BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Abigail (6) Matthijs

Ook mama is een geile sletEen paar dagen later ging de Drentse bosnimf koffiedrinken bij haar beste vriendin. Natuurlijk hadden ze het zoals altijd over mannen en seks en ze wilde alles weten over de dubbelzinnige opmerkingen van haar vriendin. Wat wist ze? Maar eerst wilde haar vriendin alles weten wat er was gebeurd. De bosnimf vertelde precies zoals het was gegaan. Bij de tweede koffie, en het eerste hapje van de cheesecake hoorde de bosnimf van haar vriendin dat Matthijs veel eerder dan verwacht was thuis gekomen. Ze had zelf een half uur daarvoor haar avondbroek omlaag gedaan en zat met haar naakte billen op de leren bank lekker te masturberen. Ze was net voor de eerste keer klaargekomen toen Matthijs hijgend van het snelle fietsen en licht overstuur binnen kwam. Hij had in eerste instantie nauwelijks aandacht voor de manier waarop zijn moeder half ontbloot op de bank zat. Hij plofte naast haar neer en begon direct te ratelen. Hij was bij het dorpsfeest geweest en ‘Mam, mam, daar heb ik een hele tijd met een vrouw gedanst.’

Mam was ondertussen opgevallen dat zijn gulp nog open stond en dat hij onmiskenbaar naar verse seks rook. Toen ze doorvroeg bleek het dat hij niet alleen met haar gedanst had maar dat ze ook geneukt hadden. Het wond haar op, te bedenken dat haar zoon misschien nog maar kort geleden met een meisje of een vrouw gevreeen had en nu hier naast haar op de bank zat met een stijve die samen met zijn boxer half uit zijn gulp priemde. Het liet haar niet koud en haar kut, nog niet voldoende bevredigd van haar eigen vingers, opende zich instinctief. Hij vertelde, iets rustiger nu, het hele verhaal: dat hij in het dorpshuis een oudere vrouw ontmoet had, ‘een paar jaar jonger dan jij, mam’, waar hij mee danste en na verloop van tijd waren ze aan het zoenen geraakt en ineens streelde ze zijn lul. Hij was zo geil geworden dat hij de knoopjes van zijn gulp al dansend met haar had los gemaakt, zijn lul er uit had gehaald. Hij was zo geil geworden dat hij in haar kutje wilde. Dat lukte niet goed, dus had hij haar slipje gescheurd en daarna was hij bij haar naar binnen gegaan.

‘Ze was zooo nat, mam.’ Hij voelde dat ze dat lekker vond want ze bewoog net als hij mee met het ritme van de muziek en haar adem versnelde. Ze riep door de muziek heen dat het lekker was en dat ze bijna komen ging; toen hij voelde dat hij klaar ging komen, pakte hij haar heupen, stootte keihard en voelde zijn zaad in haar schoot stromen en toen was hij zo geschrokken van zijn eigen actie en dat hij in haar kutje klaargekomen was dat hij direct uit haar kutje ging en niet meer wist wat hij moest doen. Hij stopte zijn lul nog snel in zijn broek maar hij was zo verward dat hij direct naar huis gegaan was. En nu zat hij daar. Met een stijve. Hij voelde hoe zijn moeder zijn bovenste knoopje los maakte en zijn buik, plakkerig en vochtig, streelde en het kopje van zijn eikel aanraakte, en met twee handen zijn lul omklemde. Zijn eikel was vurig paars. Ze bewoog heel zacht haar vingers heen en weer en vroeg hem of hij de vrouw kende. Hij dacht van wel en toen hij haar beschreef begreep ze dat het om de vriendin ging die nu bij haar op de bank zat en aan wie ze dit allemaal vertelde. Hij had haar laatst bij de Zeeman gezien, daar had ze slipjes gekocht, vast ook die ene die hij aan stukken gescheurd had. Zijn moeder lachte, dat is net iets voor de Drentse bosnimf, zei ze tegen Matthijs, dat is een vriendin van me. Die heeft net een paar maanden een vriendje, ik dacht dat ze heel degelijk was, oei, oei, de snoeperd. De bosnimf verzweeg dat ik had toegekeken.

Ze richtte haar aandacht op de stijve van Matthijs. ‘Je bent nog niet voldoende klaar gekomen, he Matthijs.’ Hij kreunde, bevestigde dat hij nog meer zin had en ze bedacht dat het misschien ongemakkelijk kon worden wat ze nu ging doen, omdat ook zijn zusje van 18 elk moment nog thuis kon komen. Toch ging ze door met haar vingers en voelde ze de aarzeling bij zichzelf omdat ze in twee- of drie of misschien wel vierstrijd was. Zou ze stoppen, zou ze hem pijpen, zou ze hem aftrekken of zou ze toegeven aan haar geopende kut en na 8 jaar geen seks met een man nu een man, en wat voor man – haar eigen zoon, in haar schoot toe te laten. Ze was ongelooflijk geil geworden toen ze de hete plakkerige lul van Matthijs in haar handen voelde branden en toen ze begreep dat hij een vriendin van haar geneukt had was ze daar nog geiler van geworden. Het liefste wilde ze dat hij die hete lul van hem tussen haar benen zou duwen, hier op de bank, en dat hij ook haar vol zou spuiten. Ze hoorde zijn adem versnellen van haar trage handbeweging om zijn lul.

Hoe lang was het geleden dat zij een man heel langzaam met haar handen had bevredigd? Dat was misschien wel meer dan 10 jaar geleden, toen ze met een buurman in een aangeschoten bui eerst schaamteloos voor hem masturbeerde en daarna toen hij haar uitgedaagd had dat zij vroeger op de Uni ‘bekend stond om haar heerlijke aftrekhanden’. Het was waar had hij haar daarna iedere keer bevestigd, tot hij verhuisde en nooit meer van zich liet horen. Nu voelde zij de jonge strakke lul van haar zoon, en in de bewegingen die ze maakte voelde zij hoe het zaad in zijn lul naar boven kroop. ‘Oh mam, ga door’ fluisterde hij. Het leek wel alsof ze hem lekkerder en beter aftrok dan hij het zelf kon doen. Natuurlijk was hij wel eens door een meisje afgetrokken, maar dit was zoveel lekkerder dan zijn vriendinnetje Sam ‘of wat Sam dan ook precies was van hem’ ooit gedaan had, zijn mam deed dit ook zoveel lekkerder dan Amarins, hoewel die wel weer lekker pijpen kon, haar lippen en haar tong waren samen zo ontzettend lekker dat hij bijna zeker wist dat ze dat van een ouder iemand geleerd moest hebben. En Amarins, die slikte alles door, dat vond ie echt heel gaaf. Hij moest haar misschien, ‘ik kom, oh kut, ik kom’ toch maar weer es appen voor een blohohow, wat doet mam dit gaaf, jemig, voor een blowjob. Oh mam’s lippen op zijn eikel, zijn lul, oh toe alsjeblieft pijp me nu even niet, oh ga wel door please. Het was een warboel in zijn hoofd. Ineens zag hij dat ze half naakt was.

Voor haar maakte Matthijs’ aanmoeding duidelijk dat ze door zou gaan om hem tergend langzaam af te trekken, ze keek uit naar de fontein van zaad die binnenkort uit zijn eikel zou spuiten en wat een genot zou het zijn als ze daarna met haar tong het zaad van zijn eikel, van heel zijn lul zou opzuigen, van zijn buik zou oplikken. Tergend langzaam ging haar hand omlaag en omhoog, ze zag hoe haar Thijsje zijn bekken bewoog, zijn orgasme zat er aan te komen, hij raakte de controle kwijt en alsof ze niet zag hoe het zaad uit zijn paal schoot voorzag hij dat nog van ondertiteling ‘ik kom, oh kut, ik kom’. Ze kuste zijn wang, daarna zijn eikel, likte met haar tong zijn hele eikel schoon en daarna zijn lul en buik. Hij streelde haar door haar haren en wilde met zijn armen ook haar dijen voelen en merkte toen pas haar naakte dijen en zag dat ze half naakt was. Hij riep, “Mam je zit hier in je blote kutje” en dat zei hij zo aandoenlijk dat ze zo ongelooflijk veel zin in die enorme stoere paal van hem kreeg en hoe het gekomen is weet ze niet maar ineens voelde ze hem in haar schoot schuiven. ‘Kom maar liefie, kom nog maar een keer klaar’, hij ging op haar liggen, ze duwde haar handen tegen zijn zachte billen, streelde hem rond zijn anus en toen hij leek te komen, duwde ze haar vinger erin en hield zijn billen met haar handen vast tot hij helemaal klaar was met stoten en zich ontspande.

Haar kut was iets minder strak dan die van de Drentse bosnimf, merkte hij wel, maar hij voelde dat zijn moeder hem heel lief en zacht ontving, ze streelde zijn achterhoofd net als vroeger en toen zij zijn billen aanraakte, een vinger in zijn poepgaatje stak voelde hij dat hij nog meer zin kreeg, hij vroeg zich af of zij het lekker vond wat hij deed maar durfde haar dat niet te vragen. Toen zijn hoofd tegen haar borsten lag, streelde zij opnieuw zijn achterhoofd, kuste zijn wangen en fluisterde dat ze dit heel lekker vond. Ze hoorden een piep; haar telefoon. Haar dochter appte en vroeg of ze bij haar vriendin mocht blijven slapen. Ze appte direct terug dat dat mocht en het leek haar heerlijk als hij bij haar in bed wilde komen liggen. Ze wilde de hele nacht nog wel een mannenlichaam voelen. Zijn lul bonkte nog na, hij had zijn moeder geneukt. Hij viel tussen haar borsten in slaap. Halverwege de nacht, maar dat vertelde ze niet aan haar vriendin, had hij haar nog een keer genomen. Bevredigd en ontspannen zaten ze zondagmorgen aan het ontbijt en tijdens het douchen, samen, voor het eerst, kuste ze hem, en liet ze merken dat ze Thijsje straks nog best een keertje wilde. Dat ze de Drentse bosnimf onderweg waren tegenkomen kon ze mooi gebruiken op weg naar huis. ‘Dat was ze he’, zei ze vilein, ‘hoe vond je het om haar weer te zien, werd je weer strak jongen? Meisjes met rode haren… die kunnen lekker kussen en neuken zeggen ze, Thijsje. Ze bereidde hem voor, en bedacht dat ze hem wilde, terwijl hij als hij haar neukte hardop zou fantaseren over de Drentse bosnimf en wat hij nog met haar wilde doen. Geen moment bedacht hij dat hij in zijn eigen moeder spoot, toen hij de Drentse in haar kut, haar kont, haar mond spoot en zijn moeder met meerdere orgasmes bevredigde. Ook dat vertelde ze haar vriendin niet.

De Drentse bosnimf was jaloers op haar vriendin, ze was nat geworden toen die nog niet de helft vertelde wat er later die zaterdagavond en nacht nog tussen haar en Matthijs gebeurd was en ze hoopte hevig dat er snel een moment zou komen dat Matthijs het nog een keertje bij haar af kon komen maken. Toen ze bij het afscheid in de gang de hand van haar vriendin over haar billen voelde strelen voelde ze dat er een orgasme zat aan te komen. Toe maar streel maar even door dacht ze, maar haar vriendin stopte. Expres? Durfde ze haar niet te vingeren?
Ze fietste snel naar huis, wachtte ze met het maken van de lunch, want ze wilde eerst klaarkomen, deed haar broek en slipje uit, liep naar de keukenla waar zij de laatste sigaar van ‘opa Drente’ bewaarde en reed met die sigaar in haar kutje over de houten leuning van de statige leunstoel die zij geerfd had waarin opa Drente dagelijks zijn dikke sigaar had gerookt. Met die sigaar die ze in haar kutje, langs haar klitje, tussen haar lippen bewoog, dacht zij al rijdend over die leuning aan Matthijs en de dikke sigaar tussen zijn benen en in haar kutje. Ze wilde zo snel mogelijk door hem genomen worden, zo stevig dat de damp en rook er van af kwam. Haar gloeiende schaamlippen waren klaar voor ‘haar’ Thijsje.

Die avond nog appte Matthijs haar. Hij zocht contact en ze merkte dat hij haar leuk vond. Ze voelde zich gevleid en subtiel en behendig daagde ze hem uit tot hij toe hapte en ze de maandag er op bij haar thuis zouden daten. Zij opnieuw in haar gescheurde slipje. Dit keer hield ze mij daar helemaal buiten en pas maanden later, toen ik er en passant naar vroeg, kreeg ik van haar te horen dat ze hem na die dansavond nog wel een keer geneukt had. Nou ja, niet een keer, wel een keer of 10 zelfs. Van schaamte leek geen sprake meer. Maar er was iets anders dat haar daar enorm bij geholpen had.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8529 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie