BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weerzien

Danique maakt Ronald supergeilHet scherm van mijn infotainment system lichtte op. Marc stuurde een Whatsapp bericht. Ik tikte op het scherm en de stem van het systeem zei: “Ik ben wat later, maar Danique is thuis, die vangt je wel op.” Ik antwoordde het bericht met: “Dan kom ik wel een volgende keer.” Marcs antwoord: “Nee, joh, ze vindt het leuk om jou weer eens te zien.”

Marc is een oude schoolvriend van me. Ook na de middelbare school zijn we altijd bevriend gebleven. Uiteindelijk gingen we beiden trouwen. Na ruim dertien jaar huwelijk strandde het zijne en twee jaar later het mijn ook. Het was wat het was. Danique, zijn dochter dus, had ik na zijn scheiding nooit meer gezien. Het was destijds een vrolijk meisje met blonde haren dat ze altijd in een vlecht droeg. Ze was ongeveer twaalf, denk ik, toen ik haar voor het laatst zag. Marc vertelde me wel vaak over haar, maar haar moeder vond dat ze eigenlijk maar niet teveel contact met haar vader moest hebben. Dat deed hem natuurlijk pijn. Toen Danique van het vwo kwam, ging ze in Nijmegen geneeskunde studeren. Het contact werd wat meer, maar alleen via de app. En blijkbaar was ze nu dus thuis bij haar vader.

Ik draaide mijn auto de straat waar Marc woont, in. Ik stapte uit, Jezus wat was het warm. De airco van mijn auto had me doen vergeten dat het bijna 30 graden was. Ik belde aan. Even later deed een oogverblindende blonde jongedame de deur open. Ze droeg een korte kimono, waaronder een paar mooie gebruinde benen staken. Ik slikte even. “Danique?” stamelde ik. “Oom Ronald? Kom binnen.” Ik gaf haar een hand. “Laat het ‘oom’ er nu maar af hoor,” glimlachte ik naar haar. Ze liep voor me uit. “Ik zat in de tuin, was aan het zonnen,” zei ze, “zullen we buiten gaan zitten?” We liepen door naar de tuin en ze vroeg of ik in de zon of in de schaduw wilde zitten. We kozen voor de schaduw.

“Wilt u iets drinken?” En nadat ik zei, dat ze me ook geen ‘u’ hoefde te noemen, vroeg ik om een glas Spa Rood. Even later kwam ze met twee glazen koude Spa naar buiten. We begonnen over koetjes en kalfjes te praten. Na haar studie was ze gaan werken in een huisartsenpraktijk bij haar vader in de buurt en, omdat ze in Nijmegen uit haar studentenkamer moest, was ze tijdelijk bij haar pa ingetrokken. Vandaar dus, dat ze nu hier was. “Vind je het erg, dat ik mijn kimono uit doe?” Shit… ik voelde dat ik rood werd tot achter mijn oren. “Nee hoor,” zei ik, “doe maar net of je thuis bent.”

Ze deed haar kimono uit en sjezus, wat was ze een mooie vrouw geworden. Een donkerblauwe bikini verhulde vrij weinig van haar prachtige lichaam. Mooie, niet al te grote billen, strakke borsten… Ik voelde een erectie opkomen. Ik hoopte dat ze het niet zag. Het werd even stil. Vogels floten hun hoogste lied en ik kon iets tot bedaren komen, maar kon mijn blikken haast niet van haar af houden.

“Ronald, wil je nog wat drinken?” verbrak ze de stilte. “Een biertje, een wijntje? Er ligt een flesje Chardonnay in de koelkast. “Oh, lekker, een Chardonnay is prima.” Ze liep naar binnen en kwam even later weer naar buiten met twee glazen koele witte wijn. Ze boog voorover om de klazen op tafel te zetten en kwam daarbij net even iets te dichtbij om toevallig te zijn. Ze bood een een prachtige blik op haar borsten en ik zag de tepels door de stof heen priemen. Voelde ze hetzelfde als ik? Weer kwam mijn lid omhoog. Ze schoof haar stoel wat dichter naar de mijne. “Anders zit ik midden in de zon.” Ineens legde ze haar hand op mijn been. “Danique, je pa kan zo thuis komen,” probeerde ik, maar haar antwoord was ad rem. “Nee hoor, dat duurt nog wel even. Hij appte me net dat het niet eerder dan negen uur vanavond zou worden, we hebben dus alle tijd…” We hebben dus alle tijd, gonsde het na in mijn hoofd. Ik slikte. Nam een iets te grote slok Chardonnay en verslikte me. Ik proestte de wijn uit over zijn polo. “Doe maar uit,” lachte ze. “Ach ja, waarom ook niet?” lachte ik terug. Ik deed wat me gevraagd werd. “Dokter, moet ik mijn broek ook uit doen?” Ze proestte van het lachen. En daar zat ik dan in mijn boxer, die niets te raden over liet.

Haar hand gleed over mijn knie naar boven, langs de binnenkant van mijn dijbeen. Mijn ademhaling werd zwaarder. Mijn hand had inmiddels haar gladde bruine benen ook gevonden en deed precies hetzelfde. Tegelijkertijd stopten onze handen en we keken elkaar aan. “Gaan we verder, of stoppen we hier?” vroeg Danique. “Wat mij betreft, gaan we verder…” stamelde ik. Ze streek met de bovenkant van haar vingers over mijn boxer. Mijn pik werd nog harder dan hij al was. ze gleed met de toppen van haar vingers langs de zijkant van mijn steeds harder wordende lid. Mijn vingers hadden het kruisje van haar bikinislip inmiddels ook gevonden en ik voelde dat haar dit spelletje ook niet onberoerd liet, de stof voelde warm vochtig aan. Ik liet mijn vingers onder de stof verdwijnen en voelde dat haar venusheuvel superglas was. het topje van mijn wijsvinger gleed langzaam naar beneden op de scheiding van bovenbeen en schaamlip. Aangekomen bij de onderkant van haar lippen, streelde ik langzaam naar boven en ze die haar benen iets verder uit elkaar, waardoor haar lipjes van elkaar weken. Ik voelde haar geile vocht uit haar poesje lekken. Mijn middelvinger raakte haar gezwollen clit, waarop ze diep zuchtte. Inmiddels was ook haar hand verdwenen en streelde mijn ballen. Tergend langzaam kropen haar vingers langs mijn paal omhoog. Eenmaal bij de eikel aangekomen, trokken ze mijn voorhuid nog het laatste beetje naar achter. Ik zag dat mijn boxer inmiddels een behoorlijk natte plek van het voorvocht vertoonde. “Kom,” zei ze, “we gaan naar binnen, de buren hoeven niet mee te genieten.” Ze liep voor me uit en ging in de woonkamer op het hoogpolige vloerkleed zitten. Ze deed het bovenstukje van haar bikini uit. Twee prachtige borsten kwamen tevoorschijn. Haar donkere tepels met dit al te grote tepelhoven priemden vooruit. Ik pakte haar bosten vast en ben ze te strelen. mijn lippen sloten om één van haar tepels. Ik hoorde haar diep zuchten. ik zoog er zachtjes aan en haar ademhaling werd nog zwaarder. mijn handen gleden naar beneden, terwijl mijn mond de hare raakte. Haar lippen gingen open en onze tongen speelden een heet spel.

Terwijl ik ik haar heupen streelde, lichtte ze haar billen op en trok haar slipje uit. Ze spreidde haar benen iets en ik zag haar glinsterende kutje. “Lik me,” fluisterde ze me in mijn oor. Ik gehoorzaamde. Mijn tong likte haar lippen naar boven en mijn mond zoog op haar clit. ze begon langzaam te kronkelen. Haar heupen begonnen zachtjes neukbewegingen te maken en ik voelde dat haar orgasme niet ver weg was. Haar ademhaling werd zwaarder en haar benen klemden mijn hoofd vast, alsof ik haar nooit meer los mocht laten, Kreunend kwam ze klaar. “Hmmmm, Ronald, ik wil je neuken… ik wil je in me voelen…” Ik ging op mijn rug liggen. Mijn kloppende lid recht omhoog. Ze kwam op me zitten en pakte mijn lul vast en leidde mijn eikel langs haar drijfnatte schaamlippen. Haar benen gingen nog iets verder uit elkaar en ze drukte mijn top in haar poesje. Langzaam zakte ze naar beneden tot mijn hele lid in haar kutje was verdwenen. Ze kwam weer omhoog en harder dan de eerste keer, stootte ze weer naar beneden. Ritmisch begon ze te bewegen. Steeds sneller. Haar tieten deinden op haar ritmiek mee.

Mijn god was was dit geil. Ik voelde dat ze zich strakker om mijn lid sloot. Een tweede orgasme kwam in haar op steeds sneller bewogen we en ook mijn onderbuik begon op stoom te komen. Diep vanuit mijn ballen voelde ik mijn zaad naar boven komen. “Spuit maar diep in me…” gromde ze ze. En daar kwam het… Een krachtige warme scheut spoot diep in haar. Een tweede volgde. Een derde en langzaam ebde het weg. Een tijdje bleef ik nog in haar, maar toen mijn lid helemaal verslapt was, gleed ik uit haar soppende kutje. Ze legde haar hoofd op mijn buik en speelde zachtjes met mijn ballen. Ze wilde meer, zo te merken. ze gleed met haar vingers over mijn halfharde vochtige geslacht en raakte mijn eikel weer aan. ik voelde mijn lid zachtjes schokken en harder worden. “Hmmmm,” zuchtte ze, “hij wil nog een rondje.” Haar lippen kusten mijn eikel en ze liet haar tong rondjes draaien over het toompje. Toen begon ze onze gezamenlijke sappen van mijn hele lid af te likken. Tenslotte nam ze de eikel in haar mond en begon er op te zuigen. Haar lippen gingen om de schacht verder naar beneden en ik voelde mijn eikel tegen haar huig. Ik sloot mijn ogen. Wat was dit lekker.

Ze bleef pijpen, tot ik voelde dat ik het niet lang meer zou houden. Zij volde het ook en liet mijn lid langzaam uit haar mond glijden. Ze ging op haar knieën zitten, haar alweer natte poesje uitnodigend naar me toe. Ik knielde achter haar en mijn handen gleden over haar borsten. ik liet mijn eikel heel even tegen haar schaamlippen rusten en stootte toen zachtjes naar binnen. Met lange diepe halen begon ik haar opnieuw te neuken. Plotseling bewoog ze naar voren, waardoor mijn pik uit haar gleed en ze ging op haar rug liggen. “Ik wil dat je over mijn tieten komt…” steunde ze geil, terwijl ze haar benen uitnodigend spreidde. Mijn pik verdween opnieuw diep in haar kletsnatte kutje. Zwaar ademend neukten we nog een minuut, anderhalve minuut door. Haat kutspieren verkrampten en ze kwam kreunend klaar. “Ooohhhmmmm, jaahhhh, kommmmm, mijn goooddd…” Ik trok mijn pik uit snel uit haar, want veel had ook ik niet meer nodig. Ze pakte hem vast en streelde hem nog heel even en dan kwam ik ook. Voor de tweede keer kwam ik. Niet zo krachtig als daarnet, maar twee krachtige witte stralen warm sperma spoten over haar borsten. We bleven nog even nagenieten, met elkaars geslachten spelend.

Rond half acht gingen we samen douchen, waar we elkaar nog even streelden, zonder klaar te komen. Fris gedoucht en allebei weer netjes in de kleren, zaten ze aan een glas Chardonnay, toen Marc thuiskwam.

“Sorry, dat ik zo laat ben. Hopelijk hebben jullie de tijd een beetje kunnen doden?”
“Ja hoor,” lachte Danique, “Ronald is zeer onderhoudend.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dutchpic

Ik ben een man, 60 jaar, volop actief. Mijn verhalen zijn mijn fantasieën. Sommige waar gebeurd, sommige deels waar gebeurd, sommige pure fantasie, maar ik probeer het wel realistisch te houden en bovenal hoop ik dat mijn lezers er net zo van genieten als ikzelf. Veel leesplezier geweest.

Dit verhaal is 7570 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Weerzien”

Plaats een reactie