich en ik besef eens te meer dat sinds we naar ons appartement verhuisd zijn, Anne meer en meer nood heeft aan geile seks.
Het etentje loopt op zijn einde. Onze vrienden stellen voor om nog ergens een glas te gaan drinken maar tot mijn verbazing geeft Anne aan dat ze moe is en liefst van al naar huis gaat. We nemen dan ook afscheid en begeven ons naar de parkeerkelder waar onze auto staat.
Toevallig staat onze wagen in een donkere hoek geparkeerd. Nog voor ze kan instappen neem ik haar ik mijn armen, en duw ik haar zachtjes tegen de auto. We beginnen hartstochtelijk te kussen. Onze tongen vinden elkaar. Ik zoek de zoom van haar jurk en ga langzaam met mijn vingers langs de binnenkant van haar dijen tot ik haar vochtige slipje tegenkom. Zonder nadenken ga ik in haar slip en stimuleer ik haar clitoris, hetgeen onmiddellijk een zacht gekreun oplevert. Ik vinger haar kutje en ze hijgt geil in mijn oor. Ze pakt me steviger vast en maakt neukende bewegingen op mijn vinger. Ik ken haar goed genoeg om te weten dat ze op weg is naar een orgasme. Maar ze wilt duidelijk meer want plots zegt ze : “Neem me mee naar huis en neuk me plat, schat. Ik wil jouw lul diep in mij voelen spuiten!
Pfff, dat zal ik doen, sletje van me!

Eénmaal thuis haast ze zich naar de slaapkamer en ontsteekt de staande lamp. Ik zie hoe ze door het raam naar het appartement van onze overbuur kijkt. Ik neem haar langs achter vast en laat mijn handen over haar ganse lichaam glijden.
“De gedachte om door onze buurman bekeken te worden, doet mijn kutje tintelen”, mompelt ze. “Vind je het erg als we de gordijnen open laten, schat?”
“Zou hij er zijn vraag ik haar. Het is donker in zijn appartement dus vermoedelijk niet.
“Dat is jammer.”
Anne draait zich om en slaat haar armen om mijn nek, terwijl onze lippen samenkomen en onze tongen zich verstrengelen. Eerst houd ik haar nog stevig tegen mijn lichaam aan, maar dan beginnen mijn handen rond te dwalen en haar fantastische rondingen te verkennen. Ze verbreekt de kus en keert zich om in mijn armen, terwijl ze uit het raam kijkt.
“Hij is er!!! Johan houdt ons in de gaten, schat,” ademt ze opgewonden.
“Leg je handen tegen het raam commandeer ik haar”
Terwijl ze dat doet, neem ik haar borsten in mijn handen en knijp er stevig in. Ik kus haar in haar nek en kijk hierbij naar Johan, onze dertigjarige overbuur. Ik doe een stap achteruit, rits langzaam de achterkant van de jurk open en zie haar mooie gebruide huid voor mijn ogen verschijnen. Als de rits helemaal open is, kus ik haar zacht van haar schouderblad tot aan de holte van haar nek.
“Wil je hem willen plagen?” vraag ik
“Nee.., ja.., het is zo ondeugend. Trek mijn jurk uit, alsjeblieft.”

Ik laat de jurk langzaam van haar schouders glijden en als hij op de grond valt staat ze alleen in haar bh, slip, jarretels, kousen en pumps voor het grote raam. Ik pak de jurk op en gooi hem opzij. Op het ogenblik dat ik me weer naar haar omdraai, kan ik in de vage weerspiegeling van het glas zien dat ze haar borsten kneedt terwijl haar ogen op Johan gericht zijn. Ik kus haar nek en loop toen naar een stoel en zet me neer. Ik laat haar alleen om onze buurman te plagen of is het eerder te behagen? . Ik leun achterover en zie hoe haar hand haar buik streelt en terugkeert naar haar borst om in haar stijve tepel te knijpen en eraan te trekt. Ze hapt naar adem. Ze kleedt zich helemaal uit! Daar staat ze in haar naakte glorie!
‘Hij trekt ook zijn kleren uit, schat!
Ik kijk uit het raam en zie Johan zijn broek uittrekken en naakt voor het raam staan, kijkend naar mijn vrouw. Hij streelt zijn stijve pik, wauw die is echt wel groot! Anne’s ademhaling versnelt en ze stapt dichter naar het raam en drukt haar lichaam er bijna tegenaan, terwijl haar hand van haar borst naar haar kutje glijdt. Ze speelt met haar clitje. Dan kijkt ze me aan met lust in haar glazende ogen. Ze straalt één en al geilheid uit!

“Is hij je aan het opwinden, schat?”
“Jaaa, sorry, het spijt me.”
“Hij heeft wel heel mooie en grote lul! Zou je zijn pik willen voelen?”
“Ja.., ik weet het niet.”
“Hem aftrekken?”
“Mmmhmm.”
“Zuigen, zijn sperma proeven?”
“Oh, mijn God!”
“Neuk hem, voel je hoe zijn pik je oprekt?”
“Zou je mij dat gunnen schat, kreunt ze!
“Plaag hem, laat hem klaarkomen, sletje van mij!
“Oh.., verdomme!”

Anne spreidt haar benen, leunt tegen het raam en drukt haar tieten tegen het koele glas terwijl haar vinger haar clit bewerkt. De slaapkamer wordt gevuld door haar steeds luider wordend gekreun. Ze vindt haar vagina met haar andere hand en duwt twee vingers naar binnen. Ze neukt op die manier zichzelf terwijl ze toekijkt hoe Johan zichzelf voor haar aftrekt. Ik staar naar hen en merk dat ze elkaar meer en meer ophitsen. Ze zijn als het ware met me elkaar aan het neuken ook al zijn ze een aantal meters van elkaar verwijderd en zitten er twee vensters tussen hen in.
“Is hij je goed aan het neuken?”
“Oh… mijn God!” kreunt ze als haar benen knikken en haar lichaam trilt. Ze beleeft een intens orgasme!
Ik kijk toe hoe mijn 45 jarige vrouw zich onzedelijk aan een andere man vertoont, klaarkomt terwijl ze toekijkt en zich ongetwijfeld voorstelt dat ze door hem geneukt wordt. En tot mijn verbazing, in plaats van boos op haar te zijn, is mijn pik pijnlijk hard in mijn broek. Annes hoogtepunt neemt af en ze loopt naar ons bed. Ze gaat op handen en knieën zitten, kijkt naar het raam en wenkt naar mij!
“Neuk je sletvrouw,” fluistert ze.

Ik sta snel op en trek mijn broek en boxershort uit, waardoor mijn harde pik eindelijk uit zijn omknelling komt. Ik kniel achter Anne en ontdoe mij van mijn hemd, pak mijn pik vast en ik strijk met mijn eikel langs haar kutje. Ze kijkt met smekende ogen achterom over haar schouder. Terwijl ik de kop van mijn pik naar haar hete ingang leid, duw ik lichtjes tegen haar opening en glijd ik naar binnen. Ze richt haar blik naar Johan en duwt zich tegen mijn pik aan, alles in haar glibberige gaatje nemend. Johan masturbeert terwijl hij ons strak blijft aanstaren. Hij voert systematisch zijn ruksnelheid op.
“Wil je zijn pik zuigen?
Ze draait haar hoofd naar mij en als onze ogen elkaar ontmoeten, kan ik zien dat ze dat zou doen. Het is niet nodig om het te zeggen, maar ze doet het toch terwijl ze haar hoofd naar hem toe draait
“Ja, ik wil hem diep in mijn mond… Het spijt me.”
“Zuig dan aan zijn pik, voel hoe hij je sletterige mond neukt.”
Ik pak haar heupen vast en begin haar hard en snel te neuken, op een manier waarvan ik weet dat ze dit graag heeft. Na een tijdje pak ik een handvol van Anne’s haar en trek haar hoofd zachtjes omhoog om er zeker van te zijn dat ze naar Johan kijkt. Hij leunt met een hand tegen het glas en rukt zijn harde pik nu aan een heel hoog tempo!

“Kom voor ons klaar, schat. Ontken je verlangens niet.” Ik kreun. “Ik weet dat je zijn pik je mond wilt voelen vullen.”
“Oh fuck..,” gilt ze, en haar lichaam begint ongecontroleerd te shaken als haar orgasme het overneemt!
Als ik opkijk, zie ik Johan tegen het raam leunen. Hij is gestopt met rukken, hij heeft zijn pik nog wel in zijn handen. En dan zie ik pas hoe zijn zaad tegen het raam hangt en zich een weg naar beneden baant! Een ganse sliert van zijn sperma is duidelijk zichtbaar!
“Je hebt hem laten klaarkomen, jij bent nu zijn sletje. Je hebt de fantasie van deze jongeman laten uitkomen.”
“Ik ben haar heel de tijd blijven doorneuken en oh.., oh fuck,” gilt Anne als een nieuw orgasme haar lichaam doet schudden!
Ik trek haar hoofd omhoog en ‘dwing’ haar toe te kijken hoe Johan zich opnieuw begint af te trekken. Haar ganse lijf trilt onder mijn continue gebeuk. Dit kan ik niet lang meer volhouden! Ze kreunt wellust bij elke stoot die ze ontvangt. In de kamer weergalmt het geluid van mijn kruis dat tegen haar kont slaat. Plotseling voel ik mijn ballen samentrekken en ik kom klaar vergezeld van een haast dierlijke kreun. Als mijn ballen leeg zijn, laat ik haar haren los en zakken we in elkaar op het bed, elkaar stevig vasthoudend.
‘Het spijt me,’ fluistert ze. “Het was niet mijn bedoeling om zo ver te gaan. Ik weet niet wat me overkwam.”
“Je hebt niets gedaan waar ik het niet mee eens ben, schat.”
“Ik hou van je!.”
“Ik hou ook van jou.”

Ik vind het helemaal niet erg wat je gedaan hebt. Ik sta alleen versteld van mezelf!. Jouw onzedelijk masturberen in het zicht van Johan had me boos moeten maken. Ik had de gordijnen moeten sluiten en jou moeten zeggen dat je moest stoppen, maar dat deed ik niet. In plaats daarvan wond het me ongelooflijk op. Mijn hart ging tekeer, mijn pik was stijf als een ijzeren staaf, en ik wilde dat je doorging als een geile slet voor hem, voor ons. Na deze woorden kust ze me intens. Ik hou zielsveel van jou! Niet veel later valt ze in mijn armen in slaap.
In gedachten herbeleef ik het laatste uur van onze avond, ik word weer hard maar val uiteindelijk toch in slaap.

Bij voldoende interesse/reacties komt er nog een vervolg

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14869 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “We lieten ons gaan – deel 1”

  1. Hallo Anne, wij hebben erg genoten van je verhalen. Wij hopen dat deze serie een geil vervolg krijgt, waarbij Anne onwijs geile cuckold avonturen beleefd met meerdere mooie zwarte mannen.

  2. Wowww. Wat enorm geil geschreven. Begint met teasen , ik zie jullie gewoon voor me in het restaurant en de parking. En dan voor het raam. Shit wat super geil. Dat daarna het dak eraf ging bij t neuken was logisch en goed beschreven. Zit met een stijve hier te genieten. Meer…meer … meer please

  3. Beste Anne,
    Wat een ontzettend opwindend verhaal! Dank je voor het plaatsen.
    Graag zie ik een vervolg, waarbij het, denk ik, onvermijdelijk is dat er met Johan wordt afgesproken om een stap verder te gaan.

Plaats een reactie